שאלון*|

barbar27

New member
|מדוזה|../images/Emo113.gifאענה../images/Emo24.gif

חח כן כאילו שיש לי זמן בכלל. 1. שם:בר 2. גיל:11 3. מיקום בארץ:פרדסיה האם אתה 4. מאחר הרבה? לגמרי ההפך! 5. עובד? עדיין לא 6. אוהב את המשפחה שלך? ברור:| 7. אוכל מילקי?המ.. כשבא לי. פעם מצאתי בפנים איזה גוש עצם או משהו כזה ומאז אני קצת מתאכזרת אל אכילת מילקים. 8. יש לך אובססיה\\סטייה? יוני בלוך? 9. אוהב חורף? מאודדד 10. מבריז הרבה מביצפר? לא
11. מדבר הרבה בטלפון? כן
12. מקבל ציונים טובים? 90-100 זה טוב? 13. כותב שירים\\סיפורים? הרבה 14. משתדל לאכול בריא? יש תקופותP: 15. חושב על עצמך לפני אחרים? כמעט ולא 16. חוסך כסף? כןכןכן 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? כן, כי עד עכשיו לא היה לי בדיוק מה לקנות אז אמרתי- 'מה איכפת לי לעזאזל?' וקניתי כל מה שזז, עכשיו אני מצטערת על זה^^ 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? יאפ 19. קונה מתנות? יאפיאפיאפ 20. חושב שאתה בנאדם טוב?
האם אי פעם 21. שיקרת? ברור, אבל לא שקר גדולגדול. 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? כן:Z 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? חחחחחחחחחחח כןכן 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? 'אין גבול לטיפשות שלך' נחשב? לאיזו פקאצה מהכיתה שלי.P: 25. ישנת עם רדיו דלוק? המ לא. 26. עם טלוויזיה דלוקה? יאפ 27. לא ישנת יום שלם? יאפ 28. היית במחשב כל הלילה? עד 5 הכי מאוחר:$ 29. היית בחו"ל? יאפ 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? נופ 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? חחח בעיתון בית הספרP: 32. חיבקת מישהו מפורסם? אה-הא
יוני ואפרת בנתיים. ועוד יוני שונא חיבוקים, והוא אכן חיבק אותי. כבוד! 33. הופעת על במה? הרבה! 34. גנבת משהו? חחחח כשהייתי בגן לקחתי פעם טושים מחברה שליP: 35. תפסת טרמפ? רק מחברות:X 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? חחחח כן אבל לא הכל. רק כמהP: 37. הלכת לאיבוד? כן, וזה קורה לי כמעט תמיד בטיולים בבית הספר:Z 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? נופ|: 39. נשברה לך שן? נופ 40. עישנת סיגריה? נופפפפפ ווגם לא אעשן לעולם. מה הדבר האחרון 41. שאכלת? ספגטי 42. שקנית? קקטוס! 43. ספר אחרון שקראת? המרה המוזרשל הכלב בשעות הלילה 44. סרט אחרון שראית בקולנוע?הממ משהו עם אליזה בת 45. הופעה אחרונה שהיית? הקו האפל, 16 לנובמבר בארבי כפ"ס 46. דיסק אחרון ששמעת? של סופר גראס
47. שיר אחרון ששמעת?נחשו:| 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש?המ. תפוזים של יוני 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? שעור גיטרה:\ שבוע שעבר הייתי חולה אז לא באתי:\ 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? פורום יוני בלוך ואפרת גוש 51. אדם אחרון שראית?אח שלייוצא מהבית ב2 לעבוד. 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? היום , ילדה מהכיתה שלי. היא.. ה... נתקעה בעמוד
