שאלון

• פותח הנושא ady18
  • פורסם בתאריך

dandusha1

New member
::(

שם: דניאל :] שם חיבה: ממממ לא יודעת חח כיתה: ט' מקום שהיית רוצה למצוא את עצמך בו עוד כמה שנים: לא משנה איפה רק עם צחי 3> חלומות מתגשמים? לפעמים , לא לי בכל זאת :\ אמונה תפלה שאתה מאמין בה: ממ הקטע עם החתולים חח פחד הכי גדול שלך: מוות יש לך 80 ביליון ש"ח (לא מיליון) מה תעשה איתם? יטוס רחוק :] חולשה: משפחה , חברים אי אפשר איתו ואי אפשר בלעדיו: צחי :( ספר מומלץ: ממ שבועת רחל לא היית רוצה לפגוש בסמטה חשוכה: ממממ , לא יודעת איפה לא תמצא את עצמך בחיים? בעזה :] שאיפה: אהבה מקצוע שנוא: ספורט , מת"מ שם מעצבן: רוני :| בשביל מה היית משלם מיליון דולר? אושר מה רצית להיות כשהיית קטן? חחחח גננת :D והיום? לא יודעת כיתה שהכי אהבת בה ללמוד? מממ ט' :] והכי שנאת? הממ.. ה' מקצוע שנוא: לא אמרתם את זה כבר ? :-\ אהוב: צרפתית התמחות מסויימת: לא יודעת תחביב: קניון [: מקומות שאתה אוהב להיות בהם ונמצא בהם לפחות פעם בשבוע: חחח כנ"ל אתר אינטרנט מומלץ: shin1

:)

שם: שיר שם חיבה: אממ אין! איזה עצוב כיתה: ט' מקום שהיית רוצה למצוא את עצמך בו עוד כמה שנים: באונייברסיטה לומדת לתואר שני
בעזרת השם בלי נדר חלומות מתגשמים? יש כאלה אמונה תפלה שאתה מאמין בה: לאדעת פחד הכי גדול שלך: אממ מדברים מוחשים? זה מחטים יענו של זריקות וכאלה וכלבים יש לך 80 ביליון ש"ח (לא מיליון) מה תעשה איתם? אווהההה אוייי וויי וואיייי... אתם באמת רוצים שאני אכתוב הכל?? אני אקנה כל מה שאני צריכה... וכמובן אני אתרום והכל.. וגם שישאר תמיד טוב שיהיו אצלך כמה ילינים בבנק
חולשה: שנוגעים לי בצוואר. אייייייייייייייי. ו.. לא זוכרת מה עוד אי אפשר איתו ואי אפשר בלעדיו: אי... גברים ספר מומלץ: אממ יש הרבה לא היית רוצה לפגוש בסמטה חשוכה: הרבה אנשים איפה לא תמצא את עצמך בחיים? אין לי מושג שאיפה: להוציא תואר שני
מקצוע שנוא: אוקיי יש כמה: תנ"ך, תושב"ע, היסטוריה ואנגלית שם מעצבן: לאדעת בשביל מה היית משלם מיליון דולר? מה רצית להיות כשהיית קטן? לא היה לי משוג והיום? פסיכולוגית כיתה שהכי אהבת בה ללמוד? ז' והכי שנאת? ח' מקצוע שנוא: שאלת כבר אהוב: אלגברה ולשון התמחות מסויימת: להרוס דברים תחביב: לאכול מקומות שאתה אוהב להיות בהם ונמצא בהם לפחות פעם בשבוע: אין כזה אתר אינטרנט מומלץ:

יווובל

New member
../images/Emo13.gif שאלון חביב..

