שאלון

שאלון

שאלון על הלהקה האהובה עליך (במידה ואתה לא אוהב אף להקה תבחר להקה שאתה חושב שהם טובים) הלהקה: 1.מה שם המוזיקאים? 2.איזה שירים יש להם? 3.איזה שיר שלהם אתה אוהב במיוחד? 4.היית בהופעה שלהם? 5.איזה חבר להקה אתה אוהב במיוחד? 6.רואה אותם הרבה באמ טי וי\24? 7.איזה קליפ שלהם אתה מאוד אוהב? 8.היא להקה מצליחה מאוד? 9.נמצא בפורום שלה?יש כזה בתפוז? 10.האלבום הטוב ביותר שלה? 11.כמה דיסקים יש לך שלה? 12.וקלטת הופעה בדי וי די? 13.יש לך פוסטרים שלהם? 14.במידה וזה להקה מחו''ל-כמה תסכים לשלם כדי שיבואו לארץ? 15.ספר מה שאתה יודע על הלהקה

עונה

הלהקה:פינק פלויד 1.מה שם המוזיקאים?סיד בארט,רוג'ר ווטרס,דיויד גילמור, 2.איזה שירים יש להם?החומה,דארק סייד,מוני,מאוור,ראן,פיגס,טיימ,וויש יו וור איר 3.איזה שיר שלהם אתה אוהב במיוחד?החומה,וויש יו וור איר 4.היית בהופעה שלהם?לא,אני קטנה מייד והם זקנים מידי כבר לא עושים הופעות 5.איזה חבר להקה אתה אוהב במיוחד?רוג'ר ווטרס,יש לי דיסק שלו בנפרד 6.רואה אותם הרבה באמ טי וי\24?בvh1 7.איזה קליפ שלהם אתה מאוד אוהב?החומה 8.היא להקה מצליחה מאוד?היא הייתה אחד הלקות הכי מצליחות שהיו אי פעם בעולם המוזיקה הבריטי 9.נמצא בפורום שלה?יש כזה בתפוז?יש כזה,לא נמצאת 10.האלבום הטוב ביותר שלה?החומה 11.כמה דיסקים יש לך שלה?3,עוד מעט 4,מתנה לחג,ועוד 1 של רוג'ר ווטרס 12.וקלטת הופעה בדי וי די?חח לא 13.יש לך פוסטרים שלהם?לא,יש לי הרבה תמונות על המחשב,פוסטרים שלה אין לי 14.במידה וזה להקה מחו''ל-כמה תסכים לשלם כדי שיבואו לארץ?אין לי,ואם היה לי הייתי נותנת את כול מה שיש לי בשביל שהם יבואו 15.ספר מה שאתה יודע על הלהקה: הם להקה בריטית מאוד מאוד מאוד מצליחה,ואין לי כוח להמשיך

adi121

New member
נחמד../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif

אוו מגניב הבעיה שיש יותר מדי להקות שאני אוהבת.. נו טוב נבחר אחת... הלהקה:מוניקה סקס 1.מה שם המוזיקאים?פיטר רוט, שחר אבן צור, יהלי סובול ואלדד גואטה (נדמה לי) 2.איזה שירים יש להם?להתחיל לכתוב את כל השירים שלהם?! אני אכתוב את המוכרים... מכה אפורה, גשם חזק, על הרצפה, איש קש, תן לשים תראש על דיונה, מספיק בנאדם, סאן חוזה 3.איזה שיר שלהם אתה אוהב במיוחד?גשם חזק, דם, 180, הר של בייגעלך, בעיר הזאת ועוד.. 4.היית בהופעה שלהם?כמובן 5.איזה חבר להקה אתה אוהב במיוחד?פיטר רוט ואת השגעונות של שחר 6.רואה אותם הרבה באמ טי וי\24?תאמת לא ממש.. 7.איזה קליפ שלהם אתה מאוד אוהב?איש קש 8.היא להקה מצליחה מאוד?אפשר להגיד שכן.. כמעט כולם שמעו עליה או על אחד השירים שלה 9.נמצא בפורום שלה?יש כזה בתפוז?יש.. אני קוראת לפעמים 10.האלבום הטוב ביותר שלה?יחסים פתוחים 11.כמה דיסקים יש לך שלה?3 12.וקלטת הופעה בדי וי די?אין 13.יש לך פוסטרים שלהם?יש אחד שהוא פרסומת להופעה שהביאו לי אבל זה לא תלוי 15.ספר מה שאתה יודע על הלהקההם התחילו בשנה 1992 הם היו בניו יורק מספר שנים הם התפרקו וחזרו ולא נראה לי שזה מעניין מישהו את כל הקורות חיים שלהם... רק שיחזרו להופיע כבר!!!!! כי אני מתגעגעת להופעות שלהם

d r o r y

New member
תשובות:

שאלון על הלהקה האהובה עליך (במידה ואתה לא אוהב אף להקה תבחר להקה שאתה חושב שהם טובים) הלהקה:אתניקס 1.מה שם המוזיקאים?זאב נחמה,תמיר קלינסקי,גל הדני,גיל אלון. 2.איזה שירים יש להם?מה זאת אומרת??יש להם מאות של שירים.את רוצה דוגמאות?"שיר ישן","קלמנסי","ג'סיקה","קלנדיה","לודידו",ועוד ועוד... 3.איזה שיר שלהם אתה אוהב במיוחד?אני למעשה אוהב את רוב השירים הישנים שלהם.תעשו את החשבון לבד.יש עשרות.רוצה דוגמאות?אז הנה:כל השירים שציינתי בשאלה למעלה(שאלה מ"ס 2),"אין לאן ללכת","עדנייה","השוק של איסתיכלל","אם את יכולה","לא לבד","יפה בחלון","אדם ונחש","חלום","קאדילק ג'ו","חברון",ועוד רבים וטובים... 4.היית בהופעה שלהם?כן.בשתיים.אחת פה בנתניה לפני כמעט עשור,ואחת בירושליים לפני כמה חודשים,לציון 20 שנות פעילות של הלהקה. 5.איזה חבר להקה אתה אוהב במיוחד?אין אחד מיוחד. 6.רואה אותם הרבה באמ טי וי\24?לא ממש 7.איזה קליפ שלהם אתה מאוד אוהב?יצא לי לראות רק את הקליפ של "לא לבד".וזה קליפ מדהים. 8.היא להקה מצליחה מאוד?כיום ככה ככה,אבל בשנות ה 90 המוקדמות הם היו הלהקה המצליחה והפופולרית ביותר בארץ.שלטו ללא עוררין במוזיקה הישראלית. 9.נמצא בפורום שלה?יש כזה בתפוז?כן,נמצא.יש להם פורום בתפוז 10.האלבום הטוב ביותר שלה?וואלה,לא יודע.יש הרבה. 11.כמה דיסקים יש לך שלה?איזה ארבעה דיסקים,פלוס קלטת אחת. 12.וקלטת הופעה בדי וי די?אין 13.יש לך פוסטרים שלהם?לא. 14.במידה וזה להקה מחו''ל-כמה תסכים לשלם כדי שיבואו לארץ?לא הבנתי בכלל את שאלתך! 15.ספר מה שאתה יודע על הלהקה:להקת אתניקס היתה בהתחלה להקת "מוסקבה",באמצע שנות ה 80.כ"מוסקבה" היא לא הצליחה במיוחד,התפרקה אחריי איזה ארבע שנים,ואז הוקמה מחדש כלהקת אתניקס.לזאב נחמה ותמיר קלינסקי הצטרפו גל הדני וגיל אלון,ותוך זמן קצר יחסית הלהקה טיפסה לצמרת של המוזיקה הישראלית ואף נהיתה ללהקה המצליחה ביותר בארץ.מ 90' עד 95' לא היו לאתניקס כמעט מתחרים,כשהלהקה זוכה במשך כמה שנים רצופות בתואר של "להקת השנה" ושולטת ביד רמה בתעשיית המוזיקה הישראלית.הלהקה הוציאה אלבומיי פלטינה ואוספים רבים במשך שנות פעילותה,ולא מזמן חגגה 20שנות פעילות ביחד.אני חושב שזה אומר הכל... להקה שפשוט גדלתי עליה,יותר מאשר כל להקה אחרת,ולא הפסקתי לשמוע אותה מאז שהתאהבתי במוזיקה שלה(מכיתה ו'/ז' בערך).הלהקה,בה' הידיעה,של כל הזמנים בישראל,וכמובן שבשבילי גם בעולם. _|_____|_____|_____|_____|_____|_____|___

