שאלון ...!

7FANTA SHOKATA7

New member
שאלון ...!

1.חום או קור? 2.אוכל-חלבי או בשרי? 3.שתייה-אלכוהולית או רגילה? 4.סדרה-"השיר שלנו" או "טלנובלה בע"מ"? 5.צבא או בית ספר? 6.ילדות או בגרות(בגרות הכוונה מגיל 18 ומעלה)? 7.מה לדעתך יותר יפה אצל בנות יפות(אפילו אם את בעצמך בת)-הרגליים או הישבן? 8.טוב לב או חוכמה? 9.אושר או עושר? 10.מי היה ספורטאי גדול יותר-מייקל ג'ורדן או מראדונה? 11.אם מוחמד עלי וסופרמן היו נפגשים לקרב,מי לדעתך היה מנצח? 12.איזה מתקן לונהפארק יותר מפחיד-רכבת הרים או ספינת פיראטים? 13.אורז או ספגטי? 14.ורדה רזיאל ז'קונט או נתן זהבי? 15.לימודים או עבודה? 16.אושר או אהבה? 17.מה בדר"כ טוב יותר-המציאות או הפנטזיה? 18.ספר או סרט? 19.להקת אתניקס או כוורת? 20.פסח או פורים? 21.בית-קומות או בית פרטי? 22.פיצה או פופקורן? 23.בננה או אבטיח? 24.קומונה או פורום? 25.ארנב או חתול? 26.אוגר או עכבר? 27.חיבוק או נשיקה? 28.מדוזה או יתוש? 29.מוזיקה לועזית או ישראלית? 30.סרט עם חברות או סרט עם המשפחה? 31.מיטה או ספה? 32.מחברת ספירלה או מחברת רגילה? 33.פאלפון או טלפון? 34.להצטלם או לצלם? 35.לישון עד מאוחר או לא לישון בכלל? 36.קיץ או חורף? 37.מסנג'ר או אייסקיו? 38.קפה או שוקו? 39.דגני כריות או צ'יריוס? 40.שניצל תירס או שניצל עוף? 41.טלוויזיה או מחשב? 42.אבטיח או מלון? 43.מגרש ביתי או האו סי? 44.חברים או ריימונד? 46.צחוקים או רצינות? 47.להשקיע בלימודים או לעשות מהתיכון כיף לא נשכח? 48.קולה או ספרייט? 49.מים או מיץ לימונדה? 50.מפונק או לא? גנבתי מפורום של ג'ניפר לופז

