שאלון ][

dirty fairy

New member
שאלון ][

מה אתם לובשים עכשיו? אוהבים להתקלח? אוהבים לישון? יש לכם כתב יפה? אוהבים שאלונים? מתי בכית בפעם האחרונה? בגלל מה? יש לכם חיה בבית? מה השם שלה(אם יש לכם?) האם את יודעת לצייר כיבשה? מהו נושא השיחה השנוא עליך? תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט: איזו זמר\\ת אתם אוהבים? האם אתם מכירים מישהו\\י בשם "ליאור"? האם אתם נהנים מהארוחות המשפחתיות? כתבתם אי פעם שיר? פורסם/למגירה? אתם אוהבת את הצחוק שלך? יש לכם אחים/ות, אם כך כמה? במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה? אתם נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב? מהי דעתכם על הצבע כתום? אתם מדברים הרבה בטלפון? האם רוב חברייכם מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל? מהי האמונה החזקה ביותר שלכם? מה המוטו שלכם בחיים? אם יש לכם נכות פיזית כלשהי? (מחלה/נכות?) האם אתם צלמים חובבנים? בוכים בשירים? אוהבים את החדר שלכם? אוהבים את ההורים? מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול משפחתי? את מי אתם הכי שונאים? והכי הכי אוהבים? חבר\\ה יש? רמקול ומצלמת אינטרנט יש? אתם כותבים בעט או עיפרון? התקופה המאושרת בחייכם: יסודי, חטיבה או תיכון? מתי הייתם חולים בפעם האחרונה? יש לכם חדר לבד? אתם אוהבים מסיבות? אוהבים את יום שישי? ואת שבת? מה אתם רוצים להיות שתיהיו גדולים? אתם לומדים ערבית? יש לכם מורה מעפנה? שוקו או קפה? שמש או ירח? חם או קר? חולצה או גופיה? מחשב או טלוויזיה? טלפון או פלאפון? ללכת לישון או להתעורר? לילה או יום? חושך או אור? טיול בארץ או בחו"ל? ים או ברכה? ולסיום- מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלון הזה?

dirty fairy

New member
תשובות ][

מה אתם לובשים עכשיו? חולצה של PIG ועוד מכנס פוטר אוהבים להתקלח? לא אוהבים לישון? כן יש לכם כתב יפה? כן אוהבים שאלונים? כן מתי בכית בפעם האחרונה? לפני שבוע בגלל מה? לא זוכרת יש לכם חיה בבית? הלוואי מה השם שלה(אם יש לכם?) -- האם את יודעת לצייר כיבשה? אף פעם לא ניסיתי מהו נושא השיחה השנוא עליך? מבחנים ושטויות תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט: אצבעות קטנות ושמנות איזו זמר\\ת אתם אוהבים? EMINEM האם אתם מכירים מישהו\\י בשם "ליאור"? כן האם אתם נהנים מהארוחות המשפחתיות? כן כתבתם אי פעם שיר? ממ ניסיתי פורסם/למגירה? איפה שהו אתם אוהבת את הצחוק שלך? מממ שאלה קשה יש לכם אחים/ות, אם כך כמה? 2 אחים במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה? כבר לא אתם נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב? כן מהי דעתכם על הצבע כתום? צבע יפה אתם מדברים הרבה בטלפון? ממ לפעמים האם רוב חברייכם מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל? רובם בעיר מהי האמונה החזקה ביותר שלכם? גורל מה המוטו שלכם בחיים? אקונה מטאטא אם יש לכם נכות פיזית כלשהי? (מחלה/נכות?) לא האם אתם צלמים חובבנים? כן בוכים בשירים? לא[?!] אוהבים את החדר שלכם? כן אוהבים את ההורים? כן מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול משפחתי? לא זוכרת את מי אתם הכי שונאים? ילדה מהשכבה והכי הכי אוהבים? יש הרבה חבר\\ה יש? לא רמקול ומצלמת אינטרנט יש? כן אתם כותבים בעט או עיפרון? עט התקופה המאושרת בחייכם: יסודי, חטיבה או תיכון? חטיבה מתי הייתם חולים בפעם האחרונה? לפני חודש בערך יש לכם חדר לבד? כן אתם אוהבים מסיבות? כן אוהבים את יום שישי? כן ואת שבת? גם מה אתם רוצים להיות שתיהיו גדולים? עוד לא החלטתי אתם לומדים ערבית? כן יש לכם מורה מעפנה? לא שוקו או קפה? שוקו שמש או ירח? שמש חם או קר? קר חולצה או גופיה? ממ מחשב או טלוויזיה? טלוויזיה טלפון או פלאפון? פלאפון ללכת לישון או להתעורר? ללכת לישון לילה או יום? לא משנה חושך או אור? לא משנה טיול בארץ או בחו"ל? חו"ל ים או ברכה? ים ולסיום- מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלון הזה? כנראה לראות טלוויזיה

משעמם לייי ..יאלה נענה :)

מה אתם לובשים עכשיו? ג'ינס וחולצה קצרה אוהבים להתקלח? כן אוהבים לישון? כן יש לכם כתב יפה? לא אוהבים שאלונים? לפעמים מתי בכית בפעם האחרונה? שלשום בגלל מה? מתגעגע רצח למישי יש לכם חיה בבית? כן ..כלב מה השם שלה(אם יש לכם?) ריצ'י האם את יודעת לצייר כיבשה? אני יכול לנסות .. מהו נושא השיחה השנוא עליך? פוליטיקה תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט: דקות..שחומות ..יפות איזו זמר\\ת אתם אוהבים? אין משו ספציפי האם אתם מכירים מישהו\\י בשם "ליאור"?חחח לפחות 30 האם אתם נהנים מהארוחות המשפחתיות? לפעמים כתבתם אי פעם שיר?לא פורסם/למגירה?לא אתם אוהבת את הצחוק שלך?לפעמים יש לכם אחים/ות, אם כך כמה? אחות אחת במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה? לא הרבה :) אתם נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב? לפעמים מהי דעתכם על הצבע כתום? מזכיר לי את בני יהודה ...לא אוהבב אתם מדברים הרבה בטלפון?לפעמים האם רוב חברייכם מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל?ערים סמוכות מהי האמונה החזקה ביותר שלכם? שלא מששנה מה יקרה ...בסוף הכל תמיד מסתדר לטובה :) מה המוטו שלכם בחיים?"בטח באלוהים אבל שים האזעקה באוטו" אם יש לכם נכות פיזית כלשהי? (מחלה/נכות?)לא בלי העין הרע טפו טפו טפוו האם אתם צלמים חובבנים?לא בוכים בשירים?לעיתים רחוקותת אוהבים את החדר שלכם?כן אוהבים את ההורים?כן מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול משפחתי?חודש את מי אתם הכי שונאים? משתדל לא לשנוא אף אחד והכי הכי אוהבים?אמאא :) חבר\\ה יש? לא רמקול ומצלמת אינטרנט יש? יש אתם כותבים בעט או עיפרון?עט התקופה המאושרת בחייכם: יסודי, חטיבה או תיכון?תיכון מתי הייתם חולים בפעם האחרונה?פיי חצי שנה ככה ...למרות שנראה לי אני מפתח עכשיו איזה משו \: חח יש לכם חדר לבד?כן אתם אוהבים מסיבות? לפעמים אוהבים את יום שישי? כן ואת שבת? כן מה אתם רוצים להיות שתיהיו גדולים?אני כבר גדול חח אתם לומדים ערבית?לא יש לכם מורה מעפנה?לא שוקו או קפה?קפה שמש או ירח? שמש חם או קר?תלוי מה בא לי באוטו רגע חולצה או גופיה? חולצה מחשב או טלוויזיה?מחשב טלפון או פלאפון? פלאפון ללכת לישון או להתעורר? לישוןן לילה או יום? לילה חושך או אור? אור טיול בארץ או בחו"ל?ארץ ים או ברכה? בריכה ולסיום- מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלון הזה? לעשות מקלחת רותחת עם קצף וזה חחח (:)

ממ..

