שאלון

שאלון

איך מרגיש היום? איזה שיר אתה הכי אוהב? וערוץ בטלוויזיה? מרוצה ממה שיש לך? אם לא מה אתה רוצה להוסיף לחייך? אתה קיבוצניק? אם לא-חבל.... יש לך הרבה חברים? אוהב אותם? שונא ארסים ופרחות או שאין לך בעיה איתם? אתה מגדיר ת עצמך כאחד מהם? אתה אוהב את עצמך בתור בנאדם? איזה תכונה שבך אתה הכי אוהב? והכי לא אוהב? מה הלהקה האהובה? ותוכנית הטלוויזיה? וצבע? אם יכולת לקפוץ או לחזור לגיל מסויים לאיזה גיל היית קופץ או חוזר? נכון אתה מתתתתתתתתתתתתתתתתת להגיע לשם כבר? אני כן מתה להיות כבר בת 17!מ-ת-ה אוקי ספר לי איך היה היום בבצפר בשלושה מילים? הכנת שיעורי בית? אוהב מתמטיקה? ואנגלית? זהו,שאלון מעצבן פשוט שיעמם לי

שללללללללום

איך מרגיש היום?בסדר+ איזה שיר אתה הכי אוהב?המון שירים וערוץ בטלוויזיה?אמ טי וי,יס וויקהנד מרוצה ממה שיש לך?בגדול,כן! אם לא מה אתה רוצה להוסיף לחייך?מממממ.....יותר חיי חברה אתה קיבוצניק?כן אם לא-חבל.... יש לך הרבה חברים?אפשר לומר אוהב אותם?חלקם כן שונא ארסים ופרחות או שאין לך בעיה איתם?שונאת אתה מגדיר ת עצמך כאחד מהם?חח זה היה מצחיק,התשובה היא לא אתה אוהב את עצמך בתור בנאדם?כן,לפעמים נדמה לי שאחרים לא איזה תכונה שבך אתה הכי אוהב?חברה טובה והכי לא אוהב?פולטת שטויות מה הלהקה האהובה?נירוונה פינק פלויד קולדפליי ביטלס לד זפלין אר אי אמ ותוכנית הטלוויזיה?חברים וצבע?שחור אם יכולת לקפוץ או לחזור לגיל מסויים לאיזה גיל היית קופץ או חוזר? נכון אתה מתתתתתתתתתתתתתתתתת להגיע לשם כבר?17 אני כן מתה להיות כבר בת 17!מ-ת-ה אוקי ספר לי איך היה היום בבצפר בשלושה מילים?היה בסדר גמור,לא מיוחד (זב 5) הכנת שיעורי בית?לא חחחחחחח אוהב מתמטיקה?לא ואנגלית?לא

מיקמיק 1

New member
עונה..

איך מרגיש היום?מצוין איזה שיר אתה הכי אוהב?יש כמה: אהבה קטנה, באה אליכם, אמצע הלילה בכפר, היא יודעת..ועוד כמה.. וערוץ בטלוויזיה?יש הרבה.. מרוצה ממה שיש לך?ממ..כן אם לא מה אתה רוצה להוסיף לחייך?כלום אתה קיבוצניק?לא אם לא-חבל.... יש לך הרבה חברים?כן אוהב אותם?כן שונא ארסים ופרחות או שאין לך בעיה איתם?אני לא שונאת אותם..אבל לא ממש מחבבת אותם. אתה מגדיר ת עצמך כאחד מהם?לא אתה אוהב את עצמך בתור בנאדם?כן איזה תכונה שבך אתה הכי אוהב?חברותית ואכפתית. והכי לא אוהב?לאדעת.. מה הלהקה האהובה?היהודים, חיל האוייר.. ותוכנית הטלוויזיה?
השיר שלנו| וצבע?תכלת וורוד אם יכולת לקפוץ או לחזור לגיל מסויים לאיזה גיל היית קופץ או חוזר?ממ לא הייתי רוצה לחזור או לקפוץ לשום גיל נכון אתה מתתתתתתתתתתתתתתתתת להגיע לשם כבר?לאן? אני כן מתה להיות כבר בת 17!מ-ת-ה אוקי ספר לי איך היה היום בבצפר בשלושה מילים? היה כיף מאוד הכנת שיעורי בית?לא היה היום שיעורים.. אוהב מתמטיקה?ממ..כן ואנגלית?כן זהו,שאלון מעצבן פשוט שיעמם לי

