שאלון :)

Michali17

New member
שאלון :)

טוב הינה שאלון מאגניב על תפוז ואממ דברים אחרים
אממ אם היה פה כבר את השאלון וזה לא מקורי אז סורי... 1. איך הכרת את תפוז? 2. מתי פעם ראשונה גלשת למשהו שקשור לתפוז ומה זה היה? 3. שרשור מצחיק במיוחד שזכור לך 4. כמה פעמים ביום אתה נכנס לתפוז? 5. האם התפוז שקסי בעיניך ? 6. האם כמה מחברך האינטרנטים הטובים מה מתפוז ? 7. האם היית במפגשי תפוז ? ואם כן כמה ? 8. האם אתה מנהל פורום כלשהו או לחילופין אדום ? 9. בכמה פורמים/ קומונות אתה פעיל ?

Rey Mysterio13

New member
אמממ

1. איך הכרת את תפוז? לא זוכר 2. מתי פעם ראשונה גלשת למשהו שקשור לתפוז ומה זה היה? סימיל X: 3. שרשור מצחיק במיוחד שזכור לך? כל שרשור של שלומי מועלם במשוב. 4. כמה פעמים ביום אתה נכנס לתפוז? לא יודע... יותר מ70 X: 5. האם התפוז שקסי בעיניך ? אני בדרך כלל לא נמשך לפירות\ירקות. 6. האם כמה מחברך האינטרנטים הטובים מה מתפוז ? מה? 7. האם היית במפגשי תפוז ? ואם כן כמה ? 4 8. האם אתה מנהל פורום כלשהו או לחילופין אדום ? הלוואי
9. בכמה פורמים/ קומונות אתה פעיל ? 10 פורומים ו1-2 קומונות.

Lost Lullaby

New member
ליבי הייתה כאן

1. איך הכרת את תפוז? חברה אאל"ט 2. מתי פעם ראשונה גלשת למשהו שקשור לתפוז ומה זה היה? שיעור מחשבים בכיתה ז', מישהי שישבה לידי גלשה לפורום בנות אאל"ט, וקראנו הודעות ביחד[?] 3. שרשור מצחיק במיוחד שזכור לך שרשור שמות הזויים בפורום רעיונות מטורפים [190] 4. כמה פעמים ביום אתה נכנס לתפוז? מה כמה פעמים, כל היום בערך
... 5. האם התפוז שקסי בעיניך ? לחלוטין 6. האם כמה מחברך האינטרנטים הטובים מה מתפוז ? אע, בערך[?] 7. האם היית במפגשי תפוז ? ואם כן כמה ? כן, לא יודעת כמה, הראשון היה בחנוכה לפני שנתיים בערך... 8. האם אתה מנהל פורום כלשהו או לחילופין אדום ? מנהלת את שלושת הפורומים בחתימה שלי 9. בכמה פורמים/ קומונות אתה פעיל ? 1 הודגש באמצעות מדגישומטיק

Michali17

New member
אממ אממ

למי שלא מכיר אותי אני זאת שיותר קרובה לליבי א-אה!

ל א ק י

New member
ShukyRulz

1. איך הכרת את תפוז? אמ דרך הבדיחות בגופ לפני 3 וחצי שניםo_O 2. מתי פעם ראשונה גלשת למשהו שקשור לתפוז ומה זה היה? ^ 3. שרשור מצחיק במיוחד שזכור לך לא זכור לי 4. כמה פעמים ביום אתה נכנס לתפוז? הרבה 5. האם התפוז שקסי בעיניך ? בטח 6. האם כמה מחברך האינטרנטים הטובים מה מתפוז ? כה 7. האם היית במפגשי תפוז ? ואם כן כמה ? כן, לאיודעת לא ספרתי? הרבה 8. האם אתה מנהל פורום כלשהו או לחילופין אדום ? אמ אדומה ב6 פורומים 9. בכמה פורמים/ קומונות אתה פעיל ? הרבה לאיודעת :[