מה אתם לובשים עכשיו? חולצה ומכנסיים[?] אוהבים להתקלח? כן :} מאוד, במיוחד בחורפים קרים. אוהבים לישון? מממ קצת. כן. יש לכם כתב יפה? נחמד כזה. אוהבים שאלונים? ככה. מתי בכית בפעם האחרונה? אמש. בגלל מה? זה אישי, מה =/ יש לכם חיה בבית? כלב ודג שמן ^_^ מה השם שלה (אם יש לכם?): לכלב קוראים בוני, ולדג קוראים דגי :} האם את יודעת לצייר כיבשה? אמ, כן O: מהו נושא השיחה השנוא עליך? עליי. תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט: [זה באמת נחוץ?] איזו זמר\ת אתם אוהבים? ממ לא יודעת. יש כמה. האם אתם מכירים מישהו\י בשם "ליאור"? מ, שלושה אנשים. האם אתם נהנים מהארוחות המשפחתיות? כמובן. מאוד. כתבתם אי פעם שיר? המממ כן, אבל אני לא כותבת לרוב. פורסם/למגירה? למגירה. אתם אוהבת את הצחוק שלך? הוא בסדר :} יש לכם אחים/ות, אם כך כמה? None. במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה? אין לי >: אתם נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב? בטלויזיה אני כמעט ולא צופה, אבל במחשב כן, בערך שלוש שעות ביום. תלוי. מהי דעתכם על הצבע כתום? מה רע? כל הצבעים יפים. אתם מדברים הרבה בטלפון? כמעט בכלל לא, אני לא אוהבת לדבר בטל' או בפלא'. האם רוב חברייכם מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל? רובים קרובים אליי מ. מהי האמונה החזקה ביותר שלכם? שהכל יהיה טוב P: מה המוטו שלכם בחיים? אין לי כ"כ מוטו >: אם יש לכם נכות פיזית כלשהי? (מחלה/נכות?) ממ, לא :} האם אתם צלמים חובבנים? בהחלט ^^ בוכים בשירים? רק שיר אחד P: אוהבים את החדר שלכם? כמובן, אני אוהבת את החדר שלי כי עיצבתי אותו לטעמי. אוהבים את ההורים? מאוד 3>3>3> מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול משפחתי? מממ, הרגע חזרנו מאחד P: את מי אתם הכי שונאים? אדולף היטלר? X: והכי הכי אוהבים? את המשפחה והכלב 3> חבר\ה יש? חברות יש, חבר- ברוך ה' לא :} רמקול ומצלמת אינטרנט יש? מממ כן, אבל במצלמה אני לא משתמשת, היא לא ממש טובה. אתם כותבים בעט או עיפרון? רק בעט. התקופה המאושרת בחייכם: יסודי, חטיבה או תיכון? תיכון אני מניחה, למרות שאף פעם לא אהבתי את ביתהספר. מתי הייתם חולים בפעם האחרונה? מממ, כשהייתי קטנה O: יש לכם חדר לבד? כן. אתם אוהבים מסיבות? כלל לא. אוהבים את יום שישי? קצת, יום נחמד חוץ מזה שאף קניון לא פתוח. ואת שבת? כנ"ל. מה אתם רוצים להיות שתיהיו גדולים? תלוי. עורכת סרטים, פסיכולוגית, פרסומאית, יש הרבה דברים שמעניינים אותי. קשה לי להחליט עכשיו. אתם לומדים ערבית? אני לומדת יפנית, ותמיד שנאתי את השפה הערבית. יש לכם מורה מעפנה? היה לי מורה [זכר] והוא היה לא משהו. שוקו או קפה? קפה הפוך. שמש או ירח? בהחלט ירח, אני לא סובלת שמש. חם או קר? קר :} חולצה או גופיה? חולצה. מחשב או טלוויזיה? מחשב. טלפון או פלאפון? אף אחד איכ S: ללכת לישון או להתעורר? תלוי מתי P: לילה או יום? לילה -*_*- חושך או אור? חושך -*______*- טיול בארץ או בחו"ל? בחו"ל :} ים או ברכה? מממ בריכה. ולסיום- מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלון הזה? דברים P:

ffiendd

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

מה אתם לובשים עכשיו? מכנס בית רחב כזה ונעים, וחולצה ירוקה כהה. אוהבים להתקלח? כן. אוהבים לישון? כן. יש לכם כתב יפה? כן. אוהבים שאלונים? כן. מתי בכית בפעם האחרונה? שבוע ומשהו. בגלל מה? תקעתי לעצמי מספריים בעין ונלחצתי. יש לכם חיה בבית? כן. מה השם שלה(אם יש לכם?) מיו. האם את יודעת לצייר כיבשה? כן. מהו נושא השיחה השנוא עליך? אין כזה. תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט: פעם היו לי אצבעות שמנמנות. היום הן דקות וארוכות, ויפות כאלה. אני חושבת שהן אידאל נחמד בשביל עצמי. הציפורניים שלי לא קצרות מדי אבל לא נורא ארוכות מהסיבה הפשוטה שהן נשברות כל הזמן. טוב אינלי כח. איזו זמר\\ת אתם אוהבים? - האם אתם מכירים מישהו\\י בשם "ליאור"? כן. האם אתם נהנים מהארוחות המשפחתיות? לפעמים. כתבתם אי פעם שיר? כן. פורסם/למגירה? מגרה. אתם אוהבת את הצחוק שלך? לפעמים. יש לכם אחים/ות, אם כך כמה? כן, אחת קטנה. במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה? כן. אתם נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב? לא. מהי דעתכם על הצבע כתום? אחלה צבע. אתם מדברים הרבה בטלפון? כן. האם רוב חברייכם מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל? גם וגם. מהי האמונה החזקה ביותר שלכם? אלוהים נמצא בפרטים הקטנים נקראת אמונה? שיהיה דרך חיים. מה המוטו שלכם בחיים? When in doubt, SMILE! אם יש לכם נכות פיזית כלשהי? (מחלה/נכות?) לא. האם אתם צלמים חובבנים? כבר פחות חובבנית. ז"א, אני כבר לא מתנסה, אני ברמה טובה. בוכים בשירים? כן. אוהבים את החדר שלכם? לא. אוהבים את ההורים? כן. מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול משפחתי? ביום שישי הזה אלך עם הבטטות לאיקאה. גם נקרא. את מי אתם הכי שונאים? אנשים צבועים\טפשים\סתם מעצבנים. והכי הכי אוהבים? החבר והחברה הכי טובה. חבר\\ה יש? כן. רמקול ומצלמת אינטרנט יש? כן. המצלמה לא עובדת והרמקול נדפק. אתם כותבים בעט או עיפרון? עפרון מכני. התקופה המאושרת בחייכם: יסודי, חטיבה או תיכון? תיכון. מתי הייתם חולים בפעם האחרונה? עכשיו אני מצוננת. יש לכם חדר לבד? כן. אתם אוהבים מסיבות? כן. אוהבים את יום שישי? כן. ואת שבת? הוא בסדר גמור. מה אתם רוצים להיות שתיהיו גדולים? אומנית, מנהלת ביתקפה וחנות גרביים, מלכת סאדו ומפיקת הופעות. אתם לומדים ערבית? לא. יש לכם מורה מעפנה? - שוקו או קפה? גם וגם. שמש או ירח? ירח. חם או קר? קר. חולצה או גופיה? חולצה. מחשב או טלוויזיה? מחשב. טלפון או פלאפון? פלאפון. ללכת לישון או להתעורר? ללכת לישון. לילה או יום? לילה. חושך או אור? חושך. טיול בארץ או בחו"ל? חו"ל. מטוסים זה פאן. ים או ברכה? ימ. ולסיום- מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלון הזה? וול, נראהלי שלהעביר עוד דברים מהחדר לארגזים.

