שאלון :)

SpinZ

New member
אממ

1. איך הכרת את תפוז? לא זוכר 2. מתי פעם ראשונה גלשת למשהו שקשור לתפוז ומה זה היה? הפורומים 3. שרשור מצחיק במיוחד שזכור לך יש הרבה 4. כמה פעמים ביום אתה נכנס לתפוז? אם אני נכנס ואז לא יוצא, זה נחשב? 5. האם התפוז שקסי בעיניך ?
6. האם כמה מחברך האינטרנטים הטובים מה מתפוז ? כן 7. האם היית במפגשי תפוז ? ואם כן כמה ? בנתיים 0, אבל אני אלך לכמה 8. האם אתה מנהל פורום כלשהו או לחילופין אדום ? תמיכה בתפוז 9. בכמה פורמים/ קומונות אתה פעיל ? הרבה.

להלן תשובותי כדלקמן:

1. איך הכרת את תפוז?דרך הצ'אט של אתר גל"צ . 2. מתי פעם ראשונה גלשת למשהו שקשור לתפוז ומה זה היה? הצ'אט של גל"צ היה הצ'אט הבסיסי של תפוז . 3. שרשור מצחיק במיוחד שזכור לך - לא זוכר . 4. כמה פעמים ביום אתה נכנס לתפוז?,פעם אחת , דרך ההוטמייל , ומשם זה ממשיך . 5. האם התפוז שקסי בעיניך ?כן,
6. האם כמה מחברך האינטרנטים הטובים מה מתפוז ? לא . 7. האם היית במפגשי תפוז ?כן. ואם כן כמה ?לא זוכר , לא סופר. 8. האם אתה מנהל פורום כלשהו או לחילופין אדום? . עדיין לא , אבל הייתי בפורום 100 אדום לשבוע ב 5.1.2005 , והייתי רוצה לחזור להיות שם לעוד שבוע אחרי שנה , בקרוב השאלה והעצומה בפורום 100 . 9. בכמה פורמים/ קומונות אתה פעיל ? אי אפשר לספור , אבל בזמן האחרון , כנסו לעולם שלי ותדעו . (אני יכול להיכנס ולראות ולשרשר לזה את התשובה . ) .

9. 3 פורומים . קומונה אחת

לפי תפוז , אבל אני זוכר עוד שהיתכתבתי בעוד קומונה אחת החודש . ויש לי 5 קומונות בטופ 5 . ובבלוג שלי בכלל רשום לי שאני כותב באיזה 10 פורומים לפחות .

O r c h i d

New member
בוּ../images/Emo98.gif

1. איך הכרת את תפוז? Icity 2. מתי פעם ראשונה גלשת למשהו שקשור לתפוז ומה זה היה? Icity[הוא על השרתים של תפוז מה
] 3. שרשור מצחיק במיוחד שזכור לך: יש המון
4. כמה פעמים ביום אתה נכנס לתפוז? יותר מדי
5. האם התפוז שקסי בעיניך ? כן
6. האם כמה מחברך האינטרנטים הטובים מה מתפוז ? רובם. 7. האם היית במפגשי תפוז ? ואם כן כמה ? לא הייתי. 8. האם אתה מנהל פורום כלשהו או לחילופין אדום ? לא 9. בכמה פורמים/ קומונות אתה פעיל ? הרבה

chen010189

New member
אוקיי../images/Emo9.gifאני עונה

1. איך הכרת את תפוז?כתבו עליו בעיתון 2. מתי פעם ראשונה גלשת למשהו שקשור לתפוז ומה זה היה?נראה לי פורום בנות שהייתי בו לפני שנתיים ומשהו 3. שרשור מצחיק במיוחד שזכור לך:שרשור שנפתח ע"י טרול בפורום טלנובלה בע"מ
שפת PORS חחחח אוי, הנוסטלגיות
4. כמה פעמים ביום אתה נכנס לתפוז?הרבה
5. האם התפוז שקסי בעיניך ?מאוד אבל
תות יותר
6. האם כמה מחברך האינטרנטים הטובים מה מתפוז ? מה? החברים הכי טובים שלי הם מהשכבה 7. האם היית במפגשי תפוז ? ואם כן כמה ?כן, לא זוכרת כמה 8. האם אתה מנהל פורום כלשהו או לחילופין אדום ? אדומה בפורום השמינייה 9. בכמה פורמים/ קומונות אתה פעיל ?הייתי פעילה בהרבה אבל עכשיו אני פעילה יותר בפורום תיאטרון ופורום השמינייה וכותבת מדי פעם באחרים