../images/Emo110.gif

איך מרגיש היום? מצויין
איזה שיר אתה הכי אוהב? יש הרבה וערוץ בטלוויזיה? 24 מרוצה ממה שיש לך? כן
אם לא מה אתה רוצה להוסיף לחייך? תמיד יש מה להוסיף.. אתה קיבוצניק? לא אם לא-חבל.... נכון
יש לך הרבה חברים? לא סופרת
אוהב אותם? אופקורס
שונא ארסים ופרחות או שאין לך בעיה איתם? מעצבנים
לא מתה עליהם.. אתה מגדיר ת עצמך כאחד מהם? לא אתה אוהב את עצמך בתור בנאדם? אממ אני חושבת איזה תכונה שבך אתה הכי אוהב? נמנמנמנמנ
והכי לא אוהב? נמננמנממננמנמ
מה הלהקה האהובה? אוונסנס ותוכנית הטלוויזיה? אהבה מעבר לפינה וצבע? כחול אם יכולת לקפוץ או לחזור לגיל מסויים לאיזה גיל היית קופץ או חוזר? 1 נכון אתה מתתתתתתתתתתתתתתתתת להגיע לשם כבר?
^ אני כן מתה להיות כבר בת 17!מ-ת-ה
אוקי ספר לי איך היה היום בבצפר בשלושה מילים? סבבי בבי בבי
הכנת שיעורי בית? למחר לא אוהב מתמטיקה? לא ואנגלית? לא

אניייי../images/Emo103.gif

איך מרגיש היום?מעולהה!!! איזה שיר אתה הכי אוהב? מכל האהבות- הפרוייקט..., יום טוב- עברי לידר וכו'... וערוץ בטלוויזיה? יס וויקאנד ערוץ מוסיקה 24, MTV וכו'..! מרוצה ממה שיש לך? בטח!! אם לא מה אתה רוצה להוסיף לחייך? אממ בינתיים כלום.. אתה קיבוצניק? לא אם לא-חבל.... יש לך הרבה חברים? כן! אוהב אותם? בטח...!!!! שונא ארסים ופרחות או שאין לך בעיה איתם? אמממ יש נחמדים שהם כעקרון משחקים אותה ערסים ופרחות ויש את המגעילים!! אתה מגדיר ת עצמך כאחד מהם? מה פתאום?! אתה אוהב את עצמך בתור בנאדם? כן..! איזה תכונה שבך אתה הכי אוהב? כנות...!(אבל לפעמים זה לא טוב..) והכי לא אוהב? רגישה מדי..
מה הלהקה האהובה? גרין דיי! ותוכנית הטלוויזיה? אממממממ.... O.T.H, O.C, סמולוויל, אוורווד וכו'.. וצבע? כחול וורוד! אם יכולת לקפוץ או לחזור לגיל מסויים לאיזה גיל היית קופץ או חוזר? אמממ 18 נכון אתה מתתתתתתתתתתתתתתתתת להגיע לשם כבר? כןן!!!! אני כן מתה להיות כבר בת 17!מ-ת-ה אוקי ספר לי איך היה היום בבצפר בשלושה מילים? וואי היה בסדר! הכנת שיעורי בית? אממ לא... העתקתי! אוהב מתמטיקה? פ'סדר.. ואנגלית? כן!

