שאלון

...

איך מרגיש היום? חרא. איזה שיר אתה הכי אוהב?jumpdafuckup- soufly+ slipknot\ bulldozer- machine head וערוץ בטלוויזיה? 3 מרוצה ממה שיש לך? לא אם לא מה אתה רוצה להוסיף לחייך? אושר. אתה קיבוצניק? לא אם לא-חבל.... יש לך הרבה חברים? תלוי מאיזה צד מסתכלים אוהב אותם? לפעמים שונא ארסים ופרחות או שאין לך בעיה איתם? שונא את כולם אתה מגדיר ת עצמך כאחד מהם? לא אתה אוהב את עצמך בתור בנאדם? לא איזה תכונה שבך אתה הכי אוהב? שום דבר. והכי לא אוהב? הכל מה הלהקה האהובה? emperor ותוכנית הטלוויזיה? המגן וצבע? שחור אם יכולת לקפוץ או לחזור לגיל מסויים לאיזה גיל היית קופץ או חוזר? לאותם ימים שעוד לא נולדתי. נכון אתה מתתתתתתתתתתתתתתתתת להגיע לשם כבר? כן. אני כן מתה להיות כבר בת 17!מ-ת-ה אוקי ספר לי איך היה היום בבצפר בשלושה מילים? לא הייתי בבצפר בשבוע האחרון.. הכנת שיעורי בית? לא אוהב מתמטיקה? לא ואנגלית? לא

מה יש לך...

למה את כל הזמן מתנפלת על אנשים ומתלוננת על סקרים... נכון זה לא חשיבה משמחת במיוחד אבל שיחשוב מה שבא לו

אני לא מתנפלת על אף אחד,זה ממש לא

היה הכוונה שלי,אני מצטערת אם ככה הבנת את זה.. מה?ומתי התלוננתי על סקרים?

Swid666

New member
הממממ

איך מרגיש היום? בסדר
איזה שיר אתה הכי אוהב? די עם השאלה הזאת... וערוץ בטלוויזיה? אין
מרוצה ממה שיש לך? יאפ אם לא מה אתה רוצה להוסיף לחייך? כלום ^^ אתה קיבוצניק? לא אם לא-חבל... למה?
יש לך הרבה חברים? לא כל כך הרבה, אבל זה מספיק לי אוהב אותם? מאוד! שונא ארסים ופרחות או שאין לך בעיה איתם? המממ... שאלה מסובכת... אתה מגדיר ת עצמך כאחד מהם? לא אתה אוהב את עצמך בתור בנאדם? יאפ איזה תכונה שבך אתה הכי אוהב? איזו לא?
והכי לא אוהב? לא משנה. מה הלהקה האהובה? פיין אוף סאלביישן, בליינד גארדיאן. ותוכנית הטלוויזיה? המומינים
וצבע? שחור וכחול אם יכולת לקפוץ או לחזור לגיל מסויים לאיזה גיל היית קופץ או חוזר? נראה לי הייתי קופצת ל-30 נכון אתה מתתתתתתתתתתתתתתתתת להגיע לשם כבר? לאן? אני כן מתה להיות כבר בת 17! לא רוצה גיל 17, זה חרא אוקי ספר לי איך היה היום בבצפר בשלושה מילים? עדיין לא היה
הכנת שיעורי בית? אוי שיט, הזכרתם לי אוהב מתמטיקה? איכסה XP ואנגלית? את השפה כן, את המקצוע לא, בעיקר בגלל המורה

MK respect

New member
אני!!=]

