שאלון

שאלון

אשר נלקח מפורום בנות גילמור איזה צבע החדר שלכם? איזה צבע החלונות שלכם? מה הצבע האהוב עליכם? מה הצבע השנוא עליכם? אתם חושבים שוורוד הוא צבע של פאקצה? איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנים? איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנות? מה צבע התיק שלכם?איזה מהם? יש לכם סימס?היה לי (לקחו "בהשאלה" ולא החזירו) יש לכם IDDR?הא? מה המשחק מחשב האהוב עליכם? אוהבים משחקי קופסא? אוהבים את משחקי וואלה? מהו המשחק הכי דפוק ששיחקת בו? מהו המשחק הכי מצחיק ששיחקת בו? מהו המשחק הכי משעמם ששיחקת בו? מהי החיה האהובה עליך? מהי החיה השנואה עליך? יש לך חית מחמד? אם כן..איזה? מה השם שלה? מפחדים מחיה כלשהי? מהי החיה הכי מוזרה? מהי החיה שחיה הכי מוזר? מהי החיה שחיה הכי נורמלי? שיר שמתנגן ברקע: מחשבה שעוברת בראש: חשק ל...: מה המילה שהזמר אמר ברגע זה: מכירים ת'שיר scotty doesn't know מהסרט יורו-טריפ? נכון שיר ענק? נכון שהמילה אשכרה היא אשכרה מילה מוזרה ושימושית? יוצא לכם לפעמים להגיד מילה הרבה פעמים{למשל- מאוד} נשמעת נורא מוזר? מה המידה שלך בנעליים? יש לך בהן גדולה? אתם יכולים להביא את הרגליים עד הראש, כמו תינוק? יצא לכם להתקל בספויילר בלי כוונה? מישהו חוץ ממני מבין מה זה הליקס? מי שלא מבין- זה עגיל בסחוס של האוזן... נכון שLed zeppelin זו הלהקה הכי טובה? נכון שאני משגעת לכם ת'שכל? נכון אתם חושבים שפרות זה דבר מאודדד שקסי? רק את\\ה (אנדי כבר אני לא יודעת איך לענות לבן או לבת) חושבים שבגיל 21 תגיעו לירח? תשמעו ת'שיר accidrently in love מהסרט שרק2...נכון שזה שיר מדבק? -"זה או זה" 1.דמקה או שש-בש? 2.שיעור חקלאות או מולדת? 3.למות זקן או צעיר? 4.לילה או יום? 5.זריחה או שקיעה? 6.ספגטי או פיצה? 7.כדורגל או טניס? 8.חנונים או ערסים? 9.אדום או ירוק? 10.עוגת גבינה או עוגת תפוחים? 11.להיות רזה או להיות קצת מלא? 12.ידיעות או מעריב? 13.די או מספיק? 14.ליטוף או מילה טובה? 15.מי שמעצבן אותך-להביא לו סטירה או בעיטה? -מה אתם חושבים על... 1.יום כיפור? 2.אלוהים? 3.להקת טיפקס? 4.מוזיקה מזרחית? 5.חתונות? 6.משפחה? 7.דיכאון? 8.פורום שאלונים וסקרים? 9.השיעמום שלי?הא? 10.סקס? 11.שלמות? 12.לימודים? -מה היית עושה/איך היית מגיב/ה אם... 1.היו אומרים לך,ממקור מוסמך,שנשאר לך עוד 5 שנים לחיות? 2.היית פוגש/ת את לורן גראהם ברחוב? 3.היית חוזר/ת הביתה מאוחר בלילה ורואה את כל הבית הפוך עם שני פורצים בפנים? 4.באמצע העיר,היית פתאום רואה חללית נוחתת ויוצאים ממנה כמה חייזרים? 5.לפתע פרצופו של אדם שאת/ה מכיר/ה היה משתנה,באחד הימים שהיית נפגש/ת איתו? בריכה או ים? פירות או ירקות? עכבר או מקלדת? דיסקים צרובים או מקורים? מוזיקה לועזית או אנגלית?הא??? סינרגיה או משינה?מ נינט טייב או מירי מסיקה? אוונסנס או דפש מוד? סרט בקולנוע או בבית עם קולה ופופקורן? בריכה או ים? באולינג או מסעדה? סרט או הופעת מוזיקה? מסנג'ר או אי סי קיו? פוקס או טי אנ טי? קסטרו או רנואר? גיטרה או תופים? חליל או קלרינט? להתלבש כמו קיבוצניק או יפים? העירונים שולטים או הקיבוצניקים שולטים? למה אתה חושב ככה? צבע אהוב: סרט אהוב: תוכנית טלוויזיה אהובה: שחקן אהוב: שחקנית: להקה: זמר: זמרת: שם אהוב: צבע אהוב בבגדים?(למי שיש": חברה אהובה בבגדים(למי שיש): כלי נגינה אהוב:

ישראלית****../images/Emo186.gifהגעתי למסקנה

שאני המצאתי את הפורום הזה באחד הימים ואיכשהו הוא הגיע לבנות גילמור,זה השאלון שלייייייי איזה צבע החדר שלכם?לבן איזה צבע החלונות שלכם?לבן מה הצבע האהוב עליכם?לבן&שחור&תכלת מה הצבע השנוא עליכם?צהוב&אפור&ורוד אתם חושבים שוורוד הוא צבע של פאקצה?אממ..לא ממש..כלומר דיי.. איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנים?אמממ...כחול&אדום איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנות?אממ ורוד אבל זה לא בהכרח אומר שכולם צריכים לאהוב.. מה צבע התיק שלכם? שניהם בכחול,תיק יציאות ותיק בצפר יש לכם סימס?לא.. יש לכם IDDR?לא מה המשחק מחשב האהוב עליכם?אממ איי סי טאוור אוהבים משחקי קופסא?אממ כן!שש בש שולט! אוהבים את משחקי וואלה?אממ דיי הם די גרועים מהו המשחק הכי דפוק ששיחקת בו?אמממ..משהו עם סנטה קלאוס מהו המשחק הכי מצחיק ששיחקת בו?אממ לא יודעת מהו המשחק הכי משעמם ששיחקת בו?ממ שאלות מעצבנות השגתי בשאלון מהי החיה האהובה עליך?ברווז ופינגווין מהי החיה השנואה עליך?אממ אריות יש לך חית מחמד?לא אם כן..איזה? מה השם שלה? מפחדים מחיה כלשהי? מהי החיה הכי מוזרה?אממ...........שועלים מהי החיה שחיה הכי מוזר?שועלים מהי החיה שחיה הכי נורמלי?ציפורים שיר שמתנגן ברקע:רהצפ-slide.. מחשבה שעוברת בראש:כמה רהצפ טובים חשק ל...:לאכול שוקולד מריר מה המילה שהזמר אמר ברגע זה:take מכירים ת'שיר scotty doesn't know מהסרט יורו-טריפ?לאא נכון שיר ענק? נכון שהמילה אשכרה היא אשכרה מילה מוזרה ושימושית?פאקינג נכון יוצא לכם לפעמים להגיד מילה הרבה פעמים{למשל- מאוד} לא מאוד,אבל יוצא נשמעת נורא מוזר?נכון..!!!
מה המידה שלך בנעליים?38 יש לך בהן גדולה?לאאאאאאאאאאאאאאא אתם יכולים להביא את הרגליים עד הראש, כמו תינוק?לאאאאאאאאאאאאאא יצא לכם להתקל בספויילר בלי כוונה?לאאאאאאאאאאאאא מישהו חוץ ממני מבין מה זה הליקס?לאאאאאאאאאא מי שלא מבין- זה עגיל בסחוס של האוזן... נכון שLed zeppelin זו הלהקה הכי טובה?
!!!ש=ר=ו=פ=ה ע=ל=י=ה=ם נכון שאני משגעת לכם ת'שכל?
נכון אתם חושבים שפרות זה דבר מאודדד שקסי?
רק את\\ה (אנדי כבר אני לא יודעת איך לענות לבן או לבת) חושבים שבגיל 21 תגיעו לירח?
תשמעו ת'שיר accidrently in love מהסרט שרק2...נכון שזה שיר מדבק?
-"זה או זה" 1.דמקה או שש-בש?שש בש 2.שיעור חקלאות או מולדת?
ו
3.למות זקן או צעיר?צעיר 4.לילה או יום?לילה 5.זריחה או שקיעה?שקיעה 6.ספגטי או פיצה?פיצה 7.כדורגל או טניס?כדורגל 8.חנונים או ערסים?קיבוצניק. 9.אדום או ירוק?אדום 10.עוגת גבינה או עוגת תפוחים?גבינה 11.להיות רזה או להיות קצת מלא?רזה 12.ידיעות או מעריב?לא ולא. 13.די או מספיק?דיי 14.ליטוף או מילה טובה?מילה טובה 15.מי שמעצבן אותך-להביא לו סטירה או בעיטה?סטירה -מה אתם חושבים על... 1.יום כיפור?כלום 2.אלוהים?כנ''ל 3.להקת טיפקס?שהם חרא 4.מוזיקה מזרחית?כנ''ל 5.חתונות?כנ''ל 6.משפחה?כנ''ל 7.דיכאון?כנ''ל 8.פורום שאלונים וסקרים?זה בסדר.. 9.השיעמום שלי?הא?כלללוווווםםםם 10.סקס?אממ..נגיע לשם! 11.שלמות?אממ..אני מושלמת עם כול פגמיי! 12.לימודים?אוףףף למה לבאס?!?!?!?! -מה היית עושה/איך היית מגיב/ה אם... 1.היו אומרים לך,ממקור מוסמך,שנשאר לך עוד 5 שנים לחיות?אממ מנסה להעביר אותם הצורה הכי טובה שיש!!!!לעשות את כול הדברים שאני רוצה לעשות ורוצה להספיק 2.היית פוגש/ת את לורן גראהם ברחוב?מי?!לא חושבת שגם אם אני אפגוש אני יזהה. 3.היית חוזר/ת הביתה מאוחר בלילה ורואה את כל הבית הפוך עם שני פורצים בפנים?אממ..פחחח נקקרעת מצחוק 4.באמצע העיר,היית פתאום רואה חללית נוחתת ויוצאים ממנה כמה חייזרים?אממ הולכת משם מאמינה שזה איזה מתיחה 5.לפתע פרצופו של אדם שאת/ה מכיר/ה היה משתנה,באחד הימים שהיית נפגש/ת איתו?אממ מדברת איתו שואלת אותו מה קרה.. בריכה או ים?ברכה פירות או ירקות?פירות עכבר או מקלדת?מקלדת דיסקים צרובים או מקורים?מקוריים מוזיקה לועזית או אנגלית?ישראלית****ולועזית סינרגיה או משינה?משינה שולטים!!!
נינט טייב או מירי מסיקה?מירי מסיקה אוונסנס או דפש מוד?דפש מוד!!!!!
סרט בקולנוע או בבית עם קולה ופופקורן?בבית|איי פתאום באלי קולה עם קרח קרה אייי אוף בריכה או ים?ברכה באולינג או מסעדה? באולינג סרט או הופעת מוזיקה?מוזיקה
מסנג'ר או אי סי קיו?מסנג'ר פוקס או טי אנ טי?פוקס קסטרו או רנואר?רנואר גיטרה או תופים?גיטרה חליל או קלרינט?קלרינט להתלבש כמו קיבוצניק או יפים?קיבוצניקים העירונים שולטים או הקיבוצניקים שולטים?קיבוצניקים למה אתה חושב ככה?ככה,הם אחלה בני אדם,ועירונים לא. צבע אהוב:שחור לבן ותכלת סרט אהוב:שחקי אותה מותק!|כן
תוכנית טלוויזיה אהובה:טרי היל,דה או סי,חברים שחקן אהוב:אממ...רוס מחברים וג'ואי גם שחקנית:ג'ניפר אניסטון להקה:בראש ובראשונה:קולדפליי! ביטלס קווין אר אי אמ נירבנה גרין דיי אואסיס פרי דורס דאון רהצפ זמר:כריס מרטין,בובי ג'ו,אביב גפן,אהוב בנאי ברי סחרוף זמרת:אממ...דיידו טובה.. שם אהוב:אממ אור
יפה צבע אהוב בבגדים?(למי שיש":אממ שחור חברה אהובה בבגדים(למי שיש):פוקס כלי נגינה אהוב:גיטרה

