שאלון!!!!!

osh360

New member
שאלון!!!!!

הכרות: שם: מזל: מידת נעליים: גובה: גיל: המקצוע המועדף: החיה האהובה: הצבע האהוב: הזמר המועדף: הזמרת המועדפת: הסדרה המועדפת: כשתהיו גדולים איפה תירצו לגור? ג`ינס או מכנסי ספורט? מגפיים או פלטפורמה? מה תעדיפו לונה פארק או סופרלנד? "שפיים ונהנים" או "לונה גל"? מה הדבר שהכי תירצו לקבל מתנה? אם הייתה לכם אפשרות לחגוג מסיבה באיזה מקום שתירצו (אבל רק בארץ) איפה הייתם בוחרים? אם היו מחייבים אתכם לעשות משו אתם חייבים לעשות משו משתי הדברים הבאים או רסטות בכל השיער או עגיל בטבור מה הייתם בוחרים? מה אתה הכי אוהב לעשות? מה אתה הכי שונא לעשות? סוג לבוש אהוב: סוג לבוש שנוא: סרט אהוב: הזוג הכי הכי: ספר אהוב: שחקן אהוב ישראלי: שחקן אהוב ארגנטינאי: שחקנית אהובה ישראלית: שחקן אהוב ארגנטינאי: עיתון: משקה אהוב: מאכל אהוב: שיר אהוב: 3 חברים\ות הכי טובים: מקצוע אהוב בבית ספר: מקצוע אהוב בחיים (רופא, מרצה, מורה...): שעה אהובה ביום: עונה אהובה: משחק ילדים אהוב: זיכרון מגעיל מבית הספר היסודי: זיכרון טוב מבית הספר היסודי: זיכרון רע מהחטיבה: זיכרון טוב מהחטיבה: מורה בכיתה א: מורה בחטיבה: מורה בתיכון: מהי התקופה הכי מבאסת בשנה: מתי יש לך יומולדת: מתנה שהכי היית רוצה לקבל: הבגד שהכי כיף ללבוש: הצבע שאת/ה לובש/ת הכי הרבה: משהו שאכלת ולא תוכל יותר בחיים: תוכניות להיום: צבע שבו אתה מסכם את שנות הילדות שלך: מנגן על (אם בכלל..): שיר שאתה מזדהה איתו נורא: איזה פרסומת את\ה הכי אוהב\ת: מה הזיכרון הראשון שעולה לך עכשיו: יש/אין תלבושת אחידה: על אי בודד: במה יעסקו מחשבותיך? (אהבה, חברים, עבודה, משפחה...): מה לא תרצה לקחת לאי בודד ולמה? אי בודד, צריך לפעמים להיות שם או לא?

osh360

New member
עונה

הכרות:כינוי<><>osh360>אתם לא רואים?! שם: מעיין מזל:דלי>>>>>>שליטה מידת נעליים:39 גובה:1.57 ניראה לי חיחי גיל:13 וחצי עוד חודשיים ו-8 ימים בס"ד>14 המקצוע המועדף:תנ"ך החיה האהובה:שפן,דולפין,חתול. הצבע האהוב:תכלת אחרי זה לבן..תכלת>>>>שליטה הזמר המועדף:כריסטיאן,יהודה סעדו חח מויאל סקעת לא יודעת נו חיחי הזמרת המועדפת:נינט טייב,שירי מיימון,דולסה,אנהי ,כריסטינה הסדרה המועדפת:רבלדה כשתהיו גדולים איפה תירצו לגור?חולון,סביון. ג`ינס או מכנסי ספורט?ג'ינס מגפיים או פלטפורמה?מגפיים מה תעדיפו לונה פארק או סופרלנד?סופרלנד מפחיד בישבילי חחחח אז לונה פארק "שפיים ונהנים" או "לונה גל"?שפיים ונהנים מה הדבר שהכי תירצו לקבל מתנה?לא הייתה ת'שאלה הזו כבר?מכונית בס"ד אם הייתה לכם אפשרות לחגוג מסיבה באיזה מקום שתירצו (אבל רק בארץ) איפה הייתם בוחרים?אמממממ..אילת..עיר המסיבות בישראל חיחי אם היו מחייבים אתכם לעשות משו אתם חייבים לעשות משו משתי הדברים הבאים או רסטות בכל השיער או עגיל בטבור מה הייתם בוחרים?עגיל.. אבל מה זה חובה מי שואל אנשים מה לעשות רק ה' מחליט בישבילי מה אתה הכי אוהב לעשות?לישון..רבלדה.. מה אתה הכי שונא לעשות?מה שאומרים לי{!} סוג לבוש אהוב:ג'ינס וחולצה ספורט אלגנט סוג לבוש שנוא:פריקי כזה סרט אהוב:טיטאניק..12 בימחיר 1,סיפור אהבה בילתי נישכח הזוג הכי הכי: ספר אהוב:"הילד שלא הכרתי.." שחקן אהוב ישראלי: אושרי כהן לא יודעת חיחי יהודה לוי..נגיד..אין לי ממש כזה שחקן אהוב ארגנטינאי:פונצ'ו שחקנית אהובה ישראלית:אממ..אין..חיחי..נינט טייב נגיד שחקן אהוב ארגנטינאי:בטח זה היתכוון לשחקנית>דולסה עיתון:רואש 1 משקה אהוב:שוקו מאכל אהוב:פיצה!..אממ..טוסט..עוגה..וכו'..ממתקי גומי הכי אבל חיחי שיר אהוב:אן און אלגו 3 חברים\ות הכי טובים:יש לי מלא אי אפשר מקצוע אהוב בבית ספר:תנ"ך אוהבתתתתתת מקצוע אהוב בחיים (רופא, מרצה, מורה...):אדריכל..אוהבת לצייר ודברים כאלה למרות שאני לא יודעת שעה אהובה ביום:6 ועשרה>רבלדה חחחח סתם גם 7..9.. עונה אהובה:חורף יאא משחק ילדים אהוב:סולמות ונחשית,מחבואים..למה משחקי ילדים?עד עכשיו חחח זיכרון מגעיל מבית הספר היסודי:המורות.. זיכרון טוב מבית הספר היסודי:הציונים חחחח זיכרון רע מהחטיבה:כול הפאקצות למיניהן זיכרון טוב מהחטיבה:הציונים חחח מורה בכיתה א:אמירה חחחחח מורה בחטיבה:מורה בשם לילי של שנה שעברה מורה טובה.....לערבית ועוד מורה אביבה לספרות שנה שעברה אבל הכי שוש מדעים של השנה מורה בתיכון:עדיין לא מהי התקופה הכי מבאסת בשנה: לימודים- אמצע- מיבחנים מתי יש לך יומולדת:30.1.92 מתנה שהכי היית רוצה לקבל:אממ..כשאני אהיה גדולה מכונית חיחי בס"ד הבגד שהכי כיף ללבוש: ז'קט ג'ינס+ג'ינס עם גולף לבן מהמם! הצבע שאת/ה לובש/ת הכי הרבה: שחור משהו שאכלת ולא תוכל יותר בחיים: כבד.... תוכניות להיום:רבלדה..תשוקת הנצים בס"ד צבע שבו אתה מסכם את שנות הילדות שלך: תכלת מנגן על (אם בכלל..): לא שיר שאתה מזדהה איתו נורא: סולו פרה טי איזה פרסומת את\ה הכי אוהב\ת: עם הסיניות והסינים מה הזיכרון הראשון שעולה לך עכשיו: מה שעכשיו דיברתי עם מור+ספר שקראתי שנתיים באי בודד שיעמום חח יש/אין תלבושת אחידה:יש על אי בודד: במה יעסקו מחשבותיך? (אהבה, חברים, עבודה, משפחה...): הכול מה לא תרצה לקחת לאי בודד ולמה?אני לא רוצה ללכת לשם חחחחח אי בודד, צריך לפעמים להיות שם או לא?לא
חח חשוב לציין לא אני הכנתי ת'שאלון הזה >הוא מיפורום אופנה בעות ניכנסתי לשם אז לקחתי חיחי

LimoR L

New member
עונההה../images/Emo3.gif../images/Emo27.gif

הכרות: שם: לימור מזל:אריה מידת נעליים:38 גובה:לאדעת..חח גיל:14 המקצוע המועדף:איןןןן..עם כבר אז ביולוגיה..חחח החיה האהובה:כלבבבבב הצבע האהוב:כחול הזמר המועדף:הראל סקעת הזמרת המועדפת:שירי מימון הסדרה המועדפת:רבלדה/המורדים,קלאסההההה,קטנטנות חחחח כשתהיו גדולים איפה תירצו לגור?לאדעת ג`ינס או מכנסי ספורט? ג'ינס! מגפיים או פלטפורמה? אמממ שניהם מה תעדיפו לונה פארק או סופרלנד?לונה פארק "שפיים ונהנים" או "לונה גל"?אמממ לא זוכרת מה הדבר שהכי תירצו לקבל מתנה? לאדעת עכשיו אם הייתה לכם אפשרות לחגוג מסיבה באיזה מקום שתירצו (אבל רק בארץ) איפה הייתם בוחרים?חחח לאדעת עכשיווו אם היו מחייבים אתכם לעשות משו אתם חייבים לעשות משו משתי הדברים הבאים או רסטות בכל השיער או עגיל בטבור מה הייתם בוחרים? עגיל בטבור! מה אתה הכי אוהב לעשות?לצאת עם חברות,לשיר,לרקוד!! מה אתה הכי שונא לעשות?ביצפר,שיעורים,מבחנים!! סוג לבוש אהוב:ג'ינס, או חצאית ג'ינס! חחחח סוג לבוש שנוא:אמממ סתם משו.. סרט אהוב:חופשיות על הבר,מעודדות צמודות! הזוג הכי הכי:קמי ופלי דולס ופונץ ספר אהוב:חחחח לא קוראת.. שחקן אהוב ישראלי: אמממ אין..נראה לי שחקן אהוב ארגנטינאי:פליפהה שחקנית אהובה ישראלית:איןן עיתון:ראש1,מעריב לנוער משקה אהוב:קפההההה מאכל אהוב:פיצהההההה שיר אהוב:מלאאאאא 3 חברים\ות הכי טובים:שיר,מאיה,בר! מקצוע אהוב בבית ספר:רררר כבר היה..חח מקצוע אהוב בחיים (רופא, מרצה, מורה...):חחחח מאיפה לי עכשיו?! שעה אהובה ביום:2 עונה אהובה:אביב משחק ילדים אהוב:קלאס זיכרון מגעיל מבית הספר היסודי:אמממ לא זוכרת כל כך תיסודי זיכרון טוב מבית הספר היסודי:סוף כיתה ו' זיכרון רע מהחטיבה:היום הראשון..חחחח זיכרון טוב מהחטיבה:אמממ הרבה מורה בכיתה א:מיכל מורה בחטיבה:אוסנת מורה בתיכון:עוד לא הגעתי מהי התקופה הכי מבאסת בשנה:תחילת הלימודיםםם.. מתי יש לך יומולדת:חופש הגדול! מתנה שהכי היית רוצה לקבל:היה כבררר הבגד שהכי כיף ללבוש: היה כבררר הצבע שאת/ה לובש/ת הכי הרבה: כחולל משהו שאכלת ולא תוכל יותר בחיים:דגיםםםם אבל לא נראה לי שאכלתי אז זה תוכניות להיום:כרגע חזרתי משופינגגג!!! ואני צכה להתכונן למבחן..אבל לא נראה לי. צבע שבו אתה מסכם את שנות הילדות שלך:לאדעת.. מנגן על (אם בכלל..): חח מה?! שיר שאתה מזדהה איתו נורא: יש הרבהה איזה פרסומת את\ה הכי אוהב\ת: אין מה הזיכרון הראשון שעולה לך עכשיו:חחח לא זוכרת יש/אין תלבושת אחידה:אין! על אי בודד: במה יעסקו מחשבותיך? (אהבה, חברים, עבודה, משפחה...): הכלל מה לא תרצה לקחת לאי בודד ולמה? אמממ אין לי מושג אי בודד, צריך לפעמים להיות שם או לא? אממ לבד לגמרי?! לאאא

