שאלון

coullette

New member
^_^

על עצמך- 1. שם:
דפנה 2. גיל:
21 3. מיקום בארץ:
ראשלצ האם אתה- 4. מאחר הרבה?
לא 5. עובד?
לא 6. אוהב את המשפחה שלך?
אה...~ 7. אוכל מילקי?
כרגע לא 8. יש לך אובססיה\סטייה?
כן יש לי נטיה לספור כל שיר על אצבעות. אל תצחקו זה אמיתי 9. אוהב חורף?
כן! 10. מבריז הרבה מביצפר?
אני לא לומדת בבית ספר 11. מדבר הרבה בטלפון?
אולי 12. מקבל ציונים טובים?
לא..
13. כותב שירים\סיפורים?
שירים אבל כבר הפסקתי 14. משתדל לאכול בריא?
לא 15. חושב על עצמך לפני אחרים?
כן 16. חוסך כסף?
כן 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות?
לא 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה?
מהה?? 19. קונה מתנות?
כן 20. חושב שאתה בנאדם טוב?
ממוצע האם אי פעם.. 21. שיקרת?
כן 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה?
כן 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף?
כן 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו?
לא 25. ישנת עם רדיו דלוק?
כן 26. עם טלוויזיה דלוקה?
לא 27. לא ישנת יום שלם?
כן 28. היית במחשב כל הלילה?
כן 29. היית בחו"ל?
כן 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל?
לא 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון?
לא 32. חיבקת מישהו מפורסם?
לא 33. הופעת על במה?
כן 34. גנבת משהו?
לא 35. תפסת טרמפ?
לא 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים?
לא 37. הלכת לאיבוד?
כן 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף?
לא 39. נשברה לך שן?
לא יודעת 40. עישנת סיגריה?
כן מה הדבר האחרון.. 41. שאכלת?
לחמניה עם חומוס 42. שקנית?
לא זוכרת 43. ספר אחרון שקראת?
לא זוכרת 44. סרט אחרון שראית בקולנוע?
נראה לי צרלי הזה 45. הופעה אחרונה שהיית?
וואי כבר מזמן... 46. דיסק אחרון ששמעת?
לא זוכרת 47. שיר אחרון ששמעת?
דונט ריממבר 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש?
מהלב.... 49. מה הדבר האחרון שהדפסת?
קורות חיים 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)?
משהו של הורדות 51. אדם אחרון שראית?
אמא 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה?
רועי 53. אדם אחרון שחיבק אותך?
רועי 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון?
רועי 55. אדם אחרון שצעקת עליו?
לא יודעת אהובים- 56. צבע אהוב?
שחור,לבן,כחול 57. סרט אהוב?
יש הרבה 58. ספר אהוב?
גם 59. זמר\ת\להקה אהובה?
די אין לי כוח לזה 60. דיסק אהוב?
... 61. שיר אהוב?
... 62. תוכנית טלווזיה אהובה?
... 63. מאכל אהוב?
... 64. בנאדם שאתה הכי אוהב?
את עצמי.מה לעשות אנחנו יצורים אגואיסטים 65. מקצוע אהוב?
אין 66. זמן ביום?
מה? 67. ממתק\חטיף אהוב?שוקולד 68. אתר אהוב באינטרנט?
תפוז 69. ערוץ אהוב?
... 70. קליפ אהוב?
... העדפות- 71. אביב או סתיו?
סתיו 72. קפה או תה?
תה 73. כתום או צהוב?
צהוב 74. טלפון או פלאפון?
פלא 75. סלקום או אורנג'?
אורנג' 76. שוקולד מריר או חלב?
חלב 77. שיער אסוף או פזור?
פזור 78. ירח או שמש?
ירח 79. קולה או ספרייט?
ספרייט 80. קור או חום?
קור 81. אילת או חרמון?
אילת 82. עיינים ירוקות או כחולות?
ירוקות 83. קרמבו או גלידה?
גלידה 84. לילה או יום?
לילה 85. דיסקמן או מערכת?
דיסקמן 86. מוזיקה ישראלית או לועזית?
לועזית 87. השיר שלנו או מיכאלה?
לא זה ולא זה שניהם שטחיים 88. שחור או לבן?
שחור 89. לנקות או להשאיר מלוכלך?
לנקות אבל לא עכשיו 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים?
פנים 91. סווטשרט - עם כובע או בלי?
עם 92. פסטיגל או פיטר פן?
איכסה 93. נעלי בית או יחפים?
יחפים 94. סבון רגיל או נוזלי?
נוזלי 95. ביצפר או צבא?
ביצפר ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה?
לא יודעת 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה?
.... 98. השאלון ארוך מידי לדעתך?
כן!!!!!!! 99. האם נהנת לענות עליו?
ככה ככה 100. תן ציון לשאלון.
TOO FUCKING LONG

AnGeL DoLlY

New member
><

על עצמך- 1. שם: אביב. 2. גיל: 15 3. מיקום בארץ: מושב במרכז. האם אתה- 4. מאחר הרבה? ממש לא. אני דיי דייקנית. 5. עובד? יאפ. בזה הרגע אני בעבודה. 6. אוהב את המשפחה שלך? הכי בעולם.
7. אוכל מילקי? לעתים רחוקות. 8. יש לך אובססיה\סטייה? להסתכל במראה, לגעת בשיער, לכסוס ציפורניים. 9. אוהב חורף? למדתי לאהוב אותו :] 10. מבריז הרבה מביצפר? לא המון. 11. מדבר הרבה בטלפון? לא אוהבת. 12. מקבל ציונים טובים? כן. 13. כותב שירים\סיפורים? כותבת. 14. משתדל לאכול בריא? אה הא. 15. חושב על עצמך לפני אחרים? לא תמיד. תלוי במקרה. 16. חוסך כסף? חח לא בדיוק, למרות שבינתיים יש בידי 1300 ומשהו ש"ח
17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? הוו כן. 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? לא! הייתי בדיאטה אז. 19. קונה מתנות? כן. זה כיף. 20. חושב שאתה בנאדם טוב? כן. האם אי פעם... 21. שיקרת? כמו כל אדם נורמלי. 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? לא זוכרת. 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? חח כן. 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? לא בדיוק. 25. ישנת עם רדיו דלוק? כן, אבל שמתי טיימר
26. עם טלוויזיה דלוקה? ^^ 27. לא ישנת יום שלם? בטח. 28. היית במחשב כל הלילה? גם זה קורה. 29. היית בחו"ל? אינדיד. 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? וואו, הממ.. לא זוכרת |: 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? חח כן. 32. חיבקת מישהו מפורסם? יאפ. את יעל שרוני (שרון - "השיר שלנו", ריקי - "משחק החיים"). 33. הופעת על במה? המון פעמים. 34. גנבת משהו? כן, אבל לא מחנות. 35. תפסת טרמפ? כמובן. [אבל לא מאנשים זרים]. 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? מה
37. הלכת לאיבוד? יש מצב. 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? וואלה לא. אף פעם לא הצלחתי. 39. נשברה לך שן? איייייההה לא. 40. עישנת סיגריה?
מה הדבר האחרון... 41. שאכלת? ארוחת צהריים בעבודה שאמא הזמינה לי. [שניצל-פתיתים-ירקות מבושלים].
42. שקנית? חצי וופל בלגי עם חברה ומשקה מרשמלו אמריקאי ב"מקס ברנר".
43. ספר אחרון שקראת? "הסיפור המוזר של הכלב בשעת לילה". 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? "באטמן מתחיל". 45. הופעה אחרונה שהיית? של עברי בפסטיבל הבירה.
46. דיסק אחרון ששמעת? הדיסק שהכנו כל החברות לבסטפרינד שעזבה שלשום ;[[ יצא כ"כ מרגש. 47. שיר אחרון ששמעת? My love של ווסטלייף. 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? אותו אחד. 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? כלמיני דברים בעבודה. 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? גם תפוז. 51. אדם אחרון שראית? אמא. 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? חברות שלי. 53. אדם אחרון שחיבק אותך? הבסטפרינד, כשהיא עזבה
54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? חברה שלי. 55. אדם אחרון שצעקת עליו? חברה. אהובים- 56. צבע אהוב? כתום, תכלת, חום. 57. סרט אהוב? יש מבחר עצום. "ברוס הגדול מכולם, "שרק 1,2", "מעודדות צמודות", "המשימה מאדים", "מיליון דולר בייבי" ועוד המון. 58. ספר אהוב? "הסיפור המוזר של הכלב בשעת לילה", "סודות נעורים" והארי פוטר. 59. זמר\ת\להקה אהובה? עברי לידר, היהודים. 60. דיסק אהוב? היהודים אנפלאגד. 61. שיר אהוב? נו זה מתחלף. הפעם זה your'e beautiful של ג'יימס בלאנט.
62. תוכנית טלווזיה אהובה? השיר שלנו ז"ל, האו.סי ומגרש ביתי. 63. מאכל אהוב? שוקולד ובשר. 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? משפחה זה אחד בשבילי, ואח"כ חברות. 65. מקצוע אהוב? לא כרגע. 66. זמן ביום? אחה"צ ככה. 67. ממתק\חטיף אהוב? קליק, OREO, קינדר בואנו, צ'יטוס, עוגיות... יאממממ. 68. אתר אהוב באינטרנט? תפוזינה. 69. ערוץ אהוב? יס 2,4, וויקנד, 5, 3. 70. קליפ אהוב? אהבתי את "אבריטיים" של בריטני. העדפות- 71. אביב או סתיו? כמובן שאביב
72. קפה או תה? קופי. 73. כתום או צהוב? כתום [ובלי קשר להתנתקות]. 74. טלפון או פלאפון? פלא'. 75. סלקום או אורנג'?
76. שוקולד מריר או חלב? חלבבב. 77. שיער אסוף או פזור? פזור. 78. ירח או שמש?
79. קולה או ספרייט? דיאט קולה בשבילי. 80. קור או חום? חום. סובלת מקור. 81. אילת או חרמון? אילתתתת :] 82. עיינים ירוקות או כחולות? כחולות-ירוקות זה ה-שילוב
83. קרמבו או גלידה? גלידה. 84. לילה או יום? גם וגם. 85. דיסקמן או מערכת? מערכת. 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? הממ לועזית. 87. השיר שלנו או מיכאלה? השיר שלנו. 88. שחור או לבן? תלוי במה. 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? לנקות. 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? FACE 2 FACE. 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? קפוצ'ון שליטההההה 92. פסטיגל או פיטר פן? פסטיגל. 93. נעלי בית או יחפים? יחפים. 94. סבון רגיל או נוזלי? רגיל. 95. ביצפר או צבא? עוד לא הייתי בצבא, אבל אני מניחה שבצפר. ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? הפסטיגל או הפיטר פן נראהלי. 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? אם ראיתי אקזיט מההתחלה עד הסוף. מי רשכרה יושב על התחת מ3-5 בצהריים?! 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? לא. 99. האם נהנת לענות עליו? הממ היה חביב. 100. תן ציון לשאלון. 7

LiTtalTal

New member
אני לענות.

על עצמך- 1. שם: ליטל. 2. גיל: 18. 3. מיקום בארץ: נווה מונוסון. האם אתה- 4. מאחר הרבה? ממ. לא נראלי.. 5. עובד? לא. 6. אוהב את המשפחה שלך? מאוד מאוד מאוד! 7. אוכל מילקי? לא! 8. יש לך אובססיה\סטייה? עדיף לא לפרט וזה לא מה שניתן לנחש.. 9. אוהב חורף? חורף זה ה-דבררררררררררר! 10. מבריז הרבה מביצפר? יאפ. 11. מדבר הרבה בטלפון? נופ. 12. מקבל ציונים טובים? נופ. 13. כותב שירים\סיפורים? יאפ. 14. משתדל לאכול בריא? יאפ. 15. חושב על עצמך לפני אחרים? תלוי במה.. 16. חוסך כסף? יאפ. 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? נופ. 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? מה קשור חנוכה עכשיו? 19. קונה מתנות? ... 20. חושב שאתה בנאדם טוב? יאפ. האם אי פעם.. 21. שיקרת? יאפ. 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? יאפ. 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? יאפ:p 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? יאפ. 25. ישנת עם רדיו דלוק? נופ. 26. עם טלוויזיה דלוקה? נופ. 27. לא ישנת יום שלם? יאפ. 28. היית במחשב כל הלילה? יאפ חחח:p 29. היית בחו"ל? יאפ. 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? יאפ:p 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? נופ. 32. חיבקת מישהו מפורסם? נופ. 33. הופעת על במה? יאפ. 34. גנבת משהו? נופ. 35. תפסת טרמפ? יאפ. 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? לא אוכלת ת'דבר הזה בכלל..:| 37. הלכת לאיבוד? בערך... 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? לא! איכסס... 39. נשברה לך שן? נופ. 40. עישנת סיגריה? נופ. פיכסההה מה הדבר האחרון.. 41. שאכלת? עגבניה. 42. שקנית? דיסק. 43. ספר אחרון שקראת? שני ירחים - שרון קריץ' (בפעם השלישית). 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? "צ'רלי בממלכת השוקולד". 45. הופעה אחרונה שהיית? לא הייתי.. 46. דיסק אחרון ששמעת? פיטר רוט. 47. שיר אחרון ששמעת? שיר הפנימייה. 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? אהבה קטנה- שירי מימון. 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? הודעות בפורומים. 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? פורום פיטר רוט בהייד פארק. 51. אדם אחרון שראית? עדיין רואה
52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? אפחד. 53. אדם אחרון שחיבק אותך? אפחד. 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? אפחד. 55. אדם אחרון שצעקת עליו? האמא המעצבנת שלי.. אהובים- 56. צבע אהוב? שחור. 57. סרט אהוב? "המספריים של אדוארד". 58. ספר אהוב? שלושת הספרים של שרון קריץ'. 59. זמר\ת\להקה אהובה? אבריל/מוניקה סקס/ שייגעצ. 60. דיסק אהוב? פיטר רוט. 61. שיר אהוב? הי וואסנט - אבריל. 62. תוכנית טלווזיה אהובה? ג'ואן מארקדיה. 63. מאכל אהוב? פיצה. 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? חסוי. 65. מקצוע אהוב? - 66. זמן ביום? מוקדם בבוקר. 67. ממתק\חטיף אהוב? שוקולד/דוריטוס. 68. אתר אהוב באינטרנט? - 69. ערוץ אהוב? יסבבה. 70. קליפ אהוב? שיער קצר - פיטרוט. העדפות- 71. אביב או סתיו? סתיו. 72. קפה או תה? קפה. 73. כתום או צהוב? כתום. 74. טלפון או פלאפון? פלאפון. 75. סלקום או אורנג'? לא זה ולא זה. 76. שוקולד מריר או חלב? חלב. 77. שיער אסוף או פזור? פזור. 78. ירח או שמש? ירח. 79. קולה או ספרייט? ספרייט. 80. קור או חום? קור. 81. אילת או חרמון? חרמון. 82. עיינים ירוקות או כחולות? ירוקות
83. קרמבו או גלידה? גלידה. 84. לילה או יום? לילה. 85. דיסקמן או מערכת? מערכת. 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? גם וגם. 87. השיר שלנו או מיכאלה? מיכאלה.. באנה זה שאלון ישןןןןןןןןןן 88. שחור או לבן? שחור. 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? לנקות. 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? לא ולא. 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עם.. 92. פסטיגל או פיטר פן? לא ולא 93. נעלי בית או יחפים? יחפים. 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי. 95. ביצפר או צבא? לא ולא
ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? - 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? - 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? - 99. האם נהנת לענות עליו? - 100. תן ציון לשאלון. 0

עונה:

על עצמך- 1. שם:צביה (עד כמה שזכור לי..) 2. גיל:16 3. מיקום בארץ:חור במפה. האם אתה- 4. מאחר הרבה?לא 5. עובד?לא 6. אוהב את המשפחה שלך?מאודדדדדדדד 7. אוכל מילקי?כן 8. יש לך אובססיה\סטייה? 9. אוהב חורף?לא 10. מבריז הרבה מביצפר?חח כן 11. מדבר הרבה בטלפון?כן!!!!!!!!!!!!!1 12. מקבל ציונים טובים?לא 13. כותב שירים\סיפורים?לא 14. משתדל לאכול בריא?כן 15. חושב על עצמך לפני אחרים?לא 16. חוסך כסף?כן 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות?לא 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה?לא 19. קונה מתנות?כן 20. חושב שאתה בנאדם טוב?כן האם אי פעם.. 21. שיקרת?כן 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף?כן 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו?בצחוק-כן! 25. ישנת עם רדיו דלוק?כן 26. עם טלוויזיה דלוקה?כן 27. לא ישנת יום שלם?כן 28. היית במחשב כל הלילה?כן 29. היית בחו"ל?לא 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל?לא 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון?כן 32. חיבקת מישהו מפורסם?כן 33. הופעת על במה?כן 34. גנבת משהו?לא 35. תפסת טרמפ?כן 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים?חחח בטח!!!!! 37. הלכת לאיבוד?כן 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף?לא 39. נשברה לך שן?כן 40. עישנת סיגריה?לאאאאאאאאא מה הדבר האחרון.. 41. שאכלת?עוגה 42. שקנית? 43. ספר אחרון שקראת?ההצעה 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? 45. הופעה אחרונה שהיית? 46. דיסק אחרון ששמעת? 47. שיר אחרון ששמעת?לשם 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש?חח תנו לו צאנס 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? 51. אדם אחרון שראית?אבא 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה?חברה 53. אדם אחרון שחיבק אותך?חברה 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון?חברה 55. אדם אחרון שצעקת עליו?אחותי אהובים- 56. צבע אהוב?כחול 57. סרט אהוב?"חיוך של מנוליזה" 58. ספר אהוב?לחוית מתוך שמחה 59. זמר\ת\להקה אהובה?שרית חדד!!!!!!!!!!!! 60. דיסק אהוב?שרית חדד-כל הדיסקים! 61. שיר אהוב?קצת משוגעת 62. תוכנית טלווזיה אהובה?אין 63. מאכל אהוב?פסטה 64. בנאדם שאתה הכי אוהב?אמ.. לויודעת 65. מקצוע אהוב?אומנות 66. זמן ביום?בוקר 67. ממתק\חטיף אהוב? 68. אתר אהוב באינטרנט? 69. ערוץ אהוב? 70. קליפ אהוב?ואוו יש מלאאאאא העדפות- 71. אביב או סתיו?אביב 72. קפה או תה?קפה 73. כתום או צהוב?צהוב 74. טלפון או פלאפון?פלאפון 75. סלקום או אורנג'?סלקום 76. שוקולד מריר או חלב?חלב 77. שיער אסוף או פזור?שניהם 78. ירח או שמש?שמש 79. קולה או ספרייט?ספרייט 80. קור או חום?חום 81. אילת או חרמון?אילת 82. עיינים ירוקות או כחולות?ירוקות 83. קרמבו או גלידה?גלידה 84. לילה או יום?יום 85. דיסקמן או מערכת?מערכת 86. מוזיקה ישראלית או לועזית?ישראלית 87. השיר שלנו או מיכאלה? 88. שחור או לבן?לבן!!!!!!!! 89. לנקות או להשאיר מלוכלך?לנקות 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים?אמ...טלפון 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? 92. פסטיגל או פיטר פן?פסטיגל 93. נעלי בית או יחפים?חח יחפים! (קיבוצניקית) 94. סבון רגיל או נוזלי?נוזלי 95. ביצפר או צבא?ביצפר ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? 99. האם נהנת לענות עליו? 100. תן ציון לשאלון.

../images/Emo110.gif

על עצמך
1. שם: מיכל 2. גיל: 13 3. מיקום בארץ: ת"א האם אתה
4. מאחר הרבה? לעע 5. עובד? לע 6. אוהב את המשפחה שלך? כן 7. אוכל מילקי? לא ממש.. פעם נורא אהבתי 8. יש לך אובססיה\סטייה? אממממ
9. אוהב חורף? בערך חחח 10. מבריז הרבה מביצפר? לא 11. מדבר הרבה בטלפון? בערך 12. מקבל ציונים טובים? ברוך השם
13. כותב שירים\סיפורים? לא 14. משתדל לאכול בריא? חחח לא ממש 15. חושב על עצמך לפני אחרים? לא 16. חוסך כסף? כן 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? לא 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? חנוכה?
19. קונה מתנות? כע 20. חושב שאתה בנאדם טוב? נראלי
האם אי פעם..
21. שיקרת? נראלי. 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? לא 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? כן
24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? כן
25. ישנת עם רדיו דלוק? לא 26. עם טלוויזיה דלוקה? כן 27. לא ישנת יום שלם? כן 28. היית במחשב כל הלילה? לא 29. היית בחו"ל? כן 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? ללעע! 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? כןן
32. חיבקת מישהו מפורסם? לא זוכרת
33. הופעת על במה? כן 34. גנבת משהו? לא 35. תפסת טרמפ? לא 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא 37. הלכת לאיבוד? כן 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? לא 39. נשברה לך שן? לא 40. עישנת סיגריה? לא מה הדבר האחרון..
41. שאכלת? מלון
42. שקנית? בגדים
43. ספר אחרון שקראת? שנים לא קראתי 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? לוזוכרת 45. הופעה אחרונה שהיית? של הראל והראאלל במלוןן
46. דיסק אחרון ששמעת? לוזוכרת 47. שיר אחרון ששמעת? אהבה קטנה 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? אתם באמת רוצים לדעת?
השיר של המלונות של פתאל.. זה שיר נוראייי.. אבל הם השמיעו אותו כל הזמן אזז
49. מה הדבר האחרון שהדפסת? תמונות 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? תפוז פורום אהבה מעבר לפינה 51. אדם אחרון שראית? אמא 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? לוזוכרת 53. אדם אחרון שחיבק אותך? לוזוכרת 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? אבא 55. אדם אחרון שצעקת עליו? אמממממממ אחותי אהובים
56. צבע אהוב? כחול 57. סרט אהוב? הרבה
58. ספר אהוב? אין 59. זמר\ת\להקה אהובה? שירי מימון, הראל סקעת (הוא באמת באמת מושלםם
), מירי מסיקה, אוונסנס.. 60. דיסק אהוב? לוידעת 61. שיר אהוב? יש המון 62. תוכנית טלווזיה אהובה? אמ"ל 63. מאכל אהוב? לוידעת 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? אממממ משפחה 65. מקצוע אהוב? אין 66. זמן ביום?
67. ממתק\חטיף אהוב? דובונים
68. אתר אהוב באינטרנט? תפוז 69. ערוץ אהוב? 24 70. קליפ אהוב? לוידעת העדפות
71. אביב או סתיו? אביב 72. קפה או תה? תה 73. כתום או צהוב? לוידעת 74. טלפון או פלאפון? פלא 75. סלקום או אורנג'? אממממממממ.. לוידעת 76. שוקולד מריר או חלב? חלב 77. שיער אסוף או פזור? פזור 78. ירח או שמש? ירח 79. קולה או ספרייט? קולה 80. קור או חום? אמממ.. 81. אילת או חרמון? שניהם 82. עיינים ירוקות או כחולות? גם וגם 83. קרמבו או גלידה? לא ולא 84. לילה או יום? יום 85. דיסקמן או מערכת? דיסקמן 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? ישראלית 87. השיר שלנו או מיכאלה? השיר שלנו 88. שחור או לבן? גם וגם.. תלוי במה 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? לנקות 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? טלפון 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עם 92. פסטיגל או פיטר פן? פסטיגל 93. נעלי בית או יחפים? יחפים 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי 95. ביצפר או צבא? בצפר ולסיום
96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? 66. זמן ביום? 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? 66. זמן ביום?
98. השאלון ארוך מידי לדעתך? לא 99. האם נהנת לענות עליו? כןן 100. תן ציון לשאלון. 10

irashady

New member
עונה

על עצמך- 1. שם: אירה 2. גיל: 17 3. מיקום בארץ: מגדל העמק האם אתה- 4. מאחר הרבה?רק לבבצפר... לשיעור הראשון 5. עובד? כבר לא 6. אוהב את המשפחה שלך? כן 7. אוכל מילקי? לפעמים 8. יש לך אובססיה\סטייה? כן... למוזיקה וספורט 9. אוהב חורף? כן 10. מבריז הרבה מביצפר? דיי... 11. מדבר הרבה בטלפון? לא ממש 12. מקבל ציונים טובים? כן (אחח החוכמה... הצניעות...) 13. כותב שירים\סיפורים? לא 14. משתדל לאכול בריא? כן 15. חושב על עצמך לפני אחרים? לפעמים.. תלוי מי ועד כמה הוא חשוב לי 16. חוסך כסף? לא יותר מדיי... 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? לא שטויות... 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? אממ כשהיה חנוכה חחח 19. קונה מתנות? כן 20. חושב שאתה בנאדם טוב? בטוחה האם אי פעם.. 21. שיקרת? כן... מי לא? אבל לרוב לא... 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? אם זה מישהו שפגע בי אז כן 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? חופשי כן 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? כן אבל לא נראה לי שהתכוונתי 25. ישנת עם רדיו דלוק? דיסקמן דלוק חחח 26. עם טלוויזיה דלוקה? לא 27. לא ישנת יום שלם? כן 28. היית במחשב כל הלילה? כן 29. היית בחו"ל? לא... (עוד 24 יום כן!) 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? לא 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? לא 32. חיבקת מישהו מפורסם? חצי חיבוק נחשב?? אם כן אז את איגי ואבנר ממשינה 33. הופעת על במה? כן 34. גנבת משהו? כן (מסטיק כשהייתי קטנה) 35. תפסת טרמפ? רק עם אנשים שאני מכירה 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? לאאא בעעע 37. הלכת לאיבוד? לא 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? לא 39. נשברה לך שן? בטח כשהייתי קטנה 40. עישנת סיגריה? לא... ובחיים לא מה הדבר האחרון.. 41. שאכלת? קוסקוס 42. שקנית? חזיה 43. ספר אחרון שקראת? סלמנדרה (לקראת המשלחת לפולין) 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? לא זוכרת שם 45. הופעה אחרונה שהיית? משינההההההההההההה!!! משינה ומשינה!!! בכמויות! 46. דיסק אחרון ששמעת? רומנטיקה עתידנית/the eminem show 47. שיר אחרון ששמעת? אמממ שומעת עכשיו את יום טוב של עברי לידר 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? "כן!!! את כבר לא לבד... יש לי פס ליום אחד!!" 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? מודעות 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? פורומשינה 51. אדם אחרון שראית? המדריכה של הפסיכומטרי חחחח עצוב 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? כל הכיתה היום בפסיכומטרי... נקרעתי מצחוק במשך דיי הרבה זמן והתחלתי לבכות מרוב צחוק... אני וחברה חחח 53. אדם אחרון שחיבק אותך? לא זוכרת 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? אמא/אבא 55. אדם אחרון שצעקת עליו? חברה חחח אהובים- 56. צבע אהוב? ורוד 57. סרט אהוב? ארמגדון 58. ספר אהוב? סלמנדרה 59. זמר\ת\להקה אהובה? אמינם, משינה, בון ג'ובי 60. דיסק אהוב? יש המון 61. שיר אהוב? כנ"ל 62. תוכנית טלווזיה אהובה? כנ"ל 63. מאכל אהוב? כנ"ל חחח אמממ גלידה/ פירות קרים (אבטיח מנגו) וכו'... 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? אני 65. מקצוע אהוב? היסטוריה 66. זמן ביום? לילה... כדי לישון 67. ממתק\חטיף אהוב? אנערף 68. אתר אהוב באינטרנט? אממ... 69. ערוץ אהוב? 24 בין היתר... 70. קליפ אהוב? the way I am העדפות- 71. אביב או סתיו? סתיו 72. קפה או תה? נס 73. כתום או צהוב? צהוב 74. טלפון או פלאפון? פלא 75. סלקום או אורנג'? אורנג' 76. שוקולד מריר או חלב? חלב 77. שיער אסוף או פזור? אסוף 78. ירח או שמש? שמש 79. קולה או ספרייט? קולה 80. קור או חום? קור 81. אילת או חרמון? אילת 82. עיינים ירוקות או כחולות? כחולות 83. קרמבו או גלידה? גלידה 84. לילה או יום? לילה 85. דיסקמן או מערכת? מערכת 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? גם וגם 87. השיר שלנו או מיכאלה? השיר שלנו 88. שחור או לבן? שחור 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? לנקות 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנים 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? בלי 92. פסטיגל או פיטר פן? לא יצא לי לראות בזמן האחרון אז קשה לבחור 93. נעלי בית או יחפים? נעלי בית 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי שולט! 95. ביצפר או צבא? צבא... רק שיגיע ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? אין לי כוח לחזור לראות 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? כנ"ל 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? לא.. אני אוהבת כאלה 99. האם נהנת לענות עליו? כן 100. תן ציון לשאלון. 90

*עונה*

על עצמך- 1. שם: וולפי. 2. גיל: עוד 17 ימים (מסתבר...) 18. 3. מיקום בארץ: ליכלוכייה :) האם אתה- 4. מאחר הרבה? תלוי לאן :) לבצפר איחרתי המון. לפגישות אני נוטה להקדים אפילו. 5. עובד? לא :/ 6. אוהב את המשפחה שלך? אהמ... אהמ... לא ממש. 7. אוכל מילקי? כה :) 8. יש לך אובססיה\סטייה? בחורים רטובים
9. אוהב חורף? מאוד. 10. מבריז הרבה מביצפר? סיימתי בצפר :) 11. מדבר הרבה בטלפון? לא ממש. 12. מקבל ציונים טובים? ממוצע... 13. כותב שירים\סיפורים? לפעמים. 14. משתדל לאכול בריא? פחחחח.... לא. 15. חושב על עצמך לפני אחרים? לא. 16. חוסך כסף? לא מצליחה :/ 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? לא על שטויות... 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? חנוכה? שו חנוכה? 19. קונה מתנות? אם מרגיש נכון. 20. חושב שאתה בנאדם טוב? לא. האם אי פעם.. 21. שיקרת? מי לא? 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? לא שזכור לי. 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? כן :( 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? לא. נראה לי שלא. 25. ישנת עם רדיו דלוק? לא. 26. עם טלוויזיה דלוקה? כן... חחח... 27. לא ישנת יום שלם? כן. 28. היית במחשב כל הלילה? כן. 29. היית בחו"ל? כן. 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? קורה :/ אמא מכריחה וכאלה... 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? אולי... לא זוכרת. 32. חיבקת מישהו מפורסם? לא נראה לי. אולי. 33. הופעת על במה? כן. 34. גנבת משהו? בקטנה... 35. תפסת טרמפ? אה הא... דאמ אקסליאור. 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? לא... 37. הלכת לאיבוד? לא באופן רציני. 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? חחחח... כן.... 39. נשברה לך שן? לא. 40. עישנת סיגריה? כן. מה הדבר האחרון.. 41. שאכלת? ענבים. 42. שקנית? ארטיקים וגלידה. 43. ספר אחרון שקראת? עדיין קוראת את פולס פיית של רובין הוב. 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? באוקראינה ואני לא יודעת איך תרגמו אותו פה. הקומדיה עם ג'ניפר לופז. 45. הופעה אחרונה שהיית? לא הייתי בהופעה :( 46. דיסק אחרון ששמעת? רירוט טו רימיין של אין פליימס. 47. שיר אחרון ששמעת? איירון מיידן. הלווד ביי זיי ניימ. 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? אביב גפן "האם להיות בך מאוהב" 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? חסר דיו במדפסת... 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? המטבח. 51. אדם אחרון שראית? אמא. 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? גור... 53. אדם אחרון שחיבק אותך? גור... 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? נמנמ... ניצן :/ 55. אדם אחרון שצעקת עליו? אבא. אהובים- 56. צבע אהוב? תכלת+שחור 57. סרט אהוב? המפף... יש כמה... טוב נרשום גלדיאטור. 58. ספר אהוב? שוליתת הרוצח של רובין הוב. (כל טרילוגיית שושלת הרואים למרחק מצוינת) 59. זמר\ת\להקה אהובה? סונטה ארקטיקה, אינפליימס ודרים ת'יאטר... די האהובות. 60. דיסק אהוב? אלבום המטאל הראשון שלי... דרים ת'יאטר- אווייק. 61. שיר אהוב? קשה מידי... 62. תוכנית טלווזיה אהובה? אין :/ 63. מאכל אהוב? ספגטי ופיצה ושוקולד |סגידה| 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? **** 65. מקצוע אהוב? ביולוגיה היה נחמד :) 66. זמן ביום? הזמן שישנים בו. 67. ממתק\חטיף אהוב? שוקולד על כל סוגיו (חוץ מלבן כי זה פשוט לא שוקולד) 68. אתר אהוב באינטרנט? אין ממש... 69. ערוץ אהוב? כנ"ל. 70. קליפ אהוב? אין פליימס- קלאוד קונקטד. העדפות- 71. אביב או סתיו? סתיו. 72. קפה או תה? קפה. 73. כתום או צהוב? צהוב. 74. טלפון או פלאפון? פלאפון. 75. סלקום או אורנג'? אורנג'. 76. שוקולד מריר או חלב? חלב. 77. שיער אסוף או פזור? תלוי במצב רוח. 78. ירח או שמש? ירח. *מייללת* 79. קולה או ספרייט? קולה. 80. קור או חום? קור. 81. אילת או חרמון? אילת. 82. עיינים ירוקות או כחולות? כחולות. 83. קרמבו או גלידה? גלידה |סגידה| 84. לילה או יום? לילה. 85. דיסקמן או מערכת? בבית מן הסתם מערכת... 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? מוזיקה טובה. 87. השיר שלנו או מיכאלה? בעעעע 88. שחור או לבן? שחור. 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? להשאיר. כל עוד זה לא מפריע. 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנים מול פנים. אם זה אפשרי. 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עם קפוצ'ון :) 92. פסטיגל או פיטר פן? הא? 93. נעלי בית או יחפים? יחפים. אבל בחורף נעלי בית זה נחמד. 94. סבון רגיל או נוזלי? גם וגם. 95. ביצפר או צבא? דונט נואו... כרגע צבא. ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? לא זוכרת... 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? כנ"ל. 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? טוב לאנשים משועממים. 99. האם נהנת לענות עליו? לא ממש. 100. תן ציון לשאלון. שאלון רגיל.

אורוש, אהבתי ../images/Emo140.gif

על עצמך- 1. שם: מור 2. גיל: 21 3. מיקום בארץ: ת"א האם אתה- 4. מאחר הרבה? כן 5. עובד? לא 6. אוהב את המשפחה שלך? מאוד 7. אוכל מילקי? לא, זה נהיה מגעיל, כשהייתי קטנה זה היה יאמיייייייי! 8. יש לך אובססיה\סטייה? אובססיה- לשטוף ידיים כל הזמן. 9. אוהב חורף? כן 10. מבריז הרבה מביצפר? לא תלמידה 11. מדבר הרבה בטלפון? לא 12. מקבל ציונים טובים? ..... 13. כותב שירים\סיפורים? כן 14. משתדל לאכול בריא? כן 15. חושב על עצמך לפני אחרים? ? 16. חוסך כסף? כן 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? ממש לא 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? לא, לא אכלתי כבר כמה שנים ואני גם לא אוכל בחנוכה שיבוא! אויי לי! 19. קונה מתנות? אמממ 20. חושב שאתה בנאדם טוב? לרוב האם אי פעם.. 21. שיקרת? כן 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? לא 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? כן, הרבה חחח 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? כן 25. ישנת עם רדיו דלוק? לא 26. עם טלוויזיה דלוקה? כן, תמיד, אני לא נירדמת בלי טלויזיה דלוקה. 27. לא ישנת יום שלם? כן 28. היית במחשב כל הלילה? כן 29. היית בחו"ל? כן 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? כן 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? כן 32. חיבקת מישהו מפורסם? לא 33. הופעת על במה? כן 34. גנבת משהו? כן 35. תפסת טרמפ? כן 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? חחחחחחחחחחחחחחחחח 37. הלכת לאיבוד? כן, כשהייתי קטנה, הרבה פעמים... 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? לא 39. נשברה לך שן? כן 40. עישנת סיגריה? כן מה הדבר האחרון.. 41. שאכלת? עוגיה
42. שקנית? סיגריות
43. ספר אחרון שקראת? אני כריסטיאנה פ. 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? חחחח בגיל 13 45. הופעה אחרונה שהיית? לפני כמה שנים טובות. 46. דיסק אחרון ששמעת? האוסף (המקורי!!!) של נירוונה. 47. שיר אחרון ששמעת? דרין יו של נירוונה 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? כנ"ל 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? זאבים
50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? בדקתי מייל 51. אדם אחרון שראית? אח שלי, הוא לידי, כפרה עליו
52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? וואלה לא זוכרת, אני לא בוכה ליד אנשים
53. אדם אחרון שחיבק אותך? חבר 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? חבר 55. אדם אחרון שצעקת עליו? חח חבר אהובים- 56. צבע אהוב? סגול 57. סרט אהוב? אמממ... קיל ביל או אפקט הפרפר. 58. ספר אהוב? כריסטיאנה 59. זמר\ת\להקה אהובה? נירוונה 60. דיסק אהוב? 61. שיר אהוב? קשה לי לבחור
62. תוכנית טלווזיה אהובה? ספין סיטי, שנות ה-70 63. מאכל אהוב? ספגטי 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? 65. מקצוע אהוב? 66. זמן ביום? לילה 67. ממתק\חטיף אהוב? אין 68. אתר אהוב באינטרנט? תפוז?
69. ערוץ אהוב? 30 ביס, 3 בהוט
70. קליפ אהוב? אמ... העדפות- 71. אביב או סתיו? סתיו 72. קפה או תה? קפה 73. כתום או צהוב? צהוב! שונאת כתום 74. טלפון או פלאפון? פלא 75. סלקום או אורנג'? סלקום 76. שוקולד מריר או חלב? חלב 77. שיער אסוף או פזור? פזור 78. ירח או שמש? ירח 79. קולה או ספרייט? קולה 80. קור או חום? קורררררררר 81. אילת או חרמון? אילת 82. עיינים ירוקות או כחולות? ירוקות 83. קרמבו או גלידה? גלידה 84. לילה או יום? לילה 85. דיסקמן או מערכת? מערכת 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזית 87. השיר שלנו או מיכאלה? השיר שלנו!!! 88. שחור או לבן? שחור 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? לנקות!!! ברורררררר 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנים מול פנים 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? בלי 92. פסטיגל או פיטר פן? פיטר? 93. נעלי בית או יחפים? יחפים 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי 95. ביצפר או צבא? איכס, איכס! ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה?אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? חחחח זה הצחיק אותי. 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? קונה מתנות? נראה לי
98. השאלון ארוך מידי לדעתך? אמממ... כן, בסבבה אבל.. 99. האם נהנת לענות עליו? כן 100. תן ציון לשאלון 9+

Spiritfall

New member
נו, טוב.

. שם: רותם . גיל: 17 . מיקום בארץ: ישוב ליד נתניה האם אתה- . מאחר הרבה? תלוי לאן . עובד? מובטלת. סיימתי לעבוד לפני שבוע . אוהב את המשפחה שלך? מאוד . אוכל מילקי? לא ממש . יש לך אובססיה\סטייה? מידי פעם, זה מן טירוף כזה . אוהב חורף? כן . מבריז הרבה מביצפר? לא . מדבר הרבה בטלפון? לא . מקבל ציונים טובים?כשאני משקיעה . כותב שירים\סיפורים? רק בראש . משתדל לאכול בריא? מידי פעם . חושב על עצמך לפני אחרים? לא, אבל זה גם נורא תלוי במצב . חוסך כסף? עכשיו כן . מבזבז כסף בעיקר על שטויות? לא . אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? לא . קונה מתנות? כן . חושב שאתה בנאדם טוב? לא ממש האם אי פעם.. . שיקרת? כן . פגעת במישהו בכוונה תחילה? לא . ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? לא, ואני שונאת שעושים לי את זה . אמרת למישהו שאתה שונא אותו? כן . ישנת עם רדיו דלוק? לא . עם טלוויזיה דלוקה? לא . לא ישנת יום שלם? כן . היית במחשב כל הלילה? כן . היית בחו"ל? צרפת, לונדון . אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? חומוס, דובדבן . הופיעה תמונה שלך בעיתון? כן, מקומי . חיבקת מישהו מפורסם? יוני בלוך, הסולן של סינרגיה . הופעת על במה? כן . גנבת משהו? טישו . תפסת טרמפ? לא . אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? איכ, לא . הלכת לאיבוד? כן, בקניון . ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? לא . נשברה לך שן? לא . עישנת סיגריה? כן מה הדבר האחרון.. . שאכלת? עוגיה , אתמול . שקנית? במבה . ספר אחרון שקראת? דיו חיוור, כרגע - פרנויה . סרט אחרון שראית בקולנוע? מלחמת העולמות . הופעה אחרונה שהיית? סינרגיה . דיסק אחרון ששמעת? Foo Fighters - in your honor . שיר אחרון ששמעת? Razor . שיר אחרון שנתקע לך בראש? Still . מה הדבר האחרון שהדפסת? טבלה בעבודה . אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? לימוד סינית . אדם אחרון שראית? הבן של המנקה . אדם אחרון שראה אותך בוכה? וואי.. זה בטח היה מזמן . אדם אחרון שחיבק אותך? קסא . אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? אור . אדם אחרון שצעקת עליו? הפקידה הסתומה במלון אהובים- . צבע אהוב? תלוי במצב רוח. כרגע - בורדו . סרט אהוב? כל מיני, אין לי כוח לפרט . ספר אהוב? ההזדמנות האחרונה / הרלן קובן . זמר\ת\להקה אהובה? אין לי כוח לפרט . דיסק אהוב? Scenes from a memory . שיר אהוב? זה משתנה מידי פעם . תוכנית טלווזיה אהובה? חלום אמריקאי, נגמר
. מאכל אהוב? שניצל . בנאדם שאתה הכי אוהב? כמה אנשים נחמדים
. מקצוע אהוב? חונכות? אנערף . זמן ביום? דקה אחרי השקיעה . ממתק\חטיף אהוב? במבה . אתר אהוב באינטרנט? חח איזה שאלות.. לא יודעת . ערוץ אהוב? 3? זה לא שיש לי כל כך הרבה אפשרויות . קליפ אהוב? כאלה שיש בהם סיפורים עם פואנטה העדפות- . אביב או סתיו? סתיו . קפה או תה? קפה . כתום או צהוב? אך אחד . טלפון או פלאפון? אלפון . סלקום או אורנג'? סלקום . שוקולד מריר או חלב? חלב . שיער אסוף או פזור? תלוי . ירח או שמש? ירח . קולה או ספרייט? קולה . קור או חום?קור . אילת או חרמון? שניהם . עיינים ירוקות או כחולות? ירוקות . קרמבו או גלידה? גלידה . לילה או יום? לילה . דיסקמן או מערכת? תלוי . מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזית . השיר שלנו או מיכאלה? מיכאלה . שחור או לבן? לבן . לנקות או להשאיר מלוכלך? לנקות . שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנים מול פנים . סווטשרט - עם כובע או בלי? עם . פסטיגל או פיטר פן? ההצגה? לא יודעת.. . נעלי בית או יחפים? יחפים, אבל גם יש לי נעלי בית ממש יפות :) . סבון רגיל או נוזלי? גם וגם . ביצפר או צבא? ביצפר ולסיום... . מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? אתר הכי אהוב [?!] . מה הייתה השאלה הכי דפוקה? פסטיגל פיטר פן . השאלון ארוך מידי לדעתך? לא . האם נהנת לענות עליו? בהחלט
. תן ציון לשאלון. 97

Cut Up Angel

New member
.עונה.

על עצמך- 1. שם:אלינה. ^_^ 2. גיל:14 ושלוש חודשים
3. מיקום בארץ:הוד השרון.עיר הבעע. האם אתה- 4. מאחר הרבה?לא ממש ^^; 5. עובד?לא
6. אוהב את המשפחה שלך?אע
7. אוכל מילקי?נחמד
8. יש לך אובססיה\סטייה?יאפ.הרבה
9. אוהב חורף?מאוד
10. מבריז הרבה מביצפר?כן
11. מדבר הרבה בטלפון?ככה-ככה
12. מקבל ציונים טובים?לא. 13. כותב שירים\סיפורים?לא. 14. משתדל לאכול בריא?לא. 15. חושב על עצמך לפני אחרים?תלוי מתי
16. חוסך כסף?לא. 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות?ת'אמת..לא. 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה?אע
חנוכה היה ממזמן^_^ 19. קונה מתנות?נמ
סוכריה
20. חושב שאתה בנאדם טוב?לא תמיד. האם אי פעם.. 21. שיקרת?לאאאאאאאאאאאאאא
אני
אני צדיקה.
22. פגעת במישהו בכוונה תחילה?כן
23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף?פחע.מלא פעמים. 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו?לא. 25. ישנת עם רדיו דלוק?אע
לא. 26. עם טלוויזיה דלוקה?כן. 27. לא ישנת יום שלם?כן ^^ 28. היית במחשב כל הלילה?עדיין לא יצא
29. היית בחו"ל?כן
30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל?יאפ.מלא.חח. 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון?לא. 32. חיבקת מישהו מפורסם?כן. 33. הופעת על במה?כן. 34. גנבת משהו?כן.
35. תפסת טרמפ?לא. 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים?לא
37. הלכת לאיבוד?כן. 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף?כן 0o 39. נשברה לך שן?לא. 40. עישנת סיגריה?כן
מה הדבר האחרון.. 41. שאכלת?קורנפלקס
42. שקנית?לא זוכרת. 43. ספר אחרון שקראת?"אני כריסטיאנה פ."
44. סרט אחרון שראית בקולנוע?"הצלצול 2" 45. הופעה אחרונה שהיית?"הפרצופים" 46. דיסק אחרון ששמעת?מה שאני שומעת עכשיו-MP3 47. שיר אחרון ששמעת?Jack Off Jill-Supar Sadist
48. שיר אחרון שנתקע לך בראש?Jack Off Jill-Supar Sadist
49. מה הדבר האחרון שהדפסת?אע
-8* 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)?VampireFreaks.com 51. אדם אחרון שראית?סבתא. 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה?לא זוכרת ^_^ 53. אדם אחרון שחיבק אותך?אור. 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון?אבא
55. אדם אחרון שצעקת עליו?הרבה אנשים^_^ אהובים- 56. צבע אהוב?שחור/אדום-דם/סגול. 57. סרט אהוב?"מעודדות צמודות"
58. ספר אהוב?"אני כריסטיאנה פ." 59. זמר\ת\להקה אהובה?קשה- Jack off Jill,Children of Bodom,Arch Enemy,Nightwish,Kittie,Lacuna Coil,Cradle Of filth. 60. דיסק אהוב?Once-Nightwish 61. שיר אהוב?לא עונה
62. תוכנית טלווזיה אהובה?לא ידעת V_V 63. מאכל אהוב?שוקולד? 64. בנאדם שאתה הכי אוהב?*** & חברים שלי ^^ 65. מקצוע אהוב?- 66. זמן ביום?בוקר & ערב. 67. ממתק\חטיף אהוב?פסק זמן
יאמי-יאמי. 68. אתר אהוב באינטרנט?Vampirefreaks.com & Israblog 69. ערוץ אהוב?- 70. קליפ אהוב?נימפטמין-קריידל אופ פילת' העדפות- 71. אביב או סתיו?אביב. 72. קפה או תה?קפה. 73. כתום או צהוב?כתום. 74. טלפון או פלאפון?פלאפון. 75. סלקום או אורנג'?אורנג' 76. שוקולד מריר או חלב?חלב
77. שיער אסוף או פזור?פזור. 78. ירח או שמש?ירח. 79. קולה או ספרייט?קולה. 80. קור או חום?קור
81. אילת או חרמון?חרמון. 82. עיינים ירוקות או כחולות?תלוי. 83. קרמבו או גלידה?גלידה. 84. לילה או יום?לילה. 85. דיסקמן או מערכת?מערכת. 86. מוזיקה ישראלית או לועזית?ל-ו-ע-ז-י-ת. 87. השיר שלנו או מיכאלה?שיר שלנו. 88. שחור או לבן?שחור. עליו?נאמ

מסטולית

New member
אני כתבתי ת'שאלון הזה../images/Emo12.gif

אבל בא לי לענות עליו שוב
על עצמך- 1. שם: גילי. 2. גיל: 18. 3. מיקום בארץ: צפון.. האם אתה- 4. מאחר הרבה? כן. 5. עובד? כן. 6. אוהב את המשפחה שלך? לפעמים.. 7. אוכל מילקי? לא. 8. יש לך אובססיה\סטייה? כן. 9. אוהב חורף? מאוד! 10. מבריז הרבה מביצפר? כה. 11. מדבר הרבה בטלפון? כבר לא כל כך. 12. מקבל ציונים טובים? לא. 13. כותב שירים\סיפורים? נה. 14. משתדל לאכול בריא? לא. 15. חושב על עצמך לפני אחרים? לא. 16. חוסך כסף? כשיש.. 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? כה. 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? חחחחחחח.
19. קונה מתנות? למי שמגיע לו. P: 20. חושב שאתה בנאדם טוב? לא. האם אי פעם.. 21. שיקרת? יאפ. 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? כן. 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? כה. 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? לא בפנים. 25. ישנת עם רדיו דלוק? כה. 26. עם טלוויזיה דלוקה? כה. 27. לא ישנת יום שלם? כה. 28. היית במחשב כל הלילה? כה. 29. היית בחו"ל? כה. 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? לא שזכור לי. 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? כה. 32. חיבקת מישהו מפורסם? כה.
33. הופעת על במה? כה. 34. גנבת משהו? כה. 35. תפסת טרמפ? כה. 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? איך רואים שאני כתבתי את זה... כה. P: 37. הלכת לאיבוד? כה. 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? לא!! 39. נשברה לך שן? לא. 40. עישנת סיגריה? כן. מה הדבר האחרון.. 41. שאכלת? מסטיק. 42. שקנית? דיסק. 43. ספר אחרון שקראת? וואו... הרבה זמן לא קראתי. 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? משהו בIMAX באילת. 45. הופעה אחרונה שהיית? מוקי בנצנים. 46. דיסק אחרון ששמעת? בלאקפילד. 47. שיר אחרון ששמעת? ניר פרידמן - סוכריה. 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? אביתר בנאי - תתחנני אליי. 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? כרטיס VIP. 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? בלוג של חברה. 51. אדם אחרון שראית? אמא. 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? אמא. 53. אדם אחרון שחיבק אותך? חברה. 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? אבא.
55. אדם אחרון שצעקת עליו? אמא. אהובים- 56. צבע אהוב?כתום. P: 57. סרט אהוב? ארמגדון. 58. ספר אהוב? "אופטימיות נצחית" \ לני רביץ. 59. זמר\ת\להקה אהובה? אביב גפן. 60. דיסק אהוב? חלולים \ אביב גפן. 61. שיר אהוב? לאחרונה התאהבתי באקדח של אביתר בנאי. 62. תוכנית טלווזיה אהובה? טלנובלה בע"מ.
63. מאכל אהוב? אין. 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? מישהו... 65. מקצוע אהוב? אין כזה. 66. זמן ביום? לילה. 67. ממתק\חטיף אהוב? שוקולד לבן.
68. אתר אהוב באינטרנט? תפוז. 69. ערוץ אהוב? 24. 70. קליפ אהוב? האם להיות בך מאוהב.
העדפות- 71. אביב או סתיו? אביב.
72. קפה או תה? קפה. 73. כתום או צהוב? כתום. P: 74. טלפון או פלאפון? פלא. 75. סלקום או אורנג'? אורנג'. 76. שוקולד מריר או חלב? לבן.
77. שיער אסוף או פזור? פזור נראה לי. 78. ירח או שמש? ירח. 79. קולה או ספרייט? דיאט קולה. 80. קור או חום? קור. 81. אילת או חרמון? אילת. 82. עיינים ירוקות או כחולות? ירוקות. 83. קרמבו או גלידה? גלידה. 84. לילה או יום? לילה. 85. דיסקמן או מערכת? מערכת. 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? ישראלית. 87. השיר שלנו או מיכאלה? טלנובלה בע"מ. 88. שחור או לבן? שחור. 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? לתת לאמא לנקות. P: 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? טלפון. 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עם. 92. פסטיגל או פיטר פן? פסטיגל! 93. נעלי בית או יחפים? יחפים. 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי. P: 95. ביצפר או צבא? צבא. ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? כולם.
97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? כולם. 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? לא. 99. האם נהנת לענות עליו? ברור. P: 100. תן ציון לשאלון. 8?

ffiendd

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

ממ. על עצמך- 1. שם: מאיה. 2. גיל: 15. 3. מיקום בארץ: ג"ש. האם אתה- 4. מאחר הרבה? די הפסקתי, אבל זה קורה. 5. עובד? לא. 6. אוהב את המשפחה שלך? לעתים. 7. אוכל מילקי? לא אכפת לי. 8. יש לך אובססיה\סטייה? כן. יש לי פטישים למיניהם, אבל אובססיות עיקריות הן לדברים מתוקים(אוכל, נו), לדברים צבעוניים-זוהרים-מקפצים, לחיבוקים, לסוכריות-מסטיקים. בפטישים? כרגע זה לוורוד חזק, לגרביונים צבעוניים, למחוכים צבעוניים, לחצאיות קצרות, למכנסי 3/4 צבעוניים, לחרוזים צבעוניים, לצבעים לשיער, לאיפור, למנגו ולנעלי עקב גבוהות. 9. אוהב חורף? מאד. 10. מבריז הרבה מביצפר? הברזתי, אסור יותר. 11. מדבר הרבה בטלפון? כן. 12. מקבל ציונים טובים? פעם. 13. כותב שירים\סיפורים? כן. 14. משתדל לאכול בריא? לא. 15. חושב על עצמך לפני אחרים? לפעמים, בקטעים של אגואיזם. 16. חוסך כסף? לא מצליחה. יותרמדי דברים. 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? חשוב לי. 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? חנוכה רחוק. 19. קונה מתנות? כן. 20. חושב שאתה בנאדם טוב? גרוע. תפסיקו אתם. האם אי פעם.. 21. שיקרת? כמובן. 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? כן. 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? כן. 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? כן. 25. ישנת עם רדיו דלוק? כן. 26. עם טלוויזיה דלוקה? כן. 27. לא ישנת יום שלם? כן. 28. היית במחשב כל הלילה? כן. 29. היית בחו"ל? כן. 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? כן. 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? לא. פפ, הרס את הרצף. 32. חיבקת מישהו מפורסם? כן. 33. הופעת על במה? כן. 34. גנבת משהו? כן. 35. תפסת טרמפ? כן. 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? לא. 37. הלכת לאיבוד? כן. 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? כן. 39. נשברה לך שן? כן. 40. עישנת סיגריה? לא. מה הדבר האחרון.. 41. שאכלת? סטייק. 42. שקנית? גרביוני-ירך. אמא קונה לי עוד דברים ברגעים אלו ממש. 43. ספר אחרון שקראת? 'אקסטזי'. לא זוכרת של מי. גם עיינתי ב'אסטרולוגיה, מין ואופי' ו'300 אמונות תפלות'. 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? צ'רלי והשוקולדה. 45. הופעה אחרונה שהיית? אורפנד לנד, מועדון התיאטרון. 46. דיסק אחרון ששמעת? הפסקול של שיקאגו. 47. שיר אחרון ששמעת? Solstice Coil-Confined. בוטלגים, כמובן. 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? שאלתיאל קוואק? או Grave Consequences. 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? תמונות של דובוני אכפתלי. 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? במה. 51. אדם אחרון שראית? אבא. 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? דקל. 53. אדם אחרון שחיבק אותך? אמא. 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? רוני. 55. אדם אחרון שצעקת עליו? דקל. אהובים- 56. צבע אהוב? ירוק, כתומ, סגול, וורוד חזק. 57. סרט אהוב? ביטלג'וס. 58. ספר אהוב? המלון העברי המרכז. 59. זמר\ת\להקה אהובה? איחס שאלות מוזיקה. 60. דיסק אהוב? המון. 61. שיר אהוב? המון. 62. תוכנית טלווזיה אהובה? המומינים. 63. מאכל אהוב? בשר, שוקולד. 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? החברים שלי, כולם ביחד. 65. מקצוע אהוב? היסטוריה? בשנה הבאה מקצועות מגמה, בטח. 66. זמן ביום? לילה. 67. ממתק\חטיף אהוב? שוקולד מריר. יש לי עדיפות לשוקולד למריחה על עוגה של פילסברי. 68. אתר אהוב באינטרנט? כבר אין משהו מיוחד. 69. ערוץ אהוב? אין לי הרבה ברירות. 70. קליפ אהוב? ~~ העדפות- 71. אביב או סתיו? סתיו. גם נולדתי בסתיו, וגם כי יותר קריר ונוח. 72. קפה או תה? שניהם. 73. כתום או צהוב? כתומ כמובן. 74. טלפון או פלאפון? שניהם בסדר. 75. סלקום או אורנג'? אורנג'. 76. שוקולד מריר או חלב? מריר. 77. שיער אסוף או פזור? אין הרבה הבדל. אצלי זה בא בתקופות. 78. ירח או שמש? ירח. 79. קולה או ספרייט? ספרייט. 80. קור או חום? קור. 81. אילת או חרמון? חרמון. 82. עיינים ירוקות או כחולות? גם וגם. ירוקות, אבל, מייחדות. 83. קרמבו או גלידה? שניהם. 84. לילה או יום? לילה. 85. דיסקמן או מערכת? גם וגם. 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? גם וגם. 87. השיר שלנו או מיכאלה? אמ, לא יודעת. 88. שחור או לבן? זה לא משנה, זה עוד שני צבעים, וגם הם יפים. 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? תלוי במצברוח. 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנים מול פנים. 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עם. 92. פסטיגל או פיטר פן? פיטרפן. לא בהצגות וכאלה, זה פשוט הרבה יותר עדיף. 93. נעלי בית או יחפים? יחפים. 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי. 95. ביצפר או צבא? בצפר זו אחלה להקה. (האמת שהם יותר נחמד מאחלה, אבל מהלעשות שזה התאים) שונאת צבא. ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? לא הייתה. 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? "סווטשרט - עם כובע או בלי?". 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? קצר מדי. 99. האם נהנת לענות עליו? היה נחמד למדי. 100. תן ציון לשאלון. 88. שזה מאד פריטי.

יעל 13

New member
אניייייי

1. שם:יעל 2. גיל:14 3. מיקום בארץ:כפר סבא האם אתה- 4. מאחר הרבה?לא 5. עובד?לא 6. אוהב את המשפחה שלך?כן 7. אוכל מילקי?לא 8. יש לך אובססיה\סטייה?לא 9. אוהב חורף?כן 10. מבריז הרבה מביצפר?לא הרבה אבל מבריזה...
11. מדבר הרבה בטלפון?המוןןןןןןןןן 12. מקבל ציונים טובים?לפעמיםםם חחחחחחח 13. כותב שירים\סיפורים?לא 14. משתדל לאכול בריא?לא תמיד...כשיוצא 15. חושב על עצמך לפני אחרים?לא 16. חוסך כסף?תלוי 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות?לא 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה?אה? 19. קונה מתנות?כן 20. חושב שאתה בנאדם טוב?כן האם אי פעם.. 21. שיקרת?כן 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה?לא 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף?חחחח כן זה היה מצחיק... 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו?לא 25. ישנת עם רדיו דלוק?לא 26. עם טלוויזיה דלוקה?כן 27. לא ישנת יום שלם?כן 28. היית במחשב כל הלילה?כן 29. היית בחו"ל?כן 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל?כן 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון?לא 32. חיבקת מישהו מפורסם?כן 33. הופעת על במה?לא 34. גנבת משהו?לא 35. תפסת טרמפ?לא 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים?חחחחחחחחחחח לא 37. הלכת לאיבוד?לא זוכרת 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף?כן 39. נשברה לך שן?לא 40. עישנת סיגריה?כן מה הדבר האחרון.. 41. שאכלת?בזוקה 42. שקנית?לא זוכרת 43. ספר אחרון שקראת?אני לא קוראת ספרים... 44. סרט אחרון שראית בקולנוע?"שושלת שוורץ" 45. הופעה אחרונה שהיית?לא זוכרת 46. דיסק אחרון ששמעת?לא יודעת 47. שיר אחרון ששמעת?ALIVE 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש?ALIVE 49. מה הדבר האחרון שהדפסת?אמ...לא זוכרת זה היה מזמן 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)?פורום אהבה מעבר לפינה 51. אדם אחרון שראית?אחותי 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה?נראה לי שהרבה כי זה היה באזכרה.. 53. אדם אחרון שחיבק אותך?חבר שלי לשעבר *האמ מיכל* חחחח 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? אמא שלי 55. אדם אחרון שצעקת עליו?אחותי אהובים- 56. צבע אהוב?כחול 57. סרט אהוב?שושלת שוורץ 58. ספר אהוב?לא קוראת ספרים 59. זמר\ת\להקה אהובה?יש מלא 60. דיסק אהוב?לא יודעת 61. שיר אהוב?ALIVE 62. תוכנית טלווזיה אהובה?אהבה מעבר לפינה 63. מאכל אהוב?פיצהה 64. בנאדם שאתה הכי אוהב?לא יודעת יש הרבה 65. מקצוע אהוב?אנגלית 66. זמן ביום?אה? 67. ממתק\חטיף אהוב?לא יודעת 68. אתר אהוב באינטרנט? 69. ערוץ אהוב? 70. קליפ אהוב? העדפות- 71. אביב או סתיו?אביב 72. קפה או תה?קפה 73. כתום או צהוב?כתום 74. טלפון או פלאפון?טלפון 75. סלקום או אורנג'?לא משנה לי 76. שוקולד מריר או חלב?חלב 77. שיער אסוף או פזור?אסוף 78. ירח או שמש?חח לא יודעת 79. קולה או ספרייט?קולה 80. קור או חום?קור 81. אילת או חרמון?אילת 82. עיינים ירוקות או כחולות?לא משנה לי העיקר שיהיה בהיר 83. קרמבו או גלידה?גלידה 84. לילה או יום?יום 85. דיסקמן או מערכת?לא משנה לי 86. מוזיקה ישראלית או לועזית?ישראלית 87. השיר שלנו או מיכאלה?השיר שלנו 88. שחור או לבן?שחור 89. לנקות או להשאיר מלוכלך?לנקות למרות שאני הרוב משאירה מלוכלך חחחחח 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים?לא משנה לי.. 91. סווטשרט - עם כובע או בלי?עם כובע 92. פסטיגל או פיטר פן?חח לא יודעת 93. נעלי בית או יחפים?יחפים 94. סבון רגיל או נוזלי?לא יודעת 95. ביצפר או צבא?קודם אני יעשה צבא ואז אני יגיד לכם ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה?הרבה 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה?אין לי כוח לעבור על הכל כדי להגיד 98. השאלון ארוך מידי לדעתך?קצת 99. האם נהנת לענות עליו?כן 100. תן ציון לשאלון.10

WhiskyBar1

New member
יפי

על עצמך- 1. שם: ענבר [זה כבר מתחיל למצות את עצמו] 2. גיל:16 3. מיקום בארץ:פתח תקווה סיטי האם אתה- 4. מאחר הרבה?לא 5. עובד?עבדתי חודש 6. אוהב את המשפחה שלך? כן,לפעמים לא 7. אוכל מילקי?לא 8. יש לך אובססיה\סטייה?כן, וזה ישאר חסוי 9. אוהב חורף?מאוד 10. מבריז הרבה מביצפר?לא 11. מדבר הרבה בטלפון?כן 12. מקבל ציונים טובים?כן 13. כותב שירים\סיפורים?מאמרים 14. משתדל לאכול בריא?לא 15. חושב על עצמך לפני אחרים?כן 16. חוסך כסף?לפעמים 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות?לא 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה?לא 19. קונה מתנות?לא 20. חושב שאתה בנאדם טוב?לא האם אי פעם.. 21. שיקרת?כן 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה?כן 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף?כן 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו?כן אבל זה ברגעי משבר, ולא באמת התכוונתי. 25. ישנת עם רדיו דלוק?יכול להיות 26. עם טלוויזיה דלוקה?כן 27. לא ישנת יום שלם?כן 28. היית במחשב כל הלילה?לאא 29. היית בחו"ל?לא 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל?כןןן 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? לא נראה לי 32. חיבקת מישהו מפורסם?יש מצב 33. הופעת על במה?כן 34. גנבת משהו?כן 35. תפסת טרמפ?לא 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים?חח לא 37. הלכת לאיבוד?כן 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף?לא נראה לי 39. נשברה לך שן?לא 40. עישנת סיגריה?כן מה הדבר האחרון.. 41. שאכלת?טוסט עם גבינה צהובה 42. שקנית?קפה הפוך ב10 ש"ח, אה בעצם כרטיס באוטובוס. 43. ספר אחרון שקראת?דור הפרוזאק. כרגע את חכמת הבייגלה 44. סרט אחרון שראית בקולנוע?מטריקס 45. הופעה אחרונה שהיית? בעיר הבירה לא יודעת מה האחרון 46. דיסק אחרון ששמעת?פי.ג'יי הארוי נדמה לי 47. שיר אחרון ששמעת?את כל הזמן שבעולם 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש?שיר מרוקי מואהאהההה 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? טחח לא יודעת 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)?גוגלה 51. אדם אחרון שראית?אחותי 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? לא יודעת 53. אדם אחרון שחיבק אותך? אתמול את חברה שלי אחרי שנפרדתי ממנה 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון?מגי 55. אדם אחרון שצעקת עליו?אחותי אהובים- 56. צבע אהוב?יש מצב שאדום 57. סרט אהוב?יש מצב שאני לא זוכרת 58. ספר אהוב?הוו..יש הרבה. 59. זמר\ת\להקה אהובה?אין, אבל אם ממש חייבים אז טול =] 60. דיסק אהוב? סטוריס פרום דה סיטי סטוריס פרום דה סי 61. שיר אהוב? float לא אומר לכם הרבה, אה? 62. תוכנית טלווזיה אהובה?אממממממ...... 63. מאכל אהוב? סיני 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? אותי? חח סתם 65. מקצוע אהוב? בבית ספר? אממ..תנך? 66. זמן ביום? את הערב 67. ממתק\חטיף אהוב? שוקולד אלא מה? 68. אתר אהוב באינטרנט? אין כזה 69. ערוץ אהוב? אין כזה 70. קליפ אהוב? וואלה לא עולה לי בראש העדפות- 71. אביב או סתיו?סתיו 72. קפה או תה?קפה 73. כתום או צהוב?צהוב 74. טלפון או פלאפון?טלפון, פחות מסרטן 75. סלקום או אורנג'?אורנג' 76. שוקולד מריר או חלב?חלב 77. שיער אסוף או פזור?פזור 78. ירח או שמש?ירח 79. קולה או ספרייט?קולה דיאט 80. קור או חום?קור 81. אילת או חרמון?חרמון 82. עיינים ירוקות או כחולות?כחולות 83. קרמבו או גלידה?אבא או אמא? 84. לילה או יום?לילה 85. דיסקמן או מערכת?פחח מערכת 86. מוזיקה ישראלית או לועזית?לועזית 87. השיר שלנו או מיכאלה? מיה דגן רול-ז 88. שחור או לבן?שחור 89. לנקות או להשאיר מלוכלך?לנקות 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים?פנים מול פנים, אבל לפעמים טלפון 91. סווטשרט - עם כובע או בלי?עםם! 92. פסטיגל או פיטר פן?פיטר פן, איזה שאלה? 93. נעלי בית או יחפים?יחף זה הכי כיף 94. סבון רגיל או נוזלי?רגיל 95. ביצפר או צבא?ביצפר ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? חושב על עצמך לפני אחרים 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? פסטיגל או פיטר פן 98. השאלון ארוך מידי לדעתך?לא. 99. האם נהנת לענות עליו?לא 100. תן ציון לשאלון.42.7

Trranger

New member
האא אני

על עצמך- 1. שם:רועי 2. גיל:16+ 3. מיקום בארץ:מרכז האם אתה- 4. מאחר הרבה?כן 5. עובד?כן 6. אוהב את המשפחה שלך?כן 7. אוכל מילקי?כן 8. יש לך אובססיה\סטייה?כן 9. אוהב חורף?כן 10. מבריז הרבה מביצפר?כן 11. מדבר הרבה בטלפון?כן 12. מקבל ציונים טובים?סבירים- 13. כותב שירים\סיפורים?לא 14. משתדל לאכול בריא?כן 15. חושב על עצמך לפני אחרים?לא תמיד
16. חוסך כסף?לא 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות?כןןןן 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה?כן 19. קונה מתנות?כן 20. חושב שאתה בנאדם טוב?לאדע
האם אי פעם.. 21. שיקרת?כן 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה?כן 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף?כן 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו?כן אבל בצחוק
25. ישנת עם רדיו דלוק?כה בטח
26. עם טלוויזיה דלוקה?כן 27. לא ישנת יום שלם?כן 28. היית במחשב כל הלילה?כן 29. היית בחו"ל?כן 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל?כן בטטה
אמא שלי עבדה עליי 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון?כן 32. חיבקת מישהו מפורסם?כן 33. הופעת על במה?כן 34. גנבת משהו?כן 35. תפסת טרמפ?לא 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים?לא 37. הלכת לאיבוד?כןןן בשוויץ
38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף?לא 39. נשברה לך שן?לא 40. עישנת סיגריה?לא מה הדבר האחרון.. 41. שאכלת?כרמל
42. שקנית?חבילת מסטיקים 43. ספר אחרון שקראת?ה"פ 44. סרט אחרון שראית בקולנוע?סינסיטי.. מיותר לגמרי
45. הופעה אחרונה שהיית?להקת שבע
חח 46. דיסק אחרון ששמעת?לאדע. כלמיני 47. שיר אחרון ששמעת?time of your life 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? לא זוכר כבר.. הרבה זמן לא הדפסתי 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)?האתר של השבט שלי 51. אדם אחרון שראית? ידידה שלי 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? לא היה כזה בזמן האחרון
חיים טובים 53. אדם אחרון שחיבק אותך? אחשלי הקטן שחזרתי מאילת שלשום
54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון?חברשלי 55. אדם אחרון שצעקת עליו?אחשליהקטן אהובים- 56. צבע אהוב?כתום 57. סרט אהוב? 58. ספר אהוב? 59. זמר\ת\להקה אהובה? 60. דיסק אהוב? 61. שיר אהוב? 62. תוכנית טלווזיה אהובה? 63. מאכל אהוב? 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? 65. מקצוע אהוב? 66. זמן ביום? 67. ממתק\חטיף אהוב? 68. אתר אהוב באינטרנט? 69. ערוץ אהוב? 70. קליפ אהוב? העדפות- 71. אביב או סתיו?סתיו 72. קפה או תה?תה 73. כתום או צהוב?כתום 74. טלפון או פלאפון?פלאפון 75. סלקום או אורנג'?אורנג'דה 76. שוקולד מריר או חלב?חלבבב 77. שיער אסוף או פזור? פזור 78. ירח או שמש? ירח 79. קולה או ספרייט? ספרייט 80. קור או חום? קור 81. אילת או חרמון? לא בטוח
82. עיינים ירוקות או כחולות? ירוקות 83. קרמבו או גלידה? קרמבו 84. לילה או יום? לילה 85. דיסקמן או מערכת? מערכת 86. מוזיקה ישראלית או לועזית?לועזית 87. השיר שלנו או מיכאלה?מיכאלה 88. שחור או לבן? שחור 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? מלוכלך
90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים?טלפון 91. סווטשרט - עם כובע או בלי?עם! 92. פסטיגל או פיטר פן? 93. נעלי בית או יחפים?יחפים 94. סבון רגיל או נוזלי?נוזלי 95. ביצפר או צבא?צבא ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? "לנקות או להשאיר מלוכלך" מעורר אסוטיאציות
97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? פסטיגל או פיטר פן בהחלט. 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? כן 99. האם נהנת לענות עליו? לא, הוא יבש קצת
100. תן ציון לשאלון. 70

למעלה