../images/Emo42.gif

איך מרגיש היום? כואבת לי השן
איזה שיר אתה הכי אוהב? "סינדרלה רוקפלה" ו"שוב" וערוץ בטלוויזיה? יש הרבה
מרוצה ממה שיש לך? הממ.. לפעמים.. אם לא מה אתה רוצה להוסיף לחייך? יעל
אתה קיבוצניק? לא
אם לא-חבל.... למה? חיפאים שליטה
יש לך הרבה חברים? יש מספיק, חח אוהב אותם? ת'אמת? את רובם לא..
חחח שונא ארסים ופרחות או שאין לך בעיה איתם? אני לא שונאת אותם, כי בשביל לשנוא צריך לאהוב..
אבל אני לא מסמפטת אותם במיוחד.. חח אתה מגדיר את עצמך כאחד מהם? לא
אתה אוהב את עצמך בתור בנאדם? הממ.. לא יודעת. אני לא יכולה לשאול את עצמי שאלה כזו.. איזה תכונה שבך אתה הכי אוהב?
והכי לא אוהב?
מה הלהקה האהובה? גרין דיי.. ותוכנית הטלוויזיה? השיר שלנו ומשחק החיים.. למרות שבשבילי השיר שלנו זאת תוכנית מחשב, ומשחק החיים זאת תוכנית VOD, אז.. וצבע? כחול\סגול\ירוק\שחור.. אם יכולת לקפוץ או לחזור לגיל מסויים לאיזה גיל היית קופץ או חוזר? לא יודעת.. אני חיה את הרגע
נכון אתה מתתתתתתתתתתתתתתתתת להגיע לשם כבר? לאן, לגיל שלי? אני כן מתה להיות כבר בת 17!מ-ת-ה וואלה..
אוקי ספר לי איך היה היום בבצפר בשלושה מילים? לא הייתי בבצפר. [רואה? צמצמתי למילה אחת!] הכנת שיעורי בית? לא
אוהב מתמטיקה? לאאאאאאאאאאאא
ואנגלית? כן

adi121

New member
נהנהה../images/Emo60.gif

איך מרגיש היום? לא משהו במיוחד איזה שיר אתה הכי אוהב?כרגע.. הזמן שלך - היהודים וערוץ בטלוויזיה?yesweekend מרוצה ממה שיש לך?פחות או יותר אם לא מה אתה רוצה להוסיף לחייך?אהבה אתה קיבוצניק?לא אם לא-חבל.... יש לך הרבה חברים?כן אוהב אותם?כן שונא ארסים ופרחות או שאין לך בעיה איתם?שונאת.. הם מעצבנים אתה מגדיר ת עצמך כאחד מהם?חס וחלילה אתה אוהב את עצמך בתור בנאדם?יש רגעים שיותר ויש רגעים שפחות איזה תכונה שבך אתה הכי אוהב?כנות והכי לא אוהב?ביישנות, עצלנות, עקשנות מה הלהקה האהובה?מוניקה סקס ולינקין פארק ותוכנית הטלוויזיה?הישרדות חברים וצבע?אדום ושחור אם יכולת לקפוץ או לחזור לגיל מסויים לאיזה גיל היית קופץ או חוזר?17 (למרות שאני עכשיו בת 17) הייתי רוצה להתחיל אותו מחדש נכון אתה מתתתתתתתתתתתתתתתתת להגיע לשם כבר?הלוואי והיה אפשרי אני כן מתה להיות כבר בת 17!מ-ת-הנכון זה גיל טוב רק חבל שהוא נהרס לי בגלל מישהו אוקי ספר לי איך היה היום בבצפר בשלושה מילים?מעייף, קשה ומעצבן הכנת שיעורי בית?לא.. ותפסו אותי פעמיים!! זה לא פייר אוהב מתמטיקה?רק את נושא 1 ואנגלית?לא ממש

Ligeiro

New member
../images/Emo3.gif

איך מרגיש היום? רגיל. סביר. איזה שיר אתה הכי אוהב? יש הרבה מאוד. וערוץ בטלוויזיה? 10 :X אין הרבה אפשרויות מרוצה ממה שיש לך? כן אם לא מה אתה רוצה להוסיף לחייך? עניין אתה קיבוצניק? לא אם לא-חבל.... נכון יש לך הרבה חברים? לא אוהב אותם? כן שונא ארסים ופרחות או שאין לך בעיה איתם? הם בעיה בפני עצמה... אתה מגדיר ת עצמך כאחד מהם? לא אתה אוהב את עצמך בתור בנאדם? משתדל איזה תכונה שבך אתה הכי אוהב? אינטיליגנציה והכי לא אוהב? עצבנות מה הלהקה האהובה? הרבה מאוד, ועניין של תקופה ותוכנית הטלוויזיה? זינה הנסיכה הלוחמת וצבע? אפור וצהוב אם יכולת לקפוץ או לחזור לגיל מסויים לאיזה גיל היית קופץ או חוזר? קופץ לגיל 20 נכון אתה מתתתתתתתתתתתתתתתתת להגיע לשם כבר? כן אני כן מתה להיות כבר בת 17!מ-ת-ה אין ממה להתלהב, תאמיני לי. אוקי ספר לי איך היה היום בבצפר בשלושה מילים? משעמם, ארוך, מטריד. הכנת שיעורי בית? לא אוהב מתמטיקה? כן ואנגלית? כן