אני

מה אתם לובשים עכשיו? חולצה ורודה מכנס ג'ינס נעלי ספורט וג'קט שחור וורוד אוהבים להתקלח? אממ כה אוהבים לישון? כההההההההההההההההה!! יש לכם כתב יפה? ממשש לאא אוהבים שאלונים? כןן מתי בכית בפעם האחרונה? שבת בגלל מה? כי ראיתי את בת דודה שלי בוכה
יש לכם חיה בבית? פחחח מצאתם לכם מה השם שלה(אם יש לכם?) האם את יודעת לצייר כיבשה? אני לא יודעת לצייר שום דבר חח מהו נושא השיחה השנוא עליך? לאדעת תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט: 5 אצבעות?.. איזו זמר\\ת אתם אוהבים? האם אתם מכירים מישהו\\י בשם "ליאור"? כן האם אתם נהנים מהארוחות המשפחתיות? לפעמים כתבתם אי פעם שיר? ניסיתי פורסם/למגירה? לפח אתם אוהבת את הצחוק שלך? רגיל יש לכם אחים/ות, אם כך כמה? 2 אחיות במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה? אממ אפשר להגיד אתם נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב? בזמן האחרון בקושי מהי דעתכם על הצבע כתום? צבע יפה למה? אתם מדברים הרבה בטלפון? יותר מידיי האם רוב חברייכם מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל? הרוב באיזור שלי אבל יש די הרבה לא באיזור מהי האמונה החזקה ביותר שלכם? אלוקים מה המוטו שלכם בחיים? בנתיים אין אם יש לכם נכות פיזית כלשהי? (מחלה/נכות?) לא חס וחלילה.. האם אתם צלמים חובבנים? קודם אני אלמד להחזיק מצלמה נורמלי ואז בוכים בשירים? אממ כן בחלק אוהבים את החדר שלכם? אממ הוא בסדר אוהבים את ההורים? יש קטעים שלא מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול משפחתי? בסוכות את מי אתם הכי שונאים? לא ברור והכי הכי אוהבים? את עצמי חח חבר\\ה יש? לא רמקול ומצלמת אינטרנט יש? יש אתם כותבים בעט או עיפרון? עיפרון התקופה המאושרת בחייכם: יסודי, חטיבה או תיכון? עוד לא הייתי בתכיון.. ובנתיים החטיבה יותר טובה לי מהיסודי.. מתי הייתם חולים בפעם האחרונה? נראלי שמתחיל עכשיו
יש לכם חדר לבד? כן אתם אוהבים מסיבות? אהאאאאאאאאאאאאאאאא אתמול הייתיי
אוהבים את יום שישי? אממ בסדר ואת שבת? כןן אפשר לישוןן הרבהה מה אתם רוצים להיות שתיהיו גדולים? לא ברור אתם לומדים ערבית? כן יש לכם מורה מעפנה? לא שוקו או קפה? שוקווו שמש או ירח? מזה משנה חם או קר? תלוי מה חולצה או גופיה? גופיה. בעצם תלוי איזה מחשב או טלוויזיה? מחשבב טלפון או פלאפון? לא משנה ללכת לישון או להתעורר? לישווווווןןןן לילה או יום? לילה חושך או אור? תלוי איפה ומתי טיול בארץ או בחו"ל? לא הייתי בחו"ל כדי לדעת ים או ברכה? יייייייייייייייייייםםםםםםםםםםםםם
!!! ולסיום- מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלון הזה? להתארגן ולצאת

MiChELLey

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo95.gif../images/Emo26.gifME../images/Emo36.gif

מה אתם לובשים עכשיו? חולצה ארוכה ורודה, מעל סווצ'רט אדום של GAP ומכנס ג'ינס אוהבים להתקלח? כן אוהבים לישון? כן יש לכם כתב יפה? כן אוהבים שאלונים? כן מתי בכית בפעם האחרונה? המממממ.....לא זוכרת
בגלל מה? לא זוכרת
יש לכם חיה בבית? לא.. אבל היו לי 2 אוגרים,כלב ודגים מה השם שלה(אם יש לכם?) לאוגרים-בילי ובלה,לכלב-ג'ורג',ולדגים- פרדי,לילו,נמו,צ'יק,פפידון,גולדי,שפריץ,סקרוקי,שמשון ולא זוכרת... האם את יודעת לצייר כיבשה? כן
מהו נושא השיחה השנוא עליך? עליי תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט: קטנות,מלאות קווים..
איזו זמר\\ת אתם אוהבים?ג'ניפר לופז,קלי קלארקסון האם אתם מכירים מישהו\\י בשם "ליאור"? כן,המוןןןןן האם אתם נהנים מהארוחות המשפחתיות? כן
כתבתם אי פעם שיר? המון שירים
פורסם/למגירה? לא הבנתי
אתם אוהבת את הצחוק שלך? חחח מה יש לאהוב
יש לכם אחים/ות, אם כך כמה? כן,2, במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה? אוהו
בעיקר הן אחת לשניה... אתם נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב? בימים האחרונים אני כבר בקושי צופה בטלויזיה,אני רוב היום במחשב, ואני אפילו מבלה יותר מארבע שעות במחשב ביום לא יותר משעתיים
מהי דעתכם על הצבע כתום? נחמד
אתם מדברים הרבה בטלפון? בערך....כן
האם רוב חברייכם מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל? חחחחח קודש חחחחח
המממ...כולם באותו מקום,בערך
מהי האמונה החזקה ביותר שלכם? שיש אלוהים בשמיים מה המוטו שלכם בחיים? תזכירו לי מה זה "מוטו"
אם יש לכם נכות פיזית כלשהי? (מחלה/נכות?) לא,לא שידוע לי
סתם אין! האם אתם צלמים חובבנים? לא...אבל אני בהחלט אוהבת לצלם ולהצטלם
,זה טוב בוכים בשירים? מדי פעם...אל תזכירו לי
אוהבים את החדר שלכם? כן,אבל יש מקום לשיפור
אוהבים את ההורים? מאוד
איזו שאלה
מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול משפחתי? בסוכות,לטורקיה
את מי אתם הכי שונאים? תרשו לי נא לא לענות השאלה
-תודה
והכי הכי אוהבים? את המשפחה
חבר\\ה יש? אין
רמקול ומצלמת אינטרנט יש? צ'ק
אתם כותבים בעט או עיפרון? בבצפר בעיפרון,בבית בעט
התקופה המאושרת בחייכם: יסודי, חטיבה או תיכון? אני עדיין ביסודי
אז נניח שיסודי
מתי הייתם חולים בפעם האחרונה? לפני המוןןן זמן
,שלא נדע טפוטפו
יש לכם חדר לבד?
לא עם אחותי...אבל יש בזה כמה צדדים כייפים,האמת
יש מישהו שאתה יכול לחלוק איתו את חדרך,ולא להרגיש לבד
אבל יש באמת פעמים שכשאתה מביא חברות או משהו או כשאתה אוצה פרטיות,זה מעצבן
טוב קצת נסחפתי....
נמשיך לשאלה הבאה
אתם אוהבים מסיבות? לא...
חחחח סתם כן
אוהבים את יום שישי? כן ואת שבת? כן מה אתם רוצים להיות שתיהיו גדולים? שחקנית,סופרת ומשוררת ופסיכולוגית אתם לומדים ערבית? למדתי בכיתה ד'
וואחד תניין תלתה ארבעה חסמה סיטה שבעה ותמניה תישע אעשרה
יש לכם מורה מעפנה? לא..האמת שלא...היא ל מעפנה אבל היא מעצבנתתתתתת מעפנה זאת לא מילה. טבו לפחות יש לה חוש הומור שוקו או קפה? שוקו שוקו שוקו שוקו שוקו
*הולכת לשתות שוקו* אה אופס היה לנו מוקה לא שוקו..טבו זה יותר טובבבבבבב
שמש או ירח?
חם או קר? לא ולא אבל עדיף חם
חולצה או גופיה? חולצהצהצה מחשב או טלוויזיה? מחשב טלפון או פלאפון? האמת....טלפון
בפלא תמיד מאשימים על החשבון הגבוה! וטלפון לא יודעים מי התקשר
וגם כשלא מוצאים את הפלא זה מעצבן אבל את הטלפון אפשר למצוא בשניההההההה-(כי יודעים איפה הוא) ללכת לישון או להתעורר? ללכת לישון לילה או יום? יוםם אני חושבת
חושך או אור? אוררר
טיול בארץ או בחו"ל? בחו"ללללללללללללללללללללל
אהבת חיי
ים או ברכה? בריכה-אין מדוזות
ולסיום- מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלון-שאלה טובה
חחח אמ.....להתקלח
הזה?

