שאלון

ady18

Well-known member
שאלון

מה כתוב על המסך של הפלאפון שלך (הכוונה היא למשהו שאת אישית הוספת)? מה ה-SMS האחרון שקיבלת? ממי? מה ה-SMS האחרון ששלחת? למי? על כמה עומד חשבון הפלאפון החודשי שלך, בממוצע? מה תופס נתח יותר משמעותי בחייך, פלאפון או אינטרנט? מה הדבר הכי משמעותי שאי פעם אמרו לך בשיחה או ב-SMS? מה אמצעי התקשורת המועדף עלייך, SMS או שיחה? מדוע?

shemesh16

New member
עונה :0)

מה כתוב על המסך של הפלאפון שלך (הכוונה היא למשהו שאת אישית הוספת)? אני לא יכולה להוסיף מה שאני רוצה.. כתוב אורנג' :( מה ה-SMS האחרון שקיבלת? ממי? אמממ..מאח שלי:) מה ה-SMS האחרון ששלחת? למי? בחזרה לאח שלי חח על כמה עומד חשבון הפלאפון החודשי שלך, בממוצע? לא הרבה..עד 100 ככה מה תופס נתח יותר משמעותי בחייך, פלאפון או אינטרנט? מה זאת אומרת?! מה הדבר הכי משמעותי שאי פעם אמרו לך בשיחה או ב-SMS? בSMS, דן אמר לי שהוא מתגעגע :( מה אמצעי התקשורת המועדף עלייך, SMS או שיחה? מדוע? SMS..פחות קרינה ויותר כייף:)

coullette

New member
להלהלהלה

מה כתוב על המסך של הפלאפון שלך (הכוונה היא למשהו שאת אישית הוספת)? כלום מה ה-SMS האחרון שקיבלת? ממי? לא זוכרת מה ה-SMS האחרון ששלחת? למי? גם על כמה עומד חשבון הפלאפון החודשי שלך, בממוצע? יותר מידי מה תופס נתח יותר משמעותי בחייך, פלאפון או אינטרנט? אינטרנט מה הדבר הכי משמעותי שאי פעם אמרו לך בשיחה או ב-SMS? אני אוהב אותך מה אמצעי התקשורת המועדף עלייך, SMS או שיחה? מדוע? סמס

ffiendd

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

מה כתוב על המסך של הפלאפון שלך (הכוונה היא למשהו שאת אישית הוספת)? שמנתה! האהא! מה ה-SMS האחרון שקיבלת? ממי? "יא תהני. עם מי? חפשי לי דברים מגניבים. מסיים ב9" חבר. מה ה-SMS האחרון ששלחת? למי? "מתי תגיע?" חבר. על כמה עומד חשבון הפלאפון החודשי שלך, בממוצע? הרבה. מה תופס נתח יותר משמעותי בחייך, פלאפון או אינטרנט? פלאפון נדמהלי. אני מסתובבת איתו כל היום וסמסמים ושיחות, ואני לרוב כמעט לא בבית. מה הדבר הכי משמעותי שאי פעם אמרו לך בשיחה או ב-SMS? הו מיליון. מה אמצעי התקשורת המועדף עלייך, SMS או שיחה? מדוע? סמס. לא יודעת, יותר נגיש יותר קצר.

עונה../images/Emo55.gif../images/Emo73.gif../images/Emo187.gif../images/Emo126.gif

מה כתוב על המסך של הפלאפון שלך (הכוונה היא למשהו שאת אישית הוספת)? כלום לא הוספתי כלון מה ה-SMS האחרון שקיבלת? ממי? מליאת וזה שהיא תתגע אליי ושהיא אוהבת אותי ושהיא עזבה כבר את העיר לחיפה): מה ה-SMS האחרון ששלחת? למי? לסרגיי על משו שהוא שאל אותי על כמה עומד חשבון הפלאפון החודשי שלך, בממוצע? לא יודע 200 ו.. מה תופס נתח יותר משמעותי בחייך, פלאפון או אינטרנט? אינטרנט מה הדבר הכי משמעותי שאי פעם אמרו לך בשיחה או ב-SMS? וואו יש הרבה שהאחיין שלי נולד ועוד.. מה אמצעי התקשורת המועדף עלייך, SMS או שיחה? מדוע? שיחה ככה אתה יותר מבן כי אפשר בSMS לפרש אותך לא נכון

MK respect

New member
=]

