שאלון

s a r a h13

New member
שאלון

משתי סיבות משעמם לי והפורום מת. מנוסח בלשון זכר, אבל פונה ל-2 המינים. מה התחביב שלך? איזה ספורט הוא החביב עלייך? במה אתה מתכנן לעסוק בעתיד? אתה מנגן\שר? על מה? מאיפה אתה? בן כמה? מה סגנון המוזיקה המועדף עלייך? מהן הלהקות שאתה הכי אוהב? מיהן שאר הלהקות שאתה אוהב? מיהו הזפלין האהוב עלייך? SLIPKNOT?? NIGHTWISH?? AC\DC?? סרט אהוב? שיר אהוב? ספר אהוב? זהו. השאלון מאוד מטומטם, אתם לא צריכים להגיד לי את זה.

s a r a h13

New member
עונה! ../images/Emo23.gif

מה התחביב שלך? אומנות, בעיקר רישום. איזה ספורט הוא החביב עלייך? רכיבה על סוסים. במה אתה מתכנן לעסוק בעתיד? כנראה במוסיקה. אתה מנגן\שר? על מה? שרה ומנגנת על גיטרה באס. מאיפה אתה? י-ם בן כמה? 14 (עוד 53 ימיםםם!!!!!!!!) מה סגנון המוזיקה המועדף עלייך? רוק- לפעמים מטאל. מהן הלהקות שאתה הכי אוהב? AC\DC ,לד זפלין, פינק פלויד, איירון מיידן. מיהן שאר הלהקות שאתה אוהב? דיפ פרפל, מוטרהד, ביטלס, ניטוייש. מיהו הזפלין האהוב עלייך? רוברט. SLIPKNOT?? שילשול, בעעע... NIGHTWISH?? מוסיקה יפה מאוד. AC\DC?? מדהים!!
למרות שהשירים שלהם מאוד דומים זה לזה! סרט אהוב? הסיפור שאינו נגמר שיר אהוב? jouneryman (נראה לי שככה כותבים) של איירון מיידן. וWHOLE LOTTA LOVE של 3 המופלאים. ספר אהוב? טרילוגית "חומריו האפלים" זהו

I Disappear

New member
כי גם לי משעמם

וכי אני עושה הפסקה מללמוד למבחן התקוע הזה בהיסטוריה
מה התחביב שלך? גיטרה איזה ספורט הוא החביב עלייך? מה כיף לי לעשות או מה אני אוהב לראות? לראות לא אוהב יותר מדי סוגים, לעשות- ריצות קצרות זה כיף
במה אתה מתכנן לעסוק בעתיד? אין לי מושג אתה מנגן\שר? על מה? *ראו תחביבים* שר- לא, לא כדאי מאיפה אתה? שוהם בן כמה? 15.5 מה סגנון המוזיקה המועדף עלייך? רוק קלאסי מהן הלהקות שאתה הכי אוהב? לד זפלין, דייר סטרייטס, מטאליקה.. יש הרבה מיהן שאר הלהקות שאתה אוהב? פייייייייי... יאללה: בלאק סאבאת', באד קומפני, סופרטראמפ, דיפ פרפל, איגלס, פינק פלויד, גאנז, אריק קלפטון, בוב דילן, AC/DC, לינרד סקינרד, ג'נסיס, איירון מיידן, the who, megadeth, pantera, דורז, רוברט פלאנט (הסולו שלו)... מיהו הזפלין האהוב עלייך? ג'ימי...? SLIPKNOT??
NIGHTWISH??
AC\DC?? איזה להקה
סרט אהוב? הטוב, הרע והמכוער
שיר אהוב? אין, מתחלף, נכון לעכשיו דייר סטרייטס- telegraph road ספר אהוב? אין.. S: לא קורא יותר מדי השאלון מאוד מטומטם, אתם לא צריכים להגיד לי את זה. השאלון מטומטם

Gezunthait

New member
שלי

מה התחביב שלך? מוזיקה. איזה ספורט הוא החביב עלייך? שחייה. במה אתה מתכנן לעסוק בעתיד? מוזיקה, התחלתי כבר. אתה מנגן\שר? כן. פסנתר וקלידים, גיטרה, באס, תופים קצת, אקורדיון ופרקאשנס. מאיפה אתה? הרצליה. בן כמה? 15. מה סגנון המוזיקה המועדף עלייך? רוק קלאסי\פרוגרסיב\בלוז\Fאנק\ג'אז\רגאיי\לטיני. מהן הלהקות שאתה הכי אוהב? בעיקר לד זפלין, קווין, גאנס אנד רוזס, ארוסמית', הביטלס, פינק פלויד, הדורס ודיפ פרפל. מיהן שאר הלהקות שאתה אוהב? אני לא רוצה אפילו להתחיל. מתישהו אני אכין רשימה. אני שומע כל כך הרבה דברים. מיהו הזפלין האהוב עלייך? כולם, במיוחד ג'ון פול ג'ונס וג'ימי פייג'. Slipknot: טייק איט אווי! טייק איט אווי! Nightwish: די מגניבים, אבל לא קולע בול לטעם שלי. לסולנית יש קול מדהים. AC/DC: יס פליז. סרט אהוב? ספרות זולה, סין סיטי, עוד דברים של טרנטינו, כל המונטי פיית'ונס וכו'. שיר אהוב? מתחלף. כרגע יש יותר מדי. ספר אהוב? מדריך הטרמפיסט לגלקסיה והגאוגרפיה של סוף העולם.

