שאלון

שאלון

מה שלומך? מה השיר האהוב עלייך? והצבע? והלהקה? והזמר? והזמרת? והדיסק? וספר? וסרט? אוהב את בצפר אולי קצת? למה לא-למהה כן? מכור למחשב? וואלה גמני! הדבר האחרון שקנית? תוכנית טלוויזיה אהובה? עונה אהובה? דיסק אחרון שקנית? יש חבר\ה? אוהב לדבר בלפון? מקצוע אהוב? מקבל מתנה לראש השנה? איזה? מממ אוהב חגים? איזה חג? זה או זה: מוזיקה או אמונות? ברי סחרוף או עברי לידר? ג'וליה רוברטס או ג'ניפר אניסטון? ביטלס או פינק פלויד? בריכה או ים? חורף או קיץ? אביב או סתיו? בר מצווה או חתונה? דיסק מקורי או צרוב? פריקים או ארסים? מתמטיקה או אנגלית? משינה או סינרגיה? בלו או בקסטריט בויז? לאהוב או לשנוא? לב או פיס? תחילת השנה או סופה? חצאית קצרה או ארוכה? מחשב או טי.וי?

../images/Emo23.gif

מה שלומך?הכול טוב מה השיר האהוב עלייך?יש הרבה..בעיקר של דה ביטלס.. והצבע?שחור&תכלת והלהקה?יש הרבה קולדפליי פינק פלויד נירוונה לד זפלין רד הוט צ'ילי פפרס לד זפלין דה ביטלס קווין אר אי אמ והזמר?יש הרבה בוב מארלי ג'ון לנון קורט קוביין אלטון ג'ון מייקל סטייפ אביב גפן ברי סחרוף אהוד בנאי והזמרת?אין כלום!! והדיסק?ממ...נברמיינד-של נירוונה וספר?נופ. וסרט?שחקי אותה מותק אוהב את בצפר אולי קצת?ממממ..כן כלומר נחמד! למה לא-למהה כן?כי יש חברים להיות איתם והלימודים לא קשים בינתיים נראה בהמשך מכור למחשב?כן וואלה גמני! הדבר האחרון שקנית?מממ...אם אני לא טועה...אז סוכריה על מקל תוכנית טלוויזיה אהובה?חברים עונה אהובה?סוף האביב דיסק אחרון שקנית?פינק פלויד יש חבר\ה?
אוהב לדבר בלפון?
מקצוע אהוב?אנגלית מקבל מתנה לראש השנה?כן איזה?דיסק ובגדים מממ אוהב חגים?כן איזה חג?פסח זה או זה: מוזיקה או אמונות?מיוזיק!!! ברי סחרוף או עברי לידר?ברי סחרוף ג'וליה רוברטס או ג'ניפר אניסטון?ג'ניפר אניסטון ביטלס או פינק פלויד?שניהם בריכה או ים?בריכה חורף או קיץ?שניהם אביב או סתיו?אביב בר מצווה או חתונה?בר מצווה דיסק מקורי או צרוב?מקורי פריקים או ארסים?פריקיפ מתמטיקה או אנגלית?אנגלית משינה או סינרגיה?משינה[ בלו או בקסטריט בויז?בלו לאהוב או לשנוא?לאהוב לב או פיס?פיס תחילת השנה או סופה?סופה חצאית קצרה או ארוכה?ארוכה מחשב או טי.וי?מחשב

מיקמיק 1

New member
עונהה

מה שלומך? הכל מצוין מה איתך? מה השיר האהוב עלייך?אהבה קטנה, אמצי הלילה בכפר והיא יודעת והצבע?תכלת והלהקה?היהודים והזמר?ממ..רן דנקר הראל מויאל והזמרת?נינט טייב
שירי מימון ומירי מסיקה והדיסק?מממ..הדיסק החדש של שירי מימון וספר?יש כמה.. וסרט?סלולרי אוהב את בצפר אולי קצת?מממ..כן לפעמים כן ולפעמים לא למה לא-למהה כן?למה כן-כי כייף וחשוב ללמוד..וחוץ מזה אני אוהבת ללמוד.. מכור למחשב?כן וואלה גמני! הדבר האחרון שקנית?ג'ינס תוכנית טלוויזיה אהובה?
השיר שלנו
עונה אהובה?אביב וחורף בעצם גם קיץ.. דיסק אחרון שקנית?של שירי מימון יש חבר\ה?לא אוהב לדבר בלפון?כן מקצוע אהוב?מתמטיקה מקבל מתנה לראש השנה?כן איזה?לאדעתת.. מממ אוהב חגים?כן.. איזה חג?פסח ראש השנה וחנוכה..גם טו בשבט זה או זה: מוזיקה או אמונות?מוזיקה ברי סחרוף או עברי לידר?אפחדד ג'וליה רוברטס או ג'ניפר אניסטון?ג'ניפר ביטלס או פינק פלויד?אפחדד בריכה או ים?שניהם חורף או קיץ?חורף אביב או סתיו?אביב בר מצווה או חתונה?בר מצווה דיסק מקורי או צרוב?מקורי פריקים או ארסים?אפחד מתמטיקה או אנגלית?מתמטיקה משינה או סינרגיה?משינה בלו או בקסטריט בויז?באקסטריט בויז לאהוב או לשנוא?לאהוב לב או פיס?לב תחילת השנה או סופה?גם וגם חצאית קצרה או ארוכה?קצרה מחשב או טי.וי? מחשב

