שאלון:

D o o S h a

New member
זה אומר ש...?

לא תכתוב יותר שאלות כאלו?

FREE CUNTRY../images/Emo42.gif

יש לדרור זכות לכתוב מה שבא לו איפה שבא לו. יש לך בעיה? אל תקראי. תפסיקו כבר להעביר את הביקורת המתנשאת והצבועה שלכם על כל דבר.. ואם את לא מאמינה - אז למה לא לכתוב את זה? את מאמינה שיש ציפור שקוראים לה חועגר? מובן שלא. המצאתי אותה כרגע. למה אסור לי לכתוב חועגר זונה? אז די עם השטויות שלכם. תודה.

TrAd RaD

New member
יש לו זכות לכתוב מה שבא לו..כל עוד

זה לא פוגע, מעליב אפאחד!!! אני אומנם לא מאמינה.. אבל אני חושבת שזה היה חוסר כבוד מוחלט לכתוב את זה.. ושזה פגע באלו שכן מאמינים.. קצת כבוד אנשים..!!

D o o S h a

New member
בדיוק!!!

מה זה "זאת זכותו" לכתוב מה שבא לו?? ברור שזאת "זכותו" מהבחינההזאת, אבל זה לא יפה לדעתי, ואם לא שמת לה, לדעת כולם. זאת ממש לא צביעות!! ולא התנשאות! זה פוגע! תחשבי מה שבא לך אוקיי? זאת דעתי ודעת הרבה אנשים פה.

עונה../images/Emo185.gif../images/Emo1.gif

-זה או זה: 1.אלוהים-חתיכת זבל מחורבן מסריח שיישרף בגיהנום,או סתם מניאק?לא זה ולא זה!אני מאמינה בה' אולי לא תמיד הוא נמצא שאתה צריך אותו אבל שתרגיש טוב בטח לא תגיד את זה נכון?אז תשמור את המילים האלה לעצמך. 2.קולה או ספרייט?קולה
3.להתאבד-בתקיעת סכין בבטן או בשריפה?
לא זה ולא זה,אם כבר להתאבד אז מתאבדים בדרך לא כואבת 4.לקום או לשבת?לשבת 5.פאב או מועדון?מועדון 6.רקפת או כלנית?רקפת 7.בלורית או קרחת? 8.לאכול או לזלול?לאכול 9.לחמנייה או חלה?חלה 10.ללמוד או לא ללמוד?לא ללמוד!! השקעת

בלבוש1

New member
../images/Emo185.gifגמאני עונהה../images/Emo3.gif

-זה או זה: 1.אלוהים-חתיכת זבל מחורבן מסריח שיישרף בגיהנום,או סתם מניאק? אף אחד מהם!!!!
2.קולה או ספרייט? קולה
3.להתאבד-בתקיעת סכין בבטן או בשריפה? אממ אף אחד מהם.. 4.לקום או לשבת? לשבת
5.פאב או מועדון? מועדון 6.רקפת או כלנית? רקפת 7.בלורית או קרחת? קרחת... חח עדיף!1 8.לאכול או לזלול? לאכול 9.לחמנייה או חלה? לחמנייה 10.ללמוד או לא ללמוד? אממ ללמוד.. זה חשוב לא?!

d r o r y

New member
עונה לעצמי:

-זה או זה: 1.אלוהים-חתיכת זבל מחורבן מסריח שיישרף בגיהנום,או סתם מניאק?גם וגם,והייתי מוסיף עוד אלפים של מילות גנאי אם היה לי את הזמן והמקום. 2.קולה או ספרייט?קולה 3.להתאבד-בתקיעת סכין בבטן או בשריפה?סכין.אבל הכי טוב לירות איזה כדור לראש וזהו. 4.לקום או לשבת?לשבת 5.פאב או מועדון?לא זה ולא זה 6.רקפת או כלנית?רקפת 7.בלורית או קרחת?לפעמים זה ולפעמים זה.תלוי למי. 8.לאכול או לזלול?לאכול 9.לחמנייה או חלה?לחמנייה 10.ללמוד או לא ללמוד?לא ללמוד...להתאבד הכי טוב!!!!!!

די עם זה!

זה כבר מתחיל ממש להפריע לי,זה בסדר שאתם קוראים תשובות אבל אתם לא צריכים לכתוב כול מיני תגובות מטומטמות.... כול אחד כותב איזה תשובות שהוא רוצה..וזהו.. לא צריך הערות כאלה,וזה קורה תמיד אין לי שום בעיה שתקראו אבל בלי תגובות כאלה מעבצנות..

גמאני אמרתי את זה...

אבל לא על זה... על אלה שלא טוב להם מה שכותבים אבל ה זה רציני כבר... הוא באמת לא בסדר ממש בלי להעליב...

d r o r y

New member
פסיכולוגים זה בדיחה אחת גדולה.

את לא רוצה לדעת אצל כמה פסיכולוגים הייתי,ואפילו פסיכיאטרים.אבל אף אחד מהם לא עזר בשיט. כיום אני מחפש טיפול שעוד לא ניסיתי.שזה אומר:לא כדורים,לא שיחות עם פסיכולוג,ולא פסיכיאטר.חחחח...המצב שלי ממש מזהיר.

