שאלון!

shoohy

New member
^_________^../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif

מה השעה עכשיו: 6:28 כיתה: ט מצליח בביצפר: בדרך כלל מזל: מאזניים מידת נעליים:41 גובה: 169 צבע שיער: חום עם פסים שחורים.. צבעת פעם את השיער: עשיתי מלאמלא פסים^_____^ באיזה צבע: תכלת בלונדיני[:S] שחור... פירסינג: היה הליקס דיי גבוה אבל הוא נכחד...מממ 5 לובים וזיהו=[ קעקועים: עדיין אין מספר מזל: 7, 56 מאמין באלוהים: אינדיד בשטן: שלילי בשלום: XD...כאילו שזה הולך לקרות מתי שהו... יש לך גשר: שלילי יש לך משקפיים/עדשות מגע:נע מה תרצה להיות כשתהיי גדולה: קטנה:p......... אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם: בגב...XD.... אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית: לא דעת0.0 האם אתה חושב שאתה חוצפן: מאוד... מה דעתך על רכבת: XD מאמין באהבה ממבט ראשון: כן... אהבה בין הומואים ולסביות: שיהיה להם בסבבה... הבנאדם הכי חתיך: מממ נועם ועוד מישו שאני לא אזכיר את השם שלו...^_^.. הכי מוזר: אייל... הכי נשמה:
חיה אהובה: נחש תכונה טובה שלך:XD... תכונה רעה: הכול מה...:p קור או חום: קור לישון או לקום: לישון קרמבו וניל או שוקו: וניל שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת: מממ איר וויטאוט יו של 3 דורס דאון.. הדברים האחרונים שעשית:דיברתי עם כמה אנשים^__^ סרט מושכר שראית: פוי לא דעת.... סרט בקולנוע: מממממ ממש לא זוכרת... שיר ששמעת: ממממ....לא זוכרת....[למרות שזה היה לפני רגע] השיר שנתקע לך בראש: what's my age again-blink 182 דיסק שקנית: וואואואוואוא הדיסק ששמעת: איזה דיסק?! ממממ של MCR.... האיש שהתקשרת אליו: נועה... האיש שהתקשר אלייך: נועה מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר: חוזרת לישון... מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון:מממ.....בדר"כ קוראת או משו כזה... את מי היית לוקח איתך לאי בודד:נועם...או...וול..לא חשוב....*מאוהב* אם הית חיה, איזו חיה את היית בוחרת להיות, ולמה: 0.0 לא יודעת... תחביבים: המון איזו שפות אתה מדבר: עברית אנגלית ערבית קצת קצת ספרדית וכמה מילים בצרפתית....ועוד כמה מילים ביוונית^__________^ אתה בן אדם של לילה או של יום: לילה... רגיש לדיגדוגים: מאוד..^___^ מה הדבר הכי חשוב לך? סבתא שלי... ממה אתה הכי פוחד:תנינים:S הפנטזיה שלך: נועם ו....טוב נו לא חשוב*מאוהב* על מה אתה חושב בדרך כלל שאתה הולך לישון: התשובה לשאלה הקודמת.... המקום האהוב על חופשה: לא מכירה את חופשה לא יודעת מה המקום האהוב עליה... טעם גלידה אהוב: לא אוהב גלידה.... ממתק אהוב: מסטיק חטיף אהוב: :S שיעור: היסטוריה ומתמטיקה... חג:ל"ג בעומר... צבע: תלכת שחור לבן וורוד... שם לבת: לא דעת שם לבן: נועם ו...טוב לא חשוב...*מאוהב* תוכנית אהובה בטלויזיה: the o.c דיסק אהוב: אין אחד0.0 משו שלא יכולת ליחיות בילעדיו: מוזיקה מגזין: כאלה באנגלית:p מכונית:
סרט לועזי אהוב ולמה?יש מלא:\ סרט ישראלי אהוב ולמה?:S מילה אהובה:פויה יש המון.... קבוצת ספורט אהובה: :S חודש אהוב: אין... שחקנית אהובה: גוליה סטיילס שחקן אהוב: הית' לדגר, אמיל הירס ואדם ברודי.... אתר אהוב: אין.... תחנת רדיו: אין חדר בבית: שלי... ההופעה הכי טובה שראיתי:פיל קולינס... תוספת לפיצה: זיתים... ארץ: ארה"ב... עיר:
אגם:
ים:
ריח:
רעש:
אוניברסיטה:
בעד ונגד להרוג אנשים: בעד....XD חח סתם נגד
עישון אצל בני עשרה: חס וחלילה! ב-24 שעות אחרונות הייתה לך שיחה רצינית: כן.... חיבקת מישהו: כן.... בכית: עדיין לא...זה יבוא בערב... צחקת: כן... גרמת למישהו לצחוק: כן.....אני מאוד מצחיקה
קנית משהו: לא... הסתפרת: לא... הרגשת טיפש: תמיד... דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן.... התגעגעת למישהו: עדיין... האם איי פעם?.... עישנת: חס וחסה!! שתית אלכוהול: יא....אלכוהול זה גוד... עישנת מריחואנה: :S שיחקת מונופול: אהא... נישקת מישו : אהא... התגעגעת למישהו: אהא... בכית בסרט: אהא... חשבת שאת הולכת למות: אהא... נכשלת במקצוע: אהא.... רצית להיות המין השני: אהא... התחרטת על דברים שעשית:אהא... עשית אמבטית קצף: אהא.... הייתה לך תאונת דרכים:לא.... רכבת על פיל: כע... נשארת ער כל הלילה: אהא... פחדת מהחושך: לא....:\ שיקרת: אהא לצערי... עברת על החוק ונתפסת: חח לא... נידפקתתם?: אינדיד.... האם אתה חושב שאתה .... מצחיק: אהא...מאוד...:p....גם מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד צנועה... חברותי: לא ממש.... אהוב: פחחחחח דואג: פחחחחח חמוד: בטח רק אני...^____________^ כחול או אדום:כחול תפוח או בננה: תפוח... תפוז או קלמנטינה: פתוז... קולה או מים: פנטה... סתיו או אביב: סתיו חורף או קיץ: חורף רעש אחרון ששמעת: ממ לא דעת.... ג'ינס או שרוול: לא זה ולא זה... סנדל או נעל: נעל טלויזיה או מחשב:מחשב הראל סקעת או מויאל: :S כוכב נולד 1 או 2: :S פרוייקט וואי 1 או 2? לא דעת.....0.0 מה השעה עכשיו:6:51

