שאלון

יווובל

New member
שאלון

אתה עייף? (אני מת מעייפות) התקלחת אתמול? והיום? מה עשית היום? מה עשית ביום ראשון? מה תעשה ביום ראשון הבא? האם אי פעם אמרת תהילים? אם כן- מתי זה היה? למה אמרת? האם אי פעם חטפת אלה בראש? האם אי פעם זרקת אבן על מישהו? האם אי פעם ביקרת בהתנחלות? האם אתה מאמין שהיתה חומצה על הגג בכפר דרום? האם אתה חושב שהמשטרה הפעילה היום כוח סביר או כוח מוגזם על המתנחלים בעמונה? האם יש לך קו אדום בפקודות שהיית מסכים לבצע בתור חייל או שהיית מסכים לבצע כל פקודה? אם יש לך- אז מהו הקו האדום שלך? האם אתה חי את הרגע או חי על פי עקרונות ואידיאלים שמנחים אותך? האם אי פעם היית על במה? היית בעיתון? ובטלויזיה? (לנופף מאחורי הגב של כתב זה לא נקרא) האם יש לך ציור של משהו על המצעים או סתם דוגמא? האם יש לך במקרר ברגע זה מילקי? מתי הפעם האחרונה שביקרת במספרה? האם אתה מעשן? אם כן- כמה סיגריות ליום? אתה יודע שלעשן זה ממש ממש ממש מסוכן? אם אתה לבן- האם תסכים לצאת עם אתיופית? אם אתה אתיופי- האם תסכים לצאת עם לבנה? באיזה שמפו אתה משתמש? למה דווקא בו? כמה יחידות אתה עושה במתמטיקה? ובאנגלית? מה אתה מתכוון לעשות כשתגמור י"ב? האם כשתהיה גדול, יהיה לך חיית מחמד בבית? ואיך תקרא לילד הראשון שלך? ואם זה יהיה ילדה? מה אתה רוצה שיוולד לך ראשון- ילד או ילדה? מה הדבר האחרון שקנית? למה קנית אותו? היה שוה את המחיר? יש לך טלפון בחדר? אכלת פעם צפרדע? אם כן- היה טעים? מה היה המגן שנתנו לך בבגרות האחרונה אליה ניגשת? האם אתה לומד נהיגה? אם כן- האם כבר עשית טסט? אם כן- עברת? אם כן- באיזה טסט? מה הדבר שהכי בא לך לאכול עכשיו? עם מי הכי בא לך לדבר עכשיו? קר לך עכשיו? אתה לובש עכשיו צעיף? אם כן איך הוא נראה? מה כדאי לי למרוח לעצמי על הפרצוף אם נשרפתי מהשמש ואני מרגיש כאילו אני בוער? תודה על העצות... לילה טוב!

Guitar Girl1

New member
../images/Emo78.gif

משעמם לי..
אתה עייף? לא ממש (אני מת מעייפות) באסה.. התקלחת אתמול? כן והיום? כן מה עשית היום? הייתי בבצפר וחזרתי ממנו בערך ב4 ואז אכלתי ואז אבא שלי חזר מחו"ל אז זה היה נחמד ואז חיפשנו מתכונים כדי לבשל משהו מחר.. הייתי במחשב ראיתי טלוויזיה התקלחתי אכלתי וניגנתי שעות מה עשית ביום ראשון? הממ.. |סנילית|.. הייתי בבצפר... ואז.. אממ.. חזרתי הביתה.. ושום דבר מיוחד מה תעשה ביום ראשון הבא? אלמד למבחן באנגלית
האם אי פעם אמרת תהילים? אמרתי סתם ככה? אממ כן אם כן- מתי זה היה? לא יודעת למה אמרת? לא זוכרת האם אי פעם חטפת אלה בראש? לא.. האם אי פעם זרקת אבן על מישהו? חחחחח לא זוכרת יש מצב האם אי פעם ביקרת בהתנחלות? לא האם אתה מאמין שהיתה חומצה על הגג בכפר דרום? כן אח של חברה שלי היה מהמפנים.. האם אתה חושב שהמשטרה הפעילה היום כוח סביר או כוח מוגזם על המתנחלים בעמונה? לא התעניינתי כל כך אבל אני מאמינה שכן האם יש לך קו אדום בפקודות שהיית מסכים לבצע בתור חייל או שהיית מסכים לבצע כל פקודה? יש קו אדום.. אבל אני רחוקה מלהיות חיילת
אם יש לך- אז מהו הקו האדום שלך? תחשבו לבד.. האם אתה חי את הרגע או חי על פי עקרונות ואידיאלים שמנחים אותך? קשה להגיד את זה.. לפעמים אני אשכרה חייה אתה רגע ושמה זין על הכל ולפעמים אני מה זה מתכננת את החיים שלי האם אי פעם היית על במה? בהחלט היית בעיתון? לא נראה לי ובטלויזיה? (לנופף מאחורי הגב של כתב זה לא נקרא) לא.. האם יש לך ציור של משהו על המצעים או סתם דוגמא? יש.. יש לי מצעים עם רכבות! חחחחח האם יש לך במקרר ברגע זה מילקי? כן.. אבל בטעם מוקוצ'ינו או וואטאבר זה לא טעים מתי הפעם האחרונה שביקרת במספרה? לפני שבועיים האם אתה מעשן? לא! אם כן- כמה סיגריות ליום? חס וחסיסה אתה יודע שלעשן זה ממש ממש ממש מסוכן? כן אבל זה לא ממש מש ממש ממש זה פשוט לא בריא ומסריח.. ולא כדאי כי אם מתמכרים אז זה נזק לטווח ארוך (בקיצור אנשים שקרובים אלי יעברו גמילה אמיתית) אם אתה לבן- האם תסכים לצאת עם אתיופית? לצאת עם אתיופי.. לא כי האתיופיפם של היוןם ערסים מגעילים כאלה.. (זה בגלל האופי!!) אם אתה אתיופי- האם תסכים לצאת עם לבנה? לה לה לה.. באיזה שמפו אתה משתמש? קרליין למה דווקא בו? כי אמא קונה כמה יחידות אתה עושה במתמטיקה? 4
ובאנגלית? 5:] מה אתה מתכוון לעשות כשתגמור י"ב? למצוא עבודה לעשות פסיכומטרי ואז להתגייס (יהיה לי הרבה זמן) האם כשתהיה גדול, יהיה לך חיית מחמד בבית? כן!!!! כלבים!! ואיך תקרא לילד הראשון שלך? לא יודעת ואם זה יהיה ילדה? אז יהיה לה שם של בת.. (?) מה אתה רוצה שיוולד לך ראשון- ילד או ילדה? ילד מה הדבר האחרון שקנית? שוקו בבצפר למה קנית אותו? כי היה בא לי היה שוה את המחיר? כן כולה 2 וחצי יש לך טלפון בחדר? כן אכלת פעם צפרדע? לאאאא... אם כן- היה טעים? חלאס מה היה המגן שנתנו לך בבגרות האחרונה אליה ניגשת? לא עשיתי שום בגרות אני בי'.. האם אתה לומד נהיגה? לא
אוףףף אני רוצה אם כן- האם כבר עשית טסט? רעים אם כן- עברת? דיי אם כן- באיזה טסט? דייייייי מה הדבר שהכי בא לך לאכול עכשיו? קוראסון עם מי הכי בא לך לדבר עכשיו? לא בא לי לדבר עם אפחד קר לך עכשיו? לא אתה לובש עכשיו צעיף? לא אם כן איך הוא נראה? אני לא אבל יש לי צעיף לבן שמנת כזה שאני מה זה אוהבת מה כדאי לי למרוח לעצמי על הפרצוף אם נשרפתי מהשמש ואני מרגיש כאילו אני בוער? אלוורה או משהו מרגיע
מסכן.. תודה על העצות... בקשה:] לילה טוב! גם לך!
הלכתי להמשיך לנגן..

