שאלון:

d r o r y

New member
שאלון:

-זה או זה: 1.אלוהים-חתיכת זבל מחורבן מסריח שיישרף בגיהנום,או סתם מניאק? 2.קולה או ספרייט? 3.להתאבד-בתקיעת סכין בבטן או בשריפה? 4.לקום או לשבת? 5.פאב או מועדון? 6.רקפת או כלנית? 7.בלורית או קרחת? 8.לאכול או לזלול? 9.לחמנייה או חלה? 10.ללמוד או לא ללמוד? זהו לבינתיים.הבא שלי יהיה יותר ארוך....

מיקמיק 1

New member
עונה..ואוו קצרר..

-זה או זה: 1.אלוהים-חתיכת זבל מחורבן מסריח שיישרף בגיהנום,או סתם מניאק?לא זה ולא זה!!!!!!ה' הוא אחד ויחיד!!הוא עושה ניסים ונפלאות!!ואני מאמינה בו! 2.קולה או ספרייט?אפ'חדדד 3.להתאבד-בתקיעת סכין בבטן או בשריפה?לא זה ולא זה. 4.לקום או לשבת?תלוי מתי.. 5.פאב או מועדון?לודעת.. 6.רקפת או כלנית?רקפת. 7.בלורית או קרחת?מה? 8.לאכול או לזלול?לאכול. 9.לחמנייה או חלה?לחמנייה 10.ללמוד או לא ללמוד?ללמוד זהו לבינתיים.הבא שלי יהיה יותר ארוך....

עונה..

.אלוהים-חתיכת זבל מחורבן מסריח שיישרף בגיהנום,או סתם מניאק? מה זה הפאקינג ביטויים האלה?! כנראה, יש לך עסק לסגור עם אלוהים..אפילו, בצחוק לא היתתי מתבטאת ככה לגבי הקב"ה!!!! מצדי השאלה הזו מחוקה! 2.קולה או ספרייט? לא ולא..מיץ תפוזים? 3.להתאבד-בתקיעת סכין בבטן או בשריפה? למה בכלל לחשוב על זה?! החיים יפים! 4.לקום או לשבת? לקום- תמיד-כל עוד יש לך את האופציה תקום, תלך, תטייל.. 5.פאב או מועדון? לא ולא..אם כבר, פאב במקרה הגרוע ביותר.. 6.רקפת או כלנית?כלנית.. 7.בלורית או קרחת?קרחת.. 8.לאכול או לזלול?לאכול..לזלול , סתם משמין ומלא קלוריות וגורם לצילוזיטיס! 9.לחמנייה או חלה? שתיהן.. 10.ללמוד או לא ללמוד?ללמוד..מה רע בלהרחיב אופקים?!

swirrrly

New member
את קולטת את עצמך? ../images/Emo118.gif

"מה זה הפאקינג ביטויים האלה?!"

B A W

New member
עונהנהנהנהנהנה

-זה או זה: 1.אלוהים-חתיכת זבל מחורבן מסריח שיישרף בגיהנום,או סתם מניאק? האחד והיחיד! 2.קולה או ספרייט? מים! 3.להתאבד-בתקיעת סכין בבטן או בשריפה? לתקוע כדור בראש אם כבר...! 4.לקום או לשבת? לשכב 5.פאב או מועדון? קולנוע 6.רקפת או כלנית? ורד 7.בלורית או קרחת? שיער ארוך! 8.לאכול או לזלול? לצום... 9.לחמנייה או חלה? פיתה 10.ללמוד או לא ללמוד? התקלת אותי...לא יודעת! זהו לבינתיים.הבא שלי יהיה יותר ארוך....

baril

New member
../images/Emo80.gifעונה ../images/Emo70.gif

-זה או זה: 1.אלוהים-חתיכת זבל מחורבן מסריח שיישרף בגיהנום,או סתם מניאק?מי אתה חושב שאתה שאתה מדבר ככה על אלוהים
אני נמנעת מלענות על השאלה
2.קולה או ספרייט?קולה =] 3.להתאבד-בתקיעת סכין בבטן או בשריפה?לא להתאבד
נו ב'מת מ'זה השאלות האלה
4.לקום או לשבת?לשבת 5.פאב או מועדון?מועדון 6.רקפת או כלנית?רקפת 7.בלורית או קרחת?שיער גולשש
8.לאכול או לזלול?לאכול 9.לחמנייה או חלה?לחמניה 10.ללמוד או לא ללמוד?לא ללמוד
שאלה רטורית לגמרי איזה קצר חח