ooOMoRoShOoo

New member
עונהההההה../images/Emo22.gif../images/Emo110.gif

הכרות:מור,14,הרצליה שם:מור(?) מזל:מאזניים מידת נעליים:39 גובה:לא יודעת.. גיל:14 המקצוע המועדף:לשון החיה האהובה:ארנב הצבע האהוב:שחור בבגדים ככה אדום דובדבן הזמר המועדף:כריס פונצו הזמרת המועדפת:אנהי הסדרה המועדפת:רבלדה כשתהיו גדולים איפה תירצו לגור? יש עוד זמן להחליט ג`ינס או מכנסי ספורט? מכנס פיל מגפיים או פלטפורמה?פלטפורמה זה יפההה אבל זה עושה אותי ג'ירפה מה תעדיפו לונה פארק או סופרלנד?לא יודעת מזמן לא הייתי שם "שפיים ונהנים" או "לונה גל"?שפיים בלונה גל לא הייתי מה הדבר שהכי תירצו לקבל מתנה?פגישה עם שחקני רבלדהה אם הייתה לכם אפשרות לחגוג מסיבה באיזה מקום שתירצו (אבל רק בארץ) איפה הייתם בוחרים?מועדון או משו אם היו מחייבים אתכם לעשות משו אתם חייבים לעשות משו משתי הדברים הבאים או רסטות בכל השיער או עגיל בטבור מה הייתם בוחרים? לא זה ולא זה בעע מה אתה הכי אוהב לעשות?להיות במחשב ,חברים,מסיבות (בערך),טלויזיה מה אתה הכי שונא לעשות?עבודות בית סוג לבוש אהוב:מכנס פיל וטרנינג בלי ריץ רץ סוג לבוש שנוא:חולצה צמודה ומכנס צמוד (מדי) חולצות בטן שרואים את כל הבטן סרט אהוב:יום בניו יורק,היץ הזוג הכי הכי:ד"ר ספר אהוב:(ומפחיד)שיחה ממתינה שחקן אהוב ישראלי:אף אחד שחקן אהוב ארגנטינאי:כריס ופונצ'ו.. שחקנית אהובה ישראלית:אין איןאיןאןאןיןא שחקן אהוב ארגנטינאי:דולסה עיתון:מעריב לנוער, כל עיתון קומיקס משקה אהוב:קולה מאכל אהוב:אממ..צ'יפס שיר אהוב:ואלקם טו סיטיי 3 חברים\ות הכי טובים: לי,מורן,עדי מקצוע אהוב בבית ספר:לשון מקצוע אהוב בחיים (רופא, מרצה, מורה...):לא יודעת שעה אהובה ביום:מממ..שחוזרים מביצפר חח עונה אהובה:חורףףף משחק ילדים אהוב: מחבואים זיכרון מגעיל מבית הספר היסודי:כמה ילדות שאימך שמם זיכרון טוב מבית הספר היסודי:טיול בכיתה ו' זיכרון רע מהחטיבה: כמה ילדות שאימך שמם זיכרון טוב מהחטיבה:טיול כיתה ז' מורה בכיתה א:אפרת מורה בחטיבה:דפנה מורה בתיכון:שרונה מהי התקופה הכי מבאסת בשנה:ממ..ימי זיכרון מתי יש לך יומולדת:13 אוקטובר מתנה שהכי היית רוצה לקבל:לא שאלת את זה כבר?חח פגישה עם רבלדה הבגד שהכי כיף ללבוש:מכנס פילל הצבע שאת/ה לובש/ת הכי הרבה:שחור (אני לא פריקית או משו) משהו שאכלת ולא תוכל יותר בחיים:פטריות ועגבניה תוכניות להיום:לראותתשוקת הנצים ולהתכונן למבחן באנגלית צבע שבו אתה מסכם את שנות הילדות שלך:ורוד מנגן על (אם בכלל..):חלילית חחחחחחחחחח זה עוד מכיתה ו' היה שיעור לא נגעתי בה מכיתה ו' ואורגן פעם הייתי בחוג רק שאני לא זוכרת ממש שיר שאתה מזדהה איתו נורא:לא זוכרת את השם איזה פרסומת את\ה הכי אוהב\ת: של הצבע של דולסה בערוץ 22 אני לא ממש רואה מה הזיכרון הראשון שעולה לך עכשיו:ממ..שלפני רגע שמעתי את וואלקם טו סיטיי יש/אין תלבושת אחידה:יש P-= על אי בודד: נשב ונתאחד חחחחח ממ את כל הבית במה יעסקו מחשבותיך? (אהבה, חברים, עבודה, משפחה...): הכל מה לא תרצה לקחת לאי בודד ולמה? אממ.. את מי שאני שונאת אי בודד, צריך לפעמים להיות שם או לא? לא תודה

facundo te amo

New member
עונה!!!!: :) ../images/Emo39.gif

שם: ליטל מזל:מאזניים מידת נעליים: 38 גובה:1.59 גיל:15 המקצוע המועדף:תאטרון :) החיה האהובה:כלב הצבע האהוב:אדום,שחור,כחול וורוד הזמר המועדף:אביב גפן הזמרת המועדפת:נטליה אוריירו הסדרה המועדפת:פדרה קורחה כשתהיו גדולים איפה תירצו לגור? ארגנטינהההההההה ג`ינס או מכנסי ספורט? ג'ינס מגפיים או פלטפורמה? פלטפורמה מה תעדיפו לונה פארק או סופרלנד?סופרלנד "שפיים ונהנים" או "לונה גל"? שפיים ונהנים מה הדבר שהכי תירצו לקבל מתנה? דובי!! [קיבלתי 5 השנה!] אם הייתה לכם אפשרות לחגוג מסיבה באיזה מקום שתירצו (אבל רק בארץ) איפה הייתם בוחרים? מממממ.. לא יודעת.. לונה פארק? באולינג? אם היו מחייבים אתכם לעשות משו אתם חייבים לעשות משו משתי הדברים הבאים או רסטות בכל השיער או עגיל בטבור מה הייתם בוחרים? עגיל בטבור מה אתה הכי אוהב לעשות?לרשום שירים מה אתה הכי שונא לעשות? ללמוד סוג לבוש אהוב: ג'ינס וחולצה? סוג לבוש שנוא: ממממממ שרוואלים. סרט אהוב: לא חשבתי על זה עוד.. הזוג הכי הכי: אני ופקונדו אראנה ספר אהוב: הארי פוטר שחקן אהוב ישראלי: גיא אריאלי שחקן אהוב ארגנטינאי:פקונדו אראנה שחקנית אהובה ישראלית:חנה לסלאו שחקנית אהובה ארגנטינאית: ננסי דופלה עיתון: ידיעות אחרונות / מעריב לנוער משקה אהוב: ספרימון [המצאה שלי] מאכל אהוב: שניצל וצ'יפס שיר אהוב: me muero de amor/נטליה אוריירו 3 חברים\ות הכי טובים:ספיר,רינה ושיר. מקצוע אהוב בבית ספר:תאטרון מקצוע אהוב בחיים (רופא, מרצה, מורה...):שחקנית/פסיכולוגית שעה אהובה ביום:23:15 [האחד!] עונה אהובה:אביב משחק ילדים אהוב: מונופול זיכרון מגעיל מבית הספר היסודי: ממממ... מורה בשם לאה זיכרון טוב מבית הספר היסודי: חברות טובות זיכרון רע מהחטיבה: מורה שקילהל אותי חחחחח זיכרון טוב מהחטיבה:מורה שקיללתי אותה בחזרה מורה בכיתה א: מרי מורה בחטיבה:מירי מורה בתיכון:מירב מהי התקופה הכי מבאסת בשנה: תקופת המבחנים! חחחחחח [והשנה גם הבגרויות] מתי יש לך יומולדת: 18/10 מתנה שהכי היית רוצה לקבל: חוזר על עצמו לא?-דובי הבגד שהכי כיף ללבוש: פיג'מה הצבע שאת/ה לובש/ת הכי הרבה: כחולוורוד משהו שאכלת ולא תוכל יותר בחיים: דג תוכניות להיום:לראות טלוויזיה חחח צבע שבו אתה מסכם את שנות הילדות שלך: כתום מנגן על (אם בכלל..): גיטרה [ניגנתי] שיר שאתה מזדהה איתו נורא: אהבנו/אביב גפן איש הכמעט/אביב גפן איזה פרסומת את\ה הכי אוהב\ת: אש לגולש-פקונדו אראנה מה הזיכרון הראשון שעולה לך עכשיו: קטנטנות יש/אין תלבושת אחידה:יש על אי בודד: מה על אי בודד אנ יבודדה חחחחח במה יעסקו מחשבותיך? (אהבה, חברים, עבודה, משפחה...): חברים מה לא תרצה לקחת לאי בודד ולמה? אנשם אחרת הוא לא יהיה בודד אי בודד, צריך לפעמים להיות שם או לא? לאאאא

