שאלון

TrAd RaD

New member
אני...שאלון נחמדי..../images/Emo13.gif../images/Emo205.gif../images/Emo214.gif

אתה עייף? כן .. הרבה!
(אני מת מעייפות) התקלחת אתמול? יאפ
והיום? יאפ מה עשית היום? ממ הלכתי לבציפר.. חזרתי ואכלתי...
ראיתי טלויזיה... נסעתי לקנות כמה דברים... היה לי שיעור פסנתר..
ואז שיעור ספינינג
ואז אכלתי.. וראיתי טלויזיה.. ואממ זהו בערך.. ועכשיו אני במחשב.. מה עשית ביום ראשון? ישנתי וישנתי וישנתי..
כי לא היה לי כוח ללכת לבציפר מה תעשה ביום ראשון הבא? אולי נוסעת לאיקאה... האם אי פעם אמרת תהילים? נופ אם כן- מתי זה היה? ~ למה אמרת? ~ האם אי פעם חטפת אלה בראש? אממ לא..
האם אי פעם זרקת אבן על מישהו? ממ לא..
..(כבר הבנתי לאן השאלון הזה הולך) האם אי פעם ביקרת בהתנחלות? ממ.. לא נראה לי.. (הייתי בניצן ובמאחז אוהלים נחשב?) האם אתה מאמין שהיתה חומצה על הגג בכפר דרום? לא יודעת
האם אתה חושב שהמשטרה הפעילה היום כוח סביר או כוח מוגזם על המתנחלים בעמונה? אני לא יודעת מכיוון שהיה אלימות קשה משני הצדדים... התנהגות כל כך לא הולמת... שני הצדדים טעו באופן חמור! ואינני יכולה להצדיק שום צד בגלל ההתנהגות הזוועתיתי הזאת!
האם יש לך קו אדום בפקודות שהיית מסכים לבצע בתור חייל או שהיית מסכים לבצע כל פקודה? אני לא יודעת.. אבל לא הייתי מסרבת פקודה.. אם הייתה לי בעיה כל שהיא אם פקודה מבחינה מצפונים הייתי פונה למפקד שלי ומבקשת התחשבות רגשית ולא הייתי הופכת את זה לתעמולה תקשורתית אם יש לך- אז מהו הקו האדום שלך? ~ האם אתה חי את הרגע או חי על פי עקרונות ואידיאלים שמנחים אותך? קשה לי לענות על זה... אני לא חיחיה את הרגע אני חייה תמיד עם המחשבה על העתיד..(וזה לא טוב) יש לי עקרונות אך לא מוצקים אני מתגמשת... ולא אעמוד על עקרונותי אם אפגע במשהו יקר ערך. האם אי פעם היית על במה? יאפ
היית בעיתון? יאפ
ובטלויזיה? (לנופף מאחורי הגב של כתב זה לא נקרא).. נופ
האם יש לך ציור של משהו על המצעים או סתם דוגמא? ממ סתם דוגמא... האם יש לך במקרר ברגע זה מילקי? ממ לא נראה לי.. מתי הפעם האחרונה שביקרת במספרה? לפני אמממ חצי שנה בערך...
האם אתה מעשן? נופ...ואני מקווה שאני לעולם לא אעשן..
אם כן- כמה סיגריות ליום? ~ אתה יודע שלעשן זה ממש ממש ממש מסוכן? כן..
אם אתה לבן- האם תסכים לצאת עם אתיופית? כן אני לא רואה שום סיבה שלא... אם אתה אתיופי- האם תסכים לצאת עם לבנה? באיזה שמפו אתה משתמש? ממ כל פעם במשהו אחר.. בעיקר בקרמה ולוראל למה דווקא בו? ממ כי יש לו ריח טוב... כמה יחידות אתה עושה במתמטיקה? אני עדיין לא בשלבי בחינות הבגרות אבל התוכנית שלי היא 4 ובאנגלית? התכנית שלי 5 ואולי עוד 2 יחידות תירגום מה אתה מתכוון לעשות כשתגמור י"ב? או לעשות שנת שירות ולהתגייס לצבא או ישר להתגייס לצבא האם כשתהיה גדול, יהיה לך חיית מחמד בבית? אני לא חושבת.. אני לא כל כך אוהבת חיות ואיך תקרא לילד הראשון שלך? מממ ליאם\איתן
ואם זה יהיה ילדה? מממ לא יודעת ליאם\ מיכל
מה אתה רוצה שיוולד לך ראשון- ילד או ילדה? ממ בן..
מה הדבר האחרון שקנית? ממ מתנה לחברה
למה קנית אותו? כי יש לה מומולדת...
היה שוה את המחיר? ממ כן...
יש לך טלפון בחדר? יאפ
אכלת פעם צפרדע? לא..
אם כן- היה טעים? ~
בריבוע! מה היה המגן שנתנו לך בבגרות האחרונה אליה ניגשת? עדיין לא ניגשתי.. האם אתה לומד נהיגה? עדיין לא אם כן- האם כבר עשית טסט? ~ אם כן- עברת? ~ אם כן- באיזה טסט? ~ מה הדבר שהכי בא לך לאכול עכשיו? ממ כלום כבר אכלתי.. תודה..
עם מי הכי בא לך לדבר עכשיו? ממ עם אדרי..
קר לך עכשיו? לא
אתה לובש עכשיו צעיף? לא אם כן איך הוא נראה? ~ מה כדאי לי למרוח לעצמי על הפרצוף אם נשרפתי מהשמש ואני מרגיש כאילו אני בוער? אממ... ביאפין נראה לי.. זה דיי מרגיע את המקון... וזה בכלל אל מסריח ונספג טוב בעור.. או שאולי עדיף אלוורה... תודה על העצות... בקשה
לילה טוב! תודה