אאאאנייייייייי

1.חום או קור? קורררר 2.אוכל-חלבי או בשרי? חלבי 3.שתייה-אלכוהולית או רגילה? רגיל 4.סדרה-"השיר שלנו" או "טלנובלה בע"מ"? אותו חרא 5.צבא או בית ספר? בית ספר 6.ילדות או בגרות(בגרות הכוונה מגיל 18 ומעלה)? ילדות 7.מה לדעתך יותר יפה אצל בנות יפות(אפילו אם את בעצמך בת)-הרגליים או הישבן? תחת נראה לי תלוי מי 8.טוב לב או חוכמה? טוב לב 9.אושר או עושר? אושר 10.מי היה ספורטאי גדול יותר-מייקל ג'ורדן או מראדונה? חחח פניתם לבן אדם הלא נכון 11.אם מוחמד עלי וסופרמן היו נפגשים לקרב,מי לדעתך היה מנצח? סופרמןןן 12.איזה מתקן לונהפארק יותר מפחיד-רכבת הרים או ספינת פיראטים? רכבת הרים 13.אורז או ספגטי? ספגטי 14.ורדה רזיאל ז'קונט או נתן זהבי? ורדה 15.לימודים או עבודה? לימודים 16.אושר או אהבה? אהבה 17.מה בדר"כ טוב יותר-המציאות או הפנטזיה? פנטזיה ברור 18.ספר או סרט? סרט 19.להקת אתניקס או כוורת? אתניקס 20.פסח או פורים? פורים 21.בית-קומות או בית פרטי? בית פרטי 22.פיצה או פופקורן? פיצה 23.בננה או אבטיח? אבטיח 24.קומונה או פורום? פורום 25.ארנב או חתול? כלב 26.אוגר או עכבר? כלב 27.חיבוק או נשיקה? חיבוק 28.מדוזה או יתוש? מדוזה 29.מוזיקה לועזית או ישראלית? תלוי 30.סרט עם חברות או סרט עם המשפחה? חברות 31.מיטה או ספה? ספה 32.מחברת ספירלה או מחברת רגילה? ספירלה 33.פאלפון או טלפון? טלפון שומעים יותר טוב 34.להצטלם או לצלם? להצתלם 35.לישון עד מאוחר או לא לישון בכלל? לישון עד מאוחר 36.קיץ או חורף? חורףףף 37.מסנג'ר או אייסקיו? איסיקיו 38.קפה או שוקו? קפה, שוקו מגעילללל 39.דגני כריות או צ'יריוס? מה זה צ'יריוס? עזבו לא אכלתי מלא זמן דברים כאלה 40.שניצל תירס או שניצל עוף? תירס יאאאאמי 41.טלוויזיה או מחשב? טלוויזיה 42.אבטיח או מלון? אבטיח 43.מגרש ביתי או האו סי? 44.חברים או ריימונד? חברים 46.צחוקים או רצינות? צחוקים 47.להשקיע בלימודים או לעשות מהתיכון כיף לא נשכח? להשקיע 48.קולה או ספרייט? תלוי מתי לא יודעת 49.מים או מיץ לימונדה? מים 50.מפונק או לא? מפונקקק

maholnikit

New member
טוב אני יענה

1.חום או קור? קור 2.אוכל-חלבי או בשרי? חלבי.צמחונית... 3.שתייה-אלכוהולית או רגילה? רגילה 4.סדרה-"השיר שלנו" או "טלנובלה בע"מ"? השיר שלנו 5.צבא או בית ספר? לא יודעת...אני בין לבין... 6.ילדות או בגרות(בגרות הכוונה מגיל 18 ומעלה)? בגרות 7.מה לדעתך יותר יפה אצל בנות יפות(אפילו אם את בעצמך בת)-הרגליים או הישבן? אף אחד מהם.. 8.טוב לב או חוכמה? שניהם. 9.אושר או עושר? אושר 10.מי היה ספורטאי גדול יותר-מייקל ג'ורדן או מראדונה?מייקל 11.אם מוחמד עלי וסופרמן היו נפגשים לקרב,מי לדעתך היה מנצח? חח סופרמן 12.איזה מתקן לונהפארק יותר מפחיד-רכבת הרים או ספינת פיראטים? רכבת הרים 13.אורז או ספגטי? אורז 14.ורדה רזיאל ז'קונט או נתן זהבי? אף אחד 15.לימודים או עבודה? לימודים 16.אושר או אהבה? מה זה אהבה בלי אושר? 17.מה בדר"כ טוב יותר-המציאות או הפנטזיה? פנטזיה.תמיד. 18.ספר או סרט? סרט 19.להקת אתניקס או כוורת? כוורת 20.פסח או פורים? פסח 21.בית-קומות או בית פרטי? פרטי 22.פיצה או פופקורן? פיצה 23.בננה או אבטיח? אבטיח 24.קומונה או פורום? שניהם 25.ארנב או חתול? חתול 26.אוגר או עכבר? אותו דבר 27.חיבוק או נשיקה? חיבוק 28.מדוזה או יתוש? איכסססס 29.מוזיקה לועזית או ישראלית? ישראלית 30.סרט עם חברות או סרט עם המשפחה? שניהם 31.מיטה או ספה?מיטה 32.מחברת ספירלה או מחברת רגילה? ספירלה 33.פאלפון או טלפון?פלאפון 34.להצטלם או לצלם? לצלם 35.לישון עד מאוחר או לא לישון בכלל? מאוחר 36.קיץ או חורף? חורף 37.מסנג'ר או אייסקיו? איסייקו 38.קפה או שוקו? שוקו 39.דגני כריות או צ'יריוס? ציריוס 40.שניצל תירס או שניצל עוף? אף אחד. אני צמחונית שלא אוהבת תירס. 41.טלוויזיה או מחשב? שניהם 42.אבטיח או מלון? אבטיח 43.מגרש ביתי או האו סי? אף אחד 44.חברים או ריימונד? חברים 46.צחוקים או רצינות? צחוקים 47.להשקיע בלימודים או לעשות מהתיכון כיף לא נשכח? להשקיע 48.קולה או ספרייט? קולה 49.מים או מיץ לימונדה? לימונדה 50.מפונק או לא? לא