בובה151

New member
עונההה

הכרות: שם: אדוה -בובה151 מזל: גדי מידת נעליים:38 גובה:1.58 גיל:14 המקצוע המועדף: בעע שונאת הכל חח אבל מועדף זה חינוך חחח או שהשעה מבוטלת... החיה האהובה:כלב הצבע האהוב:כחול/סגול הזמר המועדף: כריסושששש הזמרת המועדפת: אנהייי הילארי דאף בריטני כריסטינה הסדרה המועדפת: רבלדה דההההה תשוקת ניצים מישהו שומר עלי והתחלתי לראות את הסדרה החדשה שבמקום אני אניטה.. כשתהיו גדולים איפה תירצו לגור? אילת, להישאר באשקלון או בארה"ב ג`ינס או מכנסי ספורט? ג'ינס מגפיים או פלטפורמה? מגפיים מה תעדיפו לונה פארק או סופרלנד? לונה פארק "שפיים ונהנים" או "לונה גל"? לונה גל מה הדבר שהכי תירצו לקבל מתנה? mp3 אם הייתה לכם אפשרות לחגוג מסיבה באיזה מקום שתירצו (אבל רק בארץ) איפה הייתם בוחרים? אילת אם היו מחייבים אתכם לעשות משו אתם חייבים לעשות משו משתי הדברים הבאים או רסטות בכל השיער או עגיל בטבור מה הייתם בוחרים? עגיל בטבור למרות שכבר יש לי חחח מה אתה הכי אוהב לעשות? מחשב ולראות טלויזיה מה אתה הכי שונא לעשות? לנקות, ללמוד סוג לבוש אהוב: חצאית מיני גופייה או ג'ינס גופייה סוג לבוש שנוא: ג'ינס גבוההההה סרט אהוב: הסרט של המורדים, הטינה , הצילצול, הטיסה הזוג הכי הכי: אנהי וכריס {הם היו חברים מאוד מתאימים אחד לשני} ספר אהוב: לא קוראת מעדיפה dvd שחקן אהוב ישראלי: אמממ עופר שכטר ורן דנקר שחקן אהוב ארגנטינאי: חואן חיל נבארו שחקנית אהובה ישראלית: נינט טייב שחקן אהוב ארגנטינאי: כתבתי כבר שחקנית אהובה מארגנטינה יש מלא עיתון: מעריב לנוער או ויוה פלוס משקה אהוב: קולה, תפוזים מוגז מאכל אהוב: פיצה שיר אהוב: a tu lado 3 חברים\ות הכי טובים: ירדן, לורין, הדס מקצוע אהוב בבית ספר: חינוך מקצוע אהוב בחיים (רופא, מרצה, מורה...): גננת אני אוהבת תינוקות.. שעה אהובה ביום: אחרי שחוזרים מבצפר חחח אני אוהבת את הערב עונה אהובה: קיץ/חורף משחק ילדים אהוב: מחבואים זיכרון מגעיל מבית הספר היסודי: הבנות הפרחות מהכיתה זיכרון טוב מבית הספר היסודי: החברות הכי טובו שהפרידו ביננו זיכרון רע מהחטיבה: עדיין לא סיימתי אבל זיכרון רע תפסו אותי מעתיקה זיכרון טוב מהחטיבה: חברות!! מורה בכיתה א: ירדן מורה בחטיבה: יערה מורה בתיכון: לא הגעתי לאן ממהרים? מהי התקופה הכי מבאסת בשנה: תקופת המבחנים מתי יש לך יומולדת: חודש 1 מתנה שהכי היית רוצה לקבל: כתבתי mp3 ולעבור דירה!!1 הבגד שהכי כיף ללבוש: חצאית מיני שקניתי בטיול לארגנטינה בחופשהגדול הצבע שאת/ה לובש/ת הכי הרבה: ג'ינס וורוד וכחול משהו שאכלת ולא תוכל יותר בחיים: אין משהו מיוחד תוכניות להיום: להיתקלח עכשיו.. לראות ויוה ולישוןןןן צבע שבו אתה מסכם את שנות הילדות שלך: ורוד מנגן על (אם בכלל..): לאאא שיר שאתה מזדהה איתו נורא: wake up הילארי דאף.. לא מזדהה פשוט אוהבת איזה פרסומת את\ה הכי אוהב\ת: קולה.. שומעים את הרעש של הגזים מה הזיכרון הראשון שעולה לך עכשיו: חבר שלי יש/אין תלבושת אחידה: בבצפר? ברור שיש על אי בודד: את החברות הכי טובות /חבר שלי אוכל מחשב וטלויזיה- למרות שאין חשמל במה יעסקו מחשבותיך? (אהבה, חברים, עבודה, משפחה...): משפחה מה לא תרצה לקחת לאי בודד ולמה? את הספרים של הבצפר אי בודד, צריך לפעמים להיות שם או לא? כן כדי להירגע קצת מהלוח זמנים המטורף! ביוששששששש

SweetOrSexy

New member
עונה ../images/Emo3.gif

הכרות:
שם: מוריה
מזל: עקרב
מידת נעליים: 36 וחצי, לפעמים 37.. גובה: מטר 57 [אל תצחקו עליי..
]
חח..לא בחרתי עדיין..
החיה האהובה: דולפין..למרות שאני לא אוהבת חיות.. הצבע האהוב: שחור, שחור זה פשוט..הצבע הכי מהמם. הזמר המועדף: ריקי מרטין
הזמרת המועדפת: אבריל לאבין
הסדרה [טלנובלה] המועדפת: בת הגנן
כשתהיו גדולים איפה תירצו לגור? ארה"ב, בעזרת השם. ג`ינס או מכנסי ספורט? מכנסי ספורט.. מגפיים או פלטפורמה? מגפיים. מה תעדיפו לונה פארק או סופרלנד? לא זה ולא זה
"שפיים ונהנים" או "לונה גל"? חחחח לונה גל..למרות שכבר התבגרתי ודי לזה.. מה הדבר שהכי תירצו לקבל מתנה? חחח אין משו שרציתי ולא קיבלתי..
חוץ מאחות קטנה שאני רוצה..
אם הייתה לכם אפשרות לחגוג מסיבה באיזה מקום שתירצו (אבל רק בארץ) איפה הייתם בוחרים? מועדון
אם היו מחייבים אתכם לעשות משו אתם חייבים לעשות משו משתי הדברים הבאים או רסטות בכל השיער או עגיל בטבור מה הייתם בוחרים? עגיל בטבור - פירסינג
מה אתה הכי אוהב לעשות? מממ..לא יודעת..הרבה.. מה אתה הכי שונא לעשות? ש.ב סוג לבוש אהוב: טרנינג. סוג לבוש שנוא: ממ..חושפני.. סרט אהוב: אהוב..יש מלא.. הזוג הכי הכי: אממ..לא יודעת
ספר אהוב: פחח מי בכלל קורא ספרים
שחקן אהוב ישראלי: אממ..לא יודעת.. שחקן אהוב ארגנטינאי: חואן חיל נבארו. שחקנית אהובה ישראלית: לא יודעת..
שחקנית אהובה ארגנטינאית: אממ היא מקסיקנית..מריאנה אוצ'ואה
עיתון:
משקה אהוב: Rc. מאכל אהוב:
שניצל
שיר אהוב: Salvame 3 חברים/ות הכי טובים: חחח יש 10 חעחע...אין לי כוח.. מקצוע אהוב בבית ספר: חעחע.. מקצוע אהוב בחיים (רופא, מרצה, מורה...): שחקנית. שעה אהובה ביום: 12. עונה אהובה: חורף. משחק ילדים אהוב: חחחחחחחחחחחח.. זיכרון מגעיל מבית הספר היסודי: מלכות הכיתה.. זיכרון טוב מבית הספר היסודי: אמ..שזה נגמר.. זיכרון רע מהחטיבה: אין.. זיכרון טוב מהחטיבה:
החיים יפים.
מורה בכיתה א: ויקי שוורץ..חעחע היא היתה מקסימה. מורה בחטיבה: איילת..
מורה בתיכון: רונית..
מהי התקופה הכי מבאסת בשנה: אממ זאת.. מתי יש לך יומולדת: בלועזי
היה..ב-11/11..בעיברי, ב' כסלו.
מתנה שהכי היית רוצה לקבל: עוד הפעם
הבגד שהכי כיף ללבוש: קפוצ'ון. הצבע שאת/ה לובש/ת הכי הרבה: שחור. משהו שאכלת ולא תאכל יותר בחיים: אמממ..גזר מבושל, בעעע.. תוכניות להיום: אין.. צבע שבו אתה מסכם את שנות הילדות שלך: כתום..חחחח מנגן על (אם בכלל..): לא.. שיר שאתה מזדהה איתו נורא: אין.. איזה פרסומת את\ה הכי אוהב\ת: לא אוהבת פרסומות. מה הזיכרון הראשון שעולה לך עכשיו: כלום, איזה מבאסת אני, אה
יש/אין תלבושת אחידה: בקיץ יש..רק חולצה מסכנה. על אי בודד:
במה יעסקו מחשבותיך? (אהבה, חברים, עבודה, משפחה...): הכל. מה לא תרצה לקחת לאי בודד ולמה? אנשים [בכללי] אי בודד, צריך לפעמים להיות שם או לא? כן, בהחלט כן.