שם: יובל שם חיבה: אין.. כיתה: י"ב מקום שהיית רוצה למצוא את עצמך בו עוד כמה שנים: לא יודע.. חלומות מתגשמים? הכל תלוי בנו! אמונה תפלה שאתה מאמין בה: לא מאמין באמונות תפלות! פחד הכי גדול שלך: לא לעמוד בניסיון. יש לך 80 ביליון ש"ח (לא מיליון) מה תעשה איתם? בטח יתרום הרבה לצדקה... חולשה: פזיזות וחוסר סבלנות. אי אפשר איתו ואי אפשר בלעדיו: פלאפון!!! ספר מומלץ: שר הטבעות לא היית רוצה לפגוש בסמטה חשוכה: יסמניק עם אלה. (גם סתם ככה, בלי הסמטה חשוכה) איפה לא תמצא את עצמך בחיים? אין לי מושג.. החיים מלאים הפתעות. שאיפה: להצליח לעבוד את ה' באמת. מקצוע שנוא: מתמטיקה שם מעצבן: מורן ושירן (מבקש סליחה מראש אם יש פה אחת כזאת..) בשביל מה היית משלם מיליון דולר? לא יודע. מה רצית להיות כשהיית קטן? אסטרונאוט והיום? אני לא יודע כיתה שהכי אהבת בה ללמוד? ט' ו- י' והכי שנאת? ז'-ח' מקצוע שנוא: כבר שאלת.. מתמטיקה. אהוב: גמרא (יחסית..) התמחות מסויימת: מה זתומרת התמחות? תחביב: לקרוא, קצת לכתוב.. מקומות שאתה אוהב להיות בהם ונמצא בהם לפחות פעם בשבוע: אממ.. לא יודע.. המיטה שלי

steelwater

New member
שלום

אני חדשה פה! לא ידעתי שיש פורום כזה, איזה מגניב זה. שם: יעל שם חיבה: יאלו, אבל רק חברה אחת קוראת לי ככה:) כיתה: צבא מקום שהיית רוצה למצוא את עצמך בו עוד כמה שנים: חיה בשיתוף עם הגרעין שלי. חלומות מתגשמים? אני מקווה מאד. אמונה תפלה שאתה מאמין בה: אני יורקת כשאני רואה חתול שחור ובכלל אני עושה המון דברים כאלו של אמונות תפלות. פחד הכי גדול שלך: מפחיד לי מידי כדי לכתוב
יש לך 80 ביליון ש"ח (לא מיליון) מה תעשה איתם? המון! דבר ראשון אני אסע להופעה של U2. חולשה: אני רגישה מאד ונפגעת מאד. אי אפשר איתו ואי אפשר בלעדיו: לא יודעת ספר מומלץ: אבא ארך רגליים לא היית רוצה לפגוש בסמטה חשוכה: אממ... רוצחים איפה לא תמצא את עצמך בחיים? בתקווה שבקרקעית הים חחח שאיפה: להיות במאית ותסריטאית מפורסמת. מקצוע שנוא: מתמטיקה שם מעצבן: זילפה בשביל מה היית משלם מיליון דולר? הופעה של U2 חחח מה רצית להיות כשהיית קטן? ספרית חחח והיום? במאית ותסריטאית. כיתה שהכי אהבת בה ללמוד? הכי אהבתי את תקשורת אלב בכיתה היה די מסריח. והכי שנאת? מתמטיקה אהוב: תקשורת התמחות מסויימת: לא יודעת תחביב:מוזיקה, קולנוע, לנגן בגיטרהף לצחוק, לבלות התנועה ועוד המון. מקומות שאתה אוהב להיות בהם ונמצא בהם לפחות פעם בשבוע: כרגע אי בצבא כל הזמן ואני לא אוהבת להיות שם. אז בבית. ופעם הייתי שם גם הרבה אז בתנועה. אתר אינטרנט מומלץ: www.Pandora.com עמיר בניון אם היאוש בא לקראתך אל תתן לו יד התקרב לנשמתך ולא תהיה יותר לבד

heartless me Oo

New member
פףףףףף |../images/Emo213.gif../images/Emo64.gif../images/Emo126.gif../images/Emo42.gif|

