שאלון

Eloola

New member
פיו, כמה זמן לא הייתי כאן.

מה התחביב שלך? מחשב איזה ספורט הוא החביב עלייך? באמת שאף אחד. במה אתה מתכנן לעסוק בעתיד? רפואה. אתה מנגן\שר? על מה? לא ולא. מאיפה אתה? ירושלים בירתנו הנצחית בן כמה? 14 וחצי מה סגנון המוזיקה המועדף עלייך? רוק מהן הלהקות שאתה הכי אוהב? יש יותר מידי מיהן שאר הלהקות שאתה אוהב? יותר מידי מיהו הזפלין האהוב עלייך? בונהם SLIPKNOT?? זו בדיחה, נכון? NIGHTWISH?? וזו אחת לא מוצלחת, נכון? AC\DC?? שולטים סרט אהוב? נערה בהפרעה שיר אהוב? יותר מידי ספר אהוב? היצ'הייקרס, אלא מה. זהו. יאי.

Kfiriboy

New member
../images/Emo13.gif

מה התחביב שלך? פוגואים
איזה ספורט הוא החביב עלייך? טניס שולחן
במה אתה מתכנן לעסוק בעתיד? לא יודע עדיין o_O אתה מנגן\שר? על מה? על תופים...לא שר עליהם מאיפה אתה? איזור אשדוד בן כמה? 17 וחודשיים מה סגנון המוזיקה המועדף עלייך? Thrash Metal מהן הלהקות שאתה הכי אוהב? מטאליקה/ספולטורה/סלייר מיהן שאר הלהקות שאתה אוהב? נו אין לי כח לרשימה... מיהו הזפלין האהוב עלייך? ג'ון בונהם... SLIPKNOT??
NIGHTWISH??
AC\DC??
סרט אהוב? אני לא צופה בסרטים/טלויזיה יותר מדי
שיר אהוב? קשה... ספר אהוב? אין...

AeroTom

New member
עונה -

מה התחביב שלך? מוזיקה, קולנוע, אוסף DVD+Aerosmith איזה ספורט הוא החביב עלייך? כדורגל. אחר כך כדורסל וטניס במה אתה מתכנן לעסוק בעתיד? ממש לא ידוע. אתה מנגן\שר? על מה? מנגן על מפוחית באופן חובבני ביותר+שר במקלחת קאברים לרוב... מאיפה אתה? גבעת שמואל בן כמה? 23 מה סגנון המוזיקה המועדף עלייך? רוק, רוק\בלוז מהן הלהקות שאתה הכי אוהב? Aerosmith Led Zeppelin The Black Crowes The Yardbirds The Doors מיהן שאר הלהקות שאתה אוהב? Tom Petty & The Heartbreakers Guns N' Roses Peter Green's Fleetwood Mac Jimi Hendrix Free Humble Pie The Kinks Rolling Stones Janis Joplin ועוד... מיהו הזפלין האהוב עלייך? הלהקה כולה. SLIPKNOT?? Not my cup of tea.Not at all... NIGHTWISH?? ממש לא. AC\DC?? בסדר גמור, אבל לא ממש שומע. סרט אהוב? Untitled, AKA Almost Famous:The Director's Cut שיר אהוב? אין. תמיד משתנה בתקופות. ספר אהוב? Fight Club Walk This Way Hammer of the Gods Invisible Monsters

עונה-

מה התחביב שלך? מוזיקה, קריאה, קולנוע. איזה ספורט הוא החביב עלייך? ריצה במה את מתכננת לעסוק בעתיד? מתמטיקה שימושית את מנגנת\שרה? במקלחת. על מה? [..] מאיפה את? בת ים בת כמה? 16 מה סגנון המוזיקה המועדף עלייך? בלוז-רוק מהן הלהקות שאת הכי אוהבת? Aerosmith, Led Zeppelin, The Doors, Cream, Rolling Stones, CSN&Y מיהן שאר הלהקות שאת אוהבת? Pink Floyd, Allman Brothers Band, Jefferson Airplane, Janis Joplin,The Who ועוד... מיהו הזפלין האהוב עלייך? ג'ון פול ג'ונס SLIPKNOT? לא. NIGHTWISH? לא. AC\DC? בהחלט לא. סרט אהוב? Almost Famous שיר אהוב? יותר מדיי. ספר אהוב? יש הרבה... זכרונותיה של גיישה (ארתור גולדן) בנתיים :)

MusicA

New member
השאלון לא מטומטם, רק שבאמת לא

נראה לי שמישהו יקרא את התשובות של מישהו אחר.

MusicA

New member
אבל לא נהיה אנטי, ונענה על חלק:

איזה ספורט הוא החביב עלייך? - כדורסל במה אתה מתכנן לעסוק בעתיד? - ממש לא יודע אתה מנגן\שר? על מה? - פסנתר SLIPKNOT?? - לא מת עליהם במיוחד. AC\DC - מת עליהם במיוחד, בתור יזיזים בלבד, לא קבוע סרט אהוב? - פורסט גאמפ/הניצוץ/התפוז המכני/פול מטאל ג'אקט

jimorrison

New member
טוב נו גם אני

מה התחביב שלך? אממ..לטייל,חברים ועוד כל מיני דברים. איזה ספורט הוא החביב עלייך? לפצח גרעינים..סתם..לא אוהב ספורט במה אתה מתכנן לעסוק בעתיד? לא יודע..לא מעניין אותי בינתיים. אתה מנגן\שר? על מה? שר במקלחת או תחת השפעה של משהו...או קאברים או שירים שאני ממציא במקום. מאיפה אתה? עין הוד והכרמל בן כמה? עוד חודשיים ומשהו 18 מה סגנון המוזיקה המועדף עלייך? רוק קלאסי,פרוגרסיב וטיפלה רגאיי. מהן הלהקות שאתה הכי אוהב? יותר מדיי. מיהן שאר הלהקות שאתה אוהב? יותר מדיי. מיהו הזפלין האהוב עלייך? אין אחד ספציפי..אני אוהב את כולם. SLIPKNOT?? לא בשבילי. NIGHTWISH?? גם לא בשבילי. AC\DC?? אין לי בעיה לשמוע אותם..אבל אני לא הולך לקנות דיסק שלהם. סרט אהוב? כמעט מפורסמים וטריינספוטינג...יש בטח עוד כמה שלא עולים לי לראש. שיר אהוב? אין אחד. ספר אהוב? אני כריסטיאנה פ. זה הספר היחיד שקראתי..חוץ מאת כל ההארי פוטרים. זהו. השאלון מאוד מטומטם, אתם לא צריכים להגיד לי את זה. אני גם לא הולך להגיד לך שהשאלון היה מטומטם

בטריה

New member
אני גם עונה:

מה התחביב שלך? לנגן, לעשן נרגילה, לבלות עם חברים איזה ספורט הוא החביב עלייך? כדורגל במה אתה מתכנן לעסוק בעתיד? פסיכולוגיה ומוסיקה בתקווה אתה מנגן\שר? על מה? מנגן תופים 4 שנים + מאיפה אתה? מבשרת ציון, ליד ירושלים בן כמה? 18 מה סגנון המוזיקה המועדף עלייך? רוק קלאסי כמובן מהן הלהקות שאתה הכי אוהב? דיפ פרפל, זפלין, דייר סטרייטס מיהן שאר הלהקות שאתה אוהב? ג'ת'רו טאל, דרים ת'יאטר, איירון מיידן, בלאקמורס נייט ועוד מיהו הזפלין האהוב עלייך? פלאנט (אם כל הכבוד לבונהם אחי המתופף)... הוא פשוט הסולן הכי טוב אי פעם SLIPKNOT?? פויה, ניו מטאל זה איכסה NIGHTWISH?? לא שמעתי יותר מדי כדי לחוות דעה AC\DC?? לא אוהב, הסאונד שלהם מחרפן לי את השכל והשירים חוזרים על עצמם... וגם המתופף הוא אחד האפסים סרט אהוב? top secret שיר אהוב? יש המון המון....since כרגע ספר אהוב? לא קורא, אני ברברי