elena20

New member
אני אני!!!../images/Emo15.gif

שם:ילנה גיל:20 מזל:שור מידת נעליים:38 גובה:1.59 החיה האהובה:חתול הצבע האהוב:תכלת הזמר המעודף:אמממ....ג'יימס בלאנט זמרת מועדפת:בריטני ספירס הסדרה המעודפת: יש הרבה או.סי רבלדה מגרש ביתי בנות גילמור כשתהיו גדולים איפה תרצו לגור?בניו יורק ג'ינס או נכנס ספורט?תמיד ג'ינס מגפיים או פלטפורמה?מגפיים מה הדבר שתרצו לקבל במתנה?אמממ..כרטיס להופעה של בקסטריט בויז ראסטות או עגיל בטבור?כבר יש לי עגיל בטבור וראסטות בחיים לא הייתי עושה כי זי מכוער! מה אתה הכי אוהב לעשות? לשיר ולרקוד ולראות סרט טוב אני הכי שונאת? לא עולה לי כרגע שום דבר סוג לבוש אהוב:לא משהו מיוחד מכנס וגופייה סוג לבוש שנוא:זרוק סרט אהוב:על זה אני באמת לא יכולה לענות כי יש מלא סרטים שאני אוהבת ושהשפיעו עליי מהזמן האחרון ממש אהבתי את הסרט "תא טלפון" אוהבת את כל הסרטים של רובין וויליאמס בקיצור מלא מלא הזוג הכי הכי:אנג'לינה ג'ולי ובראד פיט אני חושבת שלא צריך לפרט כי הם מושלמים! ספר אהוב: אני לא קוראת הרבה ספרים אבל לאחרונה קראתי את כל הספרים של הארי פוטר אז שיהיה הארי פוטר שחקן אהוב ישראלי:אין עיתון:קוסמופוליטן שחקן אהוב ארגנטינאי:פקונדו ארנה שחקנית ישראלית אהובה:אין שחרנית ארגנטינאית אהובה:לואיסנה לופילטו ונטליה אוריירו משקה אהוב:ספרייט מאכל אהוב:פיצה,שניצל וצ'יפס,סלט ירקות(יאמי פתאום נהייתי רעבה) שיר אהוב:קשה קשה בלתי אפשרי פשוט אני אנסה כל השירים של:בקסטריט בויז בריטני ספירס,שאנייה טווין,כריסטינה אגילרה,מורדים,לינקין פארק,אמינם בקיצור מלא מלא אבל שיר מיוחד שאני נורא אוהבת ויש לי צמרמורת כשאני שומעת אותו הוא-בון ג'ובי always עונה אהובה:קיץ טוב אני מצטערת אבל אין לי כוח לענות יותר !!!

Hadas 87

New member
עונה

הכרות: שם: הדס מזל: בתולה מידת נעליים: 39 גובה: 1.59 גיל: 18 המקצוע המועדף: בב"ס? אני כבר לא לומדת אבל אז זה היה מתמטיקה החיה האהובה: אין כזה דבר חח הצבע האהוב: כחול הזמר המועדף: אין.. הזמרת המועדפת: שירי מימון הסדרה המועדפת: רבלדה כשתהיו גדולים איפה תירצו לגור? איפשהוא במרכז ג`ינס או מכנסי ספורט? ג'ינס מגפיים או פלטפורמה? מגפיים מה תעדיפו לונה פארק או סופרלנד? לונה פארק "שפיים ונהנים" או "לונה גל"? פחח לא איכפת לי חח מה הדבר שהכי תירצו לקבל מתנה? דיסק של RBD אם הייתה לכם אפשרות לחגוג מסיבה באיזה מקום שתירצו (אבל רק בארץ) איפה הייתם בוחרים? פארק כל שהוא אם היו מחייבים אתכם לעשות משו אתם חייבים לעשות משו משתי הדברים הבאים או רסטות בכל השיער או עגיל בטבור מה הייתם בוחרים? עגיל בטבור מה אתה הכי אוהב לעשות? לישון מה אתה הכי שונא לעשות? ללמוד סוג לבוש אהוב: חולצת בטן וגי'נס סוג לבוש שנוא: זרוק סרט אהוב: דלתות מסתובבות הזוג הכי הכי: בטלוויזיה כאילו? אלחנדרו ורובי מ"רובי" ספר אהוב: מישהו לרוץ איתו שחקן אהוב ישראלי: יש הרבהה חח :) שחקן אהוב ארגנטינאי:גוסטבו ברמודס וגבריאל קורדו גם פקונדו שחקנית אהובה ישראלית: יש הרבה.. שחקנית אהובה ארגנטינאית: אנדריאה דל בוקה עיתון: פנאי פלוס משקה אהוב: קולה מאכל אהוב: צ'יפס שיר אהוב: איך אפשר לבחור שיר אחד אהוב?! 3 חברים\ות הכי טובים: עדי נטע ורדית מקצוע אהוב בבית ספר: שאלתם כבר... מקצוע אהוב בחיים (רופא, מרצה, מורה...): אין לי מושג שעה אהובה ביום: 18:00 עונה אהובה: הכל.. :) משחק ילדים אהוב: גומי חח זיכרון מגעיל מבית הספר היסודי: עזבו חח זיכרון טוב מבית הספר היסודי: סלואו עם אור :) זיכרון רע מהחטיבה: עזבו חח זיכרון טוב מהחטיבה: אין הרבה כאלו חח ועזבו חח מורה בכיתה א: אורלי בוגנים מורה בחטיבה: תמי נחמה מורה בתיכון: דניאלה הירש מהי התקופה הכי מבאסת בשנה: תקופת המבחנים אבל לי כבר לא איכפת כי אני לא לומדת חי חי מתי יש לך יומולדת: 15.9 מתנה שהכי היית רוצה לקבל: עניתי כבררר הבגד שהכי כיף ללבוש: פיג'מה חח הצבע שאת/ה לובש/ת הכי הרבה: כחול משהו שאכלת ולא תוכל יותר בחיים: כבד תוכניות להיום: ללכת לישון חח צבע שבו אתה מסכם את שנות הילדות שלך: צבע שמחליף צבעים חח מנגן על (אם בכלל..): לא מנגנת, ניגנתי פעם על אורגן שיר שאתה מזדהה איתו נורא: Dont speak איזה פרסומת את\ה הכי אוהב\ת: כל פרסומת של שקע ותקע! חח חולה עליהם! חח מה הזיכרון הראשון שעולה לך עכשיו: נווו אני עייפה בשביל זה חח יש/אין תלבושת אחידה: היתה על אי בודד: במה יעסקו מחשבותיך? (אהבה, חברים, עבודה, משפחה...): הכל :) מה לא תרצה לקחת לאי בודד ולמה? כסף, כי אין לו שימוש שם אי בודד, צריך לפעמים להיות שם או לא? צריך :)

עונה..

הכרות: שם:שני מזל:תאומים-- שולטט מידת נעליים:37 גובה:1.55 גיל:14 עוד מעטט =] המקצוע המועדף:- החיה האהובה:הכלבהה המושליימתת שליי הצבע האהוב:ורוד הזמר המועדף:ג'סי מקרטני הזמרת המועדפת:הילארי דאף,דולסה מריה,לינדזי לוהאן.. הסדרה המועדפת:רבלדה כשתהיו גדולים איפה תירצו לגור?ממ..מקום או בית?! ג`ינס או מכנסי ספורט?ברור שג'ינס מגפיים או פלטפורמה?מגפיים בעע פלטפורמה מה תעדיפו לונה פארק או סופרלנד?מה זה משנהה?! "שפיים ונהנים" או "לונה גל"?ימית 2000. מה הדבר שהכי תירצו לקבל מתנה?את רבלדהה חח סתם סתם, דיסק של RBD שאני עומדת לקבלל אחי הגדול שלוח לי מחו"ל!!=] אם הייתה לכם אפשרות לחגוג מסיבה באיזה מקום שתירצו (אבל רק בארץ) איפה הייתם בוחרים?לא אכפת לי,העיקר מקוםם יפהה!! אם היו מחייבים אתכם לעשות משו אתם חייבים לעשות משו משתי הדברים הבאים או רסטות בכל השיער או עגיל בטבור מה הייתם בוחרים?עגיל בטבור.. מה אתה הכי אוהב לעשות?לרקוד,לראול טיוי לישוןן ולצאת עם חברות.. מה אתה הכי שונא לעשות?ללמודד.. סוג לבוש אהוב:ממ... לא'דעת.. סוג לבוש שנוא:- סרט אהוב: הזוג הכי הכי:ברבלדה או מחוץ?! דולסה& פונצ'ו.. ספר אהוב:לא קוראת ספרים.. שחקן אהוב ישראלי:רן דנקר,אושרי כהן. שחקן אהוב ארגנטינאי:בנחמין רוחאסס שחקנית אהובה ישראלית:- שחקן אהוב ארגנטינאי:שחקן או שחקנית?! טוב נניח שחקנית קמילהה בורדונבהה עיתון:ראש 1 משקה אהוב:קולה מאכל אהוב:פיצה והאוכלל של אמאא יאמייי.. שיר אהוב:my hump של בלק אייז פיסס ו-because you live של ג'סי מקטרניי 3 חברים\ות הכי טובים:אופירר המושליימתת נופר המהממתת ו- נויה המדהימה שהיא במקרה גם בפורום.. מקצוע אהוב בבית ספר:ממ..התעמלות כמעט כמו שיעור חופשי חח... מקצוע אהוב בחיים (רופא, מרצה, מורה...):ממ.. אין.. שעה אהובה ביום:אין... עונה אהובה:חורףף משחק ילדים אהוב:גומי.. זיכרון מגעיל מבית הספר היסודי:זה לא זיכרון אני חיה את זה כל יום(כיתה ח' =[) זיכרון טוב מבית הספר היסודי:יש כהזה??!? זיכרון רע מהחטיבה:אין חטיבה ברמת גן.. זיכרון טוב מהחטיבה:אין אצלנו חטיבה.. מורה בכיתה א:רחלל מורה בחטיבה:אין חטיבה..!!אז אני יגיד ביסודי רונית..(ברמת גן למי שלא יודע חח יש בית ספר יסודי א'-ח' ותיכון ט' עד יב') מורה בתיכון:אני לחא בתיכון חח.. מהי התקופה הכי מבאסת בשנה: מתי יש לך יומולדת:7.6 היוםם בוו הילדה הכי מושליימת נולדה חח.. מתנה שהכי היית רוצה לקבל:הייתה שאלה כזאת כבר.. הבגד שהכי כיף ללבוש:פיג'מהה הכי נוח, אבל ביום יום ג'ינס וחולצהה ורודה.. הצבע שאת/ה לובש/ת הכי הרבה:ורוד.. משהו שאכלת ולא תוכל יותר בחיים:סושי בעע.. תוכניות להיום:אין.. צבע שבו אתה מסכם את שנות הילדות שלך:ורוד.. מנגן על (אם בכלל..):לא מנגנת.. שיר שאתה מזדהה איתו נורא:ממ..- איזה פרסומת את\ה הכי אוהב\ת:של קוקה קולה יש להם פרסומות יפות.. מה הזיכרון הראשון שעולה לך עכשיו:לא עולה לי עכשיו כלוםם אני שפוכהה אני עכשיו עפהה לישון.. יש/אין תלבושת אחידה:יש בעע אביגורר... על אי בודד: במה יעסקו מחשבותיך? (אהבה, חברים, עבודה, משפחה...):אהבה,חברים ומשפחה. מה לא תרצה לקחת לאי בודד ולמה?ממ.. אין לי מושג חח... אי בודד, צריך לפעמים להיות שם או לא?צריך!! צריך לנקותת ת'ראשש בלי שאף אחד יפריע לךך

../images/Emo41.gif עונה קומו סייאמפרה!!!

