שאלון!!!

Beautiful SouI

New member
שאלון!!!

פרטים רגילים
1. שם: 2. גיל: 3. מזל: חיית מחמד:
מוסיקה
4. סגנון מוסיקה מועדף: 5. זמר מועדף: 6. זמרת מועדפת: 7. להקה מועדפת: 8. שיר מועדף: 9. מתנגן כרגע ברקע: 10. עברי או לועזי? 11. יש לך דיסקמן\MP3\מערכת? 12. איך קוראים לסולן של משינה? 13. כוכב נולד-כן או לא? 14. מנגן? על מה?
לימודים
15. חרשן, משקיען, נורמלי או מזניח? 16. איך הציונים? 17. והמורים? 18. עושה שעורי בית? 19. כיתה: 20. איך אתה מגיע לבצפר וחוזר ממנו? 21. אוהב ללמוד? 22. חוגים: 23. מבריזן?
בגדים וזה
24. משקיע בלבוש? 25. בגדים רחבים או צמודים? 26. קונה בגדים? אם לא, מאיפה יש לך? 27. בעד נודיסטים? 28. מסתכל על הלבוש של אחרים? 29. אתה מסוג האנשים שבשיא החום הולכים עם סוודר\בשיא הקור הולכים עם חולצה קצרה? 30. אהב לקנות בגדים? 31. דעתך על מותגים בשתי מילים: 32. מכנסיים נמוכים או גבוהים? 33. משקפיים\עדשות:
ולחלק הפעיל..
34. קום, לך שלושה צעדים אחורה, שניים ימינה ותסתכל על הרצפה. מה יש שם? 35. מה יש במגרה הכי קרובה אליך? 36. העיתון הכי קרוב אליך נמצא ב..: 37. קום, תסתובב, קפוץ שלוש פעמים ימינה ופעמיים באלכסון. מה אתה רואה? 38. מי האדם הקרוב אליך ביותר? 39. מה יש מחוץ לדלת של הבית? 40. מה יש בתוך הקופסה הרחוקה ממך ביותר (בתוך הבית)? 41. לחץ פעמיים על מתג החשמל הקרוב אליך ביותר. מה קרה? 42. חבק את האדם הקרוב אליך ביותר. האם הוא עדיין חי? 43. תן חיוך, הכל לטובה. :
זה או זה
44. בריכה או ים? 45. שחור או לבן? 46. כדורגל או כדורסל? 47. נעליים או כפכפים? 48. חתולים או כלבים? 49. משקפיים או עדשות? 50. חורף או קיץ? 51. סתיו או אביב? 52. משינה או שייגעצ? 52. vh1 או MTV? 53. מסנג'ר או אייסיקיו? 54. תמונות או ציורים? 55. מחשב או טלויזיה? 56. יסודי או חטיבה? 57. ספר או סרט? 58. פינק פלויד או קווין? 59. על כן דבר או על לא דבר? 60. סרטי אימה או קומדיה?
מחשב ואינטרנט
61. כמה שעות ביום אתה על המחשב, בערך? 62. מדבר עם אנשים? 63. פוגש אנשים מהאינטרנט? 64. ציין מה מהדברים הבאים יש לך: מצלמת אינרנט, סורק, מדפסת, מכונת צילום, מירקופון, צורב, מסך דק, פקס: 65. מוריד דברים? מה? 66. לומד דברים מהאינרנט? מה? 67. פגשת פעם מישהו מסוכן באינרנט, כזה שעצרו אותו וזה? 68. בכמה פורומים אתה? 69. קונה דברים באינטרנט? מוכר? 70. עובד על אנשים בצ'אטים?
ספורט
71. מה הוא סוג הספורט המועדף עליך? 72. רואה בטלויזיה, עושה, גם וגם או כלום? 73. טיפוס ספורטיבי? 74. דעתך על כדורגל בשתי מילים: 75. שעורי ספורט זה..: 76. איך היה נראה העולם בלי ספורט? 77. איך שרירי הבטן שלך? 78. ושרירי השכל? 79. דעתך על הספורטאים עם השרירים מפה ועד הודעה חדשה: 80. אוהב ספורט?
שונות
81. שונן איי\יאוי-כן או לא? 82. קורא פאנפיקים? 83. מיהו הסופר של סלמון הספק? 84. משתמש באייקונים? 84. איזה סרט זכה באוסקר? 85. דעתך על חמוסים בשתי מילים: 86. נכון המומינים שולט, בעיקר סנופקין? 87. מהי היבשת הכי גדולה? 88. רואה אנימות\קורא מנגות? 89. נכון אני משעממת? 90. אז.. מה קורה איתך בזמן האחרון? 91. מה השעה עכשיו? 92. למה אתה עונה על השאלון הזה? 93. מה הצבע האהוב עליך? 94. "רוח גדולה, אולי רק את יכולה, להחזיר הכל להתחלה..": 95. נכון שלא שמת לב שיש את מספר 52 פעמיים? 96. אוהב לשחק תופסת? 97. אתה גבוה? 98. נראה לך שמישהו יקרא את זה? 99. אתה במצב רוח טוב? 100. איך היה?

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gifאורטל לא הייתה אמורה לפתוח

אחד כזה?
,אמ נו טוב
פרטים רגילים 1. שם: הילה 2. גיל: 18 3. מזל: אריה חיית מחמד: דגים?
מוסיקה 4. סגנון מוסיקה מועדף: פופ-רוק 5. זמר מועדף: ג'יימס בלאנט/עברי לידר 6. זמרת מועדפת: מירי מסיקה/שירי מימון/קלי קלארקסון/גוון סטפני/אלישיה קיז להמשיך?
7. להקה מועדפת:מארון
,וגם הקילרז,קולדפליי 8. שיר מועדף: כרגע קרייזי של אלאניס מוריסט
9. מתנגן כרגע ברקע:כלום
10. עברי או לועזי?פעם היה לי נורא קל לענות על זה,הפעם אני אבחר בשניהם
. 11. יש לך דיסקמן\MP3\מערכת?כן כן וכן
12. איך קוראים לסולן של משינה?יובל בנאי
13. כוכב נולד-כן או לא?כן,אבל בתנאי שהעונה הבאה תהיה עוד שנתיים
14. מנגן? על מה?
לימודים 15. חרשן, משקיען, נורמלי או מזניח?משקיען 16. איך הציונים?איזה בדיוק?
17. והמורים?
18. עושה שעורי בית?
19. כיתה:לפני צבא
20. איך אתה מגיע לבצפר וחוזר ממנו?מי מגיע לביצפר? 21. אוהב ללמוד?עכשיו כן
22. חוגים: אין 23. מבריזן?
בגדים וזה 24. משקיע בלבוש? אפשר להגיד 25. בגדים רחבים או צמודים? באמצע כזה
26. קונה בגדים? אם לא, מאיפה יש לך?כן 27. בעד נודיסטים?תלוי מי
28. מסתכל על הלבוש של אחרים?סומטיימס
29. אתה מסוג האנשים שבשיא החום הולכים עם סוודר\בשיא הקור הולכים עם חולצה קצרה?חלילה וחס
30. אהב לקנות בגדים?האמת שלא
31. דעתך על מותגים בשתי מילים:בזבוז כסף,אבל רק על ליוויס וכאלה,כי למה לי לקנות ג'ינס ב400 שקל שאני יכולה לקנות 5 במחיר הזה
. 32. מכנסיים נמוכים או גבוהים?נמוכים
33. משקפיים\עדשות:אין עדיין
ולחלק הפעיל.. 34. קום, לך שלושה צעדים אחורה, שניים ימינה ותסתכל על הרצפה. מה יש שם?שטיח 35. מה יש במגרה הכי קרובה אליך?מחזיק מפתחות
36. העיתון הכי קרוב אליך נמצא ב..:מיליון שנות אור 37. קום, תסתובב, קפוץ שלוש פעמים ימינה ופעמיים באלכסון. מה אתה רואה?את משוגעת?
38. מי האדם הקרוב אליך ביותר?אחי
39. מה יש מחוץ לדלת של הבית?עציצים שאמא שלי שמה
40. מה יש בתוך הקופסה הרחוקה ממך ביותר (בתוך הבית)?עיתונים
41. לחץ פעמיים על מתג החשמל הקרוב אליך ביותר. מה קרה?הוא לא עובד
42. חבק את האדם הקרוב אליך ביותר. האם הוא עדיין חי?
,כולם ישנים
43. תן חיוך, הכל לטובה. :
זה או זה 44. בריכה או ים? ים 45. שחור או לבן? שחור 46. כדורגל או כדורסל? כדורסל 47. נעליים או כפכפים? כפכפים 48. חתולים או כלבים? כלבים 49. משקפיים או עדשות? עדשות 50. חורף או קיץ? חורף 51. סתיו או אביב? אביב
52. משינה או שייגעצ? שייגעצ
52. vh1 או MTV? אמטיוי *שיעול* 53. מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר
54. תמונות או ציורים? שניהם
55. מחשב או טלויזיה? מחשב 56. יסודי או חטיבה? חטיבה 57. ספר או סרט? סרט:] 58. פינק פלויד או קווין? קווין
59. על כן דבר או על לא דבר? על לא דבר
60. סרטי אימה או קומדיה? קומדיה מחשב ואינטרנט 61. כמה שעות ביום אתה על המחשב, בערך? בערך 4 שעות 62. מדבר עם אנשים? כן 63. פוגש אנשים מהאינטרנט?יאפ 64. ציין מה מהדברים הבאים יש לך: מצלמת אינרנט, סורק, מדפסת, מכונת צילום, מירקופון, צורב, מסך דק, פקס: חוץ ממסך דק ופקס הכל
65. מוריד דברים? מה? עכשיו קליפ של מריון רייבן
66. לומד דברים מהאינרנט? מה?
67. פגשת פעם מישהו מסוכן באינרנט, כזה שעצרו אותו וזה? לא
68. בכמה פורומים אתה? הרבה
69. קונה דברים באינטרנט? מוכר? קניתי
,שלושה דיסקים
70. עובד על אנשים בצ'אטים? שמאודדדדד משעמם לי ספורט 71. מה הוא סוג הספורט המועדף עליך? חיי שרה
72. רואה בטלויזיה, עושה, גם וגם או כלום? עושה גם וגם 73. טיפוס ספורטיבי? לא 74. דעתך על כדורגל בשתי מילים: גועל נפש
75. שעורי ספורט זה..: שיעור חופשי
76. איך היה נראה העולם בלי ספורט? עצלני מאוד 77. איך שרירי הבטן שלך? טוב,תודה, מה איתך?
78. ושרירי השכל? כנ"ל
79. דעתך על הספורטאים עם השרירים מפה ועד הודעה חדשה: שיהיה להם בכייף
80. אוהב ספורט?תלוי איזה
שונות 81. שונן איי\יאוי-כן או לא? מה
? 82. קורא פאנפיקים? לא 83. מיהו הסופר של סלמון הספק?
84. משתמש באייקונים? מה פתאום
84. איזה סרט זכה באוסקר? האחרון?,אמ אמ אמ מיליון דולר בייבי? לא? 85. דעתך על חמוסים בשתי מילים: אני רוצה
86. נכון המומינים שולט, בעיקר סנופקין? מאי הקטנה יותר שולטת[בעיקר שחברה שלי דומה לה פחד
] 87. מהי היבשת הכי גדולה? אמריקה?:$ 88. רואה אנימות\קורא מנגות? לא 89. נכון אני משעממת? האמת שלא
90. אז.. מה קורה איתך בזמן האחרון? העבודה ממוטטת אותי
,אני רוצה חופש
91. מה השעה עכשיו? 03:11 92. למה אתה עונה על השאלון הזה?כי אין לי משהו אחר לעשות
93. מה הצבע האהוב עליך? ורוד בהיר ותכלת 94. "רוח גדולה, אולי רק את יכולה, להחזיר הכל להתחלה..": אני חולקת על דעתך
95. נכון שלא שמת לב שיש את מספר 52 פעמיים?נכון
96. אוהב לשחק תופסת?לא
97. אתה גבוה?כן
98. נראה לך שמישהו יקרא את זה?לא,ואם כן-הגיבו אליי עם
99. אתה במצב רוח טוב?עכשיו כן
100. איך היה? מ-ע-ו-ל-ה

