שאלון

שאלון

שמי: גיל: אזור בארץ: זה או זה-? פורום או קומונה? טלפון או פלאפון? טלויזיה או מחשב? א' או 1? מחנכת או מחנך? ספרות או היסטוריה? שמפו או מרכך? כדורגל או כדורסל? להיות עני ואחלה בנאדם או עשיר וחרא בנאדם? נביעות או מי עדן? נינט או שירי? סקעת או מויאל? יהודה סעדו או עמיר בניון? הדברים ש... אני הכי אוהב: אני הכי שונא: הכי מצחיקים אותי: גורמים לי לבכות: מתי בפעם האחרונה... בכית: צחקת: אכלת: דיברת: צעקת: התעצבנת: האם אתה... מתעצבן הרבה? בוכה הרבה? אוכל הרבה? שותה הרבה? נמצא הרבה שעות ביום במחשב? נמצא הרבה שעות ביום מול הטלויזיה? שומע הרבה מוסיקה? קורא הורוסקופ? עונה על חידונים? מקשיב לאנשים? מגן על חלשים? משוחח הרבה בטלפון? ברוגז עם מישהו? מאוהב? בהצלחה!~

עונה

שמי: קרן גיל: 13 ושני שליש...וחצי.... אזור בארץ: המרכז זה או זה-? פורום או קומונה? שניהם מאוד טלפון או פלאפון? פלאפון טלויזיה או מחשב? טלויזייה.... א' או 1? 1...נניח... מחנכת או מחנך? אף אחד מהם... ספרות או היסטוריה? ספרות שמפו או מרכך? מרכך כדורגל או כדורסל? כדורסל להיות עני ואחלה בנאדם או עשיר וחרא בנאדם? עני אחלה נביעות או מי עדן? מי עדן נינט או שירי? שתיהן סקעת או מויאל? מויאל יהודה סעדו או עמיר בניון? חחחח...מממ...אני אחשוב על זה... הדברים ש... אני הכי אוהב: המשפחה שלי,החברים שלי... אני הכי שונא: אנשים שקרנים, אנשים חטטניים... הכי מצחיקים אותי: סהר ילדה מהכיתה שלי חחחחח גורמים לי לבכות: אני בוכה מהרבה דברים... מתי בפעם האחרונה... בכית: אתמול צחקת: לפני 10 דקות... אכלת: לפני שעתיים דיברת: עכשיו צעקת: היום..אח שלי הוציא אותי מדעתי!!!!! התעצבנת: היום..על אח שלי^^ האם אתה... מתעצבן הרבה? לא בוכה הרבה? משתדלת שלא... אוכל הרבה? לא שותה הרבה? כן נמצא הרבה שעות ביום במחשב? כמה זה הרבה?אני במחשב בערך שעתיים ביום נמצא הרבה שעות ביום מול הטלויזיה? שוב..כמה זה הרבה?אני מול הטלויזיה בערך 3 שעות ביום... שומע הרבה מוסיקה? כן קורא הורוסקופ? אם יוצא עונה על חידונים? כן מקשיב לאנשים? כן מגן על חלשים? כן משוחח הרבה בטלפון? ממ..לא ברוגז עם מישהו? לא מאוהב? אני חושבת שכן