שם: - ולריה, לוריה, לרה, ויקטוריה שם חיבה:---- כיתה: - ט מקום שהיית רוצה למצוא את עצמך בו עוד כמה שנים: -ב-UK חלומות מתגשמים? - מממ לאדעת אמונה תפלה שאתה מאמין בה: - נעעעע אין פחד הכי גדול שלך: -דברים מעופפים יש לך 80 ביליון ש"ח (לא מיליון) מה תעשה איתם? -יטוס לUK ואז יקנה בית ענקי וטריליון דברים שאני רוצה =) חולשה: -טיפשות -_- אי אפשר איתו ואי אפשר בלעדיו: -נמנמ 12 ספר מומלץ: -" הארי פוטר"??? ו"הטאו של פו" לא היית רוצה לפגוש בסמטה חשוכה: -ליצן =0 איפה לא תמצא את עצמך בחיים? -ממממ אני בכל מקום !!! ?!?!? שאיפה: -לגור בUK מקצוע שנוא: -יהדות!!!! ותנ"ך!!! שם מעצבן: -יעקוב!! בשביל מה היית משלם מיליון דולר? -לגור בUK -_- כן כן יש לי אובססיה מה רצית להיות כשהיית קטן? -ויטרינרית ואורכיאולוגית והיום? -אורכיאולוגית או מעצבת אופנה -_- נדווווש כיתה שהכי אהבת בה ללמוד? -ממ כיתה.... לאדעת והכי שנאת? -א' מקצוע שנוא: -שאלתם כבר לא??? תנ"ך ויהדות אהוב: אין דבר כזה.... אבל נגיד ש...... מתמטיקה כי אפשר לישון התמחות מסויימת: -אין- תחביב: -טניס???- ולעשות שטויות בגן חברים חןחן זה תחביב Oם מקומות שאתה אוהב להיות בהם ונמצא בהם לפחות פעם בשבוע: -גן חברים!!!! אתר אינטרנט מומלץ: VF יענו האתר של VF אין לי כח לשים תכתובת

Come Alive

New member
וול וולללל

שם: נעה
שם חיבה: נעה'לה
כיתה: י'
מקום שהיית רוצה למצוא את עצמך בו עוד כמה שנים: שחקנית מצליחה. נאהבת ואוהבת.
חלומות מתגשמים? א-מ-ן.
אמונה תפלה שאתה מאמין בה: טפו טפו טפו.
פחד הכי גדול שלך: המממ מים עמוקים וכרישים.
יש לך 80 ביליון ש"ח (לא מיליון) מה תעשה איתם? קודם אלך לקניון ואקנה כל מה שנראה לי נחמד :) ואז נראה
חולשה: אנשים שרועדים מקור חח.. בנים עם עיניים בהירות
אי אפשר איתו ואי אפשר בלעדיו: בנים?
ספר מומלץ: יומנה של ברידג'ט ג'ונס
לא היית רוצה לפגוש בסמטה חשוכה: אנס?
איפה לא תמצא את עצמך בחיים? בסמטה חשוכה
סתם. בים עמוק:<
שאיפה: להיות שחקנית מצליחה, ולהתאהב.
מקצוע שנוא: גאוגרפיה והסטוריה
שם מעצבן: בן אל
בשביל מה היית משלם מיליון דולר? בשביל... לאדעת חח
מה רצית להיות כשהיית קטן? משהו בעולם הבידור.
והיום? שחקנית
כיתה שהכי אהבת בה ללמוד? אממ.. אין כזה דבר. חחח נגיד ש-ח'.
והכי שנאת? ט'.
מקצוע שנוא: מה.
אהוב: ספרות.
התמחות מסויימת: משחק.
תחביב: לצאת, לפלרטט, לרקוד במועדונים, מוזיקה, מגזינים.
מקומות שאתה אוהב להיות בהם ונמצא בהם לפחות פעם בשבוע: ארומה באבן גבירול, למשל.
אתר אינטרנט מומלץ: Zone.Walla.co.il

../images/Emo203.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

שם: אור
שם חיבה: אורוש
כיתה: י"ב
מקום שהיית רוצה למצוא את עצמך בו עוד כמה שנים: באירלנד
חלומות מתגשמים? לפעמים
אמונה תפלה שאתה מאמין בה: לא מאמינה באמונות תפלות
פחד הכי גדול שלך: להישאר לבד.
יש לך 80 ביליון ש"ח (לא מיליון) מה תעשה איתם? אקנה מכונית, בית, אפטר מכל החובות, אטוס לאן שבא לי, אחלק לעניים, אחסוך קצת.. ועדיין ישאר
חולשה: לנשוך אנשים
אי אפשר איתו ואי אפשר בלעדיו: ראש
ספר מומלץ: "ספינות טרופות"
לא היית רוצה לפגוש בסמטה חשוכה: את רוצח הזקנים מקרית אתא
איפה לא תמצא את עצמך בחיים? מעשן סמים או סגריות
שאיפה: להגיע רחוק
מקצוע שנוא: תנ"ך
שם מעצבן: כל מה שמסתיים ב"טל"
בשביל מה היית משלם מיליון דולר? להציל את המשפחה.
מה רצית להיות כשהיית קטן? מטפלת
והיום? פסיכולוגית או משהו כזה
כיתה שהכי אהבת בה ללמוד? א'?
והכי שנאת? כל החטיבה...
מקצוע שנוא: תנ"ך
אהוב: מתמ'.. כי כבר אין
התמחות מסויימת:
תחביב: מחשב
מקומות שאתה אוהב להיות בהם ונמצא בהם לפחות פעם בשבוע: מקלחת
אתר אינטרנט מומלץ: משחק יפה
הודגש באמצעות מדגישומטיק

