שאלון

../images/Emo210.gif

שמי: נגה גיל: 15 אזור בארץ: זה או זה-? פורום או קומונה? פורום טלפון או פלאפון? טלפון טלויזיה או מחשב? מחשב א' או 1? 1 מחנכת או מחנך? מזאת השאלה הזאת ספרות או היסטוריה? סםפרות שמפו או מרכך? גם וגם כדורגל או כדורסל? סל ? להיות עני ואחלה בנאדם או עשיר וחרא בנאדם? עני נביעות או מי עדן? מה אכפת לי נינט או שירי? - סקעת או מויאל? - יהודה סעדו או עמיר בניון? - הדברים ש... אני הכי אוהב: אנא עראף אני הכי שונא: ^ הכי מצחיקים אותי: הכל גורמים לי לבכות: לאדעת מתי בפעם האחרונה... בכית: מממ לא זוכרת אבל היום כמעט חח צחקת: מקודשם אכלת: לא דזוכרת דיברת: הרגע צעקת: אממ צעקה של סתם או עצבים ? של סתם אז מקודם התעצבנת: אתמול האם אתה... מתעצבן הרבה? כן בוכה הרבה? מממ כן אוכל הרבה? כן שותה הרבה? לא נמצא הרבה שעות ביום במחשב? כן נמצא הרבה שעות ביום מול הטלויזיה? לא שומע הרבה מוסיקה? כן קורא הורוסקופ? לא עונה על חידונים? כן מקשיב לאנשים? כן מגן על חלשים? כן משוחח הרבה בטלפון? כן ברוגז עם מישהו? ממממ בערך מאוהב? כן.. בהצלחה!~

No NiCk15

New member
../images/Emo210.gifאני../images/Emo13.gif

שמי: אירנה גיל: 12 וחתי אזור בארץ: אזור השרון זה או זה-? פורום או קומונה? פורום טלפון או פלאפון? טלפון טלויזיה או מחשב? גם וגם א' או 1? 1 מחנכת או מחנך? מחנכת ספרות או היסטוריה? היסטורייה שמפו או מרכך? שמפו כדורגל או כדורסל? כדורגל להיות עני ואחלה בנאדם או עשיר וחרא בנאדם? עני ואחלה בנאדם. נביעות או מי עדן? נביעות נינט או שירי? נינט סקעת או מויאל? סקעת. ברור
יהודה סעדו או עמיר בניון? בעע אפחד מהם:S הדברים ש... אני הכי אוהב: אמנמנמ.. הרבה.. אני הכי שונא: חרקים למיניהם
הכי מצחיקים אותי: סרטים, חברות.. גורמים לי לבכות: שירים עצובים.. הוא..
מתי בפעם האחרונה... בכית: אתמול צחקת: היום בבוקר אכלת: לפני איזה 10 דקות דיברת: כנ"ל צעקת: אתמול התעצבנת: היום בבוקר האם אתה... מתעצבן הרבה? כן בוכה הרבה? כן אוכל הרבה? כן שותה הרבה? לא ממש נמצא הרבה שעות ביום במחשב? כן נמצא הרבה שעות ביום מול הטלויזיה? כן שומע הרבה מוסיקה? כן קורא הורוסקופ? כן עונה על חידונים? לא מקשיב לאנשים? כן מגן על חלשים? לפעמים משוחח הרבה בטלפון? כן ברוגז עם מישהו? לא מאוהב? לצערי כן..

תשובה

שמי:מור גיל:18 אזור בארץ: גוש דן זה או זה-? פורום או קומונה?פורום טלפון או פלאפון?טלפון טלויזיה או מחשב?טלוויזיה א' או 1?1 מחנכת או מחנך?מחנכת ספרות או היסטוריה?ספרות שמפו או מרכך?שניהם כדורגל או כדורסל?אף אחד להיות עני ואחלה בנאדם או עשיר וחרא בנאדם?אחלה בנאדם השאר לא חשוב נביעות או מי עדן?לא משנה העיקר מים נינט או שירי?נינט סקעת או מויאל?סקעת יהודה סעדו או עמיר בניון?סעדו הדברים ש... אני הכי אוהב:האקס אני הכי שונא:האקס הכי מצחיקים אותי:נחשו... גורמים לי לבכות:נחשו... מתי בפעם האחרונה... בכית:לפני יומיים(נחשו למה) צחקת:לפני דקה לא ממה שאתם חושבים אכלת:לפני שעה דיברת:עכשיו צעקת:אתמול התעצבנת:אתמול האם אתה... מתעצבן הרבה?אכן בוכה הרבה?לעתם אוכל הרבה?תלוי שותה הרבה?לא נמצא הרבה שעות ביום במחשב?לא נמצא הרבה שעות ביום מול הטלויזיה?לא שומע הרבה מוסיקה?לא קורא הורוסקופ?לפעמים עונה על חידונים?לפעמים מקשיב לאנשים?שזה מתאים לי מגן על חלשים?אכן משוחח הרבה בטלפון?כן ברוגז עם מישהו?לא מאוהב?הייתי מעדיפה שלא אבל כן