Prue 4 u

New member
טאדאם!../images/Emo78.gif|חמוס|

מה השעה עכשיו: 20:51 כיתה: י' [3. אוו יה.] מצליח בביצפר: ממ.. כע?
מזל: גדי [הרים מצוי] מידת נעליים: 38 גובה: איכ. בהכחשות. [יוו רוני יש לך גובה מאמם!!!11 שתקו.] צבע שיער: חום שכזה. צבעת פעם את השיער: לע. באיזה צבע: אמרתי שלע >< פירסינג: עוד חודש וחצי קעקועים: עוד שנה וחצי XD מספר מזל: 4 מאמין באלוהים: לא בשטן: לא בשלום: כן יש לך גשר: היה
יש לך משקפיים/עדשות מגע: לע.. ראיית נץ משובחת. מה תרצה להיות כשתהיי גדולה: ממ.. אעסוק בארכיטקטורה. נראהלי XD אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם: שם!!1 *מצביעה* אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית: נוובאדי האם אתה חושב שאתה חוצפן: כע.. לפעמים
מה דעתך על רכבת: משובחת. מאמין באהבה ממבט ראשון: ממ.. לויודעת אהבה בין הומואים ולסביות: כןכן. ותקנו לי הבייתה גם! הבנאדם הכי חתיך: הוו קשה להחליט בין כולם |חש| הכי מוזר: ניתאי O______________o הכי נשמה: אוו יש מס' של כאלה ;[ לא אפרט חיה אהובה: חתעולים וחמוסים וכבשים תכונה טובה שלך: אע.. לויודעת.. תגידו אותם ): תכונה רעה: מתעצבנת לפעמים מהר מידיי. קור או חום: קור. לישון או לקום: לישון. תנו לי לישון באמאשלכם ;[ קרמבו וניל או שוקו: וניל
שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת: אע.. כלמיני הדברים האחרונים שעשית: סרט מושכר שראית: אע.. גבר מי שמטפלת XD סרט בקולנוע: ממ.. מה זה היה? לוזוכרת.. שיר ששמעת: היפנוטייזד של סיסטם. *שומעת ברגעים אלו* השיר שנתקע לך בראש: אוי וויי XDDD אתם לא רוצים לדעת XDDD דיסק שקנית: אבסולושן של מיוז
הדיסק ששמעת: איזה דיסק?! אע.. האחרון של דה יוזד האיש שהתקשרת אליו: האמ.. דיאןדיי XD האיש שהתקשר אלייך: ערבייה שחיפשה חיים בטלפון שלי.. מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר: זורקת את השעון על הקיר מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון: מכבה את הטלוויזיה את מי היית לוקח איתך לאי בודד: אותך |חש| אם הית חיה, איזו חיה את היית בוחרת להיות, ולמה: ממ.. עצלן. כןכן, יש כזו חיה. תחביבים: מחשב, מוזיקה, ציור, צילום, טלוויזיה, ריקוד איזו שפות אתה מדבר: עברית, אנגלית, וצרפתית עילגת אתה בן אדם של לילה או של יום: אע.. בלילה אני כפית סוכר רגיש לדיגדוגים: כע ;[ מה הדבר הכי חשוב לך? אע.. חברים למיניהם ממה אתה הכי פוחד: מוות. ומהפחד עצמו. הפנטזיה שלך: לא עניינכם
על מה אתה חושב בדרך כלל שאתה הולך לישון: על זה שאני ממש עייפה ואני הולכת לישון..? המקום האהוב על חופשה: לונדון ;[ טעם גלידה אהוב: וניל עוגיות. אוו יה. ממתק אהוב: משטיק חטיף אהוב: צ'יטוס או משו XD סתם.. לויודעת שיעור: כלום. תודה. חג: פורים *_* צבע: שחור-סגול-אדום וירוק [המנודה] שם לבת: אע.. ענבל, ליאור ו.. המ.. כלמיני שם לבן: אסף, רותם.. תוכנית אהובה בטלויזיה: ורוניקה מארס ומכושפות. דיסק אהוב: של אמסיאר האחרון ואין לי כוח לכתוב את השם XD משו שלא יכולת ליחיות בילעדיו: בלופ מגזין: אע.. מעריב לנוער?
מכונית: פז'ו 407. בבורדו מטאלי. תודה. סרט לועזי אהוב ולמה? אע כלמיני ;[ נגיד ששודדי הקאריביים. כי זה שולט. סרט ישראלי אהוב ולמה? איכ מילה אהובה: ציקלופ ^^ קבוצת ספורט אהובה: איכ חודש אהוב: דצמבר
שחקנית אהובה: כלמיני שכאלו.. קירסטין בל? שחקן אהוב: ג'וני דפ. אוו יה. אתר אהוב: תעפוז ומייספייס? D: תחנת רדיו: גלגלגלגל"צ חדר בבית: שלי+מחשב [מה דעתכם על שילוב?
] ההופעה הכי טובה שראיתי: אע.. לויודעת תוספת לפיצה: זיתים ירוקים. תודה. ארץ: אנגליה. או הולנד. עיר: לונדון
וספציפית שם.. ממ.. או אוקספורד סטריט או קאמדן טאון. אגם: עם מים.. ים: גם עם מים.. רצוי.. ריח: וניל. אואו סחלבים
אואו גשם
רעש: חזק וצווחני!!!11 נוט. האמ.. פיכפוך ^^ אוניברסיטה: אע.. טוב בעד ונגד להרוג אנשים: תלוי... סתםסתם לא. עישון אצל בני עשרה: פויה. לא. ב-24 שעות אחרונות הייתה לך שיחה רצינית: כע חיבקת מישהו: כן. איך אפשר בלי? בכית: האמ.. לא צחקת: כן. איך אפשר שלא..? גרמת למישהו לצחוק: כע D: קנית משהו: אע.. כע. ברד XD הסתפרת: *כמעט* ב24 שעות האחרונות D: יומשישי
הרגשת טיפש: אע.. כע דיברת עם מישהו שאתה אוהב: אע.. כע התגעגעת למישהו: כן. האם איי פעם?.... עישנת: לא. שתית אלכוהול: כן. עישנת מריחואנה: לא. שיחקת מונופול: כן XDDDDDD. הויהוי הזכרונות מהמשחק הזה XD נישקת מישו: על הלחי.. או על האף התגעגעת למישהו: כל הזמן בערך בכית בסרט: כן. חשבת שאת הולכת למות: כע. נכשלת במקצוע: לא
רצית להיות המין השני: לע. התחרטת על דברים שעשית: ממ.. כע עשית אמבטית קצף: כע ^^ באבלס *_* הייתה לך תאונת דרכים: ממ.. קטנה רכבת על פיל: לא. אבל נשמע כעף XD נשארת ער כל הלילה: כע פחדת מהחושך: כע שיקרת: הה.. כע.. עברת על החוק ונתפסת: לא.. הכל בחשאי XD נידפקתתם?: המ.. כע? האם אתה חושב שאתה .... מצחיק: נראהלי. כן. חברותי: כשבא לי.. אבל בכללי נראהלי שכע אהוב: ממ.. אם לךא משקרים לי, אז כן XD דואג: כן. חמוד: גם פה אם לא משקרים לי אז כן XD כחול או אדום: אדום.. או כחול.. תלוי בגוון תפוח או בננה: שניהם. תפוז או קלמנטינה: אפאחד. קולה או מים: מים. מיםמים. סתיו או אביב: האמ.. סתיו בגלל השלכת ואביב בגלל הפרחים חורף או קיץ: חורף. רעש אחרון ששמעת: צילצול הטלפון המחריד ג'ינס או שרוול: ג'ינס סנדל או נעל: נעל. טלויזיה או מחשב: שניהם.. יחד.. הראל סקעת או מויאל: שניהם.. יחד.. בפח. כוכב נולד 1 או 2: 1 פרוייקט וואי 1 או 2? שומדבר מה השעה עכשיו: 21:10 איטית אני XD

darkDork

New member
../images/Emo72.gifאני אני אני! יאי!

מה השעה עכשיו: 22:17 כיתה: י"א 5 [אש אש אש] מצליח בביצפר: ממ כע מזל: דגים מידת נעליים: 40/41 [ביג פוט שכמותי] גובה: 1.70 בערך צבע שיער: חום צבעת פעם את השיער: יאפ באיזה צבע: מן...אדום שכזה..זה לא היה ממש בולט פירסינג: רק באוזניים קעקועים: אין עדיין מספר מזל: 3..ו 1... ו47 למזל רע <_< מאמין באלוהים: לא יודעת..משהו אלוהי שכזה בשטן: לא בשלום: כן. פיס אנד לאב פיפול. יש לך גשר: היה ונמוג. יש לך משקפיים/עדשות מגע: נופ, איי קאן סי יו וול. מה תרצה להיות כשתהיי גדולה: לא יודעת מה אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם: שירחפו כזה במקומות חשובים D: אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית: לא יודעת? האם אתה חושב שאתה חוצפן: לא ממש מה דעתך על רכבת: שימושי מאמין באהבה ממבט ראשון: אולי....לפעמים אהבה בין הומואים ולסביות: איייייככככ!!! תועבה!!!!11111 [הממ. כן. XD] הבנאדם הכי חתיך: בוב ומייקס! [כרגע. XD] הכי מוזר: יש הרבה D: אבל מוזר זה הכתום החדש! הכי נשמה: לשמחתי יש הרבה
חיה אהובה: חיות בכלליות תכונה טובה שלך: לא יודעת תכונה רעה: טיפשות, עצלנות, תמימות ורגישות יתר...להמשיך? קור או חום: קור לישון או לקום: לישון קרמבו וניל או שוקו: לא בא לי כרגע קרמבו ;[ שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת: מלא שירים o0 הדברים האחרונים שעשית: סרט מושכר שראית: פיי לא זוכרת סרט בקולנוע: גם לא זוכרת שיר ששמעת: דברים של אנשים לא מוכרים במייספייס השיר שנתקע לך בראש: טייק מי אווט של פראנז פרדינאנד XD דיסק שקנית: פולן XDDDDDD הדיסק ששמעת: איזה דיסק?! MCR האיש שהתקשרת אליו: לאדעת האיש שהתקשר אלייך: לאדעת מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר: פיפי מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון: תוהה את מי היית לוקח איתך לאי בודד: את בוב אם הית חיה, איזו חיה את היית בוחרת להיות, ולמה: משהו שעף, כדי לעוף תחביבים: מוזיקה, נגינה, קראטה, תיאטרון ועודברים איזו שפות אתה מדבר: עברית, אנגלית, קצת ספרדית ואני שואפת לרוסית ויידיש אתה בן אדם של לילה או של יום: לא יודעת, תלוי רגיש לדיגדוגים: מאוד מה הדבר הכי חשוב לך? האנשים סביבי ממה אתה הכי פוחד: שמישהו חשוב לי יפגע, מוות הפנטזיה שלך: לא יודעת על מה אתה חושב בדרך כלל שאתה הולך לישון: על מה יהיה מחר, מה עשיתי היום, מה אני אעשה בימים/ תקופה הקרובה..ועוד..מחשבות מסויימות. המקום האהוב על חופשה: משהו מיוחד, כפרי, לא כמו בבית. XDDDDD טעם גלידה אהוב: ווניל/ שוקולד.. ממתק אהוב: מסטיק! ושוקולד חטיף אהוב: הממ אין ממש.. אולי אפרופו בעצם..כע.. שיעור: תיאטרון, פסיכו/ סוציו וספרות כי זה איכותי ;[ חג: חנוכה, זה כעף צבע: סגול שם לבת: לא יודעת ;[ שם לבן: בוב? תוכנית אהובה בטלויזיה: מכושפות, באפי, פיירפליי..ודברים טובים שבאים להישג יד דיסק אהוב: פולן...וMCR..ועוד..דברים משו שלא יכולת ליחיות בילעדיו: מוזיקה ואנשים חיים מגזין: שו? מכונית: כמו של פייג' [שראינו אתמול בדרך! ואז אח שלי אמר "היי ליאת הנה המכונית שלך!" XD] סרט לועזי אהוב ולמה? יש כלמיני סרט ישראלי אהוב ולמה? אממ לאדעת מילה אהובה: בוב [לא רק בגלל השמקס..זו פשוט מילה טובה] קבוצת ספורט אהובה: היה פעם מכבי חיפה...עכשיו זה פחות מעניין חודש אהוב: מתי שיש לי מומולדת ומתי שיש חופש שחקנית אהובה: נטלי פורטמן, אליסון האניגן, מכושפות ובנות גילמור שחקן אהוב: רובין וויליאמס הוא טוב ^^ וגם ג'ים קארי אתר אהוב: לא דעת תחנת רדיו: מה שיש בו מוזיקה זה טוב חדר בבית: חדר שילי ההופעה הכי טובה שראיתי: כשאוונסנס היו בקולון
תוספת לפיצה: זתים ארץ: ישראל! XD עיר: מזה? אגם: לוכנס! ים: יבשה! ריח: שרוף! אש אש!! רעש: אממ..משה! אוניברסיטה: חיפה? ;[ בעד ונגד להרוג אנשים: חס וחסיסה עישון אצל בני עשרה: פוכ ב-24 שעות אחרונות הייתה לך שיחה רצינית: אממ..לא חיבקת מישהו: הרבה מישהו-ים XD בכית: אממ לא צחקת: כע גרמת למישהו לצחוק: יאפ קנית משהו: לא הסתפרת: לא הרגשת טיפש: תמיד דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כע התגעגעת למישהו: כע האם איי פעם?.... עישנת: פוכ! שתית אלכוהול: כע אבל קצת! עישנת מריחואנה: איכ לא שיחקת מונופול: יאפ נישקת מישו : כע התגעגעת למישהו: כע בכית בסרט: כע חשבת שאת הולכת למות: כע נכשלת במקצוע: כע רצית להיות המין השני: לא התחרטת על דברים שעשית: כע עשית אמבטית קצף: כע הייתה לך תאונת דרכים: לא רכבת על פיל: לא נשארת ער כל הלילה: כע פחדת מהחושך: כע שיקרת: כע עברת על החוק ונתפסת: לא נידפקתתם?: שו? האם אתה חושב שאתה .... מצחיק: אממ נראה לי O: חברותי: כע מה אהוב: נראלי X: דואג: כע חמוד: אולי? לאדעת ;[ כחול או אדום: כחול תפוח או בננה: הממ..בננה תפוז או קלמנטינה: קלמנטינה קולה או מים: קולה [אבל גם מים זה איכותי] סתיו או אביב: אביב חורף או קיץ: חורף! רעש אחרון ששמעת: את המקלדת ג'ינס או שרוול: ג'ינס סנדל או נעל: נעליים טלויזיה או מחשב: תלוי ;[ הראל סקעת או מויאל: אף אחד כוכב נולד 1 או 2: 1 היה איכותי וזה הלך והדרדר. פרוייקט וואי 1 או 2? אממ..אף אחד מה השעה עכשיו: 22:34

