../images/Emo12.gifזה ארוך!
~_~ די להגיד את זה קרן!
פרטים רגילים: 1. שם: קרן
2. גיל: 17 3. מזל: מאזניים חיית מחמד: אדם לווין
מוסיקה: 4. סגנון מוסיקה מועדף: מה שיוצא אני מרוצה
5. זמר מועדף: אדם לווין
, רון הופרמן
, אלכס בנד
, קליי אייקן, ט'יק, דניאל פאוטר, ג'ון בון ג'ובי
, סטיבי וונדר, ריי צ'ארלס (רק המוזיקה
), מומי לוי
, אייל שחר, ועוד ועוד
. 6. זמרת מועדפת: סלין דיון, ארית'ה פרנקלין, ג'וס סטון, וויטני יוסטון, שירי מימון, מירי מסיקה, ועוד
. 7. להקה מועדפת: מארון 5?
סינרגיה
, קארה'ס פלווארס
, בון ג'ובי, ביטלס, דה קולינג, 3 דורז דאון, אוור ליידי פיס, טראביס, אואזיס(רק המוזיקה
), קין, פייב פור פייטנג, אֶוּרית'מיקס, גרין דיי, ועוד הרבה נו
... 8. שיר מועדף:
9. מתנגן כרגע ברקע:When you walk in the room - Agnetha Faltskog 10. עברי או לועזי? לועזי 11. יש לך דיסקמן\MP3\מערכת? כן כן כן 12. איך קוראים לסולן של משינה? לא קוראים לו, הוא בא לבד
סתם נו, יובל בנאי
? 13. כוכב נולד-כן או לא? לא 14. מנגן? על מה?
לימודים: 15. חרשן, משקיען, נורמלי או מזניח? מנסה להשקיע השנה
16. איך הציונים? כייפיים
17. והמורים? רובם חמודים
18. עושה שעורי בית? מנסה
19. כיתה: י"ב
20. איך אתה מגיע לבצפר וחוזר ממנו? ברגל?
21. אוהב ללמוד? אוהבת ללמוד^^ 22. חוגים: אני רוקדת סלסה
23. מבריזן? השנה לא
בגדים וזה: 24. משקיע בלבוש? כשאני יוצאת אז כן
25. בגדים רחבים או צמודים? קומבינציה 26. קונה בגדים? אם לא, מאיפה יש לך? חחחחחח 27. בעד נודיסטים? שיעשו מה שבא להם
28. מסתכל על הלבוש של אחרים? מה פתאום - כולם ערומים. 29. אתה מסוג האנשים שבשיא החום הולכים עם סוודר\בשיא הקור הולכים עם חולצה קצרה? לא
30. אהב לקנות בגדים? כן
31. דעתך על מותגים בשתי מילים: איזה באסה 32. מכנסיים נמוכים או גבוהים? נמוכים. 33. משקפיים\עדשות: משקפי שמש
ולחלק הפעיל.. 34. קום, לך שלושה צעדים אחורה, שניים ימינה ותסתכל על הרצפה. מה יש שם? נתקעתי בקיר
35. מה יש במגרה הכי קרובה אליך? מקלדת
36. העיתון הכי קרוב אליך נמצא ב..: על שולחן?
37. קום, תסתובב, קפוץ שלוש פעמים ימינה ופעמיים באלכסון. מה אתה רואה?
38. מי האדם הקרוב אליך ביותר? אני^^ 39. מה יש מחוץ לדלת של הבית? עולם?!
40. מה יש בתוך הקופסה הרחוקה ממך ביותר (בתוך הבית)?
41. לחץ פעמיים על מתג החשמל הקרוב אליך ביותר. מה קרה? מת המחשב
42. חבק את האדם הקרוב אליך ביותר. האם הוא עדיין חי? --- 43. תן חיוך, הכל לטובה. :
זה או זה: 44. בריכה או ים? נממממממממ בשביל השחיה בריכה, בשביל הנוף ומזג אוויר - ים. 45. שחור או לבן? לבן, כי הוא כולל את כל הצבעים בתוכו
46. כדורגל או כדורסל? המממ לשחק? כדורסל 47. נעליים או כפכפים? מה שיוצא אני מרוצה
48. חתולים או כלבים?
למה להכליל?! 49. משקפיים או עדשות? אמממ שכל אחד יהיה עם מה שמתאים לו
50. חורף או קיץ? חורף 51. סתיו או אביב? סתיו 52. משינה או שייגעצ? --- 52. vh1 או MTV? הממממ לא יודעת. 53. מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר 54. תמונות או ציורים? שניהם 55. מחשב או טלויזיה? טלויזיה 56. יסודי או חטיבה? תיכון
57. ספר או סרט? הממממממ שניהם! 58. פינק פלויד או קווין? המממ קווין 59. על כן דבר או על לא דבר? בבקשה! 60. סרטי אימה או קומדיה? סרט אימה קומדי
מחשב ואינטרנט: 61. כמה שעות ביום אתה על המחשב, בערך? בזמן האחרון בממוצע חצי שעה. 62. מדבר עם אנשים? חחח לא אני מתבודדת! 63. פוגש אנשים מהאינטרנט? כן
64. ציין מה מהדברים הבאים יש לך: מצלמת אינרנט, סורק, מדפסת, מכונת צילום, מירקופון, צורב, מסך דק, פקס: אין לי מסך דק כי זה חרא
, כל השאר יש
65. מוריד דברים? מה? מוזיקה
66. לומד דברים מהאינרנט? מה? מה שאני רוצה
67. פגשת פעם מישהו מסוכן באינטרנט, כזה שעצרו אותו וזה? חחח עוד מעט, עוד מעט
68. בכמה פורומים אתה? כמה שצריך. 69. קונה דברים באינטרנט? מוכר? אם יש מבצע טוב או איזה מכרז שווה אז קונה. 70. עובד על אנשים בצ'אטים? לא יצא לי
ספורט: 71. מה הוא סוג הספורט המועדף עליך? ריקוד 72. רואה בטלויזיה, עושה, גם וגם או כלום?
73. טיפוס ספורטיבי? 74. דעתך על כדורגל בשתי מילים: כדור רגל?
75. שעורי ספורט זה..: מפגר 76. איך היה נראה העולם בלי ספורט? שמן
77. איך שרירי הבטן שלך? איפה??
78. ושרירי השכל? מפותחים כפרות עלי
. 79. דעתך על הספורטאים עם השרירים מפה ועד הודעה חדשה: איזו הודעה? 80. אוהב ספורט? שיהיה<_<
שונות: 81. שונן איי\יאוי-כן או לא? חחח מה!? 82. קורא פאנפיקים? אם הם טובים אז למה לא
83. מיהו הסופר של סלמון הספק?
84. משתמש באייקונים?
לא. 84. איזה סרט זכה באוסקר? הרבה סרטים זכו באוסקר
85. דעתך על חמוסים בשתי מילים: חמוסים רבים 86. נכון המומינים שולט, בעיקר סנופקין? סנופקין וסרח שליטה
. 87. מהי היבשת הכי גדולה? אמריקה 88. רואה אנימות\קורא מנגות? לא
89. נכון אני משעממת? כן
90. אז.. מה קורה איתך בזמן האחרון? וואיי אין זמן לכלום אני כל כך עמוסה!!!!! איזה כיף
91. מה השעה עכשיו? 15:24 92. למה אתה עונה על השאלון הזה? בשביל להשתתף בפורום
93. מה הצבע האהוב עליך? מארון
94. "רוח גדולה, אולי רק את יכולה, להחזיר הכל להתחלה..": ו? 95. נכון שלא שמת לב שיש את מספר 52 פעמיים? לא 96. אוהב לשחק תופסת? לא 97. אתה גבוה? כן 98. נראה לך שמישהו יקרא את זה?
אולי בילע אם ממש ממש משעמם לה
99. אתה במצב רוח טוב? כן
100. איך היה? גמרתי.