אני

פרטים רגילים 1. שם: בר 2. גיל: 13 3. מזל: בתולה חיית מחמד: דג שמת מוסיקה 4. סגנון מוסיקה מועדף: רוק 5. זמר מועדף: לי ראין, רוב תומאס, אדם וכו' 6. זמרת מועדפת: אבריל 7. להקה מועדפת: מארון 8. שיר מועדף: כל שיר 9. מתנגן כרגע ברקע: Whatsername-Green Day 10. עברי או לועזי? לועזי... 11. יש לך דיסקמן\MP3\מערכת? כן... הMP שלי מת
12. איך קוראים לסולן של משינה?בנאי משהו לא? 13. כוכב נולד-כן או לא? כן ולא 14. מנגן? על מה? פסנתר בערך בקיץ אני מתחילה גיטרה
לימודים 15. חרשן, משקיען, נורמלי או מזניח? אמ.. נורמאלית בערך 16. איך הציונים? גבוהים 17. והמורים? כלבים 18. עושה שעורי בית? אם אני לא רוצה למות, כן 19. כיתה: ח'6 רולללזזזזזז 20. איך אתה מגיע לבצפר וחוזר ממנו? רגלי היפות 21. אוהב ללמוד? לאאאאאאאא בעעעעע
22. חוגים: כן? 23. מבריזן? לא בגדים וזה 24. משקיע בלבוש? כן 25. בגדים רחבים או צמודים? צמוד 26. קונה בגדים? אם לא, מאיפה יש לך? כן, אני קונה בדר"כ מTNT או FOX 27. בעד נודיסטים? מה? 28. מסתכל על הלבוש של אחרים? לא תמיד בערך 29. אתה מסוג האנשים שבשיא החום הולכים עם סוודר\בשיא הקור הולכים עם חולצה קצרה? בואו אני אסביר לכם משהו, אני צריכה שכל הזמן יהיה לי חם... 30. אהב לקנות בגדים? ברורררר 31. דעתך על מותגים בשתי מילים: מיותר וטוב 32. מכנסיים נמוכים או גבוהים?נמוכים 33. משקפיים\עדשות: לא... ולחלק הפעיל.. 34. קום, לך שלושה צעדים אחורה, שניים ימינה ותסתכל על הרצפה. מה יש שם? שטיח ריקוד 35. מה יש במגרה הכי קרובה אליך? שטויות 36. העיתון הכי קרוב אליך נמצא ב..: מגירה 37. קום, תסתובב, קפוץ שלוש פעמים ימינה ופעמיים באלכסון. מה אתה רואה? לוח 38. מי האדם הקרוב אליך ביותר? אחותי 39. מה יש מחוץ לדלת של הבית? שטיח, עציץ מנורה 40. מה יש בתוך הקופסה הרחוקה ממך ביותר (בתוך הבית)? קלטות 41. לחץ פעמיים על מתג החשמל הקרוב אליך ביותר. מה קרה?האור נכבה ונדלק חחחח 42. חבק את האדם הקרוב אליך ביותר. האם הוא עדיין חי? איכס אני את מיה שכחו מזה 43. תן חיוך, הכל לטובה. :חחחחח זה או זה 44. בריכה או ים? בריכה 45. שחור או לבן? שחור 46. כדורגל או כדורסל? כדורסל 47. נעליים או כפכפים? כפכפים 48. חתולים או כלבים? כלבים 49. משקפיים או עדשות? לא יודעת 50. חורף או קיץ? קיץ 51. סתיו או אביב? אביב 52. משינה או שייגעצ? משינה 52. vh1 או MTV ?MTV 53. מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר 54. תמונות או ציורים? תמונות 55. מחשב או טלויזיה? מחשב 56. יסודי או חטיבה? אמ... יסודי יותר כיף אבל במידה אחרת גם החטיבה. נמנעת 57. ספר או סרט? סרטטט 58. פינק פלויד או קווין? פינק פלויד 59. על כן דבר או על לא דבר? על כן דבר
60. סרטי אימה או קומדיה? קומדיה מחשב ואינטרנט 61. כמה שעות ביום אתה על המחשב, בערך? לא יותר משעתיים 62. מדבר עם אנשים? כן 63. פוגש אנשים מהאינטרנט? כן 64. ציין מה מהדברים הבאים יש לך: מצלמת אינרנט, סורק, מדפסת, מכונת צילום, מירקופון, צורב, מסך דק, פקס: מצלמת אינטרט, מדפסת, מיקרופון ופקס 65. מוריד דברים? מה? כן תמונות 66. לומד דברים מהאינרנט? מה? כלום 67. פגשת פעם מישהו מסוכן באינרנט, כזה שעצרו אותו וזה? ניראה לי שכן... האיש ההוא בן 60 שהתחזה לבת 15 הוא הוסיף אותי באייסיקיו וחסמתי 68. בכמה פורומים אתה? 4 69. קונה דברים באינטרנט? מוכר? לא 70. עובד על אנשים בצ'אטים? חחחח כן זה מצחיק ספורט 71. מה הוא סוג הספורט המועדף עליך? שחיה 72. רואה בטלויזיה, עושה, גם וגם או כלום? מה? 73. טיפוס ספורטיבי? כן 74. דעתך על כדורגל בשתי מילים: דבלי ביותר 75. שעורי ספורט זה..: כיף 76. איך היה נראה העולם בלי ספורט? כולם היו כדורי שומן 77. איך שרירי הבטן שלך? יש לי כמעט ריבועים חחחח 78. ושרירי השכל? אמ.. שמה יש לי עיגולים 79. דעתך על הספורטאים עם השרירים מפה ועד הודעה חדשה: מוזרים 80. אוהב ספורט? כן שונות 81. שונן איי\יאוי-כן או לא? אמ מה? 82. קורא פאנפיקים? מה? 83. מיהו הסופר של סלמון הספק? מי? 84. משתמש באייקונים? כן 84. איזה סרט זכה באוסקר? הטיסה 85. דעתך על חמוסים בשתי מילים: תשאלו את אמא שלי 86. נכון המומינים שולט, בעיקר סנופקין? חחחח כן 87. מהי היבשת הכי גדולה? אסיה 88. רואה אנימות\קורא מנגות? חלילההההה בבעעעע
89. נכון אני משעממת? לא בטוחה 90. אז.. מה קורה איתך בזמן האחרון? כלום הכל משעמם כמו דף נייר לבן 91. מה השעה עכשיו? 13:25 92. למה אתה עונה על השאלון הזה? כי אני אוהבת שאלונים
93. מה הצבע האהוב עליך? סגול 94. "רוח גדולה, אולי רק את יכולה, להחזיר הכל להתחלה..": ? 95. נכון שלא שמת לב שיש את מספר 52 פעמיים? אמ? מה? ***בודקת*** חחחח וואלה 96. אוהב לשחק תופסת? כן 97. אתה גבוה? כן 98. נראה לך שמישהו יקרא את זה? לא... 99. אתה במצב רוח טוב? כן 100. איך היה?כיף