מה כתוב על המסך של הפלאפון שלך (הכוונה היא למשהו שאת אישית הוספת)? MF שליטה!! מה ה-SMS האחרון שקיבלת? ממי?מנפתלי שהוא מצטער שהוא הלך באמצע הת"סים... מה ה-SMS האחרון ששלחת? למי?לנפתלי שזה פסדר ולילה טוב
על כמה עומד חשבון הפלאפון החודשי שלך, בממוצע?80 שקל + - מה תופס נתח יותר משמעותי בחייך, פלאפון או אינטרנט?אינטרנט... מה הדבר הכי משמעותי שאי פעם אמרו לך בשיחה או ב-SMS?אממ...כל מיני, מישו שהוא אוהב אותי ומתגעגע כי לא הייתי בבית כמה זמן..וכאלה.. מה אמצעי התקשורת המועדף עלייך, SMS או שיחה? מדוע?לרוב אני מדברת בSMS כי זה יותר נוח לי וחוצמזה אם אני צריכה לזכור משו מהשיחה אני לא יזכור בחיים כי אני סנילית לטווח קצר אז בSMS אני יכולה להסתכל מה הייתי צכה לזכור..

A Radcliffe

New member
אניאניאני!../images/Emo129.gif

מה כתוב על המסך של הפלאפון שלך (הכוונה היא למשהו שאת אישית הוספת)?אה... אין...
מה ה-SMS האחרון שקיבלת? ממי?אה... מנועה, בקשר למבחן במדעים מה ה-SMS האחרון ששלחת? למי?אה... לנועה, בקשר לש.ב בערבית (ערבית זה איכס!) על כמה עומד חשבון הפלאפון החודשי שלך, בממוצע?אה..... מעט......
מה תופס נתח יותר משמעותי בחייך, פלאפון או אינטרנט?אינטרנט מה הדבר הכי משמעותי שאי פעם אמרו לך בשיחה או ב-SMS?אה... לא יודעת.. מה אמצעי התקשורת המועדף עלייך, SMS או שיחה? מדוע?SMS אני שונאת לדבר בטלפון... וויזלי:)

אי אפשר איתו ואי אפשר בלעדיו :)

מה כתוב על המסך של הפלאפון שלך (הכוונה היא למשהו שאת אישית הוספת)?כשמדליקים את הפון כתוב: Shit happens מה ה-SMS האחרון שקיבלת? ממי?קיבלתי מונילה..שהוא אוכל.. מה ה-SMS האחרון ששלחת? למי?לונילה שידבר איתי כשיסיים. על כמה עומד חשבון הפלאפון החודשי שלך, בממוצע?עד לפה.. מה תופס נתח יותר משמעותי בחייך, פלאפון או אינטרנט?שניהם באותה המידה לצערי..הפכתי לעבד מה הדבר הכי משמעותי שאי פעם אמרו לך בשיחה או ב-SMS?אני אוהב אותך מה אמצעי התקשורת המועדף עלייך, SMS או שיחה? מדוע?SMS יותר פרקטי בעיקר,כשנמצאים בהרצאות או באמצע עבודה

עונה

מה כתוב על המסך של הפלאפון שלך (הכוונה היא למשהו שאת אישית הוספת)? LOVE IS IN THE AIR מה ה-SMS האחרון שקיבלת? ממי? בהצלחה בלה בלה (לפני מבחן..) מחברה שלי... מה ה-SMS האחרון ששלחת? למי? לא זוכרת... על כמה עומד חשבון הפלאפון החודשי שלך, בממוצע? 100 ככה.. מה תופס נתח יותר משמעותי בחייך, פלאפון או אינטרנט? שניהם מה הדבר הכי משמעותי שאי פעם אמרו לך בשיחה או ב-SMS? SMS: כן אני בא היום... [וכשהוא בא, היתה זו הנשיקה הראשונה שלי..
] שיחה: וואלה לא זוכרת היו המוןןן דברים חשובים... מה אמצעי התקשורת המועדף עלייך, SMS או שיחה? מדוע? שניהם אותו דבר

^___^

מה כתוב על המסך של הפלאפון שלך (הכוונה היא למשהו שאת אישית הוספת)? מה שרשום זה "אם מצאת מכשיר זה אנא צור קשר לטלפון ******** תודה! מה ה-SMS האחרון שקיבלת? ממי? שולמן. אני ערב נשמות. מה ה-SMS האחרון ששלחת? למי? שולמן.. את ישנה או קוראת מאמר? על כמה עומד חשבון הפלאפון החודשי שלך, בממוצע? 150 שקל. מה תופס נתח יותר משמעותי בחייך, פלאפון או אינטרנט? אינטרנט. מה הדבר הכי משמעותי שאי פעם אמרו לך בשיחה או ב-SMS? כמה שהיא אוהבת אותי. מה אמצעי התקשורת המועדף עלייך, SMS או שיחה? מדוע? כל אחד והיתרונות. בשיחה זה הקול, במסר אפשר להגיד דברים שלא ניתן להגיד בשיחה.

