שאלון

ady18

Well-known member
שאלון

אילו מילים הן האהובות עלייך בעברית? מתוק/ה אילו מילים הן השנואות עלייך בעברית? איזו שפה היית הכי רוצה ללמוד, ולמה? שאלת הביצה והתרנגולת: מה בא קודם, הרגש או המילה שמגדירה אותו? האם לפעמים את מוצאת את עצמך מדברת בסגנון ובקול שלא מתאים לך? באילו סיטואציות? בכנות, בבקשה: האם יש מילים מסויימות שאת מרבה להשתמש בהן, רק כי הן באופנה (כמו סלנג, למשל)? האם את חושבת שאוצר מילים רחב מצביע על חכמה, ולהיפך? אם היית יכול לבחורה מילה אחת בלבד, שתתאר אדם, איזו מילה היית בוחר עבורך, עבור אמא ועבור אבא?

עונה..

אילו מילים הן האהובות עלייך בעברית? אילו באמת?! מתוק/ה אילו מילים הן השנואות עלייך בעברית? הכל?! איזו שפה היית הכי רוצה ללמוד, ולמה? איטלקית..יש בה משהו שמושך אותי, היא גם נשמעת מדהים! שאלת הביצה והתרנגולת: מה בא קודם, הרגש או המילה שמגדירה אותו? המילה שמגדירה את הרגש היא רגש , אז אני מניחה שאין משהו שבא לפני משהו.. האם לפעמים את מוצאת את עצמך מדברת בסגנון ובקול שלא מתאים לך? באילו סיטואציות?לא..או..אולי..כשאני רוצה שאנשים יקשיבו והם לא ממש עושים את זה אז, אני מרימה את הטון כדי שיסתמו ויתנו לדבר..אגב, זה עובד לא רע בכלל.. בכנות, בבקשה: האם יש מילים מסויימות שאת מרבה להשתמש בהן, רק כי הן באופנה (כמו סלנג, למשל)? לא, אני מרבה להשתמש הרבה באנגלית.. האם את חושבת שאוצר מילים רחב מצביע על חכמה, ולהיפך? ממש לא, לא כל בנאדם אינטיליגנטי עם לקסיקון ענקי הוא חכם..ממש לא..יש כאלה שקוראים הרבה ספרים או מכל מיני מקומות אחרים ומרחיבים את האוצר מילים שלהם..ויש אנשים פשוטים, לא חכמים במיוחד אבל, חוכמת החיים שלהם והנסיון הוא מעל ומעבר.. אם היית יכול לבחורה מילה אחת בלבד, שתתאר אדם, איזו מילה היית בוחר עבורך, עבור אמא ועבור אבא? בשבילי- יחודיות, אמא- פולנייה, אבא- דעתן

baril

New member
../images/Emo80.gifעונה

אילו מילים הן האהובות עלייך בעברית?אינלי ממש אילו מילים הן השנואות עלייך בעברית?שנאה,מוות איזו שפה היית הכי רוצה ללמוד, ולמה?הייתי רוצה ללמוד צרפתית.. סבתא שלי מדברת צרפתית ולא יודעת שפה אחרת ואני רוצה לתקשר איתה.. מה גם שזאת שפה יפה בעיניי שאלת הביצה והתרנגולת: מה בא קודם, הרגש או המילה שמגדירה אותו?הרגש האם לפעמים את מוצאת את עצמך מדברת בסגנון ובקול שלא מתאים לך? באילו סיטואציות?כשאני מתעצבנת על אחד ההורים א משהו אני מקללת אותם [[ הם לא שומעים ]] בכנות, בבקשה: האם יש מילים מסויימות שאת מרבה להשתמש בהן, רק כי הן באופנה (כמו סלנג, למשל)?לא האם את חושבת שאוצר מילים רחב מצביע על חכמה, ולהיפך?כן אם היית יכול לבחורה מילה אחת בלבד, שתתאר אדם, איזו מילה היית בוחר עבורך, עבור אמא ועבור אבא?עבורי-שלמות ... סתאאאם לאקדת עבוד אמא - מדהימה עבור אבא-מקסים