53. אדם אחרון שחיבק אותך? חברה שלי סתיו 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? אמא 55. אדם אחרון שצעקת עליו? הדיסקמן שלי:mad: אהובים 56. צבע אהוב? שחור, אדום, סגול כההכההכהה, ולבן 57. סרט אהוב? יש הרבה מדיי
58. ספר אהוב? יש הרבה מדיי
59. זמר\\ת\\להקה אהובה? יש הרבה הרבה הרבה הרבה יותר מדיי אבל אגיד חלק- יוני בלוך, אפרת גוש, רד הוט צ'ילי פפרס, סופר גראס, סקורפיונס, וויטוס, אביב גפן, פרנס פרדינהנד ועודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד. 60. דיסק אהוב? כל מי שצויין למעלה?
61. שיר אהוב? נו:| 62. תוכנית טלווזיה אהובה? הממ שנות ה70, אארץ נהדרת, האריכון ב24, המ המ לא יודעת הרבה מדיי. 63. מאכל אהוב? נו שאלות כלליות מדיי:\ 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? יש יותר מדיי!! ואני חושבת שאתם גם לא מכירים אותם. חוץ מהמשפחה שלי, נראה לי יוני בלוך 65. מקצוע אהוב? מתמטיקה ואומנות 66. זמן ביום? עכשיו בחורף 17:00, בקיץ 17:49-19:00 בערך 67. ממתק\\חטיף אהוב? צ'יפס
68. אתר אהוב באינטרנט: תפוז פורומים 69. ערוץ אהוב?,22,24,27[סטארוורלד], ערוץ3, וכל מיניP: 70. קליפ אהוב?נעים בחוץ, של יוני העדפות 71. אביב או סתיו? סתיו 72. קפה או תה? אפחד
שונאת משקאות חמים 73. כתום או צהוב? כתום [בע על שניהם] 74. טלפון או פלאפון? אותה מידה אני חושבת.. אולי טלפון 75. סלקום או אורנג'? פלאפון|: 76. שוקולד מריר או חלב? גםוגם 77. שיער אסוף או פזור? במקרה שלי אסוף, כי אם הוא פזור יותר מ2 דקות הוא נהיה נפוח כמו איזה...בע. 78. ירח או שמש?ירח^^ 79. קולה או ספרייט? גם וגם! רק תביאו 80. קור או חום? קקקקוווורררר 81. אילת או חרמון? חרמון!!@# 82. עיינים ירוקות או כחולות? כחולות 83. קרמבו או גלידה? גלידה? לא..קרמבו. טוב, גם וגם. 84. לילה או יום? באמצע. 85. דיסקמן או מערכת? חח תראו, אם אני בטיול או בדרך לבי"ס אני לא ממש יכולה מערכתP: בעיקרון מערת, זה תלוי איפה אני. 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? גם וגם! 87. השיר שלנו או מיכאלה? השיר שלנו 88. שחור או לבן? שחור 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? לנקות בחפיף 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנים אל פנים. אבל לא ממש איכפת לי. 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עםP: זה יפה שזה מאחורה ככה 92. פסטיגל או פיטר פן?
אפחד
93. נעלי בית או יחפים?תלוי 94. סבון רגיל או נוזלי? אני אוהבת יותר את הרגיל, אבל אצלנו משתמשים בנוזלי. 95. ביצפר או צבא? לאדעת|: נראה לי בית ספר:X ולסיום 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה?פסטיכל או פיטרפן 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה?פסטיגל או פיטרפן 98. השאלון ארוך מידי לדעתך?ארוך, כמו שצריך 99. האם נהנת לענות עליו?אני אוהבת שאלונים! 100. תן ציון לשאלון. 1-10..המ.. 7 זהו?