yuval moyal

New member
love forever love is free ../images/Emo3.gif

פרטים רגילים =.= 1. שם: יובל [?] 2. גיל: 15 וחצי כמעט! P: 3. מזל: רע \.\ חיית מחמד: חתול?=.= מוסיקה 4. סגנון מוסיקה מועדף: פופ ורוק, בעיקר מוזיקת זבל
5. זמר מועדף: הראל מויאל
ועברי לידר
6. זמרת מועדפת: מירי מסיקה
שירי מימון קצת ~.~ 7. להקה מועדפת: A1? אנערף, לא יודע..=.= 8. שיר מועדף: חמי רודנר - מלנכוליה
9. מתנגן כרגע ברקע: האהבה שלי היא לא האהבה שלו =.= 10. עברי או לועזי? עברי ולועזי ~.~ אבל יש לי יותר עבריים במחשב, אם זו השאלה.. 11. יש לך דיסקמן\MP3\מערכת? דיסקמן אידיוט אחד.. 12. איך קוראים לסולן של משינה? יובל בנאי [?] 13. כוכב נולד-כן או לא? עד סוף עונה 2 - כן. 14. מנגן? על מה? פסנתר. לימודים סאקס בטירוף \.\ 15. חרשן, משקיען, נורמלי או מזניח? אני יובל וזהו נו.
16. איך הציונים? בסדר תודה, איך שלך?S.S 17. והמורים? אוהבים אותי כרגיל \.\ 18. עושה שעורי בית? לעיתים. 19. כיתה: מלוכלכת וקטנה, קומה 2 בבניין המתפרק. 20. איך אתה מגיע לבצפר וחוזר ממנו? בהסעות של המועצה דה [?] 21. אוהב ללמוד? לא במיוחד.. רק ספרות
22. חוגים: מה איתם?
23. מבריזן? לא.\.\ בגדים וזה מה איתם גם?~.~ 24. משקיע בלבוש? אה, יש שיגידו כן. [היש האלו סתומים] 25. בגדים רחבים או צמודים? רחבים
26. קונה בגדים? אם לא, מאיפה יש לך? אחים, שטויות, וכמה שקניתי.. 27. בעד נודיסטים? תלוי אילו
28. מסתכל על הלבוש של אחרים? לפעמים נו, אני גיי. 29. אתה מסוג האנשים שבשיא החום הולכים עם סוודר\בשיא הקור הולכים עם חולצה קצרה? לפעמים עם סוודר בשיא החום, סתם כי הוא מאגניב
ועם חולצה קצרה שקר לפעמים, כי אני לא יודע תמיד אם קר או לא
30. אהב לקנות בגדים? לא קונה =.= כשיהיה לי חבר טחון אני אקח לו את הקרדיט קארד ואקנה מלא דברים. 31. דעתך על מותגים בשתי מילים: אבל "דעתי על מותגים" זה 3 מילים
32. מכנסיים נמוכים או גבוהים? כאלה שלא מתחילים מהברכיים או מהחזה \.\ 33. משקפיים\עדשות: משקפיים.. אבל רק למרחק וזה :\ ולחלק הפעיל.. איפה? איפה? o_O 34. קום, לך שלושה צעדים אחורה, שניים ימינה ותסתכל על הרצפה. מה יש שם? בטח אין שם חזירים עפים, אחרת הייתי עושה את זה גם. 35. מה יש במגרה הכי קרובה אליך? בטח כמה לורדים. 36. העיתון הכי קרוב אליך נמצא ב..: מיטה, כי שם זרקתי את המעריב לנוער. 37. קום, תסתובב, קפוץ שלוש פעמים ימינה ופעמיים באלכסון. מה אתה רואה? שמי שכתב את השאלון הזה חי באשליות =.= 38. מי האדם הקרוב אליך ביותר? אה.. אבא או אמא, כי רק הם בבית עכשיו.. ואני לא באמת אבדוק \: 39. מה יש מחוץ לדלת של הבית? העולם! הוא מחוץ לדלתכם, פשוט בדקו זאת. 40. מה יש בתוך הקופסה הרחוקה ממך ביותר (בתוך הבית)? גם אם זו הייתה הקרובה ביותר לא הייתי הולך לבדוק /./ 41. לחץ פעמיים על מתג החשמל הקרוב אליך ביותר. מה קרה? אני מניח שהאור יידלק ויכבה, אבל למה לי לעשות את זה?=.= 42. חבק את האדם הקרוב אליך ביותר. האם הוא עדיין חי? לא רוצה. 43. תן חיוך, הכל לטובה. : תנו אתם חיוך \.\ זה או זה אה, זה. 44. בריכה או ים? השאלון הזה מוכר לי. =.= 45. שחור או לבן? ירוק \.\ 46. כדורגל או כדורסל? כדורסל ~.~ 47. נעליים או כפכפים? נעלי בית כוסיות של פו הדוב
48. חתולים או כלבים? חתולים ^^ 49. משקפיים או עדשות? עדשות =.= 50. חורף או קיץ? חורףףףףףףףףףףףףףףףףף |חורף| 51. סתיו או אביב? סתיווווווווווווווווווווו |סתיו| 52. משינה או שייגעצ? שייגעצ 52. vh1 או MTV? MTV 53. מסנג'ר או אייסיקיו? מסןןןןןןןןןןן
54. תמונות או ציורים? תמונות ~.~ 55. מחשב או טלויזיה? מחשב ~.~ 56. יסודי או חטיבה? חטיבה \.\ 57. ספר או סרט? ספר \.\ 58. פינק פלויד או קווין? אף אחד נו. אני פאקצה.
59. על כן דבר או על לא דבר? על לא דבר =.= 60. סרטי אימה או קומדיה? קומדיה ~.~

yuval moyal

New member
וחלק 2 ../images/Emo122.gif

מחשב ואינטרנט
61. כמה שעות ביום אתה על המחשב, בערך? הרבה =.= 62. מדבר עם אנשים? בוודאי. 63. פוגש אנשים מהאינטרנט? אכן =) 64. ציין מה מהדברים הבאים יש לך: מצלמת אינרנט, סורק, מדפסת, מכונת צילום, מירקופון, צורב, מסך דק, פקס: סורק, מדפסת, מכונת צילום, מיקרופון [ואין לי צורב כי זה פשע -.-] 65. מוריד דברים? מה? רק קופסאות מהמדפים =.= 66. לומד דברים מהאינרנט? מה? אל תכתוב דברי פאקצות בפורום זיהוי שירים. 67. פגשת פעם מישהו מסוכן באינרנט, כזה שעצרו אותו וזה? זה נחשב אם רק שיחקנו בשוטר ופושע?~.~ 68. בכמה פורומים אתה? 1 וקצת \.\ 69. קונה דברים באינטרנט? מוכר? אמ, מכרתי את עצמי פעם.=.= אבל אני שרמוטה וזונה אז מותר לי
70. עובד על אנשים בצ'אטים? לפעמים \.\ ספורט איכס \.\ 71. מה הוא סוג הספורט המועדף עליך? רביצה ללא מעש. 72. רואה בטלויזיה, עושה, גם וגם או כלום? הא?
73. טיפוס ספורטיבי? לא. 74. דעתך על כדורגל בשתי מילים: איכס
75. שעורי ספורט זה..: עינוי טהור. 76. איך היה נראה העולם בלי ספורט? מקום עם הרבה יותר עצלנים =.= 77. איך שרירי הבטן שלך? האלה שאין לי?
78. ושרירי השכל? כנ"ל לתשובה הקודמת. 79. דעתך על הספורטאים עם השרירים מפה ועד הודעה חדשה: יש כאלה שזה ממש מוגזם :S ויש כאלה שלא אתנגד שיעשו אותי או משהו. 80. אוהב ספורט? ל-א. שונות יאיייי =) 81. שונן איי\יאוי-כן או לא? הא?
82. קורא פאנפיקים? רק של סיון.. 83. מיהו הסופר של סלמון הספק? למה זה צריך לעניין אותי?\.\ 84. משתמש באייקונים? ביותר ~.~ 84. איזה סרט זכה באוסקר? טיטניק =.= 85. דעתך על חמוסים בשתי מילים: מגעילים ומלוכלכים =.= 86. נכון המומינים שולט, בעיקר סנופקין? לא. 87. מהי היבשת הכי גדולה? אסיה =.= 88. רואה אנימות\קורא מנגות? אה. רק סאקורה =.= 89. נכון אני משעממת? ביותר ^^ 90. אז.. מה קורה איתך בזמן האחרון? גיליתי לא מזמן שאני נמשך לבנים, ואיתך? 91. מה השעה עכשיו? 14:28 92. למה אתה עונה על השאלון הזה? כי אני חיית שאלונים. 93. מה הצבע האהוב עליך? ירוק, כנראה =.= 94. "רוח גדולה, אולי רק את יכולה, להחזיר הכל להתחלה..": והשאלה כאן היא? 95. נכון שלא שמת לב שיש את מספר 52 פעמיים? דווקא כן שמתי לב! [NOT] 96. אוהב לשחק תופסת? תלוי מי התופס
97. אתה גבוה? לא
98. נראה לך שמישהו יקרא את זה? בטח פלג \.\ 99. אתה במצב רוח טוב? לפעמים. 100. איך היה? אפשר סיגריה?~.~

../images/Emo112.gif../images/Emo34.gifשלי../images/Emo9.gif!!!

