שאלון=]

גמניייי חלק א'

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? יחפש את לירון 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? ו... 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? אמממ חלב עם אגוזים 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? לא הרבה ... חחח קורה לי מלא פעמים שאני חוזרת בשש וקמה ב-9 5. באיזה צבע הפוני שלך? אין לי פוניייייי 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? בזז בזז בזזז 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? שובי אל ביתי... 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? חחח מדוע לא?? 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? שרוכים 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? אממ... כלום1!?!?? 11. האם יצא לך לשבור קיר? חחח כן 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? לעצבן אנשים חהחהחהח 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? פלסטיק לבן 14. יש לך כרטיס תלמיד? ממש לא 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? חחח כןןןןן 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? אדום 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך יו קוראים לו? על שם של המורה השמנה שלי ..חהחחחח 18. מייייייי מיצי מיצי מיצי? מישהו אמר בוריס?!?!? (חח ידיד שלי שיש לו כינוי חתול שחור) 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? אנשים רעים רעים רעים סעו בזהירות 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? מישהו טוב לב(לירון) 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה). שמעו אני מלכה יש לי בכל הצבעים.. חח סתם אין לי .. חשתי לרגע קט 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית?חוקי ניוטון פועלים גם עליו 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? כי יש להם חדק חח סתם הם משחקים מי אמר שלא.?!?!? 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת?ושוב.. מי אמר שלו.. למה בני אדם לא יכולים לחלות (לא עלינו) בכלבת?? 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? 2 זה שמן מידי 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? חח כןן 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? משפחה חברים בית מחשב טלוויזיה.. הקיצור מה שיש לי פה רק בלי אנשים רעים ושקרנים 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? בית חדש ומרוהט להורים שלי 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? בישראל ובאור יהודה.. כי אני אוהבת את העיר והארץ הזו! 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? עוד פעם אותו דבר?? אמרתי לך עם גולות משחקים!!! 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? מעיינלנד 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? אמממ שאני לא אתייאש מהר 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? אווו כןן לא טיפה יותר למטה.. 34. מה היה הספר האחרון שקראת? אממממ אממממ אממממ אירופה אירופה בכיתה ז 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? חחח כת לירון לב 36. האם אתה חבר בכת השטן? חחח לאא!! חס וחלילה השם ישמור 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? חחח משהו מהלב 38. האם אתה אלוהים? לא...!! 39. האם אתה סובל מפיצול אישיות? כן לא אולי...חכו אנחנו נעשה שיחה בנינו ואני יחזור אליכם 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? חחחח זה עניין של בוטניקה 41. מה המסטיק האהוב עלייך? לא אוהבת סטייק 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון?אממ האמת.. שכן 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל?לא חס וחלילה 44. האם ננשכת ע"י עז? חחח לאא 45. מה מעיר אותך בבוקר? אבא 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? כחול!?!?? 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? יש לי עוד הרבה זמן אני מקווה 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? בטח מה אני פריירית?!?? 49. כמה כריות יש לך על המיטה? שתיים... 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? חחחח כןןן השעה 5 בלילה ומשעמם לי.. תחשבו לבד..

חלק ב'

51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? בוריס קרן וסימון... הם יצורים 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? רופאה... ועדיןן!! 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? אמממ חחח משהו אדום 54. על מה אתה חושב כרגע? חחח על מאיפה שחזרתי 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה? חחחח אמממ אמממ אין לי משהו מקורי 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? רינתתתת זה כאבבב 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? בוריס עובר שם כל הזמן אני פשוט מרביצה לו (ושוב בוריס זה ידיד שלי שיש לו עין רעה והוא קיבל את הכינוי חתול שחור) 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? לטגן את הדג לפזר את החסה ולקשט עם אפרסק חחחחחחחח 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? יראה להם את הכתר שלי מפוריםםם 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? בן אדם ערום?!!?? 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? חחחח עזבו אתם לא רוצים לדעת 62. מה עושה לך את זה? מה זה זה??? 63. מה זה היפי? חבר של פיפי 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? ללירון... שלמות!! 65. מה היית בגלגול הקודם? חחח אין לי שמץ 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? מה שה' יחליט 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? אורגן??? 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה? לאאא אני טובהההה חחחחח 69. האם אתה בעד אונס דובים? שמעו אם לבן אדם חסר למה לא?? חח סתםם אני נגדדד 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? זה לא משהו ספציפי זה האוכל של יום שישי 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה?לפני שנתים שפעת 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? כי הוא לא אמיתי חחחח 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? האם ידעת מי זה? כן היה לי וגםם ידעתי מי זה 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי? בקבוק קולה.. אותו שותים על השאר מפנטזים חחחחחחחחחחח 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? הכל!!?!? 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? יתאפק 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? יוריד אותו 78. על מה תקבל פרס נובל? תנ"ך??!? רפואה?!?!? 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי?בטחח אני יושבת בשמש ומבצעת את אותו תהליך 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? בוב הכי עושה לי את זה 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? החדר שלי 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? חחח היה משהו דביק שנדבק על הקיר וכולם ידעו שזה שם ואני שעה מחפשת את זה בשיער חחחחח 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? שיקרו לי 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? את במדעית אז את חרשנית (ואני לאאאאא) 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? ה'.. יעשה פה אחלה סדר 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? בטח שהוא מתחלק רק לא שלם חחחח 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? כי יש טעם לוואי של הצמיגים 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? עמבה 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? כי זה בריאאא 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? אמממ לא יודעת.. 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? תגידי מותק.. את באה לפה הרבה??? 92. מה חי בעליית הגג? חחח הכל 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? לא נפסיק לשיר 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? הרבהההההה 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? לוחצת 96. למה מגלחים כבשים? כדי שיהיה לנו חם 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? יאללה סבבה טנה נה נה נה טן טן טנה 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. חחח מה זה השפה הזו??? 99. למה ג'ורג' הלך לפארק?? לחפש אותי 100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכריע את מהלך חייך עד קצם: למה ענית על השאלון?!? כי אני אוהבת את הפורום והאנשים ורוצה שידעו עליי כמה שיותר!! ו.. זה העביר לי חצי שעה

למעלה