nni8

New member
בא לי

אתה עייף?לא (אני מת מעייפות) התקלחת אתמול? כן והיום?עוד מעט חח מה עשית היום?ישנתי התכוננת למבחן קניתי מבגדים חחח מה עשית ביום ראשון?לא זוכרת|= מה תעשה ביום ראשון הבא?בטח אלמד או משו האם אי פעם אמרת תהילים?לא אבל זה היה נחוץ לא פעם אם כן- מתי זה היה? למה אמרת? האם אי פעם חטפת אלה בראש?לא האם אי פעם זרקת אבן על מישהו?לא היית קרובה האם אי פעם ביקרת בהתנחלות?לא,בעצם אולי האם אתה מאמין שהיתה חומצה על הגג בכפר דרום?מאיפה לי האם אתה חושב שהמשטרה הפעילה היום כוח סביר או כוח מוגזם על המתנחלים בעמונה?כוח מוגזם בדרך כלל יש משני הצדדים האם יש לך קו אדום בפקודות שהיית מסכים לבצע בתור חייל או שהיית מסכים לבצע כל פקודה?לא,יש קו אדום אם יש לך- אז מהו הקו האדום שלך?לא יודעת אני עוד לא חיילת כשאגיע אדע האם אתה חי את הרגע או חי על פי עקרונות ואידיאלים שמנחים אותך?עקרונות ואידיאלים למרות שהייתי נורא שמחה לחיות לפי הרגע האם אי פעם היית על במה?כן היית בעיתון?לאדעת לא נראה לי ובטלויזיה? (לנופף מאחורי הגב של כתב זה לא נקרא)אם לא זה,אז לא חח האם יש לך ציור של משהו על המצעים או סתם דוגמא?על אלא סתם דוגמה האם יש לך במקרר ברגע זה מילקי?כן חח מתי הפעם האחרונה שביקרת במספרה?חצי שנה חח האם אתה מעשן?לא אם כן- כמה סיגריות ליום? אתה יודע שלעשן זה ממש ממש ממש מסוכן?כן אם אתה לבן- האם תסכים לצאת עם אתיופית?כן אם אתה אתיופי- האם תסכים לצאת עם לבנה? באיזה שמפו אתה משתמש?לא זוכרת חחחחח,באמת. למה דווקא בו?ככה כמה יחידות אתה עושה במתמטיקה?אני לא ובאנגלית?גם לא מה אתה מתכוון לעשות כשתגמור י"ב?אממ צבא? האם כשתהיה גדול, יהיה לך חיית מחמד בבית?כן ואיך תקרא לילד הראשון שלך?לא יודעת ואם זה יהיה ילדה?כנ"ל מה אתה רוצה שיוולד לך ראשון- ילד או ילדה?מה שיצא אני מרוצה חחח מה הדבר האחרון שקנית?פלאפל חח למה קנית אותו?הייתי רעבה היה שוה את המחיר?כן יש לך טלפון בחדר?כן אכלת פעם צפרדע?לא אם כן- היה טעים? מה היה המגן שנתנו לך בבגרות האחרונה אליה ניגשת?- האם אתה לומד נהיגה?- אם כן- האם כבר עשית טסט? אם כן- עברת? אם כן- באיזה טסט? מה הדבר שהכי בא לך לאכול עכשיו?כלום חח עם מי הכי בא לך לדבר עכשיו?נממ קר לך עכשיו?לא אתה לובש עכשיו צעיף?לא אם כן איך הוא נראה? מה כדאי לי למרוח לעצמי על הפרצוף אם נשרפתי מהשמש ואני מרגיש כאילו אני בוער?שמן זית חחחחח תודה על העצות... לילה טוב!

ady18

Well-known member
תשובות

אתה עייף?כן אחרי זה הולכת לישון.. (אני מת מעייפות) התקלחת אתמול? כן והיום?כן מה עשית היום?עבדתי וארזתי לנופש המשפחתי למחר ודברתי בטלפון מה עשית ביום ראשון?עבודה וחברים מה תעשה ביום ראשון הבא?נראה לי אותו הדבר האם אי פעם אמרת תהילים?כן אם כן- מתי זה היה?קראתי למה אמרת?כי היה לי רע האם אי פעם חטפת אלה בראש?לא האם אי פעם זרקת אבן על מישהו?לא האם אי פעם ביקרת בהתנחלות?לא האם אתה מאמין שהיתה חומצה על הגג בכפר דרום?לא האם אתה חושב שהמשטרה הפעילה היום כוח סביר או כוח מוגזם על המתנחלים בעמונה?מוגזם האם יש לך קו אדום בפקודות שהיית מסכים לבצע בתור חייל או שהיית מסכים לבצע כל פקודה?לא יודעת אם יש לך- אז מהו הקו האדום שלך? האם אתה חי את הרגע או חי על פי עקרונות ואידיאלים שמנחים אותך? האם אי פעם היית על במה?כן היית בעיתון?לא ובטלויזיה? (לנופף מאחורי הגב של כתב זה לא נקרא)לא האם יש לך ציור של משהו על המצעים או סתם דוגמא?ציור של פרחים האם יש לך במקרר ברגע זה מילקי?כן מתי הפעם האחרונה שביקרת במספרה?שנה כמעט האם אתה מעשן?לא אם כן- כמה סיגריות ליום? אתה יודע שלעשן זה ממש ממש ממש מסוכן? אם אתה לבן- האם תסכים לצאת עם אתיופית? אם אתה אתיופי- האם תסכים לצאת עם לבנה? באיזה שמפו אתה משתמש? למה דווקא בו? כמה יחידות אתה עושה במתמטיקה? ובאנגלית? מה אתה מתכוון לעשות כשתגמור י"ב? האם כשתהיה גדול, יהיה לך חיית מחמד בבית? ואיך תקרא לילד הראשון שלך? ואם זה יהיה ילדה? מה אתה רוצה שיוולד לך ראשון- ילד או ילדה?ילד מה הדבר האחרון שקנית?קניתי אוכל גחנון למה קנית אותו?רעבה היה שוה את המחיר?כן יש לך טלפון בחדר?כן אכלת פעם צפרדע? אם כן- היה טעים? מה היה המגן שנתנו לך בבגרות האחרונה אליה ניגשת? האם אתה לומד נהיגה? אם כן- האם כבר עשית טסט? אם כן- עברת? אם כן- באיזה טסט? מה הדבר שהכי בא לך לאכול עכשיו?לא בא לי מלאה עם מי הכי בא לך לדבר עכשיו? קר לך עכשיו?כן אתה לובש עכשיו צעיף? אם כן איך הוא נראה? מה כדאי לי למרוח לעצמי על הפרצוף אם נשרפתי מהשמש ואני מרגיש כאילו אני בוער? תודה על העצות... לילה טוב!