עונה...

מה כתוב על המסך של הפלאפון שלך (הכוונה היא למשהו שאת אישית הוספת)? לא כתוב כלום, אבל שמתי תמונה של הכלב שלי מה ה-SMS האחרון שקיבלת? ממי? מחברה שלי מה ה-SMS האחרון ששלחת? למי? לא זוכרת כבר מתי שלחתי SMS לאחרונה על כמה עומד חשבון הפלאפון החודשי שלך, בממוצע? עד לפני חודשיים הייתי מגיעה ל-2000 שקל (ואפילו קרה לי שהגעתי פעמיים ל- 3000 שקל), ובחודשיים האחרונים חסמתי אותו לשיחות יוצאות, כך שכרגע הוא ביג טוק. מה תופס נתח יותר משמעותי בחייך, פלאפון או אינטרנט? כרגע אינטרנט מה הדבר הכי משמעותי שאי פעם אמרו לך בשיחה או ב-SMS? לא זוכרת מה אמצעי התקשורת המועדף עלייך, SMS או שיחה? מדוע? שניהם

KillER SmiLEY

New member
עונהנהנהנהנהההה

מה כתוב על המסך של הפלאפון שלך (הכוונה היא למשהו שאת אישית הוספת)? כתוב: Cellcom Cellcom 16.11.2005 22:31 תפריט רטט מה ה-SMS האחרון שקיבלת? ממי? מאבא שלי. הוא שאל אותי איפה אני. מה ה-SMS האחרון ששלחת? למי? לידיד שלי. משו אישי. על כמה עומד חשבון הפלאפון החודשי שלך, בממוצע? עכשיו החשבון עומד על 7 שקלים ו4 אגורות כולל מע"מ שוחחתי 11.8 דקות. רוצים עוד פרטים? מה תופס נתח יותר משמעותי בחייך, פלאפון או אינטרנט? אינטרנט מה הדבר הכי משמעותי שאי פעם אמרו לך בשיחה או ב-SMS? אמ. לוידת. מה אמצעי התקשורת המועדף עלייך, SMS או שיחה? מדוע? שיחה. SMS זה טמטום לדעתי.

../images/Emo187.gifאניי

מה כתוב על המסך של הפלאפון שלך (הכוונה היא למשהו שאת אישית הוספת)? אממ..סוד
מה ה-SMS האחרון שקיבלת? ממי?מחברה שילי היוםם כפרע עליהה חחחחח מה ה-SMS האחרון ששלחת? למי?לחברה שילייי כפרעליהה על כמה עומד חשבון הפלאפון החודשי שלך, בממוצע?לא זוכרת
מה תופס נתח יותר משמעותי בחייך, פלאפון או אינטרנט?אינטרנט..אפילו שאני לא יכולה לצאת בלי פלאפון מה הדבר הכי משמעותי שאי פעם אמרו לך בשיחה או ב-SMS?סודדד
מה אמצעי התקשורת המועדף עלייך, SMS או שיחה? מדוע?נראה לי שיחה אפילו שSMS גם טוב..

../images/Emo85.gif../images/Emo113.gifראשונה? וואלה../images/Emo2.gif../images/Emo13.gif../images/Emo3.gif

מה כתוב על המסך של הפלאפון שלך (הכוונה היא למשהו שאת אישית הוספת)? לא הוספתי כלום..אז פשוט רשום: אורנג' -באנגלית.....ואת התאריך,היום והשעה והחודש..... מה ה-SMS האחרון שקיבלת? ממי?המממ.....מחברה שלי
מה ה-SMS האחרון ששלחת? למי? לחברה שלי
על כמה עומד חשבון הפלאפון החודשי שלך, בממוצע? חחח בדיוק היום קיבלנו תשלום! כל פעם זה משהו אחר..נגיד להפתעתי פעם שעברה קיבלתי 6 שקל
ופעם קודמת קודמת קיבלתי 20-!!!!!
ופעם קודמת קודמת קודמת 50.. וואלע אבל אני התקשרתי מלאאא ונתתי מלא שיחות לחברות שלא בחברה שלי..נראה לי אורנג' חולים עליי
הא וכמעט שכחתי,היום קיבלתי 18 ש"ח
מה תופס נתח יותר משמעותי בחייך, פלאפון או אינטרנט?הא?
מה הדבר הכי משמעותי שאי פעם אמרו לך בשיחה או ב-SMS?שבני דודים שלי שלא ראיתי שניםםם באים לארץ מניו יורק
מה אמצעי התקשורת המועדף עלייך, SMS או שיחה? מדוע? שיחה,כי אפשר לדבר,ו-SMS... נו עד שהחבר/ה מקלידים

עונה

מה כתוב על המסך של הפלאפון שלך (הכוונה היא למשהו שאת אישית הוספת)? ממ יש את השם השם משפחה ומצב רטט+צלצול. אין משהו מיוחד.. מה ה-SMS האחרון שקיבלת? ממי? אני ממש לא זוכרת. מחקתי את כל הזכרון שלי לפני כמה זמן... אבל כנראה מזהר [חברה] מה ה-SMS האחרון ששלחת? למי? "לא יודעת אני צריכה לדבר עם נטע>< בי" תשובה לזהר נדמלי על כמה עומד חשבון הפלאפון החודשי שלך, בממוצע? אינלי מושג. אבל לא הרבה... אין לי ככ הרבה שיחות שאני צכה לעשות :p מה תופס נתח יותר משמעותי בחייך, פלאפון או אינטרנט? אינטרנט. זה אלוהים
מה הדבר הכי משמעותי שאי פעם אמרו לך בשיחה או ב-SMS? ממ הייתה לי שיחה עם אמא שלי משהו מה אמצעי התקשורת המועדף עלייך, SMS או שיחה? מדוע? שיחה, כי אם אני כבר משתמשת בפלאפון שיחה הרבה יותר מהיר [פאק אני מאותגרת בכל הקשור בפלאפון שלי]

Lost Lullaby

New member
12345678

מה כתוב על המסך של הפלאפון שלך (הכוונה היא למשהו שאת אישית הוספת)? *_* מה ה-SMS האחרון שקיבלת? ממי? "thank you, sweetness!" מקיין :] מה ה-SMS האחרון ששלחת? למי? "לילה טוב(LK)" לחבר על כמה עומד חשבון הפלאפון החודשי שלך, בממוצע? 100 ופחות מה תופס נתח יותר משמעותי בחייך, פלאפון או אינטרנט? אינט' מה הדבר הכי משמעותי שאי פעם אמרו לך בשיחה או ב-SMS? אין לי מושג מה אמצעי התקשורת המועדף עלייך, SMS או שיחה? מדוע? תלוי.. לפעמים זה ולפעמים זה הודגש באמצעות מדגישומטיק

עונהה=]

מה כתוב על המסך של הפלאפון שלך (הכוונה היא למשהו שאת אישית הוספת)?יש תמונה שלי ושל חבר שלי
מה ה-SMS האחרון שקיבלת? ממי?מחברה שלי...
שאני יבוא איתה לקניון.. מה ה-SMS האחרון ששלחת? למי?לחברה שלי..=>עוד חמש דקות על כמה עומד חשבון הפלאפון החודשי שלך, בממוצע?800 שקל.. בערך.. מה תופס נתח יותר משמעותי בחייך, פלאפון או אינטרנט?פלאפון... מה הדבר הכי משמעותי שאי פעם אמרו לך בשיחה או ב-SMS?אני אוהב אותך!? :-O מה אמצעי התקשורת המועדף עלייך, SMS או שיחה? מדוע?sms זה יותר נוח להביע את הרגשות שלך =| חח

NiKi†a

New member
נו נחמד, ומשעמם לי =]

מה כתוב על המסך של הפלאפון שלך (הכוונה היא למשהו שאת אישית הוספת)? Muse מה ה-SMS האחרון שקיבלת? ממי? מאור..להגיד מה היה כתוב בו?
לא =] מה ה-SMS האחרון ששלחת? למי? לאור על כמה עומד חשבון הפלאפון החודשי שלך, בממוצע? ממוצע? 60+- מה תופס נתח יותר משמעותי בחייך, פלאפון או אינטרנט? אינטרנט מה הדבר הכי משמעותי שאי פעם אמרו לך בשיחה או ב-SMS? אני אוהב אותך. מה אמצעי התקשורת המועדף עלייך, SMS או שיחה? מדוע? שיחה, כי ממ..אפשר לבלבל ת'שכל?

הכו2שת

New member
:)

מה כתוב על המסך של הפלאפון שלך (הכוונה היא למשהו שאת אישית הוספת)? nothing מה ה-SMS האחרון שקיבלת? ממי? אלעד: בלעטים איפה את?! מה ה-SMS האחרון ששלחת? למי? "דן תתקשר אליי" על כמה עומד חשבון הפלאפון החודשי שלך, בממוצע? עד 10 ש''ח.. שיחות חסומות..חחחח מה תופס נתח יותר משמעותי בחייך, פלאפון או אינטרנט? פלאפון מה הדבר הכי משמעותי שאי פעם אמרו לך בשיחה או ב-SMS? חסוי מה אמצעי התקשורת המועדף עלייך, SMS או שיחה? מדוע? שיחה..חוסך כסף ומאמץ :)

למעלה