swirrrly

New member
../images/Emo118.gif

שם: שם חיבה: כיתה: מקום שהיית רוצה למצוא את עצמך בו עוד כמה שנים: אוניברסיטה חלומות מתגשמים? לי כן
(כולם לשמוח בשבילי ביחד עכשיו
) אמונה תפלה שאתה מאמין בה: אין
פחד הכי גדול שלך: צריך לברר יש לך 80 ביליון ש"ח (לא מיליון) מה תעשה איתם? אממ.. אשלם ביליון שח למי שיהיה לו את הרעיון הכי טוב מה לעשות עם ה79 הנותרים חולשה: עצלנית אי אפשר איתו ואי אפשר בלעדיו: ספר מומלץ: מתים להתפרסם/ בן אלטון לא היית רוצה לפגוש בסמטה חשוכה: יצורים רעים איפה לא תמצא את עצמך בחיים? שאיפה: אינטליגנציה מקצוע שנוא: ספרות שם מעצבן: :} בשביל מה היית משלם מיליון דולר? כמה נקודות IQ טובות מה רצית להיות כשהיית קטן? שחקנית והיום? שחקנית/סופרת
כיתה שהכי אהבת בה ללמוד? בלי קשר ללימודים.. ב-ד והכי שנאת? ז-ט מקצוע אהוב: מתמטיקה אהוב: התמחות מסויימת: יפנית
תחביב: להחכים
מקומות שאתה אוהב להיות בהם ונמצא בהם לפחות פעם בשבוע: יש מעט מקומות בעולם
אתר אינטרנט מומלץ: http://www.chucknorrisfacts.com/

עונההה

שם: יהודית שם חיבה: יודלה כיתה: ט מקום שהיית רוצה למצוא את עצמך בו עוד כמה שנים: עם הרבה כסף, נשואה, מצליחה בעבודה, עם דירה טובה (בעוד איזה 10 שנים כן..) חלומות מתגשמים? לפעמים אמונה תפלה שאתה מאמין בה: הרבהה פחד הכי גדול שלך: יש לך 80 ביליון ש"ח (לא מיליון) מה תעשה איתם? אתרום 100 אלף שקל לחברה של אמא של חברות שלי, אקנה לי בית ענק ויפה-בית חלומותי עם בריכה וזה.., אקנה את כל הרשימה של הדברים שאני רוצה לקנות ועוד קצת, אחסוך קצת מהכסף, אתן קצת כסף לאבא לאמא לאחיות.., אתרום חלק לכל מיני ארגוני צדקה, אקנה אוטו לאמא שלי, אקנה אופנוע לחנה, ואת השאר אחסוך.. חולשה: אי אפשר איתו ואי אפשר בלעדיו: ספר מומלץ: לא היית רוצה לפגוש בסמטה חשוכה: איפה לא תמצא את עצמך בחיים? שאיפה: מקצוע שנוא: שם מעצבן: בשביל מה היית משלם מיליון דולר? מה רצית להיות כשהיית קטן? שחקנית והיום? לא יודעת כיתה שהכי אהבת בה ללמוד? ה ד והכי שנאת? ז ח מקצוע שנוא: אהוב: התמחות מסויימת: תחביב: מקומות שאתה אוהב להיות בהם ונמצא בהם לפחות פעם בשבוע: הבית של דנה ושריי חחח אתר אינטרנט מומלץ: בית הרוחות