My self and i

New member
../images/Emo28.gif

אתה עייף? לא כ"כ (אני מת מעייפות) התקלחת אתמול?
והיום?
מה עשית היום? אממממ ב9 בבוקר הלכתי לעליה לתורה של ידיד שלי.. וב12 הלכתי עם אחי למשחקייה.. ועכשיו יש אצלנו אורחים
מה עשית ביום ראשון? וואו לא זוכרת..
מה תעשה ביום ראשון הבא? מה שאני עושה תמיד [
] האם אי פעם אמרת תהילים?
אם כן- מתי זה היה? - למה אמרת? - האם אי פעם חטפת אלה בראש? מה
האם אי פעם זרקת אבן על מישהו? כה
האם אי פעם ביקרת בהתנחלות? לא
האם אתה מאמין שהיתה חומצה על הגג בכפר דרום? מה האם אתה חושב שהמשטרה הפעילה היום כוח סביר או כוח מוגזם על המתנחלים בעמונה? לא יודעת האם יש לך קו אדום בפקודות שהיית מסכים לבצע בתור חייל או שהיית מסכים לבצע כל פקודה? כה אם יש לך- אז מהו הקו האדום שלך? זה דפוק אבל לא להשתתף במלחמות
האם אתה חי את הרגע או חי על פי עקרונות ואידיאלים שמנחים אותך? חי את הרגע
להנות מהחיים כל עוד אנחנו בחיים
האם אי פעם היית על במה? כה היית בעיתון? מממממממ לא ובטלויזיה? (לנופף מאחורי הגב של כתב זה לא נקרא) הייתי במשחק "פרצופרצף" בערוץ הילדים
. האם יש לך ציור של משהו על המצעים או סתם דוגמא? אני כל פעם מחליפה כרגע יש לי מצעים עם כל מיני פסים צבעוניים.. האם יש לך במקרר ברגע זה מילקי? כהההההההההההההההה
מתי הפעם האחרונה שביקרת במספרה? לפני חודש ככה האם אתה מעשן?
אם כן- כמה סיגריות ליום? - אתה יודע שלעשן זה ממש ממש ממש מסוכן? לה באמת? אם אתה לבן- האם תסכים לצאת עם אתיופית? לא יודעת אם אתה אתיופי- האם תסכים לצאת עם לבנה? באיזה שמפו אתה משתמש? לפעמים ולפעמים.. הוואי, דאב.. כרגע כיף למה דווקא בו? כי יש לו ריח טוב והוא טוב לשיער שלי [?!] כמה יחידות אתה עושה במתמטיקה? - ובאנגלית? - מה אתה מתכוון לעשות כשתגמור י"ב? יש עוד זמן לזה האם כשתהיה גדול, יהיה לך חיית מחמד בבית? גם לזה יש עוד זמן ואיך תקרא לילד הראשון שלך? לא יודעת אם חס וחלילה מישו ימות אז על האות הראשונה שלו.. אבל אני כרגע אוהבת את השם פלג
ואם זה יהיה ילדה? נועה מה אתה רוצה שיוולד לך ראשון- ילד או ילדה? ילדה מה הדבר האחרון שקנית? קליק למה קנית אותו? כי זה טעים היה שוה את המחיר? כה יש לך טלפון בחדר? כה אכלת פעם צפרדע? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
אם כן- היה טעים? - מה היה המגן שנתנו לך בבגרות האחרונה אליה ניגשת? - האם אתה לומד נהיגה? לא אם כן- האם כבר עשית טסט? - אם כן- עברת? - אם כן- באיזה טסט? - מה הדבר שהכי בא לך לאכול עכשיו? ערגליות עם מי הכי בא לך לדבר עכשיו?
************************* קר לך עכשיו? לא אתה לובש עכשיו צעיף? לא אם כן איך הוא נראה? - מה כדאי לי למרוח לעצמי על הפרצוף אם נשרפתי מהשמש ואני מרגיש כאילו אני בוער? לא יודעת.. איזה קרם או משו.. תשאל את אמא

d r o r y

New member
עונה:

אתה עייף?קצת (אני מת מעייפות) התקלחת אתמול?כן והיום?כן מה עשית היום?בצהריים(12:30 בערך) יצאתי לי לטיול בחוץ עם הדיסקמן שלי,חזרתי הביתה לאכול צהריים,ומאז אני על המחשב. מה עשית ביום ראשון?לא זוכר כבר.אה,כן....מחשב,טיילתי בחוץ,קניתי לי ארוחה,וזהו בערך. מה תעשה ביום ראשון הבא?בטח דברים דומים האם אי פעם אמרת תהילים?כן אם כן- מתי זה היה?עד לפני שנתיים בערך למה אמרת?כי הייתי מסורתי אז האם אי פעם חטפת אלה בראש?לא האם אי פעם זרקת אבן על מישהו?בכיתה ד' או ג' זרקתי אבן קטנה על תלמיד שהיה מציק לי כל הזמן. האם אי פעם ביקרת בהתנחלות?לא האם אתה מאמין שהיתה חומצה על הגג בכפר דרום?כן האם אתה חושב שהמשטרה הפעילה היום כוח סביר או כוח מוגזם על המתנחלים בעמונה?לא יודע האם יש לך קו אדום בפקודות שהיית מסכים לבצע בתור חייל או שהיית מסכים לבצע כל פקודה?ברור שיש קוים אדומים.והם רבים אפילו,הייתי אומר. אם יש לך- אז מהו הקו האדום שלך?חחח...יש הרבה.למעשה,כל דבר שנראה לי ניצול,בלתי מוסרי,קשה מידי,לא הוגן,וכ"ו... האם אתה חי את הרגע או חי על פי עקרונות ואידיאלים שמנחים אותך?מנסה לחיות עפ"י עקרונות ואידיאליים. האם אי פעם היית על במה?כן היית בעיתון?לא ובטלויזיה? (לנופף מאחורי הגב של כתב זה לא נקרא)לא האם יש לך ציור של משהו על המצעים או סתם דוגמא?כן האם יש לך במקרר ברגע זה מילקי?לא מתי הפעם האחרונה שביקרת במספרה?לפני כמה שבועות האם אתה מעשן?לא אם כן- כמה סיגריות ליום?------ אתה יודע שלעשן זה ממש ממש ממש מסוכן?כן.לא צריך להגזים שזה ממש ממש ממש,אבל בהחלט מסוכן. אם אתה לבן- האם תסכים לצאת עם אתיופית?לא.ולא בגלל גזענות,אלא בגלל שאני פשוט לא נמשך לשחורות. אם אתה אתיופי- האם תסכים לצאת עם לבנה?עם הטעם בנשים שיש לי עכשיו,כן. באיזה שמפו אתה משתמש?הד אנד שולדרז למה דווקא בו?נגד קסקסים כמה יחידות אתה עושה במתמטיקה?עשיתי בזמנו 3 ובאנגלית?עשיתי 4 מה אתה מתכוון לעשות כשתגמור י"ב?חחח...גמרתי י"ב לפני יותר מ 5 שנים כבר. האם כשתהיה גדול, יהיה לך חיית מחמד בבית?לא ואיך תקרא לילד הראשון שלך?אין לדעת ואם זה יהיה ילדה?בחייאת,אין לי מושג אם יהיו לי ילדים אפילו.מוקדם מידי. מה אתה רוצה שיוולד לך ראשון- ילד או ילדה?ראה למעלה מה הדבר האחרון שקנית?ארוחה למה קנית אותו?כדי לשבת לאכול עם החבר'ה היה שוה את המחיר?כן יש לך טלפון בחדר?כן אכלת פעם צפרדע?לא אם כן- היה טעים?-------- מה היה המגן שנתנו לך בבגרות האחרונה אליה ניגשת?לא עשיתי מגנים האם אתה לומד נהיגה?לא אם כן- האם כבר עשית טסט?מזמן אם כן- עברת?מזמן.לפני 3 שנים כמעט אם כן- באיזה טסט?12 מה הדבר שהכי בא לך לאכול עכשיו?ארוחה בשרית טובה,עם צ'יפס,אורז,חומוס ופיתות.זה מה שבא לי עכשיו. עם מי הכי בא לך לדבר עכשיו?מישהו שיש לי תקשורת טובה איתו.מישהו כמו נתן,ישראל,וכ"ו... קר לך עכשיו?לא אתה לובש עכשיו צעיף?לא אם כן איך הוא נראה?------- מה כדאי לי למרוח לעצמי על הפרצוף אם נשרפתי מהשמש ואני מרגיש כאילו אני בוער?קרם הגנה תודה על העצות... לילה טוב!תודה