My self and i

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo78.gif

שמי: שרית
. אזור בארץ: נתניה
זה או זה-? פורום או קומונה? פורום
טלפון או פלאפון? פלאפון
טלויזיה או מחשב? מחשב
א' או 1? מזה משנה?
מחנכת או מחנך? אם המחנך חתיך ולא מעצבן כמו המחנכת שלי, אז כה
ספרות או היסטוריה? ספרות
שמפו או מרכך? אמממ שמפו
אבל גם מרכך.. כדורגל או כדורסל? כדורגל
להיות עני ואחלה בנאדם או עשיר וחרא בנאדם? אממ לא זה ולא זה.. יעני להיות כמו שאני עכשיו
נביעות או מי עדן? מי עדן
נינט או שירי? שירי
סקעת או מויאל? מויאללללל
יהודה סעדו או עמיר בניון? יהודה
הדברים ש... אני הכי אוהב: לישון, טלויזיה, מחשב, להפגש עם חברות.. אני הכי שונא: כשאני מפספסת את האוטובוס שאני נוסעת בו עם חברים שלי כי התעכבתי כי דיברתי עם חברה אז אני שונאת לחזור באוטובוס לבד [כשאני חוזרת באוטובוס, לפעמים אני נוסעת עם אמא ולפעמים עם אמא של שכנים שלי
הכי טוב
] הכי מצחיקים אותי: הפרצופים של דניאל
גורמים לי לבכות: ריבים עם חברות טובות
מתי בפעם האחרונה... בכית: שלשום צחקת: היום אכלת: לפני 20 דקות דיברת: אממממ עכשיו אני מדברת בטלפון
צעקת:תאמת אתמול, היום אפחד לא הרגיז אותי
התעצבנת: אתמול האם אתה... מתעצבן הרבה? אני מתעצבנת כשצריך בוכה הרבה? בוכה כשצריך
אוכל הרבה? אמממ אוכלת כרגיל אבל אני צרכה להגמל מהטוסטים של בצפר ומקולורבי
שותה הרבה? כשאני בבית אני שותה המון קולה דיאט ואני מכורה.. בבצפר אני לא שותה. וזה לא טוב
. נמצא הרבה שעות ביום במחשב? כן נמצא הרבה שעות ביום מול הטלויזיה? אמממ לא הכי.. שומע הרבה מוסיקה? כןןן
קורא הורוסקופ? כן עונה על חידונים? שאלונים? כן
מקשיב לאנשים? ברור מגן על חלשים? כן משוחח הרבה בטלפון? כן ברוגז עם מישהו? חחחח "ברוגז"? לא כרגע
מאוהב? אחחחחח כן

אני ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

שמי:
ברה גיל:
14 אזור בארץ:
צפון זה או זה-? פורום או קומונה?
פורום טלפון או פלאפון?
פלאפון טלויזיה או מחשב?
מחשב א' או 1?
א' מחנכת או מחנך?
מחנכת ספרות או היסטוריה?
ספרות שמפו או מרכך?
שמפו כדורגל או כדורסל?
לא זה ולא זה
להיות עני ואחלה בנאדם או עשיר וחרא בנאדם?
עשיר וחרא בנאדם
נביעות או מי עדן?
אותו דבר נינט או שירי?
נינה
סקעת או מויאל?
מויאל
יהודה סעדו או עמיר בניון?
שניהם איומים
הדברים ש... אני הכי אוהב:
שוקולד
אני הכי שונא:
ערסים הכי מצחיקים אותי:
החברים שלי גורמים לי לבכות:
הטמטום של הערסים
מתי בפעם האחרונה... בכית:
אההה... כשחזרתי הביתה
צחקת:
היום בשיעור ביולוגיה אכלת:
לפני שעה וחצי דיברת:
לפני חצי שעה צעקת:
בביצפר התעצבנת:
בביצפר
האם אתה... מתעצבן הרבה?
די הרבה בוכה הרבה?
ככה ככה אוכל הרבה?
ככה ככה שותה הרבה?
ממש לא. נמצא הרבה שעות ביום במחשב?
כשיש לי זמן נמצא הרבה שעות ביום מול הטלויזיה?
לא שומע הרבה מוסיקה?
משתדלת קורא הורוסקופ?
לעיתים קרובות עונה על חידונים?
כנ"ל מקשיב לאנשים?
כנ"ל מגן על חלשים?
ממוצע משוחח הרבה בטלפון?
לא ברוגז עם מישהו?
לא מאוהב?
לא