השאלה הראשונה הייתה ממש לא לעניין.

באמת שניסיתי לשתוק עד עכשיו מהשאלונים המעצבנים, אבל די כמה אפשר.

עונהה../images/Emo24.gif../images/Emo103.gif

-זה או זה: 1.אלוהים-חתיכת זבל מחורבן מסריח שיישרף בגיהנום,או סתם מניאק?
2.קולה או ספרייט? קולה 3.להתאבד-בתקיעת סכין בבטן או בשריפה? חחחח סכין בבטן! יותר קצר פחות עינוי... בהתחלה בטח כואב אבל מיד אחרי זה מתים.. ובעזרת שריפה נראה לי שזה יותר מענה כי לוקח יותר זמן עד שמתים ממנה... חחחחחח איזו שאלהההההההההההההההההההההה!!!!
נ.ב אני מעדיפה לא למות!! 4.לקום או לשבת? לשבתת לקום לשבת לקום... חחח לא יודעת נראה לי שלשבת! 5.פאב או מועדון? לאדעת... 6.רקפת או כלנית? רקפת... יותר יפה! 7.בלורית או קרחת? בלורית חחחח!!!!
8.לאכול או לזלול? לאכול 9.לחמנייה או חלה? לחמנייה 10.ללמוד או לא ללמוד? לא יודעת... מצד אחד צריך ללמוד, אחרת מה יהיה עם העתיד שלנו! אבל זה לא ממש כיף גדול! חחחח לא יודעת מה לבחור...

irashady

New member
עונההה

1.אלוהים-חתיכת זבל מחורבן מסריח שיישרף בגיהנום,או סתם מניאק? קודם כל לא יפה לקלל... שתיים-לא מאמינה שהוא קיים 2.קולה או ספרייט? קולה 3.להתאבד-בתקיעת סכין בבטן או בשריפה? מה עשו לך בחיים?! 4.לקום או לשבת? לקום 5.פאב או מועדון? אנערף 6.רקפת או כלנית? רקפת 7.בלורית או קרחת? קרחת 8.לאכול או לזלול? לאכול 9.לחמנייה או חלה? חלה 10.ללמוד או לא ללמוד? ללמוד

לאוורלה

New member
עונה

1.אלוהים-חתיכת זבל מחורבן מסריח שיישרף בגיהנום,או סתם מניאק?לא ולא 2.קולה או ספרייט? קולללה- אבל אני בגמילה 3.להתאבד-בתקיעת סכין בבטן או בשריפה? רק כדורים 4.לקום או לשבת?לשבבבת 5.פאב או מועדון?פאב 6.רקפת או כלנית?רקפת 7.בלורית או קרחת?תלתליםם 8.לאכול או לזלול?לזלול 9.לחמנייה או חלה? לחמנייה 10.ללמוד או לא ללמוד? לא ללמוד

יyלושקי

New member
..

-זה או זה: 1.אלוהים-חתיכת זבל מחורבן מסריח שיישרף בגיהנום,או סתם מניאק? ממ. אני מודה, אני מהאלה שלא תמיד מאמינים שאלוהים קיים, אבל אני לא מקללת אותו או משו... 2.קולה או ספרייט? קולה 3.להתאבד-בתקיעת סכין בבטן או בשריפה?
4.לקום או לשבת? לשבת 5.פאב או מועדון? מועדון
6.רקפת או כלנית? כלנית 7.בלורית או קרחת? כלום 8.לאכול או לזלול? לאכול 9.לחמנייה או חלה? לחמנייה 10.ללמוד או לא ללמוד? לא

ממ

-זה או זה: 1.אלוהים-חתיכת זבל מחורבן מסריח שיישרף בגיהנום,או סתם מניאק? אמ, אני אמנם לא מאמינה באלוהים, אבל אין צורך לכנות בכינויים כאלה ואין צורך לנבל את הפה, זונה. 2.קולה או ספרייט? קולה לנצח. 3.להתאבד-בתקיעת סכין בבטן או בשריפה? סכין בבטן.. כי שריפה- נשרפים ומתים.. סכין בבטן- מדממים הרבה לפני שמתים, הכי שווה. 4.לקום או לשבת? לקום ולהתפרע. אני לא יכולה לשבת בשקט לשנייה {אפילו עכשיו, אני מסתובבת על הכיסא} 5.פאב או מועדון? תלוי מה המצברוח.. 6.רקפת או כלנית? אחח, עלו לי זכרונות מהקומדי סטור... לאדעת, אני חושבת שכלנית. 7.בלורית או קרחת? בלורית... 8.לאכול או לזלול? לאכול. למה מה אנחנו, חיות? 9.לחמנייה או חלה? לחמנייה טרייה... שהבחוץ קשה והבפנים רך.. עדיף בגט בכלל. 10.ללמוד או לא ללמוד? ללמוד... שאני לא לומדת אני מרגישה שהתבזבז לי יום.

למעלה