IllyriaB

New member
אהמ. כן.

מה השעה עכשיו: 22:29
כיתה: י"א
מצליח בביצפר: לא.
מזל: דלי.
מידת נעליים: 36-37
גובה: 1.53
צבע שיער: שחור
צבעת פעם את השיער: לא.
באיזה צבע: ^
פירסינג: בגבה.
קעקועים: אין.
מספר מזל: 47.
מאמין באלוהים: כן.
בשטן: אולי.
בשלום: כן.
יש לך גשר: לא, אני רוצה.
יש לך משקפיים/עדשות מגע: אין.
מה תרצה להיות כשתהיי גדולה: פסיכולוגית.
אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם: בתחת. XD
אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית: שיין. |ריר|
האם אתה חושב שאתה חוצפן: לפעמים.
מה דעתך על רכבת: צפוף.
מאמין באהבה ממבט ראשון: כן.
אהבה בין הומואים ולסביות: בטח. XD
הבנאדם הכי חתיך: לא יודעת. Oo
הכי מוזר: אני.
הכי נשמה: מה? Oo
חיה אהובה: חתול.
תכונה טובה שלך: כנות.
תכונה רעה: כל השאר.
קור או חום: קור.
לישון או לקום: לישון.
קרמבו וניל או שוקו: איכ קרמבו.
שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת: memories
הדברים האחרונים שעשית:
סרט מושכר שראית: לא זוכרת.
סרט בקולנוע: לא זוכרת יש מצב שאלקטרה.
שיר ששמעת: we are {עכשיו.}
השיר שנתקע לך בראש: אין.
דיסק שקנית: MCR
הדיסק ששמעת: איזה דיסק?! Mother Earth
האיש שהתקשרת אליו: אמא.
האיש שהתקשר אלייך: אמא.
מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר: מסתכלת בשעון.
מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון: מסתכלת בשעון?
את מי היית לוקח איתך לאי בודד:
אם הית חיה, איזו חיה את היית בוחרת להיות, ולמה: סוס טרויני. {מאיפה לי נו. ><}
תחביבים: ציור, מחשב וספורט.
איזו שפות אתה מדבר: אנגלית ועברית?
אתה בן אדם של לילה או של יום: יום.
רגיש לדיגדוגים: לפעמים. למרות שכולם הרסו לי את העצבים אז אנילא ממש רגישה. XD
מה הדבר הכי חשוב לך? לא יודעת נו.
ממה אתה הכי פוחד: לא יודעת.
הפנטזיה שלך: :X
על מה אתה חושב בדרך כלל שאתה הולך לישון: :X
המקום האהוב על חופשה: Oo
טעם גלידה אהוב: שוקולד.
ממתק אהוב: צ'יפס.
חטיף אהוב: ^
שיעור: כימיה {לישון. P:}
חג: פסח כי הוא ארוך ויש חמץ P: סתם.
צבע: שחור.
שם לבת: דניאל. דניס.
שם לבן: לא יודעת.
תוכנית אהובה בטלויזיה: ישנן בנות.
דיסק אהוב: Mother Earth
משו שלא יכולת ליחיות בילעדיו: לא יודעת.
מגזין: ראש 1?
מכונית: המר.
סרט לועזי אהוב ולמה? אבודות והוזות.
סרט ישראלי אהוב ולמה? אין.
מילה אהובה: שלום.
קבוצת ספורט אהובה: אין.
חודש אהוב: פבואר.
שחקנית אהובה: כריסטינה ריצ'י.
שחקן אהוב: אין.
אתר אהוב: אין.
תחנת רדיו: אין.
חדר בבית: שלי.
ההופעה הכי טובה שראיתי: לא יודעת.
תוספת לפיצה: זיתים.
ארץ: Oo
עיר: מודיעין שקט כזה.
אגם: Oo
ים: סוף?!
ריח: :X
רעש: |מרימה גבה|
אוניברסיטה: ^
בעד ונגד
להרוג אנשים: לא.
עישון אצל בני עשרה: לא. ><
ב-24 שעות אחרונות
הייתה לך שיחה רצינית: כן.
חיבקת מישהו: כן.
בכית: לא חושבת.
צחקת: כן.
גרמת למישהו לצחוק: כן.
קנית משהו: נעליים. |ריר|
הסתפרת: לא.
הרגשת טיפש: תמיד.
דיברת עם מישהו שאתה אוהב:

IllyriaB

New member
תפוזונע. אהמ. כן.

דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן.
התגעגעת למישהו: כן.
האם איי פעם?....
עישנת: לא.
שתית אלכוהול: כנראה.
עישנת מריחואנה: לא.
שיחקת מונופול: בטח.
נישקת מישו : :X
התגעגעת למישהו: כן. :X
בכית בסרט: כן.
חשבת שאת הולכת למות: כן.
נכשלת במקצוע: כן.
רצית להיות המין השני: כל הזמן.
התחרטת על דברים שעשית: כן.
עשית אמבטית קצף: לא שאני זוכרת.
הייתה לך תאונת דרכים: לא חושבת.
רכבת על פיל: Oo לא.
נשארת ער כל הלילה: כן.
פחדת מהחושך: כן.
שיקרת: לבן.
עברת על החוק ונתפסת: לא.
נידפקתתם?: מה?
האם אתה חושב שאתה ....
מצחיק: כן, אני מצחיקה. P:
חברותי: לא אני לא חברותית.
אהוב: יכול להיות.
דואג: כן.
חמוד: יכול להיות.
כחול או אדום: אדום.
תפוח או בננה: תפוח.
תפוז או קלמנטינה: איכ שניהם.
קולה או מים: קולה.
סתיו או אביב: סתיו.
חורף או קיץ: חורף.
רעש אחרון ששמעת: מוזיקה.
ג'ינס או שרוול: שרוול.
סנדל או נעל: נעל.
טלויזיה או מחשב: מחשב.
הראל סקעת או מויאל: איכ.
כוכב נולד 1 או 2: איכ.
פרוייקט וואי 1 או 2? איכ.
מה השעה עכשיו: 22:47 הנעליים החדשות שלי. P:

strumza

New member
שלי

מה השעה עכשיו:8:20 כיתה: י'1 מצליח בביצפר: בערך מזל: מאזניים מידת נעליים: 38 גובה: 1.58 צבע שיער: חום בהיר צבעת פעם את השיער: לא איזה צבע:ורוד עם פסים ירוקים פירסינג: לא קעקועים: לא מספר מזל: 5 מאמין באלוהים: כן בשטן: לא ממש בשלום: אני אאמין בו רק אם יהיה כזה יש לך גשר: כן, אבל לא רואים אותו יש לך משקפיים/עדשות מגע: לא מה תרצי להיות כשתהיי גדולה: בלרינה, מאיפה לי לדעת אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם: בגב אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית: אישתו של בילי ג'ו ארמסרונג האם אתה חושב שאתה חוצפן: לפעמים מה דעתך על רכבת: אם היא אקספרס אז סבבה מאמין באהבה ממבט ראשון: אם יהיה לי כזאת אז אני אאמין אהבה בין הומואים ולסביות: לא יודעת הבנאדם הכי חתיך: Grerad Way וג'וני דפ הכי מוזר: Tre' Cool הכי נשמה: אני חיה אהובה: שונאת חיות תכונה טובה שלך: אני נחמדה , לפעמים תכונה רעה: ביקורתית קור או חום: קור לישון או לקום: לישון קרמבו וניל או שוקו: ברור שוניל שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת: הדברים האחרונים שעשית: הגעתי לבצפר סרט מושכר שראית: את הסרט המושכר האחרון שראיתי היה לפני כמה שנים ואני לא זוכרת מה הוא סרט בקולנוע: מדגסקר שיר ששמעת: Hoobastank-The Reason השיר שנתקע לך בראש: Madonna- frozen דיסק שקנית: My Chemical Romance הדיסק ששמעת: Kelly Clarkson האיש שהתקשרת אליו: רחל האיש שהתקשר אלייך: אמא שלי מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר: מצחצחת שיניים מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון: רואה טלויזיה את מי היית לוקח איתך לאי בודד: MP3 אם הית חיה, איזו חיה את היית בוחרת להיות, ולמה: אריה, ככה תחביבים: לראות טלויזיה, לשחק במחשב ולפגוש חברים, כמו כולם איזו שפות אתה מדבר: אנגלית, עברית וערבית אתה בן אדם של לילה או של יום: יום רגיש לדיגדוגים: כן מה הדבר הכי חשוב לך? מוסיקה ממה אתה הכי פוחד: מג'וקים ועכבישים הפנטזיה שלך: אין לי זמן לרשום את זה על מה אתה חושב בדרך כלל שאתה הולך לישון: עם להקות המקום האהוב על חופשה: ארצות הברית טעם גלידה אהוב: וניל ופיצפוצי שוקולד ממתק אהוב: טעמי חטיף אהוב: ביסלי גריל שיעור: מתמטיקה חג: סוכות צבע: כחול שם לבת: עינת שם לבן: ראין תוכנית אהובה בטלויזיה: מפגשית מהסוג האישי, וthe O.C משו שלא יכולת ליחיות בילעדיו: מוסיקה מגזין: פנאי פלוס מכונית: BMW סרט לועזי אהוב ולמה? Bring it on סרט ישראלי אהוב ולמה? סימה וקנין מכשפה מילה אהובה: סתום קבוצת ספורט אהובה: אין חודש אהוב: יולי- אוגוסט יש חופש אני צריכה להספיק כאן כי עוד שניה מתחיל לי שיעור

without nick

New member
השאלון

חחח משעמם לי.. מה השעה עכשיו: 2:00 אחח הדיוק. כיתה: ח. מצליח בביצפר:לימודים לא בדיוק מעניינים אותי. אז זה די מסביר את התשובה.. מזל: דלי מידת נעליים: 36 או 37 ובאולסטר 4 וחצי. גובה: 1.60 אולי צבע שיער:חום צבעת פעם את השיער: לא באיזה צבע: אמרתי שלא צבעתי נכון? פירסינג: אחד בסחוס אבל יש תוכניות לעתיד. קעקועים: כה אבל לא עכשיו. מספר מזל: 666 זדונית שכמותי מאמין באלוהים: לא בשטן: גמלא זאת רק המצאה במוחו של האדם שפשוט הרחיקה קצת יותר מידי. בשלום: אולי יום אחד. יש לך גשר: לא היה לי. יש לך משקפיים/עדשות מגע: לא. מה תרצה להיות כשתהיי גדולה: ת'אמת אין לי מושג. אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם: בתחת יש מספיק מקום לשתיהן. אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית:מה רע בלהיות אני? האם אתה חושב שאתה חוצפן:כה מה דעתך על רכבת: מה אני אמורה לחשוב על רכבת?..? מאמין באהבה ממבט ראשון: קצת אהבה בין הומואים ולסביות: שיהיה להם בכיפ הבנאדם הכי חתיך: אם זה מפורסם אז אין לי מושג. אבל מישו שאני מכירה אז.. גם אין לי מושג. הכי מוזר: האממ אני מכירה יותר מידי אנשים מוזרים. הכי נשמה: אה... חיה אהובה: כלב ואני אוהבת גם חזיר וגם חד קרן וגם נמרים. תכונה טובה שלך: יודעת לצחוק על החיים. תכונה רעה: מתעצבנת מהר. קור או חום: קור
לישון או לקום: לישון קרמבו וניל או שוקו: שוקו! שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת: יש לי כמה שירים שמזכירים לי אותו מכמה בחינות אבל אני אחד כי כל פעם שאני איתו או חושבת עליו השיר הזה מתנגן לי בראש HIM-right here in my armas סלחו לי על השגיאות אם יש כאלה. הדברים האחרונים שעשית: סרט מושכר שראית: לאזכרת
סרט בקולנוע: הטיסה שיר ששמעת: blink182-i miss you השיר שנתקע לך בראש: skipknot-wait n leed דיסק שקנית: אני לא ממש קונה דיסקים הדיסק ששמעת: הראשון של mcr אין לי כוח לרשום את כל השם האיש שהתקשרת אליו: אמא שלי שתחזיר אותי מהבצפר האיש שהתקשר אלייך: סבתא שלי לפני דקה מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר: מסננת פאק מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון: מכבה את האור את מי היית לוקח איתך לאי בודד:לאדעת אולי את כל הבית וזהו? אם הית חיה, איזו חיה את היית בוחרת להיות, ולמה: חד קרן כי אין לי מושג. תחביבים: להיות עם חברים וכאלה,מחשב,טלוויזיה,סקוטי(הסקייט),להתאמן על הגיטרע דברים לא מתוכננים וכמובן מוזיקה שזה כמעט בכל שניה ביום. איזו שפות אתה מדבר: עברית ואנגלית אתה בן אדם של לילה או של יום: לילה אני שונאת את הבוקר. רגיש לדיגדוגים:רק אם ידגדגו אותי המונים. מה הדבר הכי חשוב לך? ת'כלס? נראלי כל אנשים שחשובים לי. ממה אתה הכי פוחד:מהפחד עצמו אין משו מוגדר. הפנטזיה שלך:אני לאדעת מה לכתוב מרוב פנטזיות על מה אתה חושב בדרך כלל שאתה הולך לישון: על משו שעשיתי לפני. המקום האהוב על חופשה: אילת תמיד כיפ שם טעם גלידה אהוב: פיסטוק (אתם מוזמנים לאמר איכ אבל זה טעים) ממתק אהוב: פסק זמן כל אלה חטיף אהוב:במבה כמה ציוני מצידי שיעור: החופשיים האלה מתי שמגיעה מורה מחליפה מאותגרת שכלית. חג: פורים כי כיפ להתחפש, בפסח יש הכי הרבה חופש,ויום העצמאות כי זה כיפ לרסס והכל. צבע: שחור וירוק. שם לבת: לאדעת שם לבן: עומר תוכנית אהובה בטלויזיה: אין לי העדפה דיסק אהוב: לאדעת משו שלא יכולת ליחיות בילעדיו: החברים שלי מוזיקה וכמובן קולה מגזין: ראש1 מכונית: אני לא מבינה במיוחד במכוניות. סרט לועזי אהוב ולמה? אין לי אהוב. סרט ישראלי אהוב ולמה? אני לא ממש אוהבת סרטים ישראליים. מילה אהובה:פאק עילג וכל הקללות המשובחות האלה. קבוצת ספורט אהובה:לא בקטע הזה. חודש אהוב: אוגוסט חודש רצוף בחופש. שחקנית אהובה: לאדעת שחקן אהוב: לאדעת אתר אהוב: תפוז וישרא כי אני שם הכי הרבה. תחנת רדיו: לא שומעת רדיו אבל שיהיה גלגלצ חדר בבית: שלי הכי פרטיות. ההופעה הכי טובה שראיתי: לאזכרת. תוספת לפיצה: זייתים ירוקים. ארץ: ארצות הברית נשמע מאגניב. וכמובן ישראל. עיר: תל אביב נויורק אגם:הא? ים: לא טיפוס של ים ריח:.... רעש: כיפפפ אוניברסיטה: what the...fuck בעד ונגד להרוג אנשים:נגד פשוט אין סיבה לזה. עישון אצל בני עשרה: עמדת אמצע מי שרוצה שיהיה לו בכיפ. ב-24 שעות אחרונות הייתה לך שיחה רצינית: לא נדיר שיש לי שיחות רציניות. חיבקת מישהו: כמה מישוהים. בכית:אפשר להגיד...
צחקת: כה. גרמת למישהו לצחוק:כה קנית משהו: לא! ואני תמיד קונה. הסתפרת: לא הרגשת טיפש: כה דיברת עם מישהו שאתה אוהב: לא
התגעגעת למישהו:כה או יותר נכון למשהו שהיה
האם איי פעם?.... עישנת: לא שתית אלכוהול: כה עישנת מריחואנה:לא שיחקת מונופול: ברור חעח נישקת מישו : לא התגעגעת למישהו: כה... בכית בסרט: לא חשבת שאת הולכת למות:לא נכשלת במקצוע: כה הרבה רצית להיות המין השני: לא התחרטת על דברים שעשית: כה המון פעמים עשית אמבטית קצף: כה הייתה לך תאונת דרכים: לא וטוב שכך רכבת על פיל: לא נשארת ער כל הלילה: ברור אפילו יותר פחדת מהחושך: אולי שהייתי קטנה שיקרת: כה אבל אני לא משקרת רציני מידי עברת על החוק ונתפסת: חח להעתיק נחשב? נידפקתתם?: המון פעמים האם אתה חושב שאתה .... מצחיק:כה חברותי: לא כלכך אבל אני רוצה להיות אהוב:כה אבל תלוי באיזה הקשר דואג: לא ממש חמוד: לפעמים כחול או אדום: אדום תפוח או בננה: תפוח תפוז או קלמנטינה: זה לא אותו דבר? קולה או מים: קולהה קולה אהובתיייי
סתיו או אביב: סתיו חורף או קיץ: גם וגם לכל אחד יש את הייתרונות שלו רעש אחרון ששמעת: את הטכנאי מזיז משו ג'ינס או שרוול: גינס סנדל או נעל: נעל טלויזיה או מחשב: גם וגם אבל שיהיה מחשב הראל סקעת או מויאל: אפחד כוכב נולד 1 או 2: 1 עדיפ פרוייקט וואי 1 או 2? תזכירו לי מה ההבדל? מה השעה עכשיו: 2:45