D o o S h a

New member
עונה

זה או זה-? זה! סתם.
פורום או קומונה? ממש תלוי
טלפון או פלאפון? טלפון. בלי קרינה
טלויזיה או מחשב? מחשב
א' או 1? 1
מחנכת או מחנך? מחנכת!
ספרות או היסטוריה? בעע. ממש אי אפשר להחליט
שמפו או מרכך? מרכך
כדורגל או כדורסל? כדורסל
להיות עני ואחלה בנאדם או עשיר וחרא בנאדם? עני ואחלה בנאדם
נביעות או מי עדן? אין הבדל
נינט או שירי? נינה
סקעת או מויאל? סקעתת
יהודה סעדו או עמיר בניון? איכככככככ
הדברים ש...
אני הכי אוהב: משפחה וחברים
אני הכי שונא: כמה אנשים
הכי מצחיקים אותי: חברות שלי
גורמים לי לבכות: לפעמים סרטים
מתי בפעם האחרונה...
בכית: לפני שבוע בערך
צחקת: היום
אכלת: לא מזמן
דיברת: עכשיו
צעקת: היום
התעצבנת: היום
האם אתה...
מתעצבן הרבה? כן חח
בוכה הרבה? לא ממש
אוכל הרבה? כן
שותה הרבה? לא כ"כ
נמצא הרבה שעות ביום במחשב? כע
נמצא הרבה שעות ביום מול הטלויזיה? כן
שומע הרבה מוסיקה? כן
קורא הורוסקופ? סתם כשיוצא. לא מאמינה בזה כ"כ
עונה על חידונים? כשמשעמם
מקשיב לאנשים? כן
מגן על חלשים? לפעמים
משוחח הרבה בטלפון? נראלי נורמלי
ברוגז עם מישהו? כן
מאוהב? לא....
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Fergie7

New member
../images/Emo197.gif

שמי: דרינה. גיל: 14 אזור בארץ: מרכז. זה או זה-? פורום או קומונה? פורום. טלפון או פלאפון? פאל'. טלויזיה או מחשב? מחשב. א' או 1? 1 מחנכת או מחנך? מחנכת. ספרות או היסטוריה? היסטוריה. שמפו או מרכך? ביחד. כדורגל או כדורסל?כדורסל. להיות עני ואחלה בנאדם או עשיר וחרא בנאדם? באמצע. נביעות או מי עדן? לא אכפת לי. נינט או שירי? אין דעה. סקעת או מויאל? מויאל. יהודה סעדו או עמיר בניון? אף אחד. הדברים ש... אני הכי אוהב: ספורט, חברים, יציאת ועוד. אני הכי שונא: בצפר וכל דבר שקשור לזה. הכי מצחיקים אותי: חברות. גורמים לי לבכות: משהו. מתי בפעם האחרונה... בכית: לא זוכרת. צחקת: מתי לא? אכלת: לפני שעתיים. דיברת: לפני 5 דק' עם אמא. צעקת: בכיתה. התעצבנת: אתמול. האם אתה... מתעצבן הרבה? לא ממש. בוכה הרבה? לא. אוכל הרבה? מממ לא ממש. שותה הרבה? רק תה. נמצא הרבה שעות ביום במחשב? כן :S נמצא הרבה שעות ביום מול הטלויזיה? לא. שומע הרבה מוסיקה? המון. קורא הורוסקופ? לא. עונה על חידונים? לא. מקשיב לאנשים? כן. מגן על חלשים? לא. משוחח הרבה בטלפון? כן. ברוגז עם מישהו? לא. מאוהב? כן.

ת ו ת ם

New member
עונה

שמי: רותם גיל: 17 אזור בארץ: מרכז זה או זה-? פורום או קומונה? פורום טלפון או פלאפון? טלפון טלויזיה או מחשב? טלויזיה א' או 1? א מחנכת או מחנך? מחנכת ספרות או היסטוריה? ספרות שמפו או מרכך? שמפו כדורגל או כדורסל? כדורסל להיות עני ואחלה בנאדם או עשיר וחרא בנאדם? עני ואחלה נביעות או מי עדן? מי עדן נינט או שירי? נינט סקעת או מויאל? מויאל יהודה סעדו או עמיר בניון? עמיר הדברים ש... אני הכי אוהב: לקרוא, לשמוע מוזיקה, חברות אני הכי שונא: לחץ, הרבה ש.ב הכי מצחיקים אותי: הכל כמעט גורמים לי לבכות: סרטים עצובים מתי בפעם האחרונה... בכית: יום שבת שראיתי סרט עצוב צחקת: לפני כמה שעות אכלת: לפני 15 דקות דיברת: לפני 5 דקות צעקת: בבית ספר התעצבנת: בבית הספר כלומר לפני כמה שעות 4 בערך האם אתה... מתעצבן הרבה? כן בוכה הרבה? כן אוכל הרבה? כן שותה הרבה? כן לא אלכוהול נמצא הרבה שעות ביום במחשב? בערך נמצא הרבה שעות ביום מול הטלויזיה? כן שומע הרבה מוסיקה? כןןןןןן קורא הורוסקופ? לפעמים עונה על חידונים? כן מקשיב לאנשים? כן מגן על חלשים? כן משוחח הרבה בטלפון? כן ברוגז עם מישהו? לא מאוהב? כן