עונה

איזה צבע החדר שלכם? אופווייט איזה צבע החלונות שלכם? הממ, שקוף? מה הצבע האהוב עליכם? הכל מה הצבע השנוא עליכם? אין אתם חושבים שוורוד הוא צבע של פאקצה? לא איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנים? כחול
איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנות? ורוד
מה צבע התיק שלכם?איזה מהם? ורוד, מה ז"א "איזה מהם"? יש לכם סימס?היה לי (לקחו "בהשאלה" ולא החזירו) לא יש לכם IDDR? הא? מה המשחק מחשב האהוב עליכם? אין אוהבים משחקי קופסא? כן!! אוהבים את משחקי וואלה? הממ.. מהו המשחק הכי דפוק ששיחקת בו? כל מיני.. מהו המשחק הכי מצחיק ששיחקת בו? מונופול עם החברים שלי, הכי מצחיק שיש מהו המשחק הכי משעמם ששיחקת בו? או, היו הרבה.. מהי החיה האהובה עליך? כמעט הכל מהי החיה השנואה עליך? נחשים, עקרבים, ג'וקים, כרישים יש לך חית מחמד? כן אם כן..איזה? שתי כלבות גולדן רטריבר מה השם שלה? קייטי ופאף מפחדים מחיה כלשהי? כן, נחשים וכרישים מהי החיה הכי מוזרה? ג'וק מהי החיה שחיה הכי מוזר? לא יודעת. מהי החיה שחיה הכי נורמלי? כלב: ישן, אוכל, מחרבן ומזיין. שיר שמתנגן ברקע: this year's love- david gray מחשבה שעוברת בראש: "לא רוצה לחזור ללמוד" חשק ל...: לישון מה המילה שהזמר אמר ברגע זה: better מכירים ת'שיר scotty doesn't know מהסרט יורו-טריפ? לא נכון שיר ענק? אולי נכון שהמילה אשכרה היא אשכרה מילה מוזרה ושימושית? לאללה!! יוצא לכם לפעמים להגיד מילה הרבה פעמים{למשל- מאוד} נשמעת נורא מוזר? המ, לא מה המידה שלך בנעליים? 40 יש לך בהן גדולה? לא אתם יכולים להביא את הרגליים עד הראש, כמו תינוק? פעם יכולתי, כבר לא יצא לכם להתקל בספויילר בלי כוונה? לא מישהו חוץ ממני מבין מה זה הליקס? כן, זה עגיל בלמעלה של האוזן מי שלא מבין- זה עגיל בסחוס של האוזן... see, אני ידעתי את זה. נכון שLed zeppelin זו הלהקה הכי טובה? לא הכי טובה, אבל טובה בהחלט. נכון שאני משגעת לכם ת'שכל? קצת נכון אתם חושבים שפרות זה דבר מאודדד שקסי? המ, לא. רק את\\ה (אנדי כבר אני לא יודעת איך לענות לבן או לבת) חושבים שבגיל 21 תגיעו לירח? לא תשמעו ת'שיר accidrently in love מהסרט שרק2...נכון שזה שיר מדבק? לאללה. -"זה או זה" 1.דמקה או שש-בש? כלום 2.שיעור חקלאות או מולדת? כלום 3.למות זקן או צעיר? צעיר 4.לילה או יום? שניהם 5.זריחה או שקיעה? שקיעה 6.ספגטי או פיצה? ספגטי 7.כדורגל או טניס? טניס 8.חנונים או ערסים? חנונים 9.אדום או ירוק? שניהם 10.עוגת גבינה או עוגת תפוחים? גבינה 11.להיות רזה או להיות קצת מלא? קצת מלא, אבל לא מידי 12.ידיעות או מעריב? מעריב 13.די או מספיק? מספיק 14.ליטוף או מילה טובה? שניהם
15.מי שמעצבן אותך-להביא לו סטירה או בעיטה? אגרוף -מה אתם חושבים על... 1.יום כיפור? משעמם 2.אלוהים? בולשיט 3.להקת טיפקס? לא משהו 4.מוזיקה מזרחית? זבל 5.חתונות? אוהבת 6.משפחה? הכי יקר בעולם 7.דיכאון? עובר 8.פורום שאלונים וסקרים? נחמד 9.השיעמום שלי? מה יש לי לחשוב עליו? 10.סקס? והרבה!! 11.שלמות? אין חיה כזאת 12.לימודים? מיותר -מה היית עושה/איך היית מגיב/ה אם... 1.היו אומרים לך,ממקור מוסמך,שנשאר לך עוד 5 שנים לחיות? מנצלת אותן, ואז רואה מה קורה 2.היית פוגש/ת את לורן גראהם ברחוב? מי זאת? 3.היית חוזר/ת הביתה מאוחר בלילה ורואה את כל הבית הפוך עם שני פורצים בפנים? תופסת את שניהם, אגרוף לכל אחד, קוראת למשטרה ודורשת שהפורצים יסדרו את הבלאגן שהם עשו. 4.באמצע העיר,היית פתאום רואה חללית נוחתת ויוצאים ממנה כמה חייזרים? צוחקת ומתקשרת למישהו 5.לפתע פרצופו של אדם שאת/ה מכיר/ה היה משתנה,באחד הימים שהיית נפגש/ת איתו? מנסה לזהות, אני מניחה בריכה או ים? שניהם פירות או ירקות? פירות עכבר או מקלדת? הא? דיסקים צרובים או מקורים? מקוריים מוזיקה לועזית או אנגלית? זה אותו דבר סינרגיה או משינה? משינה נינט טייב או מירי מסיקה? אף אחת
אוונסנס או דפש מוד? אוונסנס סרט בקולנוע או בבית עם קולה ופופקורן? בית בריכה או ים? זה כבר היה באולינג או מסעדה? שניהם סרט או הופעת מוזיקה? הופעה מסנג'ר או אי סי קיו? אף אחד פוקס או טי אנ טי? אף אחד קסטרו או רנואר? אף אחד גיטרה או תופים? שניהם חליל או קלרינט? קלרינט להתלבש כמו קיבוצניק או יפים? סליחה, אבל מה זה בדיוק "להתלבש כמו קיבוצניק"???? העירונים שולטים או הקיבוצניקים שולטים? קיבוצניקים
למה אתה חושב ככה? מניסיון צבע אהוב: הכל סרט אהוב: נערה בהפרעה, עת להרוג תוכנית טלוויזיה אהובה: חברים, 24, שנות השבעים, ג'קאסס שחקן אהוב: סמואל ל. ג'קסון, דונלד סאת'רלנד, קיפר סאת'רלנד, מורגן פרימן שחקנית: סנדרה בולוק, ווינונה ריידר, אנג'לינה ג'ולי להקה: יש המון!!! זמר: דיוויד גריי, יהודה פוליקר, אביב גפן זמרת: דיידו, שריל קרואו שם אהוב: צ'לסי, זואי, מלורי, ג'יימי, שון צבע אהוב בבגדים?(למי שיש): אין חברה אהובה בבגדים(למי שיש): אין כלי נגינה אהוב: גיטרה ותופים