פרטים רגילים
1. שם: חן 2. גיל: 15 וחצי
3. מזל: שור
חיית מחמד: דגים? ^.~
מוסיקה
4. סגנון מוסיקה מועדף: אמ. רוק? נו הכל חוץ ממטאל, רוק כבד, פופ רוני סופרסטאר כזה, מזרחית ודיכאון D: 5. זמר מועדף: עבריייייי
6. זמרת מועדפת: אין. -.- 7. להקה מועדפת: מארון
8. שיר מועדף: ממש ממש כרגע זה של בית הבובות-סיגפו. ממש לא פייר! התמכרתי אליו ;[ 9. מתנגן כרגע ברקע:מטייל אוסטרלי-עברי
10. עברי או לועזי?שניהם. אולי יותר עברי... 11. יש לך דיסקמן\MP3\מערכת?דיסקמן מטומטם -.- 12. איך קוראים לסולן של משינה?יובל בנאי 13. כוכב נולד-כן או לא? אממ לא ממש :/// 14. מנגן? על מה? לאאאאא. אבל אולי בקרוב על פסנתר
לימודים
15. חרשן, משקיען, נורמלי או מזניח?נורמלי
16. איך הציונים?ממוצעים... 17. והמורים?חלקם טובים ולחלקם לא הייתי מתנגדת לתקוע כדור בראש|מגלגלתעיניים| 18. עושה שעורי בית?כן -.- 19. כיתה: י' 3
20. איך אתה מגיע לבצפר וחוזר ממנו? הסעה. או אוטובוס עירוני. יו קנו -.- 21. אוהב ללמוד?תלוי מה
22. חוגים: להקה וזה -.- 23. מבריזן?לא ממש..
בגדים וזה
24. משקיע בלבוש?כשצריך וכשמתחשק לי. 25. בגדים רחבים או צמודים?דילמה מוסרית קשה מאוד. 26. קונה בגדים? אם לא, מאיפה יש לך? לרוב קונה -.- 27. בעד נודיסטים? XDDDDDD 28. מסתכל על הלבוש של אחרים? לא ממש
יש לי קטע עם גרביים
29. אתה מסוג האנשים שבשיא החום הולכים עם סוודר\בשיא הקור הולכים עם חולצה קצרה?אממ לא.. 30. אהב לקנות בגדים?לא ממש
31. דעתך על מותגים בשתי מילים: בול-שיט. נחשב?
32. מכנסיים נמוכים או גבוהים? אנערף ^.~ 33. משקפיים\עדשות: אין ליD: אז ככה שאין לי דיעה -.-
ולחלק הפעיל..
34. קום, לך שלושה צעדים אחורה, שניים ימינה ותסתכל על הרצפה. מה יש שם?רצפה. 35. מה יש במגרה הכי קרובה אליך? בטח טושים או משהו. 36. העיתון הכי קרוב אליך נמצא ב..:בסלון. 37. קום, תסתובב, קפוץ שלוש פעמים ימינה ופעמיים באלכסון. מה אתה רואה?אני מה זההה לאאאאאא עושה את זה. 38. מי האדם הקרוב אליך ביותר?אחי הקטן ^.~ 39. מה יש מחוץ לדלת של הבית?אממ.. רחוב? ^.~ 40. מה יש בתוך הקופסה הרחוקה ממך ביותר (בתוך הבית)?אנערף!!!! 41. לחץ פעמיים על מתג החשמל הקרוב אליך ביותר. מה קרה?מעניין באמת... 42. חבק את האדם הקרוב אליך ביותר. האם הוא עדיין חי?אויש. 43. תן חיוך, הכל לטובה. :
^.~
זה או זה
44. בריכה או ים? בריכה. 45. שחור או לבן? שחור 46. כדורגל או כדורסל? כדורסללללל 47. נעליים או כפכפים? לא יודעת^.~ 48. חתולים או כלבים? כלבים 49. משקפיים או עדשות?לא יודעת... 50. חורף או קיץ? גם לא יודעת... 51. סתיו או אביב? אביב. 52. משינה או שייגעצ? שייגעצ 52. vh1 או MTV? MTV 53. מסנג'ר או אייסיקיו? מסןןןןןן
54. תמונות או ציורים? תמונותתת 55. מחשב או טלויזיה? מחשב... 56. יסודי או חטיבה? חטיבה 57. ספר או סרט? ספר. אמ אולי שניהם? D: 58. פינק פלויד או קווין? לא זה ולא זה -.- 59. על כן דבר או על לא דבר? על לא דבר -.- 60. סרטי אימה או קומדיה? לא יודעת
מחשב ואינטרנט
61. כמה שעות ביום אתה על המחשב, בערך? אממ לא יודעת.. 62. מדבר עם אנשים? באאארור. 63. פוגש אנשים מהאינטרנט? אממ. חוץ מהפורום. לא
64. ציין מה מהדברים הבאים יש לך: מצלמת אינרנט, סורק, מדפסת, מכונת צילום, מירקופון, צורב, מסך דק, פקס: מצלמת אינטרנט,מדפסת,מכונת צילום,מיקרופון,צורב. 65. מוריד דברים? מה? *שורקת* 66. לומד דברים מהאינרנט? מה? כן. אני קוראת כל יום 10 ערכים בויקיפדיה! 67. פגשת פעם מישהו מסוכן באינרנט, כזה שעצרו אותו וזה? לא... 68. בכמה פורומים אתה? אנערף... 69. קונה דברים באינטרנט? מוכר? לא.. 70. עובד על אנשים בצ'אטים? הייתיXD
ספורט
71. מה הוא סוג הספורט המועדף עליך? הכל P: 72. רואה בטלויזיה, עושה, גם וגם או כלום? איזו שאלה מסובכת -.- 73. טיפוס ספורטיבי? לפעמיםD: 74. דעתך על כדורגל בשתי מילים: לא מעניין |מגלגלתעיניים| 75. שעורי ספורט זה..: לפעמים כיף ולפעמים לא -_- 76. איך היה נראה העולם בלי ספורט? לא יודעת!@#!# 77. איך שרירי הבטן שלך? XDDDDDD 78. ושרירי השכל? פועלים. אני חושבת^.~ 79. דעתך על הספורטאים עם השרירים מפה ועד הודעה חדשה: הרבה שרירים זה איכסה :S 80. אוהב ספורט? כןD:
שונות
81. שונן איי\יאוי-כן או לא? הא?!?!?!?!?!?!?!?!??!?!?! 82. קורא פאנפיקים? לא. 83. מיהו הסופר של סלמון הספק? מה? -.- 84. משתמש באייקונים? כן
84. איזה סרט זכה באוסקר? אממ. לא יודעת. 85. דעתך על חמוסים בשתי מילים: ממש מעניינים. 86. נכון המומינים שולט, בעיקר סנופקין? אמ. ^.~ 87. מהי היבשת הכי גדולה? אסיה. 88. רואה אנימות\קורא מנגות? לא ממש. 89. נכון אני משעממת? מאוד. 90. אז.. מה קורה איתך בזמן האחרון? אממ. בואו נראה. . זהו אני חושבת. 91. מה השעה עכשיו? 15:20 92. למה אתה עונה על השאלון הזה? כי מ-מ-ש שיעמם לי. ויוני וליאור הלכוXD ויובל משעמם אותי|מגלגלתעיניים| סתם לא. מושי
93. מה הצבע האהוב עליך? שחור? 94. "רוח גדולה, אולי רק את יכולה, להחזיר הכל להתחלה..": להלהלה. 95. נכון שלא שמת לב שיש את מספר 52 פעמיים?לא. 96. אוהב לשחק תופסת?כן. D: 97. אתה גבוה? לא ממש.... 98. נראה לך שמישהו יקרא את זה?לא יודעת
99. אתה במצב רוח טוב? די. אני חושבת
100. איך היה?נחמד וזה. -.- :O זהו :O