../images/Emo184.gif

שמי:נתי גיל:13+ אזור בארץ:נגב זה או זה- פורום או קומונה?
שניהם טלפון או פלאפון?
אפחד טלויזיה או מחשב?
מחשב מחנכת או מחנך?
מחנך ספרות או היסטוריה?
אפחד שמפו או מרכך?
מרכך נביעות או מי עדן?
מי עדן פקעת או מק-רויאל?
אפחד יהודה סעדו או עמיר בניון?
איכככס. שני בכיינים. הדברים ש... אני הכי אוהב:
את חברה שלי אני הכי שונא:
יש יותר מדי דברים. אני לאתחיל לפרט. הכי מצחיקים אותי:
יש יותר מדי דברים. גורמים לי לבכות:
חברה שלי מתי בפעם האחרונה... בכית:
אתמול צחקת:
היום אכלת:
לפני חצי שעה צעקת:
לא זוכרת התעצבנת:
אתמול האם אתה... מתעצבן הרבה?
לא יודעת בוכה הרבה?
בזמן האחרון, כן אוכל הרבה?
זה דבר יחסי שותה הרבה?
לא נמצא הרבה שעות ביום במחשב?
לא נמצא הרבה שעות ביום מול הטלויזיה?
לא שומע הרבה מוסיקה?
בערך קורא הורוסקופ?
לא עונה על חידונים?
לא מקשיב לאנשים?
כן, בעיקר לאנשה אחת... מגן על חלשים?
תלוי מי משוחח הרבה בטלפון?
לא ברוגז עם מישהו?
לא מאוהב?
כן

Rosalyn

New member
../images/Emo15.gif~עונה~../images/Emo15.gif

שמי: רוזלין גיל: 18 אזור בארץ: צפון זה או זה-? פורום או קומונה? פורום טלפון או פלאפון? פלאפון טלויזיה או מחשב? מחשב א' או 1? א מחנכת או מחנך? מחנכת ספרות או היסטוריה? ספרות שמפו או מרכך? שמפו כדורגל או כדורסל? כדורסל להיות עני ואחלה בנאדם או עשיר וחרא בנאדם? עני ואחלה בנאדם נביעות או מי עדן? אין העדפה מסוימת נינט או שירי? כנ"ל סקעת או מויאל? כנ"ל יהודה סעדו או עמיר בניון? אף אחד הדברים ש... אני הכי אוהב: שמחה אני הכי שונא: שקרים הכי מצחיקים אותי: כמעט הכל גורמים לי לבכות: כל מיני... מתי בפעם האחרונה... בכית: לא זוכרת, האמת. צחקת: ממש צחקתי, ביום שני בערב. אכלת: לפני 3 שעות דיברת: גם לפני 3 שעות בערך. צעקת: וואו.. ממש ממש מזמן... גם לא זוכרת. התעצבנת: מתישהו בחודש שעבר.. האם אתה... מתעצבן הרבה? לא כ"כ בוכה הרבה? לא אוכל הרבה? אולי
שותה הרבה? לא כ"כ נמצא הרבה שעות ביום במחשב? נראה לי שכן
נמצא הרבה שעות ביום מול הטלויזיה? לא ממש שומע הרבה מוסיקה? משתדלת
קורא הורוסקופ? מדי פעם עונה על חידונים? לא תמיד מקשיב לאנשים? כן מגן על חלשים? לא תמיד משוחח הרבה בטלפון? לא ברוגז עם מישהו? כרגע, לא עד כמה שזכור לי
מאוהב? לא ממש