Invisible Eden

New member
אני-

הלהקה: נירוונה. 1.מה שם המוזיקאים? קורט, דייב, קירסט 2.איזה שירים יש להם? טוביםP: 3.איזה שיר שלהם אתה אוהב במיוחד? YOU KNOW YOU'RE RIGHT 4.היית בהופעה שלהם? הלוואי. 5.איזה חבר להקה אתה אוהב במיוחד? קורט קוביין זכרונו לברכה. 6.רואה אותם הרבה באמ טי וי\24? קצת בעיה בהתחשב בעובדה שהם לא קיימים כבר 11 שנים. 7.איזה קליפ שלהם אתה מאוד אוהב? SMELLS LIKE TEEN SPIRIT משעשע 8.היא להקה מצליחה מאוד? הצליחה. 9.נמצא בפורום שלה?יש כזה בתפוז? יש. עצוב לי מדיי אז לא. 10.האלבום הטוב ביותר שלה? כל אחד ואחד שהם הוציאו אי פעם. 11.כמה דיסקים יש לך שלה? כולם. 12.וקלטת הופעה בדי וי די? לא 13.יש לך פוסטרים שלהם? של קורט 14.במידה וזה להקה מחו''ל-כמה תסכים לשלם כדי שיבואו לארץ? ;[ די בעיה בהתחשב שאחד מהם כבר לא קיים 15.ספר מה שאתה יודע על הלהקה- אני יודעת המון על קורט אבל....

נירוווווווווווווונה!!!!!!!1../images/Emo99.gif

זה הדבר הכי יפה שאי פעם היה,על כדור הארץ אין הקה שאני יותר אוהבת! קוט קובין!הבן אדם הכי מדהים בהיסטוריה! חח אני מדברת כילו הכרתי אותו האמת היא שלא,אני פשוט.... אני ממש...אוף! מאוהבת!
תאמין לי אני אומרת את זה אם דמעות בעיניים[ קורט קובין

גרין דייייי רולזזז../images/Emo99.gif

שאלון על הלהקה האהובה עליך (במידה ואתה לא אוהב אף להקה תבחר להקה שאתה חושב שהם טובים) הלהקה:גרין דיי
1.מה שם המוזיקאים?בילי ג'ו,מייק,טרה 2.איזה שירים יש להם?המחוןן 3.איזה שיר שלהם אתה אוהב במיוחד?אמריקן אידיוט 4.היית בהופעה שלהם?הם מבריטניה,במקרה. 5.איזה חבר להקה אתה אוהב במיוחד?בילי ג'וווווווווווווו
6.רואה אותם הרבה באמ טי וי\24?בערך 7.איזה קליפ שלהם אתה מאוד אוהב?בלוורוד אוף ברוקין דרימס 8.היא להקה מצליחה מאוד?מאוד 9.נמצא בפורום שלה?יש כזה בתפוז?כן 10.האלבום הטוב ביותר שלה?אמריקן אידיוט ודוקי 11.כמה דיסקים יש לך שלה?7 12.וקלטת הופעה בדי וי די?2 או 1 13.יש לך פוסטרים שלהם?המוןן 14.במידה וזה להקה מחו''ל-כמה תסכים לשלם כדי שיבואו לארץ?מיליוניםםםם 15.ספר מה שאתה יודע על הלהקה-אני יודעת הכול אין לי כוח

טעות

התכוונתי שיש להם המון שירים ושאין לי 7 דיסקים לי יש רק 1 אבל להם יש 7

../images/Emo151.gif עונה../images/Emo3.gif

הלהקה: בקסטריט בויזזז
1.מה שם המוזיקאים? אממ הווי ניק אמממממ.... מאיפה לי לזכור נו=/ 2.איזה שירים יש להם? המוווווווווווווווון 3.איזה שיר שלהם אתה אוהב במיוחד? אממ I want it that way ויש עוד כמה שאין לי כוח לכתוב.. 4.היית בהופעה שלהם? לא אבל מאוד רוצה
5.איזה חבר להקה אתה אוהב במיוחד? ניקקקקק
6.רואה אותם הרבה באמ טי וי\24? אממ כמה פעמים.. 7.איזה קליפ שלהם אתה מאוד אוהב? לא מתה על הקליפים..=/ 8.היא להקה מצליחה מאוד?הם היו להקה מאוד מצליחה אבל אז הם התפרקו חזרו ושוב התפרקו ועכשיו הם חזרו והם להקה ישנה מאוד אבל פעם הם היו מצליחים מאוד ועכשיו הם חוזרים..
9.נמצא בפורום שלה?יש כזה בתפוז? יאפפ
10.האלבום הטוב ביותר שלה? לא יודעת 11.כמה דיסקים יש לך שלה? יש לי את כולם.. יותר נכון יהיו לי.. מבת דודה שלי
12.וקלטת הופעה בדי וי די? 2.. שוב.. מהבת דודה
13.יש לך פוסטרים שלהם?אממ אני אבקש מאותה בת דודה.. 14.במידה וזה להקה מחו''ל-כמה תסכים לשלם כדי שיבואו לארץ? כמה שצריך
15.ספר מה שאתה יודע על הלהקה: הכול על הכול אבל אין לי כוח לספר