D o o S h a

New member
עונהה

אתה עייף? מאודד (אני מת מעייפות) התקלחת אתמול? כן והיום? עוד לא מה עשית היום? הייתי בבצפר מה עשית ביום ראשון? מי זוכר מה תעשה ביום ראשון הבא? לא יודעתת האם אי פעם אמרת תהילים? לא אם כן- מתי זה היה? למה אמרת? האם אי פעם חטפת אלה בראש? לא האם אי פעם זרקת אבן על מישהו? לא נראלי בכונה על מישו... האם אי פעם ביקרת בהתנחלות? לא האם אתה מאמין שהיתה חומצה על הגג בכפר דרום? כן האם אתה חושב שהמשטרה הפעילה היום כוח סביר או כוח מוגזם על המתנחלים בעמונה? לא יודעת האם יש לך קו אדום בפקודות שהיית מסכים לבצע בתור חייל או שהיית מסכים לבצע כל פקודה? זה ממש תלוי בסיטואציה אם יש לך- אז מהו הקו האדום שלך? האם אתה חי את הרגע או חי על פי עקרונות ואידיאלים שמנחים אותך? גם וגם האם אי פעם היית על במה? כע היית בעיתון? כעע ובטלויזיה? (לנופף מאחורי הגב של כתב זה לא נקרא) חח לא האם יש לך ציור של משהו על המצעים או סתם דוגמא? חלק האם יש לך במקרר ברגע זה מילקי? כן! מתי הפעם האחרונה שביקרת במספרה? 3 חודשים פלוס מינוס האם אתה מעשן? חסססססססססססס וחלילה אם כן- כמה סיגריות ליום? בעעעעע אתה יודע שלעשן זה ממש ממש ממש מסוכן? כןן! בגלל זה אני לא עושה את זה.. וזה גם מגעיל בטירוףף אם אתה לבן- האם תסכים לצאת עם אתיופית? מה אכפת לי הצבע עור? אם הוא נראה לי- למה לא? אם אתה אתיופי- האם תסכים לצאת עם לבנה? באיזה שמפו אתה משתמש? עכשיו פינוק למה דווקא בו? כי הוא טוב כמה יחידות אתה עושה במתמטיקה? לא יודעת ובאנגלית? מה אתה מתכוון לעשות כשתגמור י"ב? עד אז יש שזמן האם כשתהיה גדול, יהיה לך חיית מחמד בבית? כן!! חתול או שניים ואיך תקרא לילד הראשון שלך? לא יודעת ואם זה יהיה ילדה? כנ"ל מה אתה רוצה שיוולד לך ראשון- ילד או ילדה? ילדה! מה הדבר האחרון שקנית? סוכריה בקיוסק של בצפר למה קנית אותו? כי היה בא לי? היה שוה את המחיר? כן. שקל... יש לך טלפון בחדר? לא אכלת פעם צפרדע? לאאאאאא אם כן- היה טעים? איככ מה היה המגן שנתנו לך בבגרות האחרונה אליה ניגשת? לא ניגשתי האם אתה לומד נהיגה? לא אם כן- האם כבר עשית טסט? לא אם כן- עברת? לאאאאא אם כן- באיזה טסט? לאאאאאאא מה הדבר שהכי בא לך לאכול עכשיו? ממ.. אכלתי ברגע זה ככה שלא באלי כלום עם מי הכי בא לך לדבר עכשיו? אפחד
קר לך עכשיו? ממש לא אתה לובש עכשיו צעיף? לא אם כן איך הוא נראה? לא מה כדאי לי למרוח לעצמי על הפרצוף אם נשרפתי מהשמש ואני מרגיש כאילו אני בוער? ממ... לא יודעת! תודה על העצות- אין בעד מה (תרתי משמע
) לילה טוב! צהריים טובים!

D o o S h a

New member
עונהה

אתה עייף? מאודד (אני מת מעייפות) התקלחת אתמול? כן והיום? עוד לא מה עשית היום? הייתי בבצפר מה עשית ביום ראשון? מי זוכר מה תעשה ביום ראשון הבא? לא יודעתת האם אי פעם אמרת תהילים? לא אם כן- מתי זה היה? למה אמרת? האם אי פעם חטפת אלה בראש? לא האם אי פעם זרקת אבן על מישהו? לא נראלי בכונה על מישו... האם אי פעם ביקרת בהתנחלות? לא האם אתה מאמין שהיתה חומצה על הגג בכפר דרום? כן האם אתה חושב שהמשטרה הפעילה היום כוח סביר או כוח מוגזם על המתנחלים בעמונה? לא יודעת האם יש לך קו אדום בפקודות שהיית מסכים לבצע בתור חייל או שהיית מסכים לבצע כל פקודה? זה ממש תלוי בסיטואציה אם יש לך- אז מהו הקו האדום שלך? האם אתה חי את הרגע או חי על פי עקרונות ואידיאלים שמנחים אותך? גם וגם האם אי פעם היית על במה? כע היית בעיתון? כעע ובטלויזיה? (לנופף מאחורי הגב של כתב זה לא נקרא) חח לא האם יש לך ציור של משהו על המצעים או סתם דוגמא? חלק האם יש לך במקרר ברגע זה מילקי? כן! מתי הפעם האחרונה שביקרת במספרה? 3 חודשים פלוס מינוס האם אתה מעשן? חסססססססססססס וחלילה אם כן- כמה סיגריות ליום? בעעעעע אתה יודע שלעשן זה ממש ממש ממש מסוכן? כןן! בגלל זה אני לא עושה את זה.. וזה גם מגעיל בטירוףף אם אתה לבן- האם תסכים לצאת עם אתיופית? מה אכפת לי הצבע עור? אם הוא נראה לי- למה לא? אם אתה אתיופי- האם תסכים לצאת עם לבנה? באיזה שמפו אתה משתמש? עכשיו פינוק למה דווקא בו? כי הוא טוב כמה יחידות אתה עושה במתמטיקה? לא יודעת ובאנגלית? מה אתה מתכוון לעשות כשתגמור י"ב? עד אז יש שזמן האם כשתהיה גדול, יהיה לך חיית מחמד בבית? כן!! חתול או שניים ואיך תקרא לילד הראשון שלך? לא יודעת ואם זה יהיה ילדה? כנ"ל מה אתה רוצה שיוולד לך ראשון- ילד או ילדה? ילדה! מה הדבר האחרון שקנית? סוכריה בקיוסק של בצפר למה קנית אותו? כי היה בא לי? היה שוה את המחיר? כן. שקל... יש לך טלפון בחדר? לא אכלת פעם צפרדע? לאאאאאא אם כן- היה טעים? איככ מה היה המגן שנתנו לך בבגרות האחרונה אליה ניגשת? לא ניגשתי האם אתה לומד נהיגה? לא אם כן- האם כבר עשית טסט? לא אם כן- עברת? לאאאאא אם כן- באיזה טסט? לאאאאאאא מה הדבר שהכי בא לך לאכול עכשיו? ממ.. אכלתי ברגע זה ככה שלא באלי כלום עם מי הכי בא לך לדבר עכשיו? אפחד
קר לך עכשיו? ממש לא אתה לובש עכשיו צעיף? לא אם כן איך הוא נראה? לא מה כדאי לי למרוח לעצמי על הפרצוף אם נשרפתי מהשמש ואני מרגיש כאילו אני בוער? ממ... לא יודעת! תודה על העצות- אין בעד מה (תרתי משמע
) לילה טוב! צהריים טובים!