MiChELLey

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo95.gifיוווווווווווווווווווווו

כשלחצתי על להגיב לשאלון כדי לענות היו כולה רק איזה 2-3 תגובות ועכשיו התמלאו עוד מלאאאא חחחח לוקח לי זמן לענות:-ג
טוב גם התעקבתי באמצע

CAM1LA

New member
עונה!

מה אתם לובשים עכשיו? מכנס טרנינג שחור שגדול עליי באיזה שתיים שלוש מידות, חולצת טישרט לבנה, מעליה חוצת פלנל משובצת ומעליה טרנינג במצע חאקי. איזה פירוט... אוהבים להתקלח? לא אוהבים לישון? מאוד יש לכם כתב יפה? ככה אוהבים שאלונים? כן מתי בכית בפעם האחרונה? ביום חמישי האחרון בגלל מה? הרגשתי חרא. אני לא אפרט יש לכם חיה בבית? כן מה השם שלה(אם יש לכם?) הכלבה צ'קיטה, החתול ניקי והחתולה לולה האם את יודעת לצייר כיבשה? חחח... לא מהו נושא השיחה השנוא עליך? בגדים תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט: מה יש לתאר? כפות ידיים איזו זמר\\ת אתם אוהבים? אמינם האם אתם מכירים מישהו\\י בשם "ליאור"? כן האם אתם נהנים מהארוחות המשפחתיות? לא. שונאת אותן! כתבתם אי פעם שיר? כן פורסם/למגירה? למגירה אתם אוהבת את הצחוק שלך? דיי יש לכם אחים/ות, אם כך כמה? שניים במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה? לא אתם נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב? כן מהי דעתכם על הצבע כתום? צבע יפה אתם מדברים הרבה בטלפון? לא ממש. רגיל האם רוב חברייכם מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל? יש כאלה שקרובים אליי ויש כאלה שרחוקים מהי האמונה החזקה ביותר שלכם? גלגול נשמות מה המוטו שלכם בחיים? יש כל מיני. לא יודעת אם זה בדיוק מוטואים או יותר משפטים, אבל אני אוהבת אותם. אחד מהם זה "רק כשיש חשיכה מוחלטת, אפשר לראות את הכוכבים" אם יש לכם נכות פיזית כלשהי? (מחלה/נכות?) לא טפו טפו טפו... האם אתם צלמים חובבנים? אפשר לומר. אני אוהבת לצלם ואני רוצה ללמוד צילום בוכים בשירים? יש כמה אוהבים את החדר שלכם? ככה אוהבים את ההורים? כן מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול משפחתי? לפני שנה את מי אתם הכי שונאים? רבקה והכי הכי אוהבים? דורון חבר\\ה יש? לא רמקול ומצלמת אינטרנט יש? כן אתם כותבים בעט או עיפרון? גם וגם התקופה המאושרת בחייכם: יסודי, חטיבה או תיכון? אמממ... שאלה קשה. בכל תקופה היו לי רגעים טובים ורגעים רעים. מתי הייתם חולים בפעם האחרונה? לפני חצי שנה בערך יש לכם חדר לבד? כן אתם אוהבים מסיבות? ככה אוהבים את יום שישי? כן ואת שבת? כן מה אתם רוצים להיות שתיהיו גדולים? שחקנית אתם לומדים ערבית? לא יש לכם מורה מעפנה? כן שוקו או קפה? קפה שמש או ירח? ירח חם או קר? קר חולצה או גופיה? חולצה מחשב או טלוויזיה? טלוויזיה טלפון או פלאפון? פלאפון ללכת לישון או להתעורר? ללכת לישון לילה או יום? לילה חושך או אור? חושך טיול בארץ או בחו"ל? בחו''ל ים או ברכה? ים ולסיום- מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלון הזה? להמשיך לגלוש באינטרנט

essit

New member
../images/Emo137.gif

מה אתם לובשים עכשיו? חולצה ומכנס........ אוהבים להתקלח? מאוווווווד אוהבים לישון? כןןןןןן יש לכם כתב יפה?בערך.... אוהבים שאלונים? כן מתי בכית בפעם האחרונה?אתמול בגלל מה? יש לכם חיה בבית? כן,כלב מה השם שלה(אם יש לכם?) סטאר האם את יודעת לצייר כיבשה? ברור...כל הזמן אני מציירת כבשים מהו נושא השיחה השנוא עליך? בצפר תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט:ידיים,שורש כף היד,אצבעות,כל הקווים האלה.... איזו זמר\\ת אתם אוהבים? שרית חדד האם אתם מכירים מישהו\\י בשם "ליאור"?כן האם אתם נהנים מהארוחות המשפחתיות? כן כתבתם אי פעם שיר?אולי.... פורסם/למגירה?-- אתם אוהבת את הצחוק שלך?כן יש לכם אחים/ות, אם כך כמה? כן,3 במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה? לא אתם נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב?כן מהי דעתכם על הצבע כתום?התנתקות-בעעעעע אתם מדברים הרבה בטלפון?לא האם רוב חברייכם מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל?יש ויש מהי האמונה החזקה ביותר שלכם?שיש אלוהים מה המוטו שלכם בחיים?להגשים את המטרות שלי אם יש לכם נכות פיזית כלשהי? (מחלה/נכות?)חס וחלילה .... האם אתם צלמים חובבנים?כן בוכים בשירים?לפעמים אוהבים את החדר שלכם?כן אוהבים את ההורים?כן מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול משפחתי? את מי אתם הכי שונאים?לא שונאת והכי הכי אוהבים?רוב האנשים שאני מכירה... חבר\\ה יש? לא רמקול ומצלמת אינטרנט יש? לא אתם כותבים בעט או עיפרון?עט עפרון... התקופה המאושרת בחייכם: יסודי, חטיבה או תיכון?יסודי מתי הייתם חולים בפעם האחרונה?עכשיו בדיוק בשניות האלה... יש לכם חדר לבד?כן אתם אוהבים מסיבות? כן אוהבים את יום שישי? כן ואת שבת? כן מה אתם רוצים להיות שתיהיו גדולים?יש לי זמן לחשוב על זה אתם לומדים ערבית?כן יש לכם מורה מעפנה?אם כבר מעאפן ודווקא לא שוקו או קפה?גם וגם שמש או ירח?גם וגם!!! חם או קר?קררררר חולצה או גופיה? גופייה מחשב או טלוויזיה?גם וגם טלפון או פלאפון? שניהם ללכת לישון או להתעורר?ללכת לישוןןןןןןןן לילה או יום? פפפפפפפ....קשה קשה... חושך או אור? ^^ טיול בארץ או בחו"ל?בארץ ואח"כ בחו"ל ים או ברכה? בריכה ולסיום- מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלון הזה?לחפש עוד שאלון.......

