שאלון....

shira017

New member
עונה לשאלון../images/Emo26.gif

שם פרטי:אנאל גיל:12 וחצי תחביבים:לשיר,לרקוד,להיות במחשב... איזו דמות הכי אהוב עליכם ברבלדה:רוברטה(דולסה)-מרדנית מאוד!!! איזה שחקן הכי אהוב עליכם:כריסטופר איזה שחקנית הכי אהובה עליכם:דולסה מריה איזה 4 שירים הכי אהובים עליכם של RBD:אוטרו דיה קה ווה,סינקו מינוטוס,און פוקו דה טו אמור.. מחוץ לרבלדה:השיר החדש של ריקי מרטין-איי דונט קאר.. שחקן אהוב:סבסטיאן אסטיאבן שחקנית אהובה:ג'וליה סטאייס... להקה אהובה:אטומיק קיטן!!! סרט אהוב:"אני יירקוד". משפט לחיים:תחיו את החיים,תנצלו אותם הכי שאפשר כי חיים רק פעם אחת בחיים....

אנאל תלמדי לשרשר!../images/Emo24.gif

אוף בבקשה כבר.. תלמדו אחת ולתמיד לשרשר! למעלה יש לחצן שכתוב עליו "טאגליינס" כנסי לשם ותראי הודעה משו עם בואו ללמוד איך משרשרים ותסתכלי בתמונות...
זה כבר התחיל לעצבן ואפחד לא מתנפל

עונהה=)

שם פרטי:ספיר גיל:13 תחביבים:לשמוע מוזיקה לראות רבלדה!!וצופים.. תכונות טובות:כנות שמחת חיים בטחון עצמי תכונות רעות:כנות ואני לא יודעת איך להגדיר את זה שכתכונה אבל אני חוצפנית..חח איזו דמות הכי אהוב עליכם ברבלדה:מיה&מיגל איזה שחקן הכי אהוב עליכם:פו'נצו.. איזה שחקנית הכי אהובה עליכם:אנהי איזה 4 שירים הכי אהובים עליכם של RBD:נוסטרה מור שיר מספר 2 בדיסק החדש שיר מספר 5 בדיסק החדש..וסנטה נו סוי מחוץ לרבלדה: שחקן אהוב:אדם ברודי גוני דפ!! שחקנית אהובה:ניקול קידמן לינזי לוהאן ורייצל מקדאמס להקה אהובה:גריין די!!סימפל פלאן!! סרט אהוב:היומן משפט לחיים:"חיים רק פעם אחת אז תנצלו את זה!!" חעחע מחכה לתגובות

Miss Death

New member
עונה עונה עונה עונה

שם פרטי:רותם גיל:17 תחביבים:מחשב,טלוויזיה,מוזיקה,לטייל עם חברות תכונות טובות:אני עוזרת יותר מידי,אממ אני טובה בלהקשיב!! תכונות רעות:אני אדישה רצח!! איזו דמות הכי אהוב עליכם ברבלדה: רוברטה איזה שחקן הכי אהוב עליכם:אדי וילארד (תאו) איזה שחקנית הכי אהובה עליכם: אנהי,דולסה,מאיטה איזה 4 שירים הכי אהובים עליכם של רבלדה: FELIZ CUMPLEANOS,una cancion,QUE HAY DETRAS,Salvame מחוץ לרבלדה: EMF - Unbelievable, של גסיקה Angels ועוד המון... שחקן אהוב:פליפה קולומבו,אשטון קוצר,קולין זה מתא טלפון ויש עוד מלא.. שחקנית אהובה:גסיקה אלבה שחקנית מדהימה!! אנגלינה גולי הייתה עוד אחת ברח לי השם שלה... להקה אהובה:יש מלא-באסטד טובים,גרין דיי,לינקין פארק אולי יש עוד כמה שלא זכורים לי ממש כרגע. סרט אהוב: אם לפני 3 שנים בערך היית שואלת אותי הייתי אומרת לך במדוייק אבל כשהתחלתי ללמוד תקשורת ראיתי כל כך הרבה סרטים טובים שאני לא יכולה להגיד לך אחד יפה כי יש הרבה אבל מה שכן אני מתחברת לאקשן פעולה כאלה... משפט לחיים: "העבר הוא רכבת שכבר חלפה, העתיד הוא רק רעיון, ההווה הוא מתנת החיים. לכן חיה את ההווה עם הניסיון של העבר, והתקווה של העתיד..." (מרבלדה...)

HEN0121

New member
אני אני אני אני

שם פרטי:חן גיל:14.5 תחביבים:יש המון תכונות טובות:אמממ תכונות רעות:אממ איזו דמות הכי אהוב עליכם ברבלדה:מיה איזה שחקן הכי אהוב עליכם:פונצו איזה שחקנית הכי אהובה עליכם:אנהי איזה 4 שירים הכי אהובים עליכם של RBD:סאלוומה,אונה קאנסיון ושתיים ממש חדשים שאני לא זוכרת את שמם מחוץ לרבלדה: שחקן אהוב:פאולה ריי שחקנית אהובה:מישל בראון,אל גאטו(אוסקר תשוקת הנצים) להקה אהובה:הרבה סרט אהוב:גם משפט לחיים:"חיה ותן לחיות"

s h a r o n 7

New member
עונהההההה../images/Emo27.gif../images/Emo180.gif../images/Emo126.gif

שם פרטי: שרון גיל: 13 תחביבים: לשמוע מוזיקה
לראות טלוויזיה
לבלותתת ומחשב חחח תכונות טובות: עקשנות (?), בטחון עצמי דיי גבוהה חחח תכונות רעות: בכיינית, עקשנית יותר מידי, חוצפנית חחח ויש עדים
איזו דמות הכי אהוב עליכם ברבלדה: פונצ'ו דהההה חחח איזה שחקן הכי אהוב עליכם: כנ"לל
איזה שחקנית הכי אהובה עליכם: אנהיי
איזה 4 שירים הכי אהובים עליכם של RBD: כולם חחח
מחוץ לרבלדה: שחקן אהוב: רן דנקר
שחקנית אהובה: אין לי מושג.. חחח
להקה אהובה: הפרוייקט של עידן רייכל
סרט אהוב: דיילת בעננים
משפט לחיים: לחיות את הרגע; תן חיוך- הכל לטובה

blondi rebelde

New member
עונה

שם פרטי:בת-אל גיל: 14 תחביבים: לשיר לרקוד טלויזיה מחשב תכונות טובות:אמממלא יודעת תכונות רעות:חסרת סבלנות איזו דמות הכי אהוב עליכם ברבלדה:ג'ובאני איזה שחקן הכי אהוב עליכם:פונצ'ו איזה שחקנית הכי אהובה עליכם:אנהי איזה 4 שירים הכי אהובים עליכם של RBD: salvame me voy que hay detras asi soy yo מחוץ לרבלדה: שחקן אהוב:אהרון דיאז פקונדו ארנה פקונדו ארנה חואן חיל נבארו מישל בראון ויש עוד מלא חחח שחקנית אהובה:פאולה ריי דנה גרסיה נטליה אוריירו להקה אהובה: בקסטריט בויז גרין דיי סרט אהוב:לא יודעת אני אוהבת מפחידים משפט לחיים: .... חעחע מחכה לתגובות

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifאני...

שם פרטי: נעמה גיל: 17 וחצי תחביבים: מחשב, טיוי, מוזיקה!!.. שום דבר מיוחד... תכונות טובות: ממ.. לא יודעת... אולי שאני דיי עקשנית.. זה טוב בדר"כ! תכונות רעות: אממ.. לפעמים ביישנית מידיי/תמימה מידיי.. ועוד דברים שאני לא יודעת איך לתאר אותם..
איזו דמות הכי אהוב עליכם ברבלדה: רוברטה. איזה שחקן הכי אהוב עליכם: פונצ'ו וכריסטיאן. איזה שחקנית הכי אהובה עליכם:דולסה. איזה 4 שירים הכי אהובים עליכם של RBD: Salvame A tu lado Fuera Aun hay algo וחייבת להוסיף את- Solo quedate... מחוץ לרבלדה- שחקן אהוב:צ'אד מייקל מאריי, ג'סי מקרטני
(למרות שאותו אני אוהבת יותר בתור זמר..) שחקנית אהובה: ג'סיקה אלבה. להקה אהובה: ממ גרין דיי בנתיים... אה, וגם S club 7 אפילו שעבר זמנם.. סרט אהוב: "שחקי אותה מותק", "סיפור אהבה בלתי נשכח", "מחרתיים"... ויש עוד.. רק שאני לא זוכרת עכשיו... משפט לחיים: תנו חיוך- הכל לטובה!:] (או משו כזה..)

sapir

New member
עונה...

שם פרטי:ספיר גיל:עוד 22 יום 12..חחח.. תחביבים:לראות רבלדה,לשחק במחשב,להיפגש עם חברות... תכונות טובות:עקשנית,חכמה,טובה לכולם,ביישנית תכונות רעות:יותר מדי טובה חחח..ביישנית ברמות,לפעמים מעצבנת איזו דמות הכי אהוב עליכם ברבלדה:רוברטה ולופה איזה שחקן הכי אהוב עליכם:פונצ'ו איזה שחקנית הכי אהובה עליכם:אנהי איזה 4 שירים הכי אהובים עליכם של RBD:סלוואמה,אסי סוי ז'ו,סולו קדאטה סילנסיו,סולו פארה טי מחוץ לרבלדה: שחקן אהוב:עופר שכטר שחקנית אהובה:טלי שרון להקה אהובה:אין ממש.. סרט אהוב:אממ...המון..חח.. משפט לחיים:"עדיף לאבד רגע בחיים מאשר חיים ברגע"..למדתי את המשפט הזה בשיעור זהירות בדרכים..

גמאני עונה../images/Emo41.gif../images/Emo59.gif(נמאס מהגמאני!!)

שם פרטי:יובל גיל:12 וחצי תחביבים:לנגון בגיטרה
,להיות בכל מה שקשור במחשב(תוכנות גרפיקה,פורומים,בניית אתרים,הורדות דברים חמודים וכאלה,איסי,מסן,אימייל,כל אלה...
),ללכת לסרטים,לבלות עם חברים כל התחביבים אין לי ממש ממש ממש כוח לפרט
תכונות טובות:יודעת לשמור סודות ונאמנה
תכונות רעות:לפעמים מאחרת ולפעמים גם לא אחראית
איזו דמות הכי אהובה עליכם ברבלדה:מיה איזה שחקן הכי אהוב עליכם:פונצ'ו איזה שחקנית הכי אהובה עליכם:אנהי איזה 4 שירים הכי אהובים עליכם של RBD: salvame,fuego,solo quedate en silencio,otro dia que va. מחוץ לרבלדה:... שחקן אהוב:צ'אד מייקל מורי,בראד פיט וג'וני דפ שחקנית אהובה:לינדזי לוהאן,חימנה ארקדי,ברברה מורי,גבריאלה ספניק,מיכאלה וסקז. להקה אהובה:RBD,בקסטריט בויז סרט אהוב:12 במחיר אחד,צ'רלי בממלכת השוקולד,סודות נעולים.3 המומלצים שלי
באמת
משפט לחיים:"אל תעמיסו את כל הבעיות על הלב...הוא לא מחסן
"

rotem rispecttt

New member
עונהה ../images/Emo26.gif

שם פרטי: רותם = שליטהה גיל: 12.. גיל המצוות חחח.. תחביבים: וווואו המוןן.. מממ.. לצייר, לרקוד, לשיר, לשחק במחשב (בכל מה שקשור אליו), לראות טלויזיה, לבלות עם החברות שלי, ועוד מלאא.. תכונות טובות: מממ.. מצחיקה (אני מקווה חח..) ונאמנה.. תכונות רעות: עקשנית ולפעמים ביקורתית.. איזו דמות הכי אהוב עליכם ברבלדה: רובר המושלמתתת איזה שחקן הכי אהוב עליכם: מיגלו'ש הכוסוןן איזה שחקנית הכי אהובה עליכם: דולסיטה המאמיי איזה 4 שירים הכי אהובים עליכם של RBD: אוטרו דיה קה ווה, סינקו מינוטוס, איזה שיר של רובר מממ... משו כונטרול (כאילו, מאבדת שליטה משו כזהה) והשיר שמיה שרה בקנדהה... שאני לא זוכרת ת'שם שלו... מחוץ לרבלדה: שחקן אהוב: לא מזמן התחלתי לאהוב את טום קרוז
שחקנית אהובה: הילארי דאף, ג'סיקה אלבההה... להקה אהובה: בלייק אייז פיס סרט אהוב: מלחמת העולמות..
משפט לחיים: "אף פעם לא להיות עצובים אחרת החיים מתבזבזים.." אני המצאתי עכשיוו... לא יודעת אם זה המצאה שלי אבל.. נוו טובבב...

R 0 N E L

New member
עונה

שם פרטי:רונאל גיל:14 תחביבים:לשחק כדורסל כדורגל בעיקר תכונות טובות:ישר תכונות רעות:חוצפן מפונק איזו דמות הכי אהוב עליכם ברבלדה: רוברטה הכוסית איזה שחקן הכי אהוב עליכם:כריסטופר איזה שחקנית הכי אהובה עליכם:דולסה מריה ברור איזה 4 שירים הכי אהובים עליכם של RBD:השיר ''אש'' ''האקס לשעבר'' און פוקו השירים הקצביים בעיקר אני לא מת על שאר השירים הםרומנטיים מדי מחוץ לרבלדה: שחקן אהוב: יש הרבה שחקנית אהובה:קמרון דיאז, סנדרה בולוק להקה אהובה:יש הרבה זמר אהוב זה שאגיי סרט אהוב:אפקט הפרפר משפט לחיים: חייה ותן לחיות

עונההה

שם פרטי: רותם גיל: 13 וחצי עוד מעט יומולדת!!(17.11) תחביבים: מחשב טוי וכדור סל תכונות טובות: ספונטנית,חברמנית וכו'.. תכונות רעות: מתעצבנת מהר.. איזו דמות הכי אהוב עליכם ברבלדה:רוברטה&מיה&ג'ובאני איזה שחקן הכי אהוב עליכם: ג'ובאני איזה שחקנית הכי אהובה עליכם: דולסה&מאיטה איזה 4 שירים הכי אהובים עליכם של RBD: פוגו,סלוומה,ו-2 שירים מהדיסק השני לא זוכרת איך קוראים להם.. מחוץ לרבלדה: הרבה.... שחקן אהוב: אין.. שחקנית אהובה: אין.. להקה אהובה: RBD סרט אהוב: 12 במחיר אחד סרט קורעעע משפט לחיים:עדיף כלב שהוא חבר מאשר חבר שהוא כלב

Dulce Maria13

New member
עונההה

שם פרטי:חן גיל:13 תחביבים: לקרוא ספר לראות טלוויזיה לעשות צמידים מחרוזים תכונות טובות: נחמדה חמודה
תכונות רעות: אין לי הרבה סבלנות ואני מתעצבנת קצת מהר
איזו דמות הכי אהוב עליכם ברבלדה: רוברטה איזה שחקן הכי אהוב עליכם: אלפונסו הררה וכריסטיאן!! איזה שחקנית הכי אהובה עליכם:דולסה מריה
איזה 4 שירים הכי אהובים עליכם של RBD:אממ אני אוהבת את השירים בדיסק ה 2 אבל אני לא זוכרת איך קוראים להם מחוץ לרבלדה שחקן אהוב: אין שחקנית אהובה: דולסה מריה
להקה אהובה:אני אוהבת את שאקירה אבל זה לא להקה
סרט אהוב:שרק2 משפט לחיים:תחייה את הרגע זהוווווווווו

pablo111

New member
עונה

שם פרטי: אור דהן גיל:17 תחביבים:הרבה לרקוד בעיקר תכונות טובות:נאמנה מפנקת תכונות רעות:מפונקת רצח בזבזנית קשקשנית איזו דמות הכי אהוב עליכם ברבלדה:רוברטה פארדו המלכה איזה שחקן הכי אהוב עליכם:פונצ'יטו איזה שחקנית הכי אהובה עליכם:דולסה מריה מי ריינה איזה 4 שירים הכי אהובים עליכם של RBD:יש לי יותר מ4 מחוץ לרבלדה: שחקן אהוב:פאבלו אצארי בן אפלק שחקנית אהובה:גוליה רוברטס להקה אהובה:יש לי יותר מידי סרט אהוב:כרגע לא רק בלונדינית ואיך להתפטר מבחור ב10 ימים משפט לחיים:חיוך שווה המון

shiranydulce

New member
עונה

שם פרטי:שירן גיל:16 תחביבים:לשיר לצייר לרקוד מחשב
תכונות טובות:עם אני אוהבת זה מכל הלב,ישרה,אכפתית
תכונות רעות: עצלנית וישרה מידי אני אומרת הכל בפנים איזו דמות הכי אהוב עליכם ברבלדה:רוברטה איזה שחקן הכי אהוב עליכם: אין מישהו מיוחד כריסטופר איזה שחקנית הכי אהובה עליכם:דולסה מי וידה איזה 4 שירים הכי אהובים עליכם של RBD:השיר של מאיטה השיר של דולסה אסטה קורסון וויו פרה טי מחוץ לרבלדה: שחקן אהוב:בראד פיט אנדי גרסיה שחקנית אהובה: שרה מישל גלר להקה אהובה:אוונסנס סרט אהוב:שישי הפוף

ליאת 406

New member
אני יענה על זה מחר בצהרים למה אני

זזה עכשיו... חח שחכתי מהפורום בזמן האחרון

למעלה