רק בגלל שמשעמם לי רצח אני עונה כנסו

1.חום או קור? כשחם אני רוצה קור כשקר אני רוצה חום 2.אוכל-חלבי או בשרי? חלבי 3.שתייה-אלכוהולית או רגילה? רגילה 4.סדרה-"השיר שלנו" או "טלנובלה בע"מ"? השיר שלנו---> שליטה 5.צבא או בית ספר? בית-ספר 6.ילדות או בגרות(בגרות הכוונה מגיל 18 ומעלה)?איך אדע ועודני ילד אבל בכל מקרה ילדות..חחח 7.מה לדעתך יותר יפה אצל בנות יפות(אפילו אם את בעצמך בת)-הרגליים או הישבן?רגלים 8.טוב לב או חוכמה?אפשר שניהם? 9.אושר או עושר?אושר 10.מי היה ספורטאי גדול יותר-מייקל ג'ורדן או מראדונה? ג'ורדן נראה לי 11.אם מוחמד עלי וסופרמן היו נפגשים לקרב,מי לדעתך היה מנצח?חחחח אלוהים יודע 12.איזה מתקן לונהפארק יותר מפחיד-רכבת הרים או ספינת פיראטים?רכבת הרים 13.אורז או ספגטי?אמממ... שאלה קשה..אפשר את שניהם?..עם עדיפות קלה לאורז 14.ורדה רזיאל ז'קונט או נתן זהבי? לא מעניין אותי..אבל נראה לי ורדה היא יותר מצחיקה.. 15.לימודים או עבודה?עבודה-כי לא לומדים לימודים-כי לא עובדים 16.אושר או אהבה? אם יש אהבה יש אושר ואם יש אושר יש אהבה 17.מה בדר"כ טוב יותר-המציאות או הפנטזיה?המציאות 18.ספר או סרט?סרטטטט ברור 19.להקת אתניקס או כוורת? גיימבויז..חחח 20.פסח או פורים?פורים 21.בית-קומות או בית פרטי?פרטיי 22.פיצה או פופקורן?פיצה 23.בננה או אבטיח? שניהם. 24.קומונה או פורום?פורום 25.ארנב או חתול?כלב 26.אוגר או עכבר?כלב 27.חיבוק או נשיקה?אמממ... חיבוק זה יותר אמיתי 28.מדוזה או יתוש?כלב 29.מוזיקה לועזית או ישראלית?אמממ...תלוי מי הזמר 30.סרט עם חברות או סרט עם המשפחה?שניהם 31.מיטה או ספה?מיטה 32.מחברת ספירלה או מחברת רגילה?ספירלה 33.פאלפון או טלפון?תלוי באיזה מצב 34.להצטלם או לצלם?להצטלםםםם ברורררר..אני מתה להצטלם 35.לישון עד מאוחר או לא לישון בכלל? 36.קיץ או חורף? שיש קיץ אני רוצה חורף שיש חורף אני רוצה קיץ 37.מסנג'ר או אייסקיו?מסנגר 38.קפה או שוקו?שוקוווווו שליטההההה לפחות 4 פעמיים ביום. 39.דגני כריות או צ'יריוס? כריות..חח 40.שניצל תירס או שניצל עוף?שניצל תירססס ברורררר 41.טלוויזיה או מחשב? מחשבב 42.אבטיח או מלון? אבטיח 43.מגרש ביתי או האו סי? ????? 44.חברים או ריימונד? ????? 46.צחוקים או רצינות?תלוי מתי 47.להשקיע בלימודים או לעשות מהתיכון כיף לא נשכח? להשקיע ברור 48.קולה או ספרייט? לא זה ולא זה 49.מים או מיץ לימונדה? לימונדהההההה 50.מפונק או לא? מאודדדדדדד