No NiCk15

New member
../images/Emo210.gifעונה../images/Emo189.gif

אתה עייף? כן (אני מת מעייפות) התקלחת אתמול? כן והיום? עדיין לא מה עשית היום? הייתי בבצפר מה עשית ביום ראשון? לאזוכרת
מה תעשה ביום ראשון הבא? אהיה בבצפר, אעשה מבחן בהיסטורייה
האם אי פעם אמרת תהילים? אממ לא.. אם כן- מתי זה היה? למה אמרת? האם אי פעם חטפת אלה בראש? לא האם אי פעם זרקת אבן על מישהו? כן
האם אי פעם ביקרת בהתנחלות? לא האם אתה מאמין שהיתה חומצה על הגג בכפר דרום? לאיודעת מה איכפת לי בכלל>< האם אתה חושב שהמשטרה הפעילה היום כוח סביר או כוח מוגזם על המתנחלים בעמונה? לאיודעתתת האם יש לך קו אדום בפקודות שהיית מסכים לבצע בתור חייל או שהיית מסכים לבצע כל פקודה? אם יש לך- אז מהו הקו האדום שלך? האם אתה חי את הרגע או חי על פי עקרונות ואידיאלים שמנחים אותך? לאיודעתתת האם אי פעם היית על במה? כן היית בעיתון? לא ובטלויזיה? (לנופף מאחורי הגב של כתב זה לא נקרא) לא האם יש לך ציור של משהו על המצעים או סתם דוגמא? ציור של משו האם יש לך במקרר ברגע זה מילקי? לא מתי הפעם האחרונה שביקרת במספרה? הווו מזמןן האם אתה מעשן? לא אם כן- כמה סיגריות ליום? אתה יודע שלעשן זה ממש ממש ממש מסוכן? וואלה אם אתה לבן- האם תסכים לצאת עם אתיופית? לא איכפת לי(אני בת ד"א) אם אתה אתיופי- האם תסכים לצאת עם לבנה? באיזה שמפו אתה משתמש? הוואי למה דווקא בו? כי יש לו ריח ממש טוב ואני אוהבת אותו
כמה יחידות אתה עושה במתמטיקה? עדיין לא עושה.. ובאנגלית? כנ"ל מה אתה מתכוון לעשות כשתגמור י"ב? מאיפה לי.. האם כשתהיה גדול, יהיה לך חיית מחמד בבית? ברור
ואיך תקרא לילד הראשון שלך? עידו ואם זה יהיה ילדה? מעיין או נועה מה אתה רוצה שיוולד לך ראשון- ילד או ילדה? אממ.. ילדה. מה הדבר האחרון שקנית? מתנה לחברה.. למה קנית אותו? כי יש לה יומולדת היה שוה את המחיר? אממ כן. יש לך טלפון בחדר? לא אכלת פעם צפרדע? לא אם כן- היה טעים? מה היה המגן שנתנו לך בבגרות האחרונה אליה ניגשת? לא ניגשתי עדיין לבגרות.. האם אתה לומד נהיגה? לא אם כן- האם כבר עשית טסט? אם כן- עברת? אם כן- באיזה טסט? מה הדבר שהכי בא לך לאכול עכשיו? כלום>< עם מי הכי בא לך לדבר עכשיו? אפחד קר לך עכשיו? לא אתה לובש עכשיו צעיף? לא אם כן איך הוא נראה? מה כדאי לי למרוח לעצמי על הפרצוף אם נשרפתי מהשמש ואני מרגיש כאילו אני בוער? אממ... אלוורה או קרם לחות להרגיע ת'עור..

mikaaaaaa

New member
עונה

אתה עייף? מאדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד שעת אפס מתמטיקה סעמקקקקקק (אני מת מעייפות) התקלחת אתמול? יאס והיום? עוד לא. מה עשית היום? בצפר,הביתה,לבצפר של אח שלי,הביתה,עוד מעט למורנה,הביתה. מה עשית ביום ראשון? מי זוכר?! מה תעשה ביום ראשון הבא? נראה. האם אי פעם אמרת תהילים? חחחח לא. אם כן- מתי זה היה? למה אמרת? האם אי פעם חטפת אלה בראש? לא לא ממש. האם אי פעם זרקת אבן על מישהו? מממ כה. האם אי פעם ביקרת בהתנחלות? לשמחתי לא. האם אתה מאמין שהיתה חומצה על הגג בכפר דרום? לאדעת. מיי בי. האם אתה חושב שהמשטרה הפעילה היום כוח סביר או כוח מוגזם על המתנחלים בעמונה? לא ניכנס לזה...בואו נאמר שאני בעד המשטרה.... האם יש לך קו אדום בפקודות שהיית מסכים לבצע בתור חייל או שהיית מסכים לבצע כל פקודה? מה שיגידו לי. אם יש לך- אז מהו הקו האדום שלך? האם אתה חי את הרגע או חי על פי עקרונות ואידיאלים שמנחים אותך? קצת מזה וקצת מזה. אבל אני לא יכולה נגיד פתאום לעלות על אוטובוס לרדת בת"א להסתובב ולחזור. לא באופי שלי. אני מתכננת מראש בד"כ. האם אי פעם היית על במה? לצערי הרב כה. היית בעיתון? המקומי כה. ובטלויזיה? (לנופף מאחורי הגב של כתב זה לא נקרא) לשמחתי הרבה לא. האם יש לך ציור של משהו על המצעים או סתם דוגמא? עלים. האם יש לך במקרר ברגע זה מילקי?לא. זה משמין!!! מתי הפעם האחרונה שביקרת במספרה? מזמן,אני מאריכה שיער...הוא כמעט מגיע לי לתחת!!!!! האם אתה מעשן אוי ממש לא. אם כן- כמה סיגריות ליום? אתה יודע שלעשן זה ממש ממש ממש מסוכן? כה! אם אתה לבן- האם תסכים לצאת עם אתיופית? כה. אם אתה אתיופי- האם תסכים לצאת עם לבנה? באיזה שמפו אתה משתמש? האד אנד שולדרס. למה דווקא בו? כי יש לו ריח מדהיםםםם כמה יחידות אתה עושה במתמטיקה? 3....למרות שאני יודעת שאני יכולה לעשות 5 אבל לא בזין שלי להשקיע. ובאנגלית? 5 כי זה קל... מה אתה מתכוון לעשות כשתגמור י"ב? יש לי חצי שנה בין סיום י"ב עד הצבא [[בערך.]] אז לעבוד. ולנסוע עם אח שלי לחו"ל....[[טיול לפני גיוס וטיול בר מצווה שלו.]] האם כשתהיה גדול, יהיה לך חיית מחמד בבית? דגים?!,סוס! ואיך תקרא לילד הראשון שלך? ממממ תלוי. אם זה תלוי רק בי, אז בן-רוי ואם זה יהיה ילדה? יש יותר מידי. מה אתה רוצה שיוולד לך ראשון- ילד או ילדה? ילדה! מה הדבר האחרון שקנית? נרתיק לאמפי. אחרי שהוא נשבר. פעמיים. למה קנית אותו? כי האמפי נשבר לי. פעמיים. היה שוה את המחיר? ממממ נגיד ש.... יש לך טלפון בחדר?כה אבל הוא מנותק זה מעצבן אותי. אכלת פעם צפרדע? לא. אם כן- היה טעים? מה היה המגן שנתנו לך בבגרות האחרונה אליה ניגשת? כיתה י'. עוד לא ניגשתי. האם אתה לומד נהיגה? לא. אם כן- האם כבר עשית טסט? אם כן- עברת? אם כן- באיזה טסט? מה הדבר שהכי בא לך לאכול עכשיו? כלום. עם מי הכי בא לך לדבר עכשיו? קרול. קר לך עכשיו? מאדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד הידיים שלי מכחילותתת אתה לובש עכשיו צעיף?לא. אם כן איך הוא נראה? מה כדאי לי למרוח לעצמי על הפרצוף אם נשרפתי מהשמש ואני מרגיש כאילו אני בוער? קרם פנים\אלוורה לפנים. תודה על העצות... בקשה...

