שאלון

שאלון

אנשים... מי הכי מצחיק אותך? למי הכי כיף להתבכיין? מי מחבק הכי טוב? למי אמרת בפעם האחרונה "אני אוהב אותך"? מי האחרון שחשבת עליו? מי קרוב אליך עכשיו (פיזית)? ומי קרוב אליך עכשיו בלב? מי הרגיז אותך (אני ארביץ לו!)? מי תמיד גורם לך להרגיש רע? מי תמיד גורם לך לחייך? את מי אתה רוצה לחבק ברגע זה? למי אתה מתגעגע? מי אתה רוצה שימות בזה הרגע? מי האחרון ששלחת לו סמס? מי האחרון ששלח לך סמס? למי אתה חייב תודה? למי אתה חייב סליחה? למי אתה חייב שיחה? למי אתה פונה כשעצוב? ממי אתה מתחמק ברגע זה? תבחרו 5 אנשים שאתם אוהבים או חושבים עליהם כרגע: 1. 2. 3. 4. 5. מוזיקה... הקדישו לכל איש (מהרשימה למעלה) שיר: 1. 2. 3. 4. 5. איזה שיר תקוע לך בראש עכשיו? מה היה השיר האחרון ששמעת בלופ? איזה שיר גורם לך לבכות? איזה שיר גורם לך לשמוח? איזה שיר גורם לך לצחוק בקול רם? איזה שיר מזכיר לך את תקופת היסודי? איזה שיר מזכיר לך את הרגע הכי מאושר שהיה לך? איזו להקה שמעת מאז ומתמיד? מהי הלהקה החדשה ביותר בפלייליסט שלך? מאיזה שיר נמאס לך? מאיזו להקה\אומן נמאס לך? מה היה הדיסק (המקורי) הראשון שקיבלת? והדיסק הראשון שקנית? ההופעה הראשונה? ההופעה האחרונה? ההופעה הכי טובה? ההופעה הבאה בתכנון? על איזה כלי אתה מנגן? על איזה כלי תרצה לנגן? תחנת רדיו אהובה? רשמו פה 5 להקות\אמנים שעולים לכם לראש כרגע: 1. 2. 3. 4. 5. ערכים סנטימנטליים... רשמו 5 דברים שיש לכם בבית שמזכירים את\שייכים לאמנים ברשימה למעלה: 1. 2. 3. 4. 5. מה הדבר הכי חשוב לך בבית? מה הדבר הכי ישן שאתה שומר? איזו מזכרת אתה הכי אוהב? איפה אתה מחזיק את כל המזכרות? אתה נהנה לשמור שטויות מאנשים, או זורק אותן לאזעזל? אמא זרקה בטעות קופסאת נעליים שבתוכה היו מכתבים מידיד\ה רחוק\ה.. איך תגיב? ואם היא זרקה בטעות כרטיס קולנוע? ופרח מיובש? מה הדבר הכי קיצוני שאתה שומר? אם חבר היה נותן לך מכנס ישן שלו, ואחרי שנה-שנתיים המכנס כבר לא התאים לך - מה תעשה? חבר נתן לך מדבקה שלא ממש נדבקת. תזרוק את המדבקה או תשמור אותה? יש לך הרבה "זבל סנטימנטלי" בבית? מה היחס שלך לדברים האלה? רשמו 5 מזכרות מהאנשים מהרשימה הראשונה...: 1. 2. 3. 4. 5.