===

מה אתם לובשים עכשיו? מכנס טרניג, סוודר, סוודר גולף, קפוצ'ון, 2 גרביים אוהבים להתקלח?
אוהבים לישון?
יש לכם כתב יפה?
אוהבים שאלונים?
מתי בכית בפעם האחרונה? לפני יומיים בגלל מה? פרידה מחבר וכאלה... יש לכם חיה בבית? לא :( מה השם שלה(אם יש לכם?) האם את יודעת לצייר כיבשה? בערך מהו נושא השיחה השנוא עליך? כל מיני דברים מאכזבים תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט: שששש... איזו זמר\\ת אתם אוהבים? מוקי וכריסטינה האם אתם מכירים מישהו\\י בשם "ליאור"? כן האם אתם נהנים מהארוחות המשפחתיות? לא כתבתם אי פעם שיר? לא אתם אוהבת את הצחוק שלך? נסבל יש לכם אחים/ות, אם כך כמה? כן 3 במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה? כשהיינו קטנים אתם נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב? מחשב מהי דעתכם על הצבע כתום? נייס אתם מדברים הרבה בטלפון? לא האם רוב חברייכם מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל? פזורים ברחבי הארץ מהי האמונה החזקה ביותר שלכם? הכל לטובה מה המוטו שלכם בחיים? אם אין אני לי מי לי אם יש לכם נכות פיזית כלשהי? (מחלה/נכות?) לא האם אתם צלמים חובבנים? בערך בוכים בשירים? תלוי אוהבים את החדר שלכם? כן אוהבים את ההורים?כן מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול משפחתי?ממזמן! את מי אתם הכי שונאים?אפחד והכי הכי אוהבים? אמא חבר\\ה יש? לא רמקול ומצלמת אינטרנט יש? כן אתם כותבים בעט או עיפרון? תלוי התקופה המאושרת בחייכם: יסודי, חטיבה או תיכון? יסודי מתי הייתם חולים בפעם האחרונה? חודש יש לכם חדר לבד? כן אתם אוהבים מסיבות? כן אוהבים את יום שישי? כן ואת שבת? לא מה אתם רוצים להיות שתיהיו גדולים? אשת עסקים אתם לומדים ערבית? הייתי יש לכם מורה מעפנה? כן שוקו או קפה? קפה שמש או ירח? שמש חם או קר? קר חולצה או גופיה? גופיה מחשב או טלוויזיה?מחשב טלפון או פלאפון? פלא' ללכת לישון או להתעורר? לישון לילה או יום? לילה חושך או אור? חושך טיול בארץ או בחו"ל?בחו"ל ים או ברכה? ים ולסיום- מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלון הזה?לשתות דיאט קולה!

ChOcOlAtE gIrL2

New member
אני../images/Emo9.gif

מה אתם לובשים עכשיו? סוודר תכלת, מכנס וורוד, גרביים לבנות ולא ניכנס לפרטים>< אוהבים להתקלח? כן אוהבים לישון? כן יש לכם כתב יפה? לא ממש..
אוהבים שאלונים? כן מתי בכית בפעם האחרונה? היום בגלל מה? לא עניינכם יש לכם חיה בבית? לא מה השם שלה(אם יש לכם?) האם את יודעת לצייר כיבשה? לא מהו נושא השיחה השנוא עליך? לאיודעת תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט: לא יודעת עיזבו אותי>< איזו זמר\\ת אתם אוהבים? קלי קלארקסון, בריטני, רוני... האם אתם מכירים מישהו\\י בשם "ליאור"? כן האם אתם נהנים מהארוחות המשפחתיות? כן כתבתם אי פעם שיר? כן פורסם/למגירה? למגירה
אתם אוהבת את הצחוק שלך? לא ממש>< יש לכם אחים/ות, אם כך כמה? כן, אח אחד. במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה? הוא בן שנתיים סך הכל
אתם נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב? מהי דעתכם על הצבע כתום? אחד הצבעים האהובים עלי^^ אתם מדברים הרבה בטלפון? כן האם רוב חברייכם מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל? הרוב מהעיר שלי.. אבל יש כמה שהם לא מהעיר שלי.. מהי האמונה החזקה ביותר שלכם? לאיודעת.. מה המוטו שלכם בחיים? כנ"ל אם יש לכם נכות פיזית כלשהי? (מחלה/נכות?) לא|טפוטפוטפוחסוחלילהשוםבצלשוםבצללאעלינולאעלינו| האם אתם צלמים חובבנים? לא בוכים בשירים? תלוי איזה אוהבים את החדר שלכם? די.. אוהבים את ההורים? כן מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול משפחתי? אממ די מזמן>< את מי אתם הכי שונאים? הרבה אנשים
והכי הכי אוהבים? כנ"ל חבר\\ה יש? לא רמקול ומצלמת אינטרנט יש? לא אתם כותבים בעט או עיפרון? עיפרון חודים התקופה המאושרת בחייכם: יסודי, חטיבה או תיכון? בנתיים אני ביסודי.. אז יסודי
מתי הייתם חולים בפעם האחרונה? אתמול
יש לכם חדר לבד? כן אתם אוהבים מסיבות? כן אוהבים את יום שישי? לא ממש.. ואת שבת? כנ"ל מה אתם רוצים להיות שתיהיו גדולים? עורכת דין או רופאה
אתם לומדים ערבית? לא יש לכם מורה מעפנה? לא
שוקו או קפה? שוקו שמש או ירח? ירח חם או קר? קר חולצה או גופיה? חולצה מחשב או טלוויזיה? גם וגם טלפון או פלאפון? גם וגם ללכת לישון או להתעורר? גם וגם לילה או יום? גם וגם חושך או אור? כנ"ל טיול בארץ או בחו"ל? כנ"ל ים או ברכה? בריכה ולסיום- מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלון הזה? לחפש עוד אחד לענות עליו

עונה;]

מה אתם לובשים עכשיו?ג'ינס+חולצה כחולה של מיקי מאוס+סוודר כחול אוהבים להתקלח? לא ממש אוהבים לישון? יאפ=]] יש לכם כתב יפה?כן
אוהבים שאלונים?כן..
מתי בכית בפעם האחרונה?אתמול בגלל מה? לא זוכרת
יש לכם חיה בבית? לא.. מה השם שלה(אם יש לכם?) -- האם את יודעת לצייר כיבשה? כן
מהו נושא השיחה השנוא עליך? דברים שמביכים אותי תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט:חמודות
איזו זמר\\ת אתם אוהבים? עברי לידר,קלי קלרקסון,רובי וויליאמס כפרעליו
האם אתם מכירים מישהו\\י בשם "ליאור"?כןP: האם אתם נהנים מהארוחות המשפחתיות? כן
כתבתם אי פעם שיר?לא.. פורסם/למגירה?נראה לי למגירה אתם אוהבת את הצחוק שלך?חח לא יש לכם אחים/ות, אם כך כמה? 2 בנים במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה?כן
אתם נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב?כן:] מהי דעתכם על הצבע כתום?צבע יפה
אתם מדברים הרבה בטלפון?לא האם רוב חברייכם מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל?באותו אזור שאני גרה.. מהי האמונה החזקה ביותר שלכם? לא יודעת מה המוטו שלכם בחיים?לא זוכרת
אם יש לכם נכות פיזית כלשהי? (מחלה/נכות?)לא..*חסוחלילהטפוטפוטפולאעלינו* האם אתם צלמים חובבנים?לא בוכים בשירים?כן
אוהבים את החדר שלכם?יאפ:) אוהבים את ההורים?כן
מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול משפחתי?פיי ממזמן
את מי אתם הכי שונאים?ילדה אחת מהכיתה והכי הכי אוהבים?יש הרבה
חבר\\ה יש? לא רמקול ומצלמת אינטרנט יש? יאפ אתם כותבים בעט או עיפרון?בד"כ עט התקופה המאושרת בחייכם: יסודי, חטיבה או תיכון?אני רק ביסודי אז יסודי.. מתי הייתם חולים בפעם האחרונה?ממזמן..*טפוטפו* יש לכם חדר לבד?לא
אתם אוהבים מסיבות? כן
אוהבים את יום שישי? יאפ
ואת שבת? כן
מה אתם רוצים להיות שתיהיו גדולים?עורכת דין
אתם לומדים ערבית?לא
יש לכם מורה מעפנה?כן
שוקו או קפה?שוקו
שמש או ירח? ירח חם או קר?קר חולצה או גופיה? גם וגם מחשב או טלוויזיה?גם וגם טלפון או פלאפון? גם וגם ללכת לישון או להתעורר? לישון
לילה או יום? יום חושך או אור? אור
טיול בארץ או בחו"ל?גם וגם ים או ברכה? בריכה ולסיום- מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלון הזה?יענה על אחד אחר
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Thade