Guitar Girl1

New member
../images/Emo78.gif

שמי: אוריין גיל: 15 אזור בארץ: גוש דן זה או זה-? פורום או קומונה? פורום.. טלפון או פלאפון? מממ.. פלאפון טלויזיה או מחשב? שאלה קשה.. נראה לי שמחשב א' או 1? 1 מחנכת או מחנך? אף פעם לא היה לי מחנך ככה ש... ספרות או היסטוריה? ספרות! שמפו או מרכך? הייתי אומרת גם וגם אבל שיהיה שמפו כדורגל או כדורסל? כדורסל להיות עני ואחלה בנאדם או עשיר וחרא בנאדם? עני ואחלה בן אדם (הקיטשיות..) נביעות או מי עדן? נביעות!! מי עדן זה דוחה! יש בזה עיגולים כאלה נינט או שירי? .... סקעת או מויאל? ...... יהודה סעדו או עמיר בניון? HOW LAME הדברים ש... אני הכי אוהב: הגיטרות שלי אני הכי שונא: הארון שלי בחדר הכי מצחיקים אותי: דברים? אממ..לא יודעת הדברים הקטנים ביום יום גורמים לי לבכות: אכזבה, נכשלים, מתמטיקה.. אנשים דוחים.. עצבים מתי בפעם האחרונה... בכית: לפני יומיים צחקת: היום אכלת: ממש הרגע סיימתי
דיברת: לפני שהגעתי הביתה.. צעקת: היום בבצפר התעצבנת: גם האם אתה... מתעצבן הרבה? כן בוכה הרבה? ככה ככה..
אוכל הרבה? ממ.. לא ממש שותה הרבה? כן.. קולה.. התמכרתי נמצא הרבה שעות ביום במחשב? כן..
נמצא הרבה שעות ביום מול הטלויזיה? תלוי מתי אבל גם כשמשעמם ואין מבחנים אז לא ממש שומע הרבה מוסיקה? כןןןןן!!!
קורא הורוסקופ? כן עונה על חידונים? כן מקשיב לאנשים? אממ כן משום מה.. מגן על חלשים? אממ בגיל הזה כבר לא צריך חחחח משוחח הרבה בטלפון? לא ברוגז עם מישהו? לא מאוהב? לא

יווובל

New member
../images/Emo187.gif

שמי: גיל: 17 אזור בארץ: צפון זה או זה-? פורום או קומונה? פורום טלפון או פלאפון? פלאפון טלויזיה או מחשב? מחשב א' או 1? 1 מחנכת או מחנך? מחנך ספרות או היסטוריה? הסטוריה שמפו או מרכך? שמפו כדורגל או כדורסל? סל להיות עני ואחלה בנאדם או עשיר וחרא בנאדם? הראשון נביעות או מי עדן? מה זה משנה נינט או שירי? נינט סקעת או מויאל? סקעת יהודה סעדו או עמיר בניון? סעדו מתי בפעם האחרונה... בכית: בפינוי מגוש קטיף. צחקת: לא זוכר.. אכלת: בשעה 16:00 דיברת: הרגע צעקת: היום בפינוי מעמונה התעצבנת: היום בפינוי מעמונה האם אתה... מתעצבן הרבה? כן בוכה הרבה? לא אוכל הרבה? כן שותה הרבה? לא נמצא הרבה שעות ביום במחשב? כן.. לצערי נמצא הרבה שעות ביום מול הטלויזיה? לא שומע הרבה מוסיקה? אל קורא הורוסקופ? לא עונה על חידונים? כן מקשיב לאנשים? משתדל.. מגן על חלשים? משתדל.. משוחח הרבה בטלפון? לא ברוגז עם מישהו? לא מאוהב? לא

