שאלון

שאלון

שאלון שנגנב מפורום בלו שגנב ממלא פורומים
שאלות כלליות: איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה? מה עושה לך את זה בבני המין השני? מה הכי חשוב בזוגיות? ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים: איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך? ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: רואה הרבה טלוויזיה? כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע? מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע? מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ? איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? איך הרגשת עם זה באותו רגע? איך הגעת להחלטה להצטרף לפורום שלנו? מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך? אם כן,באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי? מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? מה הוא האוטו האהוב עליך? מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? |האם מחמיאים לך על המראה החיצוני? |אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך? האם מחמיאים לך על האופי? אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך? מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? איך היה? האם בכית פעם בגלל אהבה? ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך: ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך:| הדבר האחרון... הסרט האחרון שראית? השיר האחרון ששמעת ? הספר האחרון שקראת? הדיסק האחרון שקנית? התוכנית האחרונה שראית? המבחן האחרון שעשית? האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? האדם האחרון שדיברת איתו אונליין? שעיצבן אותך? שגרם לך לחייך? אינטרנט... הכינוי במסנג'ר? באיי סי קיו? מצב נוכחי? יש לך סקייפ? מצלמת אינטרנט יש? עם מי אתה מתכתב הרבה? פורום אהוב? פורום שנוא? הפורום שלי? מנהל פורום? הבלוג שלי? קומונה אהובה? שנואה? החברים שלי בפורום הזה? הייתי רוצה שיהיה פורום ל? שם: מין: מיקום: מי האדם האחרון ש...: שפך עליך שתייה: זרק עליך משהו: צייר עליך משהו: תרם לך תשובה במבחן: איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו: התנשקת: אכלת: הלכת מכות: הצטלמת: מה הדיסק האחרון ש...: שמעת: קנית: המלצת עליו: צרבת: שברת: מה הבגד האחרון ש...: לבשת: פשטת: קנית: לווית מחבר: זרקת: בטח מה המקצוע האחרון ש...: למדת בבית ספר: שהיה לך בו מבחן: שעשית בו שיעורים: שהברזת ממנו: שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: מי קרוב המשפחה האחרון ש...: נישק אותך: הרביץ לך: קנה לך מתנה: הכין לך אוכל: ראה איתך סרט: מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית: הקלטת: רצית לראות ושכחת: נרדמת באמצע שלה: שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה: מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם: התעצבנת על החברים שלו: חשבת שהסקר שבו מטומטם: צחקת על הודעה שכתובה בו: נכנסת אליו לפני הפורום הזה: מהו המאכל האחרון ש...: אכלת: הקאת: הזמנת: אכלת עם חבר: זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: החבר הטלפוני האחרון ש...: דיברת איתו: ניתקת לו/ניתק לך: התקשר אליך: התקשרת אליו: ניתקת אתו כי אימאבא צעקו עליך: מהו הפירסינג האחרון ש...: עשית: החלפת: חיטאת: רצית לעשות: מהו הבלוג האחרון ש...: קראת: המליצו לך עליו: חשבת שהבלוגר שמאחוריו אידיוט: קראת והזדהית איתו עד דמעות: מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך: ריגש אותך: הפחיד אותך: היית מוכן להרוג כדי לראות: מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך: עצבן אותך: הבאת אותה בשיחת נפש: חלמת עליו: חשוב לך יותר מכל אחד אחר: מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה: רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף: רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי: רצית ללכת, אבל הי הייתה רחוקה מדי: כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית: העירו לך על איך שאתה לבוש: הבטן שלך קרקרה: שמעת מוזיקה: חלמת חלום מוזר: צחצחת שיניים: התקלחת: החלפת גרביים: רצית ללכת לישון:

אמ... לחימום

אני עונה
שאלות כלליות: איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה?כיתה ו'... אוף... תחזירו אותי אחורה!!! מה עושה לך את זה בבני המין השני? העיינים מה הכי חשוב בזוגיות? אמון ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים: 1. מוסיקה 2. הבית והמשפחה 3. אני איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך? מכות כל דקה זה נחשב יחסים? ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: 1. נוף נוף ונופי 2. הוריי הנחמדים 3. סאלי 4. רותמייל ודורדי 5. כולם... רואה הרבה טלוויזיה? לא כ"כ כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע? שעתיים מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע? מיה מהמורדים... היא כ"כ דומה לי!!! היא רגישה כמוני הכל בידיוק כמוני! מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? 10 ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ? שוקו איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? פליפה מהמורדים!!! הוא כלב! האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? כן! איך הרגשת עם זה באותו רגע? לא הרגשתי החזרתי... איך הגעת להחלטה להצטרף לפורום שלנו? אני לא זוכרת מי זאת הייתה ניראה לי lee blue7 אוLeeR4Ever או OrtaLee Ryan מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? עדיין לא הייתה כזאת אבל הולכת להיות... האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך? לצערי לפעמים כן אם כן,באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי? לפעמים חיובי והרבה פעמים שלילי מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? מטוס מה הוא האוטו האהוב עליך? BMV מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? לונדון... אנשים עם מבטא בריטי... אף אחד לא מתערב לך בחיים כולם מנומסים, שקטים... וזאת העיר הכי יפה בעולם! |האם מחמיאים לך על המראה החיצוני? כן... הרבה פעמים לפעמים זה מעצבן |אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך? שיער וגוף האם מחמיאים לך על האופי? לא כ"כ אנ נורא עקשנית ולא סבלנית אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך? שאני נחמדה לפעמים מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? סוכות איך היה? כיף האם בכית פעם בגלל אהבה? כמעט אבל לא ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך: אחותי פעם אחת ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך: הפעם הראשונה שלי על הבמה... הדבר האחרון... הסרט האחרון שראית? צ'יקן ליטל!!! השיר האחרון ששמעת ? get down on it שגיאה נכון? הספר האחרון שקראת? אמ... ניראה לי שזה היה בכיתה ו'... לובנגולו מלך זולו או 35 במאי הדיסק האחרון שקנית? DVD של מארון התוכנית האחרונה שראית? פלורסיינטה לשנייה המבחן האחרון שעשית? היום בבוקר בצרפתית האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? נופנוף האדם האחרון שדיברת איתו אונליין? בר (גם עכשיו) שעיצבן אותך? אושר שגרם לך לחייך? אושר אינטרנט... הכינוי במסנג'ר?I am BARbie from the block באיי סי קיו? ילדה שווה טיפה שובבה מצב נוכחי? אונליין יש לך סקייפ? יס מצלמת אינטרנט יש? כן עם מי אתה מתכתב הרבה? סאלי, בר, נטלי, רותמייל וכו' פורום אהוב? זה!!! ומארון פורום