../images/Emo151.gif עונה

איך מרגיש היום? בנתיים סבבה איזה שיר אתה הכי אוהב? אממ יש הרבה וערוץ בטלוויזיה? כנ"ל מרוצה ממה שיש לך? כן אם לא מה אתה רוצה להוסיף לחייך? אממ... בנתיים כלום אני חושבת.. אתה קיבוצניק? לא אם לא-חבל.... אממ.. למה?=/ יש לך הרבה חברים? כן אוהב אותם? חלקם.. שונא ארסים ופרחות או שאין לך בעיה איתם? ארסים שונאת פקאצות תלוי איזה.. יש כאלה חמודות ויש כאלה שיותררררר מדי מגזימות עם ה"דהההה מאמי נשמה" וכול השטויות.. אתה מגדיר ת עצמך כאחד מהם? אולי טיפ טיפה פקאצה אבל לא כזאת שמגזימה
אתה אוהב את עצמך בתור בנאדם? כן אפשר להגיד.. איזה תכונה שבך אתה הכי אוהב? אמממ את הרוב.. והכי לא אוהב? שיש לי מזג חם.. מה הלהקה האהובה?
בקסטריט בויז
ותוכנית הטלוויזיה? יש הרבה.. וצבע? תכלת כתום סגול וורוד אם יכולת לקפוץ או לחזור לגיל מסויים לאיזה גיל היית קופץ או חוזר? שום גיל.. טוב לי עם הגיל שלי נכון אתה מתתתתתתתתתתתתתתתתת להגיע לשם כבר? לא=| אני כן מתה להיות כבר בת 17!מ-ת-ה אמממ טובב...=/ אוקי ספר לי איך היה היום בבצפר בשלושה מילים? עדיין לא הלכתי לביצפר היום הכנת שיעורי בית? כן אוהב מתמטיקה? לא ואנגלית? כן

../images/Emo151.gif תיקוןןןן

לשאלה של הארסים והפרחות.. חשבתי פקאצות.. אז אני שונאת את שני הסוגים ובשאלה שאם אתה מגדיר את עצמך כאחד כזה.. אני באמת קצת פקאצה אבל.. לא פרחה או ארסית

irashady

New member
אניי

איך מרגיש היום? סבבה איזה שיר אתה הכי אוהב? יש המון.... וערוץ בטלוויזיה? 24 מרוצה ממה שיש לך? בהחלט אם לא מה אתה רוצה להוסיף לחייך? יותר כסף חחח אתה קיבוצניק? לא אם לא-חבל.... יש לך הרבה חברים? כן אוהב אותם? מאוד שונא ארסים ופרחות או שאין לך בעיה איתם? לא שונאת... וממש לא אוהבת אתה מגדיר את עצמך כאחד מהם? חס וחלילה אתה אוהב את עצמך בתור בנאדם? מאוד איזה תכונה שבך אתה הכי אוהב? שאני נורא חזקה נפשית והכי לא אוהב? צריכה לחשוב על זה... מה הלהקה האהובה? מ-ש-י-נ-ה ותוכנית הטלוויזיה? מה שמצחיק אותי וצבע? ורוד אם יכולת לקפוץ או לחזור לגיל מסויים לאיזה גיל היית קופץ או חוזר? לא הייתי עושה את זה נכון אתה מתתתתתתתתתתתתתתתתת להגיע לשם כבר? לא אני כן מתה להיות כבר בת 17!מ-ת-ה. למה??? תחיי את החיים שלך את גם ככה תגיעי לגיל הזה... ולהרבה אחריו אוקי ספר לי איך היה היום בבצפר בשלושה מילים? לא היה. הברזתי הכנת שיעורי בית? לא ממש אוהב מתמטיקה? לא ואנגלית? כן