B A W

New member
עונהנהנהנההנה

מה שלומך? ככה ככה...כבר לא כואב לי כ"כ הרבה.... מה השיר האהוב עלייך? אמממממ שיר הנושא של "להציל את הטיטנים" ו sitting down here והצבע? ירוק + שחור והלהקה? black eyed peas והזמר? אמממממ עברי לידר והזמרת? לא יודעת והדיסק? הרבה וספר? מר ורטיגו הצוואה, ועיני דרקון וסרט? בורות, להציל את הטיטנים ופרל הארבור! אוהב את בצפר אולי קצת? כן...=) למה לא-למהה כן? אממממ כי יש לי מורים ענקייים, מצחיקים והכי שווה בבצפר... מכור למחשב?אמממ ברגעי שעמום, כןןןןן וואלה גמני! הדבר האחרון שקנית? אממממ ברד, אתמול תוכנית טלוויזיה אהובה? זהות בדויה עונה אהובה? חוווורררףףףף דיסק אחרון שקנית? לא זוכרת...=\ יש חבר\ה? לא...=\ אוהב לדבר בלפון? אממממממממ ככה...לפעמים ממש אין לי חשק...מעדיפה פנים מול פנים מקצוע אהוב? כימיה וביולוגיה, ופיזיולוגיה...=) ופסיכולוגיה! מקבל מתנה לראש השנה? יאפ איזה? כסף בד"כ... מממ אוהב חגים?מאודדדד איזה חג? אממ חנוכה....=) זה או זה: מוזיקה או אמונות? לא הבנתי מה הקשר, אז גם וגם! ברי סחרוף או עברי לידר? עברי לידר ג'וליה רוברטס או ג'ניפר אניסטון? ג'וליה רוברטס ביטלס או פינק פלויד? פינק פלויד בריכה או ים? בריכה חורף או קיץ? חורףףףףףףףףףףף! אביב או סתיו? סתיווו בר מצווה או חתונה? אמממ לא יודעת....אני משערת שבר מצווה, כי אנשים יכולים להתחתן כמה וכמה פעמים בחיים, אבל בר מצווה יש רק פעם אחת! דיסק מקורי או צרוב? מקורי! פריקים או ארסים? פריייקיים מתמטיקה או אנגלית? עם המורים הטמבלים שיש לי לא זה ולא זה...אבל אמממ לא יודעת משינה או סינרגיה? לא יודת... בלו או בקסטריט בויז? גם וגם לאהוב או לשנוא? לאהוווווב לב או פיס? לב תחילת השנה או סופה? לא זה ולא זה... חצאית קצרה או ארוכה? ארוכה מחשב או טי.וי? טלוויזיה!

מסטולית

New member
חה :)

מה שלומך? יהיה טוב. מה השיר האהוב עלייך? אקדח \ אביתר בנאי. והצבע? שחור. הלהקה? אלג'יר. והזמר? אביב גפן. והזמרת? שילה פרבר. והדיסק? חלולים \ אביב גפן. וספר? אופטימיות נצחית. וסרט? ארמגדון. אוהב את בצפר אולי קצת? קצת. למה לא-למהה כן? כי בהסתכלות לאחור זה קצת חסר. מכור למחשב? כה. וואלה גמני! הדבר האחרון שקנית? מכנס. תוכנית טלוויזיה אהובה? חברים. עונה אהובה? אביב. דיסק אחרון שקנית? אביתר בנאי. יש חבר\ה? לא. אוהב לדבר בלפון? כה. מקצוע אהוב? אין. מקבל מתנה לראש השנה? לפעמים. איזה? כסף או משו. מממ אוהב חגים? כן, מאוד. איזה חג? פורים בעיקר, עצמאות, חנוכה.. את רובם. זה או זה: מוזיקה או אמונות? מוזיקה. ברי סחרוף או עברי לידר? ברי. ג'וליה רוברטס או ג'ניפר אניסטון? ג'וליה. ביטלס או פינק פלויד? פינק פלויד. בריכה או ים? ים. חורף או קיץ? חורף. אביב או סתיו? אביב. בר מצווה או חתונה? חתונה!!!1 דיסק מקורי או צרוב? מקורי. פריקים או ארסים? בוגר. מתמטיקה או אנגלית? מתמטיקה. משינה או סינרגיה? לא סובלת את שניהם. בלו או בקסטריט בויז? בלו. לאהוב או לשנוא? לאהוב. כמובן. לב או פיס? פיס. תחילת השנה או סופה? תחילה, נראה לי. חצאית קצרה או ארוכה? קצרה. מחשב או טי.וי? מחשב.