איך מרגיש היום?זבל..אני חולה!!
איזה שיר אתה הכי אוהב?הרבהה! וערוץ בטלוויזיה?לאידעת.. מרוצה ממה שיש לך?כן...הייתי משפצרת אבל הכל לטובה!! אם לא מה אתה רוצה להוסיף לחייך?הרבה דברים!! אתה קיבוצניק?לא.. יש לך הרבה חברים?ב"ה!! אוהב אותם?את רובם,כן!! שונא ארסים ופרחות או שאין לך בעיה איתם?שונאתתת!!!חחח...סתם אבל בסבבה שלהם...שיהנו... אתה מגדיר ת עצמך כאחד מהם?לא!!חס וחלילה...חח.. אתה אוהב את עצמך בתור בנאדם?לא כ"כ..אבל שורדים!! איזה תכונה שבך אתה הכי אוהב?לאידעת... והכי לא אוהב?הכעס, אני מתעצבנת בקלות יותר מידי!!וגם זה שאני מוציאה ת'עצבים שלי על אנשים שהם לא אשמים ואז נעלבים וזה.. מה הלהקה האהובה?שוטי הנבואה!!הדג נחש,מוקי,סינרגיה,שייגעצ,דניאל סלומון.. ותוכנית הטלוויזיה?לאידעת.. וצבע?כתום ושחור (לא קשור להתנתקות!!) אם יכולת לקפוץ או לחזור לגיל מסויים לאיזה גיל היית קופץ או חוזר?לא נראלי שאני רוצה... נכון אתה מתתתתתתתתתתתתתתתתת להגיע לשם כבר?לקבר??כן!! אני כן מתה להיות כבר בת 17!מ-ת-ה! אני לא... אוקי ספר לי איך היה היום בבצפר בשלושה מילים?היה סבבה!!כי ישנתי עד 10 וחצי כי אני בבית עכשיו ולא הלכתי לבצפר כי אני חולה...חחח... הכנת שיעורי בית?לא...מי מכין??מכיתה ג' לא הכנתי!! אוהב מתמטיקה?אממ...מה שאני מבינה אני אוהבת ומה שלא-לא!! ואנגלית?שונאתתת

oneheart1

New member
עונע

איך מרגיש היום?
איזה שיר אתה הכי אוהב?שוביניסט וערוץ בטלוויזיה? 24 מרוצה ממה שיש לך? כן אם לא מה אתה רוצה להוסיף לחייך? אתה קיבוצניק? אם לא-חבל.... יש לך הרבה חברים? אוהב אותם? שונא ערסים ופרחות או שאין לך בעיה איתם? לא אוהבת ולא שונאת אתה מגדיר ת עצמך כאחד מהם? ממש לא אתה אוהב את עצמך בתור בנאדם? כן איזה תכונה שבך אתה הכי אוהב? אופטימיות והכי לא אוהב? רגשנות מה הלהקה האהובה? משינה,אירוסמית,רד הוט צ'ילי פפרז ותוכנית הטלוויזיה? תשוקת הניצים,רצים לדירה,שעות אמיתיות,לימוזינה,דין וחשבון עם רינו צרור,חדשות,אפקט הפחד וגו' וצבע? כחול אם יכולת לקפוץ או לחזור לגיל מסויים לאיזה גיל היית קופץ או חוזר? נכון אתה מתתתתתתתתתתתתתתתתת להגיע לשם כבר? אני כן מתה להיות כבר בת 17!מ-ת-ה

Brownie s

New member
עונההה

איך מרגיש היום? מעולה, תודה ששאלת איזה שיר אתה הכי אוהב? יש המון! ADDICTED של קלי קלארקסון, SEEK N' DESTROY של מטאליקה. וערוץ בטלוויזיה? 3 מרוצה ממה שיש לך? כע.. רק אני מחכה שהוא יעשה את הצעד הראשון אם לא מה אתה רוצה להוסיף לחייך? חבר.. אבל זה בדרך אתה קיבוצניק? לא אם לא-חבל........ יש לך הרבה חברים?כע אוהב אותם?כע שונא ארסים ופרחות או שאין לך בעיה איתם? לא מזיז לי, אבל ערסים זה בעע אתה מגדיר ת עצמך כאחד מהם? לא חס וחסה! אתה אוהב את עצמך בתור בנאדם? כע איזה תכונה שבך אתה הכי אוהב? חיוך(מהיום) והכי לא אוהב? קנאות מוגזמת מה הלהקה האהובה? מטאליקה וגרין דיי ותוכנית הטלוויזיה? מכושפות, אחיות או לא להיות.. ועוד וצבע? כחול כהה\אפור אם יכולת לקפוץ או לחזור לגיל מסויים לאיזה גיל היית קופץ או חוזר? לא יודעת זאת שאלה קשה נכון אתה מתתתתתתתתתתתתתתתתת להגיע לשם כבר? לאן? אני כן מתה להיות כבר בת 17!מ-ת-ה אוקי ספר לי איך היה היום בבצפר בשלושה מילים? נחמד ביותר נראלי הכנת שיעורי בית?חלק אוהב מתמטיקה? עינויץ מתמטיקה זה עינוי. ואנגלית? לא מפריע לי