I LOVE M5

New member
Lie is but a dream for the dead

דיי הוא הורג אותי ....ג'ר
פרנקי
נו דיי פרטים רגילים 1. שם:עדן 2. גיל:סלוצ וחסי 3. מזל:אריות שולטים!!!!!!!! חיית מחמד: לא הייתה, אין, אבל תהיה מוסיקה...
4. סגנון מוסיקה מועדף:בעיקרון הכל אבל פאנק-רוק.. 5. זמר מועדף:אין 6. זמרת מועדפת: 7. להקה מועדפת: מכ"ר וגרין דיי אבל זה ישתנה בטוח :( 8. שיר מועדף: 9. מתנגן כרגע ברקע:חכו אני שמה עכשיו...מופע הארנבות של דר.קספר- אחלום לנצח 10. עברי או לועזי?עברי לשם שינוי 11. יש לך דיסקמן\MP3\מערכת?כן! אמ פי
12. איך קוראים לסולן של משינה?יובל?
13. כוכב נולד-כן או לא?כן&לא 14. מנגן? על מה? גיטרה
לימודים 15. חרשן, משקיען, נורמלי או מזניח? מזניחה מזניחה אבל יש תוצאות טובות וזה מוזר 16. איך הציונים?טובים מאוד 17. והמורים?עליזונה חוץ מזה כל המורות חמודות 18. עושה שעורי בית?לפעמים 19. כיתה:מה איתה? 20. איך אתה מגיע לבצפר וחוזר ממנו?נהג פרטי(נו אבא חח)\ברגל עם דניאלה וספי 21. אוהב ללמוד?כן 22. חוגים:התעמלות קרקע....יאי אני יודעת לעשות שפגט שלם ואתם לא!נה נה בננה 23. מבריזן?תלוי למי...בביצפר לא בגדים וזה 24. משקיע בלבוש?לא ממש 25. בגדים רחבים או צמודים?צמודים 26. קונה בגדים? אם לא, מאיפה יש לך?כן קונה... 27. בעד נודיסטים?נטרלית 28. מסתכל על הלבוש של אחרים?לפעמים 29. אתה מסוג האנשים שבשיא החום הולכים עם סוודר\בשיא הקור הולכים עם חולצה קצרה?לא בשיא...טוב לא 30. אהב לקנות בגדים?לא אני שונאת לקנות בגדים 31. דעתך על מותגים בשתי מילים:זה בסדר 32. מכנסיים נמוכים או גבוהים?נמוכים אבל לא יותר מידי... 33. משקפיים\עדשות:אין לי כלום ולחלק הפעיל.. 34. קום, לך שלושה צעדים אחורה, שניים ימינה ותסתכל על הרצפה. מה יש שם? אוץץץ מפגרים נתקעתי במיטה :( 35. מה יש במגרה הכי קרובה אליך? אתם לא רוצה לדעת 36. העיתון הכי קרוב אליך נמצא ב..:סלון 37. קום, תסתובב, קפוץ שלוש פעמים ימינה ופעמיים באלכסון. מה אתה רואה?אני בסוף אגמור בבית חולים 38. מי האדם הקרוב אליך ביותר?אני 39. מה יש מחוץ לדלת של הבית?שטיח ומחסן 40. מה יש בתוך הקופסה הרחוקה ממך ביותר (בתוך הבית)?לא יודעת 41. לחץ פעמיים על מתג החשמל הקרוב אליך ביותר. מה קרה?האור נדלק ונכבה
ואוו 42. חבק את האדם הקרוב אליך ביותר. האם הוא עדיין חי?לא מסכן אלון 43. תן חיוך, הכל לטובה. :כן כן...:) זה או זה 44. בריכה או ים? שניהם 45. שחור או לבן? שניהם תלוי מתי 46. כדורגל או כדורסל? רק כדורסל! חס וחלילה כדורגל 47. נעליים או כפכפים? נעליים 48. חתולים או כלבים? כלבים..חתולים בוגדניים 49. משקפיים או עדשות?עוד פעם? 50. חורף או קיץ? קיץ!!!!!!! אחח 51. סתיו או אביב? אביב.... 52. משינה או שייגעצ? שייגעצעעע 52. vh1 או MTV?MTv 53. מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר 54. תמונות או ציורים? תלוי..אם ג'ר מצייר אז ציורים P: 55. מחשב או טלויזיה? מחשב 56. יסודי או חטיבה? יסודי 57. ספר או סרט? ספר 58. פינק פלויד או קווין? קווין 59. על כן דבר או על לא דבר? על לא דבר...טוב לעזור לאחרים 60. סרטי אימה או קומדיה? תלוי מתי מחשב ואינטרנט 61. כמה שעות ביום אתה על המחשב, בערך? 4 62. מדבר עם אנשים? כן 63. פוגש אנשים מהאינטרנט? לא 64. ציין מה מהדברים הבאים יש לך: מצלמת אינרנט, סורק, מדפסת, מכונת צילום, מירקופון, צורב, מסך דק, פקס:-מדפסת- צורב -מסך דק- מיקרופון 65. מוריד דברים? מה? מוזיקה 66. לומד דברים מהאינרנט? מה? טאבים לגיטרה... 67. פגשת פעם מישהו מסוכן באינרנט, כזה שעצרו אותו וזה? לא חח 68. בכמה פורומים אתה?3? 69. קונה דברים באינטרנט? מוכר? לא 70. עובד על אנשים בצ'אטים? לא ספורט 71. מה הוא סוג הספורט המועדף עליך? כדורסל בלי ספק 72. רואה בטלויזיה, עושה, גם וגם או כלום? מה?! 73. טיפוס ספורטיבי? כן 74. דעתך על כדורגל בשתי מילים:משחק טיפשי 75. שעורי ספורט זה..: כיף! 76. איך היה נראה העולם בלי ספורט? לא טוב 77. איך שרירי הבטן שלך? בלע 78. ושרירי השכל? במצב טוב 79. דעתך על הספורטאים עם השרירים מפה ועד הודעה חדשה: זה מגעיל 80. אוהב ספורט?שוב, כן שונות 81. שונן איי\יאוי-כן או לא? 82. קורא פאנפיקים?לא...ג'ר ופראנקי XD 83. מיהו הסופר של סלמון הספק? אין לי שמץ 84. משתמש באייקונים? משתדלת 84. איזה סרט זכה באוסקר?לא יודעת 85. דעתך על חמוסים בשתי מילים:חמוסה מתרוצצת 86. נכון המומינים שולט, בעיקר סנופקין? נאכון 87. מהי היבשת הכי גדולה?אסיה אם אני לא טועה 88. רואה אנימות\קורא מנגות? לא 89. נכון אני משעממת? לא 90. אז.. מה קורה איתך בזמן האחרון?לא יודעת 91. מה השעה עכשיו? 3:55 92. למה אתה עונה על השאלון הזה? כי בא לי 93. מה הצבע האהוב עליך?ירוק וחום ושחור 94. "רוח גדולה, אולי רק את יכולה, להחזיר הכל להתחלה..": אמפ? 95. נכון שלא שמת לב שיש את מספר 52 פעמיים?נכון 96. אוהב לשחק תופסת?חח לא 97. אתה גבוה?יש לי זמן לגבוה 98. נראה לך שמישהו יקרא את זה?לא
99. אתה במצב רוח טוב?כן 100. איך היה?איפה?
הא ו.. עדי מזל טוב! _________________________________________- נא לא לקחת שום דבר ברצינות =) תודה

MoOnY15

New member
תשובות וכאלה :p

יובל אמר לי לענות על השאלון, אז אני עונה על השאלון. פרטים רגילים 1. שם: פלג שדה 2. גיל: 16 ^_^ 3. מזל: מאזניים חיית מחמד: אין לי!
מוסיקה 4. סגנון מוסיקה מועדף: אממ... הכל? <כמעט, בכל אופן> אבל אני חושב שבעיקר רוק 5. זמר מועדף: עברי לידר
6. זמרת מועדפת: הממ... אמא שלי שאלה אותי פעם, כשהיא ראתה את הפוסטר של עברי על הקיר אם יש לי גם זמרת מועדפת. לויודע
7. להקה מועדפת: אממ... אני חושב שגרין דיי. אין לי דברים מועדפים, דמאט! אההההההההה! 8. שיר מועדף: כרגע "Pieces/Sum 41", כי זה מה שאני שומע עכשיו הרבה. זה משתנה :S. 9. מתנגן כרגע ברקע: השיר שאמא שלי כתבה והלחינה על ההתנתקות
10. עברי או לועזי? אממ? עברי? <לידר> 11. יש לך דיסקמן\MP3\מערכת? לא :'( :'( :'( למה לזרות לי מלח על הפצעים??? 12. איך קוראים לסולן של משינה? אממ... נראה לי שזה יובל בנאי, אבל אני לא בטוח
13. כוכב נולד-כן או לא? אני נגד התוכנית, אבל צופה להוט שלה :S 14. מנגן? על מה? אורגן, קלרינט, דרבוקה ועוד מעט גיטרה ^_^. לימודים 15. חרשן, משקיען, נורמלי או מזניח? מזניח, אבל מצליח >_< 16. איך הציונים? נחמדים ביותר. 17. והמורים? נחמדים ביותר ^_^. 18. עושה שעורי בית? הממ... לא ממש |פרצוף מסמיק של תפוז| 19. כיתה: י"א, ושנה א' באוניברסיטת בר-אילן
20. איך אתה מגיע לבצפר וחוזר ממנו? לבית הספר ברגל; לאוניברסיטה באוטובוס >_<. 21. אוהב ללמוד? כן ^_^. 22. חוגים: עוד מעט גיטרה. 23. מבריזן? נאיי! בגדים וזה - וזה! XD יובל הדביק את כל הפורום!!! 24. משקיע בלבוש? לא. מה שהיד נוגעת בו ראשון בארון. 25. בגדים רחבים או צמודים? רחבים. 26. קונה בגדים? אם לא, מאיפה יש לך? אמא קונה XD 27. בעד נודיסטים? נאיי... מביך. 28. מסתכל על הלבוש של אחרים? לא ממש 29. אתה מסוג האנשים שבשיא החום הולכים עם סוודר\בשיא הקור הולכים עם חולצה קצרה? לא. תמיד קר לי >_<. 30. אהב לקנות בגדים? לא! כאב ראש אחד גדול! 31. דעתך על מותגים בשתי מילים: קפיטא ליזם / איח סה 32. מכנסיים נמוכים או גבוהים? למי זה אכפת? >_< 33. משקפיים\עדשות: משקפיים
ולחלק הפעיל.. 34. קום, לך שלושה צעדים אחורה, שניים ימינה ותסתכל על הרצפה. מה יש שם? משחק של אח שלי הקטן "אות, מילה, תמונה" <אני היחיד שעשה את זה, אה? >_< 35. מה יש במגרה הכי קרובה אליך? מאחר שהמגירה הכי קרובה אלי נמצאת בחדר של אחותי, אז אני אגיד שיש שם את היומן של אחותי V_V. 36. העיתון הכי קרוב אליך נמצא ב..: *מסתכל מסביב, בתקווה שאני לא אצטרך לקום לסלון* שיט. עיתון "סופשבוע" על השולחן של הסלון. 37. קום, תסתובב, קפוץ שלוש פעמים ימינה ופעמיים באלכסון. מה אתה רואה? שכחת "סגור את הדלת". את הכריות של המיטה שלי >_<. 38. מי האדם הקרוב אליך ביותר? אחותי הגדולה. 39. מה יש מחוץ לדלת של הבית? נוווו אתם לא רציניים! יותר מדי דברים. מובייל שאמא שלי הכינה, מחצלת, ציור שאמא שלי ציירה על כל לוח החשמל ועוד כל מיני. 40. מה יש בתוך הקופסה הרחוקה ממך ביותר (בתוך הבית)? אה! בתוך הבית! תודה רבה שלא נשלחתי אל השכנה! בכל אופן - צעצועים. איך זה גרם לכם להרגיש טוב יותר עם עצמכם? 41. לחץ פעמיים על מתג החשמל הקרוב אליך ביותר. מה קרה? המוזיקה נפסקה. 42. חבק את האדם הקרוב אליך ביותר. האם הוא עדיין חי? חיבקתי את בובת ההארי פוטר שלי, והיא מעולם לא היתה בחיים. יש גבול למה ששאלון יכול לגרום לי לעשות >_<. 43. תן חיוך, הכל לטובה. :
זה או זה - אוי יופי. אני כל כך לא החלטי, עד שזה יכול להיות החלק הכי קשה בשבילי פה :S 44. בריכה או ים? ים ^_^ 45. שחור או לבן? שחור 46. כדורגל או כדורסל? כדורסל 47. נעליים או כפכפים? נעליים 48. חתולים או כלבים? כלבים 49. משקפיים או עדשות? לא עונה! שאלתם כבר! זה עוד ניסיון לשגע אותי! אבל אני לא אכנע לזה!!! אהההההההההההההההההההההההה! >___________<
50. חורף או קיץ? לויודע.