קיר קמט

New member
להלה

אנשים... מי הכי מצחיק אותך? גל למי הכי כיף להתבכיין? הגר מי מחבק הכי טוב? אני לא מקבל מספיק חיבוקים כדי לקבוע למי אמרת בפעם האחרונה "אני אוהב אותך"? פ לבחורה שאני אוהב? מי האחרון שחשבת עליו? פ הבחורה שאני אוהב, אבל יש לה יומולדת מי קרוב אליך עכשיו (פיזית)? אח שלי ומי קרוב אליך עכשיו בלב? רמי פורטיס מי הרגיז אותך (אני ארביץ לו!)? אני לא מרשה לעצמי להתרגז מי תמיד גורם לך להרגיש רע? הצבא? מי תמיד גורם לך לחייך? האנשים הטובים את מי אתה רוצה לחבק ברגע זה? את האנשים הטובים למי אתה מתגעגע? פפפ יש כ"כ הרבה. בערך מליון אנשים שנעלמו לי מהחיים. דנה, דורין, אנערף מי עוד... מי אתה רוצה שימות בזה הרגע? אני לא מי האחרון ששלחת לו סמס? גל, אבל לא גל ממקודם. גל בת מי האחרון ששלח לך סמס? נו, היא למי אתה חייב תודה? לבורא עולם! הכל ממנו! למי אתה חייב סליחה? לבורא עולם! למי אתה חייב שיחה? לילדת יומולדת, עוד לא התקשרתי וזה. למי אתה פונה כשעצוב? לבורא עולם, גאד אולמייטי! ממי אתה מתחמק ברגע זה? מאח שלי תבחרו 5 אנשים שאתם אוהבים או חושבים עליהם כרגע: 1. תהילה 2. הגר 3. שוטי הנבואה (כקונספט) 4. רמי פורטיס 5. ברי מוזיקה... הקדישו לכל איש (מהרשימה למעלה) שיר: 1. פפ אממ הכבש ה16 - כשאהיה גדול 2. קוקו בלוף והיתושים - אקמול 3. שוטי הנבואה - אגם הברברים 4. רמי פורטיס - הדלת (נו, נתקע) 5. ברי סחרוף - בואי הביתה איזה שיר תקוע לך בראש עכשיו? רמי פורטיס - הדלת מה היה השיר האחרון ששמעת בלופ? לא יודע, לא יצא לי ללפפ היום שום דבר איזה שיר גורם לך לבכות? כ"כ הרבה, עזבו. איזה שיר גורם לך לשמוח? שוטי הנבואה - משתוללים בכפר, שוטי הנבואה - אין סופי איזה שיר גורם לך לצחוק בקול רם? האלמונים - אל תשחקי איתי איזה שיר מזכיר לך את תקופת היסודי? נוער שוליים - אמסטרדם איזה שיר מזכיר לך את הרגע הכי מאושר שהיה לך? שוטי הנבואה - מה קרה לך איזו להקה שמעת מאז ומתמיד? לא חושב שקיימת כזו מהי הלהקה החדשה ביותר בפלייליסט שלך? ג'ון קייל התגנב