ארוך../images/Emo122.gif עונה../images/Emo178.gif

איזה צבע החדר שלכם? כחול איזה צבע החלונות שלכם? מה זאת אומרת? שקוף מה הצבע האהוב עליכם? סגול ואדום מה הצבע השנוא עליכם? צהוב אתם חושבים שוורוד הוא צבע של פאקצה? כן, קצת איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנים? ירוק איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנות? ורוד מה צבע התיק שלכם? אדום יש לכם סימס? כן יש לכם IDDR? שו?! מה המשחק מחשב האהוב עליכם? לא אוהבת משחקי מחשב אוהבים משחקי קופסא? תלוי איזה אוהבים את משחקי וואלה? חלקם מהו המשחק הכי דפוק ששיחקת בו? לא זוכרת מהו המשחק הכי מצחיק ששיחקת בו? כנ"ל מהו המשחק הכי משעמם ששיחקת בו? כנ"ל מהי החיה האהובה עליך? כלב מהי החיה השנואה עליך? אין יש לך חית מחמד? כן אם כן..איזה? כלב ודגים מה השם שלה? בובי, ולדגים לכולם קוראים אינשם מפחדים מחיה כלשהי? מדוזה מהי החיה הכי מוזרה? אממ...לא יודעת מהי החיה שחיה הכי מוזר? כנ"ל מהי החיה שחיה הכי נורמלי? כנ"ל שיר שמתנגן ברקע: אם שוב תהיי שלי {פראנויה} מחשבה שעוברת בראש: איזה צבע חולצה ללכת מחר חשק ל...: במבה מה המילה שהזמר אמר ברגע זה: רציתי מכירים ת'שיר scotty doesn't know מהסרט יורו-טריפ? לא נכון שיר ענק? לא יודעת נכון שהמילה אשכרה היא אשכרה מילה מוזרה ושימושית? נכון יוצא לכם לפעמים להגיד מילה הרבה פעמים{למשל- מאוד}? כן נשמעת נורא מוזר? כן מה המידה שלך בנעליים? 37 יש לך בהן גדולה? לא ממש אתם יכולים להביא את הרגליים עד הראש, כמו תינוק? כן יצא לכם להתקל בספויילר בלי כוונה? כן מישהו חוץ ממני מבין מה זה הליקס? לא מי שלא מבין- זה עגיל בסחוס של האוזן... נכון שLed zeppelin זו הלהקה הכי טובה? לא שמעתי עליהם נכון שאני משגעת לכם ת'שכל? כן נכון אתם חושבים שפרות זה דבר מאודדד שקסי? מאודדד רק את\\ה (אנדי כבר אני לא יודעת איך לענות לבן או לבת) חושבים שבגיל 21 תגיעו לירח? לא תשמעו ת'שיר accidrently in love מהסרט שרק2...נכון שזה שיר מדבק? לא -"זה או זה" 1.דמקה או שש-בש? דמקה 2.שיעור חקלאות או מולדת? חקלאות 3.למות זקן או צעיר? זקן 4.לילה או יום? לילה 5.זריחה או שקיעה? שקיעה 6.ספגטי או פיצה? ספגטי 7.כדורגל או טניס? טניס 8.חנונים או ערסים? חנונים 9.אדום או ירוק? אדום 10.עוגת גבינה או עוגת תפוחים? תפוחים 11.להיות רזה או להיות קצת מלא? רזה 12.ידיעות או מעריב? מעריב 13.די או מספיק? די! 14.ליטוף או מילה טובה? ליטוף 15.מי שמעצבן אותך-להביא לו סטירה או בעיטה? בעיטה -מה אתם חושבים על... 1.יום כיפור? כיף 2.אלוהים? גדולה 3.להקת טיפקס? גדולים 4.מוזיקה מזרחית? משעממת 5.חתונות? מרגשות 6.משפחה? אוהבים כמו שלא אוהבים אפ'חד 7.דיכאון? מעפן 8.פורום שאלונים וסקרים? שולט 9.השיעמום שלי? מעצבן חחחח... 10.סקס? עוד כמה שנים...חחח 11.שלמות? אין כזה דבר 12.לימודים? חשובים -מה היית עושה/איך היית מגיב/ה אם... 1.היו אומרים לך,ממקור מוסמך,שנשאר לך עוד 5 שנים לחיות? הייתי מנצלת כל רגע 2.היית פוגש/ת את לורן גראהם ברחוב? מי?! 3.היית חוזר/ת הביתה מאוחר בלילה ורואה את כל הבית הפוך עם שני פורצים בפנים? נסה על נפשי 4.באמצע העיר,היית פתאום רואה חללית נוחתת ויוצאים ממנה כמה חייזרים? כנ"ל 5.לפתע פרצופו של אדם שאת/ה מכיר/ה היה משתנה,באחד הימים שהיית נפגש/ת איתו? אממ...לא יודעת בריכה או ים? בריכה פירות או ירקות? ירקות עכבר או מקלדת? עכבר דיסקים צרובים או מקורים? מקוריים מוזיקה לועזית או אנגלית? אנגלית סינרגיה או משינה? משינה נינט טייב או מירי מסיקה? מירי אוונסנס או דפש מוד? שו?! סרט בקולנוע או בבית עם קולה ופופקורן? בבית באולינג או מסעדה? מסעדה סרט או הופעת מוזיקה? סרט מסנג'ר או אי סי קיו? מסן פוקס או טי אנ טי? פוקס...לא לא לא טיאנטי...עזבו לא יכולה להחליט קסטרו או רנואר? רנואר גיטרה או תופים? גיטרה חליל או קלרינט? קלרינט להתלבש כמו קיבוצניק או יפים? יפים העירונים שולטים או הקיבוצניקים שולטים? עירוניים למה אתה חושב ככה? כי אני עירונית צבע אהוב: סגול ואדום סרט אהוב: מר וגברת סמית', אחד מיני רבים תוכנית טלוויזיה אהובה: אין משהו ספציפי שחקן אהוב: יש מלאאא שחקנית: כנ"ל להקה: היי פייב, למרות שהם כבר לא להקה =( זמר: אין זמרת: אין שם אהוב: טל צבע אהוב בבגדים?(למי שיש": אדום חברה אהובה בבגדים(למי שיש): אין ספציפית כלי נגינה אהוב: גיטרה

ffiendd

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

איזה צבע החדר שלכם? צהבהב חולני ומגעיל. זה היה אמור להיות כתומ, נו. איזה צבע החלונות שלכם? לבנים? מה הצבע האהוב עליכם? ירוק, כתומ, סגול, וורוד, אדום. מה הצבע השנוא עליכם? הממ. לא יודעת. אתם חושבים שוורוד הוא צבע של פאקצה? לאלא. איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנים? אין דבר כזה. איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנות? אין דבר כזה. מה צבע התיק שלכם? איזה מהם? של ביה"ס - כחול, תיק הופעות - שחור עם כלמיני דברים זוהרים, תיק צד - סגול, וורוד, ירוק. יש לכם סימס? כבר לא. יש לכם IDDR? המ? מה המשחק מחשב האהוב עליכם? ;-; אוהבים משחקי קופסא? כןכן. אוהבים את משחקי וואלה? לא מכירה אותם. מהו המשחק הכי דפוק ששיחקת בו? - מהו המשחק הכי מצחיק ששיחקת בו? - מהו המשחק הכי משעמם ששיחקת בו? - מהי החיה האהובה עליך? חתול. מהי החיה השנואה עליך? חרקים. יש לך חית מחמד? כן. אם כן..איזה? חתול. מה השם שלה? מיוּ. מפחדים מחיה כלשהי? חרקים. מהי החיה הכי מוזרה? ממ. מהי החיה שחיה הכי מוזר? - מהי החיה שחיה הכי נורמלי? - שיר שמתנגן ברקע: שומדבר כרגע. מחשבה שעוברת בראש: שאני מתגעגעת. חשק ל..: סלט. מה המילה שהזמר אמר ברגע זה: לא אמר כלום. מכירים ת'שיר scotty doesn't know מהסרט יורו-טריפ? לא. נכון שיר ענק? - נכון שהמילה אשכרה היא אשכרה מילה מוזרה ושימושית? לא. יוצא לכם לפעמים להגיד מילה הרבה פעמים{למשל- מאוד} כן. נשמעת נורא מוזר? כן. מה המידה שלך בנעליים? 37-8. יש לך בהן גדולה? לא ממש. אתם יכולים להביא את הרגליים עד הראש, כמו תינוק? כן. יצא לכם להתקל בספויילר בלי כוונה? כן. מישהו חוץ ממני מבין מה זה הליקס? כן. נכון שLed zeppelin זו הלהקה הכי טובה? היא טובה. נכון שאני משגעת לכם ת'שכל? ממ. נכון אתם חושבים שפרות זה דבר מאודדד שקסי? לא. רק את\\ה חושבים שבגיל 21 תגיעו לירח? אני לא חושבת. תשמעו ת'שיר accidrently in love מהסרט שרק2...נכון שזה שיר מדבק? לא שמעתי. -"זה או זה" 1.דמקה או שש-בש? דמקה. 2.שיעור חקלאות או מולדת? חקלאות. 3.למות זקן או צעיר? צעיר. 4.לילה או יום? לילה. 5.זריחה או שקיעה? שתיהן. 6.ספגטי או פיצה? פיצה. 7.כדורגל או טניס? טניס. 8.חנונים או ערסים? חנונים. 9.אדום או ירוק? שניהם. 10.עוגת גבינה או עוגת תפוחים? גבינה. 11.להיות רזה או להיות קצת מלא? רזה. 12.ידיעות או מעריב? ידיעות. 13.די או מספיק? מספיק. 14.ליטוף או מילה טובה? גם וגם. 15.מי שמעצבן אותך-להביא לו סטירה או בעיטה? גם וגם. -מה אתם חושבים על... 1.יום כיפור? כלום. 2.אלוהים? ממ. 3.להקת טיפקס? הם בסדר, הם. 4.מוזיקה מזרחית? לא מתחברת. 5.חתונות? בסדר. 6.משפחה? נהדר רוב הזמן. 7.דיכאון? מה זה? 8.פורום שאלונים וסקרים? מותק. 9.השיעמום שלי? אמ, תעשי משהו איתו. 10.סקס? יופי. 11.שלמות? שואפת. 12.לימודים? כדאי. -מה היית עושה/איך היית מגיב/ה אם... 1.היו אומרים לך,ממקור מוסמך,שנשאר לך עוד 5 שנים לחיות? מנצלת אותן? 2.היית פוגש/ת את לורן גראהם ברחוב? מתעלמת. מי זה? 3.היית חוזר/ת הביתה מאוחר בלילה ורואה את כל הבית הפוך עם שני פורצים בפנים? מרביצה להם. 4.באמצע העיר,היית פתאום רואה חללית נוחתת ויוצאים ממנה כמה חייזרים? מתחילה לדבר איתם. 5.לפתע פרצופו של אדם שאת/ה מכיר/ה היה משתנה,באחד הימים שהיית נפגש/ת איתו? שואלת למה. בריכה או ים? ים. פירות או ירקות? גם וגם. עכבר או מקלדת? מקלדת. דיסקים צרובים או מקורים? מקוריים, כמובן. מוזיקה לועזית או אנגלית? לועזית. באנגליה לא כל המוזיקה היא משהו. סינרגיה או משינה? משינה. נינט טייב או מירי מסיקה? מירי מסיקה, אבל גם היא בלעט. אוונסנס או דפש מוד? אוונסנס. אני פשוט לא מתחברת לדפש. סרט בקולנוע או בבית עם קולה ופופקורן? בבית עם יקירים. בריכה או ים? ים. באולינג או מסעדה? שניהם. סרט או הופעת מוזיקה? הופעה. מסנג'ר או אי סי קיו? מסנ. פוקס או טי אנ טי? טיאנטי. קסטרו או רנואר? רנואר. גיטרה או תופים? שניהם. חליל או קלרינט? קלרינט. להתלבש כמו קיבוצניק או יפים? יפים. העירונים שולטים או הקיבוצניקים שולטים? שניהם. למה אתה חושב ככה? כי זה לא עקרוני. צבע אהוב: ירוק, כתומ, סגול, וורוד, אדום. סרט אהוב: ביטלג'וס. תוכנית טלוויזיה אהובה: זינה. שחקן אהוב: ג'וני דפ. שחקנית: ממ. לא זוכרת. להקה: הרבה. זמר: אוך, שאלות מוזיקה. זמרת: כנ"ל. שם אהוב: פלרנז. צבע אהוב בבגדים?(למי שיש": ירוק. חברה אהובה בבגדים(למי שיש): אין. כלי נגינה אהוב: תופים, גיטרה, בס.