0r0r

New member
גם לי אין כח למדגישומטיק

1. איך הכרת את תפוז? Goop 2. מתי פעם ראשונה גלשת למשהו שקשור לתפוז ומה זה היה? ^ 3. שרשור מצחיק במיוחד שזכור לך. לא חסרים כאלה ב168 ו907. 4. כמה פעמים ביום אתה נכנס לתפוז? יותר מידי 5. האם התפוז שקסי בעיניך ? ישמצב 6. האם כמה מחברך האינטרנטים הטובים מה מתפוז ? אם הבנתי את השאלה, כנראה שכן. 7. האם היית במפגשי תפוז ? ואם כן כמה ? כמובן. לוידע כמה 8. האם אתה מנהל פורום כלשהו או לחילופין אדום ? מנהל - בחתימה. אדום - ב952 9. בכמה פורמים/ קומונות אתה פעיל ? אלו שבחתימה ועוד 3 קומונות.

R o n 2 5 6

New member
נמנמ...

איך הכרת את תפוז?דרך מישו
מתי פעם ראשונה גלשת למשהו שקשור לתפוז ומה זה היה?אה? שרשור מצחיק במיוחד שזכור לך?לא זוכר כמה פעמים ביום אתה נכנס לתפוז?944
האפ התפוז שקסי בעיניך?התות יותר האם כמה מחברך האינטרנטים מה מתפוז?אם אני מבין נכון את השאלה אז oui
האם היית במפגש תפוז?עוד לא,אני תפוזניק חדש
האם אתה מנהל פורום כלשהו או לחילופין אדום?נופ בכמה פורומים/קומונות אתה פעיל?הרבה פורומים,מעט מאוד קומונות

ofirule

New member
שאלון ../images/Emo13.gif

1. איך הכרת את תפוז? 2. מתי פעם ראשונה גלשת למשהו שקשור לתפוז ומה זה היה? עשיתי עבודה על פירות הדר ממזמן 3. שרשור מצחיק במיוחד שזכור לך אחד בקומונת פאדיחות 4. כמה פעמים ביום אתה נכנס לתפוז? פעם אחת לפחות אני איזה שעתיים בו 5. האם התפוז שקסי בעיניך ? למה לא 6. האם כמה מחברך האינטרנטים הטובים מה מתפוז ? כן
7. האם היית במפגשי תפוז ? ואם כן כמה ? כן אחד 8. האם אתה מנהל פורום כלשהו או לחילופין אדום ? לא מנהל מה זה אדום?? 9. בכמה פורמים/ קומונות אתה פעיל ? פורומים 5 קומונות 3

R o n 2 5 6

New member
אדום זה מומחה או במקרה שהייתה

איזושהי תחרות והפרס שלה היה האדמה. במקרה של פורומים על סדרות וכאלה אדום הוא גם שחקן

MineraL

New member
-----------------------------

1. איך הכרת את תפוז? Goop
אייסיטי
תפוז 2. מתי פעם ראשונה גלשת למשהו שקשור לתפוז ומה זה היה? פורום 61 3. שרשור מצחיק במיוחד שזכור לך מאיפה לי 4. כמה פעמים ביום אתה נכנס לתפוז? 5. האם התפוז שקסי בעיניך ? טעים 6. האם כמה מחברך האינטרנטים הטובים מה מתפוז ? כן 7. האם היית במפגשי תפוז ? ואם כן כמה ?
, 7 / 8. 8. האם אתה מנהל פורום כלשהו או לחילופין אדום ? מומחה בפורום 1083 9. בכמה פורמים/ קומונות אתה פעיל ?הרבה מאוד