שלי....

מה השעה עכשיו: 15:26 כיתה: ט' מצליח בביצפר: אמ.....לא ממש... מזל:עקרב מידת נעליים: 37 גובה: 1.55 נמוכה.... צבע שיער:שחור.... צבעת פעם את השיער: כן לשחור... באיזה צבע:שחור... פירסינג:בטבור... קעקועים: הלוואי... מספר מזל:3 מאמין באלוהים:....אולי... בשטן: אולי.... בשלום:כן.. יש לך גשר: לא יש לך משקפיים/עדשות מגע:לא מה תרצה להיות כשתהיי גדולה:שחקנית.... אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם:בגב... אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית: אף אחד... האם אתה חושב שאתה חוצפן:לפעמים... מה דעתך על רכבת: היא נוסעת....חחחח...(איזה שאלה)... מאמין באהבה ממבט ראשון: אאמממממ.... לא... אהבה בין הומואים ולסביות:לא הבנתי את השאלה.... הבנאדם הכי חתיך: יש הרבה... הכי מוזר: מרלין מונסון... הכי נשמה:.... חיה אהובה: חתול.. תכונה טובה שלך:לא יודעת... תכונה רעה: עצבנית... קור או חום:קור... לישון או לקום:לישון.. קרמבו וניל או שוקו: וניל... שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת:אממ. אין שיר שמזכיר לי... הדברים האחרונים שעשית: סרט מושכר שראית: אין סרט בקולנוע:"דיוקס אוף אזרד.." שיר ששמעת:לא זוכרת... השיר שנתקע לך בראש:I'M NOT OKAY לא יוצא לי צהראש... דיסק שקנית:אמריקן אדיוט של גרין דיי והדיסק השני של מיי כימיכל רומנס.. הדיסק ששמעת: איזה דיסק?! האיש שהתקשרת אליו: האיש שהתקשר אלייך: מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר:חוזרת לישון.. מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון:כל פעם משהו אחר.. את מי היית לוקח איתך לאי בודד:..... אם הית חיה, איזו חיה את היית בוחרת להיות, ולמה:....יחלעיךחיך... תחביבים: משחק, מוסיקה , מחשב... איזו שפות אתה מדבר:אנגלית, עברית... אתה בן אדם של לילה או של יום: לא יודעת... רגיש לדיגדוגים: לא.. מה הדבר הכי חשוב לך?לא יודעת.... ממה אתה הכי פוחד:חיייכחגכחעגח הפנטזיה שלך:יעחגעחעג על מה אתה חושב בדרך כלל שאתה הולך לישון: מה עבר עליי ביום... המקום האהוב על חופשה:אילת... טעם גלידה אהוב: שוקולד... ממתק אהוב:אין חטיף אהוב: אין... שיעור:אנגלית.. חג:פורים. צבע: סגול שם לבת: מאי שם לבן:אורן תוכנית אהובה בטלויזיה:ויוה לה באם.... דיסק אהוב:אין משו שלא יכולת ליחיות בילעדיו: אוויר... מגזין: אין..... מכונית:למבורגיני.... סרט לועזי אהוב ולמה?אאאממ. יש הרבה... סרט ישראלי אהוב ולמה?אין.. מילה אהובה: ..... קבוצת ספורט אהובה:אין... חודש אהוב:אוקטובר... שחקנית אהובה: אין... שחקן אהוב: יש הרבה.. אתר אהוב:אין. תחנת רדיו: 99Esc חדר בבית:שלי... ההופעה הכי טובה שראיתי:כלוחךגכןיעםגכדשןע תוספת לפיצה: זיתים ארץ:לא יודעת... עיר: ניו יורק.... אגם:געכדגע ים:המלח.. אני גרה שם... ריח:לימון... רעש:של טלויזיה... אוניברסיטה: בעד ונגד להרוג אנשים: נגד... עישון אצל בני עשרה: מה אכפת לי... ב-24 שעות אחרונות הייתה לך שיחה רצינית:לא חיבקת מישהו:אולי בכית:לא צחקת:לא גרמת למישהו לצחוק:לא קנית משהו:אוכל.. הסתפרת: לא הרגשת טיפש:כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב:לא התגעגעת למישהו:לא האם איי פעם?.... עישנת:כן שתית אלכוהול:כן עישנת מריחואנה:לא שיחקת מונופול:יאפ... נישקת מישו :לא התגעגעת למישהו: כן בכית בסרט:לא חשבת שאת הולכת למות:לא נכשלת במקצוע:כן רצית להיות המין השני:לא התחרטת על דברים שעשית:כן עשית אמבטית קצף:כן הייתה לך תאונת דרכים:לא רכבת על פיל:לא נשארת ער כל הלילה:כן פחדת מהחושך:לא שיקרת:כן עברת על החוק ונתפסת:לא נידפקתתם?:אה?!?!?!? האם אתה חושב שאתה .... מצחיק:לא חברותי: אולי אהוב: אולי דואג: לא חמוד: אולי כחול או אדום:אדום תפוח או בננה: תפוח תפוז או קלמנטינה: תפוז קולה או מים: קולה סתיו או אביב: סתיו חורף או קיץ: חורף רעש אחרון ששמעת: רעש של מקלדת... ג'ינס או שרוול: ג'ינס סנדל או נעל: נעל טלויזיה או מחשב:מחשב הראל סקעת או מויאל: איכס... אף אחד... כוכב נולד 1 או 2: 1 פרוייקט וואי 1 או 2?1 מה השעה עכשיו:15:44

