שאלון

• פותח הנושא ady18
  • פורסם בתאריך

ady18

Well-known member
שאלון

שם: שם חיבה: כיתה: מקום שהיית רוצה למצוא את עצמך בו עוד כמה שנים: חלומות מתגשמים? אמונה תפלה שאתה מאמין בה: פחד הכי גדול שלך: יש לך 80 ביליון ש"ח (לא מיליון) מה תעשה איתם? חולשה: אי אפשר איתו ואי אפשר בלעדיו: ספר מומלץ: לא היית רוצה לפגוש בסמטה חשוכה: איפה לא תמצא את עצמך בחיים? שאיפה: מקצוע שנוא: שם מעצבן: בשביל מה היית משלם מיליון דולר? מה רצית להיות כשהיית קטן? והיום? כיתה שהכי אהבת בה ללמוד? והכי שנאת? מקצוע שנוא: אהוב: התמחות מסויימת: תחביב: מקומות שאתה אוהב להיות בהם ונמצא בהם לפחות פעם בשבוע: אתר אינטרנט מומלץ:

../images/Emo129.gif

שם: נתי שם חיבה: אין כיתה: ח' מקום שהיית רוצה למצוא את עצמך בו עוד כמה שנים: שאלה טובה חלומות מתגשמים? לא אמונה תפלה שאתה מאמין בה: אין פחד הכי גדול שלך: שמיטל תמות בגיל צעיר יש לך 80 ביליון ש"ח מה תעשה איתם? הרבה דברים חולשה: מיטל אי אפשר איתו ואי אפשר בלעדיו: מיטל ספר מומלץ: אין לא היית רוצה לפגוש בסמטה חשוכה: את המורה שלי להסטוריה איפה לא תמצא את עצמך בחיים? בגן עדן (הבנתם את הבדיחה?) שאיפה: להיות בנאדם נורמלי ושפוי שם מעצבן: יש הרבה בשביל מה היית משלם מיליון דולר? בשביל שמיטל תהייה מאושרת כל חייה מה רצית להיות כשהיית קטן? עדיין לא ידעתי והיום? אני עדיין לא יודע כיתה שהכי אהבת בה ללמוד? אין והכי שנאת? כולם מקצוע שנוא: כולם אהוב: אין התמחות מסויימת: אין תחביב: אין מקומות שאתה אוהב להיות בהם ונמצא בהם לפחות פעם בשבוע: אין אתר אינטרנט מומלץ: http://www.ferryhalim.com/orisinal/

d r o r y

New member
תורי לענות:

שם:דרור שם חיבה:יש לי חבר שקורא לי צדף.אחי קורא לי בובי,ובטח יש עוד כמה שמות ששכחתי. כיתה:אני בן 24... מקום שהיית רוצה למצוא את עצמך בו עוד כמה שנים:שיהיה מקום שאני יאהב מבחינת המראה שלו והאווירה שישרה עלי,מקום יפה ורגוע כזה. חלומות מתגשמים?רוב הפעמים לא.אומנם,יכולים לפעמים(ורק לפעמים) להתגשם אבל רק לאלו שהמזל מאיר להם פנים.אצלי עוד לא התגשמו חלומות.אבל כולי עדיין ציפייה ותקווה להתגשמותם. אמונה תפלה שאתה מאמין בה:התחלתי להאמין בה רק בזמן האחרון.והאמונה היא שאם אני מאונן אז זה מביא לי כל מיני צרות על הראש,ומזל רע. פחד הכי גדול שלך:העצבות,הדיכאון,להיפגע מאנשים,וכיו"ב. יש לך 80 ביליון ש"ח (לא מיליון) מה תעשה איתם?אשתמש בהם לכל צרכיי,כמו קניית בית,חיים עצמאיים,וכ"ו. חולשה:פגיעות/רגשנות יתר אי אפשר איתו ואי אפשר בלעדיו:צריך לחשוב על זה.אין לי בינתיים דבר כזה שעולה לי לראש. ספר מומלץ:אני לא ממש יכול להמליץ.אבל כשאסיים לכתוב את הספר של הסיפורים הקצרים שלי,ואוציא אותו לאור,אמליץ לכם עליו בחום.לי אישית המליצו על התפסן בשדה השיפון. לא היית רוצה לפגוש בסמטה חשוכה:מהדברים האפשריים-אנשים מפחידים.מהדברים הלא אפשריים-כל מיני רוחות,שדים ומפלצות. איפה לא תמצא את עצמך בחיים?במקומות שרק לראות אותם שנייה אחת,עושה לי זעזוע בנשמה. שאיפה:להיות אדם מאושר,מלא מבפנים,ורגוע. מקצוע שנוא:כמעט כולם שם מעצבן:יש כמה וכמה בשביל מה היית משלם מיליון דולר?בשביל להיות מאושר כל חיי. מה רצית להיות כשהיית קטן?היו לי כל מיני חלומות בזמנו:אחד מאלו שזכורים לי זה להיות כדורסלן. והיום?בפעם האלף-להיות מאושר,כמובן. כיתה שהכי אהבת בה ללמוד?אף אחת.אולי הכי העדפתי את י"א/י"ב.אבל גם לא. והכי שנאת?בכולן כמעט!!! מקצוע שנוא:כבר שאלת אהוב:בזמנו זה היה טכנולוגיה,חברה,וספורט התמחות מסויימת:אין לי תחביב:לטייל,לשמוע מוזיקה שאני אוהב,לכתוב,לשוחח עם חברים,אינטרנט(+הפורומים). מקומות שאתה אוהב להיות בהם ונמצא בהם לפחות פעם בשבוע: -בשביל של איזה בי"ס לייד הבית שלי,יש ספסלים ואני אוהב לשבת שם. -באיזה גן ציבורי אחד שנקרא "גן שושנים",וגם שם אני אוהב להסתובב וגם לשבת באחד הספסלים. -תל אביב:יש כל מיני מקומות בת"א שיוצא לי להיות בהם ואני אוהב אותם,כמו עזריאלי וכל האיזור שם,ארלוזורוב,ועוד... אתר אינטרנט מומלץ:כל אחד והעדפותיו

TrAd RaD

New member
התפסן בשדה השיפון |פי|../images/Emo214.gif

ספר מצויין!!!
אני ממש אהבתי אותו..

../images/Emo209.gifעונהנהנה../images/Emo98.gif

שם: ענבל
שם חיבה: או-אה..יש המון! ענבליק, ענבלולו, ענבלוש, ענבל טמבל, ענבלבל, ענבי
כיתה: ו
מקום שהיית רוצה למצוא את עצמך בו עוד כמה שנים: עורכת דין מפורסמת
חלומות מתגשמים? בטח
אמונה תפלה שאתה מאמין בה: אם אומרים ש[חס וחלילה] מישהו ימות, אז מקישים על עץ שלוש פעמים ואומרים "חס וחלילה, טפו טפו טפו, בלי עין הרע"
פחד הכי גדול שלך: ממ..יש המון.. יש לך 80 ביליון ש"ח (לא מיליון) מה תעשה איתם? אקנה את הקניון
חולשה: לאגסים
אי אפשר איתו ואי אפשר בלעדיו: אח קטן
ספר מומלץ: "שני ירחים"
, וכל ספריי הארי פוטרר
לא היית רוצה לפגוש בסמטה חשוכה: מישהו מפחיד עם זקט שחור
איפה לא תמצא את עצמך בחיים? ב..לא יודעת ><" שאיפה: המוןן
מקצוע שנוא: הסטוריה
שם מעצבן: חליל
בשביל מה היית משלם מיליון דולר? בשביל הקניוןןןןןןן
מה רצית להיות כשהיית קטן? שרית חדד?
והיום? עורכת דין
כיתה שהכי אהבת בה ללמוד? ו'.. עכשיו
והכי שנאת? לאדעת מקצוע שנוא: הסטוריה.. כבר אמרתי אהוב: לשון..יש לי מורה מצחיקה
התמחות מסויימת: לאכול
תחביב: לשחק..כאילו בחוג דרמה
מקומות שאתה אוהב להיות בהם ונמצא בהם לפחות פעם בשבוע: אתר אינטרנט מומלץ:

No NiCk15

New member
../images/Emo210.gifאני../images/Emo9.gif

שם: אירנה שם חיבה: מלא
כיתה: ו' מקום שהיית רוצה למצוא את עצמך בו עוד כמה שנים: לאיודעת.. חלומות מתגשמים? לפעמים אמונה תפלה שאתה מאמין בה: חתול שחור, לדפוק 3 פעמים על עץ, לירוק 3 פעמים... פחד הכי גדול שלך: לאיודעת.. יש לך 80 ביליון ש"ח (לא מיליון) מה תעשה איתם? הרבה דברים
חולשה: לדברים חמודים
אי אפשר איתו ואי אפשר בלעדיו: הוא..
ספר מומלץ: המווון.. הארי פוטר, ניבר, מסתורי כוכב צלמוות, ועוד.
לא היית רוצה לפגוש בסמטה חשוכה: אונס, רוצח
איפה לא תמצא את עצמך בחיים? בתוך פח זבל נו מה אני רגיד לכם
שאיפה: להצליח בעתיד
מקצוע שנוא: חשבוןןןן
שם מעצבן: דליה
בשביל מה היית משלם מיליון דולר? לאיודעת.. מה רצית להיות כשהיית קטן? רופאה
והיום? עורכת דין
כיתה שהכי אהבת בה ללמוד? אמנמנמ... ו'(ז'תומרת הכיתה שבה אני עכשיו) והכי שנאת? אמנמנמנמ.... ה'..
מקצוע שנוא: חשבון
אהוב: ספרות, אנגלית, היסטורייה, תנ"ך, ג"ג התמחות מסויימת: נגינה, שירה(לדעתי לפחות..) תחביב: מחשב, טלוויזיה, חברות, מסיבות מקומות שאתה אוהב להיות בהם ונמצא בהם לפחות פעם בשבוע: חברות
אתר אינטרנט מומלץ: תפוז

מה יא

New member
אותו הגועל../images/Emo205.gif../images/Emo211.gif

ואותה הטיפשות שונאת אנשים כאלה

../images/Emo203.gifמה עשיתי לך בדיוק?

רק אמרתי לה שזה לא אותו דבר. תרגיעי ומהר כן? למה כי גמאני שונאת מאוד אנשים כמוך שאין להם רמה. אז תרגיעי

מה יא

New member
דווקא התכוונתי אליה../images/Emo205.gif../images/Emo211.gif

אמרת ששלוש יריקות וחתול שחור זה אותו הדבר, אז אמרתי שזה אותו הגועל ואותה הטיפשות. אמונות תפלות זה דבר טיפשי- חתולים לא מביאים מזל רע, וזה לא חכם לחשוב שכן. וגם פוגע בי אישית, כי אני מאוד אוהבת חתולים ויש לי חתולה שחורה וכשאנשים אומרים שהיא (או חתולים אחרים) מביאים מזל רע ויורקים שלוש יריקות זה טיפשי בעיני וגם פוגע בי ובחתולה שלי. שום דבר נגדך, רק נגד אנשים עם אמונות.

My self and i

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo21.gif

שם: שרית
שם חיבה: בטנה, שריתושקה, רייבוכית, בייבוך.. מללללללללא וואי
כיתה: ז' מקום שהיית רוצה למצוא את עצמך בו עוד כמה שנים: לא יודעת חלומות מתגשמים? ברור
אמונה תפלה שאתה מאמין בה: לדפוק על עץ כשאומרים מישהו שימות [חס וחלילה] ולהגיד טפו טפו טפו
. פחד הכי גדול שלך: למות יש לך 80 ביליון ש"ח (לא מיליון) מה תעשה איתם? ווווווווווווווווווואי אני אקנה וילה, אבזבז קצת, אגשים איזה חלום איתו, ואת השאר אחלק לילדים עניים.. חולשה: לעוגיות אי אפשר איתו ואי אפשר בלעדיו: הוווא
ספר מומלץ: לא יודעת לא היית רוצה לפגוש בסמטה חשוכה: ש'
איפה לא תמצא את עצמך בחיים? יושבת עם ש'
שאיפה: להגשים חלומות מקצוע שנוא: מתמטיקה
שם מעצבן: כוכבה
בשביל מה היית משלם מיליון דולר? לא יודעת מה רצית להיות כשהיית קטן? וטרינרית
והיום? עורכת דין ושחקנית כיתה שהכי אהבת בה ללמוד? ו' והכי שנאת? ד' מקצוע שנוא: זה היה כבר
אהוב: מוזיקה ואנגלית
התמחות מסויימת: לא יודעת.. אנגלית.. ומוזיקה במיוחד תחביב: לרקוד לשיר ולבלות עם חברות
וחברים.. מקומות שאתה אוהב להיות בהם ונמצא בהם לפחות פעם בשבוע: בילויים וזה.. אתר אינטרנט מומלץ: תפוז