MiChELLey

New member
../images/Emo210.gifעונה!^^

אתה עייף? כן..קצת (אני מת מעייפות) אה.. התקלחת אתמול? לא והיום? לא מה עשית היום? קמתי,הלכתי לסופר,חזרתי,הלכתי לסופר שוב,ובאו אליי אורחים
מה עשית ביום ראשון? לא זוכרת מה תעשה ביום ראשון הבא?מחר? אלך לצפר,אפתיע את אמא שלי לכבוד יום הולדתה,אלך למקס ברנר.... האם אי פעם אמרת תהילים?לא אם כן- מתי זה היה?לא למה אמרת?לא האם אי פעם חטפת אלה בראש?לא האם אי פעם זרקת אבן על מישהו?לא האם אי פעם ביקרת בהתנחלות?לא האם אתה מאמין שהיתה חומצה על הגג בכפר דרום?לא האם אתה חושב שהמשטרה הפעילה היום כוח סביר או כוח מוגזם על המתנחלים בעמונה? האם יש לך קו אדום בפקודות שהיית מסכים לבצע בתור חייל או שהיית מסכים לבצע כל פקודה? אם יש לך- אז מהו הקו האדום שלך? האם אתה חי את הרגע או חי על פי עקרונות ואידיאלים שמנחים אותך? האם אי פעם היית על במה?בבצפר כן
המון היית בעיתון?לא ובטלויזיה? (לנופף מאחורי הגב של כתב זה לא נקרא)לא האם יש לך ציור של משהו על המצעים או סתם דוגמא?כאלה פרחים...פלנל האם יש לך במקרר ברגע זה מילקי?כן..איך ידעת?
מתי הפעם האחרונה שביקרת במספרה?מזמן... האם אתה מעשן?לאאאא אם כן- כמה סיגריות ליום?אמרתי שלא אתה יודע שלעשן זה ממש ממש ממש מסוכן?כן וגם אסור ומגעיל ודוחה והורג ומחליא ודפוק אם אתה לבן- האם תסכים לצאת עם אתיופית?אשמור על זכות השתיקה. אם אתה אתיופי- האם תסכים לצאת עם לבנה?כמו למעלה. באיזה שמפו אתה משתמש?פנטן אני חושבת.... למה דווקא בו?כי זה מה שאמא שלי קונה..
כמה יחידות אתה עושה במתמטיקה?אני ביסודי ובאנגלית?גם מה אתה מתכוון לעשות כשתגמור י"ב?אלך לצבא ולאוניבריסטה האם כשתהיה גדול, יהיה לך חיית מחמד בבית?לא בטוח..לא נראה..לא יודעת ואיך תקרא לילד הראשון שלך?אם זה בן אז תום ואם זה יהיה ילדה?מאי / ליזי מה אתה רוצה שיוולד לך ראשון- ילד או ילדה? ילד מה הדבר האחרון שקנית? בלונים,שוקולדים,כרטיס ברכה.. למה קנית אותו? כי יש לאמא שלי יום הולדת מחר היה שוה את המחיר? לא..
אבל כן
יש לך טלפון בחדר? כן אכלת פעם צפרדע?כן אם כן- היה טעים?מאודדדדד
מה היה המגן שנתנו לך בבגרות האחרונה אליה ניגשת?לא עשיתי בגרות כי אני ביסודי האם אתה לומד נהיגה?עדיין לא אם כן- האם כבר עשית טסט? אם כן- עברת? אם כן- באיזה טסט? מה הדבר שהכי בא לך לאכול עכשיו? המבורגר מידי של מקדונלדס עם מי הכי בא לך לדבר עכשיו? אמא קר לך עכשיו? לא אתה לובש עכשיו צעיף?לא אם כן איך הוא נראה?לא מה כדאי לי למרוח לעצמי על הפרצוף אם נשרפתי מהשמש ואני מרגיש כאילו אני בוער? משחה מיוחדת שקניתי בים המלח....

adi121

New member
נהנההה../images/Emo60.gif

אתה עייף?קצת (אני מת מעייפות) התקלחת אתמול? כן והיום?לא מה עשית היום?ראיתי המון טלוויזיה וישנתי מה עשית ביום ראשון?התחלתי ללמוד נהיגה מה תעשה ביום ראשון הבא?מחר כאילו? יש לי מבחן חוזר ואני מתחילה ב12 האם אי פעם אמרת תהילים?לא אם כן- מתי זה היה?... למה אמרת?... האם אי פעם חטפת אלה בראש?לא האם אי פעם זרקת אבן על מישהו?לא האם אי פעם ביקרת בהתנחלות?לא האם אתה מאמין שהיתה חומצה על הגג בכפר דרום?אני חוששת שכן האם אתה חושב שהמשטרה הפעילה היום כוח סביר או כוח מוגזם על המתנחלים בעמונה?אני חושבת ששני הצדדים הגזימו האם יש לך קו אדום בפקודות שהיית מסכים לבצע בתור חייל או שהיית מסכים לבצע כל פקודה?אני נגד פינוי התנחלויות אבל בתור חיילת הייתי מבצעת את הפקודה בלב כבד האם אתה חי את הרגע או חי על פי עקרונות ואידיאלים שמנחים אותך?יש לי עקרונות.. האם אי פעם היית על במה?כן.. הרבה היית בעיתון?לא ובטלויזיה? (לנופף מאחורי הגב של כתב זה לא נקרא)לא האם יש לך ציור של משהו על המצעים או סתם דוגמא?יש לי שמיכה עם בטי בופ שחברה קנתה לי ליומולדת והיא ממש נעימה! האם יש לך במקרר ברגע זה מילקי?לא מתי הפעם האחרונה שביקרת במספרה?השבוע.. כמו כל שבוע האם אתה מעשן?28 יום בלי! (עוד יומיים.. דמאטט) אם כן- כמה סיגריות ליום?2-3 אתה יודע שלעשן זה ממש ממש ממש מסוכן?כן.. אם אתה לבן- האם תסכים לצאת עם אתיופית?בכנות.. אני חושבת שיהיה לי בעיה עם זה.. מה לעשות :\ אם אתה אתיופי- האם תסכים לצאת עם לבנה?... באיזה שמפו אתה משתמש?הד אנד שולדרס כמה יחידות אתה עושה במתמטיקה?5 ובאנגלית?5 מה אתה מתכוון לעשות כשתגמור י"ב?קודם לבכות ואז לצרוח משמחה האם כשתהיה גדול, יהיה לך חיית מחמד בבית?בהחלט! מה אתה רוצה שיוולד לך ראשון- ילד או ילדה?קודם ילד אחר כך ילדה מה הדבר האחרון שקנית?אוכל ביום שישי בהפסקה למה קנית אותו?הייתי כל כך רעבה אחרי שלא אכלתי יום שלם (לא היה לי זמן) היה שוה את המחיר?כן.. והיה טעים יש לך טלפון בחדר?כן אכלת פעם צפרדע?לא אם כן- היה טעים?... מה היה המגן שנתנו לך בבגרות האחרונה אליה ניגשת?86 חיבור האם אתה לומד נהיגה?כן
אם כן- האם כבר עשית טסט?עשיתי רק 2 שיעורים
אם כן- עברת?... אם כן- באיזה טסט?... מה הדבר שהכי בא לך לאכול עכשיו?עוגיית שוקולד צ'יפס עם מי הכי בא לך לדבר עכשיו?אביב
קר לך עכשיו?לא אתה לובש עכשיו צעיף?לא (שונאת צעיפים) אם כן איך הוא נראה?... מה כדאי לי למרוח לעצמי על הפרצוף אם נשרפתי מהשמש ואני מרגיש כאילו אני בוער?מאיזה שמש לעזאזל נשרפת?! תודה על העצות...