MoOnY15

New member
המשך וכאלה:

51. סתיו או אביב? לויודע. 52. משינה או שייגעצ? שייגעצ, אבל גם משינה טובים. 52. vh1 או MTV? מט"ו 53. מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר! איכסות אייסיקיו! 54. תמונות או ציורים? שניהם. 55. מחשב או טלויזיה? מחשב 56. יסודי או חטיבה? אוניברסיטה <מתלהב שכמוני
> 57. ספר או סרט? ספר 58. פינק פלויד או קווין?
59. על כן דבר או על לא דבר? על לא דבר ^_^. 60. סרטי אימה או קומדיה? קומדיה. מחשב ואינטרנט 61. כמה שעות ביום אתה על המחשב, בערך? כעיקרון, אין לי כל כך הרבה זמן למחשב, אז כרגע זה משהו כמו 3 שעות בד"כ. 62. מדבר עם אנשים? כה. 63. פוגש אנשים מהאינטרנט? אה-הא
. 64. ציין מה מהדברים הבאים יש לך: מצלמת אינטרנט, סורק, מדפסת, מכונת צילום, מירקופון, צורב, מסך דק, פקס: מצלמת עינטרטנט, מדפסת, צורב. וואו, תודה שגרמתם לי להרגיש עלוב ופרימיטיבי.
65. מוריד דברים? מה? שירים, סרטים, משחקים. פושע שכמוני
66. לומד דברים מהאינרנט? מה? אה-הא. הרבה דברים ^_^. ויקיפדיה רולז. 67. פגשת פעם מישהו מסוכן באינרנט, כזה שעצרו אותו וזה <XD>? נאיי. אמא'לה >_<. 68. בכמה פורומים אתה? לא מת על פורומים. 69. קונה דברים באינטרנט? מוכר? ספרים של הארי פוטר. 70. עובד על אנשים בצ'אטים? כבר מזמן לא. ספורט 71. מה הוא סוג הספורט המועדף עליך? נאיי. 72. רואה בטלויזיה, עושה, גם וגם או כלום? אממ... כלום? 73. טיפוס ספורטיבי? כן ^_^. 74. דעתך על כדורגל בשתי מילים: וואט דפאק 75. שעורי ספורט זה..: כיף חיים ^_^. <ניחשתם נכון - אני לא משתתף
> 76. איך היה נראה העולם בלי ספורט? הרבה אנשים שמנים. 77. איך שרירי הבטן שלך? בסדר, מה איתך?
78. ושרירי השכל? לא משו
79. דעתך על הספורטאים עם השרירים מפה ועד הודעה חדשה: נאיי. יותר מדי שרירים זה בלעכסות כזה. 80. אוהב ספורט? ככה-ככה. שונות 81. שונן איי\יאוי-כן או לא? יאוי יאוי יאוי! 82. קורא פאנפיקים? לא הרבה. לפעמים. 83. מיהו הסופר של סלמון הספק? מה זה? 84. משתמש באייקונים? כמעט בכל הודעה. 84. איזה סרט זכה באוסקר? XD שר הטבעות. 85. דעתך על חמוסים בשתי מילים: חמוד ים 86. נכון המומינים שולט, בעיקר סנופקין? לגמרי! סנופקין שליטה ושליט"א. 87. מהי היבשת הכי גדולה? אממ... אסיה? 88. רואה אנימות\קורא מנגות? סוג של. אני סתם מכיר הרבה שאוהבים, וזה גם די נחמד. 89. נכון אני משעממת? וואו, כן. 90. אז.. מה קורה איתך בזמן האחרון? כזה... את יודעת... קנו לי את "זה לא אותו דבר" ועכשיו אני יודע איך לקפל תחתונים!!! 91. מה השעה עכשיו? 16:10. אני פאקין עם השאלון הזה יותר מחצי שעה, נראה לי >_<. 92. למה אתה עונה על השאלון הזה? כי יובל אמר. ויובל תמיד צודק, אז צריך וכאלה. 93. מה הצבעים האהובים עליך? כחול ואדום <הרשיתי לעצמי לשנות את השאלה
>. 94. "רוח גדולה, אולי רק את יכולה, להחזיר הכל להתחלה..": מה את רוצה, בנאדמית??? 95. נכון שלא שמת לב שיש את מספר 52 פעמיים? ווא! תפסתם אותי לא מוכן! אני בדרך כלל שם לב לדברים כאלה! >_< 96. אוהב לשחק תופסת? כן!!! 97. אתה גבוה? דֵי. 98. נראה לך שמישהו יקרא את זה? הממ... יש סיכוי. 99. אתה במצב רוח טוב? כן ^_^. 100. איך היה? מעייף >_<. הודגש באמצעות מדגישומטיק

SuperKeren

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

מיקייי הווו

GaLuSh 11

New member
להלהלהלהה../images/Emo9.gif

פרטים רגילים 1. שם: גלי 2. גיל: עוד מעט 12
3. מזל: גדי חיית מחמד: אין
מוסיקה 4. סגנון מוסיקה מועדף: אממ לא מוגדר
5. זמר מועדף: עברי
ורובי וויליאמס
6. זמרת מועדפת: קלי קלארקסון גוון סטפאני ולא עולים לי עוד שמות בראש
7. להקה מועדפת: מארון5
, גרין דיי, פול אווט בוי
, מיי כמיקל רומאנס 8. שיר מועדף:
יש כ"כ הרבה! 9. מתנגן כרגע ברקע: Get Busy Living Or Get Busy Dy של fall out boy 10. עברי או לועזי? שנייהם 11. יש לך דיסקמן\MP3\מערכת?כן לא כן 12. איך קוראים לסולן של משינה?לא יודעת
13. כוכב נולד-כן או לא? לא:$ כבר נימאס =\ 14. מנגן? על מה? לא מנגנת
לימודים 15. חרשן, משקיען, נורמלי או מזניח? אממ לפעמים משיקעה לפעמים מזניחה.. משו באמצע 16. איך הציונים? טובים
17. והמורים? בעע :S 18. עושה שעורי בית? לעפמים
19. כיתה: ו'
20. איך אתה מגיע לבצפר וחוזר ממנו? אמ אני יוצאת דרך הדלת יורדת במעלית.. הולכת.. חוצה כביש.. הולכת הולכת הולכת חוצה עוד כביש ממשיכה ללכת ישר והכניסה לבצפר מולי
21. אוהב ללמוד? אל ממש :$ 22. חוגים: אין 23. מבריזן? חח קצת
בגדים וזה 24. משקיע בלבוש? כן 25. בגדים רחבים או צמודים? אממ באמצע.. לא נוח שזה צמוד ולא יפה שזה רחב:S 26. קונה בגדים? אם לא, מאיפה יש לך? חח אם לא הייתי קונה איך היה לי?
27. בעד נודיסטים?
28. מסתכל על הלבוש של אחרים? לפעמים.. 29. אתה מסוג האנשים שבשיא החום הולכים עם סוודר\בשיא הקור הולכים עם חולצה קצרה? אמממ לפעמים שקר [כמו עכשיו] אני מסתובבת עם גופיה
30. אהב לקנות בגדים? כן 31. דעתך על מותגים בשתי מילים: אמ אממ
32. מכנסיים נמוכים או גבוהים?נמוכיםםם 33. משקפיים\עדשות: אין לי אפאחד
ולחלק הפעיל.. 34. קום, לך שלושה צעדים אחורה, שניים ימינה ותסתכל על הרצפה. מה יש שם? שטיח 35. מה יש במגרה הכי קרובה אליך? דיסקים 36. העיתון הכי קרוב אליך נמצא ב..: הוא ליידי.. על הספרייה 37. קום, תסתובב, קפוץ שלוש פעמים ימינה ופעמיים באלכסון. מה אתה רואה? מה שאני יודעת שאם אני יעשה את זה יכאב לי הראש =\ 38. מי האדם הקרוב אליך ביותר? לא יודעת סגרי ת'דלת 39. מה יש מחוץ לדלת של הבית? הדלת של השכנים ומעלית 40. מה יש בתוך הקופסה הרחוקה ממך ביותר (בתוך הבית)? לא יודעת 41. לחץ פעמיים על מתג החשמל הקרוב אליך ביותר. מה קרה? כיביתי והדלקתי ת'אור 42. חבק את האדם הקרוב אליך ביותר. האם הוא עדיין חי?
43. תן חיוך, הכל לטובה. :
זה או זה 44. בריכה או ים? בריכה
45. שחור או לבן? שנייהם 46. כדורגל או כדורסל? שומדבר:S 47. נעליים או כפכפים? גם וגם 48. חתולים או כלבים? כלבים
49. משקפיים או עדשות? לא יודעת
50. חורף או קיץ? קיץץץץץץץץץ
51. סתיו או אביב? אביב
52. משינה או שייגעצ? בע :$ 52. vh1 או MTV? אמטיוי 53. מסנג'ר או אייסיקיו? שניהם 54. תמונות או ציורים? כנ"ל 55. מחשב או טלויזיה? גם וגםם:S 56. יסודי או חטיבה? עוד לא הגעתי לחטיבה 57. ספר או סרט? סרט 58. פינק פלויד או קווין?
59. על כן דבר או על לא דבר? על לא דבר
60. סרטי אימה או קומדיה? הו שנייהם
מחשב ואינטרנט 61. כמה שעות ביום אתה על המחשב, בערך? הרבה
62. מדבר עם אנשים? כן 63. פוגש אנשים מהאינטרנט? לא 64. ציין מה מהדברים הבאים יש לך: מצלמת אינרנט, סורק, מדפסת, מכונת צילום, מירקופון, צורב, מסך דק, פקס: מצלמה, מדפסת, צורב, מיקרופון [הוא עם המצלמה] ומסך דק 65. מוריד דברים? מה? מורידים בשבילי
66. לומד דברים מהאינרנט? מה? אהמ
67. פגשת פעם מישהו מסוכן באינרנט, כזה שעצרו אותו וזה? לא
68. בכמה פורומים אתה? אהמ פה כותבת כל השאר קוראת:$ 69. קונה דברים באינטרנט? מוכר? לא ולא 70. עובד על אנשים בצ'אטים? פעם הייתי עושה את זה
ספורט 71. מה הוא סוג הספורט המועדף עליך? ריצה?
72. רואה בטלויזיה, עושה, גם וגם או כלום? לא הבנתי
73. טיפוס ספורטיבי? לא :S 74. דעתך על כדורגל בשתי מילים: דבר אידיוטי
75. שעורי ספורט זה..: סתם עוד שיעור.. 76. איך היה נראה העולם בלי ספורט? מגעיל
77. איך שרירי הבטן שלך? הם.. בסדר
78. ושרירי השכל?
גם הם בסדר 79. דעתך על הספורטאים עם השרירים מפה ועד הודעה חדשה: שיהנו
80. אוהב ספורט? אהממ.. שונות 81. שונן איי\יאוי-כן או לא? בידיוק מה שכתוב
82. קורא פאנפיקים? שזה..? 83. מיהו הסופר של סלמון הספק?
84. משתמש באייקונים? אפעם לא התקרבתי לאייקוניםם
84. איזה סרט זכה באוסקר? לא יודעת 85. דעתך על חמוסים בשתי מילים: לא אוהבת :$ 86. נכון המומינים שולט, בעיקר סנופקין? הו המומינים
, לא אוהבת סנופקין
87. מהי היבשת הכי גדולה? אינלי מושג 88. רואה אנימות\קורא מנגות? לא 89. נכון אני משעממת? ביכלל לא
90. אז.. מה קורה איתך בזמן האחרון? אהמ..
91. מה השעה עכשיו? 17:24 92. למה אתה עונה על השאלון הזה? כי בא לי
93. מה הצבע האהוב עליך? תכלת
94. "רוח גדולה, אולי רק את יכולה, להחזיר הכל להתחלה..":
95. נכון שלא שמת לב שיש את מספר 52 פעמיים? חחח נכון
96. אוהב לשחק תופסת?לא :$ 97. אתה גבוה? אממ כן 98. נראה לך שמישהו יקרא את זה? למי שמשעמם :$ 99. אתה במצב רוח טוב? אממ כן
100. איך היה? כיףף