עונה:

איך מרגיש היום?מעולההההההה ברוך ה' איזה שיר אתה הכי אוהב?קצת משוגעת וערוץ בטלוויזיה?לא אוהבת מרוצה ממה שיש לך?כן! ברוך ה' אם לא מה אתה רוצה להוסיף לחייך? אתה קיבוצניק?כן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אם לא-חבל.... יש לך הרבה חברים?כן אוהב אותם?מאודדדדדד שונא ארסים ופרחות או שאין לך בעיה איתם?חחא ין לי בעיה איתם! אתה מגדיר ת עצמך כאחד מהם?חח לפעמיםם אתה אוהב את עצמך בתור בנאדם?כן איזה תכונה שבך אתה הכי אוהב?אכפתית והכי לא אוהב? מה הלהקה האהובה?טיפקס ותוכנית הטלוויזיה?אין וצבע?כחול אם יכולת לקפוץ או לחזור לגיל מסויים לאיזה גיל היית קופץ או חוזר?8 נכון אתה מתתתתתתתתתתתתתתתתת להגיע לשם כבר?חחחחח נכון אני כן מתה להיות כבר בת 17!מ-ת-ה-אני בת 17~ אוקי ספר לי איך היה היום בבצפר בשלושה מילים?חביב מאוד.. ומגעיל הכנת שיעורי בית?לא אוהב מתמטיקה?לאאאאאאאא ואנגלית?איכסססססס זהו,שאלון מעצבן פשוט שיעמם לי

ffiendd

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

איך מרגיש היום? אמ, בסדר גמור. איזה שיר אתה הכי אוהב? יותרמדי. וערוץ בטלוויזיה? מה שאני רואה אצל החבר. מרוצה ממה שיש לך? כן. אם לא מה אתה רוצה להוסיף לחייך? כסף >: וכישרון תפירה. ורישון. ובית לבד, או לפחות חדר הרבה יותר גדול. אתה קיבוצניק? לא. יש לך הרבה חברים? כן. אוהב אותם? מאד. שונא ארסים ופרחות או שאין לך בעיה איתם? אין לי בעיה איתם. יש הרבה אנשים נחמדים מהם. אתה מגדיר ת עצמך כאחד מהם? לא. אתה אוהב את עצמך בתור בנאדם? לא. איזה תכונה שבך אתה הכי אוהב? אני לא אוהבת את עצמי P: והכי לא אוהב? - מה הלהקה האהובה? איחס. שאלות מוזיקה. ותוכנית הטלוויזיה? זינה. וצבע? ירוק, סגול, וורוד, אדום. אם יכולת לקפוץ או לחזור לגיל מסויים לאיזה גיל היית קופץ או חוזר? לחופש הגדול שבין ט' ל-י', או לשנה שעברה, או לגיל 5-6. אבל טוב לי גם ככה. נכון אתה מתתתתתתתתתתתתתתתתת להגיע לשם כבר? לא ממש. אוקי ספר לי איך היה היום בבצפר בשלושה מילים? לא הייתי:x אופס. הכנת שיעורי בית? לא ממש. עוד לא שאלתי. אני אעשה בשבת. אוהב מתמטיקה? לא. ואנגלית? זה בסדר.