../images/Emo210.gif

שם: נגה שם חיבה: וואה הכל... אימא, נוג, גוני, נוגי, נוגיטה, נוגיטוש, נוש, דנדו [באמת שאין לי מושג למה], נוגלה, נוגט ועווווווווד ועוד. כיתה: י מקום שהיית רוצה למצוא את עצמך בו עוד כמה שנים: אנא עראף חלומות מתגשמים? לא יודעת אמונה תפלה שאתה מאמין בה: ממממ פחד הכי גדול שלך: מממ יש לך 80 ביליון ש"ח (לא מיליון) מה תעשה איתם? הרבה.
אבל תורמת חלק. חולשה: לאדעת אי אפשר איתו ואי אפשר בלעדיו: שיער...?
ספר מומלץ: לאדעת לא היית רוצה לפגוש בסמטה חשוכה: איפה לא תמצא את עצמך בחיים? שאיפה: מקצוע שנוא: מדעי הטכנולוגיה שם מעצבן: חדוונית בשביל מה היית משלם מיליון דולר? כלום מה רצית להיות כשהיית קטן? וטרינרית חח והיום? לאדת כיתה שהכי אהבת בה ללמוד? א...? והכי שנאת? ח מקצוע שנוא: יש לי דה ז'ה וו באימא שלי. אהוב: אין חיה כזאת התמחות מסויימת: הה תחביב: מקומות שאתה אוהב להיות בהם ונמצא בהם לפחות פעם בשבוע: אתר אינטרנט מומלץ:

Guitar Girl1

New member
../images/Emo78.gif

שם: אוריין שם חיבה: אורייני.... לצערי
כיתה: י' מקום שהיית רוצה למצוא את עצמך בו עוד כמה שנים: ת"א (כצעירה רווקה כזאת) חלומות מתגשמים? אם מתאמצים אמונה תפלה שאתה מאמין בה: לא כל כך מאמינה באמונות תפילות פחד הכי גדול שלך: להיות לבד יש לך 80 ביליון ש"ח (לא מיליון) מה תעשה איתם? שאלה קיטשית.. אבל נניח.. אממ קודם אני שומרת בליון אחד (רק אחד כן?) בשבילי בצד ואז מחלקת לכל המשפחה בונה לי בית עצום ושולחת את ההורים שיל לטיול סביב העולם.. משלמת מלא לצער בעלי חיים וכל זה שיהיה להם תקציבים, תורמת קצת (טיפה כן?) למדינה, קונה את הגיטרה הכי טובה בעולם+כל אפקט שקיים+מגבר עצום אהה וכמובן טסה לארה"ב להופעה של אוונסנס ובעצם כל הופעה שבא לי.. בעצם אני אקנה לי איזה מטוס וטייס פרטי.. טוב חלאס חולשה: בוכה בקלות.. נפגעת בקלות אי אפשר איתו ואי אפשר בלעדיו:
שאלה יפה.. לא עולה לי משהו כרגע ספר מומלץ: הספר שאביב גפן כתב!
לא היית רוצה לפגוש בסמטה חשוכה: המורה לתנ"ך/ כל ערס או יצור מפחיד איפה לא תמצא את עצמך בחיים? בהופעה של מאיה בוסקילה שאיפה: להצליח בחיים ולהוציא תעודת בגרות טובה מקצוע שנוא: מתמטיקה!! שם מעצבן: ששון בשביל מה היית משלם מיליון דולר? בריאות מה רצית להיות כשהיית קטן? עורכת דין ואז אשת עסקים חחחחח והיום? אין לי מושג
כיתה שהכי אהבת בה ללמוד? ו' והכי שנאת? י'..? מקצוע שנוא: עוד פעם?? מתמטיקה!! אהוב: מחשבים.. אנגלית.. התמחות מסויימת: נגינה בגיטרה
תחביב: לנגן בגיטרה
אהה ולישון
מקומות שאתה אוהב להיות בהם ונמצא בהם לפחות פעם בשבוע: אממ.. אוף שאלה מוזרה אתר אינטרנט מומלץ: www.evanescence.com (כי לא היה לי משהו אחר)