יyלושקי

New member
ארוך ושולטט..

איזה צבע החדר שלכם? תכלת איזה צבע החלונות שלכם? לבן חח מה הצבע האהוב עליכם? ורוד מה הצבע השנוא עליכם? חרדל אתם חושבים שוורוד הוא צבע של פאקצה? לא, זה סתם יפה, אויששש.. איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנים? ירוק איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנות? ורוד מה צבע התיק שלכם?איזה מהם? תיק ליציאות סגול.. תיק לבצפר אדום עם שחור.. יש לכם סימס?היה לי (לקחו "בהשאלה" ולא החזירו) לע. יש לכם IDDR?הא? הא? מה המשחק מחשב האהוב עליכם?רגע אני אחפש.... HEART OF DARKNESS (= וגם... UNREAL אוהבים משחקי קופסא? לא ממש.. רק את הרמז.. אוהבים את משחקי וואלה? כע (= מהו המשחק הכי דפוק ששיחקת בו? היו הרבה מהו המשחק הכי מצחיק ששיחקת בו? הרבה מהו המשחק הכי משעמם ששיחקת בו? לא היו ח מהי החיה האהובה עליך? חתוליםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם (= מהי החיה השנואה עליך? אממ.. ג'וקים נחשב? יש לך חית מחמד? ברור אם כן..איזה? חתולעעעע (=
מה השם שלה? מיסע טחח.. מפחדים מחיה כלשהי? פילים.. הוי גאד הם ענקיים :O מהי החיה הכי מוזרה? אמ... לוידעת מהי החיה שחיה הכי מוזר? הא?! מהי החיה שחיה הכי נורמלי? מאיפה לי.. :\ שיר שמתנגן ברקע: אין מחשבה שעוברת בראש: שאלון ארוך חשק ל...: לישון מה המילה שהזמר אמר ברגע זה: אין מכירים ת'שיר scotty doesn't know מהסרט יורו-טריפ? כע נכון שיר ענק? חביב נכון שהמילה אשכרה היא אשכרה מילה מוזרה ושימושית? אכן (= יוצא לכם לפעמים להגיד מילה הרבה פעמים{למשל- מאוד} כע.. נשמעת נורא מוזר? כע.. מה המידה שלך בנעליים? 37-38.. נכון מעניין?! יש לך בהן גדולה? טחח לא אתם יכולים להביא את הרגליים עד הראש, כמו תינוק? טחחחח לא יצא לכם להתקל בספויילר בלי כוונה? הרבה מישהו חוץ ממני מבין מה זה הליקס? כע, הליקס זה עגיל במעלה של האוזן והוא שולט.. מי שלא מבין- זה עגיל בסחוס של האוזן... כע נו. מה אמרתי?! נכון שLed zeppelin זו הלהקה הכי טובה? אממ P: נע.. נכון שאני משגעת לכם ת'שכל? חחח. נכון אתם חושבים שפרות זה דבר מאודדד שקסי? טחחחחחחחחחחחחחח רק את\\ה (אנדי כבר אני לא יודעת איך לענות לבן או לבת) חושבים שבגיל 21 תגיעו לירח? לא.. תשמעו ת'שיר accidrently in love מהסרט שרק2...נכון שזה שיר מדבק? אכן! -"זה או זה" 1.דמקה או שש-בש? כלום 2.שיעור חקלאות או מולדת? כלום 3.למות זקן או צעיר? זקן 4.לילה או יום? לילעלעלעלעלעלעלע.. יום 5.זריחה או שקיעה? שקיעההה..
6.ספגטי או פיצה? גם וגם.. 7.כדורגל או טניס? כדורסל 8.חנונים או ערסים? אפחד.. 9.אדום או ירוק? אדום 10.עוגת גבינה או עוגת תפוחים? תפוחיםםם
11.להיות רזה או להיות קצת מלא? קצת קצת קצת קצת קצת מלא 12.ידיעות או מעריב? מעריב [לנוער] 13.די או מספיק? די 14.ליטוף או מילה טובה? מילה טובה 15.מי שמעצבן אותך-להביא לו סטירה או בעיטה? סטירה.. -,- -מה אתם חושבים על... 1.יום כיפור? מה איתו? 2.אלוהים? עושה רושם שהוא לא קיים.. 3.להקת טיפקס? בע 4.מוזיקה מזרחית? בעע 5.חתונות? חביב 6.משפחה? חביב פלוס 7.דיכאון? לא חביב מינוס מינוס אקסטרה מינוס 8.פורום שאלונים וסקרים? שולט 9.השיעמום שלי?הא? הא? 10.סקס? שולט טחחחח סתם.. עוד לא התנסיתי 11.שלמות? שליטה! 12.לימודים? להחריב! -מה היית עושה/איך היית מגיב/ה אם... 1.היו אומרים לך,ממקור מוסמך,שנשאר לך עוד 5 שנים לחיות? הייתי מנצלת כל רגע דאעע?? 2.היית פוגש/ת את לורן גראהם ברחוב? מי..?.. \= 3.היית חוזר/ת הביתה מאוחר בלילה ורואה את כל הבית הפוך עם שני פורצים בפנים? משתתקת 4.באמצע העיר,היית פתאום רואה חללית נוחתת ויוצאים ממנה כמה חייזרים? נו, באיזה סרט אנחנו? -,- 5.לפתע פרצופו של אדם שאת/ה מכיר/ה היה משתנה,באחד הימים שהיית נפגש/ת איתו? מה..? בריכה או ים? יםםם פירות או ירקות? פירותתת עכבר או מקלדת? מקלדת דיסקים צרובים או מקורים? צרובים [סליחה :0] מוזיקה לועזית או אנגלית?הא??? הא???? מה הקטע?! סינרגיה או משינה? משינה -,- נינט טייב או מירי מסיקה? נינטע אוונסנס או דפש מוד? א-ו-ו-נ-ס-נ-ס סרט בקולנוע או בבית עם קולה ופופקורן? גם וגם, הכל אחלה.. בריכה או ים? היה! >< באולינג או מסעדה? באולינג סרט או הופעת מוזיקה? הופעה חיה מסנג'ר או אי סי קיו? מסןןן פוקס או טי אנ טי? TNT קסטרו או רנואר? קסטרו גיטרה או תופים? חלאס חליל או קלרינט? חלאס להתלבש כמו קיבוצניק או יפים? יפים העירונים שולטים או הקיבוצניקים שולטים? חלאס למה אתה חושב ככה? חלאסס.. צבע אהוב: ורוד :\ סרט אהוב: אוך לוידעת! תוכנית טלוויזיה אהובה: ^%&%^&%^&! שחקן אהוב: %^&%^&%^&!!! שחקנית: $%^ להקה: P: זמר: P: זמרת: P: שם אהוב: יעל צבע אהוב בבגדים?(למי שיש": ורוד חחחח חברה אהובה בבגדים(למי שיש): TNT כלי נגינה אהוב: גיטרה[?] \= זהו?