sukrazit

New member
עונה

שם: סיון שם חיבה: סוויטי כיתה: ח' מקום שהיית רוצה למצוא את עצמך בו עוד כמה שנים: בית ספר למשחק חלומות מתגשמים? אני מאוד מקווה אמונה תפלה שאתה מאמין בה: שאם קורה משו זה לא סתם! פחד הכי גדול שלך:שאני לא אעשה מה שאני אוהבת יש לך 80 ביליון ש"ח (לא מיליון) מה תעשה איתם? אקנה לאנשים שאני אוהבת כל מה שהם רוצים!! חולשה: אממ רגישות! אי אפשר איתו ואי אפשר בלעדיו: אהבה אי אפשר איתה ואי אפשר בלעדיה ספר מומלץ: אהבה אינדיאנית לא היית רוצה לפגוש בסמטה חשוכה: ערסים! איפה לא תמצא את עצמך בחיים? אינלי מושג! שאיפה: להצליח! מקצוע שנוא: ערבית שם מעצבן: לוידעת אולי טל בשביל מה היית משלם מיליון דולר? בשביל להיות מאושרת ולהצליח בחיים מה רצית להיות כשהיית קטן? בלשית והיום? שחקנית או במאית או תסריטאית... כיתה שהכי אהבת בה ללמוד? ה' והכי שנאת? ד' מקצוע שנוא:אמרתי ערבית!! אהוב: אנגלית!! התמחות מסויימת: צילום! תחביב: להיות עם חברות מקומות שאתה אוהב להיות בהם ונמצא בהם לפחות פעם בשבוע: בית של חברות! אתר אינטרנט מומלץ: תפוז! חח

k e l l y 1 8 1

New member
עניתי גם...

שם: קלי שם חיבה: תלוי מי קורא לי... כיתה:שנה א' במכללה מקום שהיית רוצה למצוא את עצמך בו עוד כמה שנים:מאושרת בריאה ונשואה לממוש שלי חלומות מתגשמים? מקווה אמונה תפלה שאתה מאמין בה:אין לי אמונות תפלות פחד הכי גדול שלך: למות יש לך 80 ביליון ש"ח (לא מיליון) מה תעשה איתם?פיייי יותר מידי... חולשה:אני ישאיר את זה לעצמי אי אפשר איתו ואי אפשר בלעדיו: מחזור
ספר מומלץ: אות קין לא היית רוצה לפגוש בסמטה חשוכה:ערבי איפה לא תמצא את עצמך בחיים?ארצות ערב ולא נראה לי שאני יסע לגרמניה שאיפה: להצליח בלימודים...ולהיות רואת חשבון מצליחה.. מקצוע שנוא:כרגע אני לומדת מהשאני אוהבת...נראה מה יהיה בהמשך שם מעצבן:שימי בשביל מה היית משלם מיליון דולר?אממ שאלה קשה.. מה רצית להיות כשהיית קטן? זמרת לא הלך...חחח והיום? רואת חשבון כיתה שהכי אהבת בה ללמוד? יסודי ד תיכון יב והכי שנאת?יא מקצוע שנוא: בתיכון היה מינהל.... אהוב:אמממ בתיכון אהבתי הנהלת חשבונות וכלכלה התמחות מסויימת: הנהלת חשבונות בתיכון תחביב:אממ מוזיקה מקומות שאתה אוהב להיות בהם ונמצא בהם לפחות פעם בשבוע: אתר אינטרנט מומלץ:

אני..