sukrazit

New member
עונה

אתה עייף? לא (אני מת מעייפות) התקלחת אתמול? בטח והיום? עדיין לא מה עשית היום? הלכתי לבית ספר ואז ראיתי טלויזיה מה עשית ביום ראשון? הייתי חולה אז הייתי בבית מה תעשה ביום ראשון הבא? אלך לבית ספר ואתכונן לבוחן מעצבן במדעים האם אי פעם אמרת תהילים? נראה לי אם כן- מתי זה היה? לא זוכרת למה אמרת? נראה לי מצאתי ספר תהילים בתיק שלי... האם אי פעם חטפת אלה בראש? לא האם אי פעם זרקת אבן על מישהו? לא האם אי פעם ביקרת בהתנחלות? לא האם אתה מאמין שהיתה חומצה על הגג בכפר דרום? האם אתה חושב שהמשטרה הפעילה היום כוח סביר או כוח מוגזם על המתנחלים בעמונה? האם יש לך קו אדום בפקודות שהיית מסכים לבצע בתור חייל או שהיית מסכים לבצע כל פקודה? יש לי קו אדום אם יש לך- אז מהו הקו האדום שלך? אממ... האם אתה חי את הרגע או חי על פי עקרונות ואידיאלים שמנחים אותך? לפעמים ככה ולפמים ככה האם אי פעם היית על במה? כן היית בעיתון? לא ובטלויזיה? (לנופף מאחורי הגב של כתב זה לא נקרא) חחחח לא האם יש לך ציור של משהו על המצעים או סתם דוגמא? סתם דוגמא האם יש לך במקרר ברגע זה מילקי? כן מתי הפעם האחרונה שביקרת במספרה? שנה שעברה האם אתה מעשן? לא אם כן- כמה סיגריות ליום? אתה יודע שלעשן זה ממש ממש ממש מסוכן? כן אם אתה לבן- האם תסכים לצאת עם אתיופית? בטח למה לא? אם אתה אתיופי- האם תסכים לצאת עם לבנה? באיזה שמפו אתה משתמש? קרליין למה דווקא בו? כי הוא טוב כמה יחידות אתה עושה במתמטיקה? אני רק בכיתה ח'!! ובאנגלית? מה אתה מתכוון לעשות כשתגמור י"ב? ללכת ללמוד משחק בבית ספר למשחק! האם כשתהיה גדול, יהיה לך חיית מחמד בבית? בטח ואיך תקרא לילד הראשון שלך? אממ חשבתי על רן או אריאל ואם זה יהיה ילדה? אממ נופר או מיכל מה אתה רוצה שיוולד לך ראשון- ילד או ילדה? תאומים ילד וילדה מה הדבר האחרון שקנית? אממ פחית למה קנית אותו? כי הייתי צמאה היה שוה את המחיר? כן יש לך טלפון בחדר? בטח אכלת פעם צפרדע? לאאא אם כן- היה טעים? מה היה המגן שנתנו לך בבגרות האחרונה אליה ניגשת? אני בכיתה ח' האם אתה לומד נהיגה? """" אם כן- האם כבר עשית טסט?""""" אם כן- עברת?"""" אם כן- באיזה טסט?""" מה הדבר שהכי בא לך לאכול עכשיו? פיצה עם מי הכי בא לך לדבר עכשיו? חברות קר לך עכשיו? לא אתה לובש עכשיו צעיף? לא אם כן איך הוא נראה?... מה כדאי לי למרוח לעצמי על הפרצוף אם נשרפתי מהשמש ואני מרגיש כאילו אני בוער? קרם לגוף... תודה על העצות... בקשה! לילה טוב! יש לי עוד זמן עד שאני הולכת לישון!!