KiaritChan

New member
[[:

איך מרגיש היום? עייפה. איזה שיר אתה הכי אוהב? יש המון. וערוץ בטלוויזיה? יס2 << מרוצה ממה שיש לך? כע.. אם לא מה אתה רוצה להוסיף לחייך? >> אתה קיבוצניק? אבא שלי D: אם לא-חבל.... יש לך הרבה חברים? יש לי מספיק ^^ אוהב אותם? דע שונא ארסים ופרחות או שאין לך בעיה איתם? איכ :\ אתה מגדיר ת עצמך כאחד מהם? לע.. אתה אוהב את עצמך בתור בנאדם? לע >> איזה תכונה שבך אתה הכי אוהב? אופטימיות והכי לא אוהב? חוסר טאקט >> מה הלהקה האהובה? Janne Da Arc ותוכנית הטלוויזיה? משחקמכור וצבע? כחולבןשחור אם יכולת לקפוץ או לחזור לגיל מסויים לאיזה גיל היית קופץ או חוזר? אנירוצה 15..וזה קורה עוד 16 יום!^^ נכון אתה מתתתתתתתתתתתתתתתתת להגיע לשם כבר? כע אני כן מתה להיות כבר בת 17!מ-ת-ה XD אוקי ספר לי איך היה היום בבצפר בשלושה מילים? א-י-כס הכנת שיעורי בית?כע אוהב מתמטיקה? לע ואנגלית?כע

עונההה../images/Emo185.gif../images/Emo1.gifאיזה כיף../images/Emo9.gif

איך מרגיש היום?לא משו איזה שיר אתה הכי אוהב?04-Black Eyed Peas-Dont Lie תורידו תורידו! וערוץ בטלוויזיה?22?
בעצם ערוץ 14!! מרוצה ממה שיש לך?אממ..כן אם לא מה אתה רוצה להוסיף לחייך? אתה קיבוצניק?לא אם לא-חבל....
יש לך הרבה חברים?אממ תמיד מכירים חדשים אוהב אותם?ככה.. שונא ארסים ופרחות או שאין לך בעיה איתם?יש לי בעיה איתם אתה מגדיר ת עצמך כאחד מהם?ממש לא
אתה אוהב את עצמך בתור בנאדם?כן איזה תכונה שבך אתה הכי אוהב?מקשיבה לאחרים והכי לא אוהב?לפעמים לא סבלנית מה הלהקה האהובה?אין ותוכנית הטלוויזיה?השיר שלנו אבל נגמר.. וצבע?ורוד אם יכולת לקפוץ או לחזור לגיל מסויים לאיזה גיל היית קופץ או חוזר? אממ..הייתי חוזרת אחורה האמת, הייתי יכולה לשנות המון דברים.. נכון אתה מתתתתתתתתתתתתתתתתת להגיע לשם כבר?כן אבל זה לא יקרה בחיים
אני כן מתה להיות כבר בת 17!מ-ת-ה יופי
! אוקי ספר לי איך היה היום בבצפר בשלושה מילים?לא הלכתי היום הכנת שיעורי בית?- אוהב מתמטיקה?לא ואנגלית?ממש אבל ממש לא

בלבוש1

New member
../images/Emo185.gifעונהנהנה../images/Emo3.gif

איך מרגיש היום? בסיידר
איזה שיר אתה הכי אוהב? או-אה.. יש מלא
וערוץ בטלוויזיה? ניקולודיאון, ויס 1,2
מרוצה ממה שיש לך? כן
אם לא מה אתה רוצה להוסיף לחייך? אממ אין משהו מיוחד.. טוב לי עם מה שישי לי אתה קיבוצניק? לא O_O אם לא-חבל.... למה? יש לך הרבה חברים? אממ אני חושבת
אוהב אותם? כן=] שונא ארסים ופרחות או שאין לך בעיה איתם? אני לא שונאת אותם.. אבל גם לא אוהבת במיוחד.. אתה מגדיר ת עצמך כאחד מהם? חס וחלילה לא!
אתה אוהב את עצמך בתור בנאדם? אממ כן איזה תכונה שבך אתה הכי אוהב? שאני מצחיקה
והכי לא אוהב? שאני מתעצבנת מהר
מה הלהקה האהובה? גרין דיי ותוכנית הטלוויזיה? יש הרבה.. וצבע? כתום ואדום
אם יכולת לקפוץ או לחזור לגיל מסויים לאיזה גיל היית קופץ או חוזר? להיות תינוק.. החיים הטובים
אבל אני מעדיפה להיות בגיל שלי..
נכון אתה מתתתתתתתתתתתתתתתתת להגיע לשם כבר? לא=| אני כן מתה להיות כבר בת 17!מ-ת-ה- אה=| חח סתם.. אוקי ספר לי איך היה היום בבצפר בשלושה מילים? היה מאוד כיף הכנת שיעורי בית? לא.. למה לי?!
אוהב מתמטיקה? לא.. ואנגלית? כןן