../images/Emo187.gif

שמי:אילנושית גיל:שמור במערכת
(או שלא
) אזור בארץ:
זה או זה-? פורום או קומונה?גם וגם
טלפון או פלאפון?גם וגם
טלויזיה או מחשב?גם וגם
א' או 1?1 מחנכת או מחנך?האמת שמחנך פחות חפרני..אבל בעקרון אז מחנכת.. ספרות או היסטוריה?חופש...
שמפו או מרכך?שניהם
כדורגל או כדורסל?כדור עף להיות עני ואחלה בנאדם או עשיר וחרא בנאדם?פויהה..שאלה קשה
נביעות או מי עדן?עין גדי נינט או שירי?שירי סקעת או מויאל?סקעת אם כבר
יהודה סעדו או עמיר בניון?MAROON 5 הדברים ש... אני הכי אוהב:משפוחה,חברים,מחשב, טלוויזיה,טלפון.. אני הכי שונא:אנשים מעצבנים
, מורה אחת בביצפר
הכי מצחיקים אותי:יש כמה אבל אתם לא מכירים
גורמים לי לבכות:אממ..כל מיני
מתי בפעם האחרונה... בכית:עדיף לא ליזכר צחקת:ה.י.ו.ם
אכלת:היום..
דיברת:לפני כמה דקות.. צעקת:היום..חחח התעצבנת:היום..
האם אתה... מתעצבן הרבה?בזמן האחרון דווקא פחות..
בוכה הרבה?מנסה שלא.. אוכל הרבה?כנ"ל שותה הרבה?דווקא לא נמצא הרבה שעות ביום במחשב?בגלל המחבנים פחות
נמצא הרבה שעות ביום מול הטלויזיה?לא
שומע הרבה מוסיקה?בזמן האחרון לא..אופפ
קורא הורוסקופ?כן עונה על חידונים?פעם ב.. מקשיב לאנשים?כן מגן על חלשים?תלוי מה המצב משוחח הרבה בטלפון? ברוגז עם מישהו?כרגע לא מאוהב?לא

mikaaaaaa

New member
עוניתתת

שמי: מיקה גיל: 15.5 אזור בארץ: צפון. זה או זה-? פורום או קומונה? קומונה כי אפשר לפתוח אותה בלי רשות. טלפון או פלאפון? טלפון הקרינה לא משו. טלויזיה או מחשב? טלוויזיה,פחות מדכא. א' או 1? 1. מחנכת או מחנך? מזה משנה?! ספרות או היסטוריה? היסטוריה! שמפו או מרכך? מרכך. כדורגל או כדורסל? כדורסללל להיות עני ואחלה בנאדם או עשיר וחרא בנאדם? עשיר ואחלה בנאדם. נביעות או מי עדן? הו קארס?! נינט או שירי? שירי! סקעת או מויאל? איכ אפחד! יהודה סעדו או עמיר בניון? איכ אפחד! הדברים ש... אני הכי אוהב: לאדעת.... אני הכי שונא: את אלה! הכי מצחיקים אותי: נוו גורמים לי לבכות: .... מתי בפעם האחרונה... בכית: לפני שמונה שנים. צחקת: היום. אכלת: מקודם. דיברת: מקודם. צעקת:אתמול בטח התעצבנת: היום בבוקר. האם אתה... מתעצבן הרבה? כה. בוכה הרבה? ממש לא. אוכל הרבה? לא כ"כ. שותה הרבה? ממש לא. נמצא הרבה שעות ביום במחשב? דיי כה. נמצא הרבה שעות ביום מול הטלויזיה? בערך. שומע הרבה מוסיקה?כהההה קורא הורוסקופ? לא. עונה על חידונים? כה. מקשיב לאנשים? כה. מגן על חלשים? לפעמים. משוחח הרבה בטלפון? לאאאא ברוגז עם מישהו? כה. מאוהב? ממש לא.

sukrazit

New member
עונה../images/Emo192.gif../images/Emo100.gif

שמי:סיון גיל: 13 אזור בארץ: אממ מרכז... זה או זה-? פורום או קומונה? קומונה...יותר קטן ונחמד! טלפון או פלאפון? טלפון טלויזיה או מחשב? טלויזיה א' או 1? 1 מחנכת או מחנך? מחנכת ספרות או היסטוריה? ספרות שמפו או מרכך? מרכך כדורגל או כדורסל? כדורגל להיות עני ואחלה בנאדם או עשיר וחרא בנאדם? עני ואחלה בנאדם ברור!! נביעות או מי עדן? חח מזה משנה? נינט או שירי? נינט!! סקעת או מויאל? מויאל יהודה סעדו או עמיר בניון? לא ולא! הדברים ש... אני הכי אוהב: לראות טלויזיה, לצחוק,לדבר בטלפון,להיות במחשב! אני הכי שונא: לריב, לבכות, להיות חולה! הכי מצחיקים אותי: אנשים שאומרים שטויות,פרחות! גורמים לי לבכות: חולשה, דאגה! מתי בפעם האחרונה... בכית: לפני יומיים צחקת: לפני 5 דקות אכלת: לפני 2 דקות דיברת: לפני 3 דקות בערך... צעקת: אממ לא זוכרת... התעצבנת: אתמול! האם אתה... מתעצבן הרבה? כן בוכה הרבה? לא אוכל הרבה? אממ אני אוכלת כשאני רעבה... הרבה או לא אני לא יודעת... שותה הרבה? לא נמצא הרבה שעות ביום במחשב? כן נמצא הרבה שעות ביום מול הטלויזיה? כןןן שומע הרבה מוסיקה? כןןן קורא הורוסקופ? פעם בשבועיים בערך עונה על חידונים? פעם בשבוע מקשיב לאנשים? כל יום מגן על חלשים? כן משוחח הרבה בטלפון? המוןןן ברוגז עם מישהו? כן... מאוהב? לא