שנוא? אין הפורום שלי? הא? מנהל פורום? לא... הבלוג שלי? אין קומונה אהובה? רפואה שלמה שנואה? אין החברים שלי בפורום הזה? כולן לא? הייתי רוצה שיהיה פורום ל? רוב תומאס ודה אול אמריקן ריג'קט שם: בר מין: נקבה מיקום: לייד המחשב מי האדם האחרון ש...: שפך עליך שתייה: תמי המורה לדרמה זרק עליך משהו: היום בכדורסל צייר עליך משהו: אני תרם לך תשובה במבחן: רות איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו: לא זוכרת התנשקת: נמנעת אכלת: בפינת אוכל הלכת מכות: היום בכיתה עם אריאל הצטלמת: אתמול מה הדיסק האחרון ש...: שמעת: בלו בלו קנית: מארון המלצת עליו: מארון צרבת: בלו בלו-גילטי שברת: מה הבגד האחרון ש...: לבשת: חולצה וסוודר של פוקס וג'ינס של TNT מה שאני לובשת עכשיו פשטת: חולצת בצפר קנית: ג'קט, היום לווית מחבר: שומדבר... הבגדים שלהן גדולים לי!!! זרקת: חולצה מה המקצוע האחרון ש...: למדת בבית ספר: מתמטיקה שהיה לך בו מבחן: צרפתית שעשית בו שיעורים: מתמטיקה שהברזת ממנו: כמעט תרבות ישראל שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: חיה בתרבות ישראל מי קרוב המשפחה האחרון ש...: נישק אותך: סבתא לפני חצי שעה הרביץ לך: מי יעז?? קנה לך מתנה: דרור וסבתא הכין לך אוכל: מאמא ראה איתך סרט: צ'אפי מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית: פלור לשנייה הקלטת: אודטה רצית לראות ושכחת: הופעה של אדם ואלישיה נרדמת באמצע שלה: משחק מכור שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה: לא היה מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם: פורום חנונים! התעצבנת על החברים שלו: שום פורום חשבת שהסקר שבו מטומטם: שום פורום צחקת על הודעה שכתובה בו: כנ"ל נכנסת אליו לפני הפורום הזה: מארון מהו המאכל האחרון ש...: אכלת: תפו"ד עם עוף ואורז הקאת: סיני מוקפץ הזמנת: פיתה דרוזית אכלת עם חבר: צ'יפס זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: צ'יפס החבר הטלפוני האחרון ש...: דיברת איתו: נופנוף ניתקת לו/ניתק לך: אין התקשר אליך: נופנוף התקשרת אליו: נטליה ניתקת אתו כי אימאבא צעקו עליך: נטליה מהו הבלוג האחרון ש...: קראת: חברה שלי המליצו לך עליו: של חברה שלי חשבת שהבלוגר שמאחוריו אידיוט: כלופ קראת והזדהית איתו עד דמעות: כנ"ל מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך: צ'יקן ליטל ריגש אותך: חותנת בהפרעה הפחיד אותך: השדים של מרי היית מוכן להרוג כדי לראות: הארי פוטטטרררר מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך: אושר עצבן אותך:אושר הבאת אותה בשיחת נפש: סאלי חלמת עליו: נפנפ חשוב לך יותר מכל אחד אחר: כולןןןן!!!! מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה: מת להיות רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף: אין רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי: צביקה פיק רצית ללכת, אבל היא הייתה רחוקה מדי: מארון כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: שיר נולד מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית: ממש ברגע זה העירו לך על איך שאתה לבוש: הבטן שלך קרקרה: היום בשתיים שמעת מוזיקה: הרגע חלמת חלום מוזר: כל יום ביומו צחצחת שיניים: לפני שיצאתי לקניון התקלחת: אתמול ואני הולכת עכשיו החלפת גרביים: היום בבוקר רצית ללכת לישון: היום בבוקר