D3j4vU

New member
משעמם לי ../images/Emo192.gif../images/Emo199.gif

1. איך הכרת את תפוז?דרך הפורום של קהילת iCity 2. מתי פעם ראשונה גלשת למשהו שקשור לתפוז ומה זה היה? קהילת iCity 3. שרשור מצחיק במיוחד שזכור לך?לא זכור לי
4. כמה פעמים ביום אתה נכנס לתפוז? מהבוקר עד הלילה (אני פשוט לא סוגר את המחשב
) 5. האם התפוז שקסי בעיניך ? מאוד
6. האם כמה מחברך האינטרנטים הטובים מה מתפוז ? לא בדיוק אבל כן 7. האם היית במפגשי תפוז ? ואם כן כמה ? לא הייתי 8. האם אתה מנהל פורום כלשהו או לחילופין אדום ? לא 9. בכמה פורמים/ קומונות אתה פעיל ?4 נ.ב: גם אני חדש

בפעם הראשונה

1. איך הכרת את תפוז? צורכי פרסום, לא זוכר בדיוק מאיפה 2. מתי פעם ראשונה גלשת למשהו שקשור לתפוז ומה זה היה? צורכי פרסום? 3. שרשור מצחיק במיוחד שזכור לך - כמעט כל שרשור עשירי שנפתח בתפוז? (או: לא יודע) 4. כמה פעמים ביום אתה נכנס לתפוז? הפסקתי לספור 5. האם התפוז שקסי בעיניך? נמנע. 6. האם כמה מחברך האינטרנטים הטובים מה מתפוז? כן, כנראה. 7. האם היית במפגשי תפוז? ואם כן כמה? הייתי 8. האם אתה מנהל פורום כלשהו או לחילופין אדום? אדום, "לא מרשים לי לנהל"
9. בכמה פורמים/ קומונות אתה פעיל? מעט

-

1. איך הכרת את תפוז? אייסיטי לפני 3 וחצי שנים 2. מתי פעם ראשונה גלשת למשהו שקשור לתפוז ומה זה היה? אייסיטי. אבל בטח היה משהו לפני 3. שרשור מצחיק במיוחד שזכור לך 4. כמה פעמים ביום אתה נכנס לתפוז? 5. האם התפוז שקסי בעיניך ? 6. האם כמה מחברך האינטרנטים הטובים מה מתפוז ? כן 7. האם היית במפגשי תפוז ? ואם כן כמה ? כן 8. האם אתה מנהל פורום כלשהו או לחילופין אדום ? נהלתי, אדום 9. בכמה פורמים/ קומונות אתה פעיל ? כמה

noname202

New member
אני../images/Emo9.gif

1. איך הכרת את תפוז?אני זוכרת?..גלשתי, והגעתי 2. מתי פעם ראשונה גלשת למשהו שקשור לתפוז ומה זה היה?פורום צופים 3. שרשור מצחיק במיוחד שזכור לך..יש המון
אחד המצחיקים זה אחד חדש יחסית, "מי אומר את המילה האחרונה בפורום" בפורום חנונים
4. כמה פעמים ביום אתה נכנס לתפוז?הרבה. מאוד. בעצם קצת, אני פשוט לא יוצאת ממנו
5. האם התפוז שקסי בעיניך ?בטח, מה
6. האם כמה מחברך האינטרנטים הטובים מה מתפוז ? כולם בערך?
7. האם היית במפגשי תפוז ? ואם כן כמה ? כן, 3 8. האם אתה מנהל פורום כלשהו או לחילופין אדום ? לא 9. בכמה פורמים/ קומונות אתה פעיל ?2 קומונות ו...3-4 פורומים

