שאלון

ady18

Well-known member
שאלון

מה את חושבת על התרבות הישראלית בארץ? האם את שואפת לשנות ולשפר את התרבות הישראלית? איך את חושבת שאת יכולה לשנות אותה, עכשיו ובעתיד? באילו דרכים את תורמת לארץ ולחיים בה כיום (באם בכלל)? האם את מתכוונת להתגייס/מגוייסת/שירתת בצבא? מה את חושבת על משתמטים? האם את מאמינה באימרה:"איש באמונתו יחיה"? האם את פועלת על פיה? האם את מאמינה בחינוך נוקשה וחוקתי או בחינוך גמיש ומבין?

B A W

New member
עונהנהנהנה

מה את חושבת על התרבות הישראלית בארץ? לא אוהבת אותה...אנשים יותר מדי ברוטליים, יותר מדי תוקפנים, חסרי אמונה, חסרי מצפון וחסרי תרבות לפעמים...=\ אבל זאת ההשתקפות של המציאות! האם את שואפת לשנות ולשפר את התרבות הישראלית? אממממ אני משתדלת להתנהג בנימוס, לכבד, לא משנה מה אני מקבלת בעד\ לא מקבלת בעד מנסה להעיר על התנהגות בוטה של אחרים, ויודעת שאת הילדים שלי אני אחנך על פי השקפת חיים שמתאימה לי....=) איך את חושבת שאת יכולה לשנות אותה, עכשיו ובעתיד? בעתיד? לחנך את הילדים שלי להתנהג בצורה שונה מרוב החברה, ועכשיו פשוט להמשיך להתנהג כמו שאני מאמינה. באילו דרכים את תורמת לארץ ולחיים בה כיום (באם בכלל)? אמממממ אני מדריכה בתנועת נוער, אני שומרת על הניקיון בחיים אממממ וזהו? האם את מתכוונת להתגייס/מגוייסת/שירתת בצבא? מתכוונת להתגייס...מקווה...=) מה את חושבת על משתמטים? שאם הם עושים את זה מתוך אידיאולוגיה ומתוך אמונה, ולא מתוך חיפוש אחרי נוחות, שיהיה להם לבריאות! האם את מאמינה באימרה:"איש באמונתו יחיה"? האם את פועלת על פיה? יאפ....משתדלת שכן, ומקווה שכן..מקבלת כל אחד גם אם דרך החיים שלו וגם אם הדעות שלו שונות...=) האם את מאמינה בחינוך נוקשה וחוקתי או בחינוך גמיש ומבין? צריך קצת מכל דבר....גם וגם...כשצריך נוקשות, וכשצריך גמישות והבנה.....=)

מרגישה חרא היום../images/Emo4.gif

את חושבת על התרבות הישראלית בארץ?כן האם את שואפת לשנות ולשפר את התרבות הישראלית?לא,אני רוצה שהיא תשתנה אבל זה לא מה שאני יעשה בחיים שלי איך את חושבת שאת יכולה לשנות אותה, עכשיו ובעתיד?אני לא חושבת שאני יכולה לשנות אותה,אולי יביאו את האיש הזה ששינה את ניו יורק באילו דרכים את תורמת לארץ ולחיים בה כיום (באם בכלל)?מממ..אני רק בת 15 האם את מתכוונת להתגייס/מגוייסת/שירתת בצבא?
לא עכשיו מה את חושבת על משתמטים?כלום האם את מאמינה באימרה:"איש באמונתו יחיה"? האם את פועלת על פיה?מה!? אוף שאלון מעצבן! האם את מאמינה בחינוך נוקשה וחוקתי או בחינוך גמיש ומבין?גמיש ומבין

coullette

New member
^_^

מה את חושבת על התרבות הישראלית בארץ?
תרבות של עארסים האם את שואפת לשנות ולשפר את התרבות הישראלית?
לא איך את חושבת שאת יכולה לשנות אותה, עכשיו ובעתיד?
לא יודעת באילו דרכים את תורמת לארץ ולחיים בה כיום (באם בכלל)?
הממ... האם את מתכוונת להתגייס/מגוייסת/שירתת בצבא?
לא התגייסתי ולא מתכוונת מה את חושבת על משתמטים?
שיעשו מה בראש שלהם האם את מאמינה באימרה:"איש באמונתו יחיה"? האם את פועלת על פיה?
כן האם את מאמינה בחינוך נוקשה וחוקתי או בחינוך גמיש ומבין?
חינוך נוקשה ומבין

irashady

New member
עונה

מה את חושבת על התרבות הישראלית בארץ? אין כמו ישראל תאמינו לי! אין כמונו... אחרי שחוזרים מפולין מבינים כמה שזה ככה!! האם את שואפת לשנות ולשפר את התרבות הישראלית? בחיים לא איך את חושבת שאת יכולה לשנות אותה, עכשיו ובעתיד? לא רוצה לשנות... כל אחד יחייה איך שהוא רוצה... אני לא רואה שום דבר רע אצלנו... חוץ מגזענות שבאמת צרכים ללמד כמה אנשים מה זה סבל בחיים! באילו דרכים את תורמת לארץ ולחיים בה כיום (באם בכלל)? עוד שנה בצה"ל! האם את מתכוונת להתגייס/מגוייסת/שירתת בצבא? ברוווווווררררררר שמתכוונת להתגייס! מה את חושבת על משתמטים? אין להם מקום במדינה הזאת לדעתי! ואני רצינית האם את מאמינה באימרה:"איש באמונתו יחיה"? האם את פועלת על פיה? כן אני מאמינה בה וכל אני פועלת על פיה האם את מאמינה בחינוך נוקשה וחוקתי או בחינוך גמיש ומבין? אני מאמינה בחינוך שמשלב את שניהם ביחד

טלינקה5

New member
אני

מה את חושבת על התרבות הישראלית בארץ? על הפנים, נורא חפיפניקית וגסה כזאת... האם את שואפת לשנות ולשפר את התרבות הישראלית? לא אין לי איך איך את חושבת שאת יכולה לשנות אותה, עכשיו ובעתיד? לא באילו דרכים את תורמת לארץ ולחיים בה כיום (באם בכלל)? לא תורמת, אין לי איך האם את מתכוונת להתגייס/מגוייסת/שירתת בצבא? אני אתגייס מחוסר ברירה מה את חושבת על משתמטים? לא אוהבת אותם... צבא הוא משהו חובה במדינה האם את מאמינה באימרה:"איש באמונתו יחיה"? האם את פועלת על פיה? כן, מאוד, ואני חיה על פיה עד כמה שאני יכולה האם את מאמינה בחינוך נוקשה וחוקתי או בחינוך גמיש ומבין?שילוב של שניהם

למעלה