שאלון

ady18

Well-known member
שאלון

מהו המשפט האהוב עלייך? מאיפה או ממי הוא לקוח? האם את אוהבת לקרוא משפטים ידועים או ציטוטים מצחיקים? האם את אוהבת לצטט אותם בחברה? מהו המשפט הקולנועי האהוב עליך? האם לדעתך יש ערך פילוסופי למשפטים הלקוחים מסרטי קולנוע? האם יש משפט או פתגם צבאי שאהוב עלייך במיוחד? מהו המשפט הפילוסופי האהוב עליך? מהו משפט הספורט האהוב עלייך (כולל משפטים מגוחכים כמו של אלון מזרחי)? לסיכום, איזה משפט או ציטוט הכי מאפיין אותך, לדעתך?

noname202

New member
אני../images/Emo9.gif

מהו המשפט האהוב עלייך? מאיפה או ממי הוא לקוח?"חיה ותן לחיות" ואני חושבת שמאיזה צער בעל"ח או משו כזה...
האם את אוהבת לקרוא משפטים ידועים או ציטוטים מצחיקים? האם את אוהבת לצטט אותם בחברה? בטח זה הכי כיף
מהו המשפט הקולנועי האהוב עליך? האם לדעתך יש ערך פילוסופי למשפטים הלקוחים מסרטי קולנוע?אסטה לה ויסטה בייבי..חח למרות שאני לא אשתמש בזה בחיים...ובהחלט אין מאחורי זה שום משמעות פילוסופית חח האם יש משפט או פתגם צבאי שאהוב עלייך במיוחד?לא..
מהו המשפט הפילוסופי האהוב עליך?אין כזה
מהו משפט הספורט האהוב עלייך (כולל משפטים מגוחכים כמו של אלון מזרחי)?אני בת ולא מתמצאת במשפטי ספורט..צטערת
לסיכום, איזה משפט או ציטוט הכי מאפיין אותך, לדעתך?זה שלמעלה-"חיה ותן לחיות"

MK respect

New member
=]

מהו המשפט האהוב עלייך? מאיפה או ממי הוא לקוח?אנא עראף..כל מיני.. האם את אוהבת לקרוא משפטים ידועים או ציטוטים מצחיקים? האם את אוהבת לצטט אותם בחברה?כע מהו המשפט הקולנועי האהוב עליך? האם לדעתך יש ערך פילוסופי למשפטים הלקוחים מסרטי קולנוע?אנא עראף..לא זוכרת.. האם יש משפט או פתגם צבאי שאהוב עלייך במיוחד?קשה באימונים,קל בקרב! מהו המשפט הפילוסופי האהוב עליך?אנא עראף.. מהו משפט הספורט האהוב עלייך (כולל משפטים מגוחכים כמו של אלון מזרחי)?לאידעת.. לסיכום, איזה משפט או ציטוט הכי מאפיין אותך,לדעתך?אנלא יודעת מה מאפיין אותי אבל בגלל שאני בנאדם שמתעצבן מהרר מאוווווווווד אני צכה להקשיב למשפט: להתעצבן זה להעניש את עצמך על טעויות של אחרים..!!

דגךלףד

מהו המשפט האהוב עלייך? "קשה יש רק בלחם אבל גם אותו אוכלים" ?
מאיפה או ממי הוא לקוח? מסיבת סיום של ו' :mad: האם את אוהבת לקרוא משפטים ידועים או ציטוטים מצחיקים? כן האם את אוהבת לצטט אותם בחברה? לפעמים. תלוי עד כמה הם מצחיקים
מהו המשפט הקולנועי האהוב עליך? כשסימבה בוגר והוא רואה את אבא שלו בעננים כאלה ואבא שלו אומר "זכוורר מי אתהה"
האם לדעתך יש ערך פילוסופי למשפטים הלקוחים מסרטי קולנוע? יש, בסרטים איכותיים... האם יש משפט או פתגם צבאי שאהוב עלייך במיוחד? הממ "קשה באימונים קל בקרב" ? Oo מהו המשפט הפילוסופי האהוב עליך? "...מה שהיה היה. קבלו את העבר בלי להכחיש אותו ובלי להתעלם ממנו. חשבו עליו, אבל אל תחיו אותו. למדו משגיאות העבר, אבל אל תתחרטו עליהן ואל תענישו את עצמכם בלי סוף. אל תישארו תקועים בעבר..." מחשבות על החיים/מורי שוורץ מהו משפט הספורט האהוב עלייך (כולל משפטים מגוחכים כמו של אלון מזרחי)? אין לי מושג :p אולי אני אזכר אחכ. לסיכום, איזה משפט או ציטוט הכי מאפיין אותך, לדעתך? לא יודעת גם. אולי מאיזה שיר משהו...

למעלה