ffiendd

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

אילו מילים הן האהובות עלייך בעברית? בולשיט, קיבינימט, ילא ילא. ואז מה אם זה לא בעברית או שזה בסלנג שאנחנו המצאנו. מאיתנו זו מילה יפה, כריך גם. כביכול. אילו מילים הן השנואות עלייך בעברית? היית יכול(נו נו הקיצור, אבל אני כלכך שונאת אותו). איזו שפה היית הכי רוצה ללמוד, ולמה? רוסית. כי זו שפה ממש יפה כשלוחשים אותה. שאלת הביצה והתרנגולת: מה בא קודם, הרגש או המילה שמגדירה אותו? הרגש, כמובן. האם לפעמים את מוצאת את עצמך מדברת בסגנון ובקול שלא מתאים לך? באילו סיטואציות? לא ממש. בכנות, בבקשה: האם יש מילים מסויימות שאת מרבה להשתמש בהן, רק כי הן באופנה (כמו סלנג, למשל)? אנחנו ממציאים את הסלנג של עצמנו. למשל, שמנתה. האם את חושבת שאוצר מילים רחב מצביע על חכמה, ולהיפך? לאו דווקא. אבל זה נותן רושם, כן. אם היית יכול לבחורה מילה אחת בלבד, שתתאר אדם, איזו מילה היית בוחר עבורך, עבור אמא ועבור אבא? אי אפשר, ברגע שאני אומרת 'מאיה' למי שמכיר אותי, הוא מיד יבין מה מהות המאיה. אבל מאיה שמישהו אחר מכיר היא לא אני. אי אפשר פשוט, אדם זה מורכב מדי.

בוא נבלה זמן איכות עם הפורום

אילו מילים הן האהובות עלייך בעברית?פאנן,סוגדת,בית זונות מתוק/ה אילו מילים הן השנואות עלייך בעברית?מאמי,נכשלת,סופרסטאר איזו שפה היית הכי רוצה ללמוד, ולמה?ממ קוריאנית (?) שאלת הביצה והתרנגולת: מה בא קודם, הרגש או המילה שמגדירה אותו?שמגדירה את מה? האם לפעמים את מוצאת את עצמך מדברת בסגנון ובקול שלא מתאים לך? באילו סיטואציות?שמעצבנים אותי,במיוחד עם ההורים,לא שולטת בזה בכנות, בבקשה: האם יש מילים מסויימות שאת מרבה להשתמש בהן, רק כי הן באופנה (כמו סלנג, למשל)?לא האם את חושבת שאוצר מילים רחב מצביע על חכמה, ולהיפך?להיפך. אם היית יכול לבחורה מילה אחת בלבד, שתתאר אדם, איזו מילה היית בוחר עבורך, עבור אמא ועבור אבא?א יודעת

B A W

New member
עונהנהנהנהנה

אילו מילים הן האהובות עלייך בעברית? תודה, סליחה, בבקשה ויש עוד כמה ששכחתי.....=) מתוק/ה אילו מילים הן השנואות עלייך בעברית? בטטה...לא סובלת את המילה הזאת משום מה!!!!!! גרררררררר איזו שפה היית הכי רוצה ללמוד, ולמה? צרפתית...כי אממממ יש לי מבטא צרפתי מושלםםם (שזה מצחיק) ואמממממ אנשים בצרפת (כשהייתי) באו אליי, התחילו לדבר איתי צרפתית, והתחלתי לומר להם ויי, ופארדון, והם המשיכו לדבר איתי....חיחיחיחייי חוץ מזה, זאת שפה שקסית ברמות....! שאלת הביצה והתרנגולת: מה בא קודם, הרגש או המילה שמגדירה אותו? הרגש....בגלל זה קשה לתאר רגשות...מילים אף פעם לא יגדירו רגשות או יחליפו אותם! האם לפעמים את מוצאת את עצמך מדברת בסגנון ובקול שלא מתאים לך? באילו סיטואציות? כןןןן......כשאני עם חברות באווירה שטותית, מתחיל להיות לי קול וסגנון דיבור של פוסטמה, ואני גם מבטאת מילים נורא לאט, כמו הפוסטמות, כשאני עייפה....=) בכנות, בבקשה: האם יש מילים מסויימות שאת מרבה להשתמש בהן, רק כי הן באופנה (כמו סלנג, למשל)?לאאאא האם את חושבת שאוצר מילים רחב מצביע על חכמה, ולהיפך? אמממ לא, אבל הוא עוזר ברושם הראשוני... אם היית יכול לבחורה מילה אחת בלבד, שתתאר אדם, איזו מילה היית בוחר עבורך, עבור אמא ועבור אבא? עבורי- אהבה\פחד אמא- דאגה אבא- עיוורון...(והוא לא עיוור, אבל ביקשתם מילה אחת, ואין לי כח להסביר...)

shir8m

New member
עונה!!

אילו מילים הן האהובות עלייך בעברית? אמ...אוטוסטרדה (למרות שזה לא כל כך עברית) ופעם היו לי עוד מלא אבל שכחתי.. אילו מילים הן השנואות עלייך בעברית? כוסית.זאת המילה הכי מגעילה שאני יכולה לחשוב עליה. לפי דעתי זה בכלל לא מחמאה אלה יותר העלבה...בשבילי כוסית זה מישהי זולה. אה..וגם "ממנו" כמשתכוונים להגיד "מאיתנו" איזו שפה היית הכי רוצה ללמוד, ולמה? אמ..נראה לי איטלקית וצרפתית בגלל המבטא שאלת הביצה והתרנגולת: מה בא קודם, הרגש או המילה שמגדירה אותו? הרגש (אם הבנתי נכון את השאלה) האם לפעמים את מוצאת את עצמך מדברת בסגנון ובקול שלא מתאים לך? באילו סיטואציות? פעם זה קרה לי הרבה כשהייתי קצת מסטולה ... דברתי בקולניות וצרחתי יותר מדי חזק בלי סיבה מוצדקת (כל זה כשהייתי מסטולה) היום אני מוצאת את עצמי מדברת ככה פחות, אבל כשאני עייפה ממש קשה לי להרכיב משפטים. בכנות, בבקשה: האם יש מילים מסויימות שאת מרבה להשתמש בהן, רק כי הן באופנה (כמו סלנג, למשל)? אמ..אני משתמשת הרבה במילה "מגניב" למרות שהיא יצאה כבר מהאופנה..אבל לפעמים היא פשוט המילה הכי מתאימה. האם את חושבת שאוצר מילים רחב מצביע על חכמה, ולהיפך? כן, במיוחד כשמדברים בעברית תקינה אם היית יכול לבחורה מילה אחת בלבד, שתתאר אדם, איזו מילה היית בוחר עבורך, עבור אמא ועבור אבא? עבורי-מתוסבכת אמא-פולניה (ראיתי שמיהו כתב את זה כבר אבל זה מה שקורה כשיש הרבה פולנים בארץ) אבא-וואו..זה קשה..אמ...בן אדם טוב (כשאני אומרת טוב אני לא מתכוונת לסתם נחמד)

D o o S h a

New member
סופסוף למדתי לעשות אותו בע"פ: ../images/Emo12.gif

אילו מילים הן האהובות עלייך בעברית? כל מיני.. נאי יודעת?< מתוק/ה- אה?? אילו מילים הן השנואות עלייך בעברית? ממ יש כמה איזו שפה היית הכי רוצה ללמוד, ולמה? ספרדית! כי כל המשפחה שלי מארגנטינה ומדברים פרדית ואני לא יודעת! וגם כי זא שפה מדהימה! שאלת הביצה והתרנגולת: מה בא קודם, הרגש או המילה שמגדירה אותו? מה? הרגש...? האם לפעמים את מוצאת את עצמך מדברת בסגנון ובקול שלא מתאים לך? באילו סיטואציות? כן. כשאני מחקה אנשים אחרים למשל. בכנות, בבקשה: האם יש מילים מסויימות שאת מרבה להשתמש בהן, רק כי הן באופנה (כמו סלנג, למשל)? כן! האם את חושבת שאוצר מילים רחב מצביע על חכמה, ולהיפך? כן. כאילו לא ממש חכמה, אבל זה מראה על ידע נרחב, וכאלה. אם היית יכול לבחורה מילה אחת בלבד, שתתאר אדם, איזו מילה היית בוחר עבורך, עבור אמא ועבור אבא? מ-ו-ש-ל-מ-י-ם-!

swirrrly

New member
../images/Emo118.gif

אילו מילים הן האהובות עלייך בעברית? אחלה, סבבה, וואלה וכו'
אילו מילים הן השנואות עלייך בעברית? יהודי איזו שפה היית הכי רוצה ללמוד, ולמה? יפנית, כי היא מרגשת
שאלת הביצה והתרנגולת: מה בא קודם, הרגש או המילה שמגדירה אותו? הרגש. האם לפעמים את מוצאת את עצמך מדברת בסגנון ובקול שלא מתאים לך? באילו סיטואציות? תמיד ממפ בכנות, בבקשה: האם יש מילים מסויימות שאת מרבה להשתמש בהן, רק כי הן באופנה (כמו סלנג, למשל)? זה קצת יותר מורכב מזה לדעתי האם את חושבת שאוצר מילים רחב מצביע על חכמה, ולהיפך? לא ולא אם היית יכול לבחורה מילה אחת בלבד, שתתאר אדם, איזו מילה היית בוחר עבורך, עבור אמא ועבור אבא? אני - עצלנית אבא - דפוק אמא - משרתת

swirrrly

New member
אה, סליחה ../images/Emo118.gif

אוצר מילים רחב מצביע על חכמה, כן חכמה לא מצביעה על אוצר מילים רחב

למעלה