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifPORS../images/Emo6.gif

פיסט את ההודעה לשם

.

1. איך הכרת את תפוז? אמא
2. מתי פעם ראשונה גלשת למשהו שקשור לתפוז ומה זה היה? מממ..איזה פורום 3. שרשור מצחיק במיוחד שזכור לך..לא זכור 4. כמה פעמים ביום אתה נכנס לתפוז? הרבה 5. האם התפוז שקסי בעיניך ? מאוד... 6. האם כמה מחברך האינטרנטים הטובים מה מתפוז ? כן 7. האם היית במפגשי תפוז ? ואם כן כמה ? כן..1 8. האם אתה מנהל פורום כלשהו או לחילופין אדום ? לא..למה לדרוך על יבלות למה. 9. בכמה פורמים/ קומונות אתה פעיל ? לאדעת בדיוק...

ailag

New member
גליה עונה לשאלון../images/Emo12.gif

1. גלשתי במקרה. אין לי מושג מאיפה, זה היה ממזמן 2. בסביבות .. 97? 98? כשהם היו פורטל אתרים מעפן, וזנחתי אותם עד 2002. לפורומים גלשתי בספט' 2002, אחרי שהשתחררתי והיה לי הרבה יותר זמן פנוי. מצאתי את פורום קומיקס בתפוז ומאז אני פה. 3. סתם הראשון שעולה לי לראש? אחד נכנס למשוב (לפני איזה שנתיים, אבל מזמן לא הייתי במשוב), אומר לתפוז שכל הכבוד על ההודעות על תגובות בסמסים ושהוא מקבל מלא .. מישהו שואל אותו: אתה יודע שזה עולה כסף, נכון? ובום - הוא מאבד את הראש, מתחיל לצעוק על תפוז למה זה לא מספיק בולט בדף, משתגע.. בד"כ הייתי מרחמת עליו, אבל היי, הוא באמת היה צריך לבדוק. ואם כבר משוב לפני שנתיים, אז גם זה בו וואחד מודיע על פתיחת פורטל בשם לימון, ושאם תעלה בפורומים הודעה מאת "לימון ברנשים מודיע" אנחנו יכולים להתעלם בינתיים. 4. אחת לכל היום? 5. pass 6. אכן כן, וגם הרבה מהחברים שאני בקשר איתם אופליין הכרתי בתפוז. 7. כן. משהו בסביבות 10 , אבל זה גם תלוי בהגדרה שלך למפגש פורום, אם גם קבוצה קטנה נחשבת אז הרבה יותר. 8. מנהלת את פורום קומיקס (272), אדומה פה וב1078. 9. פורומים זה תמיד מתנדנד בין נגיד 5-6 לבין אפילו 9-10 כשממש משעמם לי. קומונות: 2-3 באופן קבוע ועוד כמה שאני קוראת לפעמים.