לכאן מאיזה שיר נמאס לך? לא יודע מאיזו להקה\אומן נמאס לך? לא יודע מה היה הדיסק (המקורי) הראשון שקיבלת? לא זוכר והדיסק הראשון שקנית? לא זוכר ההופעה הראשונה? לא זוכר ההופעה האחרונה? כבר שכחתי, האמת. עברו איזה חודש וחצי, חודשיים. ההופעה הכי טובה? פפפ... קוקו בלוף האיחוד, פורטיסחרוף בניצנים... ההופעה הבאה בתכנון? פורטיסחרוף וג'ון קייל ביום חמישי על איזה כלי אתה מנגן? אני לא על איזה כלי תרצה לנגן? חבל להרוס תחנת רדיו אהובה? גלגלגלגלגלגלגלגלגלגלגלגלגלצ רשמו פה 5 להקות\אמנים שעולים לכם לראש כרגע: 1. פורטיסחרוף 2. הדלתות 3. שוטי הנבואה 4. החברים של נטאשה 5. הדגנחש ערכים סנטימנטליים... רשמו 5 דברים שיש לכם בבית שמזכירים את\שייכים לאמנים ברשימה למעלה: 1. הדיסקים של פורטיסחרוף 2. הדיסקים של הדלתות 3. הדיסקים של שוטי הנבואה 4. הפלייליסטים מההופעות של פורטיסחרוף 5. הכרטיסים מההופעות של פורטיסחרוף מה הדבר הכי חשוב לך בבית? הדגל של מילאן, הכובע של מילאן מה הדבר הכי ישן שאתה שומר? אין לי שמץ, האמת איזו מזכרת אתה הכי אוהב? אולי את הפס הראשון שלי, אולי את המכתבים שקיבלתי מכלמיני אנשים איפה אתה מחזיק את כל המזכרות? מכתבים מהיומולדת שעבר נמצאים באחת מהמעטפות שלהם, מכתבים מלפני זה באיזה מגירה, והיתר בכלמיני אתה נהנה לשמור שטויות מאנשים, או זורק אותן לאזעזל? תלוי איזה שטויות אמא זרקה בטעות קופסאת נעליים שבתוכה היו מכתבים מידיד\ה רחוק\ה.. איך תגיב? shit happens ואם היא זרקה בטעות כרטיס קולנוע? אני זורק אותם בעצמי ופרח מיובש? אני לא מייבש פרחים מה הדבר הכי קיצוני שאתה שומר? לא יודע אם חבר היה נותן לך מכנס ישן שלו, ואחרי שנה-שנתיים המכנס כבר לא התאים לך - מה תעשה? אני לא לוקח מכנסיים מאנשים חבר נתן לך מדבקה שלא ממש נדבקת. תזרוק את המדבקה או תשמור אותה? בהתחלה נשמור, אח"כ נזרוק יש לך הרבה "זבל סנטימנטלי" בבית? אני זורק את רובו פעם בחצי שנה מה היחס שלך לדברים האלה? כנ"ל רשמו 5 מזכרות מהאנשים מהרשימה הראשונה...: 1. 2. 3. 4. 5. מה, לא זוכר

