../images/Emo113.gifאענה../images/Emo24.gif
חח כן כאילו שיש לי זמן בכלל. 1. שם:בר 2. גיל:11 3. מיקום בארץ:פרדסיה האם אתה 4. מאחר הרבה? לגמרי ההפך! 5. עובד? עדיין לא 6. אוהב את המשפחה שלך? ברור:| 7. אוכל מילקי?המ.. כשבא לי. פעם מצאתי בפנים איזה גוש עצם או משהו כזה ומאז אני קצת מתאכזרת אל אכילת מילקים. 8. יש לך אובססיה\\סטייה? יוני בלוך? 9. אוהב חורף? מאודדד 10. מבריז הרבה מביצפר? לא
11. מדבר הרבה בטלפון? כן
12. מקבל ציונים טובים? 90-100 זה טוב? 13. כותב שירים\\סיפורים? הרבה 14. משתדל לאכול בריא? יש תקופותP: 15. חושב על עצמך לפני אחרים? כמעט ולא 16. חוסך כסף? כןכןכן 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? כן, כי עד עכשיו לא היה לי בדיוק מה לקנות אז אמרתי- 'מה איכפת לי לעזאזל?' וקניתי כל מה שזז, עכשיו אני מצטערת על זה^^ 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? יאפ 19. קונה מתנות? יאפיאפיאפ 20. חושב שאתה בנאדם טוב?
האם אי פעם 21. שיקרת? ברור, אבל לא שקר גדולגדול. 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? כן:Z 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? חחחחחחחחחחח כןכן 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? 'אין גבול לטיפשות שלך' נחשב? לאיזו פקאצה מהכיתה שלי.P: 25. ישנת עם רדיו דלוק? המ לא. 26. עם טלוויזיה דלוקה? יאפ 27. לא ישנת יום שלם? יאפ 28. היית במחשב כל הלילה? עד 5 הכי מאוחר:$ 29. היית בחו"ל? יאפ 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? נופ 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? חחח בעיתון בית הספרP: 32. חיבקת מישהו מפורסם? אה-הא
יוני ואפרת בנתיים. ועוד יוני שונא חיבוקים, והוא אכן חיבק אותי. כבוד! 33. הופעת על במה? הרבה! 34. גנבת משהו? חחחח כשהייתי בגן לקחתי פעם טושים מחברה שליP: 35. תפסת טרמפ? רק מחברות:X 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? חחחח כן אבל לא הכל. רק כמהP: 37. הלכת לאיבוד? כן, וזה קורה לי כמעט תמיד בטיולים בבית הספר:Z 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? נופ|: 39. נשברה לך שן? נופ 40. עישנת סיגריה? נופפפפפ ווגם לא אעשן לעולם. מה הדבר האחרון 41. שאכלת? ספגטי 42. שקנית? קקטוס! 43. ספר אחרון שקראת? המרה המוזרשל הכלב בשעות הלילה 44. סרט אחרון שראית בקולנוע?הממ משהו עם אליזה בת 45. הופעה אחרונה שהיית? הקו האפל, 16 לנובמבר בארבי כפ"ס 46. דיסק אחרון ששמעת? של סופר גראס
47. שיר אחרון ששמעת?נחשו:| 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש?המ. תפוזים של יוני 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? שעור גיטרה:\ שבוע שעבר הייתי חולה אז לא באתי:\ 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? פורום יוני בלוך ואפרת גוש 51. אדם אחרון שראית?אח שלייוצא מהבית ב2 לעבוד. 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? היום , ילדה מהכיתה שלי. היא.. ה... נתקעה בעמוד
53. אדם אחרון שחיבק אותך? חברה שלי סתיו 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? אמא 55. אדם אחרון שצעקת עליו? הדיסקמן שלי

אהובים 56. צבע אהוב? שחור, אדום, סגול כההכההכהה, ולבן 57. סרט אהוב? יש הרבה מדיי
58. ספר אהוב? יש הרבה מדיי
59. זמר\\ת\\להקה אהובה? יש הרבה הרבה הרבה הרבה יותר מדיי אבל אגיד חלק- יוני בלוך, אפרת גוש, רד הוט צ'ילי פפרס, סופר גראס, סקורפיונס, וויטוס, אביב גפן, פרנס פרדינהנד ועודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד. 60. דיסק אהוב? כל מי שצויין למעלה?
61. שיר אהוב? נו:| 62. תוכנית טלווזיה אהובה? הממ שנות ה70, אארץ נהדרת, האריכון ב24, המ המ לא יודעת הרבה מדיי. 63. מאכל אהוב? נו שאלות כלליות מדיי:\ 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? יש יותר מדיי!! ואני חושבת שאתם גם לא מכירים אותם. חוץ מהמשפחה שלי, נראה לי יוני בלוך 65. מקצוע אהוב? מתמטיקה ואומנות 66. זמן ביום? עכשיו בחורף 17:00, בקיץ 17:49-19:00 בערך 67. ממתק\\חטיף אהוב? צ'יפס
68. אתר אהוב באינטרנט: תפוז פורומים 69. ערוץ אהוב?,22,24,27[סטארוורלד], ערוץ3, וכל מיניP: 70. קליפ אהוב?נעים בחוץ, של יוני העדפות 71. אביב או סתיו? סתיו 72. קפה או תה? אפחד
שונאת משקאות חמים 73. כתום או צהוב? כתום [בע על שניהם] 74. טלפון או פלאפון? אותה מידה אני חושבת.. אולי טלפון 75. סלקום או אורנג'? פלאפון|: 76. שוקולד מריר או חלב? גםוגם 77. שיער אסוף או פזור? במקרה שלי אסוף, כי אם הוא פזור יותר מ2 דקות הוא נהיה נפוח כמו איזה...בע. 78. ירח או שמש?ירח^^ 79. קולה או ספרייט? גם וגם! רק תביאו 80. קור או חום? קקקקוווורררר 81. אילת או חרמון? חרמון!!@# 82. עיינים ירוקות או כחולות? כחולות 83. קרמבו או גלידה? גלידה? לא..קרמבו. טוב, גם וגם. 84. לילה או יום? באמצע. 85. דיסקמן או מערכת? חח תראו, אם אני בטיול או בדרך לבי"ס אני לא ממש יכולה מערכתP: בעיקרון מערת, זה תלוי איפה אני. 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? גם וגם! 87. השיר שלנו או מיכאלה? השיר שלנו 88. שחור או לבן? שחור 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? לנקות בחפיף 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנים אל פנים. אבל לא ממש איכפת לי. 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עםP: זה יפה שזה מאחורה ככה 92. פסטיגל או פיטר פן?
אפחד
93. נעלי בית או יחפים?תלוי 94. סבון רגיל או נוזלי? אני אוהבת יותר את הרגיל, אבל אצלנו משתמשים בנוזלי. 95. ביצפר או צבא? לאדעת|: נראה לי בית ספר:X ולסיום 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה?פסטיכל או פיטרפן 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה?פסטיגל או פיטרפן 98. השאלון ארוך מידי לדעתך?ארוך, כמו שצריך 99. האם נהנת לענות עליו?אני אוהבת שאלונים! 100. תן ציון לשאלון. 1-10..המ.. 7 זהו?