®NuLy®

New member
Me../images/Emo9.gif

על עצמך 1. שם: גלי 2. גיל: 15 3. מיקום בארץ: ירושלים האם אתה 4. מאחר הרבה? לא 5. עובד? בחופשים 6. אוהב את המשפחה שלך? כן 7. אוכל מילקי? לא
8. יש לך אובססיה\\סטייה? למוזיקה ומחשב 9. אוהב חורף? לא ממש 10. מבריז הרבה מביצפר? אף פעם 11. מדבר הרבה בטלפון? לא 12. מקבל ציונים טובים? עכשיו לא
13. כותב שירים\\סיפורים? לא 14. משתדל לאכול בריא? לא 15. חושב על עצמך לפני אחרים? תלוי 16. חוסך כסף? כן 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? על סרטים 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? לא 19. קונה מתנות? כן 20. חושב שאתה בנאדם טוב? כן האם אי פעם 21. שיקרת? כן 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? כן 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? כן 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? כן 25. ישנת עם רדיו דלוק? לא 26. עם טלוויזיה דלוקה? כן 27. לא ישנת יום שלם? כן 28. היית במחשב כל הלילה? לא 29. היית בחו"ל? כן 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? כן 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? לא 32. חיבקת מישהו מפורסם? לא 33. הופעת על במה? כן 34. גנבת משהו? כן 35. תפסת טרמפ? לא 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? לא 37. הלכת לאיבוד? כן 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? לא 39. נשברה לך שן? לא 40. עישנת סיגריה? לא מה הדבר האחרון 41. שאכלת? מסטיק 42. שקנית? את הקלטת "אליס בארץ הפלאות" (אני מעריצת דיסני גאה
) 43. ספר אחרון שקראת? 4 בתי וגעגוע 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? חתונת רפאים (מומלץ מאוד) 45. הופעה אחרונה שהיית? פסטיבל בשקל חחח 46. דיסק אחרון ששמעת? האחרון של מרילין מנסון 47. שיר אחרון ששמעת? Tainted Love 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? ^^ 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? עבודה בג"ג 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? וואלה 51. אדם אחרון שראית? אמא 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? לא זוכרת 53. אדם אחרון שחיבק אותך? אחי 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? מישי שרצתה את אמא 55. אדם אחרון שצעקת עליו? אחי אהובים 56. צבע אהוב? סגול 57. סרט אהוב? טרילוגיית שר הטבעות 58. ספר אהוב? סדרת הארי פוטר 59. זמר\\ת\\להקה אהובה? אמינם 60. דיסק אהוב? אמריקן אידיוט של גרין דיי 61. שיר אהוב? I Dont Wanna Miss A Thing של אירוסמית' 62. תוכנית טלווזיה אהובה? שנות ה-70 63. מאכל אהוב? צ'יפס וכל דבר שקשור לתפו"א 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? מממ את כל המשפחה חחח 65. מקצוע אהוב? סוציאולוגיה למרות שהשנה אני לא לומדת 66. זמן ביום? הכל רק לא בוקר 67. ממתק\\חטיף אהוב? מרס
68. אתר אהוב באינטרנט? תפוז 69. ערוץ אהוב? אני בקושי רואה טלוויזיה 70. קליפ אהוב? Sing For The Moment של אמינם העדפות 71. אביב או סתיו? סתיו 72. קפה או תה? אייס קפה
73. כתום או צהוב? כתום 74. טלפון או פלאפון? שניהם 75. סלקום או אורנג'? אורנג' 76. שוקולד מריר או חלב? חלב 77. שיער אסוף או פזור? פזווור 78. ירח או שמש? שניהם 79. קולה או ספרייט? קולה 80. קור או חום? קור 81. אילת או חרמון? שניהם 82. עיינים ירוקות או כחולות? שילוב של שניהם (כמו שלי
) 83. קרמבו או גלידה? גלידה 84. לילה או יום? שניהם 85. דיסקמן או מערכת? מערכת 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזית 87. השיר שלנו או מיכאלה? שניהם זבל 88. שחור או לבן? שחור 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? תלוי מה 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנים מול פנים 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? בלי 92. פסטיגל או פיטר פן? פיטר פן! אההה אני זוכרת שאהבתי את זה בכיתה ב'
93. נעלי בית או יחפים? נעלי בית מאאאגניבים 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי 95. ביצפר או צבא? בצפר ולסיום 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? כל השאלון זה או זה 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? כנ"ל 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? לא 99. האם נהנת לענות עליו? חוץ מהחלק האחרון 100. תן ציון לשאלון 6