אני....../images/Emo41.gif

1.חום או קור? קור 2.אוכל-חלבי או בשרי? חלבי 3.שתייה-אלכוהולית או רגילה? רגילה 4.סדרה-"השיר שלנו" או "טלנובלה בע"מ"? טלנובלה בע"מ שללליטטה! 5.צבא או בית ספר? בית ספר 6.ילדות או בגרות(בגרות הכוונה מגיל 18 ומעלה)? ילדות.... 7.מה לדעתך יותר יפה אצל בנות יפות(אפילו אם את בעצמך בת)-הרגליים או הישבן? רגליים 8.טוב לב או חוכמה? טוב לב 9.אושר או עושר? אושר ברור..... 10.מי היה ספורטאי גדול יותר-מייקל ג'ורדן או מראדונה? אין לי שמץ... 11.אם מוחמד עלי וסופרמן היו נפגשים לקרב,מי לדעתך היה מנצח? רק אם זה היה קורה הייתי יודעת.... 12.איזה מתקן לונהפארק יותר מפחיד-רכבת הרים או ספינת פיראטים? רכבת הרים 13.אורז או ספגטי? אורז...מתעקל יותר טוב חחחחח 14.ורדה רזיאל ז'קונט או נתן זהבי? ורדה....בת דודה של סבא שלי 15.לימודים או עבודה? עבודה 16.אושר או אהבה? אהבה 17.מה בדר"כ טוב יותר-המציאות או הפנטזיה? פנטזיה 18.ספר או סרט? ספר 19.להקת אתניקס או כוורת? למה אתם שואלים שאלות קשות???. 20.פסח או פורים? פורים 21.בית-קומות או בית פרטי? קומות 22.פיצה או פופקורן? אפחד מהם! 23.בננה או אבטיח? אבטיח 24.קומונה או פורום? פורום 25.ארנב או חתול? ארנב 26.אוגר או עכבר? אוגר אבל כזה שלא מזיק....חחחחחחחחח 27.חיבוק או נשיקה? נשיקה...מוווואה!!! 28.מדוזה או יתוש? מי צריך אותם בכלל? 29.מוזיקה לועזית או ישראלית? לועזית 30.סרט עם חברות או סרט עם המשפחה? גם וגם אבל תלוי בטימינג... 31.מיטה או ספה? מיטה (וחצי...) 32.מחברת ספירלה או מחברת רגילה? ספירלה...יותר נוח 33.פאלפון או טלפון? פלאפון..יותר אישי 34.להצטלם או לצלם? לצלם....לא פוטוגנית בגרוש 35.לישון עד מאוחר או לא לישון בכלל? 36.קיץ או חורף? חורף...בבבבבבבבבברררררררררררררררררררררררררררררר 37.מסנג'ר או אייסקיו? שניים זה תמיד ביחד! 38.קפה או שוקו? קפה 39.דגני כריות או צ'יריוס? צ'יריוס 40.שניצל תירס או שניצל עוף? תירס....הצמחונות שולטת! 41.טלוויזיה או מחשב? מחשב 42.אבטיח או מלון? אבטיח...השאלה הזאת לא הייתה כבר עם הבננה? 43.מגרש ביתי או האו סי? מה שתגידו.... 44.חברים או ריימונד? כולם אוהבים את רימונד...אבל מספר 1 זה מלך השכונה! 46.צחוקים או רצינות? תלוי בטימינג... 47.להשקיע בלימודים או לעשות מהתיכון כיף לא נשכח? גם וגם 48.קולה או ספרייט? דיאט קולה 49.מים או מיץ לימונדה? מים 50.מפונק או לא? קצת......אבל מי לא?