שם:הילה מזל:סרטן מידת נעליים:38 גובה: 1.75 נראה לי גיל:18 המקצוע המועדף:בביצפר? החיה האהובה:אין הצבע האהוב:
ורוד הזמר המועדף:דיויד ביסבל הזמרת המועדפת:אנהי הסדרה המועדפת:מישהו שומר עליי כשתהיו גדולים איפה תירצו לגור?או בארץ או בניו יורק ג`ינס או מכנסי ספורט?מממ..ג'ינס מגפיים או פלטפורמה?מגפיםם מה תעדיפו לונה פארק או סופרלנד?סופרלנד "שפיים ונהנים" או "לונה גל"?שפיים מה הדבר שהכי תירצו לקבל מתנה?לא יודעת אולי בית חחח אם הייתה לכם אפשרות לחגוג מסיבה באיזה מקום שתירצו (אבל רק בארץ) איפה הייתם בוחרים?לא יודעת אם היו מחייבים אתכם לעשות משו אתם חייבים לעשות משו משתי הדברים הבאים או רסטות בכל השיער או עגיל בטבור מה הייתם בוחרים?עגיל בטבור מה אתה הכי אוהב לעשות?לישון חח כי שונא לעשות?כלים סוג לבוש אהוב:ג'ינס וגופייה יפה,או חצאית מיני מגפיים וגופיה סוג לבוש שנוא: חולצת טי סרט אהוב:הרבה הזוג הכי הכי:אלפונסו ודולסה ספר אהוב:אין שחקן אהוב ישראלי:אין שחקן אהוב ארגנטינאי:אלפונסו הררה ופקונדו ארנה שחקנית אהובה ישראלית:אין מישהו במיוחד! שחקן אהוב ארגנטינאי: שחקנית? דולסה אנהי נטליה אוריירו לואיסנה לופילטו ורומינה גאיטני עיתון:
משקה אהוב:קולה מאכל אהוב: פסטה שיר אהוב:SALVAME 3 חברים\ות הכי טובים:אופי,תמי,ונטלי מקצוע אהוב בבית ספר:אין ביצפר חח מקצוע אהוב בחיים (רופא, מרצה, מורה...): נאדה בינתיים שעה אהובה ביום: מממ.... 9 בערב עונה אהובה:חורףףףףף משחק ילדים אהוב: 5 קוביות זיכרון מגעיל מבית הספר היסודי:לא זכור זיכרון טוב מבית הספר היסודי: הכל!! חברים משחקים שיעורים זיכרון רע מהחטיבה: אין זיכרון טוב מהחטיבה: רק החברים! מורה בכיתה א:דינה מורה בחטיבה: נעמי מורה בתיכון: אודיייי מהי התקופה הכי מבאסת בשנה: לא יודעת כל שנה משהו אחר מתי יש לך יומולדת:1.7 מתנה שהכי היית רוצה לקבל:שאלתם כבר?! הבגד שהכי כיף ללבוש:טרנינג הצבע שאת/ה לובש/ת הכי הרבה: ורודדדדדד משהו שאכלת ולא תוכל יותר בחיים: בידצה-אבל רק הלבן המגעיל!! תוכניות להיום: היום??כלום! צבע שבו אתה מסכם את שנות הילדות שלך: ורוד ואדום מנגן על (אם בכלל..):לא שיר שאתה מזדהה איתו נורא: SALVAME איזה פרסומת את\ה הכי אוהב\ת:אין הזיכרון הראשון שעולה לך עכשיו:חחח במה יעסקו מחשבותיך? (אהבה, חברים, עבודה, משפחה...): אהבה ומשפחה! אה וחברים מה לא תרצה לקחת לאי בודד ולמה? מעיל כי חם חחחח אי בודד, צריך לפעמים להיות שם או לא? אולי!~

../images/Emo41.gif עונה קומו סייאמפרה!!!

שם:הילה מזל:סרטן מידת נעליים:38 גובה: 1.75 נראה לי גיל:18 המקצוע המועדף:בביצפר? החיה האהובה:אין הצבע האהוב:
ורוד הזמר המועדף:דיויד ביסבל הזמרת המועדפת:אנהי הסדרה המועדפת:מישהו שומר עליי כשתהיו גדולים איפה תירצו לגור?או בארץ או בניו יורק ג`ינס או מכנסי ספורט?מממ..ג'ינס מגפיים או פלטפורמה?מגפיםם מה תעדיפו לונה פארק או סופרלנד?סופרלנד "שפיים ונהנים" או "לונה גל"?שפיים מה הדבר שהכי תירצו לקבל מתנה?לא יודעת אולי בית חחח אם הייתה לכם אפשרות לחגוג מסיבה באיזה מקום שתירצו (אבל רק בארץ) איפה הייתם בוחרים?לא יודעת אם היו מחייבים אתכם לעשות משו אתם חייבים לעשות משו משתי הדברים הבאים או רסטות בכל השיער או עגיל בטבור מה הייתם בוחרים?עגיל בטבור מה אתה הכי אוהב לעשות?לישון חח כי שונא לעשות?כלים סוג לבוש אהוב:ג'ינס וגופייה יפה,או חצאית מיני מגפיים וגופיה סוג לבוש שנוא: חולצת טי סרט אהוב:הרבה הזוג הכי הכי:אלפונסו ודולסה ספר אהוב:אין שחקן אהוב ישראלי:אין שחקן אהוב ארגנטינאי:אלפונסו הררה ופקונדו ארנה שחקנית אהובה ישראלית:אין מישהו במיוחד! שחקן אהוב ארגנטינאי: שחקנית? דולסה אנהי נטליה אוריירו לואיסנה לופילטו ורומינה גאיטני עיתון:
משקה אהוב:קולה מאכל אהוב: פסטה שיר אהוב:SALVAME 3 חברים\ות הכי טובים:אופי,תמי,ונטלי מקצוע אהוב בבית ספר:אין ביצפר חח מקצוע אהוב בחיים (רופא, מרצה, מורה...): נאדה בינתיים שעה אהובה ביום: מממ.... 9 בערב עונה אהובה:חורףףףףף משחק ילדים אהוב: 5 קוביות זיכרון מגעיל מבית הספר היסודי:לא זכור זיכרון טוב מבית הספר היסודי: הכל!! חברים משחקים שיעורים זיכרון רע מהחטיבה: אין זיכרון טוב מהחטיבה: רק החברים! מורה בכיתה א:דינה מורה בחטיבה: נעמי מורה בתיכון: אודיייי מהי התקופה הכי מבאסת בשנה: לא יודעת כל שנה משהו אחר מתי יש לך יומולדת:1.7 מתנה שהכי היית רוצה לקבל:שאלתם כבר?! הבגד שהכי כיף ללבוש:טרנינג הצבע שאת/ה לובש/ת הכי הרבה: ורודדדדדד משהו שאכלת ולא תוכל יותר בחיים: בידצה-אבל רק הלבן המגעיל!! תוכניות להיום: היום??כלום! צבע שבו אתה מסכם את שנות הילדות שלך: ורוד ואדום מנגן על (אם בכלל..):לא שיר שאתה מזדהה איתו נורא: SALVAME איזה פרסומת את\ה הכי אוהב\ת:אין הזיכרון הראשון שעולה לך עכשיו:חחח במה יעסקו מחשבותיך? (אהבה, חברים, עבודה, משפחה...): אהבה ומשפחה! אה וחברים מה לא תרצה לקחת לאי בודד ולמה? מעיל כי חם חחחח אי בודד, צריך לפעמים להיות שם או לא? אולי!~

MoYaL MaMi

New member
עונה../images/Emo26.gif

הכרות: שם: מורג מזל:שור מידת נעליים:37-8 גובה:מטר 63 גיל:14 המקצוע המועדף:עורכת דיןן החיה האהובה:אין.. הצבע האהוב:ורוד הזמר המועדף:ישראלי-הראל מויאל מחו"ל-כריס הזמרת המועדפת:ישראלית-נינה מחו"ל-אנהו'ש הסדרה המועדפת:רבלדה כשתהיו גדולים איפה תירצו לגור?רמת גן,אילת,תל אביב ג`ינס או מכנסי ספורט?ג'ינס מגפיים או פלטפורמה?מגפיים מה תעדיפו לונה פארק או סופרלנד?סופרלנד "שפיים ונהנים" או "לונה גל"?אםםם מה הדבר שהכי תירצו לקבל מתנה?את כריס בחבילה אם הייתה לכם אפשרות לחגוג מסיבה באיזה מקום שתירצו (אבל רק בארץ) איפה הייתם בוחרים?אאםםם בטלויזיה חעחע אין לי איפהה אם היו מחייבים אתכם לעשות משו אתם חייבים לעשות משו משתי הדברים הבאים או רסטות בכל השיער או עגיל בטבור מה הייתם בוחרים? בעעע עדיףף רסטות מה אתה הכי אוהב לעשות?אינטרנט לשמוע שירים מה אתה הכי שונא לעשות?להדיח כלים בעעעעע סוג לבוש אהוב:חצאית מיני גופיית בטן ומגפיים גבוהות או גינס וגופייה סוג לבוש שנוא:אםם חולצות קצרות שעוברות את הבטןן סרט אהוב:המסע אל החלוםם הזוג הכי הכי:רן ונינהה ספר אהוב:איןן שחקן אהוב ישראלי: רן דנקר שחקן אהוב ארגנטינאי:קמילה בורדונובה שחקנית אהובה ישראלית:נינט שחקן אהוב ארגנטינאי:פליפה,סבסטיאן אסטבנס עיתון:אםםםם משקה אהוב:קולהה מאכל אהוב:ציפס שיר אהוב:"אמצע הלילה בכפר..." 3 חברים\ות הכי טובים:אורטל נועה ודניאל מקצוע אהוב בבית ספר:___ מקצוע אהוב בחיים (רופא, מרצה, מורה...):עורכת דין שעה אהובה ביום:שש ועשרה חח עונה אהובה:חורף משחק ילדים אהוב:אםם זיכרון מגעיל מבית הספר היסודי:אםםםם זיכרון טוב מבית הספר היסודי:לסיים אותו זיכרון רע מהחטיבה:אםםם זיכרון טוב מהחטיבה:אהההה מורה בכיתה א:מירב מורה בחטיבה:איילת מורה בתיכון:כשנגיע נדע מהי התקופה הכי מבאסת בשנה: תקופת המבחנים הארציים..בעע מתי יש לך יומולדת:28 באפריל מתנה שהכי היית רוצה לקבל:אמרתי כבר את כריס בחבילהה הבגד שהכי כיף ללבוש: אםםם הצבע שאת/ה לובש/ת הכי הרבה: ורודד משהו שאכלת ולא תוכל יותר בחיים: גבינה בע תוכניות להיום:לשבותת צבע שבו אתה מסכם את שנות הילדות שלך: ורוד חיחי מנגן על (אם בכלל..): לאא שיר שאתה מזדהה איתו נורא: אםםם איזה פרסומת את\ה הכי אוהב\ת: אםםם מה הזיכרון הראשון שעולה לך עכשיו: לא זוכרתת יש/אין תלבושת אחידה:יש בעעעעעעעע על אי בודד: כההה במה יעסקו מחשבותיך? (אהבה, חברים, עבודה, משפחה...): אהבה
מה לא תרצה לקחת לאי בודד ולמה?את אמא כי אפילו שם היא תטיל עליי עבודות בית אי בודד, צריך לפעמים להיות שם או לא?ברור שכןן

