שאלון-

יעז

New member
שאלון-

1. מה הדבר הכי דפוק שאמרו לך אי פעם, מי אמר לך אותו, ובאיזה הקשר? 2. מה הדבר הכי חכם שאמרו לך אי פעם, מי אמר לך אותו, ובאיזה הקשר? 3. מה השיר הכי חכם שאתה מכיר, לדעתך? 4. מה השיר הכי טיפשי שאתה מכיר, לדעתך? 5. מה הדבר הכי דפוק שאמרת בחיים שלך? 6. מה הדבר הכי חכם שאמרת בחיים שלך? 7. מי הבנאדם בעל היציאות הכי מוזרות שאתה מכיר [חוץ ממך]? אל תענו "לא יודע". או "יש כמה" תנו לפחות אחד, לא משנה שיש יותר טיפשים, חכמים, וכו'.

יעז

New member
עונה

1. מה הדבר הכי דפוק שאמרו לך אי פעם, מי אמר לך אותו, ובאיזה הקשר? "זה מה שאת חושבת עכשיו, אבל זה לא מה שתחשבי כשתהיי גדולה, כי הדעה שלך תשנה עוד פעם, ועוד פעם, ועוד פעם ואז היא תחזור למה שהיא הייתה, אבל אף פעם לא ייתנו לך לדעת מה חשבת כשהתחלת לחשוב". אמרה את זה שלי [היא כותבת בפורום], והיא אמרה את זה כשאמרתי לך שאני לא רוצה להקים משפחה
2. מה הדבר הכי חכם שאמרו לך אי פעם, מי אמר לך אותו, ובאיזה הקשר? "ככה זה בנים. הם טיפשים.". אחותי אמרה לי את זה, הייתה איזה פעם אחת ששאלתי אותה כמה שאלות [לא בהכרח קשורות לבנים] וזה מה שהיא ענתה על כולם.
3. מה השיר הכי חכם שאתה מכיר, לדעתך? Dream On
4. מה השיר הכי טיפשי שאתה מכיר, לדעתך? Dude , אבל לא במובן רע..
5. מה הדבר הכי דפוק שאמרת בחיים שלך? "אני אוהבת אותך" וכל מה שקשור לזה.
6. מה הדבר הכי חכם שאמרת בחיים שלך? "אבל שלי. את לא מבינה, בנים לא חושבים בעצמם. זה משימה קשה בשבילם. צריך לחשוב עבורם. ותאמיני לי שאם לא תתייחסי אליהם יום אחד הם ירפו אחריך כמו זנב". אמרתי את זה לשלי. "תצעקי ליד המורה בקול רם: מה נסטיה? לא עשית ש"ב אבל איך?! זה היה כזה קל!! ואת עוד הסברת לי!! והיה לך מלא זמן. זוכרת? עוד אמרת לי שלא עשית כלום יומיים שלמים!!איך לא עשית ש"ב. יוהו...מה המורה יעשה לך אם הוא יגלה!!!" גם את זה אמרתי לשלי. "תנו לקיקלופים לחיות" לכל הכיתה שלי ולחצי בצפר.
7. מי הבנאדם בעל היציאות הכי מוזרות שאתה מכיר [חוץ ממך]? אחותי הגדולה.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

תשובות

1. מה הדבר הכי דפוק שאמרו לך אי פעם, מי אמר לך אותו, ובאיזה הקשר? אוללה.. היו המון דברים כאלה= כל אחד יותר גרוע מהשני.. אבל מה שעולה לי בראש הוא : אתה אף פעם לא תמצא בחורה יותר טובה ממני - בפרידה שלי מחופית, כיום נשואה עם ילדה. מצאתי מישהי טובה יותר שנה אחריה שכבר הייתי בצבא. 2. מה הדבר הכי חכם שאמרו לך אי פעם, מי אמר לך אותו, ובאיזה הקשר? אמרו לי שעליי לחשוב טוב טוב לפני שאני מבקר מישהו וזה באמת היה מזל גדול כי אילולא לא הייתי חושב, כבר לא הייתי כאן. אמר לי את זה בני, אדם שחנכתי וכבר לא איתנו.. זה היה באיזו שיחה שניהלנו הוא ואני בקשר לבת זוגתי אז, אליענה אחרי ריב שלנו שנזרקו שטויות לאויר. 3. מה השיר הכי חכם שאתה מכיר, לדעתך? THE REASON- HOOBSTANK 4. מה השיר הכי טיפשי שאתה מכיר, לדעתך? BABY, YOU CAN DRIVE MY CAR, YES IM GONNA BE A STAR מה הקשר?!?!?!? לא מצאת חרוז מוצלח יותר? 5. מה הדבר הכי דפוק שאמרת בחיים שלך? אני לא אומר דברים דפוקים, יש לי אינטואיציה נשית.. (אם לא הבנתם, זה הדבר..) 6. מה הדבר הכי חכם שאמרת בחיים שלך? אני תמיד אומר דברים חכמים (לפני שאני פותח את הפה..) 7. מי הבנאדם בעל היציאות הכי מוזרות שאתה מכיר [חוץ ממך]? עמית, חבר שלי, רעות ידידה שלי ואיילה ידידה שלי.

אניי../images/Emo24.gif../images/Emo103.gif../images/Emo3.gif

1. מה הדבר הכי דפוק שאמרו לך אי פעם, מי אמר לך אותו, ובאיזה הקשר? יש לך אש?! אז למה את מדליקה אותי כל פעם מחדש?! 2. מה הדבר הכי חכם שאמרו לך אי פעם, מי אמר לך אותו, ובאיזה הקשר? לא ממש אמרו לי אבל... "אל תתן לפחד מהכישלון למנוע ממך להשתתף במשחק", מתוך סיפור סינדרלה! 3. מה השיר הכי חכם שאתה מכיר, לדעתך? יש המון, אחד שבאמת חכם... נראה לי שמלטף ומשקר- עברי לידר 4. מה השיר הכי טיפשי שאתה מכיר, לדעתך? don't cha של הפוסיקט דוללז [אין לי כוח לרשום באנגלית] 5. מה הדבר הכי דפוק שאמרת בחיים שלך? לא זוכרת! 6. מה הדבר הכי חכם שאמרת בחיים שלך? לא זוכרת! 7. מי הבנאדם בעל היציאות הכי מוזרות שאתה מכיר [חוץ ממך]? ספיר

coullette

New member
מי פתח תקסס הזה קסס רעל

1. מה הדבר הכי דפוק שאמרו לך אי פעם, מי אמר לך אותו, ובאיזה הקשר?שאני פאשיסטית.ובהקשר לאורי הפאנקיסט.זהו. 2. מה הדבר הכי חכם שאמרו לך אי פעם, מי אמר לך אותו, ובאיזה הקשר?לא אומרים לי דברים חכמים 3. מה השיר הכי חכם שאתה מכיר, לדעתך?circle jerks-live fast die young 4. מה השיר הכי טיפשי שאתה מכיר, לדעתך?NOFX-BOB אבל זה אחלה שיר 5. מה הדבר הכי דפוק שאמרת בחיים שלך?שהרב בא-גד סקסי בטירוף 6. מה הדבר הכי חכם שאמרת בחיים שלך?שאמרתי לחברה של אחי שתסתום את הפה שלה (למרות שבדיעבד התברר שזה לא היה דבר כל כך חכם להגיד 7. מי הבנאדם בעל היציאות הכי מוזרות שאתה מכיר [חוץ ממך]?ישי ברגר

למעלה