pompii

New member
תשובות

אתה עייף?קצת (אני מת מעייפות) התקלחת אתמול?לא והיום?כן מה עשית היום?הייתי בבית אכלתי עם כולם שרוחת צהריים והלכתי לחברה שלי מה עשית ביום ראשון?מי זוכר?? מה תעשה ביום ראשון הבא?אקנה דברים להפתעה שאני עושה האם אי פעם אמרת תהילים?לא אם כן- מתי זה היה? למה אמרת? האם אי פעם חטפת אלה בראש?לא האם אי פעם זרקת אבן על מישהו?לא האם אי פעם ביקרת בהתנחלות?לא האם אתה מאמין שהיתה חומצה על הגג בכפר דרום?כן האם אתה חושב שהמשטרה הפעילה היום כוח סביר או כוח מוגזם על המתנחלים בעמונה?מוגזם האם יש לך קו אדום בפקודות שהיית מסכים לבצע בתור חייל או שהיית מסכים לבצע כל פקודה?לא כל פקודה ברור אם יש לך- אז מהו הקו האדום שלך?דברים שמשפילים אותי או פוגעים באחרים האם אתה חי את הרגע או חי על פי עקרונות ואידיאלים שמנחים אותך?את הרגע האם אי פעם היית על במה?כן היית בעיתון?כן ובטלויזיה? (לנופף מאחורי הגב של כתב זה לא נקרא)לא האם יש לך ציור של משהו על המצעים או סתם דוגמא?יש גם וגם האם יש לך במקרר ברגע זה מילקי?לא מתי הפעם האחרונה שביקרת במספרה?לפני חודש האם אתה מעשן?נרגילה נקראת? אם כן- כמה סיגריות ליום? אתה יודע שלעשן זה ממש ממש ממש מסוכן?אכן אם אתה לבן- האם תסכים לצאת עם אתיופית?למה לא אם אתה אתיופי- האם תסכים לצאת עם לבנה? באיזה שמפו אתה משתמש?קראמה למה דווקא בו?יש לו ריח טוב כמה יחידות אתה עושה במתמטיקה?עשיתי. 5. ובאנגלית?5 מה אתה מתכוון לעשות כשתגמור י"ב?אני אחרי צבא פאקינג שיט האם כשתהיה גדול, יהיה לך חיית מחמד בבית?ב-רור ואיך תקרא לילד הראשון שלך?ליאור או דניאל ואם זה יהיה ילדה?נועה מה אתה רוצה שיוולד לך ראשון- ילד או ילדה?ילד מה הדבר האחרון שקנית?נעליים למה קנית אותו?אני הייתי צריכה דחוף היה שוה את המחיר?כן יש לך טלפון בחדר?כן אכלת פעם צפרדע?לא אם כן- היה טעים? מה היה המגן שנתנו לך בבגרות האחרונה אליה ניגשת?מי זוכר האם אתה לומד נהיגה?יש לי רשיון אם כן- האם כבר עשית טסט? אם כן- עברת? אם כן- באיזה טסט?שני מה הדבר שהכי בא לך לאכול עכשיו?כלום עם מי הכי בא לך לדבר עכשיו?אף אחד קר לך עכשיו?קצת אתה לובש עכשיו צעיף?לא אם כן איך הוא נראה? מה כדאי לי למרוח לעצמי על הפרצוף אם נשרפתי מהשמש ואני מרגיש כאילו אני בוער?יוגורט תודה על העצות... לילה טוב!

../images/Emo187.gif

אתה עייף? כן התקלחת אתמול? כן והיום? כן מה עשית היום? הרבה דברים מה עשית ביום ראשון? הרבה דברים מה תעשה ביום ראשון הבא? הרבה דברים האם אי פעם אמרת תהילים? "תהילים" או לקרוא בתהילים? האם אי פעם חטפת אלה בראש? לא האם אי פעם זרקת אבן על מישהו? כן האם אי פעם ביקרת בהתנחלות? לא האם אתה מאמין שהיתה חומצה על הגג בכפר דרום? מה? האם המשטרה הפעילה כוח סביר או כוח מוגזם על המתנחלים בעמונה? כח חלש האם יש לך קו אדום בפקודות שהיית מסכים לבצע בתור חייל או שהיית מסכים לבצע כל פקודה? לא הבנתי האם אתה חי את הרגע או חי על פי עקרונות ואידיאלים שמנחים אותך? מה??? האם אי פעם היית על במה? לא היית בעיתון? לא ובטלויזיה? לא האם יש לך ציור של משהו על המצעים או סתם דוגמא? אני מחליף כל שבוע האם יש לך במקרר ברגע זה מילקי? לא מתי הפעם האחרונה שביקרת במספרה? לפני שבוע האם אתה מעשן? לא אתה יודע שלעשן זה ממש ממש ממש מסוכן? כן אם אתה לבן- האם תסכים לצאת עם אתיופית? כן אם אתה אתיופי- האם תסכים לצאת עם לבנה? כן באיזה שמפו אתה משתמש? האד אנד שולדרס למה דווקא בו? כי זה נגד קשקשים כמה יחידות אתה עושה במתמטיקה? אני עוד לא בתיכון מה אתה מתכוון לעשות כשתגמור י"ב? לישון האם כשתהיה גדול, יהיה לך חיית מחמד בבית? כן ואיך תקרא לילד הראשון שלך? לא יהייה לי ילד ואם זה יהיה ילדה? לא תהייה לי ילדה מה אתה רוצה שיוולד לך ראשון- ילד או ילדה? כלב מה הדבר האחרון שקנית? מסטיק בזוקה למה קנית אותו? כי רציתי היה שוה את המחיר? כן יש לך טלפון בחדר? לא. אכלת פעם צפרדע? לא מה היה המגן שנתנו לך בבגרות האחרונה אליה ניגשת? עדיין לא עשיתי בגרות האם אתה לומד נהיגה? לא מה הדבר שהכי בא לך לאכול עכשיו? מסטיק עם מי הכי בא לך לדבר עכשיו? מיטל קר לך עכשיו? כן אתה לובש עכשיו צעיף? לא אם כן איך הוא נראה? כמו הצרות שלי מה כדאי לי למרוח לעצמי על הפרצוף אם נשרפתי מהשמש ואני מרגיש כאילו אני בוער? ג'ל אלוורה.