ShikS

New member
~

מה התחביב שלך? לנגן על גיטרה איזה ספורט הוא החביב עלייך? כדורגל במה אתה מתכנן לעסוק בעתיד? נראה אתה מנגן\שר? על מה? מנגן על גיטרה מאיפה אתה? אורנית בן כמה? 16 מה סגנון המוזיקה המועדף עלייך? רוק כבד מהן הלהקות שאתה הכי אוהב? led zeppelin, black sabbath, deep purple, pink floyd ועוד, אבל באמת שאין לי כוח לכתוב עוד מיהן שאר הלהקות שאתה אוהב? כמו שרשמתי מיהו הזפלין האהוב עלייך? רוברט פלנט SLIPKNOT?? לא NIGHTWISH?? לא -_- AC\DC?? בקטנה סרט אהוב? השפנפנות באחוזה
שיר אהוב? the rover..אבל כל כמה זמן זה משתנה ספר אהוב? כישור הזמן, או סתם ספרי פנטזיה טובים זהו. השאלון מאוד מטומטם, אתם לא צריכים להגיד לי את זה.

s a r a h13

New member
קישור הזמן ספר מדהים.

אם אהבת אותו תקרא את "חייל הנבואה" "המצפן הזהוב." ואת רומח הדרקון

ShikS

New member
רומח הדרקון ברור שקראתי,

ואני יחפש את הספרים האחרים שהמלצת לי עליהם

../images/Emo168.gif

מה התחביב שלך?לשמוע מוזיקה להיות עם חברים איזה ספורט הוא החביב עלייך?אממ כדורסל נראה לי במה אתה מתכנן לעסוק בעתיד?שום דבר כרגע אתה מנגן\שר? על מה?גיטרה ופסנתר מאיפה אתה?אזור צפון בן כמה?15 מה סגנון המוזיקה המועדף עלייך?פאנק,רוק כבד...לא יודעת מהן הלהקות שאתה הכי אוהב?נירוונה פינק פלויד קווין לד זפלין רד הוט צילי פפרס קולדפליי אר אי אמ ביטלס מיהן שאר הלהקות שאתה אוהב?גריןנדיי דה דורז בוב מארלי גאנז אנד רוזס מיהו הזפלין האהוב עלייך?
אין סרט אהוב?גבעת חפלפון אינה עונה:\נראה לי שיר אהוב?כרגע...stairway to heaven משתנע עם הזמן אין לי שיר אהוב ספר אהוב?אין זהו.

אוקי אענה. מצפה ליחס ../images/Emo9.gif

תחביב: ציור, פיסול וחדר כושר ספורט: כדורסל, וגם זה מעט. עתיד: לבנתיים עיתונאי. מתחיל ללמוד על גיטרה אקוסטית, לא שר. מכרכור. בן 17 עוד פחות מחודש!! (יום אחרי התפרקות לד זפלין) העדפה גבוהה לרוק קלאסי ורוק בריטי. להקות: לד זפלין מקום ראשון, הדורז, פליטווד' מק, קווין ,המי. הזפלינאי: רוברט פלנט, פרפורמר בנשמה. לא מכיר. לא מכיר. לא מכיר. סרט אהוב: תנאים של חיבה. הסרט העצוב עלי אדמות. שיר אהוב: יש יותר מדי. ספר אהוב: פרחים בעליית הגג.

I Disappear

New member
AC/DC לא מכיר? O_O

עם הערה כזאת אתה באמת תקבל התייחסות
לא נורא, מומלץ, בכל מקרה

למעלה