0had1

New member
הנהנ

על עצמך 1. שם:אוהד 2. גיל:15 3. מיקום בארץ:קיסריה האם אתה 4. מאחר הרבה?כה 5. עובד?לא 6. אוהב את המשפחה שלך?בערך.... 7. אוכל מילקי?לא 8. יש לך אובססיה\\סטייה?לא......... 9. אוהב חורף?מאוד... 10. מבריז הרבה מביצפר?לא ממש... 11. מדבר הרבה בטלפון?המון..(עם חשבון של 1500ש"ח זה הרבה אז רק קצת...) 12. מקבל ציונים טובים?80 בערך.. 13. כותב שירים\\סיפורים?כן 14. משתדל לאכול בריא?לא 15. חושב על עצמך לפני אחרים?לא חושב 16. חוסך כסף?לא 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? בטח.. 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה?ברור..(כאילו דה...) 19. קונה מתנות?תלוי למי אבל ת'כלס כה 20. חושב שאתה בנאדם טוב?כן האם אי פעם 21. שיקרת?כן 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה?לא 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף?כן זה קורה די הרבה 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו?כן 25. ישנת עם רדיו דלוק?כן 26. עם טלוויזיה דלוקה?לא 27. לא ישנת יום שלם?כן 28. היית במחשב כל הלילה?כן 29. היית בחו"ל?כן 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל?כן 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון?כן 32. חיבקת מישהו מפורסם?עוד לא 33. הופעת על במה?כן 34. גנבת משהו?כן(מסטיקים מהמכול (לא נחשב נכון?) 35. תפסת טרמפ?כן 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים?בחיים לא 37. הלכת לאיבוד?כן 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף?ממש ממש לא 39. נשברה לך שן?כן 40. עישנת סיגריה?כן מה הדבר האחרון 41. שאכלת?פיצה 42. שקנית?דאודורנט 43. ספר אחרון שקראת?הארי פוטר החדש 44. סרט אחרון שראית בקולנוע?הארי פוטר החדש 45. הופעה אחרונה שהיית?של חברים שלי... 46. דיסק אחרון ששמעת?סיסטם החדש 47. שיר אחרון ששמעת?fuel metallica 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש?לא יודע מה שאני שר כול היום אני חושב...) 49. מה הדבר האחרון שהדפסת?עבודה 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)?חבר 51. אדם אחרון שראית?חבר שלי 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה?חברה שלי....... 53. אדם אחרון שחיבק אותך?ידידה טובה שלי 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון?באגי... 55. אדם אחרון שצעקת עליו?באגי... אהובים 56. צבע אהוב?אדום...כחול 57. סרט אהוב?יורו טריפ 58. ספר אהוב?סודוקו חדש.... 59. זמר\\ת\\להקה אהובה?metallica.... 60. דיסק אהוב?st anger 61. שיר אהוב?nosthing///metallica 62. תוכנית טלווזיה אהובה?ארץ נהדרת (אולי ואולי לא... 63. מאכל אהוב?סושי 64. בנאדם שאתה הכי אוהב?ידידה שלי 65. מקצוע אהוב?לא יודע (אבל בטוח לא בצפר..) 66. זמן ביום?לצערי 7שעות... 67. ממתק\\חטיף אהוב?skitals// 68. אתר אהוב באינטרנט?.............. 69. ערוץ אהוב?...... 70. קליפ אהוב?....... העדפות 71. אביב או סתיו? סתיו 72. קפה או תה?תה 73. כתום או צהוב?צהוב 74. טלפון או פלאפון?פלאפון 75. סלקום או אורנג'?אורנג' 76. שוקולד מריר או חלב?חלב 77. שיער אסוף או פזור?בעיקרון פזור (אבל לא יודע עם זה בטוח) 78. ירח או שמש?ירח 79. קולה או ספרייט?ספרייט 80. קור או חום?קור 81. אילת או חרמון?אילת 82. עיינים ירוקות או כחולות?ירוקות 83. קרמבו או גלידה?גלידה 84. לילה או יום?לילה 85. דיסקמן או מערכת?דיסקמן 86. מוזיקה ישראלית או לועזית?לועזית 87. השיר שלנו או מיכאלה?בעעעעעעעעעע 88. שחור או לבן?לבן 89. לנקות או להשעיר מלוכלך?מלוכלך 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים?פנים מול פנים 91. סווטשרט - עם כובע או בלי?עם כובע 92. פסטיגל או פיטר פן?בעעעעעעעעעעעעעע 93. נעלי בית או יחפים?נעלי בית 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי 95. ביצפר או צבא? ביצפר ולסיום 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה?השאלון... 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה?גם השאלון.... 98. השאלון ארוך מידי לדעתך?כן אני די בטוח אפילו..... 99. האם נהנת לענות עליו?לא ממש 100. תן ציון לשאלון000000000000

Dark L

New member
קיי. גמאני.