כן אבל כרגע אני עוברת תקופה ממש

מעצבנת!!!| אז לא ממש רוצה לחיות את החיים שלי אני חזקה נפשית בוא נגיד ככה,לא מספיק!

irashady

New member
לא נורא

אחרי כל תקופה רעה באה תקופה הרבה יותר טובה... תחכי לזה...

יyלושקי

New member
אני

איך מרגיש היום? בסדר איזה שיר אתה הכי אוהב? יש הרבה וערוץ בטלוויזיה? המממ.. חח גם הרבה.. מרוצה ממה שיש לך? כע אם לא מה אתה רוצה להוסיף לחייך? 'אקשן' [; חח סתם.. כל מיני דברים. אתה קיבוצניק? לא אם לא-חבל.... הא כן?! יש לך הרבה חברים? כן אוהב אותם? כן למה לא שונא ארסים ופרחות או שאין לך בעיה איתם? אין בעיה P: אתה מגדיר ת עצמך כאחד מהם? חח לאא אתה אוהב את עצמך בתור בנאדם? נגיד איזה תכונה שבך אתה הכי אוהב? אין-לי-מושג והכי לא אוהב? שקשה לי לסלוח לאנשים מה הלהקה האהובה? ותוכנית הטלוויזיה? וצבע? אם יכולת לקפוץ או לחזור לגיל מסויים לאיזה גיל היית קופץ או חוזר? לכיל 6!! נכון אתה מתתתתתתתתתתתתתתתתת להגיע לשם כבר? כעעע אני כן מתה להיות כבר בת 17!מ-ת-ה אוקי ספר לי איך היה היום בבצפר בשלושה מילים? היה משעמם תחת הכנת שיעורי בית? לא אוהב מתמטיקה? לא ואנגלית? לפעמים P:

../images/Emo75.gif../images/Emo74.gifעונה...../images/Emo74.gif../images/Emo75.gif

איך מרגיש היום? רע מאוד איזה שיר אתה הכי אוהב? אין וערוץ בטלוויזיה? כנ"ל מרוצה ממה שיש לך? כן אם לא מה אתה רוצה להוסיף לחייך? אתה קיבוצניק? לא אם לא-חבל.... יש לך הרבה חברים? כן אוהב אותם? כן שונא ארסים ופרחות או שאין לך בעיה איתם? לא עונה אתה מגדיר ת עצמך כאחד מהם? לא אתה אוהב את עצמך בתור בנאדם? כן איזה תכונה שבך אתה הכי אוהב? לא יודעת והכי לא אוהב? כנ"ל מה הלהקה האהובה? אין ותוכנית הטלוויזיה? אין וצבע? אדום ורוד אם יכולת לקפוץ או לחזור לגיל מסויים לאיזה גיל היית קופץ או חוזר? אין נכון אתה מתתתתתתתתתתתתתתתתת להגיע לשם כבר? לא אני כן מתה להיות כבר בת 17!מ-ת-ה אוקי ספר לי איך היה היום בבצפר בשלושה מילים? הרגשתי לא טוב הכנת שיעורי בית? עוד לא אוהב מתמטיקה? כן ואנגלית? כן