New member
עונה...../images/Emo113.gif../images/Emo139.gif

מה אתם לובשים עכשיו? מכנסיים בצבע טורקיז וסוודר ורוד (אכן התאמת צבעים מהממת). אוהבים להתקלח? כן,אבל לא בחורף. אוהבים לישון? כן,אבל לא בקיץ. יש לכם כתב יפה? לא. אוהבים שאלונים? כן. מתי בכית בפעם האחרונה? לפני יומיים. בגלל מה? לא יודעת,סתם התרגשתי מיום ההולדת שלי
יש לכם חיה בבית? כן. מה השם שלה(אם יש לכם?) ... האם את יודעת לצייר כיבשה? לא. מהו נושא השיחה השנוא עליך? פוליטיקה. תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט: כמו ידיים? איזו זמר\\ת אתם אוהבים? דיוויד בואי,טום וייטס,ניק קייב,ויש עוד מלא... האם אתם מכירים מישהו\\י בשם "ליאור"? כן,ושתיהן פאקצות
האם אתם נהנים מהארוחות המשפחתיות? לא. כתבתם אי פעם שיר? לא. פורסם/למגירה? - אתם אוהבת את הצחוק שלך? לא כל כך. יש לכם אחים/ות, אם כך כמה? אין. במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה? - אתם נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב? כן. מהי דעתכם על הצבע כתום?
אתם מדברים הרבה בטלפון? לא. האם רוב חברייכם מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל? מרוכזים בראשל''צ...AKA "עירי". מהי האמונה החזקה ביותר שלכם? שצריך להישאר נאמן לעצמך. מה המוטו שלכם בחיים? Trust no one. אם יש לכם נכות פיזית כלשהי? (מחלה/נכות?): לא עד כמה שידוע לי. האם אתם צלמים חובבנים? כן. בוכים בשירים? לפעמים. אוהבים את החדר שלכם? כן. אוהבים את ההורים? כן. מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול משפחתי? ביום שבת,עד כמה שאפשר לקרוא לזה "טיול משפחתי". את מי אתם הכי שונאים? כרגע,את ל'. והכי הכי אוהבים? אפחד. חבר\\ה יש? הלוואי. רמקול ומצלמת אינטרנט יש? יש רמקול,אין מצלמה. אתם כותבים בעט או עיפרון? עט. התקופה המאושרת בחייכם: יסודי, חטיבה או תיכון? יסודי בטוח לא,ועוד לא הייתי בתיכון...אז לא יודעת. מתי הייתם חולים בפעם האחרונה? לפני שבוע. יש לכם חדר לבד? כן. אתם אוהבים מסיבות? לא. אוהבים את יום שישי? כן. ואת שבת? גם. מה אתם רוצים להיות שתיהיו גדולים? לא יודעת. אתם לומדים ערבית? לצערי הרב,כן. יש לכם מורה מעפנה? אכן. שוקו או קפה? שוקו. שמש או ירח? ירח. חם או קר? קר. חולצה או גופיה? חולצה. מחשב או טלוויזיה? טלוויזיה. טלפון או פלאפון? טלפון. ללכת לישון או להתעורר? תלוי. לילה או יום? יום. חושך או אור? אור. טיול בארץ או בחו"ל? לא אכפת לי. ים או ברכה? ברכה. ולסיום- מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלון הזה? לא יודעת.

בוקר..

מה אתם לובשים עכשיו? שרוול דייגים וגופייה אוהבים להתקלח? ברור.. אוהבים לישון? כן, אבל לא יוצא הרבה לאחרונה יש לכם כתב יפה? יפה מבחוץ לא קריא מבפנים :) אוהבים שאלונים? כן מתי בכית בפעם האחרונה?יום ב'.. בגלל מה? הצעת נישואין יש לכם חיה בבית? לא מה השם שלה(אם יש לכם?)... האם את יודעת לצייר כיבשה?כן מהו נושא השיחה השנוא עליך? אני...עליי.. תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט:אצבעות של פסנתרן אבל,חרושות בפסים כמו של זקנות איזו זמר\\ת אתם אוהבים? אפרת גוש,אביתר בנאי,אליאנס מורייסט,אקסל רוז,פרדי מרקיורי האם אתם מכירים מישהו\\י בשם "ליאור"?שישה אנשים האם אתם נהנים מהארוחות המשפחתיות? כן.. כתבתם אי פעם שיר?ארבעה ביומיים האחרונים פורסם/למגירה?בינתיים במגירה אתם אוהבת את הצחוק שלך?מה? אני שונאת את הצחוק שלי למרות שאנשים אוהבים אותו יש לכם אחים/ות, אם כך כמה?אחות ושני אחים במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה? לא..הם כבר נשואים..אבל אני רבה עם אחיינים שלי אתם נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב?לא, אין זמן! מהי דעתכם על הצבע כתום?יפה..כל עוד הוא לא למטרת פוליטיקה אתם מדברים הרבה בטלפון?כן האם רוב חברייכם מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל?פזורים.. מהי האמונה החזקה ביותר שלכם? אלוקים! מה המוטו שלכם בחיים?לקחת את החיים בערבון מוגבל אם יש לכם נכות פיזית כלשהי? (מחלה/נכות?)ברוך ה' לא האם אתם צלמים חובבנים?כן בוכים בשירים?תלוי .. אוהבים את החדר שלכם?כן.. אוהבים את ההורים?אוהבת אבל שונאת להתווכח איתם על שטויות מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול משפחתי? בשבועות את מי אתם הכי שונאים?אן דבר כזה והכי הכי אוהבים?ונילה חבר\\ה יש? יש רמקול ומצלמת אינטרנט יש?לא אתם כותבים בעט או עיפרון?עט התקופה המאושרת בחייכם: יסודי, חטיבה או תיכון?עכשיו,אוניברסיטה מתי הייתם חולים בפעם האחרונה?לפני שבוע כאבי ראש חריפים יש לכם חדר לבד?כן אתם אוהבים מסיבות?לא אוהבים את יום שישי? מאווד ואת שבת? גם מה אתם רוצים להיות שתיהיו גדולים?עורכת דין וחוקרת גנטיקה אתם לומדים ערבית?למדתי.. יש לכם מורה מעפנה?הייתה לי שוקו או קפה?שוקו שמש או ירח? ירח חם או קר?חם חולצה או גופיה?חולצה מחשב או טלוויזיה?מחשב טלפון או פלאפון? טלפון ללכת לישון או להתעורר?לישון לילה או יום? לילה חושך או אור? חושך טיול בארץ או בחו"ל?בארץ ים או ברכה? ים ולסיום- מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלון הזה?לקרוא פסק דין בחוזים ולהתארגן לאוניברסיטה..

yardenga

New member
אניי...