עונהה

אתה עייף? כן (אני מת מעייפות) התקלחת אתמול? כן והיום? לא מה עשית היום? מה עשית ביום ראשון? מה תעשה ביום ראשון הבא? האם אי פעם אמרת תהילים? אם כן- מתי זה היה? למה אמרת? האם אי פעם חטפת אלה בראש? לא האם אי פעם זרקת אבן על מישהו? לא האם אי פעם ביקרת בהתנחלות? לא האם אתה מאמין שהיתה חומצה על הגג בכפר דרום? האם אתה חושב שהמשטרה הפעילה היום כוח סביר או כוח מוגזם על המתנחלים בעמונה? האם יש לך קו אדום בפקודות שהיית מסכים לבצע בתור חייל או שהיית מסכים לבצע כל פקודה? אם יש לך- אז מהו הקו האדום שלך? האם אתה חי את הרגע או חי על פי עקרונות ואידיאלים שמנחים אותך? הרגע האם אי פעם היית על במה? כן היית בעיתון? לא ובטלויזיה? (לנופף מאחורי הגב של כתב זה לא נקרא) לא האם יש לך ציור של משהו על המצעים או סתם דוגמא? ציור האם יש לך במקרר ברגע זה מילקי? לא מתי הפעם האחרונה שביקרת במספרה? האם אתה מעשן? אם כן- כמה סיגריות ליום? אתה יודע שלעשן זה ממש ממש ממש מסוכן? כןן אם אתה לבן- האם תסכים לצאת עם אתיופית? כן אם אתה אתיופי- האם תסכים לצאת עם לבנה? באיזה שמפו אתה משתמש? פנטן למה דווקא בו? כי הוא טוב כמה יחידות אתה עושה במתמטיקה? ובאנגלית? מה אתה מתכוון לעשות כשתגמור י"ב? האם כשתהיה גדול, יהיה לך חיית מחמד בבית? ברור ואיך תקרא לילד הראשון שלך? ואם זה יהיה ילדה? מה אתה רוצה שיוולד לך ראשון- ילד או ילדה? מה הדבר האחרון שקנית? למה קנית אותו? היה שוה את המחיר? יש לך טלפון בחדר? לא אכלת פעם צפרדע?לא אם כן- היה טעים? מה היה המגן שנתנו לך בבגרות האחרונה אליה ניגשת? האם אתה לומד נהיגה? לא אם כן- האם כבר עשית טסט? אם כן- עברת? אם כן- באיזה טסט? מה הדבר שהכי בא לך לאכול עכשיו? עם מי הכי בא לך לדבר עכשיו? שריי ודנה קר לך עכשיו? כן אתה לובש עכשיו צעיף? לא אם כן איך הוא נראה? מה כדאי לי למרוח לעצמי על הפרצוף אם נשרפתי מהשמש ואני מרגיש כאילו אני בוער? אלוורה תודה על העצות... לילה טוב!

../images/Emo210.gif

אתה עייף? כן (אני מת מעייפות) לא נורא התקלחת אתמול? כן והיום? לא מה עשית היום? כלום מה עשית ביום ראשון? לא זוכרת מה תעשה ביום ראשון הבא? לא יודעת האם אי פעם אמרת תהילים? לא אם כן- מתי זה היה? למה אמרת? האם אי פעם חטפת אלה בראש? לא.......... האם אי פעם זרקת אבן על מישהו? לא האם אי פעם ביקרת בהתנחלות? לא האם אתה מאמין שהיתה חומצה על הגג בכפר דרום? עזוב אותי. האם אתה חושב שהמשטרה הפעילה היום כוח סביר או כוח מוגזם על המתנחלים בעמונה? שניהם היו חיות, אבל המשטרה יותר. האם יש לך קו אדום בפקודות שהיית מסכים לבצע בתור חייל או שהיית מסכים לבצע כל פקודה? אני לא יודעת. אם יש לך- אז מהו הקו האדום שלך? לא יודעתתתתת האם אתה חי את הרגע או חי על פי עקרונות ואידיאלים שמנחים אותך? מה לא יודעת האם אי פעם היית על במה? כן היית בעיתון? ממ ובטלויזיה? (לנופף מאחורי הגב של כתב זה לא נקרא)חחח בערוץ מקומי נחשב ?
האם יש לך ציור של משהו על המצעים או סתם דוגמא? סתם האם יש לך במקרר ברגע זה מילקי? לא מתי הפעם האחרונה שביקרת במספרה? לא ידועתת האם אתה מעשן? לאאאאאאא אם כן- כמה סיגריות ליום? 0 אם את לבנה- האם תסכים לצאת עם אתיופי ? בטח למה לא ? גם ייצא ילד מוקה
אם אתה אתיופי- האם תסכים לצאת עם לבנה? אם הייתי אתיופית אז כן חח למה לא נו באיזה שמפו אתה משתמש? פנטן למה דווקא בו?כהכ כמה יחידות אתה עושה במתמטיקה? 4 ובאנגלית? 5 מה אתה מתכוון לעשות כשתגמור י"ב? לא יודעת האם כשתהיה גדול, יהיה לך חיית מחמד בבית? דאאא ואיך תקרא לילד הראשון שלך? אופק\יובל\ענבר\סהר\עדי\תהילה\ליה ואם זה יהיה ילדה? אה.. השאלה הקודמת לא כללה את זה..? לא נורא מה אתה רוצה שיוולד לך ראשון- ילד או ילדה? מה זה משנה מה הדבר האחרון שקנית? לא זוכרת למה קנית אותו? היה שוה את המחיר? יש לך טלפון בחדר? ברור אכלת פעם צפרדע? לא... אם כן- היה טעים? מה היה המגן שנתנו לך בבגרות האחרונה אליה ניגשת? האם אתה לומד נהיגה? אם כן- האם כבר עשית טסט? אם כן- עברת? אם כן- באיזה טסט? מה הדבר שהכי בא לך לאכול עכשיו? בא לי להקיאאא עם מי הכי בא לך לדבר עכשיו? אפחד קר לך עכשיו? לא אתה לובש עכשיו צעיף? לא אם כן איך הוא נראה? מה כדאי לי למרוח לעצמי על הפרצוף אם נשרפתי מהשמש ואני מרגיש כאילו אני בוער? אלוורה תודה על העצות... לילה טוב! =]

יווובל

New member
עונה לעצמי...