KiaritChan

New member
[:

מה שלומך? קצת מבואסת. אבל חפיף מה השיר האהוב עלייך? YOU והצבע? כחולבןשחור והלהקה? Malice mizer , Janne Da Arc והזמר? miyavi,gackt והזמרת? :\ והדיסק? XD וספר? רומח הדרקון ^^ וסרט? כרגע?טיסה לילית. אוהב את בצפר אולי קצת? רק קצת. ^^ למה לא-למהה כן? XD כי ככה. מכור למחשב?דע וואלה גמני! הדבר האחרון שקנית? לאזוכרת.שעון כזה..XD? תוכנית טלוויזיה אהובה? X: עונה אהובה? XD דיסק אחרון שקנית? לאקניתי.הכלצרוב יש חבר\ה? לע D: אוהב לדבר בלפון? לפון?XD סתאם.כע.תלוי עם מי מקצוע אהוב? ספורט מקבל מתנה לראש השנה? דע איזה? לאדעת XD תשאלו את סבתא מממ אוהב חגים? כע איזה חג? פסח.החופש..*.* זה או זה: מוזיקה או אמונות? מוזיקה ברי סחרוף או עברי לידר? עברי לידר.! ג'וליה רוברטס או ג'ניפר אניסטון? XD ביטלס או פינק פלויד? P: בריכה או ים? ים חורף או קיץ? חורף אביב או סתיו? סתיו בר מצווה או חתונה? חתונע דיסק מקורי או צרוב? צרוב פריקים או ארסים? פריקים מתמטיקה או אנגלית? אנגלית משינה או סינרגיה? משינה בלו או בקסטריט בויז? בלט לאהוב או לשנוא? לשנוא D: לב או פיס? לב XD תחילת השנה או סופה? סופה חצאית קצרה או ארוכה? מכנס D: ארוך.ג'ינס. מחשב או טי.וי? מחשב D:

sapi1212

New member
עונה

מה שלומך? פסיידר מה השיר האהוב עלייך? "אולי" והצבע?שחור והלהקה?גרין דיי והזמר?אין מישהו מסוים.. והזמרת?רוני
והדיסק?לא עוצרת וספר? "קיץ אחד ביחד" וסרט? "מים אפלים" אוהב את בצפר אולי קצת? אוהבת למה לא-למהה כן? לא דעת כיף ללמוד אני בעצמי לא דעת למה מכור למחשב? כן וואלה גמני!וואלה?! הדבר האחרון שקנית? לא זוכרת... אולי עיתון.. תוכנית טלוויזיה אהובה? השמינייה עונה אהובה? חורף דיסק אחרון שקנית? לא עוצרת יש חבר\ה? לא אוהב לדבר בלפון? לא מקצוע אהוב? ערבית מקבל מתנה לראש השנה? לא יודעת נראה לי שכן איזה? צניחה
מממ אוהב חגים? מאוד איזה חג? חנוכה
זה או זה: מוזיקה או אמונות?מוסיקה ברי סחרוף או עברי לידר? עברי לידר ג'וליה רוברטס או ג'ניפר אניסטון? ג'ניפר אניסטון ביטלס או פינק פלויד? פינק פלויד בריכה או ים? בריכה חורף או קיץ? חורף אביב או סתיו? סתיו בר מצווה או חתונה? חתונה דיסק מקורי או צרוב? מקורי פריקים או ארסים? פריקים מתמטיקה או אנגלית? אנגלית משינה או סינרגיה? משינה בלו או בקסטריט בויז? בלו לאהוב או לשנוא?לאהוב לב או פיס? פיס תחילת השנה או סופה? סופה חצאית קצרה או ארוכה? שונאת חצאיות מחשב או טי.וי? מחשה