Brownie s

New member
עונה

שמי:שלי גיל:12.5 אזור בארץ:מרכז זה או זה-? פורום או קומונה?פורום טלפון או פלאפון?פלא טלויזיה או מחשב?מחשב א' או 1?1 מחנכת או מחנך?תלוי.. ספרות או היסטוריה?הסטוריה שמפו או מרכך?שמפו כדורגל או כדורסל?כדורסל להיות עני ואחלה בנאדם או עשיר וחרא בנאדם? לא יודעת נביעות או מי עדן?מיעדן נינט או שירי? נינט סקעת או מויאל?אף-אחד יהודה סעדו או עמיר בניון? אף-אחד הדברים ש... אני הכי אוהב: יש מלא נו אני הכי שונא:ישמלא הכי מצחיקים אותי:סופי, אלכס, גיא, מקס. גורמים לי לבכות: שיר של בריאן אדמס מתי בפעם האחרונה... בכית:מזמן, לפני שבועיים בערך. צחקת:היום אכלת:הרגע דיברת:לפני כמה דקות צעקת:אתמול התעצבנת:היום האם אתה... מתעצבן הרבה?לא.. בוכה הרבה?לא אוכל הרבה?כן שותה הרבה?לא נמצא הרבה שעות ביום במחשב?כן נמצא הרבה שעות ביום מול הטלויזיה?קצת שומע הרבה מוסיקה?כן קורא הורוסקופ?לעיתים.. עונה על חידונים?לא מקשיב לאנשים?כן מגן על חלשים?אה? משוחח הרבה בטלפון?לא ברוגז עם מישהו?לא מאוהב?כן.

עונה

שמי:צביה גיל:17 אזור בארץ:מרכז זה או זה-? פורום או קומונה?פורום טלפון או פלאפון?טלפון טלויזיה או מחשב?מחשב א' או 1?א' מחנכת או מחנך?מחנכת ספרות או היסטוריה?ספרות שמפו או מרכך?מרכך כדורגל או כדורסל?כדורגל להיות עני ואחלה בנאדם או עשיר וחרא בנאדם?עני ואחלה בנא'דם נביעות או מי עדן?נביעות נינט או שירי?שירי סקעת או מויאל?סקעת יהודה סעדו או עמיר בניון?יהודה סעדו הדברים ש... אני הכי אוהב:מחשב,מוזיקה,חברים,משפחה,חיוכים,ספרים,שרית חדד. אני הכי שונא:אין הכי מצחיקים אותי:הצחוק של שרית חדד, ואסי וגורי גורמים לי לבכות: מתי בפעם האחרונה... בכית:נראה לי שלשום צחקת:היום אכלת:היום דיברת:היום צעקת:היום התעצבנת:היום האם אתה... מתעצבן הרבה?לא בוכה הרבה?לא אוכל הרבה?כן שותה הרבה?לא נמצא הרבה שעות ביום במחשב?כן נמצא הרבה שעות ביום מול הטלויזיה?לא שומע הרבה מוסיקה?כן קורא הורוסקופ?לא עונה על חידונים?לא מקשיב לאנשים?כן מגן על חלשים?כן משוחח הרבה בטלפון?כן ברוגז עם מישהו?לא מאוהב?לא