הופה

מה התחביב שלך?נגינה/M\ איזה ספורט הוא החביב עלייך? |:....נגינה
. במה אתה מתכנן לעסוק בעתיד?נגינה
אתה מנגן\שר? על מה?מנגן קלידים וגיטרה מאיפה אתה?שוהם בן כמה?15 ומשהו מה סגנון המוזיקה המועדף עלייך?הבי רוק(זפלין וכאלה) מהן הלהקות שאתה הכי אוהב?לד זפלין,רד הוט צ'ילי פפרז,מטאליקה,מגדת',גרין דיי...דייר סטרייטס דיפ פרפל,להמשיך?...פינק פלויד...לא יודע יש מלא מיהן שאר הלהקות שאתה אוהב?
מיהו הזפלין האהוב עלייך?ג'ימי פייג'
/M\ SLIPKNOT?? להקה של לא וואנבים שכל מי ששונא אותם לא מבין במוזיקה
NIGHTWISH??להקה של לא וואנבים שכל מי ששונא אותם לא מבין במוזיקה
AC\DC??להקה של וואנבים שכול מי שאוהב אותם לא מבין במוזיקה
סרט אהוב?אין לי מושג/= שיר אהוב?לא יודע ספר אהוב?בלעט פאזל של נוף לוטו(יו נוף אה את לא פה
) זהו. השאלון מאוד מטומטם, אתם לא צריכים להגיד לי את זה.

s a r a h13

New member
אתה חתיכת חצוף

מזתומרת "כל מי שאוהב אותם לא מבין במוסיקה?!" מי אתה שתקבע מי מבין ומי לא?!

MusicA

New member
סילפקנוט, להקה של לא וואנבים.......

ACDC, להקה של וואנבים...... אם בא לך, לך לישון, תקום מחר בבוקר צח ומצוחצח ותחשוב שוב ושוב ושוב. הנה החברים ה"לא וונאבים" שלך, נתקעו אי שם בשלהי כיתה ח', "אני בלקר מפחיד אל תתעסקו איתי", שילכו לחפש ת' חברים שלהם, חבורת דפוקים.

MusicA

New member
וואו, הם כלכך קולים שזה מפחיד......

NOT NOT NOT, חבורה של הומ*אים.

s a r a h13

New member
הם הלהקה הכי גרועה שאני מכירה

השירים שלהם ספוגים פוזה. ציטוטים: "אני בלאקר קאשוח ואפל, אל תתחילו איתי." "כל הלהקות הסתומות האלו שחושבים שהם עושים מוזיקה טובה ולובשים ורוד." שני אלו ציטוטים של סליפנוט. ואתה קורא לACDC וואנבים?! השכל שלהם לא התפתח מגיל 5.

../images/Emo69.gifאני אסביר לכם

ציניות-להגיד משהו ולהתכוון למשהו הנגדי!זה מה שעשיתי><

s a r a h13

New member
ועוד דבר

בשלהי כיתה ד' אם כבר. אני עם הפוזה של הבלאקרית הקשוחה הפסקתי בגיל 10

s a r a h13

New member
הם 9 אנשים בלהקה

סולן, תופים, באס, גיטרה, גיטרה, גיטרה, וכל השאר סתם מתרוצצים עם מסכות פתטיות מצד לצד של הבמה ועושים: "הו! הא! אני מפחיד!! אני כזה קאשוח!! יו יו יו אני קוולל!!"

MusicA

New member
לא לא, יש להם מטרה כלשהי:

איש מחשב - 1 תופים - 1 בס - 1 כלי הקשה - 2 גיטרה - 2 סמפלרים - 1 זמר - 1 שיהיה להם בכיף.

Gezunthait

New member
ועוד משהו

איזה עוד להקה פתטית צריכה כמה מתופפים, לעזאזל?!?!

I Disappear

New member
כל מי שהגיב לא הבין למה הוא התכוון.

הוא אמר את זה בצחוק לפי מה שהבנתי... חכמים

Liorking

New member
אני

תחביב: מחשב, גיטרה ספורט חביב: הוקי עתיד: מהנדס/רופא מנגן בגיטרה בן 17, ת"א סגנון: רוק קלאסי (גם אלטרנטיבי אני אוהב) להקות: פינק פלויד (שולטים!), לד זפלין, דיפ פרפל, רולינג סטונס, ביטלס. אלה הכי אהובות, הרשימה עוד ארוכה. ג'ימי פייג' הוא הזפלין השולט איכס, חוץ משירים בודדים אני לא יכול לסבול את הפשטות הקיצונית הזו איכס, רק מלשמוע ולראות אותה איכס, רק מלראות אותם סרט: להציל את טוראי ריאן שיר: Time של פינק פלויד ספר: 1984, Guys And Dolls

הפורום באמת מת, כמה חבל.

מה התחביב שלך? נגינה. איזה ספורט הוא החביב עלייך? אמ.. אין ממש. במה אתה מתכנן לעסוק בעתיד? אין לי שמץ. אתה מנגן\שר? על מה? קלידים וגיטרה. וואו, הגיוון פה זה משהו.. מאיפה אתה? ת"א. בן כמה? 15. מה סגנון המוזיקה המועדף עלייך? רוק מתקדם. מהן הלהקות שאתה הכי אוהב? זפלין, פינק פלויד, דיפ פרפל, יס, פרנק זאפה ועוד כמה. מיהן שאר הלהקות שאתה אוהב? נו באמת.. מיהו הזפלין האהוב עלייך? פלאנט. הוא משעשע :) SLIPKNOT?? איכ. NIGHTWISH?? לא תודה. AC\DC?? למה לא.. סרט אהוב? מועדון קרב וחומות של תקווה. שיר אהוב? yes - mood for a day ספר אהוב? המשחק של אנדר.

למעלה