../images/Emo110.gif

מה שלומך? פסדר[: מה השיר האהוב עלייך? יש כמה והצבע? כחול והלהקה? אוונסנס והזמר? הראל סקעת והזמרת? שירי מימון, מירי מסיקה והדיסק? שירי מימון וספר? לא אוהבת וסרט? יש כמה אוהב את בצפר אולי קצת? לא
למה לא-למהה כן? במ'ת צריך להסביר?
מכור למחשב? יס וואלה גמני!
הדבר האחרון שקנית? אמממ לוזוכרת
אני בקושי זוכרת מה עשיתי לפני שעה.. חח ככה זה שאני קמה כל יום בשש.. אני מסטולה כל היום:S תוכנית טלוויזיה אהובה? אהבה מעבר לפינה עונה אהובה? 1 דיסק אחרון שקנית? של שירי יש חבר\ה? לא אוהב לדבר בלפון? כן די מקצוע אהוב? אין מקבל מתנה לראש השנה? נראלי
איזה? לוידעת מממ אוהב חגים? ככה.. תלוי
איזה חג? ^ זה או זה
מוזיקה או אמונות? מוזיקה ברי סחרוף או עברי לידר? עברי ג'וליה רוברטס או ג'ניפר אניסטון? ג'ניפר ביטלס או פינק פלויד? לוידעת בריכה או ים? בריכה חורף או קיץ? אפחד אביב או סתיו? אביב בר מצווה או חתונה? בר מצווה דיסק מקורי או צרוב? מקורי פריקים או ארסים? לא ולא מתמטיקה או אנגלית? אפחד מהם משינה או סינרגיה? אמממ לוידעת.. שניהם בסדר כזה
בלו או בקסטריט בויז? בקסטרי בוייזז לאהוב או לשנוא? לאהוב לב או פיס? הא?
תחילת השנה או סופה? סופה, אופקורס
חצאית קצרה או ארוכה? קצרה נראלי
תלוי איך ולאיפה וכל זה
מחשב או טי.וי? שניהם

רונוש12

New member
עונהה=)../images/Emo76.gif

מה שלומך?סבבה מה השיר האהוב עלייך?בעברית-ניסים עברי לידר-בלועזית-כול השירים של גרין דיי והצבע?ורוד והלהקה?גרין דיי-רולזזז
והזמר?עברי לידררר
והזמרת?שירי מימון?.. והדיסק?אמריקן אידיוט וספר?לאדעת וסרט?לאדעת אוהב את בצפר אולי קצת?לא ממש.. למה לא-למהה כן?כי לא יודעת מכור למחשב?ברוורר וואלה גמני! הדבר האחרון שקנית?דיסק גרין דיי תוכנית טלוויזיה אהובה?מגרש ביתי,השמיניה עונה אהובה?אביב,סתיו דיסק אחרון שקנית?אמריקן אידיוט אבל אני הולכת לקנות של עברי לידר=/(ת'אמת יש לו?
) יש חבר\ה?לא אוהב לדבר בלפון?פלאפון או טלפון?טוב זה לא משנה אז לא. מקצוע אהוב?נממ.. מקבל מתנה לראש השנה?יס איזה?זה מתנה אני לא יודעת נו..
מממ אוהב חגים?לא איזה חג?אני לא ממש אוהבת אבל בעיקרון פורים..
זה או זה: מוזיקה או אמונות?הא? ברי סחרוף או עברי לידר?באאררוורר עברי לידר
יותר חתיך
ג'וליה רוברטס או ג'ניפר אניסטון?ג'ניפר אניסטון ביטלס או פינק פלויד?אני לא שומעת אפחד אבל נראה לי פינק פלויז בריכה או ים?בריכה חורף או קיץ?אין מועדף אביב או סתיו?שניהם בר מצווה או חתונה?בת מצווה=/ דיסק מקורי או צרוב?מקורי פריקים או ארסים?אפחד מתמטיקה או אנגלית?אנגלית משינה או סינרגיה?סינרגיה בלו או בקסטריט בויז?נממ..בקסטריט בויז זה די ישן..אני לא ממש שומעת אותם.. לאהוב או לשנוא?לאהוב לב או פיס?לאב ופיס
תחילת השנה או סופה?סופה חצאית קצרה או ארוכה?קצרה מחשב או טי.וי?מחשב