אני../images/Emo9.gif ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif

הכרות: שם: נועם מזל:בתולה מידת נעליים:38-9 גובה:לא יודעת
גיל:12 המקצוע המועדף:אנגלית החיה האהובה:כלבים וחתולים(כל הסוגים גדולים קטנים) הצבע האהוב:כחול הזמר המועדף:אין לי
הזמרת המועדפת:כריסטינה אגילרה הסדרה המועדפת:חברים, אני צועני והמורדים כשתהיו גדולים איפה תירצו לגור?לא יודעת עדיין ג`ינס או מכנסי ספורט?ג'ינס מגפיים או פלטפורמה?מגפיים מה תעדיפו לונה פארק או סופרלנד?סופרלנד, יש שם את מפלי האימה
"שפיים ונהנים" או "לונה גל"?לונה גל
מה הדבר שהכי תירצו לקבל מתנה?כרגע, זה את שלושת הדיסקים שאין לי של כריסטינה את ואת הדיוידי שאין לי שלה
אם הייתה לכם אפשרות לחגוג מסיבה באיזה מקום שתירצו (אבל רק בארץ) איפה הייתם בוחרים?אמממ, על חוף בכינרת אם היו מחייבים אתכם לעשות משו אתם חייבים לעשות משו משתי הדברים הבאים או רסטות בכל השיער או עגיל בטבור מה הייתם בוחרים? אמממ, עגיל מה אתה הכי אוהב לעשות?לא יודעת
מה אתה הכי שונא לעשות?תלוי מי אומר לי מה לעשות סוג לבוש אהוב:אממ ג'ינס וחולצת טי סוג לבוש שנוא:אממ, טרנינג
סרט אהוב:הלהקה, מלך האריות1+2
מהיר ועצבני 1+2 והמסע אל החלום הזוג הכי הכי:ג'ורדן בארטמן וכריסטינה אגילרה
ספר אהוב:אמממ, כל(הסדרה של הספרים) יומני הנסכיה כל הארי פוטר וספר הסודות
שחקן אהוב ישראלי:לא יודעת שחקן אהוב ארגנטינאי:אוסבאלדו לפורט ובנחמין רוחאס שחקנית אהובה ישראלית:אמממ, יש הרבה שחקן אהוב ארגנטינאי:קמילה בורדונבה עיתון:ראש 1 מעריב?! משקה אהוב:קולה מים.. מאכל אהוב:אוכל איטלקי שיר אהוב:וואי הרבההההה 3 חברים\ות הכי טובים:אממ, נועה וצליל מקצוע אהוב בבית ספר:אנגלית מקצוע אהוב בחיים (רופא, מרצה, מורה...)::-* שעה אהובה ביום:לילה עונה אהובה:חורף
משחק ילדים אהוב:אמממ, מחבואים
זיכרון מגעיל מבית הספר היסודי:אמממ, ליז
זיכרון טוב מבית הספר היסודי:אממ, המסיבת סיום בכיתה ו' זיכרון רע מהחטיבה:עדיין לא קרה כזה זיכרון טוב מהחטיבה:אמממ, לא יודעת מורה בכיתה א:מיכל מורה בחטיבה:מורן מורה בתיכון:... מהי התקופה הכי מבאסת בשנה: אמממ, תקופת המבחנים:p
מתי יש לך יומולדת:12.9 מתנה שהכי היית רוצה לקבל:אמרתי כבר הבגד שהכי כיף ללבוש: ג'ינס הצבע שאת/ה לובש/ת הכי הרבה: אמממ, לא יודעת משהו שאכלת ולא תוכל יותר בחיים: לא יודעת תוכניות להיום:לנסוע לעפולה
צבע שבו אתה מסכם את שנות הילדות שלך:ירוק
מנגן על (אם בכלל..):
שיר שאתה מזדהה איתו נורא: אממ, לא מבחינה אישית אבל IM OK כריסטינה אגילרה איזה פרסומת את\ה הכי אוהב\ת: ... מה הזיכרון הראשון שעולה לך עכשיו: שיעור ספרות:-* יש/אין תלבושת אחידה:כן על אי בודד:
במה יעסקו מחשבותיך? (אהבה, חברים, עבודה, משפחה...): הכול מה לא תרצה לקחת לאי בודד ולמה?אממ, לא יודעת אי בודד, צריך לפעמים להיות שם או לא?כן עדיין מתרגשת

עונה../images/Emo41.gif../images/Emo59.gif

שם:יובל מזל:דגים מידת נעליים:39-40 גובה:מאיפה לי...משו בסביבות ה-1.55 ומעלה.. גיל:12 וחצי
עוד 3 חודשים 13 בדיוק מהיום תתכוננו חבר'ה
המקצוע המועדף:תנ"ך ומתמטיקה...תנך כי יש לי מורה ס-ב-ב-ה ולדעתי זה גם סתם כיף כזה ומתמטיקה כי יש דין
החיה האהובה:דולפין הצבע האהוב:כחול הזמר המועדף:שון פול
הזמרת המועדפת:יש הרבה...אנהי,מירי מסיקה,גוון סטפאני,רוני ויש עוד מ=ל=א.. הסדרה המועדפת:רבלדה ברור
כשתהיו גדולים איפה תירצו לגור?בפריז
ג`ינס או מכנסי ספורט?ג'ינס מגפיים או פלטפורמה?מגפיים מה תעדיפו לונה פארק או סופרלנד?לונה פארק תאמינו לי הייתי בשניהם והסופרלנד לא שווה כלום בגרוש..הלונה פארק ת"א לוקח אותו בהליכה
"שפיים ונהנים" או "לונה גל"?לא הייתי באפחד מהם:
מה הדבר שהכי תירצו לקבל מתנה?את דין על מגש של כסף
אם הייתה לכם אפשרות לחגוג מסיבה באיזה מקום שתירצו (אבל רק בארץ) איפה הייתם בוחרים?באיזה מועדון,לא יודעת איזה...אולי בפאב המילניום
אני ורותם עשינו שם בת מצווה
שווה...
אם היו מחייבים אתכם לעשות משו אתם חייבים לעשות משו משתי הדברים הבאים או רסטות בכל השיער או עגיל בטבור מה הייתם בוחרים?בעעעע כלום
אבל אם חובה חובה חובה חובה חובה בלי שום הסכמות אחרות...עגיל בטבור
מה אתה הכי אוהב לעשות?יש "מיל קוסאס" כאלה
מה אתה הכי שונא לעשות?שיעורים ולסדר את הקומה..
סוג לבוש אהוב:חולצת קשירה,מיני ומגפיים עד הברך
סוג לבוש שנוא:חולצה ארוכה רחבה ומכנס ספורט
סרט אהוב:יש 4:"סיפור סינדרלה","ילדות רעות","שישי הפוך" ו"צ'רלי בממלכת השוקולד". הזוג הכי הכי:אני ודין
ספר אהוב:"ו'3 תמיד בראש" שחקן אהוב ישראלי:גיא אריאלי שחקן אהוב ארגנטינאי:ארגנטינאי אין אז מקסיקני:פונצ'ו
שחקנית אהובה ישראלית:אגם רודברג שחקן אהוב ארגנטינאי:עוד פעם שחקן ארגנטינאי?! עיתון:ויוה פלוס
משקה אהוב:קולה=טעם החיים...
מאכל אהוב:פסטה שיר אהוב:שאלה סופר-קשה....
יש מיליוןןןןןןןןןןןןןןןןןן 3 חברים\ות הכי טובים:מהכיתה שלי:מירב,עומר ורותם
מקצוע אהוב בבית ספר:כתבתי כבר למעלה,במקצוע מועדף..
מקצוע אהוב בחיים (רופא, מרצה, מורה...):שחקנית שעה אהובה ביום:16:30 ו-18:10...
עונה אהובה:אביב
משחק ילדים אהוב:מה?!!?!? זיכרון מגעיל מבית הספר היסודי:המורה לתנ"ך
זיכרון טוב מבית הספר היסודי:המסיבת סיום..
זיכרון רע מהחטיבה:אני עכשיו בחטיבה איזה זיכרון?!ושגם לא יהיו...
זיכרון טוב מהחטיבה:כנ"ל...רק שזיכרונות טובים כן יהיו
מורה בכיתה א:ליאת מורה בחטיבה:פנית
מורה בתיכון:אני לא בתיכון
מהי התקופה הכי מבאסת בשנה: החורף מתי יש לך יומולדת:
23.2.93
מתנה שהכי היית רוצה לקבל:עניתי כבררררררררר שאלות פה חוזרות על עצמן
הבגד שהכי כיף ללבוש:ג'ינס הצבע שאת/ה לובש/ת הכי הרבה:תכלת משהו שאכלת ולא תוכל יותר בחיים:דג
תוכניות להיום:חחחחחחחחחחחחחח היום שלי עוד פתוח
צבע שבו אתה מסכם את שנות הילדות שלך: ורוד מנגן על (אם בכלל..): גיטרה
שיר שאתה מזדהה איתו נורא: רוני והצל-מאמינה בך איזה פרסומת את\ה הכי אוהב\ת: הפרסומות של קוקה-קולה והפרסומות של רבלדה בויוה
מה הזיכרון הראשון שעולה לך עכשיו:שבפורים בשנה שעברה באתי לחבר שלי לשעבר ואמרתי לו:"אני נפרדת ממך" והלבשתי לו סטירה
זה היה יפה.. יש/אין תלבושת אחידה:יש...
על אי בודד:
שווה
במה יעסקו מחשבותיך? (אהבה, חברים, עבודה, משפחה...):אהבה למה לא? מה לא תרצה לקחת לאי בודד ולמה?איזה שאלות מעצבנות
אי בודד, צריך לפעמים להיות שם או לא?ברור שצריך
חובה

rotemsror

New member
עונה...