coullette

New member
^_^

הלהקה:
לא יודעת,חייבם לבחור? הממ...נלך על...circle jerks 1.מה שם המוזיקאים?
לא יודעת 2.איזה שירים יש להם?
יש שלהם הרבה 3.איזה שיר שלהם אתה אוהב במיוחד?
wild in the streets 4.היית בהופעה שלהם?
לא 5.איזה חבר להקה אתה אוהב במיוחד?
לא אוהבת 6.רואה אותם הרבה באמ טי וי\24?
לא זה להקה שלא מופיעה בMTV 7.איזה קליפ שלהם אתה מאוד אוהב?
לא יודעת 8.היא להקה מצליחה מאוד?
אולי 9.נמצא בפורום שלה?יש כזה בתפוז?
לא 10.האלבום הטוב ביותר שלה?
לא יודעת.. 11.כמה דיסקים יש לך שלה?
אין 12.וקלטת הופעה בדי וי די?
אין 13.יש לך פוסטרים שלהם?
לא 14.במידה וזה להקה מחו''ל-כמה תסכים לשלם כדי שיבואו לארץ?
שקל 15.ספר מה שאתה יודע על הלהקה
יש להם שירים יפים וזהו!

אני? כה

הלהקה: אממ מי נקח? נירוונה נו, דיי צפוי 1.מה שם המוזיקאים? קורט קוביין, קריס נובלסיק, דייב גרוהל 2.איזה שירים יש להם? המון:) 3.איזה שיר שלהם אתה אוהב במיוחד? אין אחד ספציפי 4.היית בהופעה שלהם? לא, הלוואי. 5.איזה חבר להקה אתה אוהב במיוחד? קורט 6.רואה אותם הרבה באמ טי וי\24? ממש לא 7.איזה קליפ שלהם אתה מאוד אוהב? In bloom 8.היא להקה מצליחה מאוד? לפי דעתי כן. 9.נמצא בפורום שלה?יש כזה בתפוז? כן, יש, ואני נמצאת בו מידי פעם. 10.האלבום הטוב ביותר שלה? המון, נברמיינד, בליץ', אין אוטרו.. 11.כמה דיסקים יש לך שלה? אממ... אני חושבת ש6 ככה, אנלא בטוחה בכלל.. אולי 7? ויש גם את הקופסא שיצאה לא מזמן 12.וקלטת הופעה בדי וי די? יש גם כמה... ההופעה מצרפת, ויש את הדיוידי מהאוסף שיצא לא מזמן 13.יש לך פוסטרים שלהם? כן, אחד קטן שלא שמתי עדיין, ואחד יחסית גדול... מכסה לי קיר שלם. 14.במידה וזה להקה מחו''ל-כמה תסכים לשלם כדי שיבואו לארץ? הרבה, המון, אבל הם לא:( קורט מת:( 15.ספר מה שאתה יודע על הלהקה: יותר מידיי, דיי קשה לספר הכל כאן.. אבל תאחלס, זאת להקה גראנג' משנות ה90.. הלהיט המצליח ביותר שלהם זה סמלז לייק טין ספיריט, הסולן קורט קוביין התאבד... ויש עוד המון