B A W

New member
עונהנהנהננהנהנה

איך מרגיש היום? מעולההההה איזה שיר אתה הכי אוהב? המווווון וערוץ בטלוויזיה? אממממ לא אוהבת...=\ מרוצה ממה שיש לך? חחחח אין לי הרבה, ממש לא, ואני מרגישה שיש לי המון, ואני מרוצה!!!!! אם לא מה אתה רוצה להוסיף לחייך? שנאה, אי תמימות, ורוע! אתה קיבוצניק? לא..אבל אני מתה על קיבוצניקם, ועל קיבוצם אם לא-חבל....נכון.....=\ יש לך הרבה חברים? אממממ טובים? לא...יש לי כמה מצומצים וזה יופי! אוהב אותם? מאוד!!!! שונא ארסים ופרחות או שאין לך בעיה איתם? אין לי בעיה..... אתה מגדיר ת עצמך כאחד מהם? לא....אבל אחרים כן לפעמים...מוזר... אתה אוהב את עצמך בתור בנאדם? אמממממ...תלוי...בעיקרי דייי איזה תכונה שבך אתה הכי אוהב? אמממממ שאני מתחשבת? והכי לא אוהב? שאני, אממממ לא יודעת...שאני מוותרת לעצמי...=\ מה הלהקה האהובה? בלאק אייד פיז ותוכנית הטלוויזיה? חברים וצבע? ירוק+ שחור! אם יכולת לקפוץ או לחזור לגיל מסויים לאיזה גיל היית קופץ או חוזר? חוזרת? או לגיל ארבע עשרה וחצי או לגיל 15 ומשנה כמה דברים (ויש ימים ומקרים ספציפיים שהייתי משנה....) אבל מבחינה מתי הכי נהנתי? אמממממ גיל חמש....=) נכון אתה מתתתתתתתתתתתתתתתתת להגיע לשם כבר?לאןןן??? אני כן מתה להיות כבר בת 17!מ-ת-ה אממממממ לא.....=\ אוקי ספר לי איך היה היום בבצפר בשלושה מילים? היה לי מבחן הכנת שיעורי בית? לא... אוהב מתמטיקה? אמממממ אלגברה, יאפפפפ וגם קצת גיאומטריה.... ואנגלית? אמממ את השפה כן...את השיעורים לא, כי אנחנו קוראים העיקר סיפורים משעממים...אררררר זהו,שאלון מעצבן פשוט שיעמם לי

עונה

איך מרגיש היום?טוב איזה שיר אתה הכי אוהב?לאדעת וערוץ בטלוויזיה?== מרוצה ממה שיש לך?== אם לא מה אתה רוצה להוסיף לחייך?== אתה קיבוצניק?לא אם לא-חבל.... טוב יש לך הרבה חברים? רגיל אוהב אותם? כן....... שונא ארסים ופרחות או שאין לך בעיה איתם?היה נחמד אם הם לא היו אבל לא שונאת אותם במיוחד אתה מגדיר ת עצמך כאחד מהם?לא.. אתה אוהב את עצמך בתור בנאדם?.. איזה תכונה שבך אתה הכי אוהב?.. והכי לא אוהב?.. מה הלהקה האהובה?... ותוכנית הטלוויזיה?.. וצבע?.. אם יכולת לקפוץ או לחזור לגיל מסויים לאיזה גיל היית קופץ או חוזר? לא הייתי. נכון אתה מתתתתתתתתתתתתתתתתת להגיע לשם כבר?לא... אני כן מתה להיות כבר בת 17!מ-ת-ה אל. אוקי ספר לי איך היה היום בבצפר בשלושה מילים? לא משו בכלל הכנת שיעורי בית? לא אוהב מתמטיקה? לא ואנגלית? לא זהו,שאלון מעצבן פשוט שיעמם לי

../images/Emo42.gifעונה..../images/Emo42.gif../images/Emo70.gif

איך מרגיש היום?אחלה..אני הולכת להופעה של שרית חדד..
איזה שיר אתה הכי אוהב?Gasolina...
וערוץ בטלוויזיה?ערוץ 3 או 22.. מרוצה ממה שיש לך?אממ כןן..
אם לא מה אתה רוצה להוסיף לחייך?כלוםם..
אתה קיבוצניק?לאא.. אם לא-חבל.... יש לך הרבה חברים?אממ כן .. אוהב אותם?כמובן..מתה עליהם..
שונא ארסים ופרחות או שאין לך בעיה איתם?אין לי בעיה איתםם..
אתה מגדיר ת עצמך כאחד מהם?לאא.. אתה אוהב את עצמך בתור בנאדם?כןן..חחחח...
איזה תכונה שבך אתה הכי אוהב?אממ הומור נראה לי..
והכי לא אוהב?סקרנות.. מה הלהקה האהובה?אין...אולי פארנויה נערףף..:-\ ותוכנית הטלוויזיה?תשוקת הנצים..
וצבע?כתום&ירוק..
אם יכולת לקפוץ או לחזור לגיל מסויים לאיזה גיל היית קופץ או חוזר?אממ לא יודעת אולי לכיתה ו'..
נכון אתה מתתתתתתתתתתתתתתתתת להגיע לשם כבר?לא כ''כ..חחח..
אני כן מתה להיות כבר בת 17!מ-ת-ה אוקי ספר לי איך היה היום בבצפר בשלושה מילים?כיף,מצחיק,ארוך..
הכנת שיעורי בית?כןן..+מערכת..חחח..
אוהב מתמטיקה?ממש לא..8~} ואנגלית?קצתת..
שאלון חמדמד..
מאיוש..

משעמם לי...ואין לי כוח לסדר עוד....

איך מרגיש היום? אממ...טוב איזה שיר אתה הכי אוהב? כל מיני וערוץ בטלוויזיה? 22 מרוצה ממה שיש לך? כן אם לא מה אתה רוצה להוסיף לחייך? קצת יותר חוכמה אתה קיבוצניק? לא אם לא-חבל....נכון יש לך הרבה חברים? אפשר לומר שכן אוהב אותם? כן שונא ארסים ופרחות או שאין לך בעיה איתם? שונאת...אבל יש פרחות טובות אתה מגדיר את עצמך כאחד מהם? ממש לא אתה אוהב את עצמך בתור בנאדם? כן איזה תכונה שבך אתה הכי אוהב? זה שאני אמיתית לרוב, ושומרת סודות... והכי לא אוהב? עצלנות, אני חייבת לשנות את זה מה הלהקה האהובה? היי פייב, למרות שכבר לא קיימת. ותוכנית הטלוויזיה? חדשות
חח סתם...לא יודעת וצבע? אדום אם יכולת לקפוץ או לחזור לגיל מסויים לאיזה גיל היית קופץ או חוזר? אממ...לגיל של גן חובה...כי זה ממש כיף... נכון אתה מתתתתתתתתתתתתתתתתת להגיע לשם כבר? כןןןןןןןןןןןןן אני כן מתה להיות כבר בת 17!מ-ת-ה אוקי ספר לי איך היה היום בבצפר בשלושה מילים? ממש ממש מעייף. וכותבים שלוש מילים. לא שלושה. מילה זו נקבה. שלושה זה בזכר. הכנת שיעורי בית? כן, את הרוב אוהב מתמטיקה? לא ממש ואנגלית? לא יותר ממתמטיקה.

PennyLaneM

New member
...

איך מרגיש היום? נחמד. איזה שיר אתה הכי אוהב? יש המון! וערוץ בטלוויזיה? יס וויקאנד,או ערוץ 3. מרוצה ממה שיש לך? כן. אם לא מה אתה רוצה להוסיף לחייך? אני אשמח להוסיף קצת אקשן P: אתה קיבוצניק? לא. אם לא-חבל.... יש לך הרבה חברים? כן. אוהב אותם? לא את כולם. שונא ארסים ופרחות או שאין לך בעיה איתם? שונאת את רובם. אתה מגדיר ת עצמך כאחד מהם? לא. אתה אוהב את עצמך בתור בנאדם? כן. איזה תכונה שבך אתה הכי אוהב? כנות. והכי לא אוהב? חוסר סבלנות. מה הלהקה האהובה? יש הרבה. ותוכנית הטלוויזיה? אין לי תוכנית אהובה. וצבע? וורוד,סגול,ירוק,שחור.. אם יכולת לקפוץ או לחזור לגיל מסויים לאיזה גיל היית קופץ או חוזר? 17. למרות שאני בת 17 ו4 חודשים P: נכון אתה מתתתתתתתתתתתתתתתתת להגיע לשם כבר? אני כן מתה להיות כבר בת 17!מ-ת-ה אוקי ספר לי איך היה היום בבצפר בשלושה מילים? לא כיף בכלל. הכנת שיעורי בית? לא. אוהב מתמטיקה? לא. ואנגלית? לא.

למעלה