Lolly Deep

New member
../images/Emo113.gif../images/Emo111.gif

מה השעה עכשיו: 15:55 כיתה: יא' 3 מצליח בביצפר: באופן כללי כן מזל: דגים מידת נעליים: 36 גובה: נמוך
צבע שיער: משהו כמו חום-שחור-אדמדם.. שאריות כל הצביעות צבעת פעם את השיער: כן
לשחור, למין סוג של ברונזה ופסים אדומים באיזה צבע: חה חה פירסינג: נופ קעקועים: עוד לא מספר מזל: 3 ו5 מאמין באלוהים: כן בשטן: לא נראה לי בשלום: עוד לא אבדה התקווה
יש לך גשר: לא, אבל היה יש לך משקפיים/עדשות מגע: שמש נחשב?
מה תרצה להיות כשתהיי גדולה: פסיכולוגית/צלמת/עיתונאית אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם: בתחת
אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית: אנג'לינה ג'ולי, כדי להיות עם בראד
האם אתה חושב שאתה חוצפן: לא ממש מה דעתך על רכבת: סבבה, תמיד קורים לי דברים הזויים ברכבת מאמין באהבה ממבט ראשון: לא נראה לי אהבה בין הומואים ולסביות:
הבנאדם הכי חתיך: פפףף.. יש הרבה, אבל כולם רחוקים. לא יכולה להגיד אחד רק.. הכי מוזר: חח יש הרבה! והם לא כל כך רחוקים
הכי נשמה: אין לי מושג
חיה אהובה: חתול תכונה טובה שלך: סבלנית תכונה רעה: מעצבנת קור או חום: קור לישון או לקום: ברור של-י-ש-ו-ן קרמבו וניל או שוקו: יש דבר כזה קרמבו שוקו? אני בכלל בעד מוקה שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת: לא זוכרת איך קוראים לו, אבל הוא הולך "Cuz evertime we touch I get this feeling, and everytime we kiss I swaer I can fly..." זה מין טראנס כזה.. הדברים האחרונים שעשית: חזרתי מהעבודה, שתיתי קולה, אכלתי אנרג'י.. סרט מושכר שראית: סטמן מתחיל סרט בקולנוע: מלחמת העולמות.. זה היה מזמן! שיר ששמעת: לבכות לך- אביב גפן.. 24 שעות ברדיו בגלל יום הזכרון לרבין.. השיר שנתקע לך בראש: השיר מהקטגוריה "שיר שמזכיר מי שאת אוהבת" דיסק שקנית: האחרון היה אם אני לא טועה Poets Of The Fall- Signs of life הדיסק ששמעת: Enigma- The Best Of איזה דיסק?! אה? האיש שהתקשרת אליו: אמממ. חברה שלי האיש שהתקשר אלייך: אותה אחת מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר: מקללת את מי שהמציא את הבוקר מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון: מכבה את המערכת סטריאו/טלוויזיה את מי היית לוקח איתך לאי בודד: איי.. קשה... מישהו חתיך בטוח אם הית חיה, איזו חיה את היית בוחרת להיות, ולמה: זבוב, כי אז שומעים את כל הריכלות תחביבים: טלוויזיה, מחשב, מוזיקה.. לישון, לאכול, לשתות
אה ולעשות פאזלים.. איזו שפות אתה מדבר: ספרדית, אנגלית ועברית אתה בן אדם של לילה או של יום: הכי לילה שיש רגיש לדיגדוגים: מאוד! מה הדבר הכי חשוב לך? חברים ומשפחה ממה אתה הכי פוחד: מחלות ומוות של אנשים אהובים הפנטזיה שלך: אני לא באמת יכולה לכתוב אותה ככה לכולפ באינטרנט
על מה אתה חושב בדרך כלל שאתה הולך לישון: על מה שעשיתי ביום, על מה אני אעשה למחרת, ולפעמים על אנשים מסויימים
המקום האהוב על חופשה: חו"ל
חוף ים.. טעם גלידה אהוב: ריבת חלב, בננה, מסטיר, שוקולד לבן ממתק אהוב: אלפחורס חטיף אהוב: אנרג'י קרם חלב שיעור: אני חושבת שגיאוגרפיה חג: פורים או פסח צבע: כחול שם לבת: מישל שם לבן: אופק תוכנית אהובה בטלויזיה: ארץ נהדרת אולי? דיסק אהוב: Dead Letters וInto של הראסמוס
משו שלא יכולת ליחיות בילעדיו: מוזיקה מגזין: Go ובלייזר מכונית: לא מבינה בזה הרבה, העיקר שיסע סרט לועזי אהוב ולמה? אמממ.. לא יודעת
יש הרבה.. אולי טיטניק, או שוקולד.. כי ליאו וג'וני דפ כל כך יפים.. סרט ישראלי אהוב ולמה? וואלה כבר שנים לא ראיתי סרט ישראלי מילה אהובה:
.. אין לי מןשג קבוצת ספורט אהובה: מכבי חיפה כדורגל חודש אהוב: מרץ שחקנית אהובה: אממ.. קשה! גווינית פלטרו היא משהו משהו.. אבל אין לי ממש שחקנית אהובה שחקן אהוב: ג'וני דפ אולי.. יש הרבה אתר אהוב: www.therasmusforum.com תחנת רדיו: 106 חדר בבית: החדר שלי
ההופעה הכי טובה שראיתי: The rasmus בלונדון לפני שנה תוספת לפיצה: בלי תוספת ארץ: ארנגטינה או פינלנד עיר: לונדון אגם: כינרת
ים: תיכון
ריח: בושם של גבר, האוויר אחרי הגשם, לחם רעש: של בקבוקי מיץ מזכוכית.. כשפותחים את הפקק בפעם הראשונה חח אוניברסיטה: ? בעד ונגד להרוג אנשים: באופן כללי לא עישון אצל בני עשרה: קשה לי להגיד, עישנתי כמה פעמים אז זה יהיה צבוע מצידי להגיד נגד, אבל מצד שני אני די נגד ב-24 שעות אחרונות הייתה לך שיחה רצינית: כן חיבקת מישהו: כן בכית: לא צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו: כן הסתפרת: לא הרגשת טיפש: כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן התגעגעת למישהו: כן האם איי פעם?.... עישנת: כן שתית אלכוהול: חחח כן.. עישנת מריחואנה: לא שיחקת מונופול: כן נישקת מישו : כן התגעגעת למישהו: כן בכית בסרט: כן חשבת שאת הולכת למות: כן נכשלת במקצוע: רק במבחנים, לא בסמסטר רצית להיות המין השני: כן! התחרטת על דברים שעשית: אני נגד חרטות, אבל כן עשית אמבטית קצף: כן
הייתה לך תאונת דרכים: לא חס וחלילה רכבת על פיל: לא נשארת ער כל הלילה: כן פחדת מהחושך: כן שיקרת: כן.. כולם משקרים לפעמים.. עברת על החוק ונתפסת: מממ לא נראה לי נידפקתתם?: כן.. נראה לי
האם אתה חושב שאתה .... מצחיק: לא במיוחד חברותי: כן אהוב: כן דואג: כן חמוד: חח נראה לי שכן.. כחול או אדום: תלוי במצב רוח, אני אוהבת את שני הצבעים תפוח או בננה: בננה
תפוז או קלמנטינה: קלמנטינה קולה או מים: קולה!! סתיו או אביב: אביב חורף או קיץ: לא יודעת להחליט רעש אחרון ששמעת: התנורים בבית מאפה שאני עובדת בו ג'ינס או שרוול: תכלס ג'ינס, אבל שארוול זה ממש נח סנדל או נעל: נעל טלויזיה או מחשב: טלוויזיה הראל סקעת או מויאל: שניהם לא מי יודע מה עושים לי את זה, אבל נגיד שסקעת כוכב נולד 1 או 2: 3 בגלל מישה!! פרוייקט וואי 1 או 2? 1 ברור מה השעה עכשיו: 16:20