הכרות שם:רותם מזל:טלה מידת נעליים:38 גובה:הערך 1.55 גיל:12 וחצי עוד 5 וחצי חודשים יום הולדת המקצוע המועדף:תנ"ך יש לנו מורה מקסימה החיה האהובה:כלב,דולפין צבע אהוב:סגול זמר מועדף:יש הרבה אבל שון פול ג'סי מקרטני אושרי כהן רן דנקר פונצ'ו וכריס. זמרת מועדפת:דולסה,אנהי,מירי מסיקה,נינט טייב שירי מימון. סדרה מועדפת:רבלדה,תשוקת הנצים,מישהו שומר עליי,גברים של כבוד השיר שלנו סאמרלנד פלוריסיינטה ויש עוד מלא כשתהיו גדולים איפה תירצו לגור? לא יודעת ג`ינס או מכנסי ספורט? ג'ינס מגפיים או פלטפורמה? מגפיים לא אוהבת פלטפורמה מה תעדיפו לונה פארק או סופרלנד?לונה פארק "שפיים ונהנים" או "לונה גל"? שפיים מה הדבר שהכי תירצו לקבל מתנה? שרבלדה יבואו לארץ בעזרת ה' אם הייתה לכם אפשרות לחגוג מסיבה באיזה מקום שתירצו (אבל רק בארץ) איפה הייתם בוחרים? לא יודעת אולי במועדון אם היו מחייבים אתכם לעשות משו אתם חייבים לעשות משו משתי הדברים הבאים או רסטות בכל השיער או עגיל בטבור מה הייתם בוחרים? עגיל מה אתה הכי אוהב לעשות?לראות טלויזיה לשיר לרקוד להיות במחשב לשמוע מוסיקה להיות עם ידידים וחברות וללכת לקניון ולים מה אתה הכי שונא לעשות?לא יודעת סוג לבוש אהוב:גינס וחולצת ספורט אלגנט או חצאית מיני וסטרפלס סוג לבוש שנוא:לא אוהבת שמלות סרט אהוב: יש הרבה הלהקה,חופשיות על הבר,הסרט עם לינדי לוהאן ששכחתי איך קוראים לו ועוד מלא הזוג הכי הכי:דולסה ופונצ'ו ספר אהוב: המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה שחקן אהוב ישראלי:יש הרבה אי אפשר אחד שחקן אהוב ארגנטינאי: יש מקסיקני כריס ופונצ'ו שחקנית אהובה ישראלית:טלי שרון נינט טייב שחקן אהוב ארגנטינאי:יש מקסיקנית אנהי,דולסה,מאיטה וארגנטינטית רומינה גייטני עיתון:ראש 1 ויוה פלוס משקה אהוב:קולה מאכל אהוב: שניצל של אימא נודלס עוף פסטה קוסקוס שיר אהוב: יש הרבה אבל מה בוי אעון איי אלגו סלואמה ועוד מלא 3 חברים\ות הכי טובים:שירלי מיטל מירנה מקצוע אהוב בבית ספר:תנ"ך מקצוע אהוב בחיים (רופא, מרצה, מורה...)לא יודעת שעה אהובה ביום:בסביבות 7,8,9 עונה אהובה:אביב {בגלל היום הולדת שלי} משחק ילדים אהוב:לא יודעת זיכרון מגעיל מבית הספר היסודי:אלעד לא עד כדי כך רע אבל לא טוב זיכרון טוב מבית הספר היסודי:ספיר החברה הכי טובה שלי שהייתה זיכרון רע מהחטיבה:אין בינתיים תודה לאל זיכרון טוב מהחטיבה:הרבה מורה בכיתה א:אולגה המכשפה מורה בחטיבה: ליאת המחנכת שלי מורה מקסימה תומכת מדהימה! מורה בתיכון:אני בכיתה ז' מהי התקופה הכי מבאסת בשנה:תקופת המבחנים איכס מתי יש לך יומולדת:13.4.1993 מתנה שהכי היית רוצה לקבל:אמרתי שרבלדה יבואו לארץ הבגד שהכי כיף ללבוש: טרנינג הכי נוח הצבע שאת/ה לובש/ת הכי הרבה:יש כמה,תכלת,אדום,ורוד,לבן ושחור משהו שאכלת ולא תוכל יותר בחיים:עוף לא אוהבת תוכניות להיום:לא יודעת צבע שבו אתה מסכם את שנות הילדות שלך:לבן מנגן על (אם בכלל..): מתחילה ללמוד לנגן על גיטרה שיר שאתה מזדהה איתו נורא: סלוואמה והאון איי אלגו ושל הסוד של לאורה איזה פרסומת את\ה הכי אוהב\ת:לא יודעת מה הזיכרון הראשון שעולה לך עכשיו: אחותי שבצבא ובת דודה שלי יש/אין תלבושת אחידה:יש על אי בודד: במה יעסקו מחשבותיך? (אהבה, חברים, עבודה, משפחה...):הכל ביחד מה לא תרצה לקחת לאי בודד ולמה? את הפרחה מהשכבה שלי אי בודד, צריך לפעמים להיות שם או לא? כן כדי להירגע קצת

עונה../images/Emo57.gif

הכרות: שם: אור מזל:גדי מידת נעליים:39-40 גובה:162.7 ס"מ.חח.. גיל:עוד חודשיים פחות 3 ימים- 13 המקצוע המועדף:
החיה האהובה:אין הצבע האהוב:כחול הזמר המועדף:יובל בנאי/ רן דנקר הזמרת המועדפת: נינט הסדרה המועדפת: הש"ש/רבלדה כשתהיו גדולים איפה תירצו לגור? לויודעת ג`ינס או מכנסי ספורט? ג'ינס! מגפיים או פלטפורמה?לומשנה מה תעדיפו לונה פארק או סופרלנד? שומדבר! "שפיים ונהנים" או "לונה גל"?אותודבר מה הדבר שהכי תירצו לקבל מתנה? הרבה דברים..חח.. אם הייתה לכם אפשרות לחגוג מסיבה באיזה מקום שתירצו (אבל רק בארץ) איפה הייתם בוחרים? לא חשבתי על זה.. אם היו מחייבים אתכם לעשות משו אתם חייבים לעשות משו משתי הדברים הבאים או רסטות בכל השיער או עגיל בטבור מה הייתם בוחרים? לא זה ולא זה! אבל אם..עגיל בטבור! מי שנוגע לי בשיער חבל לו על הזמן! מה אתה הכי אוהב לעשות?מחשב, גיטרה מה אתה הכי שונא לעשות? ש.ב סוג לבוש אהוב: ג'ינס וחולצה טישירט סוג לבוש שנוא:חצאית סרט אהוב:הארי פוטר הזוג הכי הכי: רן ונינט ספר אהוב: הארי פוטר שחקן אהוב ישראלי: רן דנקר
שחקן אהוב ארגנטינאי:בנחמין שחקנית אהובה ישראלית:נינט שחקן אהוב ארגנטינאי: קמילה עיתון: מעריב לנוער משקה אהוב: קולה מאכל אהוב: סלט שיר אהוב: כל השירים של משינה 3 חברים\ות הכי טובים:
מקצוע אהוב בבית ספר:
מקצוע אהוב בחיים (רופא, מרצה, מורה...):לא יודעת שעה אהובה ביום:
עונה אהובה: חורף משחק ילדים אהוב: לויודעת זיכרון מגעיל מבית הספר היסודי: בעע...יש הרבה
זיכרון טוב מבית הספר היסודי: שלום כיתה א'
זיכרון רע מהחטיבה: רק התחלתי..תודה לאל עוד אין ממש זיכרון טוב מהחטיבה: מורה בכיתה א: יפעת מורה בחטיבה: אסנת :-{ מורה בתיכון: מהי התקופה הכי מבאסת בשנה: מבחנים..בעע מתי יש לך יומולדת:20 בינואר
מתנה שהכי היית רוצה לקבל: יש הרבה
הבגד שהכי כיף ללבוש: ג'ינס הצבע שאת/ה לובש/ת הכי הרבה:כחול/שחור/לבן/אפור משהו שאכלת ולא תוכל יותר בחיים: יש הרבה.. תוכניות להיום:לאכול לראות טוויזיה/מחשב ולמיטה צבע שבו אתה מסכם את שנות הילדות שלך: ורוד מנגן על (אם בכלל..): גיטרה שיר שאתה מזדהה איתו נורא: אז למה לי פוליטיקה עכשיו- משינה. נורא מזכיר את המצב היום למרות שהשיר מלפני 15 שנה איזה פרסומת את\ה הכי אוהב\ת: *חושבת* מה הזיכרון הראשון שעולה לך עכשיו: אני כותבת בפורום יש/אין תלבושת אחידה: יש
על אי בודד: מחשב, גיטרה, אמפי 3 במה יעסקו מחשבותיך? (אהבה, חברים, עבודה, משפחה...): הכל (חוץ מעבודה) מה לא תרצה לקחת לאי בודד ולמה? את אחותי..עד שאני בורחת ממנה אני צריכה אותה גם שם?! אי בודד, צריך לפעמים להיות שם או לא?לא...כולם בני אדם- כולם עושים טעויות