B A W

New member
../images/Emo163.gifעונההה

איזה צבע החדר שלכם? לבן=) איזה צבע החלונות שלכם? לבנים חיחי מה הצבע האהוב עליכם? אמממ זה משתנה כל הזמן...בזמן האחרון ירוק עושה לי את זה! מה הצבע השנוא עליכם? צהווווווב אתם חושבים שוורוד הוא צבע של פאקצה? לא... איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנים? כל צבע שהם בוחרים... איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנות? אותו הדבר מה צבע התיק שלכם?איזה מהם? יש לי אחד ירוק, אחד אדום, אחד שחור, ואחד כתום...=) שלושה של ג'נספורט, ואחד של דיקיס... יש לכם סימס?היה לי (לקחו "בהשאלה" ולא החזירו)לא יש לכם IDDR?הא? לא מה המשחק מחשב האהוב עליכם? משחקי אונליין (באבלס) אוהבים משחקי קופסא? יאפ אוהבים את משחקי וואלה? יאפ מהו המשחק הכי דפוק ששיחקת בו? אמממממ חחחח לא יודעת מהו המשחק הכי מצחיק ששיחקת בו? משחק שבו צריך להשפריץ חלב מתוך עטינים של פרות על חיות אחרות...חיחיחחי מהו המשחק הכי משעמם ששיחקת בו? משחקי קלפים במחשב...בעעע מהי החיה האהובה עליך? כלבים וחתולים מהי החיה השנואה עליך? תיקנים...בעעעעעע אמא! יש לך חית מחמד? יאפ אם כן..איזה? כלב ודגים מה השם שלה? עוגי מפחדים מחיה כלשהי? תיקנים! מהי החיה הכי מוזרה? צפרדע לפי דעתי... מהי החיה שחיה הכי מוזר? מזה חיה הכי מוזר? מהי החיה שחיה הכי נורמלי??! שיר שמתנגן ברקע: pon de replay מחשבה שעוברת בראש: ****** רקד לצלילי השיר הזה...=\ חשק ל...: לבכות... מה המילה שהזמר אמר ברגע זה: move מכירים ת'שיר scotty doesn't know מהסרט יורו-טריפ? לא נכון שיר ענק? אם אתם אומרים... נכון שהמילה אשכרה היא אשכרה מילה מוזרה ושימושית? אכן כן...=) יוצא לכם לפעמים להגיד מילה הרבה פעמים{למשל- מאוד} המוווון! נשמעת נורא מוזר? לאאא מה המידה שלך בנעליים? 38 ושני שליש, בדיוק! יש לך בהן גדולה? לא יש לי אצבע אחרי הבוהן ארוכה...(יותר מהבוהן, בעע) אתם יכולים להביא את הרגליים עד הראש, כמו תינוק? לא ניסיתי... יצא לכם להתקל בספויילר בלי כוונה? לא...הכל בכוונה מישהו חוץ ממני מבין מה זה הליקס? לא... מי שלא מבין- זה עגיל בסחוס של האוזן... נכון שLed zeppelin זו הלהקה הכי טובה? כן חחחח נכון שאני משגעת לכם ת'שכל? לא נכון אתם חושבים שפרות זה דבר מאודדד שקסי? אממממ לפעמים רק את\\ה (אנדי כבר אני לא יודעת איך לענות לבן או לבת) חושבים שבגיל 21 תגיעו לירח? לאאאא תשמעו ת'שיר accidrently in love מהסרט שרק2...נכון שזה שיר מדבק? יאפ -"זה או זה" 1.דמקה או שש-בש? שש בש 2.שיעור חקלאות או מולדת? חקלאות 3.למות זקן או צעיר? באמצע 4.לילה או יום? יום 5.זריחה או שקיעה? שקיעה 6.ספגטי או פיצה? ספגטי 7.כדורגל או טניס? טניס 8.חנונים או ערסים? חנונים 9.אדום או ירוק? ירוק...=) 10.עוגת גבינה או עוגת תפוחים? תפוחים 11.להיות רזה או להיות קצת מלא? מלא 12.ידיעות או מעריב? כל יום משהו אחר...=) 13.די או מספיק? גם וגם....=) 14.ליטוף או מילה טובה? ליטוף...! 15.מי שמעצבן אותך-להביא לו סטירה או בעיטה? סטירה -מה אתם חושבים על... 1.יום כיפור? יום מושלם לדיאטה! 2.אלוהים? שומר עלי מלמעלה...יישתבח שמו! 3.להקת טיפקס? לא חושבת עליה... 4.מוזיקה מזרחית? איכסססססה 5.חתונות? אני גם רוצהההה 6.משפחה? מסגרת ואהבה 7.דיכאון? לא מכירה את זה 8.פורום שאלונים וסקרים? ה=פורום! 9.השיעמום שלי?הא? מושלםםם...הוליד סקר מהמם! 10.סקס? לא עושה... 11.שלמות? חחחחחח מצאתי כזאת... 12.לימודים? סבל מתמשך?! -מה היית עושה/איך היית מגיב/ה אם... 1.היו אומרים לך,ממקור מוסמך,שנשאר לך עוד 5 שנים לחיות? לוקחת עכשיו מההורים את כל הכסף שאני צריכה וטסה לטקסס, כדי להעביר שם עם ****** את החמש שנים האלו...הכי מושלם שיש! 2.היית פוגש/ת את לורן גראהם ברחוב? חחחחח כלום?! 3.היית חוזר/ת הביתה מאוחר בלילה ורואה את כל הבית הפוך עם שני פורצים בפנים? צורחתתת....כל הרחוב היה מתעורר...ב-ד-ו-ק-! 4.באמצע העיר,היית פתאום רואה חללית נוחתת ויוצאים ממנה כמה חייזרים? מתה מפחד בו במקום! 5.לפתע פרצופו של אדם שאת/ה מכיר/ה היה משתנה,באחד הימים שהיית נפגש/ת איתו? לא מכירה אותו אולי? בריכה או ים? בריכה פירות או ירקות? פירות עכבר או מקלדת? מקלדת דיסקים צרובים או מקורים? מקוריים מוזיקה לועזית או אנגלית?הא??? חחחחחחחחחחח סינרגיה או משינה?משינה נינט טייב או מירי מסיקה? מירי מסיקה אוונסנס או דפש מוד? אוונסנס סרט בקולנוע או בבית עם קולה ופופקורן? בבית...! בריכה או ים? בריכה....מוזר! באולינג או מסעדה? באולינג סרט או הופעת מוזיקה? סרט מסנג'ר או אי סי קיו? אייסי פוקס או טי אנ טי? טי אנ טי קסטרו או רנואר? קסטרו גיטרה או תופים? גיטרה חליל או קלרינט? חליל להתלבש כמו קיבוצניק או יפים? חחחחח לפי המצברוח, או המקום העירונים שולטים או הקיבוצניקים שולטים? קיבוצניקים...אני אוהבת קיבוצניקים משום מה...! למה אתה חושב ככה? כיי יש לי דודים בקיבוץ, והם הנחילו בי את אהבתם לקיבוץ...חחחחחחחחחחחחח צבע אהוב: ירוק כרגע.... סרט אהוב: פרל הארבור, נפלאות התבונה, בורות! תוכנית טלוויזיה אהובה: חברים+ משחק מכור שחקן אהוב: ג'וני דאפ שחקנית: ג'וליה רוברטס להקה: לא יודעת.... זמר: לא יודעת זמרת: לא יודעת שם אהוב: יובל לבן, יהלי לבת צבע אהוב בבגדים?(למי שיש": אממ לפי המצב רוח... חברה אהובה בבגדים(למי שיש): אמממ? כלי נגינה אהוב: תופים, גיטרה!