coullette

New member
עיענעיעיעי

אתה עייף? לא ממש (אני מת מעייפות) התקלחת אתמול? כן והיום? כן מה עשית היום? למדתי,הלכתי לחברה מה עשית ביום ראשון? לא זוכרת מה תעשה ביום ראשון הבא? לא יודעת האם אי פעם אמרת תהילים? כן אם כן- מתי זה היה? לפני הרבה זמן למה אמרת? לא יודעת עזבו אותי האם אי פעם חטפת אלה בראש? לא האם אי פעם זרקת אבן על מישהו? לא האם אי פעם ביקרת בהתנחלות? לא האם אתה מאמין שהיתה חומצה על הגג בכפר דרום? כן האם אתה חושב שהמשטרה הפעילה היום כוח סביר או כוח מוגזם על המתנחלים בעמונה? אני לא יודעת האם יש לך קו אדום בפקודות שהיית מסכים לבצע בתור חייל או שהיית מסכים לבצע כל פקודה? אי פעם שמעת על המונח "פקודה בלתי חוקית בעליל"? אם יש לך- אז מהו הקו האדום שלך? לרצוח מישהו האם אתה חי את הרגע או חי על פי עקרונות ואידיאלים שמנחים אותך? גם וגם האם אי פעם היית על במה? כן היית בעיתון? לא ובטלויזיה? (לנופף מאחורי הגב של כתב זה לא נקרא) לא האם יש לך ציור של משהו על המצעים או סתם דוגמא? ציור של תותים האם יש לך במקרר ברגע זה מילקי? לא מתי הפעם האחרונה שביקרת במספרה? לפני כמה חודשים האם אתה מעשן? לא אתה יודע שלעשן זה ממש ממש ממש מסוכן? כן אם אתה לבן- האם תסכים לצאת עם אתיופית? כן באיזה שמפו אתה משתמש? פמילי למה דווקא בו? כי הוא טוב מה אתה מתכוון לעשות כשתגמור י"ב? חחח ואיך תקרא לילד הראשון שלך? אני אחשוב על זה ואם זה יהיה ילדה? כנל מה אתה רוצה שיוולד לך ראשון- ילד או ילדה? לא משנה מה הדבר האחרון שקנית? כרטיס ברכה למה קנית אותו? ברית מילה היה שוה את המחיר? לא יש לך טלפון בחדר? לא אכלת פעם צפרדע? לא מה הדבר שהכי בא לך לאכול עכשיו? שוקולד עם מי הכי בא לך לדבר עכשיו? עם חתיך קר לך עכשיו? טיפה אתה לובש עכשיו צעיף? לא מה כדאי לי למרוח לעצמי על הפרצוף אם נשרפתי מהשמש ואני מרגיש כאילו אני בוער? אלו-וורה דחוף!

BUBAPRAIT

New member
עונה====

אתה עייף?לא (אני מת מעייפות) התקלחת אתמול? כן והיום?עדיןן חלא מה עשית היום?מחשב מה עשית ביום ראשון?לא זוכרת מה תעשה ביום ראשון הבא?לא יודעת האם אי פעם אמרת תהילים?כן אם כן- מתי זה היה?השבת למה אמרת?ככה האם אי פעם חטפת אלה בראש?לא האם אי פעם זרקת אבן על מישהו?לא האם אי פעם ביקרת בהתנחלות?כן,אני גרה בהתנחלות. האם אתה מאמין שהיתה חומצה על הגג בכפר דרום?לא האם אתה חושב שהמשטרה הפעילה היום כוח סביר או כוח מוגזם על המתנחלים בעמונה?כוח מוגזם מאוד.. האם יש לך קו אדום בפקודות שהיית מסכים לבצע בתור חייל או שהיית מסכים לבצע כל פקודה?לא יודעת אם יש לך- אז מהו הקו האדום שלך? האם אתה חי את הרגע או חי על פי עקרונות ואידיאלים שמנחים אותך?חי ת'רגע האם אי פעם היית על במה?כן היית בעיתון?לא ובטלויזיה? (לנופף מאחורי הגב של כתב זה לא נקרא)כן האם יש לך ציור של משהו על המצעים או סתם דוגמא?טוייטי האם יש לך במקרר ברגע זה מילקי?לא מתי הפעם האחרונה שביקרת במספרה?לא זוכרת. האם אתה מעשן?לא אם כן- כמה סיגריות ליום? אתה יודע שלעשן זה ממש ממש ממש מסוכן?כן אם אתה לבן- האם תסכים לצאת עם אתיופית? אם אתה אתיופי- האם תסכים לצאת עם לבנה? באיזה שמפו אתה משתמש?קרליין למה דווקא בו?כי הוא הכי טוב. כמה יחידות אתה עושה במתמטיקה?4-5 ובאנגלית?4 מה אתה מתכוון לעשות כשתגמור י"ב?שרות לאומי/צבא האם כשתהיה גדול, יהיה לך חיית מחמד בבית?לא ואיך תקרא לילד הראשון שלך?רועי ואם זה יהיה ילדה?תמר/נעה מה אתה רוצה שיוולד לך ראשון- ילד או ילדה?ילדה מה הדבר האחרון שקנית?ויוה פלוס למה קנית אותו?כי רציתי היה שוה את המחיר?כן יש לך טלפון בחדר?לא אכלת פעם צפרדע?לא אם כן- היה טעים? מה היה המגן שנתנו לך בבגרות האחרונה אליה ניגשת?עדדין לא היה לי בגרות. האם אתה לומד נהיגה?לא אם כן- האם כבר עשית טסט? אם כן- עברת? אם כן- באיזה טסט? מה הדבר שהכי בא לך לאכול עכשיו?אוכל עם מי הכי בא לך לדבר עכשיו? קר לך עכשיו?לר אתה לובש עכשיו צעיף?לא אם כן איך הוא נראה? מה כדאי לי למרוח לעצמי על הפרצוף אם נשרפתי מהשמש ואני מרגיש כאילו אני בוער?