Blue Puding

New member
נמנמנמ עונה

מה השעה עכשיו:אין לי כוח לבדוק אפילו כיתה: ט' מצליח בביצפר: נראה לי מזל: תאומים מידת נעליים: 38.5 גובה: 1.58! גבהתי בסנטימטר! צבע שיער: שחור או חום מאוד ככה לשיפוטכם צבעת פעם את השיער: נואפ באיזה צבע: ^^^ פירסינג: נואפ
קעקועים: נואפ
מספר מזל: 13 מאמין באלוהים: לא בשטן: כן בשלום: כן יש לך גשר: לא יש לך משקפיים/עדשות מגע:לא מה תרצה להיות כשתהיי גדולה:אני אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם: בגב..כדי לדעת מה אומרים עליי מאחורי הגב אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית: אני לא רוצה להיות מישהו אחר אבל הייתי רוצה להיכנס לראש של אסף לכמה ימים האם אתה חושב שאתה חוצפן: כן מה דעתך על רכבת: רעיון גאוני מאמין באהבה ממבט ראשון: כן אהבה בין הומואים ולסביות: כן הבנאדם הכי חתיך: ג'רארד?... הכי מוזר: יובל מוזר הכי נשמה: עדו חיה אהובה: זבוב הביצות תכונה טובה שלך: נאמנה תכונה רעה: צינית..מאוד קור או חום: קור לישון או לקום: לישון ולא לקום קרמבו וניל או שוקו: וניל שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת: i miss you הדברים האחרונים שעשית: סרט מושכר שראית: לא זוכרת סרט בקולנוע: לא זוכרת שיר ששמעת: אממ אממ אממ הדיסק של פו פייטרס השיר שנתקע לך בראש: redemptation song דיסק שקנית: פול מקרטני החדש הדיסק ששמעת: איזה דיסק?! פו פייטרס האיש שהתקשרת אליו: לא זוכרת האיש שהתקשר אלייך: מיה מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר: פרצוף כועס מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון:רואה טלוויזיה את מי היית לוקח איתך לאי בודד: את האמפיש שלי אם הית חיה, איזו חיה את היית בוחרת להיות, ולמה: לא יודעת... תחביבים: מוסיקה איזו שפות אתה מדבר: עברית ערבית אנגלית קצת ספרדית ושני משפטים בצרפתית אתה בן אדם של לילה או של יום: לילה רגיש לדיגדוגים: כן מה הדבר הכי חשוב לך?החיים של חברים שלי ממה אתה הכי פוחד:מוות הפנטזיה שלך: למות (כן קצת נוגד) על מה אתה חושב בדרך כלל שאתה הולך לישון: על מה שיהיה מחר המקום האהוב על חופשה: לונדון טעם גלידה אהוב: תות ממתק אהוב: גומי חטיף אהוב: לא אוהבת שיעור: בכלליות אנגלית אבל אני שונאת את המורה חג:פסח או חנוכה צבע: שחור שם לבת: מיתר, מאי שם לבן: גלעד, עידן, אביעד תוכנית אהובה בטלויזיה: ויוה לה באם דיסק אהוב: סימפל פלאן האחרון משו שלא יכולת ליחיות בילעדיו:מוסיקה מגזין: מטאל האמר מכונית: discovery3 סרט לועזי אהוב ולמה?אדפטיישן...פשוט כי אני אוהבת אותו סרט ישראלי אהוב ולמה? חגיגה בסנוקר, כי זה קלאסה מילה אהובה: פאקינג קבוצת ספורט אהובה:צ'לסי חודש אהוב: יולי שחקנית אהובה: מריל סטריפ שחקן אהוב: צ'ארלי צ'אפלין אתר אהוב: תפוז?0 תחנת רדיו: 91.8 חדר בבית: שלי ההופעה הכי טובה שראיתי: רידינג פסטיבל- לונדון תוספת לפיצה: עגבניות ארץ: אנגליה עיר: לונדון אגם: ? ים: התיכון? ריח: שאחרי הגשם רעש: של המחשב נכבה אוניברסיטה: תל אביב בעד ונגד להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: נגד ב-24 שעות אחרונות הייתה לך שיחה רצינית: כן חיבקת מישהו: לא בכית: כן צחקת: לא גרמת למישהו לצחוק: לא קנית משהו: לא הסתפרת: לא הרגשת טיפש: כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן התגעגעת למישהו: כן האם איי פעם?.... עישנת: לא שתית אלכוהול: כן עישנת מריחואנה: לא שיחקת מונופול: כן נישקת מישו : כן התגעגעת למישהו:כן בכית בסרט: כן חשבת שאת הולכת למות: כן נכשלת במקצוע: לא רצית להיות המין השני: כן התחרטת על דברים שעשית: כן עשית אמבטית קצף: כן הייתה לך תאונת דרכים:לא רכבת על פיל: לא נשארת ער כל הלילה: כן פחדת מהחושך: לא שיקרת: כן עברת על החוק ונתפסת: לא נידפקתתם?: לא האם אתה חושב שאתה .... מצחיק: לא חברותי: כן אהוב: לא דואג: כן חמוד: לא כחול או אדום:אדום תפוח או בננה: *מקיאה* תפוז או קלמנטינה: קלמנטינה קולה או מים: מים סתיו או אביב: סתיו חורף או קיץ: חורף רעש אחרון ששמעת: אמא שלי הולכת ג'ינס או שרוול: ג'ינס סנדל או נעל: נעל טלויזיה או מחשב:טלויזיה הראל סקעת או מויאל: לא מעניין אותי כוכב נולד 1 או 2: 1 פרוייקט וואי 1 או 2?1 מה השעה עכשיו:לא יודעת

Diablo Girl

New member
ואייייי זה ארוךךךךךךךךךךךךךךך

מה השעה עכשיו: 16:58 כיתה: י"א מצליח בביצפר: אממ בעעעע לא ממש מזל: גדי מידת נעליים: 40 גובה: 1.60 ומשו צבע שיער: אדום/שחור צבעת פעם את השיער: יאפפפפ הרבה פעמיםם :)))) באיזה צבע: אדום, שחור סיני, חימצנתי, אגוז... ובלה בלה בלה פירסינג: יש אחדד קעקועים: עדיין אין... מספר מזל: 6 מאמין באלוהים: לא בשטן: ממ יש מצב בשלום: לא יש לך גשר: לא יש לך משקפיים/עדשות מגע: כןן מה תרצה להיות כשתהיי גדולה: אממ עוד לא החלטתי אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם: בגב. אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית: מתופפת בלהקה. האם אתה חושב שאתה חוצפן: לפעמים. כן. מה דעתך על רכבת: דבר נחמד וחביב מאמין באהבה ממבט ראשון: ממ לא ממש =/ אהבה בין הומואים ולסביות: בטח בטחחח הבנאדם הכי חתיך: לודעת למה אבל נורא אוהבת את מקס אלוארצ'יק <ככה כותבים??????> ודויד בקהאםם הכי מוזר: מה?! הבנאדם הוא בחיים? דוגרי הכי מוזר לי זה התנ"ך והסיפורים שמה... והבנאדם זה איזה אחד משוגע שיש לי הביצפר שלי... הכי נשמה: ידיד טוב חיה אהובה: כרגע, אני לא אוהבת כלום. תכונה טובה שלך: חברותית :) תכונה רעה: אממ אולי לפעמים עצבנית. אנערףףף אני יודעת מה?! קור או חום: קורררררררר לישון או לקום: לישוןןןןןןןןןן קרמבו וניל או שוקו: וניללללל שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת: של ארוסמית' שהיה בסרט ארמגדון... הדברים האחרונים שעשית: סרט מושכר שראית: ממ מזימות זרות סרט בקולנוע: בתול בן 40 שיר ששמעת: כל השירים של סימפל פלאן וגוד שארלוטטט השיר שנתקע לך בראש: Simple Plan - I Won't Be There דיסק שקנית: לא זוכרתתתתת זה היה ממזמןןןןןן הדיסק ששמעת: איזה דיסק?! של מריליןןןןןןןןןןןןןןן האיש שהתקשרת אליו: רותמע אבל היא לא ענתה לי =/ האיש שהתקשר אלייך: ענבללללללללללל מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר: מפסיקה את השעון מעורר מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון: רואה טלויזיה את מי היית לוקח איתך לאי בודד: ממ רותמע/ענבל/ליהי/אלינורררר <חברות טובותתתת> אם הית חיה, איזו חיה את היית בוחרת להיות, ולמה: לא רוצה להיות חיה! תחביבים: מחשבב,,,TV וכאלהההההה..... איזו שפות אתה מדבר: עברית, אנגלית וקצת ערבית אתה בן אדם של לילה או של יום: לילההההההההה רגיש לדיגדוגים: מאודדדדדדדדדדד וזה נוראאאאאאאא מה הדבר הכי חשוב לך? חברות שליייי ממה אתה הכי פוחד: למות =/ הפנטזיה שלך: אוו זה סודד
על מה אתה חושב בדרך כלל שאתה הולך לישון: אממ כל מיני דבריםםם המקום האהוב על חופשה: אילתתת/חו"ל טעם גלידה אהוב: וניללללל ממתק אהוב: מסטיק חטיף אהוב: אממ במבה?? שיעור: נשמע מוזר אבל אם אני מבינה את זה אז מתמטיקההה
חג: חנוכה <כי הוא ארוך> עושים כייףףף ומקבלים כסףףףףףף צבע: שחורררר שם לבת: גלאור שם לבן:כנ"ל תוכנית אהובה בטלויזיה: CSI מיאמי דיסק אהוב: של מרילין מנסוןןן האוסףף ואממ גם של לינקיןן מטאורהה משו שלא יכולת ליחיות בילעדיו: מחשבבבבב ומוזיקהה מגזין: אממ איןןןן משו מיוחד מכונית: AUDI TT המדהימההההההההההההההה סרט לועזי אהוב ולמה? אממ ארמגדוןןןןן וטיטאניקק <או כ"כ קיצ'י!> אבל בכיתי כ"כ הרבה בסרטים האלהההה ואווווווו זה כ"כ יפהההההההההה סרט ישראלי אהוב ולמה? אין =/ מילה אהובה: בעעעע קבוצת ספורט אהובה: מכבי חיפהההההההה חודש אהוב: ינואררר מומולדת שלי1!!!! שחקנית אהובה: אין מישי משו משו שחקן אהוב: כנ"ל אתר אהוב: האתר שלי!!!!! תחנת רדיו: ממ כמה זמן לא שמעתי רדיו!!!!! שניםםםםםם חדר בבית: חדר שלי כמובןןןןן ההופעה הכי טובה שראיתי: לא זוכרת תוספת לפיצה: טונהההה ארץ: ארה"ב עיר: ת"א אגם: אגם?! רוטברג??? שו?? ים: יבשה! ריח: של דלקקקקקק רעש: חריקה של משו אוניברסיטה: ???? בעד ונגד להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: אם זה עושה להם טוב. בעד ב-24 שעות אחרונות הייתה לך שיחה רצינית: ממ לא ממש חיבקת מישהו: כןןןן בכית: לא צחקת: כןןןןן מלאאאאאאאא גרמת למישהו לצחוק: כןןןןן :)))))) קנית משהו: ממ כןןןןן הסתפרת: לא הרגשת טיפש: כןןן דיברת עם מישהו שאתה אוהב: לאאאא התגעגעת למישהו: כןןןןןן האם איי פעם?.... עישנת: כן שתית אלכוהול: כן עישנת מריחואנה: לא שיחקת מונופול: כןןן חחחחח נישקת מישו : לא =/ נשמע מוזר אה?! התגעגעת למישהו: כןןן בכית בסרט: כןןןןןןן חשבת שאת הולכת למות: כןןןן נכשלת במקצוע: כןןן רצית להיות המין השני: כןןןן התחרטת על דברים שעשית: כןןןן עשית אמבטית קצף: חח כןןןן היה כייףףףף הייתה לך תאונת דרכים: לא רכבת על פיל: לא נשארת ער כל הלילה: בטח בטחחח פחדת מהחושך: כןן כשהייתי קטנההההה שיקרת: בטחחחחח מלאאאא עברת על החוק ונתפסת: לא נידפקתתם?: נדפקתי!? באיזה מובןןןןן?? :00000 האם אתה חושב שאתה .... מצחיק: יאפ חברותי: כןן אהוב: ממ מקווה מאודדדדדד דואג: יאפ חמוד: לודעת... תגידו אתםם כחול או אדום: אדום תפוח או בננה: בננה תפוז או קלמנטינה: לא זה ולא זה קולה או מים: קולהההה סתיו או אביב: סתיווווו חורף או קיץ: חורףףףף רעש אחרון ששמעת: צעקות ג'ינס או שרוול: ג'ינסס סנדל או נעל: נעל טלויזיה או מחשב: מחשב הראל סקעת או מויאל: חח לא זה ולא זה. אבל דוגרי מויאל כוכב נולד 1 או 2: בעעעעע מי רואה!?. פרוייקט וואי 1 או 2? אין לי יסס מה השעה עכשיו: 17:26