swirrrly

New member
../images/Emo118.gif

1.אלוהים-חתיכת זבל מחורבן מסריח שיישרף בגיהנום,או סתם מניאק?
האמת, לא בטוחה איזה מהשניים... 2.קולה או ספרייט? ספרייט 3.להתאבד-בתקיעת סכין בבטן או בשריפה?
(בכל זאת דרכים איומות למות) סכין בבטן אני מניחה
לפחות זה יוצא יפני 4.לקום או לשבת? לקום, אבל כדי להגיע לכסא נוח יותר 5.פאב או מועדון? פאב, לפחות זה רק אלכוהול ולא גם מוסיקה מחרישת אוזניים
6.רקפת או כלנית? שאלה חנונית!!!1 7.בלורית או קרחת? קרחת 8.לאכול או לזלול? לזלול 9.לחמנייה או חלה? לחמנייה, by far 10.ללמוד או לא ללמוד? ללמוד

דרורי, דרורי

היי, סתם מעניין אותי לדעת את התגובות שלך לשאלון שלך..אשמח אם תשתף אותנו..

פששששש השקעת באורך

1.אלוהים-חתיכת זבל מחורבן מסריח שיישרף בגיהנום,או סתם מניאק?שומרת על זכות השתיקה 2.קולה או ספרייט?קולה 3.להתאבד-בתקיעת סכין בבטן או בשריפה?סכין 4.לקום או לשבת?לקום 5.פאב או מועדון?פאב 6.רקפת או כלנית?כלנית 7.בלורית או קרחת?לא ולא. 8.לאכול או לזלול?לאכול 9.לחמנייה או חלה?חלה 10.ללמוד או לא ללמוד?לא

CAM1LA

New member
עונה!

-זה או זה: 1.אלוהים-חתיכת זבל מחורבן מסריח שיישרף בגיהנום, או סתם מניאק? נראה לי דפוק לקלל מישהו שאני לא חושבת שקיים. סורי... 2.קולה או ספרייט? קולה 3.להתאבד-בתקיעת סכין בבטן או בשריפה? אאוץ'! אין משו פחות כואב? נלך על הראשון. 4.לקום או לשבת? לשבת 5.פאב או מועדון? פאב 6.רקפת או כלנית? כלנית 7.בלורית או קרחת? בלורית 8.לאכול או לזלול? לאכול 9.לחמנייה או חלה? לחמנייה 10.ללמוד או לא ללמוד? לא ללמוד

baril

New member
../images/Emo80.gifאת לא מאמינה בה'?

דורשת סיבה
סתם סתם.. למה את לא מאמינה באלוהים?

CAM1LA

New member
אני מאמינה שיש

כוח אליון כלשהו אבל לא בדיוק אלוהים. זה נראה לי דפוק נניח שאלוהים ברא בעלי חיים כדי שיאכלו אותם. ונראה לי דפוק שאלוהים ברא את גוף האדם כדי להסתיר אותו. ונניח אומרים שיחסים הומוסקסואלים זה חטא, אז למה אלוהים ברא אנשים שנמשכים לבני מינם? בקיצר, אלוהים נראה לי רק המצאה של בני האדם.

baril

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo12.gif

לא מסכימה איתך אבלל.. סבבהה.. איש איש באמונתו יחיההה אימאלה
מה נהייתי חז"ל?
סתאאם

אם אלוהים קיים

(מה שאני חושבת שלא) אז הוא לא זה שהחליט שבני אדם יאכלו חיות,בני האדם גילו את זה ואני מסכימה איתך מאוד!אני גם חושבת

ffiendd

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

1.אלוהים-חתיכת זבל מחורבן מסריח שיישרף בגיהנום,או סתם מניאק? להרגע, איזה דכאוניים אתם <: 2.קולה או ספרייט? קולה. 3.להתאבד-בתקיעת סכין בבטן או בשריפה? בעישון תפוחים D: 4.לקום או לשבת? לשבת. 5.פאב או מועדון? פאב או מועדון שווה. 6.רקפת או כלנית? רקפת. 7.בלורית או קרחת? בלורית. 8.לאכול או לזלול? לאכול. 9.לחמנייה או חלה? חלה. 10.ללמוד או לא ללמוד? לא ללמוד.

D o o S h a

New member
די כבר.

פשוט נמאס מכל השאלות האלה שלך. "אלוהים-חתיכת זבל מחורבן מסריח שיישרף בגיהנום,או סתם מניאק?" מה זה הדבר הזה? פשוט גועל נפש. חושב ככה? תשמור את זה בבטן לעצמך ולחברים ש'ך. יש אנשים שחושבים אחרת. לידיעתך. הרבה מאוד אנשים. זאת פשוט חוצפה. וגם אני- שלא מאמינה, חושבת כל פעם מחדש שאתה עובר את גבול הטעם הטוב. אז די כבר!!!

למעלה