../images/Emo88.gif

אתה עייף? מ-א-ו-ד התקלחת אתמול? כן והיום? עדיין לא מה עשית היום? לא משנה מה עשית ביום ראשון? היום יום ראשון מה תעשה ביום ראשון הבא?אותו דבר שעשיתי היום האם אי פעם אמרת תהילים? לא אם כן- מתי זה היה? למה אמרת? האם אי פעם חטפת אלה בראש? לא האם אי פעם זרקת אבן על מישהו? לא האם אי פעם ביקרת בהתנחלות?לא האם אתה מאמין שהיתה חומצה על הגג בכפר דרום? אין לי מושג האם אתה חושב שהמשטרה הפעילה היום כוח סביר או כוח מוגזם על המתנחלים בעמונה?לא יודעת האם יש לך קו אדום בפקודות שהיית מסכים לבצע בתור חייל או שהיית מסכים לבצע כל פקודה? יש. אם יש לך- אז מהו הקו האדום שלך? לא אבצע פקודה בלתי חוקית בעליל. האם אתה חי את הרגע או חי על פי עקרונות ואידיאלים שמנחים אותך? למה זה או או? זה לא סותר אחד את השני, ובכל מקרה לא חיה את הרגע, ולא חיה על פי עקרונות ואידיאלים שמנחים אותי. האם אי פעם היית על במה? כן היית בעיתון? כן ובטלויזיה? (לנופף מאחורי הגב של כתב זה לא נקרא) חחח... הייתי. האם יש לך ציור של משהו על המצעים או סתם דוגמא? סתם דוגמה האם יש לך במקרר ברגע זה מילקי? נראה לי שלא מתי הפעם האחרונה שביקרת במספרה? לפני חצי שנה האם אתה מעשן? לא אם כן- כמה סיגריות ליום? אתה יודע שלעשן זה ממש ממש ממש מסוכן? יאפ אם אתה לבן- האם תסכים לצאת עם אתיופית? כן- אסכים אם אתה אתיופי- האם תסכים לצאת עם לבנה? באיזה שמפו אתה משתמש? לא יודעת איך קוראים לו למה דווקא בו? אני חושבת שקיבלתי אותו חינם כמה יחידות אתה עושה במתמטיקה? עשיתי 4 ובאנגלית? 5 מה אתה מתכוון לעשות כשתגמור י"ב? כבר גמרתי י"ב האם כשתהיה גדול, יהיה לך חיית מחמד בבית? לא נראה לי ואיך תקרא לילד הראשון שלך? לא יודעת ואם זה יהיה ילדה? מה אתה רוצה שיוולד לך ראשון- ילד או ילדה?אני לא רוצה ילדים מה הדבר האחרון שקנית? אוכל למה קנית אותו? כי הייתי רעבה היה שוה את המחיר? חחח כן :) יש לך טלפון בחדר? כן אכלת פעם צפרדע? לא אם כן- היה טעים? מה היה המגן שנתנו לך בבגרות האחרונה אליה ניגשת?לא זוכרת- זה היה לפני חצי שנה האם אתה לומד נהיגה? יש לי רשיון אם כן- האם כבר עשית טסט? כן אם כן- עברת? כן אם כן- באיזה טסט? 2 מה הדבר שהכי בא לך לאכול עכשיו? כלום. סיימתי לאכול כרגע עם מי הכי בא לך לדבר עכשיו?לא יודעת קר לך עכשיו? קצת אתה לובש עכשיו צעיף? לא אם כן איך הוא נראה? מה כדאי לי למרוח לעצמי על הפרצוף אם נשרפתי מהשמש ואני מרגיש כאילו אני בוער? אלוורה, או פניסטיל, שמעתי שגם לבן טוב... תודה על העצות... לילה טוב!

Fergie7

New member
אני.

אתה עייף? לא ממש. (אני מת מעייפות) התקלחת אתמול? ברור. והיום? עוד לא. מה עשית היום? בצפר. מה עשית ביום ראשון? שעבר? לא זוכרת. מה תעשה ביום ראשון הבא? אלוהים גדול. האם אי פעם אמרת תהילים? לא. אם כן- מתי זה היה? לא היה. למה אמרת? לא אמרתי. האם אי פעם חטפת אלה בראש? לא. האם אי פעם זרקת אבן על מישהו? כשהיתי קטנה. האם אי פעם ביקרת בהתנחלות? לא. האם אתה מאמין שהיתה חומצה על הגג בכפר דרום? מה? האם אתה חושב שהמשטרה הפעילה היום כוח סביר או כוח מוגזם על המתנחלים בעמונה? לא יודעת. האם יש לך קו אדום בפקודות שהיית מסכים לבצע בתור חייל או שהיית מסכים לבצע כל פקודה? יש קו. אם יש לך- אז מהו הקו האדום שלך? כל מיני... האם אתה חי את הרגע או חי על פי עקרונות ואידיאלים שמנחים אותך? עזבו אותי כאלה שאלות. האם אי פעם היית על במה? כן :S היית בעיתון? כן :S ובטלויזיה? (לנופף מאחורי הגב של כתב זה לא נקרא) הייתי בסוף הדרך בקהל :S האם יש לך ציור של משהו על המצעים או סתם דוגמא? של סימפסון. האם יש לך במקרר ברגע זה מילקי? כן. מתי הפעם האחרונה שביקרת במספרה? בסוכות נראלי. האם אתה מעשן? לא. אם כן- כמה סיגריות ליום? אתה יודע שלעשן זה ממש ממש ממש מסוכן? אם אתה לבן- האם תסכים לצאת עם אתיופית? יש להם גדול
חחח.. אם אתה אתיופי- האם תסכים לצאת עם לבנה? באיזה שמפו אתה משתמש? הוואי. למה דווקא בו? כי אמא קנתה. כמה יחידות אתה עושה במתמטיקה? לא דעת בנתיים. ובאנגלית? כנל. מה אתה מתכוון לעשות כשתגמור י"ב? צבא? האם כשתהיה גדול, יהיה לך חיית מחמד בבית? כן. ואיך תקרא לילד הראשון שלך? לא יודעת. ואם זה יהיה ילדה? אולי מאי. מה אתה רוצה שיוולד לך ראשון- ילד או ילדה? לא יודעת מה הדבר האחרון שקנית? חזייה
למה קנית אותו? כי אני צריכה. היה שוה את המחיר? כן. יש לך טלפון בחדר? פלא' נחשב? אכלת פעם צפרדע? לא. אם כן- היה טעים? מה היה המגן שנתנו לך בבגרות האחרונה אליה ניגשת? עדיין לא בבגרויות. האם אתה לומד נהיגה? לא. אם כן- האם כבר עשית טסט? אם כן- עברת? אם כן- באיזה טסט? מה הדבר שהכי בא לך לאכול עכשיו? שוקולד. עם מי הכי בא לך לדבר עכשיו? עם מישהו שאני אוהבת. קר לך עכשיו? לא. אתה לובש עכשיו צעיף? סוג של. אם כן איך הוא נראה? ארוך כזה..יפה.. מה כדאי לי למרוח לעצמי על הפרצוף אם נשרפתי מהשמש ואני מרגיש כאילו אני בוער? אלוורה, עוזר