עונה..

1.חום או קור? חום 2.אוכל-חלבי או בשרי? חלבי 3.שתייה-אלכוהולית או רגילה? רגיחה 4.סדרה-"השיר שלנו" או "טלנובלה בע"מ"? השיר שלנו 5.צבא או בית ספר? מתה להיות כבר בצבא אבל נכון לעכשיו עדיין בית ספר 6.ילדות או בגרות(בגרות הכוונה מגיל 18 ומעלה)? ילדות 7.מה לדעתך יותר יפה אצל בנות יפות(אפילו אם את בעצמך בת)-הרגליים או הישבן? רגליים 8.טוב לב או חוכמה? טוב לב 9.אושר או עושר? אושר 10.מי היה ספורטאי גדול יותר-מייקל ג'ורדן או מראדונה? הא?! 11.אם מוחמד עלי וסופרמן היו נפגשים לקרב,מי לדעתך היה מנצח? סופרמן 12.איזה מתקן לונהפארק יותר מפחיד-רכבת הרים או ספינת פיראטים? המממ אף אחד חחח 13.אורז או ספגטי? ספגטי 14.ורדה רזיאל ז'קונט או נתן זהבי? ורדה 15.לימודים או עבודה? לימודים 16.אושר או אהבה? אהבה 17.מה בדר"כ טוב יותר-המציאות או הפנטזיה? פנטזיה 18.ספר או סרט? סרט 19.להקת אתניקס או כוורת? אתניקס 20.פסח או פורים? פורים 21.בית-קומות או בית פרטי? פרטי 22.פיצה או פופקורן? פיצה 23.בננה או אבטיח? אבטיח 24.קומונה או פורום? פורום 25.ארנב או חתול? חתול 26.אוגר או עכבר? איכס! 27.חיבוק או נשיקה? חיבוק 28.מדוזה או יתוש? יתוש 29.מוזיקה לועזית או ישראלית? ישראלית 30.סרט עם חברות או סרט עם המשפחה? חברות 31.מיטה או ספה? מיטה 32.מחברת ספירלה או מחברת רגילה? ספירלה 33.פאלפון או טלפון? פלאפון 34.להצטלם או לצלם? להצטלם 35.לישון עד מאוחר או לא לישון בכלל? עד מאוחר 36.קיץ או חורף? קיץ 37.מסנג'ר או אייסקיו? אייסיקיו 38.קפה או שוקו? שוקו 39.דגני כריות או צ'יריוס? אף אחד מהם 40.שניצל תירס או שניצל עוף? תירס 41.טלוויזיה או מחשב? מחשב 42.אבטיח או מלון? אבטיח 43.מגרש ביתי או האו סי? מגרש ביתי 44.חברים או ריימונד? חברים 46.צחוקים או רצינות? צחוקים 47.להשקיע בלימודים או לעשות מהתיכון כיף לא נשכח? להשקיע תווך כדי כיף 48.קולה או ספרייט? קולה 49.מים או מיץ לימונדה? לימודנה 50.מפונק או לא? לא כל כך