שם:חנית שם חיבה:שושה,פה ג'אורה,חנה, חנה'לה,חניתה,ונילה ועוד.. כיתה:אוניברסיטת בר אילן מקום שהיית רוצה למצוא את עצמך בו עוד כמה שנים:משרד עורכי דין משלי, מרצה באוניברסיטה, באמצע הדוקטורט, משפחה משלי בעל מדהים שני ילדים וכלב..הא, כן, ומאושרת!! חלומות מתגשמים?שאיפות כן! אמונה תפלה שאתה מאמין בה:לא מעבירה סכין מיד ליד כי זה גורם למריבה פחד הכי גדול שלך:להיפרד מונילה יש לך 80 ביליון ש"ח (לא מיליון) מה תעשה איתם?לא יודעת גדול עליי סכום הכסף הזה, כנראה אתרום את כולו!! סתם..אין לי מושג חולשה:אימפולסיבית..ונוטה לפלוט מילים מהפה ולהצטער עליהם כשמאוחר מדיי אי אפשר איתו ואי אפשר בלעדיו:פלאפון ספר מומלץ:SMALL GODS-TERRY PRATCHETT לא היית רוצה לפגוש בסמטה חשוכה:את המרצה שלי לתורת המשפט..פינקשטיין אמיתי איפה לא תמצא את עצמך בחיים?על הספסל בגינה , שתויה, וחצי ערומה שאיפה:יש המון..כשכולן יתגשמו אתם עוד תשמעו על זה מקצוע שנוא:שנאתי בתיכון ספרות..באוניברסיטה ברוך ה' הכל מעניין אותי! שם מעצבן:אוהד..שם של מתרומם ובלי לפגוע :) בשביל מה היית משלם מיליון דולר?בשביל אושר, בריאות ואהבה אמיתית מה רצית להיות כשהיית קטן?אמא ואבא אומרים שזמרת אח"כ שחקנית ואח"כ מורה בסוף אני לומדת משפטים וגנטיקה..אז כנראה שכבר לא אהיה אחד מהמקצועות הנ"ל והיום?היום אני לומדת משפטים ותואר שני בגנטיקה אני מניחה שאהיה עו"ד ודוקטור באקדמיה- חוקרת כיתה שהכי אהבת בה ללמוד?כיתה ט' והכי שנאת?י"ב מקצוע שנוא:ספרות אהוב:אנגלית וכימיה התמחות מסויימת:התמחתי בביולוגיה וכימיה תחביב:ספורט, אומנות, מוסיקה והרבה, חברים,צחוקים, הא כן, ולהשתגע! מקומות שאתה אוהב להיות בהם ונמצא בהם לפחות פעם בשבוע:בחדר שלי :) אתר אינטרנט מומלץ:תפוז

אני..

שם:חנית שם חיבה:שושה,פה ג'אורה,חנה, חנה'לה,חניתה,ונילה ועוד.. כיתה:אוניברסיטת בר אילן מקום שהיית רוצה למצוא את עצמך בו עוד כמה שנים:משרד עורכי דין משלי, מרצה באוניברסיטה, באמצע הדוקטורט, משפחה משלי בעל מדהים שני ילדים וכלב..הא, כן, ומאושרת!! חלומות מתגשמים?שאיפות כן! אמונה תפלה שאתה מאמין בה:לא מעבירה סכין מיד ליד כי זה גורם למריבה פחד הכי גדול שלך:להיפרד מונילה יש לך 80 ביליון ש"ח (לא מיליון) מה תעשה איתם?לא יודעת גדול עליי סכום הכסף הזה, כנראה אתרום את כולו!! סתם..אין לי מושג חולשה:אימפולסיבית..ונוטה לפלוט מילים מהפה ולהצטער עליהם כשמאוחר מדיי אי אפשר איתו ואי אפשר בלעדיו:פלאפון ספר מומלץ:SMALL GODS-TERRY PRATCHETT לא היית רוצה לפגוש בסמטה חשוכה:את המרצה שלי לתורת המשפט..פינקשטיין אמיתי איפה לא תמצא את עצמך בחיים?על הספסל בגינה , שתויה, וחצי ערומה שאיפה:יש המון..כשכולן יתגשמו אתם עוד תשמעו על זה מקצוע שנוא:שנאתי בתיכון ספרות..באוניברסיטה ברוך ה' הכל מעניין אותי! שם מעצבן:אוהד..שם של מתרומם ובלי לפגוע :) בשביל מה היית משלם מיליון דולר?בשביל אושר, בריאות ואהבה אמיתית מה רצית להיות כשהיית קטן?אמא ואבא אומרים שזמרת אח"כ שחקנית ואח"כ מורה בסוף אני לומדת משפטים וגנטיקה..אז כנראה שכבר לא אהיה אחד מהמקצועות הנ"ל והיום?היום אני לומדת משפטים ותואר שני בגנטיקה אני מניחה שאהיה עו"ד ודוקטור באקדמיה- חוקרת כיתה שהכי אהבת בה ללמוד?כיתה ט' והכי שנאת?י"ב מקצוע שנוא:ספרות אהוב:אנגלית וכימיה התמחות מסויימת:התמחתי בביולוגיה וכימיה תחביב:ספורט, אומנות, מוסיקה והרבה, חברים,צחוקים, הא כן, ולהשתגע! מקומות שאתה אוהב להיות בהם ונמצא בהם לפחות פעם בשבוע:בחדר שלי :) אתר אינטרנט מומלץ:תפוז

למעלה