ת ו ת ם

New member
עונה

אתה עייף? קצת (אני מת מעייפות) התקלחת אתמול? כן והיום? עוד לא מה עשית היום? הייתי בבית הספר מה עשית ביום ראשון? מה תעשה ביום ראשון הבא? אותו דבר האם אי פעם אמרת תהילים? כן אם כן- מתי זה היה? בכל מיני מצבים לדוגמה בכותל למה אמרת? היה חשוב לי להגיד האם אי פעם חטפת אלה בראש? לא האם אי פעם זרקת אבן על מישהו? כן האם אי פעם ביקרת בהתנחלות? לא האם אתה מאמין שהיתה חומצה על הגג בכפר דרום? חחח לא האם אתה חושב שהמשטרה הפעילה היום כוח סביר או כוח מוגזם על המתנחלים בעמונה? האם יש לך קו אדום בפקודות שהיית מסכים לבצע בתור חייל או שהיית מסכים לבצע כל פקודה? אם יש לך- אז מהו הקו האדום שלך? האם אתה חי את הרגע או חי על פי עקרונות ואידיאלים שמנחים אותך? האם אי פעם היית על במה? כן היית בעיתון? לא ובטלויזיה? (לנופף מאחורי הגב של כתב זה לא נקרא) לא האם יש לך ציור של משהו על המצעים או סתם דוגמא? כן האם יש לך במקרר ברגע זה מילקי? לא מתי הפעם האחרונה שביקרת במספרה? בחופש הגדול האם אתה מעשן? לא אם כן- כמה סיגריות ליום? אתה יודע שלעשן זה ממש ממש ממש מסוכן? אם אתה לבן- האם תסכים לצאת עם אתיופית? אם אתה אתיופי- האם תסכים לצאת עם לבנה? באיזה שמפו אתה משתמש? הוואי למה דווקא בו? הוא הכי טוב לדעתי כמה יחידות אתה עושה במתמטיקה? 3 ובאנגלית? 5 מה אתה מתכוון לעשות כשתגמור י"ב? צבא האם כשתהיה גדול, יהיה לך חיית מחמד בבית? כנראה שכן ואיך תקרא לילד הראשון שלך? ליאור ואם זה יהיה ילדה? ליאור מה אתה רוצה שיוולד לך ראשון- ילד או ילדה? ילדה מה הדבר האחרון שקנית? משקפי שמש למה קנית אותו? אני צריכה היה שוה את המחיר? כן יש לך טלפון בחדר? לא אכלת פעם צפרדע? לא אם כן- היה טעים? מה היה המגן שנתנו לך בבגרות האחרונה אליה ניגשת? 85 האם אתה לומד נהיגה? כן אם כן- האם כבר עשית טסט? לא אם כן- עברת? אם כן- באיזה טסט? מה הדבר שהכי בא לך לאכול עכשיו? קינדר בואנו עם מי הכי בא לך לדבר עכשיו? חברה קר לך עכשיו? קצת אתה לובש עכשיו צעיף? לא אם כן איך הוא נראה? מה כדאי לי למרוח לעצמי על הפרצוף אם נשרפתי מהשמש ואני מרגיש כאילו אני בוער? אלוורה קרה תודה על העצות... לילה טוב! הודגש באמצעות מדגישומטיק

KarenTheGoddess

New member
ואי, זה היה כיף. אני רוצה עוד אחד.

אתה עייף? כן התקלחת אתמול? כן והיום? עדיין לא מה עשית היום? למדתי, אכלתי שאורמה, הייתי בסדנת כתיבה ואפילו עשיתי קצת תרגילים במתמטיקה. מה עשית ביום ראשון? ראה שאלה קודמת. מה תעשה ביום ראשון הבא? מבחן בכימיה, לימודים, סדנת כתיבה. האם אי פעם אמרת תהילים? פעם היה לי הרגל להגיד "שמע ישראל" לפני שהייתי הולכת לישון, אבל איבדתי את ההרגל הזה. אבל תהילים? לא. (תקנו אותי אם שמע ישראל זה חלק מתהילים, אני בורה P: ) האם אי פעם חטפת אלה בראש? לא S: האם אי פעם זרקת אבן על מישהו? כן, ביסודי. האם אי פעם ביקרת בהתנחלות? לא. האם אתה מאמין שהיתה חומצה על הגג בכפר דרום? מה זה משנה, כל דבר שהיו זורקים על החיילים הוא לא בסדר מבחינתי. האם אתה חושב שהמשטרה הפעילה היום כוח סביר או כוח מוגזם על המתנחלים בעמונה? מוגזם, לגמרי. האם יש לך קו אדום בפקודות שהיית מסכים לבצע בתור חייל או שהיית מסכים לבצע כל פקודה? שאלה טובה. לא חשבתי על זה, ואני מניחה שאני גם לא אחשוב על זה, אלא אדע ברגע הבקשה וזמן קבלת ההחלטה. אם יש לך- אז מהו הקו האדום שלך? האם אתה חי את הרגע או חי על פי עקרונות ואידיאלים שמנחים אותך? אני מניחה שיש עקרונות בסיסיים, אבל כעקרון, אני משתדלת לחיות את הרגע. האם אי פעם היית על במה? כן, אבל בבצפר. היית בעיתון? כנ"ל. ובטלויזיה? לא האם יש לך ציור של משהו על המצעים או סתם דוגמא? דוגמאות. האם יש לך במקרר ברגע זה מילקי? כן. מתי הפעם האחרונה שביקרת במספרה? ואוו, אמצע החופש הגדול (ועכשיו השיער שלי מזעזע) האם אתה מעשן? לא, פיכס אם כן- כמה סיגריות ליום? אתה יודע שלעשן זה ממש ממש ממש מסוכן? כל דבר הוא מסוכן. אם אתה לבן- האם תסכים לצאת עם אתיופית? אני קצת שחורה וקצת לבנה, אז אני אענה על שתי השאלות: כן אם אתה אתיופי- האם תסכים לצאת עם לבנה? כן באיזה שמפו אתה משתמש? קרמה פסיפלורה למה דווקא בו? כי אני מכורה לריח הזה כמה יחידות אתה עושה במתמטיקה? 5, אבל זה נושא כאוב. ובאנגלית? 5 מה אתה מתכוון לעשות כשתגמור י"ב? סביר להניח שאני ישר מתגייסת, אז אין לי הרבה מה לעשות. אבל אם כן- לחגוג, לבלות עם חברים ולעבוד (כסף כסף כסף!) האם כשתהיה גדול, יהיה לך חיית מחמד בבית? כן, בגלל החסך שיש לי. ואיך תקרא לילד הראשון שלך? זה לא תלוי רק בי. ואם זה יהיה ילדה? לא יודעת, עזבו אותי. מה אתה רוצה שיוולד לך ראשון- ילד או ילדה? מה זה משנה? מה הדבר האחרון שקנית? בגדים כלשהם. למה קנית אותו? כי הייתי צריכה היה שוה את המחיר? כן. יש לך טלפון בחדר? כן אכלת פעם צפרדע? לא, פיכככס. אם כן- היה טעים? מה היה המגן שנתנו לך בבגרות האחרונה אליה ניגשת? זה היה בחופש הגדול, אז אני לא זוכרת. האם אתה לומד נהיגה? לא :,( אם כן- האם כבר עשית טסט? אם כן- עברת? אם כן- באיזה טסט? מה הדבר שהכי בא לך לאכול עכשיו? סופלה שוקולד עם סירופ ברנדי, גלידת וניל ואבקת סוכר!
עם מי הכי בא לך לדבר עכשיו? אריאל קר לך עכשיו? כן!#$#@ אתה לובש עכשיו צעיף? לא אם כן איך הוא נראה?

