שאלון

שאלון

שאלון סימס איזה סימס אתם הכי מעדיפים סימס 2 לפלי סטיישן או למחשב
מה הרהיט שאתם הכי אוהבים בסימס 2
מה השם הפרטי של הסימס שלכם שהכי אתם משתמשים בו
קצת עליכם שם: תאריך לידה: כיתה: שאלת סמיילים איזה סמיילים בפורום אתם הכי משתמשים בו

גלוש 12

New member
עונה...

איזה סימס אתם הכי מעדיפים סימס 2 לפלי סטיישן או למחשב:למחשב מה הרהיט שאתם הכי אוהבים בסימס 2:לא משהו מיוחד מה השם הפרטי של הסימס שלכם שהכי אתם משתמשים בו:דנה\רון קצת עליכם
שם:גל תאריך לידה: ------- כיתה:ז שאלת סמיילים
איזה סמיילים בפורום אתם הכי משתמשים בו:

S i M a N

New member
עונה../images/Emo70.gif../images/Emo108.gif

איזה סימס אתם הכי מעדיפים סימס 2 לפלייסטיישן או למחשב
נראה לי שלפלייסטיישן, יש שם חפצים ממש מגניבים וגרפיקה טובה
אין... מה השם הפרטי של הסימס שלכם שהכי אתם משתמשים בו
סאם...
קצת עליכם- שם: פיליפ
תאריך לידה: 23.7.93 כיתה: ז' שאלון סמיילים- איזה סמיילים בפורום אתם הכי משתמשים בו
----> המאומץ שלי, מיצי...

Dulce Maria13

New member
עונה כי אני חמודה ../images/Emo9.gif

שאלון סימס איזה סימס אתם הכי מעדיפים סימס 2 לפלי סטיישן או למחשב?חיי לילה מה הרהיט שאתם הכי אוהבים בסימס 2?את הספות הצהובות
מה השם הפרטי של הסימס שלכם שהכי אתם משתמשים בו? דמבלדור חח סתם לא יודעת. קצת עליכם שם:חן תאריך לידה:15.8 כיתה:ח!! שאלת סמיילים איזה סמיילים בפורום אתם הכי משתמשים בו? נראה לי
אני לא בטוחה.

Dulce Maria13

New member
אה אופסי..התבלבלתי בשאלה הראשונה..

איזה סימס אתם הכי מעדיפים סימס 2 לפלי סטיישן או למחשב? למחשב

simi kaTan

New member
../images/Emo9.gifעונה../images/Emo9.gif

שאלון סימס
איזה סימס אתם הכי מעדיפים סימס 2 לפלי סטיישן או למחשב
לקומפיוטר
.
את קערת הפרות
.
מה השם הפרטי של הסימס שלכם שהכי אתם משתמשים בו
יש הרבה
.
קצת עליכם
שם:Yuval
תאריך לידה:25.8.91
כיתה:ח'
שאלת סמיילים איזה סמיילים בפורום אתם הכי משתמשים בו
.אני גם שוקל לעבור לזה

simsli

New member
חשוב!

ובינתיים אני רוצה להגיד להכם שאני דני מעדני אפילו תקראו בחתימה.

sapi1212

New member
עונה ../images/Emo9.gif

שאלון סימס איזה סימס אתם הכי מעדיפים סימס 2 לפלי סטיישן או למחשב? למחשב. מה הרהיט שאתם הכי אוהבים בסימס 2? אין משהו ספציפי. מה השם הפרטי של הסימס שלכם שהכי אתם משתמשים בו?כל פעם מישהו אחר. קצת עליכם שם: ספיר תאריך לידה: 17/12 כיתה:ח' שאלת סמיילים איזה סמיילים בפורום אתם הכי משתמשים בו?

simsit3

New member
עונה:

שאלון סימס איזה סימס אתם הכי מעדיפים סימס 2 לפלי סטיישן או למחשב למחשב מה הרהיט שאתם הכי אוהבים בסימס 2 את הטלוויזיה שתלויה על הקיר מה השם הפרטי של הסימס שלכם שהכי אתם משתמשים בו ניראלי אמממ..... לא יודעת.. קצת עליכם שם: בת חן תאריך לידה: 20.1.1994 כיתה: ו'1 שאלת סמיילים איזה סמיילים בפורום אתם הכי משתמשים בו אני לא כל כך משתמשת אבל אם כבר אז

sims 4 life

New member
עונה!../images/Emo3.gif

שאלון סימס איזה סימס אתם הכי מעדיפים סימס 2 לפלי סטיישן או למחשב? מחשב מה הרהיט שאתם הכי אוהבים בסימס 2? נראה לי מכונית.. מה השם הפרטי של הסימס שלכם שהכי אתם משתמשים בו? נראה לי דנה.. קצת עליכם שם: אריאל תאריך לידה: 25/11/05 כיתה: ה שאלת סמיילים איזה סמיילים בפורום אתם הכי משתמשים בו?
הוא המאומץ שלי!

coral60

New member
עונה../images/Emo3.gif

שאלון סימס איזה סימס אתם הכי מעדיפים סימס 2 לפלי סטיישן או למחשב למחשב..! מה הרהיט שאתם הכי אוהבים בסימס 2 אממ אני אוהבת במיוחד ת'מיטותת חח זה נשמע מוזר אבל אני חושבת שהם נוחות חח במיוחד את הכי יקרה שהיא כמו של מלכים מה השם הפרטי של הסימס שלכם שהכי אתם משתמשים בו לבנות:ג'ניפר,קלי,בריטני,ליזי,מריה וזהו אני חושבת.. לבנים:קווין,פיטר,רון,הארי,צ'אד וזהו קצת עליכם שם:קורל תאריך לידה: 2.7.90 כיתה:ט' שאלת סמיילים איזה סמיילים בפורום אתם הכי משתמשים בו
שלכם קורל

עונה

שאלון סימס איזה סימס אתם הכי מעדיפים סימס 2 לפלי סטיישן או למחשב? מחשב מה הרהיט שאתם הכי אוהבים בסימס 2? בריכה נחשב? חחח מה השם הפרטי של הסימס שלכם שהכי אתם משתמשים בו? אמילי קצת עליכם שם: רעות תאריך לידה: 17.5.92
כיתה: ח שאלת סמיילים איזה סמיילים בפורום אתם הכי משתמשים בו? זה
ואם זה לא נחשב אז זה

מישהוא 2

New member
תשובות

לא שיחקתי בסימס 2 "לפלי סטיישן" בכלל. אם הייתי משחק, אני מניח שהייתי מעדיף אותו. (זה אומר שהתשובה זה למחשב
) הרהיט שאני הכי אוהב הוא תמונה שמעלה את הצרכים. מה השם הפרטי שאני הכי משתמש: אני לא יודע כל פעם שם חדש, זה יכול להיות fdjkghsodfhg או clknvlse למנהים. קצת עליכם: שם: מישהו 2 (שם בדוי
) תאריך לידה: 18.8.93 כיתה:ז הסמיילי שאני הכי משתמש בו וגם אחרים הוא הסמיילי הבא:

למעלה