ושכחתי להזכיר שהעתקתי גם את התשובות

שלי מפורום בלו אבל לפה הגעתי במקרה...

CrAzY DoLL101

New member
ברבי../images/Emo123.gif

אני, "אחותך הגדולה" לא מבין האנשים הקרובים אלייך ביותר בעולם?!
נעלבתי
חח.. סתם סחתיין על השאלון

אני אוהבת שאלונים../images/Emo99.gif

תודה קרן
שאלות כלליות איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה? הממ... אני חושבת שהחודשים הראשונים בחייה של אחותי. הייתי בת שלוש
מה עושה לך את זה בבני המין השני? עיניים, ידיים ובכלל-חתיכיות יתר
. מה הכי חשוב בזוגיות? אמון ואהבה מן הסתם ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים: קבלה עצמית, אהבה ואופטימיות. איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך? טובים.
ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: אמא, אבא, אלה, ליהי ואנוכי
רואה הרבה טלוויזיה? כן, יותר מדי כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע? בערך שלוש שעות
. אבל לא ברצף! מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע? המממ... לא יודעת, אני יותר מזדהה עם דמויות מסרטים. חוצמזה שאני לא ממש זוכרת. מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? לחם עם משהו ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ? קפה
איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? אני לא יודעת אם הכי שנאתי אותה, אבל לא סבלתי את גברת הובר בעקרות בית נואשות. האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? כן איך הרגשת עם זה באותו רגע? נעלבתי נורא, כצפוי איך הגעת להחלטה להצטרף לפורום שלנו? זה דיי דפוק-אני בקטע של מארון מאז שהם פרצו פחות או יותר, אבל אף פעם לא חשבתי שוואלה, אולי יש להם פורום. פתאום נזכרתי שכנראה שיש להם, ואז חיפשתי והנה אני כאן
מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? זה עוד לא ממש קרה, אבל אני מנסה להתקבל ל"תלמה ילין" (בצפר לאומנויות) ואם אני אתקבל ואחליט ללכת אני חושבת שזו תהיה ההחלטה הכי חשובה שעשיתי. האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך? בטח אם כן,באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי? חיובי אני חושבת
מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? מכונית פרטית מה הוא האוטו האהוב עליך? מיני קופר
מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? ניו יורק, כי היא ניו יורק. היא פשוט עיר יוצאת דופן, ומאז שהייתי שם התאהבתי בה. האם מחמיאים לך על המראה החיצוני? לפעמים |אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך? בגדים אני חושבת האם מחמיאים לך על האופי? כן, לפעמים אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך? לוידעת מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? בשנה שעברה איך היה? לא משהו. פשוט אני מפחדת לעלות בערך על 80% מהמתקנים, אז כל מה שנשאר לי זה לעשות בקרוסלה של הברבורים עם אחותי
האם בכית פעם בגלל אהבה? לא ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך: לא יודעת. ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך: הולדת אחותי הקטנה. זה פשוט שינה לי את החיים בצורה כל כך משמעותית. הדבר האחרון... הסרט האחרון שראית? בקולנוע? הארי פוטר וגביע האש. אחלה סרט. השיר האחרון ששמעת? hey jude של הביטלס
הספר האחרון שקראת? "סיפור על אהבה וחושך" של עמוס עוז
הדיסק האחרון שקנית? קולדפליי, X&Y התוכנית האחרונה שראית? אחיות או לא להיות המבחן האחרון שעשית? היום, בוחן פתע במתמטיקה. האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? ירון, ידיד של אמא האדם האחרון שדיברת איתו אונליין? מיכל שעיצבן אותך? אלה שגרם לך לחייך? ליוש אינטרנט... הכינוי במסנג'ר? charmed--->live from new york-it's saturday night! באיי סי קיו? אין לי אייסי מצב נוכחי? אוואי יש לך סקייפ? יס אינדיד מצלמת אינטרנט יש? סי עם מי אתה מתכתב הרבה? עמית פורום אהוב? בנות פורום שנוא? לא נכנסת לפורומים שאני שונאת הפורום שלי? הא? מנהל פורום? Mrs Brightside. באמת אבל. את מותק