julez

New member
יש לכם מזל שמשעמם לי לפני שיש שידור

חוזר של פיק- אפ! 1. אופטימלי: 25 מעלות צלסיוס, עם רוח קלה. 2. גם וגם. 3. רגילה ובמסיבות אלכוהולית. 4. לא צופה בטלנובלות. 5. בית ספר. 6. ילדות. 7. רגליים. 8. חוכמה. 9. אושר. 10. מייקל ג'ורדן, לא הדרדר לסמים (לפחות ממה שאני יודעת, ואני לא יודעת הרבה). 11. סופרמן. מלך. 12. אף אחד. ספינת פירטים גורמת לי לבחילה... 13. ספגטי. 14. נתן זהבי. לפחות יש לו משהו מעניין להגיד. לפעמים. 15. לימודים. 16. אושר. 17. פנטזיה. 18. ספר. 19. כוורת! 20. פורים. 21. בית פרטי. יותר שקט. 22. פיצה. 23. אבטיח! 24. קומונה. יותר ממוקד. 25. חתול. 26. אוגר. 27. חיבוק. 28. מדוזה. אני אלרגית ליתושות (היתושים לא עוקצים. אלו היתושות). 29. לועזית. 30. עם חברות בגלל הכיף. עם המשפחה בגלל המצב הכספי האישי שלי... 31. מיטה. 32. ספירלה. 33. פלאפון. 34. גם וגם... תלוי מה איתי... 35. לא לישון. 36. סתיו & אביב. 37. מסנג'ר. 38. שוקו. 39. כריות. 40. שניצל עוף. 41. טלוויזיה. 42. אבטיח! 43. לא רואה. 44. חברים. 45. רצינות. יותר קל לתקשר. 46. להשקיע בלימודים. 47. קולה. 48. לימונדה. 49. לא. זהו!!!

אחותי פצצה ../images/Emo59.gifשל חתימה!!../images/Emo152.gif

סרט גדול!!! ("הנסיכה הקסומה" לכל מי שלא מכיר...)

julez

New member
כולם אומרים לי... ../images/Emo6.gif

אני מגניבה... אני יודעת...

טוב יאללה אני מצטרפת לטירוף../images/Emo6.gif

1.חום או קור?קור בהחלט! אבל לא מקפיא 25 26 מעלות כזה... 2.אוכל-חלבי או בשרי?חלבי בדרך כלל 3.שתייה-אלכוהולית או רגילה?אלכוהול ויש בו הכל!
4.סדרה-"השיר שלנו" או "טלנובלה בע"מ"?מכירה רק את טלנובלה בע"מ! אחלה סידרה 5.צבא או בית ספר?בית ספר אין ספק 6.ילדות או בגרות(בגרות הכוונה מגיל 18 ומעלה)?בגרות! 7.מה לדעתך יותר יפה אצל בנות יפות(אפילו אם את בעצמך בת)-הרגליים או הישבן?רגליים זה דבר מדהים אבל הבנים מסתכלים על הישבן
8.טוב לב או חוכמה?טוב לב 9.אושר או עושר?אושר קודם כל. אם יש עושר בלי אושר אין כלום... 10.מי היה ספורטאי גדול יותר-מייקל ג'ורדן או מראדונה?אה... מייקל ג'ורדן בעיני 11.אם מוחמד עלי וסופרמן היו נפגשים לקרב,מי לדעתך היה מנצח?מוחמד עלי! ממש חיה!
12.איזה מתקן לונהפארק יותר מפחיד-רכבת הרים או ספינת פיראטים?רכבת הרים 13.אורז או ספגטי?פסטה כמובן!!!!!!!!! 14.ורדה רזיאל ז'קונט או נתן זהבי?קשה לומר... שניהם רעים... 15.לימודים או עבודה?תלוי 16.אושר או אהבה?אהבה 17.מה בדר"כ טוב יותר-המציאות או הפנטזיה?מציאות 18.ספר או סרט?סרט זה כרגע (למרות שיש סרטים מדהימים) ספר זה נצחי 19.להקת אתניקס או כוורת?כוורת 20.פסח או פורים?שניהם מדהימים: פסח זה משפחה פורים זה חגיגה 21.בית-קומות או בית פרטי?פרטי בלי ספק 22.פיצה או פופקורן?פיצה 23.בננה או אבטיח?אבטיח כשחם... 24.קומונה או פורום?פורום
25.ארנב או חתול?ארנב 26.אוגר או עכבר?אוגר 27.חיבוק או נשיקה?נשיקה 28.מדוזה או יתוש?יתוש 29.מוזיקה לועזית או ישראלית?תלוי מאוד... 30.סרט עם חברות או סרט עם המשפחה?משפחה 31.מיטה או ספה?מיטה ענקית! 32.מחברת ספירלה או מחברת רגילה?ספירלה 33.פאלפון או טלפון?טלפון (אין בו קרינה מגעילה!) 34.להצטלם או לצלם?להצטלם! מתה על זה! 35.לישון עד מאוחר או לא לישון בכלל?משהו באמצע... 36.קיץ או חורף?חורף! 37.מסנג'ר או אייסקיו?מסנג'ר 38.קפה או שוקו?שוקו 39.דגני כריות או צ'יריוס?כריות 40.שניצל תירס או שניצל עוף?שניצל עוף (עשיתם לי חשק לשניצל...) 41.טלוויזיה או מחשב?תלוי 42.אבטיח או מלון?אבטיח 43.מגרש ביתי או האו סי? אה?! 44.חברים או ריימונד?ריימונד (חברים זה כבר מאוס!) 46.צחוקים או רצינות?צחוקים!!!!!!!!! 47.להשקיע בלימודים או לעשות מהתיכון כיף לא נשכח? כייף לא נשכח.. 48.קולה או ספרייט?קולה 49.מים או מיץ לימונדה?לימונענע
50.מפונק או לא?לא! ממש לא!