../images/Emo9.gif

שמי:שיר גיל: 14 וחצי אזור בארץ: השרון זה או זה-? פורום או קומונה? לא משנה ממש טלפון או פלאפון? גם לא טלויזיה או מחשב? מחשב!! א' או 1? לא משנה מחנכת או מחנך? מחנכת ספרות או היסטוריה?
למה חייבים לעשות לי את זה למה?? שמפו או מרכך? מרכך כדורגל או כדורסל? אממ כדורסל להיות עני ואחלה בנאדם או עשיר וחרא בנאדם? אממ.. אפחד מהם נביעות או מי עדן? יש הבדל בכלל? נינט או שירי? שיריי!! סקעת או מויאל? עוד לא יודעת יהודה סעדו או עמיר בניון? עמיר בניון ברור הדברים ש... אני הכי אוהב: יש הרבה אני הכי שונא: גם הכי מצחיקים אותי: שאנשים נופלים חחחחחחחחחחח גורמים לי לבכות: יאו הרבה דברים מתי בפעם האחרונה... בכית: לפני שבוע ככה צחקת: היוםםם והמוןן!! אכלת: לפני איזה שעה שעתיים דיברת: לפני כמה דקות צעקת: היום התעצבנת: אתמול האם אתה... מתעצבן הרבה? כן בוכה הרבה? אממ.. כבר לא אוכל הרבה? חחחחח כן שותה הרבה? כן נמצא הרבה שעות ביום במחשב? כבר בקושי נמצא הרבה שעות ביום מול הטלויזיה? ממש ממש לא שומע הרבה מוסיקה? כן קורא הורוסקופ? כן עונה על חידונים? כן מקשיב לאנשים? ברור!! מגן על חלשים? משתדלת משוחח הרבה בטלפון? יותר מידי חח ברוגז עם מישהו? מזה ברוגז? כמו בגן.. בריב מאוהב? יאאאאאאאאאאאאאפפפפפפ
....!!

../images/Emo203.gifעונה../images/Emo9.gif

שמי:רונה
גיל:עוד 86 יום אני יהיה בת 12.. אזור בארץ:כפ"ס..ליתר דיוק אזור השרון זה או זה-? פורום או קומונה?פורום טלפון או פלאפון?פלאפון טלויזיה או מחשב?שניהם א' או 1?1 מחנכת או מחנך?מחנך ספרות או היסטוריה?אפחד..אני שונאת את שניהם שמפו או מרכך?שמפו כדורגל או כדורסל?אפחד מהם להיות עני ואחלה בנאדם או עשיר וחרא בנאדם?להיות עני ואחלה בנאדם נביעות או מי עדן?מי עדן נינט או שירי?שירי
סקעת או מויאל?סקעת יהודה סעדו או עמיר בניון?אפחדדד
הדברים ש... אני הכי אוהב:אותו
,חברות ומשפחה אני הכי שונא:אנשים שמקרצצים ומושכים צומי[להלן תשומת לב.] הכי מצחיקים אותי:אירנה,טל,שיר,ויעלוש
גורמים לי לבכות:שירים עצובים?
מתי בפעם האחרונה... בכית:נממ אתמול אני חושבת צחקת:אצל יעל..לפני ככה שעתיים אכלת:10 דקות דיברת:איזה 20 דקות.. צעקת:לא זוכרת התעצבנת:אתמול האם אתה... מתעצבן הרבה?כן לצערי
בוכה הרבה?לא ממש אוכל הרבה?חח כן
שותה הרבה?לא נמצא הרבה שעות ביום במחשב?
נמצא הרבה שעות ביום מול הטלויזיה?
שומע הרבה מוסיקה?
קורא הורוסקופ?לא עונה על חידונים?כן.. מקשיב לאנשים?ברור מגן על חלשים?כן משוחח הרבה בטלפון?לא ממש ברוגז עם מישהו?לא מאוהב?ברוררר
בהצלחה!~ הודגש באמצעות מדגישומטיק

NiKi†a

New member
אני.