הבלוג שלי? לא הבנתי
קומונה אהובה? לא נכנסת לקומונות שנואה? כנ"ל החברים שלי בפורום הזה? אני חדשה, אז אני לא יודעת הייתי רוצה שיהיה פורום ל? גווינית' פאלטרו שם: שירה מין: נקבה
מיקום: מרכז מי האדם האחרון ש... שפך עליך שתייה: אף פעם זרק עליך משהו: ליהי צייר עליך משהו: ליהי
תרם לך תשובה במבחן: אדיר איפה בפעם האחרונה... רבת עם מישהו: בצפר התנשקת: עוד לא. כאילו בפה לא. אכלת: מטבח הלכת מכות: לא הולכת מכות הצטלמת: בצפר מה הדיסק האחרון ש... שמעת: האוסף של הביטלס קנית: לא הייתה שאלה כזו כבר? המלצת עליו: Intensive care של רובי וויליאמס. צרבת: הורדתי מלא שירים וצרבתי לדיסק אחד שברת: לא שברתי שום דיסק מה הבגד האחרון ש... לבשת: עכשיו אני לובשת מכנסיים צבאיות מפוקס וחולצה לבנה פשטת: סווטשירט ורוד קנית: מגפיים נחשב? לווית מחבר: כלום זרקת: הרבה דברים בתחילת השנה מה המקצוע האחרון ש... למדת בבית ספר: מתמטיקה שהיה לך בו מבחן: הייתה כבר שאלה כזו שעשית בו שיעורים: מתמטיקה שהברזת ממנו: לשון שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: מורשת מי קרוב המשפחה האחרון ש... נישק אותך: אבא הרביץ לך: ליהי
קנה לך מתנה: אלה הכין לך אוכל: אבא ראה איתך סרט: אבא מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש... ראית: הייתה כבר שאלה כזו הקלטת: לא הקלטתי רצית לראות ושכחת: וויל&גרייס
נרדמת באמצע שלה: ג'יי לנו שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה: לוידעת מהו הפורום האחרון ש... תהית למה הוא הוקם: לא יודעת התעצבנת על החברים שלו: נולד לרקוד. אבל רק על חברה אחת. חשבת שהסקר שבו מטומטם: לא קוראת סקרים צחקת על הודעה שכתובה בו: בנות נכנסת אליו לפני הפורום הזה: בנות מהו המאכל האחרון ש... אכלת: חביתה הקאת: לא בדקתי הזמנת: ננדוס
אכלת עם חבר: גלידה זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: שניצל החבר הטלפוני האחרון ש... דיברת איתו: מיכל ניתקת לו/ניתק לך: לא יודעת התקשר אליך: מיכל התקשרת אליו: מיכל
. פשוט היא התקשרה אלי, ואז בערב התקשרתי אליה
ניתקת אתו כי אימאבא צעקו עליך: עמית מהו הפירסינג האחרון ש... עשית: באוזניים החלפת: באוזניים חיטאת: באוזניים רצית לעשות: באוזניים (כי סתמתי. אבל אין לי אומץ לעשות) מהו הבלוג האחרון ש... קראת: של חברה המליצו לך עליו: לא זוכרת איך קוראים לו חשבת שהבלוגר שמאחוריו אידיוט: לוידעת, אני לא ממש קוראת בלוגים קראת והזדהית איתו עד דמעות: אף אחד מהו הסרט האחרון ש... הצחיק אותך: מעודדות צמודות2 ריגש אותך: שייקספיר מאוהב
הפחיד אותך: לא רואה סרטים מפחידים היית מוכן להרוג כדי לראות: צ'רלי בממלכת השוקולד מי החבר האחרון ש... הצחיק אותך: שיר עצבן אותך: שני הבאת אותה בשיחת נפש: מיכל חלמת עליו: שיר
חשוב לך יותר מכל אחד אחר: לא יודעת מהי ההופעה האחרונה ש... היית בה: אף פעם לא הייתי בהופעה
רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף: כנ"ל רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי: נו רצית ללכת, אבל הי הייתה רחוקה מדי: כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: מתי בפעם האחרונה ערסים התנחלו לך מתחת לבית: אף פעם העירו לך על איך שאתה לבוש: אמא, אבל הערה חיובית הבטן שלך קרקרה: בצהריים שמעת מוזיקה: עכשיו חלמת חלום מוזר: שלשום צחצחת שיניים: בבוקר התקלחת: אתמול החלפת גרביים: היום בבוקר רצית ללכת לישון: בצהריים

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gifX&Y../images/Emo47.gif

כ"כ מעולה. מנהל פורום? Mrs Brightside. באמת אבל. את מותק העלית לי חיוך עכשיו
תודה:$,והשם הוא הילה
.

מה?

אולי נעשה שרשור שמות לכל מי שלא בטוח בשמות? אז אני בר
וזאת ששלחה את ה
זאת גל
והמנהלת זאת הילה
ווווווו-SuperKeren זאת קרן