McCriminal

New member
עונה ../images/Emo8.gif

שם: אבישי שם חיבה: סלונים [משפחה], בושיי, thinger licker [משו פרטי], צ'ינו כיתה: ט' מקום שהיית רוצה למצוא את עצמך בו עוד כמה שנים: עובד בתכנית פריים טיים בערוץ 2 חלומות מתגשמים? בע"ה אמונה תפלה שאתה מאמין בה: מזוזות, ולסיים מדרוגת רק ברגל שמאל.. פחד הכי גדול שלך: מוות של קרוב משפחה. יש לך 80 ביליון ש"ח (לא מיליון) מה תעשה איתם? 50% לדאוג לעצמי ולכמה דורות קרובים, השאר לצדקה. חולשה: ניתוקים מאנשים. אי אפשר איתו ואי אפשר בלעדיו: מילקי ספר מומלץ: הארי פוטר 5 [וכן קראתי את 6 והתאכזבתי..] לא היית רוצה לפגוש בסמטה חשוכה: המאמן כדורסל שלי.. איפה לא תמצא את עצמך בחיים? בתחום המתמטיקה/פיזיקה שאיפה: לעבוד בתקשורת הכי בכירה שיש ולשנות אותה לגמרי. מקצוע שנוא: מתמטיקה שם מעצבן: פוש [כינוי אצל אחים שלי] בשביל מה היית משלם מיליון דולר? בשביל להתחיל ללמוד ב10 בבוקר.. מה רצית להיות כשהיית קטן? שחקן כדורסל והיום? מאמן כדורסל/איש תקשורת בכיר מאוד כיתה שהכי אהבת בה ללמוד? ו' והכי שנאת? ח' אהוב: היסטוריה. כי המורה חולה עלי :) התמחות מסויימת: כדורסל, וכתיבה. תחביב: כדורסל, כדורסל, וקצת כדורסל מקומות שאתה אוהב להיות בהם ונמצא בהם לפחות פעם בשבוע: מגרש כדורסל. אתר אינטרנט מומלץ: www.rotter.net, אתר החדשות האמיתיות.

מ ו ג ה

New member
עווווווווונה

שם: אלמוג שם חיבה: מוגה כיתה: י' (3!!!!!) מקום שהיית רוצה למצוא את עצמך בו עוד כמה שנים: סטודיו עיצוב משלי חלומות מתגשמים? בטחחח!!! אמונה תפלה שאתה מאמין בה: מראה נשברת
פחד הכי גדול שלך: מוות של קרוב יש לך 80 ביליון ש"ח (לא מיליון) מה תעשה איתם? חחחחחחח בוא נחשוב
אסתכל עליהם כמה שהם יפים
חולשה: שוקולד! קינדר אי אפשר איתו ואי אפשר בלעדיו: ---- ספר מומלץ: עץ הדומים תפוס לא היית רוצה לפגוש בסמטה חשוכה: חחחח ---- איפה לא תמצא את עצמך בחיים? ירקנית?! שאיפה: להצליח חח מקצוע שנוא: מתמטיקההההההההההה שם מעצבן: שירן (סליחה אם יש פה כאלו חח) בשביל מה היית משלם מיליון דולר? לא משנה מה רצית להיות כשהיית קטן? שחקנית/זמרת חח והיום? מעצבת אופנה/פנים כיתה שהכי אהבת בה ללמוד? ט' והכי שנאת? ה' מקצוע שנוא: מה?! חח שאלתם אהוב: סוציולוגיה התמחות מסויימת: זכרון של דברים שאפ'חד לא זוכר חח תחביב: שירה חח מקומות שאתה אוהב להיות בהם ונמצא בהם לפחות פעם בשבוע: קניון
אתר אינטרנט מומלץ: אין כזה