אני עונה =) ../images/Emo41.gif

1. איך הכרת את תפוז? אממ.. וואו זה היה ממזמן.. לא זוכרת כ"כ. 2. מתי פעם ראשונה גלשת למשהו שקשור לתפוז ומה זה היה? אני זוכרת שגלשתי בתפוז בגלל פורום או קומונה, לא זוכרת איזה. 3. שרשור מצחיק במיוחד שזכור לך בפורום "הומור", בפינה שבועית שהייתה פעם שקראו לה "מה הוא חשב?!". 4. כמה פעמים ביום אתה נכנס לתפוז? 15 בערך ואפילו יותר. 5. האם התפוז שקסי בעיניך ? חחח לא 6. האם כמה מחברך האינטרנטים הטובים מה מתפוז ? יש חברים, אבל לא חברים טובים. 7. האם היית במפגשי תפוז ? ואם כן כמה ? עדיין לא הייתי.. 8. האם אתה מנהל פורום כלשהו או לחילופין אדום ? רק בכמה קומונות, לא בפורום. 9. בכמה פורמים/ קומונות אתה פעיל ? וואו הרבה.. בערך 20..

NYMets Man

New member
יאללה

1. איך הכרת את תפוז? התעניינתי בביסבול והגעתי לפורום דרך חיפוש את הפורו םהזה אני מנהל היום :) 2. מתי פעם ראשונה גלשת למשהו שקשור לתפוז ומה זה היה? נראה לי נכנסתי לתפוז ממש מזמן כמנוע חיפוש או משהו, באמת שאני לא זוכר 3. שרשור מצחיק במיוחד שזכור לך היה שרשור בפורום מתופפים על מישהו שנכנס לפורום ושם תמונה של המתופף של ההנסונז וכולם ירדו עליו 4. כמה פעמים ביום אתה נכנס לתפוז? הרבה... הרבה מאוד... 5. האם התפוז שקסי בעיניך ? כמובן 6. האם כמה מחברך האינטרנטים הטובים מה מתפוז ? חברי האינטרנטים? רוב חבריי האינטרנטים מתפוז אז כן. 7. האם היית במפגשי תפוז ? ואם כן כמה ? היית במפגש מתופפים ובכמה מפגשי פורום בייסבול 8. האם אתה מנהל פורום כלשהו או לחילופין אדום ? מנהל בייסבול P: 9. בכמה פורמים/ קומונות אתה פעיל ? משהו כמו 7 פורומים... חלק יותר חלק פחות ובקומונה אחת של חברים

Michali17

New member
אני ../images/Emo13.gif

1. איך הכרת את תפוז? חיפשתי להקה כלשהי וזה הוביל אותי לפורום שלה. 2. מתי פעם ראשונה גלשת למשהו שקשור לתפוז ומה זה היה? ^^ 3. שרשור מצחיק במיוחד שזכור לך: אוי יש כל כך הרבה 4. כמה פעמים ביום אתה נכנס לתפוז? מס' פעמים 5. האם התפוז שקסי בעיניך ? ב-ר-ו-ר! 6. האם כמה מחברך האינטרנטים הטובים מה מתפוז ? כן
7. האם היית במפגשי תפוז ? ואם כן כמה ? המון 8. האם אתה מנהל פורום כלשהו או לחילופין אדום ? :_( לא 9. בכמה פורמים/ קומונות אתה פעיל ? אמ הרבה, אבל יש חלק אני רק קוראת.

LuNa MaJnUnA

New member
שוס להיות דוס

1. איך הכרת את תפוז? אחותי. 2. מתי פעם ראשונה גלשת למשהו שקשור לתפוז ומה זה היה? פורום שלא נזכיר את שמו... דרך אחותי בלה בלה בלה. 3. שרשור מצחיק במיוחד שזכור לך: יום לפני יציאת הספר השישי. שירשור ''מחר'' אחד גדול. 4. כמה פעמים ביום אתה נכנס לתפוז? יותר מדי. 5. האם התפוז שקסי בעיניך ? לא. לא לא. יש לו עלה על הראש. לא לא לא. 6. האם כמה מחברך האינטרנטים הטובים הם מתפוז ? כל כך. 7. האם היית במפגשי תפוז ? ואם כן כמה ? היו כמה... 5 אולי.. 8. האם אתה מנהל פורום כלשהו או לחילופין אדום ? קטנה מדי. ואין לי שום כוונה לנהל את פורום פסטיגל. 9. בכמה פורמים/ קומונות אתה פעיל ? חמישה פורומים, שתי קומונות.

למעלה