sniii

New member
......

אתה עייף? אממ לא ממש.. (אני מת מעייפות) התקלחת אתמול? כן.. והיום?עוד לא.. עוד מעט נכנסת להתקלח. מה עשית היום?בצפר, מחוייבות אישית, ובית מה עשית ביום ראשון?בצפר, הליכה, חברים מה תעשה ביום ראשון הבא?אלוהים גדול.. האם אי פעם אמרת תהילים?אממ לא ניראה לי.. אם כן- מתי זה היה?לא ניראה לי שאמרתי למה אמרת?לא אמרתייייייי!! האם אי פעם חטפת אלה בראש?אממ חטפתי הרבה דברים בראש.. אבל לא ניראה לי שאלה..o_O האם אי פעם זרקת אבן על מישהו?יכול להיות.. לא זוכרת עכשיו.. האם אי פעם ביקרת בהתנחלות?לא ניראה לי האם אתה מאמין שהיתה חומצה על הגג בכפר דרום?מה?? האם אתה חושב שהמשטרה הפעילה היום כוח סביר או כוח מוגזם על המתנחלים בעמונה?אין לי מושג בכל הדברים האלה האם יש לך קו אדום בפקודות שהיית מסכים לבצע בתור חייל או שהיית מסכים לבצע כל פקודה? ברור שיש לי קווים אדומים, למה מה זה צבא אם יש לך- אז מהו הקו האדום שלך?יש הרבה האם אתה חי את הרגע או חי על פי עקרונות ואידיאלים שמנחים אותך?לצערי הרב אני לא יכולה להגיד שאני חיה תרגע..=\ למרות שממש הייתי רוצה האם אי פעם היית על במה?כן היית בעיתון?אולי.. ובטלויזיה? (לנופף מאחורי הגב של כתב זה לא נקרא)אממ.. כן..? האם יש לך ציור של משהו על המצעים או סתם דוגמא?פרחים... האם יש לך במקרר ברגע זה מילקי?לא מתי הפעם האחרונה שביקרת במספרה?אוו אהה.. מלא זמן האם אתה מעשן?לא אם כן- כמה סיגריות ליום?ניסיתי אבל לא מעשנת אתה יודע שלעשן זה ממש ממש ממש מסוכן?יודעת יודעת.. אם אתה לבן- האם תסכים לצאת עם אתיופית?לא ניראה לי.. אם אתה אתיופי- האם תסכים לצאת עם לבנה?השאלה הזאת לא רלוונטית לגביי באיזה שמפו אתה משתמש?קרוליין 10 בעיקר אבל תכלס במה שיש למה דווקא בו?סתם.. הוא ניראה לי די טוב כמה יחידות אתה עושה במתמטיקה? 3 =\ ובאנגלית? 5!!! =]=]* גאה בעצמי* מה אתה מתכוון לעשות כשתגמור י"ב? אין לי שמץץץץ של מושג.. האם כשתהיה גדול, יהיה לך חיית מחמד בבית?אממ יכול להיות.. אפילו אם אני לא ארצה אפשר להגיד לא לילדים שמקרצצים כל יום לכלב? ואיך תקרא לילד הראשון שלך? נושא מרגש..=] טוב זה מצריך קצת יותר מחשבה מדקת מחשבה לאיזה שאלה בתוך סקר בפורום תפוז.. ואם זה יהיה ילדה? כנ"ל מה אתה רוצה שיוולד לך ראשון- ילד או ילדה? ממש לא משנה.. מה שבא ברוך הבא! =] מה הדבר האחרון שקנית?אמממ.. נעליים ניראה לי.. למה קנית אותו?כי רציתי.. וכי אני צריכה נעליים היה שוה את המחיר?תאמת לא ממש.. יש לך טלפון בחדר?לא אכלת פעם צפרדע?לאאאא אם כן- היה טעים?לאאאאא מה היה המגן שנתנו לך בבגרות האחרונה אליה ניגשת?עוד לא ניגשתי לבגרויות בחיים האם אתה לומד נהיגה?לא אם כן- האם כבר עשית טסט?לא אם כן- עברת?לא אם כן- באיזה טסט?לא מה הדבר שהכי בא לך לאכול עכשיו?אממ.. בא לי קולה עם מי הכי בא לך לדבר עכשיו?אמא.... קר לך עכשיו?לא.. סתם לא מרגישה טוב =\ (טוב ועם מזגן על 30 מעלות לא ניראה לי שיכול להיות קר..) אתה לובש עכשיו צעיף?לא אם כן איך הוא נראה?לא לובשת עכשיו מה כדאי לי למרוח לעצמי על הפרצוף אם נשרפתי מהשמש ואני מרגיש כאילו אני בוער? וואי איזה באסה זה.. אלוורה.. למרות שתכלס כלום לא עוזר =\ תודה על העצות... לילה טוב!

למעלה