galit2510

New member
עונה

שמי:גלית גיל:13 ועוד מעט וחצי אזור בארץ:חיפה והקריות זה או זה-? פורום או קומונה?פורום טלפון או פלאפון?טלפון טלויזיה או מחשב?מחשב א' או 1?1 מחנכת או מחנך? מחנכת ספרות או היסטוריה?ספרות שמפו או מרכך?מרכך כדורגל או כדורסל?כדורסל להיות עני ואחלה בנאדם או עשיר וחרא בנאדם?עשיר וחרא נביעות או מי עדן?מי עדן נינט או שירי?שירי סקעת או מויאל?אפחד יהודה סעדו או עמיר בניון? כנ"ל הדברים ש... אני הכי אוהב:לדבר בטלפון ולהיפגש ולשחק באולינג ולצאת לטיולים והכי הכי אוהבת טיול שנתיייי אני הכי שונא:יש הרבה אבל בעיקר סנובות הכי מצחיקים אותי:קצרים , משחק מכור ... זהו אין עוד גורמים לי לבכות:שומדבר חוצמדברים מרגשים ועצובים .. בעם בכיתי בגלל סדרה מתי בפעם האחרונה... בכית:דיי מזמן צחקת:לפני שעה אכלת:לפני שעתיים דיברת:לפני כמה דקות צעקת:לפני ארבע שעות התעצבנת:בבוקר האם אתה... מתעצבן הרבה?כה בוכה הרבה?לא אוכל הרבה?תלוי מה אוכלת שותה הרבה?כה נמצא הרבה שעות ביום במחשב? יותר מידיי נמצא הרבה שעות ביום מול הטלויזיה?כה שומע הרבה מוסיקה?כה קורא הורוסקופ?לא עונה על חידונים?כה מקשיב לאנשים?כה מגן על חלשים?לא משוחח הרבה בטלפון?כההה ברוגז עם מישהו?לא מאוהב?כה

sniii

New member
יאאא.. זה כיףף!

שמי: ...... גיל:15 אזור בארץ:מרכז זה או זה-? אמממ.. מה? פורום או קומונה?פורום טלפון או פלאפון?טלפון.. טלויזיה או מחשב?שתיהם.. א' או 1? 1 מחנכת או מחנך?מחנכת.. ספרות או היסטוריה?ספרות שמפו או מרכך?שמפו כדורגל או כדורסל?כלום להיות עני ואחלה בנאדם או עשיר וחרא בנאדם?עני ואחלה בנאדם, להיות אנושי זה מה שחשוב לא הכסף והחומריות נביעות או מי עדן?אממ אותו דבר נינט או שירי?נינט סקעת או מויאל? אף אחד יהודה סעדו או עמיר בניון?אף אחד הדברים ש... אני הכי אוהב:משפחה, חברים, אהבה, מסיבות, לצחוק, לבלות, להצליח וכו וכו'.. אני הכי שונא:הצקות, כשפוגעים באנשים, מחלות, שנאה, אנשים ממורמרים שלא יודעים לצחוק, אממ הרבה דברים.. הכי מצחיקים אותי:כמה אנשים שאני מכירה.. גורמים לי לבכות:בעיקר אנשים.. אבל תכלס יש הרבה דברים מתי בפעם האחרונה... בכית:כמעט בכיתי.. אתמול צחקת:היום אכלת:היום דיברת:היום( אהה כאילו מתי בדיוק?!?) צעקת:היום נראה לי? התעצבנת:היום האם אתה... מתעצבן הרבה?אממ לא ממש.. אולי בוכה הרבה?לא ממש אוכל הרבה?חח ניראה לי שכן שותה הרבה?לא ממש נמצא הרבה שעות ביום במחשב?אממ כן די =\ נמצא הרבה שעות ביום מול הטלויזיה?לא שומע הרבה מוסיקה?אממ.. כן קורא הורוסקופ?לפעמים, פעם ב... עונה על חידונים?לא מקשיב לאנשים?כן.. מגן על חלשים?כשאני יכולה.. משוחח הרבה בטלפון?כןןןןן ברוגז עם מישהו? אמממ.. זה קצת יותר מסובך מאוהב? יש מישהו אבל לא ניראה לי שזאת אהבה כמו שהייתי רוצה..=\

למעלה