LeeR4Ever

New member
|קרמבו| יאאי שאלון :]

פרטים רגילים 1. שם: ענת 2. גיל: 13 וחצי 3. מזל: שור
חיית מחמד: כלבה
מוסיקה 4. סגנון מוסיקה מועדף: פופ-פאנק
5. זמר מועדף: לי ראיין
6. זמרת מועדפת: קלי קלארקסון, לינזדי לוהאן 7. להקה מועדפת: באסטד
8. שיר מועדף:BLUE-BREATHE EASY
9. מתנגן כרגע ברקע: BUSTED- SLEEPING WITH THE LIGHT ON
10. עברי או לועזי? לועזי 11. יש לך דיסקמן\MP3\מערכת? דיסקמן&מערכת 12. איך קוראים לסולן של משינה? אה.... 13. כוכב נולד-כן או לא? כן- רק בגלל שי גבסו
14. מנגן? על מה? נופ לימודים 15. חרשן, משקיען, נורמלי או מזניח? נורמלי :) 16. איך הציונים? בסדר+, תודה :) 17. והמורים? חרא 18. עושה שעורי בית? בדרך כלל 19. כיתה: ח 20. איך אתה מגיע לבצפר וחוזר ממנו? ברגל :) 21. אוהב ללמוד? רק ספרות
22. חוגים: הנוער העוד נחשב ? 23. מבריזן? לפעמים בגדים וזה 24. משקיע בלבוש? יאפ 25. בגדים רחבים או צמודים? רחבים, צריך להסתיר את השומן ;[ 26. קונה בגדים? אם לא, מאיפה יש לך? נמ.. קונה (?) 27. בעד נודיסטים? אהה לא... 28. מסתכל על הלבוש של אחרים? יאפ 29. אתה מסוג האנשים שבשיא החום הולכים עם סוודר\בשיא הקור הולכים עם חולצה קצרה? לא
30. אהב לקנות בגדים? אוו אינלכם מושג עד כמה 31. דעתך על מותגים בשתי מילים: אהה אהה 32. מכנסיים נמוכים או גבוהים? באמצע :) 33. משקפיים\עדשות: עדשות
ולחלק הפעיל.. 34. קום, לך שלושה צעדים אחורה, שניים ימינה ותסתכל על הרצפה. מה יש שם? צעצועים (אחים קטנים וכאלה) 35. מה יש במגרה הכי קרובה אליך? חיתולים, פנקס חיסונים, דרכון, משקפי שמש, וזלין, פנקס צקים, בושם, קרם לחות, דיסק של שלמה ארצי ומוצץ
(ואימא שלי אומרת שאני לא מסודרת |-B) 36. העיתון הכי קרוב אליך נמצא ב..: סלון 37. קום, תסתובב, קפוץ שלוש פעמים ימינה ופעמיים באלכסון. מה אתה רואה? כיסא 38. מי האדם הקרוב אליך ביותר? חברה... 39. מה יש מחוץ לדלת של הבית? רצפה (?) 40. מה יש בתוך הקופסה הרחוקה ממך ביותר (בתוך הבית)? אמ... 41. לחץ פעמיים על מתג החשמל הקרוב אליך ביותר. מה קרה? האור התכבה, ונדלק. פלא. 42. חבק את האדם הקרוב אליך ביותר. האם הוא עדיין חי? הוא לא פה
43. תן חיוך, הכל לטובה. : אוו משפט נסגד!!1 זה או זה 44. בריכה או ים? שנייהם 45. שחור או לבן? לבן 46. כדורגל או כדורסל? כדורגל 47. נעליים או כפכפים? נעליים 48. חתולים או כלבים? שנייהם 49. משקפיים או עדשות? כבר היה את זה :p 50. חורף או קיץ? חורף 51. סתיו או אביב? סתיו 52. משינה או שייגעצ? באסטד
52. vh1 או MTV? שנייהם......... 53. מסנג'ר או אייסיקיו? אפאחד... 54. תמונות או ציורים? שנייהם 55. מחשב או טלויזיה? מחשב 56. יסודי או חטיבה? יסודי 57. ספר או סרט? תלוי 58. פינק פלויד או קווין? אהה 59. על כן דבר או על לא דבר? עכד 60. סרטי אימה או קומדיה? שנייהם מחשב ואינטרנט 61. כמה שעות ביום אתה על המחשב, בערך? נמ.. שעתיים, שלוש 62. מדבר עם אנשים? יאפ 63. פוגש אנשים מהאינטרנט? יאפ 64. ציין מה מהדברים הבאים יש לך: ,, מצלמת אינרנט, סורק, מדפסת, מכונת צילום, מירקופון, צורב, מסך דק, פקס: אינלי כוח.... 65. מוריד דברים? מה? כלמיני 66. לומד דברים מהאינרנט? מה? כלמיני 67. פגשת פעם מישהו מסוכן באינרנט, כזה שעצרו אותו וזה? אהה לא... 68. בכמה פורומים אתה? 4 69. קונה דברים באינטרנט? מוכר? נואפ 70. עובד על אנשים בצ'אטים? לא אוהבת צאטים ספורט 71. מה הוא סוג הספורט המועדף עליך? שחייה 72. רואה בטלויזיה, עושה, גם וגם או כלום? כלום 73. טיפוס ספורטיבי? יאפ 74. דעתך על כדורגל בשתי מילים: לא ולא 75. שעורי ספורט זה..: סבבע 76. איך היה נראה העולם בלי ספורט? שמן 77. איך שרירי הבטן שלך? חחח גם אם הם היו קיימים לא היו רואים אותם בין כל מפלי השומן 78. ושרירי השכל? אמ.. נורמליים (?) 79. דעתך על הספורטאים עם השרירים מפה ועד הודעה חדשה: יותר מדי =\ 80. אוהב ספורט? יאפ שונות 81. שונן איי\יאוי-כן או לא? ? 82. קורא פאנפיקים? לפעמים 83. מיהו הסופר של סלמון הספק? אהה 84. משתמש באייקונים? יאפ 84. איזה סרט זכה באוסקר? אהה 85. דעתך על חמוסים בשתי מילים: שולט שולט 86. נכון המומינים שולט, בעיקר סנופקין? יאפ!! 87. מהי היבשת הכי גדולה? אסייה (?) 88. רואה אנימות\קורא מנגות? נואפ 89. נכון אני משעממת? האמת שלא
אבל גם ככה לא יקרא את זה =\ 90. אז.. מה קורה איתך בזמן האחרון? הכל סבבה ואיתך? 91. מה השעה עכשיו? 19:00 92. למה אתה עונה על השאלון הזה? לודעת
93. מה הצבע האהוב עליך? תכללת כהה |שליטע| 94. "רוח גדולה, אולי רק את יכולה, להחזיר הכל להתחלה..": להלהלההה 95. נכון שלא שמת לב שיש את מספר 52 פעמיים? האמת שלא
96. אוהב לשחק תופסת? אוו כן!1 97. אתה גבוה? 1.64
98. נראה לך שמישהו יקרא את זה? חח אין מצב 99. אתה במצב רוח טוב? אוו כן! 100. איך היה? סבבע! נגמר
יאא
ביי

MarishA M

New member
וואוווו שאלון!!!!!../images/Emo99.gif שנים שלא

עניתי על אחד כזה..יאיי... פרטים רגילים 1. שם: מירי-מרישה 2. גיל: 16 3. מזל: מאזניים חיית מחמד: אהובה או מה שיש?? חח יש לי קיפוד וכן אני דיי אוהבת אותו...אממ בכללי אני אוהתב גם כלבים. מוסיקה 4. סגנון מוסיקה מועדף: רוק רך,בריט רוק,פאנק רוק,מטאל 5. זמר מועדף: כריס מרטין 6. זמרת מועדפת: סלין דיון 7. להקה מועדפת: קולדפליי 8. שיר מועדף:אממ More Then Words שלExtreme 9. מתנגן כרגע ברקע:Dire Straits - Romeo and Juliet 10. עברי או לועזי? עברי לידר!!! אממ תמיד לועזי אבל אני שומעת המון משניהם..בארץ יש המון אמנים מוכשרים שאני אוהבת ומעריכה! 11. יש לך דיסקמן\MP3\מערכת?את שלשתם.. 12. איך קוראים לסולן של משינה?יובל בנאי 13. כוכב נולד-כן או לא?לאאאא 14. מנגן? על מה?ניגנתי 5 שנים על פסנתר..ואני יודעת קצת גיטרה. אה וחבר שלי לימד אותי קצת תופים...חח אני ממש יכולה להקים להקה
לימודים 15. חרשן, משקיען, נורמלי או מזניח?אממ נורמלי..נוטה להזנחה..אבל אחריי שחזרתי מפולין אני נוטה להשקיע 16. איך הציונים?אממ עד עכשיו לא משו.לא משו בכלל..אה אבל אם אתם מדברים על כיתות א'-ח'...אז היו דווקא אחלה ציונים. 17. והמורים?חרא 18. עושה שעורי בית?לרוב כן 19. כיתה:י"א 20. איך אתה מגיע לבצפר וחוזר ממנו?אוטובוס 21. אוהב ללמוד?לא 22. חוגים: אין 23. מבריזן?ממש לא! בגדים וזה 24. משקיע בלבוש?לעע..לובשת מה שאני אוהבת וזהו 25. בגדים רחבים או צמודים?אעע??נורמלי..לא קטן ולא גדול..מה שמתאים 26. קונה בגדים? אם לא, מאיפה יש לך?אממ כה קונה...ומתחלקת לפעמים עם אמא..(כן,אנחנו אותה מידה בערך.) 27. בעד נודיסטים? אממ טוב...|מגלגלתעיניים| 28. מסתכל על הלבוש של אחרים?כה..מאז ומתמיד..חח כמה שלא אכפת לי איך אני לבושה אני דווקא אוהבת להעביר ביקורת על לבוש של אחרים אבל לא דרסטי..ככה לפעמים. 29. אתה מסוג האנשים שבשיא החום הולכים עם סוודר\בשיא הקור הולכים עם חולצה קצרה? אממ לא בשיא החום עם סוודר אבל בשיא הקור אני יכולה להיות עם גופיה חופשי..אההמ פולין..סיפור קצר..באחד המלונות בפולין אז הייתה גישה לגג של המלון דרך החלונות של החדרים והיה אפשר לעבור כה מחדר לחדר באמצע הלילה אז עברתי בין חדר של חברות שלי לחדר של ידיד שלי והייתי עם גופיה והיה 0 מעלות או פחחות..חח זה היה מצחיק דווקא. 30. אהב לקנות בגדים?אממ תלוי..בעיקרון כן 31. דעתך על מותגים בשתי מילים:יש לי 4 אבל...מותג זה דבר תלוי. 32. מכנסיים נמוכים או גבוהים?נמוך 33. משקפיים\עדשות:משקפיים ולחלק הפעיל.. 34. קום, לך שלושה צעדים אחורה, שניים ימינה ותסתכל על הרצפה. מה יש שם? רצפה. 35. מה יש במגרה הכי קרובה אליך?המגרה הכי קרובה לפה זה במטבח ויש שם סכ"ום 36. העיתון הכי קרוב אליך נמצא ב..:סטנד של העיתונים חח 37. קום, תסתובב, קפוץ שלוש פעמים ימינה ופעמיים באלכסון. מה אתה רואה? את הסלון..XD 38. מי האדם הקרוב אליך ביותר?ברגע זה?אח שלי.. 39. מה יש מחוץ לדלת של הבית?שטיח..וחדר מדרגות|מרימהגבה| 40. מה יש בתוך הקופסה הרחוקה ממך ביותר (בתוך הבית)?מאיפה אני יודעת איפה הקופסא המרוחקת ביותר..בטח יש בה תרופות. אמא שלי שמה אותם בארון גבוה גבוה בחדר של אח שלי 41. לחץ פעמיים על מתג החשמל הקרוב אליך ביותר. מה קרה?נכבה ונדלק האור..אויי כמה מפתיע 42. חבק את האדם הקרוב אליך ביותר. האם הוא עדיין חי?אממ כה נראה לי 43. תן חיוך, הכל לטובה. :אני אמורה להגיב על זה??..כי אם כן אז ממש לא הכל לטובה. העולם לא הוגן תשלימו עם העובדה. מרפי מניאק. זה או זה 44. בריכה או ים? בריכה 45. שחור או לבן? שחור 46. כדורגל או כדורסל?כדורסל 47. נעליים או כפכפים? כפכפים 48. חתולים או כלבים? כלבים 49. משקפיים או עדשות?עדשות 50. חורף או קיץ? חורף 51. סתיו או אביב? אביב 52. משינה או שייגעצ? שייגעצ 52. vh1 או MTV? וי אייץ' 1 53. מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר!! 54. תמונות או ציורים? תמונות 55. מחשב או טלויזיה? מחשב 56. יסודי או חטיבה? יסודי לייק דה 57. ספר או סרט? סרט 58. פינק פלויד או קווין?פינק פלויד 59. על כן דבר או על לא דבר? על לא דבר 60. סרטי אימה או קומדיה? גם וגם מחשב ואינטרנט 61. כמה שעות ביום אתה על המחשב, בערך?וואוו המון.. לפחות 4 שעות ביום 62. מדבר עם אנשים? אממ כן... 63. פוגש אנשים מהאינטרנט? כה..אתם
64. ציין מה מהדברים הבאים יש לך: מצלמת אינרנט, סורק, מדפסת, מכונת צילום, מירקופון, צורב, מסך דק, פקס:אני אציין מה אין לי זה יותר קל..אין לי פקס.אין לי מכונת צילום ואין לי מסך דק. 65. מוריד דברים? מה? שירים 66. לומד דברים מהאינרנט? מה?אממ כה לא יודעת כל מיני דברים דברים על להקות שאני אוהבת.. 67. פגשת פעם מישהו מסוכן באינרנט, כזה שעצרו אותו וזה?חח לא..חיי לא כ"כ פרועים 68. בכמה פורומים אתה?בעיקרון 2 69. קונה דברים באינטרנט? מוכר? לא 70. עובד על אנשים בצ'אטים? חח לא ספורט 71. מה הוא סוג הספורט המועדף עליך? קארטה
72. רואה בטלויזיה, עושה, גם וגם או כלום? אהה אני יודעת קצת קארטה אבל סתם כי חבר שלי אלוף הארץ הבמשקל פתוח נוער..
רברבנית שכמותי 73. טיפוס ספורטיבי? לא ממש 74. דעתך על כדורגל בשתי מילים:גועל נפש 75. שעורי ספורט זה..: סאקס 76. איך היה נראה העולם בלי ספורט? לא משו 77. איך שרירי הבטן שלך? חחח אם אפשר לקרוא לזה שרירי בטן 78. ושרירי השכל? חח דווקא אחלה
79. דעתך על הספורטאים עם השרירים מפה ועד הודעה חדשה:מגעיל 80. אוהב ספורט? לא כ"כ שונות 81. שונן איי\יאוי-כן או לא? מה??? 82. קורא פאנפיקים? אע??! 83. מיהו הסופר של סלמון הספק?מי מה מו???? 84. משתמש באייקונים? כן 84. איזה סרט זכה באוסקר?לא יודעת 85. דעתך על חמוסים בשתי מילים: נו מה אתם רוצים?? 86. נכון המומינים שולט, בעיקר סנופקין? כן!!!!!!!! 87. מהי היבשת הכי גדולה? אסיה 88. רואה אנימות\קורא מנגות? לא 89. נכון אני משעממת? לא!! 90. אז.. מה קורה איתך בזמן האחרון? אני בסדר הלימודים קצת מעיקים 91. מה השעה עכשיו? 19:09 92. למה אתה עונה על השאלון הזה?כי אני אוהבת 93. מה הצבע האהוב עליך?כחול 94. "רוח גדולה, אולי רק את יכולה, להחזיר הכל להתחלה..": מה שתגידי 95. נכון שלא שמת לב שיש את מספר 52 פעמיים?לא 96. אוהב לשחק תופסת?לא 97. אתה גבוה?לא ממש לא 98. נראה לך שמישהו יקרא את זה?לא! 99. אתה במצב רוח טוב?כן ת'אמת 100. איך היה?מעולה!

למעלה