ל א ק י

New member
בא לי להתקלח

מה שלומך? הכלטוב מה איתך מה השיר האהוב עלייך? מ לאיודעת והצבע? שחור אדום כחול והלהקה? Simple Plan והזמר? עברי לידר והזמרת? אבריל והדיסק? מאיפהלי וספר? האריפוטר וסרט? לאיודעת אוהב את בצפר אולי קצת? מנסה.. למה לא-למהה כן? כי יש שם אנשים מטומטמים, וכי יש ספרות. מכור למחשב? בטח וואלה גמני! יפה לך הדבר האחרון שקנית? טוסט? תוכנית טלוויזיה אהובה? לאיודעת עונה אהובה? כל עונה שאין בה גשם דיסק אחרון שקנית? לא קניתי יש חבר\ה? לא אוהב לדבר בלפון? לא מקצוע אהוב? מדעי המחשב מקבל מתנה לראש השנה? מאיפה לי? בטח סבתא תביא משו איזה? מממ אוהב חגים? לא ממש, אבל חופש זה דבר טוב. איזה חג? זה או זה: מוזיקה או אמונות? מוזיקה ברי סחרוף או עברי לידר? עברי לידר ג'וליה רוברטס או ג'ניפר אניסטון? למי אכפת ביטלס או פינק פלויד? פינק פלויד בריכה או ים? בריכה חורף או קיץ? קיץ אביב או סתיו? אביב בר מצווה או חתונה? העיקר שהאוכל יהיה טעים
דיסק מקורי או צרוב? צרוב פריקים או ארסים? פריקים מתמטיקה או אנגלית? מתמטיקה משינה או סינרגיה? סינרגיה בלו או בקסטריט בויז? השני לאהוב או לשנוא? לאהוב לב או פיס? פיס תחילת השנה או סופה? סופה חצאית קצרה או ארוכה? קצרה מחשב או טי.וי? מחשב

oneheart1

New member
עונה../images/Emo26.gif

מה שלומך? יהיה טוב מה השיר האהוב עלייך? fiera inquieta,לאן שלא תלכי והצבע? כחול,שחור,ורוד,אפור והלהקה? משינה,אירוסמית',רד הוט צ'ילי פפרז והזמר? יהודה פוליקר,רובי וויליאמס והזמרת? סלין דיון,ריטה,מאריה קארי,וויטני יוסטון והדיסק? תנו לו צ'אנס,זה לא אותו דבר וספר? אשראם וסרט? רק בנאדם אוהב את בצפר אולי קצת? למה לא? למה כן? מכור למחשב? קצת וואלה גמני! הדבר האחרון שקנית? חולצה תוכנית טלוויזיה אהובה? רצים לדירה,תשוקת הניצים עונה אהובה? קיץ/חורף דיסק אחרון שקנית? תנו לו צ'אנס,זה לא אותו דבר יש חבר\ה? לא אוהב לדבר בטלפון?כן מקצוע אהוב? חברה מקבל מתנה לראש השנה? לא יודעת איזה? מממ אוהב חגים? לא איזה חג? חנוכה הכי אהוב וגם סוכות נחמד זה או זה: מוזיקה או אמונות? מוזיקה ברי סחרוף או עברי לידר? עברי ג'וליה רוברטס או ג'ניפר אניסטון? ג'וליה ביטלס או פינק פלויד? פינק בריכה או ים? ים חורף או קיץ? חורף אביב או סתיו? סתיו בר מצווה או חתונה? חתונה דיסק מקורי או צרוב? מקורי פריקים או ערסים? ערסים מתמטיקה או אנגלית? אנגלית משינה או סינרגיה? משינה בלו או בקסטריט בויז? באקסטריט לאהוב או לשנוא? לאהוב לאב או פיס? לאב תחילת השנה או סופה? סופה חצאית קצרה או ארוכה? ארוכה מחשב או טי.וי? מחשב

טלינקה5

New member
עונה

מה שלומך? לא משהו... מה השיר האהוב? יש המון! והצבע? תכלת להקה? מאד סיזן, אליס אין צ'יינס, פורקיופיין טרי זמר? אין מישהו מיוחד זמרת? כנ"ל דיסק? above/mad seaseon unplagged alice in chains ספר? אשראם! סרט? האחרון שאהבתי "הכוכבים של שלומי" אוהב את בצפר? לאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!! למה לא? הרבה סיבות. מכור למחשב? לאינטרנט כן הדבר האחרון שקנית? חולצת ב"ס תכנית אהובה? "לואיס וקלארק" "שבתות וחגים" "אלי מקביל" "טלנובלה בע"מ" ועוד... עונה אהובה? חורף וסתיו הדיסק האחרון שקנית? לפני מאתיים שנה בערך. אין לי כסף! יש חבר. לא
אוהבת לדבר בטלפון? לא מקצוע אהוב? פסיכולוגיה מקבלת מתנה? לא נראה לי אוהבת חגים? תלוי איזה איזה אוהבת? ראש השנה ופסח ולפעמים חנוכה זה או זה: מוסיקה או אמונות? למה הכוונה "אמונות"? סחרוף או לידר? סחרוף שולט! ג'וליה או ג'ניפר? לא יודעת ביטלס או פינק פלויד? פינק פלויד בריכה או ים? בריכה, שתהיה סגורה. קיץ או חורף? חורף אביב או סתיו? סתיו בר מצווה או חתונה? חתונה דיסק מקורי או צרוב? ברור שמקורי! ארסים או פריקים? פריקים!!!! למרות שאין אמיתיים היום. מתמטיקה או אנגלית? אנגלית משינה או סינרגיה? מה זה סינרגיה? ואני לא אוהבת את משינה. בלו או בקסטריט? לא יודעת לאהוב או לשנוא? תלוי, יש יופי בשניהם... לב או פיס? פיס תחילת השנה או סופה? כנ"ל "לאהוב או לשנוא" מחשב או טלוויזיה? שניהם.