udical

New member
25/26 זה קר? הרגת אותי ! ../images/Emo178.gif

יאללה, אולי תפתיעי אותי עם כמה שניצלים ולימונענע כשאני חוזר היום מהעבודה?
לגבי 16, אהבה גורמת לאושר, כך שזה ברור שאהבה

תודה מתוקי על ההברקה../images/Emo24.gif../images/Emo99.gif

באמת יפה... לגבי הקור טוב נו אתה גבר... תמיד חם לכם...ועכשיו לשניצלים וללימונענע... אולי יום אחר... היום אני חולה ונחה

MiniMe20

New member
גמני מצטרפת ../images/Emo140.gif

1.חום או קור? קור 2.אוכל-חלבי או בשרי? לא משנה 3.שתייה-אלכוהולית או רגילה? רגילה 4.סדרה-"השיר שלנו" או "טלנובלה בע"מ"? טלנובלה בע"מ זה מה יש 5.צבא או בית ספר? מתגעגעת לתק' התיכון 6.ילדות או בגרות(בגרות הכוונה מגיל 18 ומעלה)? בגרות 7.מה לדעתך יותר יפה אצל בנות יפות(אפילו אם את בעצמך בת)-הרגליים או הישבן? רגליים 8.טוב לב או חוכמה? גם אופי אח"כ השאר 9.אושר או עושר? אושר 10.מי היה ספורטאי גדול יותר-מייקל ג'ורדן או מראדונה? ג'ורדן 11.אם מוחמד עלי וסופרמן היו נפגשים לקרב,מי לדעתך היה מנצח? אין כמו סופרמן 12.איזה מתקן לונהפארק יותר מפחיד-רכבת הרים או ספינת פיראטים? ספירת פיראטים 13.אורז או ספגטי? אם כבר אז ספגטי 14.ורדה רזיאל ז'קונט או נתן זהבי? לא זה ולא זה 15.לימודים או עבודה? לימודים 16.אושר או אהבה? אושר 17.מה בדר"כ טוב יותר-המציאות או הפנטזיה? פנטזיה 18.ספר או סרט? סרט 19.להקת אתניקס או כוורת? אתניקס 20.פסח או פורים? פורים 21.בית-קומות או בית פרטי? פרטי 22.פיצה או פופקורן? פיצה, הפופקורן נתקע בשיניים. 23.בננה או אבטיח? אבטיח קר 24.קומונה או פורום? פורום 25.ארנב או חתול? ארנב 26.אוגר או עכבר? אוגר 27.חיבוק או נשיקה? חיבוק 28.מדוזה או יתוש? לא זה ולא זה 29.מוזיקה לועזית או ישראלית? לועזית 30.סרט עם חברות או סרט עם המשפחה? משפחה 31.מיטה או ספה? מיטה 32.מחברת ספירלה או מחברת רגילה? ספירלה 33.פאלפון או טלפון? פלאפון 34.להצטלם או לצלם? לצלם 35.לישון עד מאוחר או לא לישון בכלל? לא לישון בכלל 36.קיץ או חורף? חורף 37.מסנג'ר או אייסקיו? אייסיקיו 38.קפה או שוקו? לא שותה חלב 39.דגני כריות או צ'יריוס? כריות 40.שניצל תירס או שניצל עוף? שניצל עוף 41.טלוויזיה או מחשב? טלויזיה 42.אבטיח או מלון? אכטיח 43.מגרש ביתי או האו סי? 44.חברים או ריימונד? חברים 46.צחוקים או רצינות? רצינות 47.להשקיע בלימודים או לעשות מהתיכון כיף לא נשכח? להנות מהתיכון 48.קולה או ספרייט? קולה 49.מים או מיץ לימונדה? מים 50.מפונק או לא? מאוד גנבתי מפורום של ג'ניפר לופז התגובה שלך

