שאלון

ady18

Well-known member
שאלון

האם את מאמינה באסטרולוגיה? באילו אמונות תפלות את מאמינה? כשאת קוראת עיתון או מגזין כלשהו, האם את מחפשת קודם כל את ההורוסקופ? כיצד היית מתארת את האמונה הדתית שלך? האם את אתאיסטית, מונותאיסטית, פוליתאיסטית או אגנוסטית? האם יש לך קמעות למזל או נגד עין הרע בבית? אני הולכת עם קריסטלים. יש חמסה תלויה איפהשו בבית. האם את מחפשת הסברים מדעיים לניסים, או שאת מאמינה שמדובר בכוח עליון שעשה אותם? לא מחפשת הסברים ולא נעליים. האם יש לדעתך חוקיות או סדר מסויים בעולם? האם היה לך אי פעם רגע של הארה רוחנית? האם הדת היא ערך עליון עבורך, חלק מחייך או סוג של מטרד?

הכו2שת

New member
תשובות :)

האם את מאמינה באסטרולוגיה? לפעמים.. באילו אמונות תפלות את מאמינה? לא מאמינה לרוב.. כשאת קוראת עיתון או מגזין כלשהו, האם את מחפשת קודם כל את ההורוסקופ? yes סתם מתוך התעניינות.. כיצד היית מתארת את האמונה הדתית שלך? האם את אתאיסטית, מונותאיסטית, פוליתאיסטית או אגנוסטית? לא מכירה ת'הגדרות אהממממ.. לא כזה מאמינה באלוהים בוא נגדיר את זה ככה.. האם יש לך קמעות למזל או נגד עין הרע בבית? יש לי קמע על הצוואר משהו שמביא מזל (הביאו לי מהולנד ידיד טוב שלי) ואני לא מורידה את זה.. :) האם את מחפשת הסברים מדעיים לניסים, או שאת מאמינה שמדובר בכוח עליון שעשה אותם? לא ממש, כי לא מעניין אותי.. האם יש לדעתך חוקיות או סדר מסויים בעולם? חוקיות של מרפי..חחחח האם היה לך אי פעם רגע של הארה רוחנית? מה ז''א? האם הדת היא ערך עליון עבורך, חלק מחייך או סוג של מטרד? לא מייחסת לדת כל חשיבות =/

coullette

New member
../images/Emo26.gif

האם את מאמינה באסטרולוגיה? לא באילו אמונות תפלות את מאמינה? חתול שחור כשאת קוראת עיתון או מגזין כלשהו, האם את מחפשת קודם כל את ההורוסקופ? לא כיצד היית מתארת את האמונה הדתית שלך? האם את אתאיסטית, מונותאיסטית, פוליתאיסטית או אגנוסטית? כלום האם יש לך קמעות למזל או נגד עין הרע בבית? לא האם את מחפשת הסברים מדעיים לניסים, או שאת מאמינה שמדובר בכוח עליון שעשה אותם? לא האם יש לדעתך חוקיות או סדר מסויים בעולם? כן האם היה לך אי פעם רגע של הארה רוחנית? לא האם הדת היא ערך עליון עבורך, חלק מחייך או סוג של מטרד? שום דבר

../images/Emo127.gif

האם את מאמינה באסטרולוגיה? כן, אבל לא נוהג לקרוא אותה. באילו אמונות תפלות את מאמינה? חתול שחור, עין הרע. כשאת קוראת עיתון או מגזין כלשהו, האם את מחפשת קודם כל את ההורוסקופ? בהחלט לא ! כיצד היית מתארת את האמונה הדתית שלך? האם את אתאיסטית, מונותאיסטית, פוליתאיסטית או אגנוסטית? רגילה, כמו כולם.. מסורתי- חילוני.. באמצע. האם יש לך קמעות למזל או נגד עין הרע בבית? חמסות. האם את מחפשת הסברים מדעיים לניסים, או שאת מאמינה שמדובר בכוח עליון שעשה אותם? כוח עליון. האם יש לדעתך חוקיות או סדר מסויים בעולם? סדר מסוים בעולם. האם היה לך אי פעם רגע של הארה רוחנית? כן, בהחלט. האם הדת היא ערך עליון עבורך, חלק מחייך או סוג של מטרד? חלק מחיי.

עונה=]../images/Emo19.gif

האם את מאמינה באסטרולוגיה?כן באילו אמונות תפלות את מאמינה?חתול שחור,לא ללכת עם נעל אחת,לא לשחק עם המספריים באוויר ועוד כמה.. כשאת קוראת עיתון או מגזין כלשהו, האם את מחפשת קודם כל את ההורוסקופ? אממ כן
או סרטים
כיצד היית מתארת את האמונה הדתית שלך? האם את אתאיסטית, מונותאיסטית, פוליתאיסטית או אגנוסטית?אע?
האם יש לך קמעות למזל או נגד עין הרע בבית?יש חמסות בבית האם את מחפשת הסברים מדעיים לניסים, או שאת מאמינה שמדובר בכוח עליון שעשה אותם?מאמינה.. האם יש לדעתך חוקיות או סדר מסויים בעולם?אממ כן האם היה לך אי פעם רגע של הארה רוחנית?לא יודעת
האם הדת היא ערך עליון עבורך, חלק מחייך או סוג של מטרד?לא יודעת..ערך עליון נראה לי..

essit

New member
../images/Emo48.gif

האם את מאמינה באסטרולוגיה?כן באילו אמונות תפלות את מאמינה?כמעט בהכל כשאת קוראת עיתון או מגזין כלשהו, האם את מחפשת קודם כל את ההורוסקופ?זה לא הדבר הראשוןאבל כן.. כיצד היית מתארת את האמונה הדתית שלך? האם את אתאיסטית, מונותאיסטית, פוליתאיסטית או אגנוסטית?הא?????????אני מאמינה בה'.... האם יש לך קמעות למזל או נגד עין הרע בבית?כן אני הולכת עם קריסטלים.
יש חמסה תלויה איפהשו בבית.
האם את מחפשת הסברים מדעיים לניסים, או שאת מאמינה שמדובר בכוח עליון שעשה אותם? לא מחפשת הסברים ולא נעליים. אני מאמינה בכוח עליון
האם יש לדעתך חוקיות או סדר מסויים בעולם?כן האם היה לך אי פעם רגע של הארה רוחנית?אולי.. האם הדת היא ערך עליון עבורך, חלק מחייך או סוג של מטרד?חלק עליון

עונה

האם את מאמינה באסטרולוגיה? כן באילו אמונות תפלות את מאמינה?כלום כשאת קוראת עיתון או מגזין כלשהו, האם את מחפשת קודם כל את ההורוסקופ? לא כיצד היית מתארת את האמונה הדתית שלך? האם את אתאיסטית, מונותאיסטית, פוליתאיסטית או אגנוסטית?אתאיסטית האם יש לך קמעות למזל או נגד עין הרע בבית?לא אני הולכת עם קריסטלים.לא יש חמסה תלויה איפהשו בבית.לא האם את מחפשת הסברים מדעיים לניסים, או שאת מאמינה שמדובר בכוח עליון שעשה אותם?מחפשת הסברים מדעיים ומוצאת. לא מחפשת הסברים ולא נעליים. האם יש לדעתך חוקיות או סדר מסויים בעולם? אבולוציה האם היה לך אי פעם רגע של הארה רוחנית?לא האם הדת היא ערך עליון עבורך, חלק מחייך או סוג של מטרד?מטרד בהחלט

למעלה