../images/Emo203.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

שם:רונה
שם חיבה:רונהלי,ורונצ'וק[
] כיתה:ו' מקום שהיית רוצה למצוא את עצמך בו עוד כמה שנים:במשרד של עורכי דין
חלומות מתגשמים?כןD: אמונה תפלה שאתה מאמין בה:חתול שחור,3 דפיקות על העץ,לא לעבור מתחת לסולם פחד הכי גדול שלך:נמנמ למות? יש לך 80 ביליון ש"ח (לא מיליון) מה תעשה איתם?הקניון הולך להיות שליייי
חולשה:לחתולים
אי אפשר איתו ואי אפשר בלעדיו:נמנמ לא יודעת ספר מומלץ:יומני הנסיכהההה
כל כל מצחיק ויפההה
לא היית רוצה לפגוש בסמטה חשוכה:אונס,רוצח,מסומם איפה לא תמצא את עצמך בחיים?בפחי זבל? שאיפה:להיות עורכת דין
מקצוע שנוא:נמ הכל חוץ מאנגלית.. שם מעצבן:שולה בשביל מה היית משלם מיליון דולר?נמנמ אין לי מושג מה רצית להיות כשהיית קטן?שחקנית והיום?עורכת דיןןןןןן
כיתה שהכי אהבת בה ללמוד?א'
והכי שנאת?ה' מקצוע שנוא:היה אהוב:נממ אנגלית התמחות מסויימת:נמנמ יש די הרבה.
תחביב:מחשבים,חברות ובילוים מקומות שאתה אוהב להיות בהם ונמצא בהם לפחות פעם בשבוע:קניון
אתר אינטרנט מומלץ:
הודגש באמצעות מדגישומטיק

mikaaaaaa

New member
עונההה

שם:מיקה. שם חיבה: מיקאפה כיתה:י'...כשאני חושבת על זה,אני לא יודעת באיזה י' אני...:-O מקום שהיית רוצה למצוא את עצמך בו עוד כמה שנים: מממ אחרי צבא?! בדרום אמריקה עם שני חברים הכי טובים. חלומות מתגשמים? אם הם חלומות אמיתיים,כן. כי בגלל שהם כ"כ חשובים לך,אתה תעשה הכל כדי להגשים אותם. אמונה תפלה שאתה מאמין בה: עין הרע,ולהביע משאלה כשריס נופל. פחד הכי גדול שלך: כאב. יש לך 80 ביליון ש"ח (לא מיליון) מה תעשה איתם? ייקח מורים פרטיים לכל המקצועות...ייסיים בגרות בממוצע מאה,אח"כ ישחד מישו בצבא כדי לעשות שירות מאגניב...שאני יהנה ממנו,ואח"כ אני ייסע לדרום אמריקה. אחרי זה,בכסף שישאר לי,אני ימישך לקחת מורים פרטיים שיעזרו לי באונ' ייסים לפחות שני תארים...ואז אם עוד יישאר לי כסף,אז אני ישמור אותו. ואז אני פשוט ירוויח כסף בעזרת עצמי....כי יהיה לי את כל מה שדרוש...
חולשה: מממ לאדעת. אי אפשר איתו ואי אפשר בלעדיו: אח שלי הקטן! ספר מומלץ: אני כריסטיאנה .פ.,הספרים של אפרים קישון,עלובי החים. לא היית רוצה לפגוש בסמטה חשוכה:את עופרה עצבנית...חחחחחחחחח איפה לא תמצא את עצמך בחיים?זרוקה בתאילנד מסוממת ושיכורה. שאיפה:להצליח ובגדול. מקצוע שנוא:אנגלית. וזה די בגלל המורה. שם מעצבן: לאדעת. כל השמות האלה המפגרים. איה למשל....WTF?! בשביל מה היית משלם מיליון דולר? מממממ בשביל הבטחה שאני יהיה הבנאדם הכי מאושר שקיים. מה רצית להיות כשהיית קטן? מדענית... והיום? אני רוצה להיות משו שיהיה לי טוב איתו. כיתה שהכי אהבת בה ללמוד? מבחינת אנשים,זאת! השנה זאת הכיתה הכי מושלמת שהייתה לי בחיים. והכי שנאת? כיתה ז'. מקצוע שנוא:זה רק אני או ששאלתם את זה כבר?! אהוב:כימיה!!!! התמחות מסויימת: להציק!
תחביב:מחשב!
מקומות שאתה אוהב להיות בהם ונמצא בהם לפחות פעם בשבוע: אצל ג'ני. חחחחחחח אתר אינטרנט מומלץ: מממ WWW.GOOGLE.CO.IL חחחחח הוא הכי מועיל,איתו תגיעו לכל האתרים שאתם רוצים...
יומנעים, מיקה.

למעלה