CrazyYoYo

New member
מחר תעודות :X

1. איך הכרת את תפוז? iCity 2. מתי פעם ראשונה גלשת למשהו שקשור לתפוז ומה זה היה? פורום קהילת iCity מתישהו באפריל 2004 (נראה לי ה-16) 3. שרשור מצחיק במיוחד שזכור לך? לא זכור 4. כמה פעמים ביום אתה נכנס לתפוז? אני נמצא רצוף כל יום במשך איזה 4-5 שעות או יותר 5. האם התפוז שקסי בעיניך ? 6. האם כמה מחברך האינטרנטים הטובים מה מתפוז ? [?] כן 7. האם היית במפגשי תפוז ? ואם כן כמה ? כן, ב-8 בערך 8. האם אתה מנהל פורום כלשהו או לחילופין אדום ? כאן אדום, מנהל פספוסים 9. בכמה פורמים/ קומונות אתה פעיל ? הרבה

../images/Emo203.gif../images/Emo214.gif אני עונה ../images/Emo13.gif

איך הכרת את תפוז? הכל קרה ביום קיץ אחד, לפני כחצי שנה. אורוש גלשה באינטרנט (שחיברו לה אחרי שלא היה לה
) ופתאום היא ראתה: "כניסה לרשומים".. והיא אצתה לדעת מה זה- אז היא נרשמה.. והופ! היא נמצאת עכשיו ב"תפוז"
מתי פעם ראשונה גלשת למשהו שקשור לתפוז ומה זה היה? בסוף יולי, אני לא זוכרת את התאריך המדוייק!
אבל אז הייתי צאיכה ללכת לנופש עם אמא.. אז חזרתי אחרי שבוע- ואני חושבת שנכנסתי לפורום המומינים או משהו
שרשור מצחיק במיוחד שזכור לך השרשור של הבדיחות של מורן ויבגני, בפורום שמיניסטים
כמה פעמים ביום אתה נכנס לתפוז? פעם אחת.. ואז משאירים את זה פתוח כל היום
(אלא אם כן, אחים שלי באים- אז אני סוגרת)
האם התפוז שקסי בעיניך ? ב-ר-ו-ר!
האם כמה מחברך האינטרנטים הטובים מה מתפוז ? לא הבנתי ת'שאלה
אבל אם שאלת על חברים טובים מ"תפוז"- אז כן.. יש כמה
האם היית במפגשי תפוז ? ואם כן כמה ? יאפ יאפ.. באחת
.. מה, אני חדשה יחסית
האם אתה מנהל פורום כלשהו או לחילופין אדום ? לא
בכמה פורמים/ קומונות אתה פעיל ? בפורום קבוע 1, אבל לפעמים כותבים גם בשאר פורומים, אם יש מה לכתוב
וב4 קומונות.. אני חושבת
הודגש באמצעות מדגישומטיק

../images/Emo203.gif../images/Emo214.gif../images/Emo122.gif

אאק עכשיו הבנתי מה השאלה: "משהו שקשור בתפוז" אומרת
לא גלשתי למשהו שקשור לתפוז
לא שזכור לי בכל אופן

עונה../images/Emo98.gif

1. איך הכרת את תפוז? דרך צ'אט של אחד מעיתוני הנוער אני חושב..
2. מתי פעם ראשונה גלשת למשהו שקשור לתפוז ומה זה היה? צ'אט תפוז, עוד בזמן שהיה רק את הבסיסי
3. שרשור מצחיק במיוחד שזכור לך היו הרבה.. אבל השרשורים של פורום פאקצות בתחילתו היו קורעים מצחוק
4. כמה פעמים ביום אתה נכנס לתפוז? אוווו.. מלא..
5. האם התפוז שקסי בעיניך ?
איזו מן שאלה זו?
6. האם כמה מחברך האינטרנטים הטובים הם מתפוז ? את הבן אדם שמכיר אותי הכי טוב הכרתי בתפוז ככה ש..
7. האם היית במפגשי תפוז ? ואם כן כמה ? לא, לא הייתי.
8. האם אתה מנהל פורום כלשהו או לחילופין אדום ? לא
9. בכמה פורמים/ קומונות אתה פעיל ?אמממ.. 3-4 פורומים ו-5-6 קומונות בערך..
הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה