שאלון:

עונה..

-זה או זה: 1.אלוהים-חתיכת זבל מחורבן מסריח שיישרף בגיהנום,או סתם מניאק?לא זה ולא זה..ה' הוא אחד!!.. 2.קולה או ספרייט?קולה.. 3.להתאבד-בתקיעת סכין בבטן או בשריפה?לא להתאבד!!.. 4.לקום או לשבת?גם וגם.. 5.פאב או מועדון?פאב.. 6.רקפת או כלנית?רקפת.. 7.בלורית או קרחת?לא זה ולא זה חח סתם 8.לאכול או לזלול?לאכול 9.לחמנייה או חלה?חלה 10.ללמוד או לא ללמוד?לא ללמוד אבל חייב.. שאלון חמוד חוץ משאלות 1 ו-3..

...

1.אלוהים-חתיכת זבל מחורבן מסריח שיישרף בגיהנום,או סתם מניאק? לא יכולתה למצוא שאלה קצת יותר קשה? חתיכת זבל מחורבן מסריח שיישרף בגיהנום!!!!!!!!!!!!! 2.קולה או ספרייט? קולה 3.להתאבד-בתקיעת סכין בבטן או בשריפה? שריפה כמובן- 3 שניות ונגמר הכל (בדוק!!!) 4.לקום או לשבת? לשבת 5.פאב או מועדון? אף אחד 6.רקפת או כלנית? קקטוס 7.בלורית או קרחת? קרחת 8.לאכול או לזלול? לאכול 9.לחמנייה או חלה? חלה 10.ללמוד או לא ללמוד? לא ללמוד!

../images/Emo42.gif

-זה או זה: 1.אלוהים-חתיכת זבל מחורבן מסריח שיישרף בגיהנום,או סתם מניאק? אני לא יכולה לענות על זה מהסיבה שאני לא בטוחה שהוא קיים. אולי אני באה ממשפחה דתית, אבל כל התורה ניראית לי כמו המצאה של מישהו ששתה יותר מידי, הגיע הביתה-חטף על הראש מאישתו שהוא לא משכיב את הילדים לישון, והתחיל לספר לילדים שלו מעשיות מופרכות. הם האמינו - התחילו לספר את זה לעוד אנשים - ובסוף תראו מה נהיה מזה..
אז הכל בולשיט. ואם הוא באמת קיים - אז הוא לא נשמה טובה...
2.קולה או ספרייט? קולה, אבל רק קוקה קולה.. יאמי! 3.להתאבד-בתקיעת סכין בבטן או בשריפה? כדורים. יותר יעיל.. 4.לקום או לשבת?
5.פאב או מועדון? תלוי במצברוח. 6.רקפת או כלנית? "רקפת מהרפת השרלילה של הקיבוץ המאוחד
7.בלורית או קרחת? לא יודעת, יש כאלה שמתאים להם קרחת ויש כאלה שמתאים להם בלורית.. 8.לאכול או לזלול? לאכול ב-ג-ד-ו-ל 9.לחמנייה או חלה? לחמניאמי..
10.ללמוד או לא ללמוד? חייבים ללמוד. אבל אם המורים היו קצת יותר אנושיים..

coullette

New member
^_______^

-זה או זה: 1.אלוהים-חתיכת זבל מחורבן מסריח שיישרף בגיהנום,או סתם מניאק? חח גם וגם 2.קולה או ספרייט? קולה 3.להתאבד-בתקיעת סכין בבטן או בשריפה? כדורי שינה 4.לקום או לשבת? לשבת...אני עייפה 5.פאב או מועדון? פאב 6.רקפת או כלנית? רקפת 7.בלורית או קרחת? בלורית 8.לאכול או לזלול? לזלול 9.לחמנייה או חלה? לחמניה 10.ללמוד או לא ללמוד? כמה שאני שונאת את זה אבל....ללמוד.ידע=כוח

oneheart1

New member
עונה

1.אלוהים-מניאק 2.ספרייט 3.בתקיעת סכין בבטן 4.לשבת 5.מועדון 6.רקפת 7.בלורית 8.לאכול 9.לחמניה 10.ללמוד

MikeY fReAk

New member
ממ../images/Emo79.gif

אלוהים-מניאק קולה שריפה אני חושבת לשבת מועדון כלנית בלורית לאכול לחמנייה ללמוד..תלוי מה לודעת למה לא העתקתי את השאלון

../images/Emo85.gif|ישלג|אני....

1.אלוהים-חתיכת זבל מחורבן מסריח שיישרף בגיהנום,או סתם מניאק?שומדבר מהאפשרויות
אני מאמינה בו ולדעתי הוא טוב כי הוא ברא אותנו
2.קולה או ספרייט?קולה 3.להתאבד-בתקיעת סכין בבטן או בשריפה?דבר ראשון לא בא לי להתאבד,דבר שני אם אני אתאבד-ואני לא אני לא אעשה את זה כך,ודבר שלישי-עדיף ב..טוב עזבו אני אפילו לא יכולה לענות על זה... 4.לקום או לשבת?לשבת 5.פאב או מועדון?מועדון... 6.רקפת או כלנית?כלנית.... 7.בלורית או קרחת?הא
8.לאכול או לזלול?לאכול
9.לחמנייה או חלה?לחמניה...
10.ללמוד או לא ללמוד?לא ללמוד...אבל צריך אז שיהיה
(בית ספר)

טלינקה5

New member
אני

1.אלוהים-חתיכת זבל מחורבן מסריח שיישרף בגיהנום,או סתם מניאק? אני לא מאמינה שהוא קיים, אבל לא יפה לקלל...
2.קולה או ספרייט? קולה 3.להתאבד-בתקיעת סכין בבטן או בשריפה? לא להתאבד בכלל! 4.לקום או לשבת? לפעמים זה ולפעמים זה 5.פאב או מועדון? לא זה ולא זה 6.רקפת או כלנית? לא מבינה בפרחים 7.בלורית או קרחת? בלורית 8.לאכול או לזלול? לאכול 9.לחמנייה או חלה? שניהם 10.ללמוד או לא ללמוד? לא ללמוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תורי

זה או זה: 1.אלוהים-חתיכת זבל מחורבן מסריח שיישרף בגיהנום,או סתם מניאק? לא קיים. אבל אם היה קיים אז הוא היה סתם מניאק ( ע"ע סיפור איוב). 2.קולה או ספרייט? מים. 3.להתאבד-בתקיעת סכין בבטן או בשריפה? בירייה. 4.לקום או לשבת? לשבת. 5.פאב או מועדון? מועדון. 6.רקפת או כלנית? ורדים. 7.בלורית או קרחת? בלורית. 8.לאכול או לזלול? לאכול. 9.לחמנייה או חלה? לחמניה. 10.ללמוד או לא ללמוד? ללמוד, והרבה!

למעלה