111PrInCeSsA111

New member
ע*ו*נ*ה

שם: מיטל מזל: קשת מידת נעליים: 38 גובה: 1.60 גיל: 14 המקצוע המועדף: תנ"ךך נראהההה לי החיה האהובה: כלבב הצבע האהוב: ורוד הזמר המועדף: הראל מויאלל וג'ס מקנטרי הזמרת המועדפת: אנהי והילרי דאף הסדרה המועדפת: רבלדה כשתהיו גדולים איפה תירצו לגור? ישראלללל
ג`ינס או מכנסי ספורט? ג'ינס מגפיים או פלטפורמה? מגפיים מה תעדיפו לונה פארק או סופרלנד? לונה פארק "שפיים ונהנים" או "לונה גל"? שפיים ונהניםםם מה הדבר שהכי תירצו לקבל מתנה? לא חסר לי כלוםם אבל בגדיםם תמיד כיףף אם הייתה לכם אפשרות לחגוג מסיבה באיזה מקום שתירצו (אבל רק בארץ) איפה הייתם בוחרים? מועדון אם היו מחייבים אתכם לעשות משו אתם חייבים לעשות משו משתי הדברים הבאים או רסטות בכל השיער או עגיל בטבור מה הייתם בוחרים? עגיל בטבורר מה אתה הכי אוהב לעשות? חברות שופינג כושר ולישוןןןןןןןןן מה אתה הכי שונא לעשות? שיעורים סוג לבוש אהוב: גינס וחולצה סוג לבוש שנוא: פריקי וכזהה.. סרט אהוב: מעודדות צמודות הזוג הכי הכי: אני וחבר שלייי
ספר אהוב: אממ..יש הרבה כל האלה לגיל ההתבגרות וכאלהה שחקן אהוב ישראלי: עפר שכטר שחקן אהוב ארגנטינאי: פונצ'ווו (לא משנה שהוא מקסיקני
) שחקנית אהובה ישראלית: אפרת בוימולד (אם ככה רושמיםם) עיתון: מעריב לנועררר משקה אהוב: פטלל מאכל אהוב: פירה ושניצל של מאמא שיר אהוב: יש מ*ל*א 3 חברים\ות הכי טובים: אמילי בר וטל מקצוע אהוב בבית ספר: עודפעם?!?! מקצוע אהוב בחיים (רופא, מרצה, מורה...): שחקנית שעה אהובה ביום: לאידעתת... עונה אהובה: סתיו ואביב משחק ילדים אהוב: תופסת זיכרון מגעיל מבית הספר היסודי: אצלנו זה ביחד..א-ח יענווו..ואין לי זיכרון טוב או לא טוב..... זיכרון רע מהחטיבה: " זיכרון טוב מהחטיבה: " מורה בכיתה א: אריאלה מורה בחטיבה: ז-ח =>> טלי מורה בתיכון: אני עוד לאא.. מהי התקופה הכי מבאסת בשנה: לפני תעודו שיש ים של מבחניםם.. מתי יש לך יומולדת: 1.12 בדיוק עוד שבוע מהיוםםםםם קולולולולולו מתנה שהכי היית רוצה לקבל: עניתי על זה כברר.. ^ הבגד שהכי כיף ללבוש: ג'ינסס הצבע שאת/ה לובש/ת הכי הרבה: ורוד נראה ליי משהו שאכלת ולא תוכל יותר בחיים: אבוקדו תוכניות להיום: עוד מאע נגמר היוםם אז לעכשיו: לסדר ת'חדר להתקלח לראות מישו שומר עלי ואז נראה כברר.. צבע שבו אתה מסכם את שנות הילדות שלך: ורודד מנגן על (אם בכלל..): לא מנגנתת שיר שאתה מזדהה איתו נורא: דה בסט גיי אוף מי לייף של ג'סס זה היום שפגשתי את מיאמורררררר איזה פרסומת את\ה הכי אוהב\ת: לא זוכרת מה הזיכרון הראשון שעולה לך עכשיו: נאדה לא עולה ליי.. יש/אין תלבושת אחידה: כעע
על אי בודד: ?.. במה יעסקו מחשבותיך? (אהבה, חברים, עבודה, משפחה...): גם גם וגם מה לא תרצה לקחת לאי בודד ולמה? כלוםםם זה כל הקטע להתבודד.. אי בודד, צריך לפעמים להיות שם או לא? כעע ברור שצריךךךךךךך

אוהבת כאלה שאלונים

שם: ענת מזל:בתולה מידת נעליים:37 גובה:159 גיל:14 המקצוע המועדף:אנגלית החיה האהובה:דולפין הצבע האהוב:תכלת הזמר המועדף:עברי לידר הזמרת המועדפת:שירי מימון הסדרה המועדפת:השמיניה כשתהיו גדולים איפה תירצו לגור?קנדה
ג`ינס או מכנסי ספורט?ג'ינס מגפיים או פלטפורמה?אף אחד חח... אבל אם אין ברירה מגפיים כי פלטפורמה זה כבר ממש ישן מה תעדיפו לונה פארק או סופרלנד?לונה פארק "שפיים ונהנים" או "לונה גל"?שפיים ונהנים חח מה הדבר שהכי תירצו לקבל מתנה?תעודת בגרות חח אם הייתה לכם אפשרות לחגוג מסיבה באיזה מקום שתירצו (אבל רק בארץ) איפה הייתם בוחרים?במלון 5 כוכבים באילת.... אני לא אומרת שם של מלון כי אני לא מכירה מלונות באילת חח אם היו מחייבים אתכם לעשות משו אתם חייבים לעשות משו משתי הדברים הבאים או רסטות בכל השיער או עגיל בטבור מה הייתם בוחרים? ברור שעגיל כי אני יכולה לא ללכת איתו ואז החור נסתם.. וגם לא רואים תמיד עגיל.... ראסטות אי אפשר להסתיר מה אתה הכי אוהב לעשות?סקי חח מה אתה הכי שונא לעשות?ללמוד למבחנים סוג לבוש אהוב:ג'ינס וגולף סריג סוג לבוש שנוא:פלטפורמה, מכנס טיץ וחולצה בתוך המכנס חחחחח
סרט אהוב:איזו מין שוטרת 1 הזוג הכי הכי:אבא ואמא שלי
ספר אהוב:לא קוראת
שחקן אהוב ישראלי: ידידיה ויטל שחקן אהוב ארגנטינאי:בנחמין רוחאס שחקנית אהובה ישראלית:אין לי
שחקן אהוב ארגנטינאי:זה בטח אמור להיות שחקנית אז קמילה בורדונבה עיתון:ראש 1 וויוה פלוס משקה אהוב:דיאט קולה מאכל אהוב:מרק של סבא שלי
שיר אהוב:לא יודעת 3 חברים\ות הכי טובים:הדר, עמית וגיל מקצוע אהוב בבית ספר:כבר שאלת חח.... זה מזכיר לי את השאלוני מיצב שהם שואלים כל שאלה 10 פעמים כדי לבדוק שאנחנו לא משקרים חחח
אהוב בחיים (רופא, מרצה, מורה...):אני רוצה להיות רופאת עיניים חח שעה אהובה ביום:חמש עד שש נראה לי עונה אהובה:חורף משחק ילדים אהוב:יויו
זיכרון מגעיל מבית הספר היסודי:שיחקנו כיפודור בכיתה ומישהו זרק עליי ואני התכופפתי והסנטר שלי התנגש בכסא ונפתח.... למזלי רק הדבקה עשו לי ולא תפרים...... ועוד משהו מצחיק זה במסיבת סיום כיתה ו יצאתי מהבמה וחירבנה לי ציפור על הכתף
זיכרון טוב מבית הספר היסודי:המורה למתמטיקה שאלה חידה ואני היחידה בכל הכיתה שהצליחה לפתור אותה
זיכרון רע מהחטיבה:הכרתי את אביבה
(המחנכת שלי השנה) זיכרון טוב מהחטיבה:נפתרתי מחגית
(המחנכת שלי שנה שעברה.... שעכשיו כשפגשתי את אביבה אני מתחילה להתגעגע אליה חח) מורה בכיתה א:חוה מורה בחטיבה:כיתה ז-ח חגית וכיתה ט אביבה מורה בתיכון:עוד לא יודעת אבל מקווה שלא גרייצר השטן מהי התקופה הכי מבאסת בשנה: התקופה בין סוכות לחנוכה שזה חודשיים בלי חופש ומלא מבחנים מתי יש לך יומולדת:9.9.... והתאריך העברי זה א' בתשרי
מתנה שהכי היית רוצה לקבל:זה כבר ממש מזכיר לי מבחן מיצב
הבגד שהכי כיף ללבוש: סווצרט בלי כלום מתחת חח הצבע שאת/ה לובש/ת הכי הרבה: כחול נראה לי משהו שאכלת ולא תוכל יותר בחיים: אולי אבוקדו אבל יש מצב אני יאכל את זה פעם.... אני פשוט אף פעם לא טועמת דברים חח.... אז אין מאכלים שאני אוכלת בלי לאהוב כמעט תוכניות להיום:הייתי עם אמא שלי אצל קרובי משפחה שלי ועכשיו אני לא הולכת לעשות שום דבר מיוחד יותר היום צבע שבו אתה מסכם את שנות הילדות שלך: ורוד מנגן על (אם בכלל..): ניגנתי פעם על חליל אבל מכיתה ה כבר פרשתי שיר שאתה מזדהה איתו נורא: לא יודעת איזה פרסומת את\ה הכי אוהב\ת: הפרסומת החדשה עם השיר "תנו לגדול בשקט.. בערוגה בכפר......" הילד בשיר כזה מתוק
מה הזיכרון הראשון שעולה לך עכשיו: שכן שלי שבר לאחותי את היד יש/אין תלבושת אחידה:יש
על אי בודד: במה יעסקו מחשבותיך? (אהבה, חברים, עבודה, משפחה...): נראה לי שעל מה המשפחה והחברים עושים עכשיו ואם הם שמים לב בחסרוני חח מה לא תרצה לקחת לאי בודד ולמה?כל מה שרוצה לבוא מוזמן לבוא חח אי בודד, צריך לפעמים להיות שם או לא?צריך

למעלה