irashady

New member
מ=ש=י=נ=ה

הלהקה: 1.מה שם המוזיקאים? יובל בנאי, שלומי ברכה, איגי דיין, אבנר חודרוב ומייקל בנסון 2.איזה שירים יש להם? שאני יתחיל לכתוב?! טוב נו.... אבל אין אבנר סעדון אהבת אותי אהובתי אוהב אותך מישל אופטיקאי מדופלם אז למה לי פוליטיקה עכשיו אחכה לך בשדות איזה איש איזה יום יפה אין מקום אחר אישה אכזבה אנה אנחנו שניים אני כל-כך שמח אני עף אניגודין הארי קריש דם את באה לבקר את לא כמו כולם בדרך אל הים בואי וניפול בלדה לסוכן הכפול בלש דטקטיב בן המלך בן-גוריון בנות הים בסיפור שלא נגמר בספסל מול האגם ברחובות שלנו גברת שרה השכנה ג'וני האדום דני ד"ר קליני הוא מאמין הו סלסלאת היא התווכחה איתו שעות הייתי אתמול הכוכבים דולקים על אש קטנה הכל התחיל בנאצר הכל עוד אפשרי המשפט המתאגרף הנחש הנסיכה העמותה לחקר התמותה התותח מצלצל פעמיים התשובה ואולי עכשיו זה לא יכול להיות ישן זירו נפל מעץ ענק חלומות נעימים חמור עיוור ילדתי כולם אומרים לי תזהר כי לא בא לה כל יום אני בולש כרים עבדול זמר להתראות נעורים שלום אהבה לילה בעיר למטה נרד מדברים עלייך מה אני עושה למעני מי יודע מדוע ולמה לובשת הזברה פיג'מה מילים ועוד מילים מכונית מעבר להרי העמלק מעגל נפתח מפלצות התהילה משהו קטן וטוב נגעה בשמיים נובל נשק חם סוזי בלי היד סר חינה עכשיו את בוכה על פני השטח עתיד מתוק פולארויד פחי שואו צעד מחושב קאנטרי ג'ו קויפק מויאק קפוט רומנטיקה עתידנית ריקוד המכונה רכבות רכבת לילה לקהיר רני בפריז שט אלייך שיר הקופסא שלג צח שלומית בונה סוכה שלח לי מלאך שלמונזה תחזור תחזור תתעורר 3.איזה שיר שלהם אתה אוהב במיוחד? כמעט את כולם 4.היית בהופעה שלהם? ב- 5.... עוד 3 שבועות השישית 5.איזה חבר להקה אתה אוהב במיוחד? איגיייי 6.רואה אותם הרבה באמ טי וי\24? 24... לפעמים יוצא לראות 7.איזה קליפ שלהם אתה מאוד אוהב? התשובה 8.היא להקה מצליחה מאוד? כןןןןןןןן 9.נמצא בפורום שלה?יש כזה בתפוז? ב-רור 333! 10.האלבום הטוב ביותר שלה? מפלצות התהילה 11.כמה דיסקים יש לך שלה? אמממ 12.וקלטת הופעה בדי וי די? 1 13.יש לך פוסטרים שלהם? יס 14.במידה וזה להקה מחו''ל-כמה תסכים לשלם כדי שיבואו לארץ? 15.ספר מה שאתה יודע על הלהקה יש הרבה.... נו באמת

ביטלס

הלהקה: the beatles 1.מה שם המוזיקאים? סר ג'ון לנון סר פול מקרטני סר ג'ורג' הריסון סר רינגו סטאר 2.איזה שירים יש להם? כדאי שאני אתחיל אלינור ריגבי הצילו יום בחיים פני ליין צוללת צהובה שדות תותים לנצח שיר מס' 9 ועוד 3.איזה שיר שלהם אתה אוהב במיוחד?פני ליין והנה באה השמש 4.היית בהופעה שלהם? לא זה קצת בעייתי נולדתי 13 שנה אחרי שהתפרקו 5.איזה חבר להקה אתה אוהב במיוחד? פול מקרטני 6.רואה אותם הרבה באמ טי וי\24? לא אולי את מקרטני מידי פעם בVH1 7.איזה קליפ שלהם אתה מאוד אוהב? שדות תותים לנצח 8.היא להקה מצליחה מאוד? נראה לי שכן 9.נמצא בפורום שלה?יש כזה בתפוז? כן 10.האלבום הטוב ביותר שלה? אייבי רוד 11.כמה דיסקים יש לך שלה? 6 12.וקלטת הופעה בדי וי די? 1 13.יש לך פוסטרים שלהם?כן של סרג'נט פפר עם כל כוכבי העבר 14.במידה וזה להקה מחו''ל-כמה תסכים לשלם כדי שיבואו לארץ? מלא זה יקרה אבל 1000 שקל 15.ספר מה שאתה יודע על הלהקה בעברית קוראים להם החיפושיות

למעלה