אתה עייף? עכשיו כבר לא (אני מת מעייפות) התקלחת אתמול? לא והיום? כן מה עשית היום? ישנתי עד בערך 12 ואחר כך סתם קראתי, אכלתי, גלשתי באינטרנט, הלכתי לקחת איזה חבילה מהדואר.. מה עשית ביום ראשון? קפצתי עם כמה חברים לטיול ביהודיה מה תעשה ביום ראשון הבא? בגרות בספורט האם אי פעם אמרת תהילים? כן.. אם כן- מתי זה היה? המון פעמים. למה אמרת? כל פעם מסיבה אחרת.. האם אי פעם חטפת אלה בראש? כן, אתמול.
האם אי פעם זרקת אבן על מישהו? לא, למרות שאתמול התפתיתי מאד לעשות את זה. האם אי פעם ביקרת בהתנחלות? גרתי בהתנחלות שנים, עד שגורשתי משם.. האם אתה מאמין שהיתה חומצה על הגג בכפר דרום? לא!! לא היתה!! אני הייתי שם! ויש דו"ח שהמשטרה פרסמה שלא היתה חומצה, רק שלא פרסמו את זה בכלי התקשורת!! האם אתה חושב שהמשטרה הפעילה היום כוח סביר או כוח מוגזם על המתנחלים בעמונה? כוח מוגזם ביותר!!! האם יש לך קו אדום בפקודות שהיית מסכים לבצע בתור חייל או שהיית מסכים לבצע כל פקודה? יש לי קו אדום! אם יש לך- אז מהו הקו האדום שלך? כל דבר שנוגד את התורה- אני לא עושה. האם אתה חי את הרגע או חי על פי עקרונות ואידיאלים שמנחים אותך? יש לי עקרונות ברורים.. האם אי פעם היית על במה? לא אמיתית, רק בבצפר וכאלה היית בעיתון? כן בכיתה ה'.. ובטלויזיה? (לנופף מאחורי הגב של כתב זה לא נקרא) לא האם יש לך ציור של משהו על המצעים או סתם דוגמא? סתם פסים כאלה האם יש לך במקרר ברגע זה מילקי? לא מתי הפעם האחרונה שביקרת במספרה? אף פעם לא הייתי... האם אתה מעשן? לא! אם כן- כמה סיגריות ליום? אתה יודע שלעשן זה ממש ממש ממש מסוכן? כן.. אם אתה לבן- האם תסכים לצאת עם אתיופית? ברור.. אם אתה אתיופי- האם תסכים לצאת עם לבנה? באיזה שמפו אתה משתמש? נראה לי דאב למה דווקא בו? כי זה מה שאמא קונה כמה יחידות אתה עושה במתמטיקה? 4 ובאנגלית? 5 מה אתה מתכוון לעשות כשתגמור י"ב? ישיבה גבוהה או הסדר האם כשתהיה גדול, יהיה לך חיית מחמד בבית? אולי.. ואיך תקרא לילד הראשון שלך? אין לי מושג, יש יותר מידי אפשרויות.. ואם זה יהיה ילדה? כנ"ל מה אתה רוצה שיוולד לך ראשון- ילד או ילדה? ילד מה הדבר האחרון שקנית? איזה משחה בבית מרקחת למה קנית אותו? כי אמא שלי ביקשה ממני היה שוה את המחיר? אין לי מושג יש לך טלפון בחדר? לא אכלת פעם צפרדע? לא אם כן- היה טעים? מה היה המגן שנתנו לך בבגרות האחרונה אליה ניגשת? 95! (אנגלית, שאלון F!!)
האם אתה לומד נהיגה? לא..
אם כן- האם כבר עשית טסט? אם כן- עברת? אם כן- באיזה טסט? מה הדבר שהכי בא לך לאכול עכשיו? שוקולד עם מי הכי בא לך לדבר עכשיו? עם בניה קר לך עכשיו? לא אתה לובש עכשיו צעיף? צעיף אם כן איך הוא נראה?

יווובל

New member
יש הרבה...

העיקרית והמתוקשרת ביותר היא כמובן פינוי ישובים וכל זה, אבל יש עוד כל מיני דברים מאד בעיתיים, לדוגמא לחלל שבת כשזה לא צורך של פיקוח נפש, לשמור לבד עם בת באמצע הלילה...

../images/Emo9.gif

אתה עייף? כן (אני מת מעייפות) התקלחת אתמול? כן והיום? עוד לא מה עשית היום? הייתי בבית ספר מה עשית ביום ראשון? אממ באו אליי חברים מה תעשה ביום ראשון הבא? בעזרת השם נתניה
האם אי פעם אמרת תהילים? ברור אם כן- מתי זה היה? כמעט כל יום... אבל פעם אחרונה לפני איזה שבועיים למה אמרת? מזה למה?? האם אי פעם חטפת אלה בראש? לא האם אי פעם זרקת אבן על מישהו? אממ בצחוק האם אי פעם ביקרת בהתנחלות? כן האם אתה מאמין שהיתה חומצה על הגג בכפר דרום? אוי ואבוי. האם אתה חושב שהמשטרה הפעילה היום כוח סביר או כוח מוגזם על המתנחלים בעמונה? מוגזם מאוד האם יש לך קו אדום בפקודות שהיית מסכים לבצע בתור חייל או שהיית מסכים לבצע כל פקודה? ברור שי קו אדום! בחיים לא הייתי מנסה לפצח לאנשים את הגולגולת עם אלה!!! אם יש לך- אז מהו הקו האדום שלך?^ האם אתה חי את הרגע או חי על פי עקרונות ואידיאלים שמנחים אותך? שילוב של שניהם האם אי פעם היית על במה? כן היית בעיתון? לא ובטלויזיה? (לנופף מאחורי הגב של כתב זה לא נקרא) חחח לא האם יש לך ציור של משהו על המצעים או סתם דוגמא? סתם דוגמא האם יש לך במקרר ברגע זה מילקי? לא.. נגמר מתי הפעם האחרונה שביקרת במספרה? לפני שנה ככה האם אתה מעשן? כבר לא אם כן- כמה סיגריות ליום? אממ זה היה כחצי קופסה אתה יודע שלעשן זה ממש ממש ממש מסוכן? כן אם אתה לבן- האם תסכים לצאת עם אתיופית? לא בגלל שיש לי משהו נגדם פשוט כי זה לא הטעם שלי אם אתה אתיופי- האם תסכים לצאת עם לבנה? באיזה שמפו אתה משתמש? הרבל אסנס למה דווקא בו? כי הוא טוב!! כמה יחידות אתה עושה במתמטיקה? בעזרת השם 5 ובאנגלית? אממ בעזרתם השם 4 לפחות מה אתה מתכוון לעשות כשתגמור י"ב? ללמוד פסיכולוגיה באוניברסיטה האם כשתהיה גדול, יהיה לך חיית מחמד בבית? א. תהיה* ב. ממש לא!! ואיך תקרא לילד הראשון שלך? וואלה לאדעת ואם זה יהיה ילדה? אין לי מושג מה אתה רוצה שיוולד לך ראשון- ילד או ילדה? לא כזה משנה לי מה הדבר האחרון שקנית? מסטיק למה קנית אותו? כי רציתי מסטיק!! היה שוה את המחיר? חצי שקל! ברור! יש לך טלפון בחדר? לא אכלת פעם צפרדע?
אם כן- היה טעים? מה היה המגן שנתנו לך בבגרות האחרונה אליה ניגשת? עוד אין לי בגרויות, רק שנה הבאה האם אתה לומד נהיגה? עוד לא אם כן- האם כבר עשית טסט? אם כן- עברת? אם כן- באיזה טסט? מה הדבר שהכי בא לך לאכול עכשיו? שום דבר.. אכלתי מספיק היום
עם מי הכי בא לך לדבר עכשיו? עם מאמי שלייייייי קר לך עכשיו? ממש לא אתה לובש עכשיו צעיף? לא אם כן איך הוא נראה? מה כדאי לי למרוח לעצמי על הפרצוף אם נשרפתי מהשמש ואני מרגיש כאילו אני בוער? קודם כל אלוורה... ואז אחרי שהיא תספג תשפשף את הפנים אבל לא חזק עם שמן ככה תרד האדמומיות וגם לא יתקלף לך תודה על העצות... בבקשה! תמיד כאן
לילה טוב!