rebel girl

New member
ואני אחרונה!! וייי איזה כיף!!!(אני

מקווה) מה השעה עכשיו: 6:54 כיתה: ח מצליח בביצפר:ירדתי טיפה... מזל:שור מידת נעליים: 37-8 גובה: 1.58-9 צבע שיער: חום-אדום צבעת פעם את השיער: כן לאדום באיזה צבע: ^^^ פירסינג: אין(לא מחשיבה עגיל שלישי) קעקועים: אין ולא ממש בא לי... מספר מזל: 13 מאמין באלוהים:כן בשטן: הוא קיים בשלום: לא יהיה,טבע האדם זה לכבוש ולהלחם יש לך גשר:יהיה יש לך משקפיים/עדשות מגע:משקפיים מה תרצה להיות כשתהיי גדולה: מעצבת בגדים או סטיליסטית אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם: בקופסה סטרילית בארון אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית:בטח מישהו מפורסם האם אתה חושב שאתה חוצפן:לא ממש מה דעתך על רכבת: סבבה מאמין באהבה ממבט ראשון: לא,אין דבר כזה,זה נקרה להסתנוור אהבה בין הומואים ולסביות: מאגניב,אני אוהבת אנשים כאלה הם נחמדים הבנאדם הכי חתיך: אנדריי הכי מוזר: כל הכיתה שלי... הכי נשמה: אנדריי חיה אהובה: כלב תכונה טובה שלך: עקשנית תכונה רעה: עקשנית מידי... קור או חום: חם לישון או לקום: לישון קרמבו וניל או שוקו:אפשר שניהם? שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת:TIME OF YOUR LIFE לפחות המנגינה מתאימה לו... הדברים האחרונים שעשית:הסתפרתי!כולם להגיד לי תתחדשי! סרט מושכר שראית: לא זוכרת... סרט בקולנוע:איילנד שיר ששמעת: היפנוטיז של סיסטם השיר שנתקע לך בראש: דונטצ'ה... אוף שיר דפוק!!! דיסק שקנית: אמריקן אידיוט הדיסק ששמעת: נימרוד האיש שהתקשרת אליו: נסטיה האיש שהתקשר אלייך: נסטיה... מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר: מפהקת מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון:כנ"ל... את מי היית לוקח איתך לאי בודד:את אנדריי וקצפת....חחח אם הית חיה, איזו חיה את היית בוחרת להיות, ולמה: בז או נשר כי זה מגניב.. תחביבים: לצייר,לשיר(לזייף),להתקע שעתיים במקלחת,להיות מוזרה ולא קשורה,לחשוב על אנדרי איזו שפות אתה מדבר:יודעת ספרדית טיפה (כן גם אני היתי פאנאטית של המורדים..),אנגלית,רוסית ועברית מן הסתם.. אתה בן אדם של לילה או של יום: לילה.. רגיש לדיגדוגים:בכל מקום! מה הדבר הכי חשוב לך?החיים ממה אתה הכי פוחד:ואוו,הכי?זה שאלה קשה...אולי ממה שאחרי החיים הפנטזיה שלך: אנדריי ואני על אי טרופי בודד....חחח על מה אתה חושב בדרך כלל שאתה הולך לישון: נחשו.... המקום האהוב על חופשה: כל מקום שהוא לא ישראל וחם שם טעם גלידה אהוב:כמעט הכל ממתק אהוב: סניקרס!!סוגדת לבנאדם שהמציא את הדבר הזה.. חטיף אהוב: כנ"ל שיעור:היסטוריה חג:הלוווין אבל מכוון שפה לא חוגגים אז פורים צבע: שחור,אדום,כחול,ירוק שם לבת: אמלי שם לבן: כריס תוכנית אהובה בטלויזיה: קומדיות אמריקאיות דיסק אהוב: נימרוד בנתיים משו שלא יכולת ליחיות בילעדיו: אנדריי ושוקולד... מגזין:אין מכונית:ב.מ.וו שחורה סרט לועזי אהוב ולמה?לא אוהבת סרטים רק במקרים שיוצא.. סרט ישראלי אהוב ולמה?^^^ מילה אהובה: בלאט קבוצת ספורט אהובה: מכבי ת"א בכדורסל חודש אהוב: מאי....כיף להגיד את זה..מאי מאי מאי שחקנית אהובה: סקארלט ג'והנסן..(שיהיה...) שחקן אהוב: אין אתר אהוב: אין תחנת רדיו:אין חדר בבית:שלי... ההופעה הכי טובה שראיתי: לא יודעת תוספת לפיצה:פטריות ועגבניות... ארץ: איטליה (נו הזכרתם פיצה...) עיר:ורונה (איטליה...) אגם: ויקטוריה...סתם קפץ לראש (אבל יש כזה..) ים: אגאי..(היסטוריה) ריח: של דשא קצוץ,תותים,שוקולד,פסיפלורה.. רעש: ככה קוראת אמא שלי למוזיקה שאני שומעת... אוניברסיטה: עתיד... בעד ונגד להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: נגד ב-24 שעות אחרונות הייתה לך שיחה רצינית: לא ממש חיבקת מישהו:לא בכית:כמעט צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: אולי קנית משהו:תספורת הסתפרת: אהמ!!! הרגשת טיפש: כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן!!!אנדריי התגעגעת למישהו: אנדריי האם איי פעם?.... עישנת:לא שתית אלכוהול: כן עישנת מריחואנה: לא שיחקת מונופול: לא נישקת מישו :לא התגעגעת למישהו: כן בכית בסרט: סוויט נובמבר..איזה סרט חשבת שאת הולכת למות: כל יום נכשלת במקצוע: פיזיקה...אפס רצית להיות המין השני: בטיולים שנתיים,כשצריך לשירותים... התחרטת על דברים שעשית: הרבה עשית אמבטית קצף:לא הייתה לך תאונת דרכים:לא למזלי רכבת על פיל: לא............? נשארת ער כל הלילה:לא פחדת מהחושך: פעם... שיקרת: יאפ עברת על החוק ונתפסת: לא נידפקתתם?: הרבה פעמים... האם אתה חושב שאתה .... מצחיק: לא חברותי:כן אהוב: לא דואג: כן חמוד: לא כחול או אדום:שניהם תפוח או בננה:שניהם תפוז או קלמנטינה: קולה או מים:מים סתיו או אביב: אביב חורף או קיץ: קיץ רעש אחרון ששמעת:מטחנת בשר ג'ינס או שרוול:ג'ינס סנדל או נעל: נעל טלויזיה או מחשב:אף אחד הראל סקעת או מויאל:בע!!!! כוכב נולד 1 או 2: בע!!! פרוייקט וואי 1 או 2?בע!!! מה השעה עכשיו:7:19

למעלה