שאלון:

dugabuba

New member
שאלון:

השאלון הזה קצת באיחור..אבל בכל זאת תענו מה הכי אהבת בשנה הזאת מה הכי לא אהבת אילו זכרונות היית רוצה לשמור אילו זכרונות היית רוצה למחוק לחלוטין מה הדבר המצחיק ביותר שקרה לך השנה מה הדבר הכי עצוב שקרה לך השנה מה הדבר הכי מצחיק שקרה השנה מה הדבר הכי עצוב שקרה השנה ממה הכי התאכזבת השנה ממה הופתעת מי האיש שעשה לך את השנה ולמה מי האיש שהרס לך את השנה ולמה מה תרצה לאחל לכוכב\\ת שלך לשנה החדשה מה השיר של השנה בשבילך והשיר הכי מעצבן מה הדבר הכי אידיוטי שעשית השנה והכי אידיוטי שעשו לך אם היו לך 100,000,000 ש"ח, מה היית עושה איתם

dugabuba

New member
רגע רגע תיקון:

השאלון הזה קצת באיחור..אבל בכל זאת תענו מה הכי אהבת בשנה הזאת? מה הכי לא אהבת? אילו זכרונות היית רוצה לשמור? אילו זכרונות היית רוצה למחוק לחלוטין? מה הדבר המצחיק ביותר שקרה לך השנה? מה הדבר הכי עצוב שקרה לך השנה? ממה הכי התאכזבת השנה? ממה הופתעת? מי האיש שעשה לך את השנה ולמה? מי האיש שהרס לך את השנה ולמה? מה תרצה לאחל לכוכב\\ת שלך לשנה החדשה? מה השיר של השנה בשבילך? והשיר הכי מעצבן? מה הדבר הכי אידיוטי שעשית השנה? והכי אידיוטי שעשו לך? אם היו לך 100,000,000 ש"ח, מה היית עושה איתם?

dugabuba

New member
עונה

מה הכי אהבת בשנה הזאת? ששיניתי תדמית מה הכי לא אהבת? כל הדברים הרעים אילו זכרונות היית רוצה לשמור? הטובים ביותר אילו זכרונות היית רוצה למחוק לחלוטין? הרעים ברור מה הדבר המצחיק ביותר שקרה לך השנה? כל פעם שאני עם חברים וחברות שלי אני אומרת שזה הערב הכי מצחיק בחיים שלי..וזה קורה מלא אז..
מה הדבר הכי עצוב שקרה לך השנה?משהו במשפחה ממה הכי התאכזבת השנה? ציונים שלי ממה הופתעת? ציונים שלי מי האיש שעשה לך את השנה ולמה? אממ..יש הרבה...כל האנשים שאני אוהבת בעצם..כי הם פשוט תמיד איתי מי האיש שהרס לך את השנה ולמה? אין אפחד.. מה תרצה לאחל לכוכב\\ת שלך לשנה החדשה? שיצליח/ו מה השיר של השנה בשבילך? chop suey והשיר הכי מעצבן? אמממ.. השקט שנשאר מה הדבר הכי אידיוטי שעשית השנה? וואי אם אני יתחיל לכתוב זה לא ייגמר..בקיצור היו הרבה דברים והכי אידיוטי שעשו לך? אממ..לא זוכרת אם היו לך 100,000,000 ש"ח, מה היית עושה איתם? מעצבת תחדר

עונה:]

מה הכי אהבת בשנה הזאת?את מי שאני אוהבת שאני חייבת לציין שהיה לי יחס מאוד טוב איתו
ובסה"כ היה ממש שנה כיפית
מה הכי לא אהבת?חברות שלי שעצבנו אותי.. אילו זכרונות היית רוצה לשמור?את כל הזכרונות שלי עם מי שאני אוהבת
אילו זכרונות היית רוצה למחוק לחלוטין?הריב עם חברה שלי.. מה הדבר המצחיק ביותר שקרה לך השנה?נתקעתי בעמוד חשמל נחשב? מה הדבר הכי עצוב שקרה לך השנה?^
ממה הכי התאכזבת השנה?נממ כמעט מכלום ממה הופתעת?מהיחס של מי שאני אוהבת
מי האיש שעשה לך את השנה ולמה? מי שאני אוהבת,כי הוא ה-ילד
מי האיש שהרס לך את השנה ולמה? אפחד
מה תרצה לאחל לכוכב\\ת שלך לשנה החדשה?לא יודעת נו
מה השיר של השנה בשבילך?היו הרבה
בעיקר השירים של רובי וויליאמס אבל בעיקרון she will be loved-Maroon 5 והשיר הכי מעצבן?gazolina-קצת נמאס ממנו=/ מה הדבר הכי אידיוטי שעשית השנה?הרבה
והכי אידיוטי שעשו לך?לא יודעת אם היו לך 100,000,000 ש"ח, מה היית עושה איתם?חצי תורמת והשאר מפנקת את עצמי
הודגש באמצעות מדגישומטיק

CrazyYoYo

New member
~

מה הכי אהבת בשנה הזאת? אותה מה הכי לא אהבת? את הטמטום של המין האנושי אילו זכרונות היית רוצה לשמור? את המבט של העניים שלה אילו זכרונות היית רוצה למחוק לחלוטין? אין מה הדבר המצחיק ביותר שקרה לך השנה? היו הרבה
מה הדבר הכי עצוב שקרה לך השנה? היא ממה הכי התאכזבת השנה? ממני ממה הופתעת? ממני מי האיש שעשה לך את השנה ולמה? היא מי האיש שהרס לך את השנה ולמה? אין מה תרצה לאחל לכוכב\\ת שלך לשנה החדשה? ? מה השיר של השנה בשבילך? לא יודע והשיר הכי מעצבן? ביג סיטי לייף -_- מה הדבר הכי אידיוטי שעשית השנה? לא יודע והכי אידיוטי שעשו לך? לא זוכר אם היו לך 100,000,000 ש"ח, מה היית עושה איתם? דבר ראשון - קונה ממתקים. מישם נראה

essit

New member
SARIT-HADAD

מה הכי אהבת בשנה הזאת?כמעט הכל... מה הכי לא אהבת? אילו זכרונות היית רוצה לשמור? אילו זכרונות היית רוצה למחוק לחלוטין?כל מיני אנשים מעצבנים.. מה הדבר המצחיק ביותר שקרה לך השנה? מה הדבר הכי עצוב שקרה לך השנה? ממה הכי התאכזבת השנה? ממה הופתעת? מי האיש שעשה לך את השנה ולמה? מי האיש שהרס לך את השנה ולמה? מה תרצה לאחל לכוכב\\ת שלך לשנה החדשה?הרבה בריאות...אושר...עושר...עוד דיסק... מה השיר של השנה בשבילך?"למות מאהבה" והשיר הכי מעצבן?כל השירים של רוני,של שייגעצ,של כל הרוקיסטים למיניהם... מה הדבר הכי אידיוטי שעשית השנה?אני?!מפתאום... והכי אידיוטי שעשו לך?- אם היו לך 100,000,000 ש"ח, מה היית עושה איתם?100 מיליון..???? יכול מאוד להיות שהייתה בבעלותי איזו "נוורלנד" קטנה(להזכירכם...הבית הקודם של מייקל ג'קסון.......)

sukrazit

New member
עונה

מה הכי אהבת בשנה הזאת? את הקיץ!! מה הכי לא אהבת? שהיה את הצונאמי! אילו זכרונות היית רוצה לשמור? של הבריכה עם חברות בקיץ! אילו זכרונות היית רוצה למחוק לחלוטין? את הזכרונות של המריבות! מה הדבר המצחיק ביותר שקרה לך השנה? כל פעם שקורה משו מצחיק אני אומרת שהוא הכי מצחיק חח מה הדבר הכי עצוב שקרה לך השנה? לא זוכרת... ממה הכי התאכזבת השנה? מהציון שלי במתמטיקה! ממה הופתעת? אממ.. לא זוכרת מי האיש שעשה לך את השנה ולמה? רן דנקר!! מי האיש שהרס לך את השנה ולמה? ילדה מהכיתה שלי! מה תרצה לאחל לכוכב\\ת שלך לשנה החדשה? המון בריאות,אהבה!, אושר! שיעשה רק מה שהוא אוהב! מה השיר של השנה בשבילך? הבלדה שלי עלייך והשיר הכי מעצבן? לא זוכרת... מה הדבר הכי אידיוטי שעשית השנה? לא זוכרת.. והכי אידיוטי שעשו לך? שומדבר... אם היו לך 100,000,000 ש"ח, מה היית עושה איתם? הולכת לקנות את כל מה שאני רוצה ומעצבת את החדר שלי מחדש!

mikaaaaaa

New member
עונההה

מה הכי אהבת בשנה הזאת? מממ,פסח 2005 היה מדהים! מה הכי לא אהבת? כל ימות שנת הלימודים. אילו זכרונות היית רוצה לשמור? פסח 2005,טיול מנהיגות בחופש,ושאר ימים מיוחדים שאני לא אפרט עליהם כאן...
אילו זכרונות היית רוצה למחוק לחלוטין? לא משנה. מה הדבר המצחיק ביותר שקרה לך השנה? טיול מנהיגות היה הכי מצחיק ושווה בעולם הזה! מה הדבר הכי עצוב שקרה לך השנה? לא משנה. ממה הכי התאכזבת השנה? לא משנה. ממה הופתעת? לא זוכרת. מי האיש שעשה לך את השנה ולמה? ממממ,האישד שעשה לי את השנה...בטח החברים שלי אבל לא יודעת ספציפית. מי האיש שהרס לך את השנה ולמה? מישי,וזה שוב,לא עינינכם. מה תרצה לאחל לכוכב\\ת שלך לשנה החדשה? שתהיה להם שנה מעולה,שנה של פריחה אישית ומקצועית,אושר...ובעיקר כל מה שהם מאחלים לעצמם אני מאחלת להם!
מה השיר של השנה בשבילך?מממממ,יוווו יש כ"כ הרבה... והשיר הכי מעצבן? סוליקו-אני לא ציפיתי,תתנו לו צ'אנס-מה קשור מה הדבר הכי אידיוטי שעשית השנה? אוהו יש זמן?! והכי אידיוטי שעשו לך? בטח נתנאל שעובד עליי כל ימות השנה... אם היו לך 100,000,000 ש"ח, מה היית עושה איתם? אם היה לי,הייתי יודעת. מיקה!

d r o r y

New member
עונה:

מה הכי אהבת בשנה הזאת?את הכמה רגעיי שמחה שהיו לי מה הכי לא אהבת?כרגיל-את העולם,את האנשים,את הגורל,את החיים. אילו זכרונות היית רוצה לשמור?מה שכתבתי בשאלה הראשונה אילו זכרונות היית רוצה למחוק לחלוטין?יותרררר מידייייי הרבהההההההה! מה הדבר המצחיק ביותר שקרה לך השנה?לא זוכר ממש מה הדבר הכי עצוב שקרה לך השנה?רוב השנה היתה עצבות אחת גדולה,כך שאני לא יכול להצביע על דבר אחד ספציפי ממה הכי התאכזבת השנה?מאינספור דברים.מהאנשים,מהגורל האכזר וחוסר הצדק,מהעיוות כאן,ומעוד דברים... ממה הופתעת?כמו תמיד-כל רגע שהרגשתי שמחה בלב,הופתעתי מכך לטובה.כי אני לא רגיל לזה. מי האיש שעשה לך את השנה ולמה?לא יודע מי האיש שהרס לך את השנה ולמה?חלק גדול מהאנושות הזאת.חחח... מה תרצה לאחל לכוכב\\ת שלך לשנה החדשה?הצלחה ותהילה מה השיר של השנה בשבילך?אממממ...צריך לחשוב על זה והשיר הכי מעצבן?כנ"ל מה הדבר הכי אידיוטי שעשית השנה?נשכתי את עצמי.אבל באותו רגע זה היה הכרחי,כי הייתי חייב להוציא על משהו את התיסכול.וכמובן,גם היו יותר מידי מצבים שנתתי לאנשים לדרוך עלי ולא עמדתי מספיק על שלי.בשנה הקרובה אני חייב להיות קשוח יותר! והכי אידיוטי שעשו לך?לא זוכר אם היו לך 100,000,000 ש"ח, מה היית עושה איתם?עובר לגור לבד,חיים עצמאיים באיזה מקום רגוע ויפה,ופשוט משתמש בהם לכל הצרכים שלי.

אוו אוו,חזר לי החשק../images/Emo3.gif

מה הכי אהבת בשנה הזאת?את היום האחרון בה,ואת כל הצחוקים והזיכרונות. מה הכי לא אהבת?פרידות מכמה אנשים. אילו זכרונות היית רוצה לשמור?את כל הטובים וגם כמה רעים. אילו זכרונות היית רוצה למחוק לחלוטין?ריבים ממש גדולים וסבל מסויים שעברתי. מה הדבר המצחיק ביותר שקרה לך השנהוואי,מלא.צחוקים עם חברות,וכל מיני כאלה
מה הדבר הכי עצוב שקרה לך השנהפרידה מחברה הכי טובה,ועוד כמה פרידות. מה הדבר הכי מצחיק שקרה השנהשאלה חוזרת על עצמה? מה הדבר הכי עצוב שקרה השנהשאלה חוזרת על עצמה? ממה הכי התאכזבת השנהמאנשים מסויימים אני חושבת:/ ממה הופתעתאני חושבת,מהרמה שלי,שהתבגרתי במהלך השנה כי הרבה דברים קרו לי. מי האיש שעשה לך את השנה ולמהשני אנשים,שתי חברות הכי טובות. שלמרות מכל דבר שקרה,הן היו שם איתי,אפילו אם אחת ממש ממש רחוקה. מי האיש שהרס לך את השנה ולמהאף אחד לא הרס לי את השנה,אולי קצת סבל. מה תרצה לאחל לכוכב\\ת שלך לשנה החדשה?כוכבת? מה השיר של השנה בשבילךBecause Of You של קלארקסון.קלי קלארקסון,וגם Forever Young והשיר הכי מעצבןהמ,קנדי שופ של 50 סנט. מה הדבר הכי אידיוטי שעשית השנההמ,לא יודעת. והכי אידיוטי שעשו לךלאדעת
אם היו לך 100,000,000 ש"ח, מה היית עושה איתםדבר ראשון,צורחת
יומשישי ה-13, מואהאהאהאה.

z u z i

New member
תשובות -ואני חדשה :)

מה הכי אהבת בשנה הזאת? לא זוכרת :S מה הכי לא אהבת? אני סנילית.. אילו זכרונות היית רוצה לשמור? הצעת חברות.. אילו זכרונות היית רוצה למחוק לחלוטין? ריבים וכו' מה הדבר המצחיק ביותר שקרה לך השנה? או-אה כל כך הרבה שאי אפשר לספור מה הדבר הכי עצוב שקרה לך השנה? לא זוכרת מה הדבר הכי מצחיק שקרה השנה? לא כבר עניתי על זה? אולי כשקורל שר לי את השיר פתיחה של "טוב-טוב הגמד" באורך מלא? מה הדבר הכי עצוב שקרה השנה? עניתי על זה, אני לא עד-כדי-כך סנילית ממה הכי התאכזבת השנה? לא יודעת.. :S ממה הופתעת? שאמרו לי שאני כוסית מי האיש שעשה לך את השנה ולמה נווה ומור- הם אהבו אותי באמת
מי האיש שהרס לך את השנה ולמה השנה שלי לא היתה הרוסה מה תרצה לאחל לכוכב\\ת שלך לשנה החדשה? שיצליח בקריירה, שיהיה בריא ושיפגוש אותי חח סתאאם.. מה השיר של השנה בשבילך? ממעמקים (אם הוא מהשנה :S) והשיר הכי מעצבן "שר מהלב.." זה חרוש מידי מה הדבר הכי אידיוטי שעשית השנה? יש הרבה. קשה לפרט והכי אידיוטי שעשו לך. צריך לענות בהרחבה? רבו איתי בלי סיבה.. אם היו לך 100,000,000 ש"ח, מה היית עושה איתם? קודם קונה מלא בגדים (אגואיסטית שכמותי) ואחר-כך עוזרת לנזקקים (זה יחפה על האגואיסטיות)

Spiritfall

New member
נו, טוב.

מה הכי אהבת בשנה הזאת? אני חושבת שהיו בה רגעים ממש חשובים ומשפיעים. אחרי הכל, השנה קיבלתי צו ראשון.. כל ענייני צבא למיניהם. כיף לדעת שהצבא רוצה אותך
חיחי. אממ.. המסע לפולין היה ממש טוב ומשמעותי. נסיעה לאילת עם חברות.. בגרויות ועומס. אני חושבת היו הרבה רגעים טובים. בעיקר תהליך של התבגרות נפשית. מה הכי לא אהבת? סיום כיתה י"א. מעברים וכאלה.. שונאת. את הטימטום והשטויות שעשיתי, קטעי אימפולסיביות בלתי נחוצים. רגעים קשים של חוסר ודאות. אילו זכרונות היית רוצה לשמור? פולין. היה טוב.. שיחות טובות. למרות שבקושי היו לי השנה.. חלומות. אממ.. צחוקים בעיקר. אילו זכרונות היית רוצה למחוק לחלוטין? רגעי הדאון שלי. אפילו שאני צריכה אותם כדי ללמוד הלאה.. רגעי קנאה. בעיקרון אני מעדיפה לזכור הכל.. אני עוד אתגעגע לימים האלה. אני בטוחה שאם יום אחד אני עוד אקרא את השאלון הזה אני אגיד שצדקתי.
אבל יהיה בסדר. יהיה... מה הדבר המצחיק ביותר שקרה לך השנה בעיקר צחוקים בבית של אור. מכ' , ניר.. שעורי ספרות וסוציו מה הדבר הכי עצוב שקרה לך השנה? רגעים בפולין. החתולה נעלמה... לא זוכרת עוד מה הדבר הכי מצחיק שקרה השנה? לא אמרנו כבר? מה הדבר הכי עצוב שקרה השנה? אה? ממה הכי התאכזבת השנה? מעצמי. אני חושבת שהייתי יכולה להפיק מעצמי הרבה יותר.. מצטערת שלא הלכתי לצופים או לתנועת נוער ממה הופתעת? ציוני בגרות שלי, בחיים לא הייתי חושבת שאני אגיע לכאלה ציונים.. מי האיש שעשה לך את השנה ולמה? אין אחד כזה. אני חושבת שעצמי.. מתחילת השנה אני עוברת תקופות עם הרבה אנשים.. אין אחד ספציפי שאני יכולה להצביע עליו ולהגיד שהוא היה ה-דבר. מי האיש שהרס לך את השנה ולמה? חברה טובה, קטע ממש לא נעים ומסריח שהיא עשתה לי מה תרצה לאחל לכוכב\\ת שלך לשנה החדשה? שנה טובה? מה השיר של השנה בשבילך? היו המון... זה בא בתקופות.. Broken, vermilion, Thoughtless והשיר הכי מעצבן? משהו בספרדית, והטרנס שהמציאו לקיל ביל מה הדבר הכי אידיוטי שעשית השנה? אימפולסיביות? דיברתי עם אנשים יותר מידי, כאלה שלא הייתי צריכה לדבר איתם והכי אידיוטי שעשו לך? קטע מסריח ש"ח, מה היית עושה אית? טיול בעולם

hilary22

New member
עונה....

מה הכי אהבת בשנה הזאת?את החופש הגדול מה הכי לא אהבת?את הלימודים אילו זכרונות היית רוצה לשמור?את הזיכרונות מהחופש הגדול אילו זכרונות היית רוצה למחוק לחלוטין?את הלימודים מה הדבר המצחיק ביותר שקרה לך השנה?שהחופש רק חודשיים מה הדבר הכי עצוב שקרה לך השנה?שהתחילו הלימודים ממה הכי התאכזבת השנה?מהלימודים ממה הופתעת?שחוזרים ללמוד מי האיש שעשה לך את השנה ולמה?הילארי דאף-כי היא הדבר הכי מושלם שקיים! מי האיש שהרס לך את השנה ולמה?המורה שלי לתנ"ך!הוא הכשיל אותי ב 2 מבחנים! מה תרצה לאחל לכוכב\\ת שלך לשנה החדשה?שתישאר כמו שהיא ובהצלחה עם ג'ואל..! מה השיר של השנה בשבילך?בסקט קייס של גרין די והשיר הכי מעצבן?האנג אפ של מדונה מה הדבר הכי אידיוטי שעשית השנה?לא יודעת.. והכי אידיוטי שעשו לך?אממ לא יודעת... אם היו לך 100,000,000 ש"ח, מה היית עושה איתם?מבזבזת מיליון אחד על שופינג וכל השאר הייתי חוסכת!!

למעלה