Brownie s

New member
נייימ עונה

אתה עייף? כן (אני מת מעייפות) התקלחת אתמול? כן והיום? עוד לא מה עשית היום? הלכתי לבצפר ויצאתי עם קסה מה עשית ביום ראשון? לאזוכרת מה תעשה ביום ראשון הבא? בצפר האם אי פעם אמרת תהילים? לא? אם כן- מתי זה היה?... למה אמרת? ?! האם אי פעם חטפת אלה בראש? לא האם אי פעם זרקת אבן על מישהו? כן חיחיחיחיחי חצץ האם אי פעם ביקרת בהתנחלות? אני גרה באחת האם אתה מאמין שהיתה חומצה על הגג בכפר דרום? כן. האם אתה חושב שהמשטרה הפעילה היום כוח סביר או כוח מוגזם על המתנחלים בעמונה? לא יודעת. האם יש לך קו אדום בפקודות שהיית מסכים לבצע בתור חייל או שהיית מסכים לבצע כל פקודה? לא. אם יש לך- אז מהו הקו האדום שלך? לא לפנות אנשים האם אתה חי את הרגע או חי על פי עקרונות ואידיאלים שמנחים אותך? לא יודעת! האם אי פעם היית על במה? כן היית בעיתון? לא, אולי בעצם.. לא יודעת ובטלויזיה? (לנופף מאחורי הגב של כתב זה לא נקרא) כן חח אם זה נחשב בכלל האם יש לך ציור של משהו על המצעים או סתם דוגמא? לא סתם דוגמאות, וחתולים האם יש לך במקרר ברגע זה מילקי? כן מתי הפעם האחרונה שביקרת במספרה?אוו... מזמן האם אתה מעשן?לא אם כן- כמה סיגריות ליום?... אתה יודע שלעשן זה ממש ממש ממש מסוכן?... אם אתה לבן- האם תסכים לצאת עם אתיופית? כן אם אתה אתיופי- האם תסכים לצאת עם לבנה? כן באיזה שמפו אתה משתמש? קרליין וקרמה למה דווקא בו? ככה! כמה יחידות אתה עושה במתמטיקה?אני לא ובאנגלית? אני לא מה אתה מתכוון לעשות כשתגמור י"ב? לא יודעת, צבא? עבודה גם האם כשתהיה גדול, יהיה לך חיית מחמד בבית? כן ואיך תקרא לילד הראשון שלך?גבריאל אולי ואם זה יהיה ילדה?גבריאל חח מה אתה רוצה שיוולד לך ראשון- ילד או ילדה? ילדה מה הדבר האחרון שקנית? אה....... מסטיק למה קנית אותו?כי היה לי דחף עז למסטיק. היה שוה את המחיר? כן יש לך טלפון בחדר? לא אכלת פעם צפרדע? איכס, לא אם כן- היה טעים? ... מה היה המגן שנתנו לך בבגרות האחרונה אליה ניגשת?לא הלכתי לבגרויות! האם אתה לומד נהיגה?לא אם כן- האם כבר עשית טסט?לא אם כן- עברת?.. אם כן- באיזה טסט?.. הדבר שהכי בא לך לאכול עכשיו?המבורגר[תמיד באלי המבורגר] עם מי הכי בא לך לדבר עכשיו? סטס.. קר לך עכשיו?לא אתה לובש עכשיו צעיף?לא אם כן איך הוא נראה?.. מה כדאי לי למרוח לעצמי על הפרצוף אם נשרפתי מהשמש ואני מרגיש כאילו אני בוער? ווזילין ואלוורה תודה על העצות... לילה טוב!

k e l l y 1 8 1

New member
עונה....

אתה עייף? אממ לא כ"כ התקלחת אתמול? כן והיום? כן מה עשית היום? עבודה ולימודים מה עשית ביום ראשון? עבדתי ויצאתי אם חברות מה תעשה ביום ראשון הבא? ה' יודע... האם אי פעם אמרת תהילים? כל שבת אם כן- מתי זה היה?.....^ למה אמרת? זה הרגל שכזה האם אי פעם חטפת אלה בראש? לא האם אי פעם זרקת אבן על מישהו? לא האם אי פעם ביקרת בהתנחלות? כן לפני הפינוי ובפינוי האם אתה מאמין שהיתה חומצה על הגג בכפר דרום? זה לא היה הייתי שם...תעזבו ת'תקשורת התפקיד שלה זה לנפח דברים האם אתה חושב שהמשטרה הפעילה היום כוח סביר או כוח מוגזם על המתנחלים בעמונה? לא הייתי שם אז לא יודעת האם יש לך קו אדום בפקודות שהיית מסכים לבצע בתור חייל או שהיית מסכים לבצע כל פקודה? אני לא חיילת וגם לא יהיה וברור שיש גבולות אם יש לך- אז מהו הקו האדום שלך? לגרש אנשים מהבית שלהם האם אתה חי את הרגע או חי על פי עקרונות ואידיאלים שמנחים אותך? חיה את הרגע אבל יש לי גם עקרונות שלי ברור לא? האם אי פעם היית על במה? כן בבי"ס היית בעיתון? לא ובטלויזיה? (לנופף מאחורי הגב של כתב זה לא נקרא)חחחח לא האם יש לך ציור של משהו על המצעים או סתם דוגמא? יש לי של נמר מהממם האם יש לך במקרר ברגע זה מילקי? מאמינה שכן מתי הפעם האחרונה שביקרת במספרה? חודש האם אתה מעשן? לא איכססס
אתה יודע שלעשן זה ממש ממש ממש מסוכן? כן וממש ממש דוחה אם אתה לבנה- האם תסכים לצאת עם אתיופי? אם הוא אחלה בנ"א אז כן למה לא באיזה שמפו אתה משתמש? פנטן למה דווקא בו? סתם זה מה שקניתי האחרון כמה יחידות אתה עושה במתמטיקה? עשיתי 5 ובאנגלית? גם מה אתה מתכוון לעשות כשתגמור י"ב? סיימתי שנה שעברה עשיתי לי טיול בחול ועכשיו אני לומדת במכללה ועובדת האם כשתהיה גדול, יהיה לך חיית מחמד בבית? אין לדעת ואיך תקרא לילד הראשון שלך? לא חשבתי על זה אני קטנה כולה 18 ואם זה יהיה ילדה? כנ"ל מה אתה רוצה שיוולד לך ראשון- ילד או ילדה? ילדה אבל מה שבא ברוך הבא מה הדבר האחרון שקנית? חצאית חולצה חגורה ומגפיים למה קנית אותו? סתם היה שוה את המחיר? ברור שלא חחח יש לך טלפון בחדר? כן
אכלת פעם צפרדע?איכססססססססססס
אם כן- היה טעים? וגם לא ינסה האם אתה לומד נהיגה? יש לי רישיון אם כן- באיזה טסט? 3 מה הדבר שהכי בא לך לאכול עכשיו? לא אוכלת בלילה עם מי הכי בא לך לדבר עכשיו? חבר שלי...אבל הוא בשמירה ולא כדי שהוא ידבר עכשיו
קר לך עכשיו? קצת אתה לובש עכשיו צעיף? לא אני בפיגמה מה כדאי לי למרוח לעצמי על הפרצוף אם נשרפתי מהשמש ואני מרגיש כאילו אני בוער? אשל זה מסריח אבל זה עוזר האאא ויובל אהבתי את החתימה שלך.....

למעלה