../images/Emo11.gifבאם

איך מרגיש היום?לא הכי שבעולם אבל גם פסדר כזה איזה שיר אתה הכי אוהב?יש כל כך הרבה.. וערוץ בטלוויזיה?אמ אמ אמ לא יודעת מרוצה ממה שיש לך?לא אם לא מה אתה רוצה להוסיף לחייך?לא עונה על זה אתה קיבוצניק?לא אם לא-חבל....כן הא?
יש לך הרבה חברים?הרבה זו שאלה יחסית אוהב אותם?אני לא מגדירה כחברים את אלה שלא שונא ערסים ופרחות או שאין לך בעיה איתם?יותר מידי בעיות איתם
אתה מגדיר ת עצמך כאחד מהם?NOT
אתה אוהב את עצמך בתור בנאדם?לא איזה תכונה שבך אתה הכי אוהב?אמ..אני לא ממש יודעת והכי לא אוהב?הכל כמעט
מה הלהקה האהובה?maroon 5
ויש עוד כמה אבל זו הכי ותוכנית הטלוויזיה?עקרות בית נואשות וצבע?כחול
אם יכולת לקפוץ או לחזור לגיל מסויים לאיזה גיל היית קופץ או חוזר?נערף
נכון אתה מתתתתתתתתתתתתתתתתת להגיע לשם כבר?לא אני כן מתה להיות כבר בת 17!מ-ת-ה-רוצה שקל?
אוקי ספר לי איך היה היום בבצפר בשלושה מילים?היה לגמרי חרא הכנת שיעורי בית?לא! אוהב מתמטיקה?כן ואנגלית?גם זהו,שאלון מעצבן פשוט שיעמם לי כאילו לא שמתי לב שהוא מעצבן

The Miller

New member
שחור

איך מרגיש היום? סביר איזה שיר אתה הכי אוהב? soundgarden-black hole sun וערוץ בטלוויזיה? ערוץ 3 מרוצה ממה שיש לך? כן אם לא מה אתה רוצה להוסיף לחייך? עוד כסף ואייפוד אתה קיבוצניק? לא אם לא-חבל....לא חבל בכלל יש לך הרבה חברים? תגידו הרבה אוהב אותם? תגדירו אוהב חבר שונא ארסים ופרחות או שאין לך בעיה איתם? כל עוד הם לא מתקרבים אליי אתה מגדיר ת עצמך כאחד מהם? לא אתה אוהב את עצמך בתור בנאדם? אני מסתדר איזה תכונה שבך אתה הכי אוהב? אין והכי לא אוהב? אין מה הלהקה האהובה? smashing pumpkins ותוכנית הטלוויזיה? סמולוויל וצבע? שחור אם יכולת לקפוץ או לחזור לגיל מסויים לאיזה גיל היית קופץ או חוזר? לא יודע נכון אתה מתתתתתתתתתתתתתתתתת להגיע לשם כבר? למה? אני כן מתה להיות כבר בת 17!מ-ת-ה? צריך לקחת את הזמן אוקי ספר לי איך היה היום בבצפר בשלושה מילים? לא היה בי"ס הכנת שיעורי בית? לא היה בי"ס אוהב מתמטיקה? לא ואנגלית? אני אוהב את השפה, לא את השיעור

למעלה