שאלון

שאלון

לקוח מפורום פאקצות ! אוהבים את חנוכה? אם כן למה? אם לא למה - מה מתכננים לחופש - לביבה או סופגניה - ואם סופגניה-איזה מילוי אתם מעדיפים - סביבונים- שטויות או סבבה איזה מהאייקונים של החג הכי אהוב עליכם - חג החנוכה או הכריסמס - האם אתם מדליקים נרות בחג - ואם אתם מדליקים-מאיזה צד אתם מתחילים - טפטופי נרות-אפשר או מיותר - איזה שיר חנוכה אתם הכי אוהבים - חנוכה-חופש או עונש - דמי חנוכה-בעד או נגד - פאקצות מדה*מ!ת ה(ה 2שבילכן ! משהו חאעאעאעאמוד מי ימלל חג שמח נשעעעעמות והמון המון ו ר ו ד !!! היום הנר ה 1 הנר השני משמאלי... ורוד כפרע עליה תלחצו על התמונה זה זז, נשמות שלי Mתה ע&י<ן

עונה ראשונה../images/Emo9.gif

בארוור שאווהבת את חנוכה
אווי אין לי כחח...חח למה?! ככהה עזבי אוותי אין לי ראש עכשיו לשאלון הזהה..חח #הודיושLoVeמאיוש#

עונה...

אוהבים את חנוכה? אם כן למה? אם לא למה - כן מאוד כי זה חג ארוך חחח מה מתכננים לחופש - ללמוד בעע וגם ללכת לסרט של מאיה ולשיר נולד לביבה או סופגניה -לא זה ולא זה ואם סופגניה-איזה מילוי אתם מעדיפים - סביבונים- שטויות או סבבה-סבבה איזה מהאייקונים של החג הכי אהוב עליכם - סביבון חג החנוכה או הכריסמס - חג חנוכה ברורררר האם אתם מדליקים נרות בחג - ברור ואם אתם מדליקים-מאיזה צד אתם מתחילים -שמאל לימין טפטופי נרות-אפשר או מיותר - אפשרי איזה שיר חנוכה אתם הכי אוהבים - את כל השירים של חנוכה חנוכה-חופש או עונש - השנה עונש חחח דמי חנוכה-בעד או נגד - בעד אחלה שאלון

עונה

אוהבים את חנוכה? אם כן למה? אם לא למה - כןן כי כיף בחנוכה מה מתכננים לחופש - לחיות חח סתם לבלות עם חברוצ לביבה או סופגניה -סופגניה ואם סופגניה-איזה מילוי אתם מעדיפים -ריקקק או שוקולד סביבונים- שטויות או סבבה-שטיות בהחלט איזה מהאייקונים של החג הכי אהוב עליכם -
חג החנוכה או הכריסמס - גם וגם חנוכה כי : זה חג יהודי החג שלנו ומיצד שני הקיסמס כי מקבלים מלא מתנו וכיף חחח האם אתם מדליקים נרות בחג - כן ואם אתם מדליקים-מאיזה צד אתם מתחילים -ימין... טפטופי נרות-אפשר או מיותר -אפשר איזה שיר חנוכה אתם הכי אוהבים - אף אחד חנוכה-חופש או עונש -חופששששששששששש דמי חנוכה-בעד או נגד - בעד דעע...

עונה

אוהבים את חנוכה? אם כן למה? אם לא למה - כן כי לאבא שלי יש יום הולדת! ויש חופש מה מתכננים לחופש - לישון אצל דודה שלי. שיר נולד..לונה פארק ועוד ועוד לביבה או סופגניה -לביבה יכסה סופגניה ואם סופגניה-איזה מילוי אתם מעדיפים - בלי ריבה.. סביבונים- שטויות או סבבה סבבה בערך איזה מהאייקונים של החג הכי אהוב עליכם - חנוכיה שלי חג החנוכה או הכריסמס - הכריסמס האם אתם מדליקים נרות בחג - ברור!!מי לא? ואם אתם מדליקים-מאיזה צד אתם מתחילים -מאיפה אני יודעת??! מה אני המדליקה?! טפטופי נרות-אפשר או מיותר -מה? איזה שיר חנוכה אתם הכי אוהבים - חנוכיה שלי חנוכה-חופש או עונש - חופש ברור! דמי חנוכה-בעד או נגד - בעד
מי יהיה נגד לכסף?

ד י ק ו ש

New member
עונה :)

אוהבים את חנוכה? אם כן למה? אם לא למה - ברור שאוהבת.. !! חופשששש !! קצץ מנוחה מהלימודים ובכלל חג האורותתת והנרותתת שמחה גדולה :) מה מתכננים לחופש - לבלות בשופינג ועם חברותתת . ולצערי גם ללמוד למתכונת במתמטיקה לביבה או סופגניה - ברור שסוםפגניה אבל אני בדיאטה לא אוכלת סופגניות חח ואם סופגניה-איזה מילוי אתם מעדיפים - אך ורק ריבה אפילו עדיף ריק סביבונים- שטויות או סבבה .. שטויות לגיל שלי אבל בגיל קטן זה אחלה של דבר :) איזה מהאייקונים של החג הכי אהוב עליכם - לא מכירה את האייקונים חח חג החנוכה או הכריסמס - בעיקרוןןןן כריסמס זה משהו קסוםםםם אבל אנחנו יהודים חח אז ברור שחנוכהההה האם אתם מדליקים נרות בחג - יס יס יס ואם אתם מדליקים-מאיזה צד אתם מתחילים לא זוכרת טפטופי נרות-אפשר או מיותר - אפשר אפשר הכל מתקבל איזה שיר חנוכה אתם הכי אוהבים - מעוז צור ישועתי לך נאה לשבך.. חח לא מכירה את המילים חנוכה-חופש או עונש - חופשששששששששששששש וכמו שנאמר : "תדע החופש כבר קורא בשמי מזמין אותי אליו!! " חחחחחח ;) דמי חנוכה-בעד או נגד - בעד בעד בעד בעד אחלה שאלות :)

למעלה