ffiendd

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

מה שלומך? חמוד לגמרי. מה השיר האהוב עלייך? הרבה. והצבע? ירוק, כתומ, סגול, וורוד, אדום. והלהקה? אין כרגע אחת מיוחדת. והזמר? - והזמרת? - והדיסק? - וספר? אני בחיפושים. וסרט? ביטלג'וס. אוהב את בצפר אולי קצת? בצפר הלהקה? נוממ. אני אוהבת את ביה"ס די הרבה, אבל יש לו קטעים מסריחים. להנהלה, הכוונה. למה לא-למהה כן? כי הוא ביה"ס קטן עם פול אנשים מגניבים, ויש לו את קטעי אבין האלה, שאין בשום מקום אחר, ולאנשים שם לא אכפת מכלום, וכולם חברים של כולם, ואתה יכול להשתגע ואנשים פשוט ישתגעו יחד איתך, ויש לו את חוסר הארגון של אבין שלפעמים יטריף אותך ולפעמים זה כלכך מבדר ואופייני שזה יוציא אותך מדעתך. ממ. מכור למחשב? לא. הדבר האחרון שקנית? דניאלתה קנתה לי ברד. תוכנית טלוויזיה אהובה? אין. עונה אהובה? סתיו, חורף. דיסק אחרון שקנית? Pantera - cowboys from hell. יש חבר\ה? כן. אוהב לדבר בטלפון? כן. מקצוע אהוב? ציור. וגם היסטוריה די כיף. מקבל מתנה לראש השנה? לא יודעת, אני אבקש אחת. איזה? אם אבקש, זה יהיה כנראה כסף, או את השינוי בחדר. מממ אוהב חגים? הם די נחמדים, כן. איזה חג? פורימ. זה או זה: מוזיקה או אומנות? כלכך קשה לי להחליט. ממ. שניהם, כלכך. ברי סחרוף או עברי לידר? ברי. כי עדיין יש לו יותר סקס אפיל. ג'וליה רוברטס או ג'ניפר אניסטון? ג'ניפר אניסטון. ביטלס או פינק פלויד? פינק פלויד. למרות שגם הביטלס אחלה. בריכה או ים? ים. אם כבר מים, שיהיה בפאן. חורף או קיץ? חורףחורף. אביב או סתיו? סתיו. בר מצווה או חתונה? יומולדת. דיסק מקורי או צרוב? מקורי, מה השאלה בכלל. פריקים או ארסים? חהחהחה יא סטיגמטים. אנשים מצחיקים, הכיטוב. מתמטיקה או אנגלית? אנגלית. משינה או סינרגיה? משינה. בלו או בקסטריט בויז? אמ, בקסטריט בויז? לא זוכרת בכלל מה הם. לאהוב או לשנוא? לאהוב, אמ. לב או פיס? היפים אתם, הא. תחילת השנה או סופה? אמצע. חצאית קצרה או ארוכה? שתהיה יפה, זה מה שחשוב. מחשב או טי.וי? מחשב. שוב כתבתי כמו מפגרת.

../images/Emo42.gif

מה שלומך? בסדר
מה השיר האהוב עלייך? יש המון, אבל.. ניראה לי שהכי "שוב" ולא משנה מי שר את זה.. ["חזרת פתאום, הנה אתה בבית.."] והצבע? ירוק\סגול\כחול והלהקה? גרין דיי.. והזמר? לא ניראה לי שיש כזה, חח.. אם אתם קוראים לרן דנקר זמר-אז רן. והזמרת? אפרת גוש והדיסק? לא יודעת.. זה תלוי בשירים.. וספר? ג'יין אייר של שרלוט ברונטה וסרט? יש הרבה.. אוהב את בצפר אולי קצת? ממש לא.. למה לא-למהה כן? כי אני שונאת ללמוד בערך מכיתה א
מכור למחשב? כן
חח וואלה גמני! וואלה? הדבר האחרון שקנית? אתמול קניתי ב900 שקל בגדים בזארה ורנואר..
תוכנית טלוויזיה אהובה? השיר שלנו עונה אהובה? העונה השנייה של השיר שלנו
חח.. סתם.. ניראה לי כל העונות דיסק אחרון שקנית? זה היה ממממזזזזזזמממממןןןןןן יש חבר\ה? לא, אבל בדרך ל..
אוהב לדבר בלפון? מאוד.. מקצוע אהוב? אנגלית וספרות מקבל מתנה לראש השנה? אם אני מבקשת-כן איזה? תלוי מה שבא לי.. מממ אוהב חגים? את החג עצמו-לא. את החופש שבחג-מאוד
איזה חג? לא יודעת, חח כל חג עם הרבה חופש.. ניראה לי סוכות. החג היחידי שלא עושים בו כלום..
זה או זה: מוזיקה או אמונות? אמונות
? מה?? חח מוזיקה, מוזיקה.. ברי סחרוף או עברי לידר? עברי לידר ג'וליה רוברטס או ג'ניפר אניסטון? ג'וליה.. ביטלס או פינק פלויד? ביטלס ופינק פלויד. אחלה מוזיקה
בריכה או ים? ים חורף או קיץ? קיץ אביב או סתיו? אביב בר מצווה או חתונה? חתונה.. חח דיסק מקורי או צרוב? יש לי גם וגם.. פריקים או ארסים? פריקים
מתמטיקה או אנגלית? אנגלית
משינה או סינרגיה? משינה בלו או בקסטריט בויז? בקסטריט לאהוב או לשנוא? לאהוב..
לב או פיס?
תחילת השנה או סופה? לאדעת
חצאית קצרה או ארוכה? קצרה ובינונית.. חח שונאת ארוכות.. מחשב או טי.וי? מחשב עם כרטיס טלויזיה

אני עונה:

מה שלומך?ברוך ה' מעולה!!!!!!!!!!!!! מה השיר האהוב עלייך?קצת משוגעת שרית חדד,חגיגה שרית חדד! והצבע?כחול והלהקה?טיפקס והזמר?יהודה סעדו והזמרת?שרית חדד
והדיסק?חגיגה-שרית חדד וספר?לחיות מתוך שמחה וסרט?מה שבחורה רוצה אוהב את בצפר אולי קצת?קצת... למה לא-למהה כן? מכור למחשב?כן וואלה גמני!חחחחחחח הדבר האחרון שקנית?קליק תוכנית טלוויזיה אהובה?אין עונה אהובה?אין דיסק אחרון שקנית?ואללה? לא זוכרת! יש חבר\ה?אין אוהב לדבר בלפון?כן מקצוע אהוב?אומנות מקבל מתנה לראש השנה?כן איזה?התפעה עדיין מממ אוהב חגים?כן איזה חג?פורים! זה או זה: מוזיקה או אמונות?מוזיקה ברי סחרוף או עברי לידר?עברי לידר!!!!!!!!1 ג'וליה רוברטס או ג'ניפר אניסטון?גוליה ביטלס או פינק פלויד? בריכה או ים?ים חורף או קיץ?קיץ אביב או סתיו?אביב בר מצווה או חתונה?חתונה
דיסק מקורי או צרוב?מקורי פריקים או ארסים?ארסים מתמטיקה או אנגלית?בעעעעעע משינה או סינרגיה?משינה בלו או בקסטריט בויז? לאהוב או לשנוא?לאהוב לב או פיס?פיס תחילת השנה או סופה?תחילה חצאית קצרה או ארוכה?ארוכה מחשב או טי.וי?מחשב

TrAd RaD

New member
אנייייייי

מה שלומך? ככה ככה.. אני חולה
מה השיר האהוב עלייך? אממ יש הרבה וזה תלוי גם במצב רוח והצבע? תכלת והלהקה? בקסטריט בויז.. אממ ובלו והזמר? ניק קרטר.. וג'ונת סרדה
והזמרת? אין והדיסק? אממ של בקסטריט בויז.. never gone.. של ג'ונתן la preuve du contraire ולניקוש יש רק דיסק 1 וספר? אממ מר ורטיגו\ פול אוסטר וסרט? אממ לא יודעת.. הקדושים מבוסטון.. אוהב את בצפר אולי קצת? לא למה לא-למהה כן? כי כל המורים צבועים ..רובם.. המון פאקצות ומי רוצה לקום בשש בבוקר?? מכור למחשב? קצת... קצתת אממ קצת הרבה וואלה גמני! הדבר האחרון שקנית? אממ מתנה לחברה שלי .. שיש לה היום מומלדת (יעל אהובתי
) תוכנית טלוויזיה אהובה? אממ גרהאם נורטון מארח עונה אהובה? אממ הכל דיסק אחרון שקנית? never gone של הבקסטריט בויז
יש חבר\ה? לא אוהב לדבר בלפון? אממ לא כל כך.. מעדיפה פנים מול פנים מקצוע אהוב? אממ אנגלית.. מקבל מתנה לראש השנה? כן איזה? עגילים שפנטזתי עליהם יותר מדי זמן מממ אוהב חגים? בטח כל עוד יש בהם חופשים ולא צריך לנשק את כל המשפחה איזה חג? אממ החופש הגדול. חח זה או זה: מוזיקה או אמונות? מוזיקה אומנותית.. סתם סתם.. שתיהם ברי סחרוף או עברי לידר? אף אחד ג'וליה רוברטס או ג'ניפר אניסטון? ג'ניפר.. ביטלס או פינק פלויד? ביטלס.. אממ גם לא בריכה או ים? בריכה.. שונאת מים מלוחים חורף או קיץ? לא יודעת שתיהם... קיץ.. אבל אני מכורה לגולפים מעילים ולצעיפים.. אז גם חורף אביב או סתיו? סתיו!! בר מצווה או חתונה? חתונה דיסק מקורי או צרוב? מקורי פריקים או ערסים? אממ לא יודעת מתמטיקה או אנגלית? אנגלית משינה או סינרגיה? אף אחד בלו או בקסטריט בויז? בקסטריט בויז!
. לאהוב או לשנוא? לאהוב לב או פיס? הא?? לאב תחילת השנה או סופה? סופה חצאית קצרה או ארוכה? אממ באמצע מחשב או טי.וי? אממ מחשב

יyלושקי

New member
:)

מה שלומך? חולה מה השיר האהוב עלייך? יש הרבה והצבע? ורוד בעיקר והלהקה? בקסטריט בויס והזמר? הראל סקעת? והזמרת? לינדסי לוהאן/הילארי דאף/בריטני/וכו' והדיסק? לוידעת וספר? יומנה של ג'ורג'יה ניקולסון וסרט? שלוש עשרה אוהב את בצפר אולי קצת? קצת למה לא-למהה כן? שיעורים.. לקום בבוקר מכור למחשב? כעע וואלה גמני! יופי הדבר האחרון שקנית? ברד חחח.. זתומרת קנו לי.. תוכנית טלוויזיה אהובה? אפקט הפחד עונה אהובה? סתיו דיסק אחרון שקנית? לא קונה דיסקים יש חבר\ה? אין אוהב לדבר בלפון? כן מקצוע אהוב? אין מקבל מתנה לראש השנה? למה לא איזה? לוידעת איזה מממ אוהב חגים? כע איזה חג? פסח.. המוןן חופש זה או זה: מוזיקה או אמונות? מוזיקה ברי סחרוף או עברי לידר? עברי לידרררררררררר ג'וליה רוברטס או ג'ניפר אניסטון? ג'וליההההההה ביטלס או פינק פלויד? פינק פלוידד בריכה או ים? יםםם חורף או קיץ? חורףף אביב או סתיו? אביבב בר מצווה או חתונה? בר מצווההה דיסק מקורי או צרוב? צרוב
פריקים או ארסים? פריקים מתמטיקה או אנגלית? אנגלית.. משינה או סינרגיה? משינהה בלו או בקסטריט בויז? בקסטריט בויזזזזזזזזזזזזזזזזז לאהוב או לשנוא? לאהובב לב או פיס? לבב תחילת השנה או סופה? סופהה חצאית קצרה או ארוכה? קצרהה מחשב או טי.וי? טיוי ומחשב:)

jaqui

New member
שאלון

מה שלומך? אחלה מה השיר האהוב עלייך? בריאן אדאמס-
everything i do והצבע? סגול והלהקה? ארוסמית, בון גובי והזמר? רובי וויליאמס, והזמרת? אבריל לאבין והדיסק? --- וספר? - וסרט? סלולר
אוהב את בצפר אולי קצת? לא למה לא-למהה כן? אני כבר לא בבצפר זה לא מענייין אותי מכור למחשב? בערך וואלה גמני! הדבר האחרון שקנית? עיתון תוכנית טלוויזיה אהובה? תוכניות ריאליטי
עונה אהובה? קיץ, אביב דיסק אחרון שקנית? ? יש חבר\ה? לא, בינתיים אוהב לדבר בלפון? כן אבל זה עולה כסף. מקצוע אהוב? אנגלית מקבל מתנה לראש השנה? לא יודעת חח איזה? מממ אוהב חגים? כן איזה חג? זה או זה: מוזיקה או אמונות? מוזיקה
ברי סחרוף או עברי לידר? עברי לידר ג'וליה רוברטס או ג'ניפר אניסטון? ג'ולי ביטלס או פינק פלויד? ביטלס
בריכה או ים? ים
חורף או קיץ? קיץ
אביב או סתיו? אביב בר מצווה או חתונה? חתונה דיסק מקורי או צרוב? צרוב חיח פריקים או ארסים? פריקים ( ?) מתמטיקה או אנגלית? אנגלית משינה או סינרגיה? או אה קשה... בלו או בקסטריט בויז? בקסטריט לאהוב או לשנוא? ברור שלאהוב
לב או פיס?
תחילת השנה או סופה? תלוי איזה
חצאית קצרה או ארוכה? תלוי מחשב או טי.וי? שניהם

למעלה