שמי: שירן גיל: 17 אזור בארץ: מרכז זה או זה-? פורום או קומונה? פורום טלפון או פלאפון? טלפון טלויזיה או מחשב? מחשב א' או 1? 1 מחנכת או מחנך? מזה משנה. ספרות או היסטוריה? ספרות שמפו או מרכך? שמפו כדורגל או כדורסל? סל להיות עני ואחלה בנאדם או עשיר וחרא בנאדם? עשירה
נביעות או מי עדן? השני נינט או שירי? סקעת או מויאל? יהודה סעדו או עמיר בניון? הדברים ש... אני הכי אוהב: לישון, חברים.. אני הכי שונא: להתעצבן, להפסיד, לריב, את השאלה הזאת. הכי מצחיקים אותי: השאלות המטומטמות. גורמים לי לבכות: מתי בפעם האחרונה... בכית:לפני כמה ימים צחקת: היום אכלת: לפני כמה שעות דיברת: לפני כמה דקות.. צעקת: היום התעצבנת: עכשיו. האם אתה... מתעצבן הרבה? כן בוכה הרבה? לא אוכל הרבה? כן שותה הרבה? כן נמצא הרבה שעות ביום במחשב? כן נמצא הרבה שעות ביום מול הטלויזיה? לא שומע הרבה מוסיקה? כן קורא הורוסקופ? לפעמים עונה על חידונים? לפעמים מקשיב לאנשים? כן מגן על חלשים? תלוי משוחח הרבה בטלפון? כן ברוגז עם מישהו? לא

The Miller

New member
פרשוס

שמי: עידו גיל: 15 אזור בארץ: רעות זה או זה-? פורום או קומונה? פורום טלפון או פלאפון? פלאפון טלויזיה או מחשב? מחשב א' או 1? 1 מחנכת או מחנך? מחנך ספרות או היסטוריה? ספרות שמפו או מרכך? שמפו כדורגל או כדורסל? כדורגל להיות עני ואחלה בנאדם או עשיר וחרא בנאדם? עשיר נביעות או מי עדן? מי עדן נינט או שירי? נינט =\ סקעת או מויאל? אני חייב? יהודה סעדו או עמיר בניון? כנ"ל הדברים ש... אני הכי אוהב: מוזיקה אני הכי שונא: ספוג הכי מצחיקים אותי: קפטן זוקיני, כריס רוק, שנות ה70, פאמילי גיי ושאר סדרות האנימציה.. גורמים לי לבכות: בצל, פיהוקים מתי בפעם האחרונה... בכית: אני דומע כל פעם שאני מפהק צחקת: בבוקר אכלת: ב12 בערך דיברת: לפני שעה בערך צעקת: בטח אתמול מתישהו התעצבנת: היום בבוקר האם אתה... מתעצבן הרבה? לא בוכה הרבה? לא אוכל הרבה? לא שותה הרבה? לא נמצא הרבה שעות ביום במחשב? כן נמצא הרבה שעות ביום מול הטלויזיה? כן שומע הרבה מוסיקה? כן קורא הורוסקופ? לא עונה על חידונים? לפעמים מקשיב לאנשים? כן מגן על חלשים? לפעמים כשזה אפשרי משוחח הרבה בטלפון? לא ברוגז עם מישהו? אני לא מדבר עם אנשים שאני שונא, זה נחשב? מאוהב? לא

עונה../images/Emo9.gif../images/Emo103.gif

שמי: לינוי גיל: 15 וחצי אזור בארץ: ת"א זה או זה: פורום או קומונה
שניהם
טלפון או פלאפון
פלאפון טלוויזיה או מחשב
שניהם
א' או 1
ב'
מחנכת או מחנך
עד עכשיו היו לי רק מחנכות
אבל לא אכפת לי...
ספרות או היסטוריה