ל א ק י

New member
יש../images/Emo98.gif

אנשים... מי הכי מצחיק אותך? אמ לאיודעת
למי הכי כיף להתבכיין? לאיודעת. תלוי במה מי מחבק הכי טוב? נתנאל :$ למי אמרת בפעם האחרונה "אני אוהב אותך"? נתנאל :O מי האחרון שחשבת עליו? נו כמה נתנאל :O מי קרוב אליך עכשיו (פיזית)? אמא אבא וחברה שלהם :O ומי קרוב אליך עכשיו בלב? אמ נתנאל מי הרגיז אותך (אני ארביץ לו!)? לאיודעת :[ הבטן מי תמיד גורם לך להרגיש רע? הבטן! מי תמיד גורם לך לחייך? נתנאל
את מי אתה רוצה לחבק ברגע זה? נתנאל :$ למה הוא הלך :[[ למי אתה מתגעגע? טוב די מי אתה רוצה שימות בזה הרגע? המורה הפוסטמה :[ מי האחרון ששלחת לו סמס? נתנאל מי האחרון ששלח לך סמס? נתנאל למי אתה חייב תודה? נתנאל למי אתה חייב סליחה? לאיודעת למי אתה חייב שיחה? לאיודעת למי אתה פונה כשעצוב? לאיודעת תלוי בגלל מה ממי אתה מתחמק ברגע זה? מהשיעורים :O תבחרו 5 אנשים שאתם אוהבים או חושבים עליהם כרגע: 1. נתנאל 2. גליה 3. שראל 4. חן 5. נוי מוזיקה... הקדישו לכל איש (מהרשימה למעלה) שיר: אין לי כח 1. 2. 3. 4. 5. איזה שיר תקוע לך בראש עכשיו? I Don't Want to Miss a Thing - AeroSmith מה היה השיר האחרון ששמעת בלופ? ירון אחר - מונה ליזה איזה שיר גורם לך לבכות? למה לבכות איזה שיר גורם לך לשמוח? לאיודעת איזה שיר גורם לך לצחוק בקול רם? לאיודעת איזה שיר מזכיר לך את תקופת היסודי? I'm Just A Kid - Simple Plan איזה שיר מזכיר לך את הרגע הכי מאושר שהיה לך? I Don't Want to Miss a Thing - AeroSmith איזו להקה שמעת מאז ומתמיד? שום להקה
מהי הלהקה החדשה ביותר בפלייליסט שלך? אמ Blink 182? מאיזה שיר נמאס לך? לאיודעת מאיזו להקה\אומן נמאס לך? לאיודעת :[ מה היה הדיסק (המקורי) הראשון שקיבלת? אממ לא זוכרת של מה הוא, הוא איפשהוא פה אבל. עם תמונה של איזה קבצן שאוהד הדביק עליו לפני מעל לשנה והדיסק הראשון שקנית? לא קניתי ההופעה הראשונה? לא הייתה ההופעה האחרונה? כנ"ל ההופעה הכי טובה? נו ההופעה הבאה בתכנון? על איזה כלי אתה מנגן? עצבים
על איזה כלי תרצה לנגן? תחנת רדיו אהובה? גלגלצ רשמו פה 5 להקות\אמנים שעולים לכם לראש כרגע: 1. 2. 3. 4. 5. ערכים סנטימנטליים... רשמו 5 דברים שיש לכם בבית שמזכירים את\שייכים לאמנים ברשימה למעלה: 1. 2. 3. 4. 5. מה הדבר הכי חשוב לך בבית? המחשב מה הדבר הכי ישן שאתה שומר? המחשב איזו מזכרת אתה הכי אוהב? הכלב המגניב איפה אתה מחזיק את כל המזכרות? לאיודעת כל דבר במקום אחר
אתה נהנה לשמור שטויות מאנשים, או זורק אותן לאזעזל? נהנת בד"כ אמא זרקה בטעות קופסאת נעליים שבתוכה היו מכתבים מידיד\ה רחוק\ה.. איך תגיב? אבל היא לא ואין לי מכתבים :[ ואם היא זרקה בטעות כרטיס קולנוע? למה לקנות כרטיס קולנוע לפני הסרט ופרח מיובש? מה מה הדבר הכי קיצוני שאתה שומר? לאיודעת אם חבר היה נותן לך מכנס ישן שלו, ואחרי שנה-שנתיים המכנס כבר לא התאים לך - מה תעשה? לאיודעת, אזרוק? חבר נתן לך מדבקה שלא ממש נדבקת. תזרוק את המדבקה או תשמור אותה? אדביק :O יש לך הרבה "זבל סנטימנטלי" בבית? מה מה היחס שלך לדברים האלה? מה רשמו 5 מזכרות מהאנשים מהרשימה הראשונה...: 1. 2. 3. 4. 5.

heaven is here

New member
שבת

אנשים... מי הכי מצחיק אותך?אני למי הכי כיף להתבכיין?אני מי מחבק הכי טוב?אני למי אמרת בפעם האחרונה "אני אוהב אותך"?לי מי האחרון שחשבת עליו?עליי מי קרוב אליך עכשיו (פיזית)?אני ומי קרוב אליך עכשיו בלב?אני מי הרגיז אותך (אני ארביץ לו!)?אף אחד
מי תמיד גורם לך להרגיש רע?אני מי תמיד גורם לך לחייך?אני את מי אתה רוצה לחבק ברגע זה?אותי למי אתה מתגעגע?אליי מי אתה רוצה שימות בזה הרגע? מי האחרון ששלחת לו סמס?אינה מי האחרון ששלח לך סמס?הנ"ל למי אתה חייב תודה?לי למי אתה חייב סליחה?לי למי אתה חייב שיחה?לי למי אתה פונה כשעצוב?לי ממי אתה מתחמק ברגע זה?:X תבחרו 5 אנשים שאתם אוהבים או חושבים עליהם כרגע: 1. 2. 3. 4. 5. מוזיקה... הקדישו לכל איש (מהרשימה למעלה) שיר: 1. 2. 3. 4. 5. איזה שיר תקוע לך בראש עכשיו? קולדפליי-talk מה היה השיר האחרון ששמעת בלופ? כמו שזה היה איזה שיר גורם לך לבכות? זה טוב איזה שיר גורם לך לשמוח? זה עושה לי שמח איזה שיר גורם לך לצחוק בקול רם? שוקי איזה שיר מזכיר לך את תקופת היסודי? ברקים ורעמים איזה שיר מזכיר לך את הרגע הכי מאושר שהיה לך? איזו להקה שמעת מאז ומתמיד? פינק פלויד מהי הלהקה החדשה ביותר בפלייליסט שלך?לא להקה,זמרת. מאיזה שיר נמאס לך? אין מאיזו להקה\אומן נמאס לך?אין מה היה הדיסק (המקורי) הראשון שקיבלת? לא זוכרת והדיסק הראשון שקנית? מי זוכר? ההופעה הראשונה? עברי ההופעה האחרונה? עברי ההופעה הכי טובה? ההופעה השניה של עברי ההופעה הבאה בתכנון? עברי
על איזה כלי אתה מנגן? גיטרה על איזה כלי תרצה לנגן?פסנתר תחנת רדיו אהובה? 97.8 רשמו פה 5 להקות\אמנים שעולים לכם לראש כרגע: 1.פינק פלויד 2.עברי לידר 3.ביורק 4.אפרת גוש 5. יוני בלוך ערכים סנטימנטליים... רשמו 5 דברים שיש לכם בבית שמזכירים את\שייכים לאמנים ברשימה למעלה: 1. דיסקים 2.דיסקים 3.דיסקים 4.דיסקים 5.דיסקים מה הדבר הכי חשוב לך בבית? כספי
מה הדבר הכי ישן שאתה שומר?וואו.ניירות מהיסודי ומחברות וכו' איזו מזכרת אתה הכי אוהב? איפה אתה מחזיק את כל המזכרות? בכל הבית אתה נהנה לשמור שטויות מאנשים, או זורק אותן לאזעזל? שומרת אמא זרקה בטעות קופסאת נעליים שבתוכה היו מכתבים מידיד\ה רחוק\ה.. איך תגיב? אוי ואבוי לה ואם היא זרקה בטעות כרטיס קולנוע?
ופרח מיובש?זה בסדר מה הדבר הכי קיצוני שאתה שומר? די נו אם חבר היה נותן לך מכנס ישן שלו, ואחרי שנה-שנתיים המכנס כבר לא התאים לך - מה תעשה? ארזה? חבר נתן לך מדבקה שלא ממש נדבקת. תזרוק את המדבקה או תשמור אותה? אשמור יש לך הרבה "זבל סנטימנטלי" בבית? כן מה היחס שלך לדברים האלה? רגשי רשמו 5 מזכרות מהאנשים מהרשימה הראשונה...: 1. 2. 3. 4. 5.

יוהו ../images/Emo110.gif

אנשים... מי הכי מצחיק אותך? הרבה אנשים.. נחמד לי ככה
למי הכי כיף להתבכיין? לירי ויפעתי... מי מחבק הכי טוב? אלדר, או אביתר כשממש בא לו למי אמרת בפעם האחרונה "אני אוהב אותך"? בטח יפעתי מי האחרון שחשבת עליו? דייויד, הוא בדיוק שלח הודעה מי קרוב אליך עכשיו (פיזית)? אחותי בחדר ליד, אמא ואחיות בסלון? ומי קרוב אליך עכשיו בלב? הוא מי הרגיז אותך (אני ארביץ לו!)? יפעתי:[ [סתם כדי שתרביצי לה] מי תמיד גורם לך להרגיש רע?
מי תמיד גורם לך לחייך? כל מיני... את מי אתה רוצה לחבק ברגע זה? אותו. למי אתה מתגעגע? יונתן.. אבל אני לא בטוחה אם אני רוצה שהוא יחזור להיות קרוב אליי מי אתה רוצה שימות בזה הרגע? אנאעארף מי האחרון ששלחת לו סמס? לירי מי האחרון ששלח לך סמס? לירי למי אתה חייב תודה? יפעתי.. על כל השיט שהיא סובלת ממני ועל כל העזרה שהיא נותנת לי למי אתה חייב סליחה? יותר מדי למי אתה חייב שיחה? לירי
למי אתה פונה כשעצוב? לירי, אורית, יפעתי... ממי אתה מתחמק ברגע זה? אפחד תבחרו 5 אנשים שאתם אוהבים או חושבים עליהם כרגע: 1. אורית 2. לירי 3. יפעתי 4. דייויד 5. תומר מוזיקה... הקדישו לכל איש (מהרשימה למעלה) שיר: 1. תותים, תאכל את הכובע, וינד אוף צ'יינג'.. אלוהים כמה אני יכולה להקדיש לה 2. קליפורניה, של האו.סי
3.מה שבא לה!!!!!11 משו מהדיסק
4. אממ, משו מהדיסק המאעפן באוטו ששמענו מליון פעמים 5. Goo Goo Dolls - Iris :| איזה שיר תקוע לך בראש עכשיו? אפחד מה היה השיר האחרון ששמעת בלופ? לא זוכרת איזה שיר גורם לך לבכות? יש יותר מדי איזה שיר גורם לך לשמוח? שירים שמזכירים לי אנשים איזה שיר גורם לך לצחוק בקול רם? כאלה שהקלטתי עם אורית איזה שיר מזכיר לך את תקופת היסודי? Eifel איזשהומספר - Blue איזה שיר מזכיר לך את הרגע הכי מאושר שהיה לך? אין? איזו להקה שמעת מאז ומתמיד? בקסטריט בויז?
מהי הלהקה החדשה ביותר בפלייליסט שלך? אממ, שנייה.. פאנקנשטיין כנראה מאיזה שיר נמאס לך? יש יותר מדי מאיזו להקה\אומן נמאס לך? לא יודעת מה היה הדיסק (המקורי) הראשון שקיבלת? אממ.. לא יודעת והדיסק הראשון שקנית? ווסטלייף? פייס אולי?ווליום16 או משו ההופעה הראשונה? סאבלימינל והצל בצוללת.. נראהלי ההופעה האחרונה? בית הבובות כנראה ההופעה הכי טובה? בית הבובות ההופעה הבאה בתכנון? מה שיבוא על איזה כלי אתה מנגן? זוכרת "יונתן הקטן" על אורגנית ועל חלילית על איזה כלי תרצה לנגן? גיטרה ותופים תחנת רדיו אהובה? גלגלצ או רדיו ירושלים.. מחוץ לעיר 99 FM רשמו פה 5 להקות\אמנים שעולים לכם לראש כרגע: 1. שירי מימון 2. בית הבובות 3. מטרופולין 4. עברי לידר 5. אפרת גוש ערכים סנטימנטליים... רשמו 5 דברים שיש לכם בבית שמזכירים את\שייכים לאמנים ברשימה למעלה: 1. מה אתם רוצים:| 2. 3. 4. 5. מה הדבר הכי חשוב לך בבית? משפחה? מה הדבר הכי ישן שאתה שומר? וואי, יש לי מלא חרא כזה במגירה איזו מזכרת אתה הכי אוהב? תמונות כנראה איפה אתה מחזיק את כל המזכרות? מגירה או ארון אתה נהנה לשמור שטויות מאנשים, או זורק אותן לאזעזל? מתה על זה אמא זרקה בטעות קופסאת נעליים שבתוכה היו מכתבים מידיד\ה רחוק\ה.. איך תגיב? אני אצרח ואבכה ואם היא זרקה בטעות כרטיס קולנוע? איןמצב! זה בתעודת זהות עד שזה עובר לארנק ופרח מיובש? למה שיהיה לי?
מה הדבר הכי קיצוני שאתה שומר? מה אם חבר היה נותן לך מכנס ישן שלו, ואחרי שנה-שנתיים המכנס כבר לא התאים לך - מה תעשה? זורקת חבר נתן לך מדבקה שלא ממש נדבקת. תזרוק את המדבקה או תשמור אותה? תלוי אם היא יפה או לא יש לך הרבה "זבל סנטימנטלי" בבית? יאה מה היחס שלך לדברים האלה? חשוב הכי בעולם רשמו 5 מזכרות מהאנשים מהרשימה הראשונה...: 1. ביי. 2. 3. 4. 5.

rsסd

New member
../images/Emo160.gif

אנשים... מי הכי מצחיק אותך? משתנה למי הכי כיף להתבכיין? להילה :$ מי מחבק הכי טוב? הילה כמובן למי אמרת בפעם האחרונה "אני אוהב אותך"? הילה מי האחרון שחשבת עליו? הילה מי קרוב אליך עכשיו (פיזית)? סבאסבתא[?] ומי קרוב אליך עכשיו בלב? הילה מי הרגיז אותך (אני ארביץ לו!)? לאיודע מי תמיד גורם לך להרגיש רע? לאיודע מי תמיד גורם לך לחייך? הילה את מי אתה רוצה לחבק ברגע זה? הילה למי אתה מתגעגע? הילה:( מי אתה רוצה שימות בזה הרגע? לאיודע צריך לחשוב על זה לעומק! מי האחרון ששלחת לו סמס? אמא מי האחרון ששלח לך סמס? אמא למי אתה חייב תודה? בטח יש כאלה למי אתה חייב סליחה? כנל למי אתה חייב שיחה? על מה למי אתה פונה כשעצוב? להילה ממי אתה מתחמק ברגע זה? מהרבה אנשים תבחרו 5 אנשים שאתם אוהבים או חושבים עליהם כרגע: 1. הילה 2. סבאסבתא 3. אמא 4. אחותי 5. אחי מוזיקה... הקדישו לכל איש (מהרשימה למעלה) שיר: אין לי כח אני עייף
1. 2. 3. 4. 5. איזה שיר תקוע לך בראש עכשיו? בדיוק שכחתי אותו מה היה השיר האחרון ששמעת בלופ? אותו אחד ששכחתי איזה שיר גורם לך לבכות? לא אגלה! איזה שיר גורם לך לשמוח? לאיודע איזה שיר גורם לך לצחוק בקול רם? כנל איזה שיר מזכיר לך את תקופת היסודי? איכס שום שיר איזה שיר מזכיר לך את הרגע הכי מאושר שהיה לך? לאיודע ;[ איזו להקה שמעת מאז ומתמיד? שאלה טובה מהי הלהקה החדשה ביותר בפלייליסט שלך? אינני יודע מאיזה שיר נמאס לך? כולם, כמעט מאיזו להקה\אומן נמאס לך? לאיודע מה היה הדיסק (המקורי) הראשון שקיבלת? של טיפקס והדיסק הראשון שקנית? עמיר בניון ההופעה הראשונה? לאיודע ההופעה האחרונה? כנל ההופעה הכי טובה? כנל ההופעה הבאה בתכנון? אין על איזה כלי אתה מנגן? שום כלי על איזה כלי תרצה לנגן? גיטרה חשמלית! ואז לזרוק אותה על הריצפה כמו הקשוחים האלה תחנת רדיו אהובה? 103 רשמו פה 5 להקות\אמנים שעולים לכם לראש כרגע: 1. עמיר בניון 2. אבריל לאבין 3. שלומי שבת 4. אביב גפן 5. אייל גולן ערכים סנטימנטליים... רשמו 5 דברים שיש לכם בבית שמזכירים את\שייכים לאמנים ברשימה למעלה: דייי אין לי כח@#$@#$
1. 2. 3. 4. 5. מה הדבר הכי חשוב לך בבית? אולי המחשב, לאיודע מה הדבר הכי ישן שאתה שומר? לאיודע איזו מזכרת אתה הכי אוהב? כנל איפה אתה מחזיק את כל המזכרות? למעלה אתה נהנה לשמור שטויות מאנשים, או זורק אותן לאזעזל? שומר בדרך כלל אמא זרקה בטעות קופסאת נעליים שבתוכה היו מכתבים מידיד\ה רחוק\ה.. איך תגיב? לאיודע ואם היא זרקה בטעות כרטיס קולנוע? כנל ופרח מיובש? הוא מיובש מה אני צריך אותו מה הדבר הכי קיצוני שאתה שומר? לאיודע! אם חבר היה נותן לך מכנס ישן שלו, ואחרי שנה-שנתיים המכנס כבר לא התאים לך - מה תעשה? אחזיר לו[?] חבר נתן לך מדבקה שלא ממש נדבקת. תזרוק את המדבקה או תשמור אותה? תלוי יש לך הרבה "זבל סנטימנטלי" בבית? לאיודע מה היחס שלך לדברים האלה? תלוי מה@@!#$ רשמו 5 מזכרות מהאנשים מהרשימה הראשונה...: בחיים לא!!!!!11 1. 2. 3. 4. 5.

../images/Emo150.gif

אנשים... מי הכי מצחיק אותך? דור, דניאל, ספיר, מאיר, ויני, מעיין, מעאתני למי הכי כיף להתבכיין? אףאחד מי מחבק הכי טוב? המון אנשים למי אמרת בפעם האחרונה "אני אוהב אותך"? דור מי האחרון שחשבת עליו? דור מי קרוב אליך עכשיו (פיזית)? אחי וחבר שלו בחדר השני ומי קרוב אליך עכשיו בלב? דור O: מי הרגיז אותך (אני ארביץ לו!)? המורה לתולדות האומנות
מי תמיד גורם לך להרגיש רע? כנ"ל+המורה למתמטיקה מי תמיד גורם לך לחייך? דור את מי אתה רוצה לחבק ברגע זה? דור למי אתה מתגעגע? דור מי אתה רוצה שימות בזה הרגע? המורה למתמטיקה+תולדות האומנות מי האחרון ששלחת לו סמס? לא זוכרת מי האחרון ששלח לך סמס? דור למי אתה חייב תודה? דור, דניאל, ספיר, מאיר
למי אתה חייב סליחה? כולם למי אתה חייב שיחה? כווווווווווולם לא סתם למי אתה פונה כשעצוב? אףאחד ממי אתה מתחמק ברגע זה? אףאחד תבחרו 5 אנשים שאתם אוהבים או חושבים עליהם כרגע: 1. דור 2. דניאל 3. ספיר 4. מהיר 5. ויני מוזיקה... הקדישו לכל איש (מהרשימה למעלה) שיר: לאאאאאאאאא בא לי 1. 2. 3. 4. 5. איזה שיר תקוע לך בראש עכשיו? סליפד אוואי של אבריל מה היה השיר האחרון ששמעת בלופ? לא איזה שיר גורם לך לבכות? לא איזה שיר גורם לך לשמוח? לא איזה שיר גורם לך לצחוק בקול רם? לא איזה שיר מזכיר לך את תקופת היסודי? לאאאאאאאאאאאאאאא איזה שיר מזכיר לך את הרגע הכי מאושר שהיה לך? לא איזו להקה שמעת מאז ומתמיד? זדיינו למוות מהר מהי הלהקה החדשה ביותר בפלייליסט שלך? אנאערף מאיזה שיר נמאס לך? אוהו מאיזו להקה\אומן נמאס לך? רוני דואני אהובתי האחת והיחידה. גם קצת שייגעצ כי הם מעאפנים מה היה הדיסק (המקורי) הראשון שקיבלת? לא! סתם כשהייתי קטנה בת דודה מאוסטרליה שלחה לי דיסק של אהרון[?] קרטר:$ והדיסק הראשון שקנית? בריטניייייייי נראהלי :S ההופעה הראשונה? מה. אפרת רייטן! כשהייתי ביסודי, היא שרה לנו בפורים, באמא ההופעה האחרונה? דנידין ומסיקה ח ההופעה הכי טובה? נו שקט ההופעה הבאה בתכנון? בא לי אביבי 3> על איזה כלי אתה מנגן? אני לא על איזה כלי תרצה לנגן? פסנתר/גיטרה תחנת רדיו אהובה? לא!@#$ רשמו פה 5 להקות\אמנים שעולים לכם לראש כרגע: 1. אבריל 2. אביב 3. עברי 4. מוניקה סקס 5. אוונסנס ערכים סנטימנטליים... רשמו 5 דברים שיש לכם בבית שמזכירים את\שייכים לאמנים ברשימה למעלה: יש לי כולה מליון תמונות של אבריל על הארון נו מה 1. 2. 3. 4. 5. מה הדבר הכי חשוב לך בבית? מיטתי היקרה מה הדבר הכי ישן שאתה שומר? לא יודעעעת די אולי איזה יומן סודות סודי ביותר מהיסודי איזו מזכרת אתה הכי אוהב? תלוי איפה אתה מחזיק את כל המזכרות? כל מיני מקומות אתה נהנה לשמור שטויות מאנשים, או זורק אותן לאזעזל? שומרת הכל מה זה. אפילו יש לי ציור קטן שבו ספיר ציירה אותי בצבע תכלת אמא זרקה בטעות קופסאת נעליים שבתוכה היו מכתבים מידיד\ה רחוק\ה.. איך תגיב? אכעס ואם היא זרקה בטעות כרטיס קולנוע? לא נראה לי שאני אלך לקולנוע לקנות כרטיס, אחזור, אמא תזרוק אותו ופרח מיובש? מהההההההההההההה תתאבדו מה הדבר הכי קיצוני שאתה שומר? מה קיצוני מה. הא! בעצם יש לי. יש לי כרטיס של תפוז שלאקי כתבה עליו בחנוכה לפני שנתיים O_____________ס זה אפילו פה על הסיפריה, כמה מגניב אם חבר היה נותן לך מכנס ישן שלו, ואחרי שנה-שנתיים המכנס כבר לא התאים לך - מה תעשה? אזרוק? חבר נתן לך מדבקה שלא ממש נדבקת. תזרוק את המדבקה או תשמור אותה? מה%1 יש לך הרבה "זבל סנטימנטלי" בבית? כמובן מה היחס שלך לדברים האלה? אהבה 3> רשמו 5 מזכרות מהאנשים מהרשימה הראשונה...: 1. לא 2. לאאאאאאאאאאאאאא 3. לא 4. בא 5. לי

rsסd

New member
הלוווווווו

בסדר!!!!! בלי אלימות מה קרה את לא מתה עליו!! למה לפרק למה

למעלה