מה אתם לובשים עכשיו? מעיל ומתחת חולצה של נירוונה ומכנסי חיתול אדומות אוהבים להתקלח? כן.. זה חםם
אוהבים לישון? כן בוררר מי לאאא? יש לכם כתב יפה? מממ נראה לי... אוהבים שאלונים? כן.. מן הסתם.. אם לא אז מה אני עושה פה? O_O מתי בכית בפעם האחרונה? מממ אני לא זוכרת בגלל מה? יש לי הרגשה שאני גם לא רוצה לזכור יש לכם חיה בבית? כן מה השם שלה(אם יש לכם?) ממ יש את סאמר שהיא הכלבה ויש את ג'ואי וג'יין ואת ג'יימס
האם את יודעת לצייר כיבשה? ממ יכול להיות.. מהו נושא השיחה השנוא עליך? בצפר.. תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט: כמה שיותר פירוט.. ממ האצבעות ארוכות.. במיוחד באגודל.. ולע הציפורניים המזעזעות שלי אני צריכהה לשים כבר לק.. ויד שמאל יש חוד של עיפרון שנתקע לי ביד בכיתה ג'... איזו זמר\\ת אתם אוהבים? איימי לי האם אתם מכירים מישהו\\י בשם "ליאור"? כן לצעריי
האם אתם נהנים מהארוחות המשפחתיות? ממ כן.. רק בגלל האוכל...
כתבתם אי פעם שיר?כן.. פורסם/למגירה?ממ פורסם בבלוג שלי.. נחשב? אתם אוהבת את הצחוק שלך?ממ לפעמים.. יש לכם אחים/ות, אם כך כמה? כן 2 במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה? לא אתם נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב? כן..!!! מהי דעתכם על הצבע כתום? מממ אין לי ממש דעה עליו אתם מדברים הרבה בטלפון?לא האם רוב חברייכם מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל?בערים הסמוכות... מהי האמונה החזקה ביותר שלכם? מממ אין לי...
מה המוטו שלכם בחיים?אני לא זוכרת אם יש לכם נכות פיזית כלשהי? (מחלה/נכות?) לא שידוע לי... האם אתם צלמים חובבנים? חח כן.. חובבנית וגרועה בוכים בשירים?תלוי איזה שיר אוהבים את החדר שלכם? ממ הוא פסדר קצת - הרבה קטן אבל פסדר... אוהבים את ההורים?ממממ כן למרות שהם ממש ממש מעצבניםםם מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול משפחתי?ואיי ממזמןןן את מי אתם הכי שונאים?מאיפה לי...??? והכי הכי אוהבים? כנ"ל חבר\\ה יש? נופ רמקול ומצלמת אינטרנט יש? יש.. אתם כותבים בעט או עיפרון? ממ עיפרון התקופה המאושרת בחייכם: יסודי, חטיבה או תיכון? לא הייתי בתיכון ואת יהסוד הרסו לי ועכשיו זה בהחלט לא התקופה הכי מאושרת... ממ אולי שנה שעברה.. זה תחילט החטיבה.. מתי הייתם חולים בפעם האחרונה? מממ לא זוכרת יש לכם חדר לבד? כן אתם אוהבים מסיבות? מי לא? אוהבים את יום שישי? כן ואת שבת? כן מה אתם רוצים להיות שתיהיו גדולים? לא יודעת.. מה שיצא... אתם לומדים ערבית?לצערי
יש לכם מורה מעפנה? לערבית? כבר לא... שוקו או קפה?שוקו שמש או ירח? ירח חם או קר? קר חולצה או גופיה? גופיה מחשב או טלוויזיה? מחשב טלפון או פלאפון? טלפון ללכת לישון או להתעורר? ללכת לישון לילה או יום? לילה חושך או אור? אור טיול בארץ או בחו"ל? חול ים או ברכה? בריכה ולסיום- מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלון הזה? לא יודעת.. לענות על עוד שאלונים

Spiritfall

New member
נו, טוב.

מה אתם לובשים עכשיו? חולצה ארוכה, מעליה עוד אחת, סווצ'רט פולין, מכנס, גרביים, צעיף. אוהבים להתקלח? שאני מרגישה איכ. אוהבים לישון? כשיש בעיות יש לכם כתב יפה? תלוי בהשוואה למי אוהבים שאלונים? כן מתי בכית בפעם האחרונה? אממ.. לא זוכרת בגלל מה? בטח כי התייאשתי ממשהו.. לחץ יש לכם חיה בבית? תוכי, וחתולה ז"ל מה השם שלה(אם יש לכם?) קוקי האם את יודעת לצייר כיבשה? כן מהו נושא השיחה השנוא עליך? כל מיני.. תלוי במצב רוח שלי תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט: לק בורדו. אמממ. אין לי כוח איזו זמר\\ת אתם אוהבים? כל מיני. כרגע ממש בא לי דיסק חדש של רמי קלינשטיין האם אתם מכירים מישהו\\י בשם "ליאור"? דאמט. הייתם חייבים להזכיר? האם אתם נהנים מהארוחות המשפחתיות? בדר"כ כן כי זה עושה מצב רוח טוב כתבתם אי פעם שיר? כן פורסם/למגירה? משהו שטותי שכתבתי עם חברות אתם אוהבת את הצחוק שלך? אף פעם לא חשבתי על זה.. יש לכם אחים/ות, אם כך כמה? אח ואחות במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה? עם אח שלי, בצחוק אתם נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב? לא מהי דעתכם על הצבע כתום? נחמד בתנאים ספציפיים אתם מדברים הרבה בטלפון? לא האם רוב חברייכם מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל? סמוכים מהי האמונה החזקה ביותר שלכם? אני חושב, משמע אני קיים. האמנם? מה המוטו שלכם בחיים? " אם יש לכם נכות פיזית כלשהי? (מחלה/נכות?) רגישות לאור האם אתם צלמים חובבנים? מידי פעם, שיש סוללות בוכים בשירים? לא אוהבים את החדר שלכם? מאוד אוהבים את ההורים? מאוד מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול משפחתי? יום שבת האחרון את מי אתם הכי שונאים? לא בריא לשנוא והכי הכי אוהבים? 5 חבר\\ה יש? לא רמקול ומצלמת אינטרנט יש? כן אתם כותבים בעט או עיפרון? עיפרון. אני בן אדם לא החלטי, תמיד אפשר למחוק. התקופה המאושרת בחייכם: יסודי, חטיבה או תיכון? יסודי, תיכון מתי הייתם חולים בפעם האחרונה? השבוע יש לכם חדר לבד? כן אתם אוהבים מסיבות? תלוי בנסיבות אוהבים את יום שישי? חמישי יותר ואת שבת? מנוחה מה אתם רוצים להיות שתיהיו גדולים? משהו בחקר בהאסטרופיזיקה אתם לומדים ערבית? לא יש לכם מורה מעפנה? שוקו או קפה? קפה שמש או ירח? ירח חם או קר? חם חולצה או גופיה? חולצה מחשב או טלוויזיה? מחשב טלפון או פלאפון? טלפון ללכת לישון או להתעורר? ללכת לישון. לילה או יום? לילה חושך או אור? חושך. אבל מה החוכמה לשאול מישהי שרגישה לאור? טיול בארץ או בחו"ל? חו"ל ים או ברכה? ים ולסיום- מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלון הזה? לישון?

תשובות...

מה אתם לובשים עכשיו? ג'נס וסווטשר ומגפיים אוהבים להתקלח? מאוד
אוהבים לישון? כן
יש לכם כתב יפה? לדעתי כן..
אוהבים שאלונים? מאוד
מתי בכית בפעם האחרונה? לפני שבוע וחצי שבוע בערך..
בגלל מה? ___ יש לכם חיה בבית? לא, אבל אני רוצה מה השם שלה(אם יש לכם?) האם את יודעת לצייר כיבשה? לא.. מהו נושא השיחה השנוא עליך? תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט: איזו זמר\\ת אתם אוהבים? האם אתם מכירים מישהו\\י בשם "ליאור"? כן !! האם אתם נהנים מהארוחות המשפחתיות? לפעמים כתבתם אי פעם שיר? כן פורסם/למגירה? למגירה.. אתם אוהבת את הצחוק שלך? כן יש לכם אחים/ות, אם כך כמה? 2 במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה? יש לי אחיות אתם נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב? כן/כן מהי דעתכם על הצבע כתום? בסדר אתם מדברים הרבה בטלפון? מאוד האם רוב חברייכם מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל? מרוכזים בערך.. מהי האמונה החזקה ביותר שלכם? מה המוטו שלכם בחיים? אם יש לכם נכות פיזית כלשהי? (מחלה/נכות?) משקפיים? האם אתם צלמים חובבנים? חח לא בוכים בשירים? כן אוהבים את החדר שלכם? אה.. אוהבים את ההורים? אה.. מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול משפחתי? אף פעם את מי אתם הכי שונאים? והכי הכי אוהבים? חבר\\ה יש? לא רמקול ומצלמת אינטרנט יש? רמקול אתם כותבים בעט או עיפרון? עט התקופה המאושרת בחייכם: יסודי, חטיבה או תיכון? אף אחד? מתי הייתם חולים בפעם האחרונה? בערך לפני חודש וחצי.. יש לכם חדר לבד? כן אתם אוהבים מסיבות? תלוי עם מי אוהבים את יום שישי? כן ואת שבת? כן מה אתם רוצים להיות שתיהיו גדולים? אתם לומדים ערבית? כן יש לכם מורה מעפנה? כן שוקו או קפה? קפה שמש או ירח? שמש חם או קר? חם חולצה או גופיה? חולצה מחשב או טלוויזיה? מחשב טלפון או פלאפון? פלאפון ללכת לישון או להתעורר? ללכת לישון לילה או יום? לילה חושך או אור? חושך טיול בארץ או בחו"ל? בחול ים או ברכה? ים ולסיום- מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלון הזה? עוד שאלון