ליזיגי

New member
גמני רוצצה ../images/Emo13.gif

1.חום או קור? קור
2.אוכל-חלבי או בשרי? חלבי
3.שתייה-אלכוהולית או רגילה? רגילה
4.סדרה-"השיר שלנו" או "טלנובלה בע"מ"? טנלובלה בע"מ ברורורור
5.צבא או בית ספר? בצפר 6.ילדות או בגרות(בגרות הכוונה מגיל 18 ומעלה)? ילדות
7.מה לדעתך יותר יפה אצל בנות יפות(אפילו אם את בעצמך בת)-הרגליים או הישבן? הישבן
8.טוב לב או חוכמה? טוב לב 9.אושר או עושר? אושר 10.מי היה ספורטאי גדול יותר-מייקל ג'ורדן או מראדונה? הא
11.אם מוחמד עלי וסופרמן היו נפגשים לקרב,מי לדעתך היה מנצח? סופרמן..
12.איזה מתקן לונהפארק יותר מפחיד-רכבת הרים או ספינת פיראטים? רכבת הרים 13.אורז או ספגטי? ספגטי 14.ורדה רזיאל ז'קונט או נתן זהבי? מי זה נתן זהבי
אז שיהיה ורדה חח 15.לימודים או עבודה? לימודים 16.אושר או אהבה? אושר 17.מה בדר"כ טוב יותר-המציאות או הפנטזיה? הפנטזיה
18.ספר או סרט? סרט
19.להקת אתניקס או כוורת? כוורת רוווולז 20.פסח או פורים? פסח 21.בית-קומות או בית פרטי? בית פרטי 22.פיצה או פופקורן?
23.בננה או אבטיח?
24.קומונה או פורום? פורום
25.ארנב או חתול? ארנב 26.אוגר או עכבר? אוגר 27.חיבוק או נשיקה? חיבוק 28.מדוזה או יתוש?
29.מוזיקה לועזית או ישראלית? ישראלית 30.סרט עם חברות או סרט עם המשפחה? חברות 31.מיטה או ספה? מיטה 32.מחברת ספירלה או מחברת רגילה? ספירלה 33.פאלפון או טלפון? טלפון 34.להצטלם או לצלם? להצטלם
35.לישון עד מאוחר או לא לישון בכלל? לא לישון בכלל
36.קיץ או חורף? חורףףף
37.מסנג'ר או אייסקיו? איסיקיו 38.קפה או שוקו?
שוווקו 39.דגני כריות או צ'יריוס? כריות כמובן 40.שניצל תירס או שניצל עוף? שניצל תירסססס
41.טלוויזיה או מחשב? מחשב 42.אבטיח או מלון?
43.מגרש ביתי או האו סי? הא
44.חברים או ריימונד? חברים כמובן
46.צחוקים או רצינות? צחוקים 47.להשקיע בלימודים או לעשות מהתיכון כיף לא נשכח? להשקיע, אבל לא בהגזמה.. 48.קולה או ספרייט? קולה
49.מים או מיץ לימונדה? לימונדה מממ יאמי 50.מפונק או לא? לא

למעלה