Spiritfall

New member
טוב, נו.

איזה צבע החדר שלכם? 3 קירות בכחול/תכלת וקיר אחד אפור איזה צבע החלונות שלכם? לבן, וילון בגוונים של כתום ואדום מה הצבע האהוב עליכם? תלוי במצב רוח מה הצבע השנוא עליכם? " אתם חושבים שוורוד הוא צבע של פאקצה? לא איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנים? מגדר. איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנות?" מה צבע התיק שלכם?איזה מהם? ג'נספורט שחור תיק שק צבעוני יש לכם סימס?היה לי (לקחו "בהשאלה" ולא החזירו) לאחותי ?הא? מה המשחק מחשב האהוב עליכם? פיירפול אוהבים משחקי קופסא? לא ממש יצא לי לשחק לאחרונה אוהבים את משחקי וואלה? לא מהו המשחק הכי דפוק ששיחקת בו? קונטקט מהו המשחק הכי מצחיק ששיחקת בו? משו עם כפיות מהו המשחק הכי משעמם ששיחקת בו? אין לי מושג מהי החיה האהובה עליך? לא יודעת מהי החיה השנואה עליך? לא יודעת יש לך חית מחמד? תוכי אם כן..איזה? תוכי מה השם שלה? קוקי מפחדים מחיה כלשהי? לא מהי החיה הכי מוזרה? מוס מהי החיה שחיה הכי מוזר? מוס מהי החיה שחיה הכי נורמלי? בני אדם? שיר שמתנגן ברקע: Evanescence - My immortal מחשבה שעוברת בראש: שתקי. חשק ל...: במבה וסינמה סיטי מה המילה שהזמר אמר ברגע זה: me מהסרט יורו-טריפ? כן נכון שיר ענק?כן נכון שהמילה אשכרה היא אשכרה מילה מוזרה ושימושית? בהחלט יוצא לכם לפעמים להגיד מילה הרבה פעמים{למשל- מאוד} כן נשמעת נורא מוזר? כן מה המידה שלך בנעליים? 38/9 יש לך בהן גדולה? ביחס למה? אתם יכולים להביא את הרגליים עד הראש, כמו תינוק? כן יצא לכם להתקל בספויילר בלי כוונה? לעזאזל. כן. מישהו חוץ ממני מבין מה זה הליקס? לא מי שלא מבין- זה עגיל בסחוס של האוזן... אווצ' זו הלהקה הכי טובה? לא נכון שאני משגעת לכם ת'שכל? קצת נכון אתם חושבים שפרות זה דבר מאודדד שקסי? לא עושה לי את זה רק את\\ה (אנדי כבר אני לא יודעת איך לענות לבן או לבת) תגיעו לירח? כן ...נכון שזה שיר מדבק? כן -"זה או זה" .דמקה או שש-בש? שש בש .שיעור חקלאות או מולדת? סעמק .למות זקן או צעיר? זקן. לדעת שניצלת את החיים שלך עד הסוף. .לילה או יום? לילה .זריחה או שקיעה? שקיעה, זריחה סתם מלחיצה .ספגטי או פיצה? גם וגם .כדורגל או טניס? כדורגל .חנונים או ערסים? חח .אדום או ירוק? ירוק .עוגת גבינה או עוגת תפוחים? לא ולא .להיות רזה או להיות קצת מלא? תלוי .ידיעות או מעריב? מעריב .די או מספיק? די .ליטוף או מילה טובה? מילה טובה .מי שמעצבן אותך-להביא לו סטירה או בעיטה? סטירה -מה אתם חושבים על... .יום כיפור? צום .אלוהים? לא אלוהים .להקת טיפקס? מוזרה .מוזיקה מזרחית? אור .חתונות? בן דוד .משפחה? מצחיקה .דיכאון? חרא .פורום שאלונים וסקרים? נחמד .השיעמום שלי?הא? גם שלי .סקס? עדיין לא .שלמות? אף פעם .לימודים? רק עוד שנה -מה היית עושה/איך היית מגיב/ה אם... שנים לחיות? באסה .היית פוגש/ת את לורן גראהם ברחוב? לא הייתי יודעת שזאת היא.. נראה לי .היית חוזר/ת הביתה מאוחר בלילה ורואה את כל הבית הפוך עם שני פורצים בפנים? בורחת .באמצע העיר,היית פתאום רואה חללית נוחתת ויוצאים ממנה כמה חייזרים? מחפשת את מקס .לפתע פרצופו של אדם שאת/ה מכיר/ה היה משתנה,באחד הימים שהיית נפגש/ת איתו? לא הייתי מזהה אותו בריכה או ים? לא ולא, ים יותר.. סתם לטייל פירות או ירקות? גם וגם עכבר או מקלדת? מקלדת דיסקים צרובים או מקורים? תלוי של מי מוזיקה לועזית או אנגלית?הא??? אה? סינרגיה או משינה?מ משינה נינט טייב או מירי מסיקה? שטו? אוונסנס או דפש מוד? אוונסנס סרט בקולנוע או בבית עם קולה ופופקורן? גם וגם. יותר בבית.. בריכה או ים? שוב? באולינג או מסעדה? באולינג סרט או הופעת מוזיקה? גם וגם. תלוי במצב רוח מסנג'ר או אי סי קיו? גם וגם פוקס או טי אנ טי? פוקס קסטרו או רנואר? רנואר גיטרה או תופים? גיטרה חליל או קלרינט? חליל צד להתלבש כמו קיבוצניק או יפים? ממ... העירונים שולטים או הקיבוצניקים שולטים? מי שנמצא במקום למה אתה חושב ככה? ככה צבע אהוב: אין סרט אהוב: הרבה. לאחרונה - שמש נצחית בראש צלול תוכנית טלוויזיה אהובה: היו פעם, רוזוול, חלום אמריקאי שחקן אהוב: אין שחקנית:אין להקה: אין זמר: דייב זמרת: אין שם אהוב: תומר צבע אהוב בבגדים?(למי שיש": כל מיני חברה אהובה בבגדים(למי שיש): לא כלי נגינה אהוב פסנתר