../images/Emo168.gif

מה אתם לובשים עכשיו? סווצ'ר של פולארד וג'ינס אוהבים להתקלח? לא ממש... אוהבים לישון? כן!!! יש לכם כתב יפה? יותר מידי..
אוהבים שאלונים? מאאאאאד מתי בכית בפעם האחרונה? בפינוי... בגלל מה? בגלל הפינוי... יש לכם חיה בבית? לא (חוץ מאחים שלי...) מה השם שלה(אם יש לכם?) רוצים פירוט של כל האחים?... (זה ארוך) האם את יודעת לצייר כיבשה? אמממ אף פעם לא ניסיתי... מהו נושא השיחה השנוא עליך? פסיכומטרי... תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט: עם 5 אצבעות... ציפורניים.. קווים כאלה וטביעות אצבעות וזה... עוד משו? איזו זמר\\ת אתם אוהבים? לא מישו ספציפי... האם אתם מכירים מישהו\\י בשם "ליאור"? כן האם אתם נהנים מהארוחות המשפחתיות? כן כתבתם אי פעם שיר? כן... חחחח
פורסם/למגירה? זה היה שיר בדיחה.. אבל זה פורסם אתם אוהבת את הצחוק שלך? לא יודע.. יש לכם אחים/ות, אם כך כמה? 8 חוץ ממני.. (בלי עין הרע
) במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה? כן מאד.... אתם נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב? טלויזיה- אין לי. מחשב- כן. מהי דעתכם על הצבע כתום? חרוש אתם מדברים הרבה בטלפון? לא ממש האם רוב חברייכם מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל? רובם באזור פחות או יותר... מהי האמונה החזקה ביותר שלכם? באלוקים.. מה המוטו שלכם בחיים? לימודים אפשר להשלים, ילדות- לא.. אם יש לכם נכות פיזית כלשהי? (מחלה/נכות?) לא האם אתם צלמים חובבנים? לא בוכים בשירים? תלוי איזה שיר... אוהבים את החדר שלכם? כן אוהבים את ההורים? רוב הזמן.. מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול משפחתי? מזמן......... את מי אתם הכי שונאים?ה את אריק שרון והכי הכי אוהבים? לא יודע.... חבר\\ה יש? לא רמקול ומצלמת אינטרנט יש? לא אתם כותבים בעט או עיפרון? עט התקופה המאושרת בחייכם: יסודי, חטיבה או תיכון? יסודי.. מתי הייתם חולים בפעם האחרונה? לא זוכר.. יש לכם חדר לבד? לא.
אתם אוהבים מסיבות? תלוי איזה סוג.. בטח לא הסוג שאתם מדברים עליו... אוהבים את יום שישי? לא כל כך ואת שבת? מאאד!! מה אתם רוצים להיות שתיהיו גדולים? אסרונאוט אתם לומדים ערבית? לא! יש לכם מורה מעפנה? כן מן הסתם שוקו או קפה? שוקו שמש או ירח? ירח חם או קר? קר חולצה או גופיה? חולצה מחשב או טלוויזיה? מחשב. (לא יודע, אין לי טלויזיה) טלפון או פלאפון? פלאפון ללכת לישון או להתעורר? ללכת לישון.. מה השאלה... לילה או יום? לילה חושך או אור? חושך טיול בארץ או בחו"ל? בארץ!!! ים או ברכה? ים ולסיום- מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלון הזה? סימולציה של פסיכו'....

RaZiK4

New member
../images/Emo136.gifעונה

מה אתם לובשים עכשיו? חולצה שחורה של "PUMA" מארה"ב, טרנינג שחור של "DIADORA" וגרביים שחורות של "ADIDAS". אוהבים להתקלח? כן אוהבים לישון? כן יש לכם כתב יפה? לא אוהבים שאלונים? כן מתי בכית בפעם האחרונה? לא זוכר בגלל מה? -- יש לכם חיה בבית? לא מה השם שלה(אם יש לכם?) -- האם את יודעת לצייר כיבשה? כן
מהו נושא השיחה השנוא עליך? לא יודע תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט: אין לי כוח
איזו זמר\\ת אתם אוהבים? מאיה בוסקילה
הדורבנים
מוקי
LAMES BLUNT
האם אתם מכירים מישהו\\י בשם "ליאור"? כן האם אתם נהנים מהארוחות המשפחתיות? כן כתבתם אי פעם שיר? כן פורסם/למגירה? למגירה
אתם אוהבת את הצחוק שלך? לא יש לכם אחים/ות, אם כך כמה? שתי אחיות במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה? כן
סתם לא כשמגיעה לה
חחחחחחחחחחחחחחח אתם נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב? כן מהי דעתכם על הצבע כתום? צבע יפה אתם מדברים הרבה בטלפון? לא האם רוב חברייכם מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל? יש כאלו ויש כאלו... מהי האמונה החזקה ביותר שלכם? שאסור לעבור מעל אנשים ונעל הפוכה. מה המוטו שלכם בחיים? לתת לאחרים לחיות בדיוק במידה שאני רוצה לחיות, להעריך כל דבר במידה שמגיעה לו ולדעת ששום דבר לא קורה במקרה. אם יש לכם נכות פיזית כלשהי? (מחלה/נכות?) לא האם אתם צלמים חובבנים? כן
בוכים בשירים? לא אוהבים את החדר שלכם? מאוד אוהבים את ההורים? כן מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול משפחתי? לא זוכר את מי אתם הכי שונאים? אין "הכי" והכי הכי אוהבים? גם אין "הכי" חבר\\ה יש? לא רמקול ומצלמת אינטרנט יש? יש אתם כותבים בעט או עיפרון? עט התקופה המאושרת בחייכם: יסודי, חטיבה או תיכון? עוד לא היה תיכון, אני מעריך שיסודי או חטיבה... לא יודע כי עוד לא סיימתי חטיבה מתי הייתם חולים בפעם האחרונה? בתחילת החורף משהו כזה... יש לכם חדר לבד? כן אתם אוהבים מסיבות? לא כ"כ אוהבים את יום שישי? כן ואת שבת? גם כן מה אתם רוצים להיות שתיהיו גדולים? קודם שאני יהיה ב"ה גדול, אחרי זה נחליט... אתם לומדים ערבית? כן יש לכם מורה מעפנה? כן
שוקו או קפה? קפה שמש או ירח? ירח חם או קר? קר חולצה או גופיה? חולצה מחשב או טלוויזיה? מחשב טלפון או פלאפון? פלאפון ללכת לישון או להתעורר? ללכת לישון לילה או יום? לילה חושך או אור? חושך טיול בארץ או בחו"ל? בחו"ל ים או ברכה? ים ולסיום- מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלון הזה? כנראה שלענות על עוד שאלון בפורום

למעלה