על עצמך 1. שם: לילי. 2. גיל: 15 וחצי. 3. מיקום בארץ: חולון. האם אתה 4. מאחר הרבה? יאפ. 5. עובד? יאפ. 6. אוהב את המשפחה שלך? יאפ. 7. אוכל מילקי? כשמתחשק. 8. יש לך אובססיה\\סטייה? מינית? אובססיה לנקודות במקלדת. [.] אעאאע 9. אוהב חורף? הכי שבעולם. 10. מבריז הרבה מביצפר? הייתי. 11. מדבר הרבה בטלפון? איכ. לא. 12. מקבל ציונים טובים? אם אני מתאמצת... 13. כותב שירים\\סיפורים? סיפורים. 14. משתדל לאכול בריא? ח לא. 15. חושב על עצמך לפני אחרים? לא הבנתי :| 16. חוסך כסף? לא. 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? יאפ. 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? לא. 19. קונה מתנות? כשצריך, כמובן. 20. חושב שאתה בנאדם טוב? תלוי איך מגדירים בנאדם טוב... האם אי פעם 21. שיקרת? מי שאומר שלא, הוא משקר כבר עכשיו. 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? באחת שאני ממש שונאת. וזהו. 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? ח כן. 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? יאפ. 25. ישנת עם רדיו דלוק? ח כן. 26. עם טלוויזיה דלוקה? תמיד. 27. לא ישנת יום שלם? יאפ. 28. היית במחשב כל הלילה? יאפ. 29. היית בחו"ל? יאפ. 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? לא. 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? לא. 32. חיבקת מישהו מפורסם? יאפ. 33. הופעת על במה? יאפ. 34. גנבת משהו? ח כן. 35. תפסת טרמפ? לא. 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? לא שזכור לי... 37. הלכת לאיבוד? כן.. פעם, פעמיים... 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? איכ. לא. 39. נשברה לך שן? ח כן. 40. עישנת סיגריה? אני מעשנת T_T מה הדבר האחרון 41. שאכלת? קינדר בואנו. 42. שקנית? כנ"ל. 43. ספר אחרון שקראת? אני בעיצומו של ספר מעניין על תולדות הקולנוע. 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? וואו. כמה זמן לא הייתי בקולנוע... לא זוכרת. 45. הופעה אחרונה שהיית? וואו. גם הופעות אני לא זוכרת... 46. דיסק אחרון ששמעת? redemption של Useless ID. 47. שיר אחרון ששמעת? עכשיו אני שומעת hocico. 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? השיר הזה... החדש. הרגאיי המגניב הזה שהולך ככה: "לא, אל תשחק איתי..." נהנהנה. אז זה. 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? עבודה בקולנוע. 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)?האתר של הוסיקו. 51. אדם אחרון שראית? אחי הקטן? 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? אנלא זוכרת, זה היה מזמן שמישו ראה אותי בוכה... 53. אדם אחרון שחיבק אותך? רינת. 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? איילה. 55. אדם אחרון שצעקת עליו? אחי הקטן. אהובים 56. צבע אהוב? שחור, אדום וירוק. 57. סרט אהוב? הצלצול [כולם] וטרויה. 58. ספר אהוב? "בורחים מהבית" של רון כחלילי. 59. זמר\\ת\\להקה אהובה? סיסטם, זה ממש ברור. 60. דיסק אהוב? טוקסיסיטי. [הדיסק הכי טוב שלהם] 61. שיר אהוב? מר. ג'ק של סיסטם ונו לייף של סליפנוט. 62. תוכנית טלווזיה אהובה? ח רנו פסקאל ובטיפול. 63. מאכל אהוב? לויודעת... פיצה? 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? יש כמה... חוץ מזה ששמות לא יעזרו לכם כ"כ. 65. מקצוע אהוב? בימוי והפקה. 66. זמן ביום? ערב. 67. ממתק\\חטיף אהוב? קינדר בואנו. 68. אתר אהוב באינטרנט? לא הייתי קוראת לזה אהוב אבל אני הכי הרבה בתפוז ובהייד פארק. 69. ערוץ אהוב? ביפ. 70. קליפ אהוב? אהבתי את הקליפ של אוונסנס - every body's full. העדפות 71. אביב או סתיו? אביב. 72. קפה או תה? קפה. 73. כתום או צהוב? כתום. 74. טלפון או פלאפון? פלאפון. 75. סלקום או אורנג'? סלקום. 76. שוקולד מריר או חלב? שניהם. 77. שיער אסוף או פזור? לא'כפת לי. 78. ירח או שמש? ירח. 79. קולה או ספרייט? קולה. 80. קור או חום? קור. 81. אילת או חרמון? שניהם אחלה, רק תלוי מתי. 82. עיינים ירוקות או כחולות? ירוקות. 83. קרמבו או גלידה? גלידה. 84. לילה או יום? לילה. 85. דיסקמן או מערכת? שניהם. 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזית. 87. השיר שלנו או מיכאלה? T_T שומדבר. 88. שחור או לבן? שחור. 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? מה שמתחשק. 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? בטח שפנים מול פנים. 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עם. 92. פסטיגל או פיטר פן? מה הולך פה? מה זה השאלות האלה? 93. נעלי בית או יחפים? יחפים. 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי. 95. ביצפר או צבא? תנו לי להגיע לצבא קודם. טוב? ולסיום 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? שאלה 92. 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? כנ"ל. 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? ממש לא. עשיתי ארוכים יותר. 99. האם נהנת לענות עליו? העביר לי תזמן.. 100. תן ציון לשאלון. היה נחמד וזהו.

למעלה