coullette

New member
^_^

איזה צבע החדר שלכם?
לבן איזה צבע החלונות שלכם?
חום מה הצבע האהוב עליכם?
שחור מה הצבע השנוא עליכם?
כתום אתם חושבים שוורוד הוא צבע של פאקצה?
לא איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנים?
כחול איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנות?
ורוד מה צבע התיק שלכם?איזה מהם?
אדום,ירוק,ורוד,תכלת,שחור. יש לכם סימס?
לא יש לכם IDDR?
לא מה המשחק מחשב האהוב עליכם?
אין אוהבים משחקי קופסא?
כן אוהבים את משחקי וואלה?
לא מהו המשחק הכי דפוק ששיחקת בו?
החדר הכחול מהו המשחק הכי מצחיק ששיחקת בו?
טליסמן מהו המשחק הכי משעמם ששיחקת בו?
משחקי הבריחה מחדרים מהי החיה האהובה עליך?
כלב מהי החיה השנואה עליך?
ג'וק יש לך חית מחמד?
לא אם כן..איזה?
לא מה השם שלה?
לא מפחדים מחיה כלשהי?
ג'וק מהי החיה הכי מוזרה?
דג מהי החיה שחיה הכי מוזר?
עכבר מהי החיה שחיה הכי נורמלי?
חתול שיר שמתנגן ברקע:
אין מחשבה שעוברת בראש:
אין חשק ל...:
מה המילה שהזמר אמר ברגע זה:
מכירים ת'שיר scotty doesn't know מהסרט יורו-טריפ?
כמובן נכון שיר ענק?
כן נכון שהמילה אשכרה היא אשכרה מילה מוזרה ושימושית?
כן יוצא לכם לפעמים להגיד מילה הרבה פעמים{למשל- מאוד}
כן נשמעת נורא מוזר?
כן מה המידה שלך בנעליים?
41 יש לך בהן גדולה?
כן אתם יכולים להביא את הרגליים עד הראש, כמו תינוק?
כן יצא לכם להתקל בספויילר בלי כוונה?
כן מישהו חוץ ממני מבין מה זה הליקס?
כן מי שלא מבין- זה עגיל בסחוס של האוזן... נכון שLed zeppelin זו הלהקה הכי טובה?
לא נכון שאני משגעת לכם ת'שכל?
כן נכון אתם חושבים שפרות זה דבר מאודדד שקסי?
לא רק את\\ה (אנדי כבר אני לא יודעת איך לענות לבן או לבת) חושבים שבגיל 21 תגיעו לירח?
אני בת 21 ועדיין לא הגעתי לירח תשמעו ת'שיר accidrently in love מהסרט שרק2...נכון שזה שיר מדבק?
לא -"זה או זה" 1.דמקה או שש-בש?
דמקה 2.שיעור חקלאות או מולדת?
מולדת 3.למות זקן או צעיר?
צעיר 4.לילה או יום?
לילה 5.זריחה או שקיעה?
זריחה 6.ספגטי או פיצה?
ספגטי 7.כדורגל או טניס?
כדורגל 8.חנונים או ערסים?
חנונים 9.אדום או ירוק?
אדום 10.עוגת גבינה או עוגת תפוחים?
גבינה 11.להיות רזה או להיות קצת מלא?
רזה 12.ידיעות או מעריב?
מעריב 13.די או מספיק?
די 14.ליטוף או מילה טובה?
מילה טובה 15.מי שמעצבן אותך-להביא לו סטירה או בעיטה?
סטירה -מה אתם חושבים על... 1.יום כיפור?
אחלה 2.אלוהים?
מגניב 3.להקת טיפקס?
מחיקה 4.מוזיקה מזרחית?
אבוי 5.חתונות?
איכסה 6.משפחה?
נחמד 7.דיכאון?
כיף 8.פורום שאלונים וסקרים?
אחלה 9.השיעמום שלי?
מזניב 10.סקס?
הכי כיף 11.שלמות?
לא מה שאתם חושבים 12.לימודים?
יאק -מה היית עושה/איך היית מגיב/ה אם... 1.היו אומרים לך,ממקור מוסמך,שנשאר לך עוד 5 שנים לחיות?
הייתי שוכבת עם מלא חתיכים 2.היית פוגש/ת את לורן גראהם ברחוב?
מי זאת? 3.היית חוזר/ת הביתה מאוחר בלילה ורואה את כל הבית הפוך עם שני פורצים בפנים?
הייתי צורחת 4.באמצע העיר,היית פתאום רואה חללית נוחתת ויוצאים ממנה כמה חייזרים?
הייתי מזמינה אותם לאייס קפה 5.לפתע פרצופו של אדם שאת/ה מכיר/ה היה משתנה,באחד הימים שהיית נפגש/ת איתו?
הייתי אומר לא "יפה לך הניתוח פלסטי" בריכה או ים?
ים פירות או ירקות?
ירקות עכבר או מקלדת?
מקלדת דיסקים צרובים או מקורים?
מקוריים מוזיקה לועזית או אנגלית?
לועזית והשאלון הזה כבר היה סינרגיה או משינה?
משינה נינט טייב או מירי מסיקה?
נינטייב אוונסנס או דפש מוד?
אוונסנס סרט בקולנוע או בבית עם קולה ופופקורן?
בבית בריכה או ים?
ים באולינג או מסעדה?
מסעדה סרט או הופעת מוזיקה?
הופעה מסנג'ר או אי סי קיו?
אסק פוקס או טי אנ טי?
פוקס קסטרו או רנואר?
קסטרו גיטרה או תופים?
גיטרה חליל או קלרינט?
חליל להתלבש כמו קיבוצניק או יפים?
קיבוצניק העירונים שולטים או הקיבוצניקים שולטים?
עירונים למה אתה חושב ככה?
ככה צבע אהוב:
שחור סרט אהוב:
סטאר וורז תוכנית טלוויזיה אהובה:
חברים,תשוקות שחקן אהוב:
ריצ'רד גיר שחקנית:
נטלי פורטמן להקה:
גרין דיי זמר:
אין זמרת:
אין שם אהוב:
אין צבע אהוב בבגדים?(למי שיש":
חברה אהובה בבגדים(למי שיש):
כלי נגינה אהוב:
גיטרה חשמלית

יו יו3

New member
מעתיקינית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo46.gif

העתקת משאלון שלי את החלק הזה: איזה צבע החדר שלכם? איזה צבע החלונות שלכם? מה הצבע האהוב עליכם? מה הצבע השנוא עליכם? אתם חושבים שוורוד הוא צבע של פאקצה? איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנים? איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנות? מה צבע התיק שלכם?איזה מהם? יש לכם סימס? (יש לכם IDDR?הא? מה המשחק מחשב האהוב עליכם? אוהבים משחקי קופסא? אוהבים את משחקי וואלה? מהו המשחק הכי דפוק ששיחקת בו? מהו המשחק הכי מצחיק ששיחקת בו? מהו המשחק הכי משעמם ששיחקת בו? מהי החיה האהובה עליך? מהי החיה השנואה עליך? יש לך חית מחמד? אם כן..איזה? מה השם שלה? מפחדים מחיה כלשהי? מהי החיה הכי מוזרה? מהי החיה שחיה הכי מוזר? מהי החיה שחיה הכי נורמלי? מעתיקנית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

יו יו3

New member
וגםםםםםםםםםםםםםםםםםם........

בגלל זה כולם אומרים שהשאלון הזה מוכר להם!! כי אני עשיתי אותו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה