שאלון

• פותח הנושא ady18
  • פורסם בתאריך

ady18

Well-known member
שאלון

.מה המקצוע שלמדת או לומד או שהינך מעוניין ללמוד 2.מה הדבר שהכי היית רוצה ללמוד 3.איפה הכי היית רוצה לבקר ועוד לא יצא לך 4.לאיזו תקופה הכי היית רוצה לחזור ,ולמה 5.איפה הכי היית רוצה לגור ולמה 6.מה אתם מעדיפים לעשות בזמנך הפנוי 7.יש לכם רישיון 8.דעות פוליטיות: ימינה,שמאלה או מרכז 9.באותו הקשר האם אתם בעד או נגד תוכנית ההתנתקות 10.בכמה קשרים שאתם מגידרים רציניים הייתם 11.איזה אוכל הוא המועדף עליכם 12.מה אתם מאחלים לעצמכם יותר מכל 13.מהי התוכנית האהובה עליכם בTV 14.האם אתם מאמינים בכוחות על טיבעים או אסטרולוגיה או 15.הוסיפו והפנו שאלה אישית כלפי מישהו מהפורום שנורא רציתם לשאול

D o o S h a

New member
../images/Emo179.gif ראשונה?<

1.מה המקצוע שלמדת או לומד או שהינך מעוניין ללמוד? אפחד 2.מה הדבר שהכי היית רוצה ללמוד- ממ 3.איפה הכי היית רוצה לבקר ועוד לא יצא לך- בהוואי! 4.לאיזו תקופה הכי היית רוצה לחזור ,ולמה- ליסודי!! כי שם היה הרבההה יותר טוב 5.איפה הכי היית רוצה לגור ולמה- בישראל כי אין לנו ארץ אחרת! 6.מה אתם מעדיפים לעשות בזמנך הפנוי- מחשב, ספר, טלויזיה, חברים... 7.יש לכם רישיון- לא 8.דעות פוליטיות: ימינה,שמאלה או מרכז- מרכז לכיוון שמאל 9.באותו הקשר האם אתם בעד או נגד תוכנית ההתנתקות- בעד 10.בכמה קשרים שאתם מגידרים רציניים הייתם 11.איזה אוכל הוא המועדף עליכם- יש המון 12.מה אתם מאחלים לעצמכם יותר מכל- בריאות! ואושר! 13.מהי התוכנית האהובה עליכם בTV- אין.. יש הרבה 14.האם אתם מאמינים בכוחות על טיבעים או אסטרולוגיה או- לא ממש 15.הוסיפו והפנו שאלה אישית כלפי מישהו מהפורום שנורא רציתם לשאול- אין לי

מתוקה777

New member
עונה XD

.מה המקצוע שלמדת או לומד או שהינך מעוניין ללמוד? אין.... 2.מה הדבר שהכי היית רוצה ללמוד? לא יודעת 3.איפה הכי היית רוצה לבקר ועוד לא יצא לך? פריז 4.לאיזו תקופה הכי היית רוצה לחזור ,ולמה? לא לחזור רק לא זה....חחחח 5.איפה הכי היית רוצה לגור ולמה? פה, כי ככה 6.מה אתם מעדיפים לעשות בזמנך הפנוי? לבלות עם החברות 7.יש לכם רישיון ?לא 8.דעות פוליטיות: ימינה,שמאלה או מרכ? אין לי 9.באותו הקשר האם אתם בעד או נגד תוכנית ההתנתקות? לא ממש מעניין אותי הדברים האלה 10.בכמה קשרים שאתם מגידרים רציניים הייתם?קשר אחד 11.איזה אוכל הוא המועדף עליכם? סיני 12.מה אתם מאחלים לעצמכם יותר מכל? בריאות 13.מהי התוכנית האהובה עליכם בTV? חברים,תהרוג אותי וזהו... 14.האם אתם מאמינים בכוחות על טיבעים או אסטרולוגיה או? לא 15.הוסיפו והפנו שאלה אישית כלפי מישהו מהפורום שנורא רציתם לשאול?אין לי שום שאלה...

CAM1LA

New member
תשובותיי

1.מה המקצוע שלמדת או לומד או שהינך מעוניין ללמוד? משחק נחשב? 2.מה הדבר שהכי היית רוצה ללמוד? משחק 3.איפה הכי היית רוצה לבקר ועוד לא יצא לך? ארה''ב 4.לאיזו תקופה הכי היית רוצה לחזור ,ולמה? המאה ה-19, שנות השמונים ושנות התשעים. תקופות יפות. 5.איפה הכי היית רוצה לגור ולמה? ארה''ב. "ארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות" 6.מה אתם מעדיפים לעשות בזמנך הפנוי? להתבטל 7.יש לכם רישיון? לא 8.דעות פוליטיות: ימינה, שמאלה או מרכז? עזבו אותי בשקט עם החרא הזה 9.באותו הקשר האם אתם בעד או נגד תוכנית ההתנתקות? נו די כבר! 10.בכמה קשרים שאתם מגידרים רציניים הייתם? 0 11.איזה אוכל הוא המועדף עליכם? ג'אנק פוד 12.מה אתם מאחלים לעצמכם יותר מכל? להיות עם עידן 13.מהי התוכנית האהובה עליכם בTV? טלנובלה בע''מ והטופ מודל הבאה 14.האם אתם מאמינים בכוחות על טיבעים או אסטרולוגיה או? באסטרולוגיה לא ממש. מאמינה בגלגולי נשמות, כשפים, רוחות ועוד... (לא כי זה "קול" או משו כזה ואני לא פריקית אפלה) 15.הוסיפו והפנו שאלה אישית כלפי מישהו מהפורום שנורא רציתם לשאול. לא רוצה לשאול כלום

../images/Emo42.gifעונה.. עדי הצלת אותי מהשיעמום!

.מה המקצוע שלמדת או לומד או שהינך מעוניין ללמוד: אמממ.... את כולם אני לא מעוניית ללמוד.. חיחחי 2.מה הדבר שהכי היית רוצה ללמוד: לאדעת.. 3.איפה הכי היית רוצה לבקר ועוד לא יצא לך: סין.. חח 4.לאיזו תקופה הכי היית רוצה לחזור ,ולמה: הדינוזאורים.... איך הם נראו באמת לעזעל?? 5.איפה הכי היית רוצה לגור ולמה: הוואי..כיף שם 6.מה אתם מעדיפים לעשות בזמנך הפנוי: לרכב על פוני?? אחת הפנטזיות שלי ת'אמת..
7.יש לכם רישיון: חחחח ברורררר... על אופניים.. גם זה לא אני יכולה לעשות בשנייה תאונה..
8.דעות פוליטיות: ימינה,שמאלה או מרכז: ??? 9.באותו הקשר האם אתם בעד או נגד תוכנית ההתנתקות: נגד 10.בכמה קשרים שאתם מגידרים רציניים הייתם: 3 11.איזה אוכל הוא המועדף עליכם: מממ יש הרבה 12.מה אתם מאחלים לעצמכם יותר מכל: להיות מאושרת.. 13.מהי התוכנית האהובה עליכם בTV: מועדון האוכף סוף הדרך ומשחק מכור.. 14.האם אתם מאמינים בכוחות על טיבעים או אסטרולוגיה או: כן.. 15.הוסיפו והפנו שאלה אישית כלפי מישהו מהפורום שנורא רציתם לשאול: אותך עדי.. למה שאלון כל כך קצרררררררררררררררררררררר???
טוב תודה שהצלת אותי לפחות לכמה דקות מהשיעמום הנורא שתקף אותי..

אני זונעעעעעעעעעע../images/Emo69.gif../images/Emo3.gif

1.מה המקצוע שלמדת או לומד או שהינך מעוניין ללמוד-שמתי לב ששאלה 2 אותו דבר
אז אני לא עונה עליה 2.מה הדבר שהכי היית רוצה ללמוד 3.איפה הכי היית רוצה לבקר ועוד לא יצא לך-הופעה של רובי נחשבת? 4.לאיזו תקופה הכי היית רוצה לחזור ,ולמה-לשום תקופה..אני בתקופה טובה יחסית..יחסית..כל השאר היו די זבל
5.איפה הכי היית רוצה לגור ולמה-בבית כי הוא ביתי
6.מה אתם מעדיפים לעשות בזמנך הפנוי-לרקוד..ולרכוב על הסוסים למען הרקורד
7.יש לכם רישיון-כן..NOT..
8.דעות פוליטיות: ימינה,שמאלה או מרכז:אז ככה-אתה נוסע ישר עד הסוף,פונה ימינה ברמזור השלישי וישר אחרי זה שמאלה..ואז..תשאל אנשים בדרך
זונעות יודעות הכל
9.באותו הקשר האם אתם בעד או נגד תוכנית ההתנתקות:ההתנתקות מעניינת לי את התחת..העיקר שיעשו עם זה משהו כבר במקום לזיין ת'שכל(אל תשימו לב,
אני במצב רוח לניבולי פה
) 10.בכמה קשרים שאתם מגידרים רציניים הייתם:0?יופי!תפסיקו להכניס ת'שאלות האלה לכל מקום!
יש אנשים שנפגעים מזה! 11.איזה אוכל הוא המועדף עליכם:איטלקי,אמריקאי,וערבי-ישראלי...טוב לכם? 12.מה אתם מאחלים לעצמכם יותר מכל:שאני אקבל חיים,ורצוי שיהיו טובים כי אחרת אני אמצא את עצמי פה..
שוב 13.מהי התוכנית האהובה עליכם בTV?TV...כבר אי אפשר להגיד טלויזיה?
אממ עקרות בית נואשות? 14.האם אתם מאמינים בכוחות על טיבעים או אסטרולוגיה או:לא
15.הוסיפו והפנו שאלה אישית כלפי מישהו מהפורום שנורא רציתם לשאול:

L i l o o S h

New member
עונה..

1.מה המקצוע שלמדת או לומד או שהינך מעוניין ללמוד? בשנה הבאה אני ארחיב בהיסטוריה ואלמד קולנוע, ובעתיד אני גם רוצה ללמוד צילום 2.מה הדבר שהכי היית רוצה ללמוד? צילום 3.איפה הכי היית רוצה לבקר ועוד לא יצא לך? אוסטרליה, האיים הקאריביים ואיי הבאהמאס 4.לאיזו תקופה הכי היית רוצה לחזור ,ולמה? כיתה ו/ הייתה פשוט כיתה מעולה.. 5.איפה הכי היית רוצה לגור ולמה? לא בארץ.. אולי בארה"ב, לא יודעת 6.מה אתם מעדיפים לעשות בזמנך הפנוי? שחיה, כדורעף, טלוויזיה, מחשב, בריכה, טיולים.. 7.יש לכם רישיון? לא 8.דעות פוליטיות: ימינה,שמאלה או מרכז? שמאלה 9.באותו הקשר האם אתם בעד או נגד תוכנית ההתנתקות? בעד 10.בכמה קשרים שאתם מגידרים רציניים הייתם? אחד 11.איזה אוכל הוא המועדף עליכם? פסטות למיניהן.. 12.מה אתם מאחלים לעצמכם יותר מכל? להיות מאושרת.. 13.מהי התוכנית האהובה עליכם בטלוויזיה? ג'קאסס, 24, חברים 14.האם אתם מאמינים בכוחות על טיבעים או אסטרולוגיה או? לא, נראה לי. 15.הוסיפו והפנו שאלה אישית כלפי מישהו מהפורום שנורא רציתם לשאול: אין לי..

MissNusha

New member
אניאניאניאניאניאני

מה המקצוע שלמדת או לומד או שהינך מעוניין ללמוד - אמ.. שפות שונות.. 2.מה הדבר שהכי היית רוצה ללמוד ^^^^ 3.איפה הכי היית רוצה לבקר ועוד לא יצא לך אין מקום כזה.. 4.לאיזו תקופה הכי היית רוצה לחזור ,ולמה כיתה ב', החיים הטובים באוסטרליה 5.איפה הכי היית רוצה לגור ולמה אוסטרליהההה כי זה שולטטטט 6.מה אתם מעדיפים לעשות בזמנך הפנוי כל מיני 7.יש לכם רישיון לא 8.דעות פוליטיות: ימינה,שמאלה או מרכז אני אפילו לא יודעת מה ההבדל בין ימין לשמאל.. כאילו ברצינות=/ 9.באותו הקשר האם אתם בעד או נגד תוכנית ההתנתקות אני חושבת שאני בעד אבל לא יודעת 10.בכמה קשרים שאתם מגידרים רציניים הייתם 0 11.איזה אוכל הוא המועדף עליכם תפוחי אדמה 12.מה אתם מאחלים לעצמכם יותר מכל לגור באוסטרליה 13.מהי התוכנית האהובה עליכם בTV לוסטטטטטטטט 14.האם אתם מאמינים בכוחות על טיבעים או אסטרולוגיה או לא ממש 15.הוסיפו והפנו שאלה אישית כלפי מישהו מהפורום שנורא רציתם לשאול אין

עונה

.מה המקצוע שלמדת או לומד או שהינך מעוניין ללמוד: מנהל, וטרינריה, זאולוגיה, פסיכולוגיה- יש מלא
2.מה הדבר שהכי היית רוצה ללמוד: ציור מתקדם 3.איפה הכי היית רוצה לבקר ועוד לא יצא לך: אמממ... אוסטרליה. 4.לאיזו תקופה הכי היית רוצה לחזור ,ולמה: לא יודעת, אף פעם לא חשבתי על זה... 5.איפה הכי היית רוצה לגור ולמה: מקסיקו, כי אהבתי... 6.מה אתם מעדיפים לעשות בזמנך הפנוי: להקשיב למוזיקה. 7.יש לכם רישיון: כן 8.דעות פוליטיות: ימינה,שמאלה או מרכז: רק יודעת שבבחירות הבאות בוחרת ב- שס/ עלה ירוק. 9.באותו הקשר האם אתם בעד או נגד תוכנית ההתנתקות: נגד נגד נגד! 10.בכמה קשרים שאתם מגידרים רציניים הייתם: המון... 11.איזה אוכל הוא המועדף עליכם: פסטה 12.מה אתם מאחלים לעצמכם יותר מכל: עושר 13.מהי התוכנית האהובה עליכם בTV 14.האם אתם מאמינים בכוחות על טיבעים או אסטרולוגיה: אסטרולוגיה 15.הוסיפו והפנו שאלה אישית כלפי מישהו מהפורום שנורא רציתם לשאול

מיקמיק 1

New member
עונה

מה המקצוע שלמדת או לומד או שהינך מעוניין ללמוד- אמ.. 2.מה הדבר שהכי היית רוצה ללמוד- משחק עם זה נקרא.. 3.איפה הכי היית רוצה לבקר ועוד לא יצא לך- הייתי רוצה לבקר בחו"ל אבל עוד לא יצא לי.. 4.לאיזו תקופה הכי היית רוצה לחזור ,ולמה- לא יודעת..נוח לי בתקופה הזאת. 5.איפה הכי היית רוצה לגור ולמה - בעיר רחובות כי רוב הדודות שלי גרות שם ואני קשורה מאוד לעיר הזאת. 6.מה אתם מעדיפים לעשות בזמנך הפנוי- לבלות עם חברותיי 7.יש לכם רישיון - לא 8.דעות פוליטיות: ימינה,שמאלה או מרכז- אמ.. 9.באותו הקשר האם אתם בעד או נגד תוכנית ההתנתקות- אין לי דעה מיוחדת בנושא זה. 10.בכמה קשרים שאתם מגידרים רציניים הייתם - אין קשר שאני מגדירה אותו כרציני. 11.איזה אוכל הוא המועדף עליכם-פיצה 12.מה אתם מאחלים לעצמכם יותר מכל- הכי חשוב בריאות, אושר ושמחה 13.מהי התוכנית האהובה עליכם בTV - אמ..כל מני. 14.האם אתם מאמינים בכוחות על טיבעים או אסטרולוגיה- לא יודעת. 15.הוסיפו והפנו שאלה אישית כלפי מישהו מהפורום שנורא רציתם לשאול- לא רציתי לשאול אף אחד בפורום שום שאלה אישית.

עונה

.מה המקצוע שלמדת או לומד או שהינך מעוניין ללמוד? לא לומדת עדיין ואין לי מושג מה אני רוצה 2.מה הדבר שהכי היית רוצה ללמוד? לאדעת 3.איפה הכי היית רוצה לבקר ועוד לא יצא לך? איפשהו מחוץ לגבולות המדינה 4.לאיזו תקופה הכי היית רוצה לחזור ,ולמה? דינוזאורים חח סתם מאיפה לי 5.איפה הכי היית רוצה לגור ולמה? בבית שלי הכי טוב 6.מה אתם מעדיפים לעשות בזמנך הפנוי? להיות במחשב לשמוע מוזיקה לצאת להיות עם חברים לישון לראות טלויזיה 7.יש לכם רישיון? לא 8.דעות פוליטיות: ימינה,שמאלה או מרכז? מבלבל אותי כל הצדדים האלה 9.באותו הקשר האם אתם בעד או נגד תוכנית ההתנתקות?נגדד 10.בכמה קשרים שאתם מגידרים רציניים הייתם?0 11.איזה אוכל הוא המועדף עליכם?שוקולד חח 12.מה אתם מאחלים לעצמכם יותר מכל?
13.מהי התוכנית האהובה עליכם בTV? אין משו מסוים 14.האם אתם מאמינים בכוחות על טיבעים או אסטרולוגיה? בחלק לא בהכל

../images/Emo110.gif

1.מה המקצוע שלמדת או לומד או שהינך מעוניין ללמוד
מקצוע במובן של מגמה? אממממ.. מגמות יהיו לנו רק בתחילת ט' (ואני עולה ל-ח') ואמממ.. מעניין נשמע פסיכולוגיה (נו מה לעשות
) ומשחק.. אלה הדברים שיותר מעניינים
2.מה הדבר שהכי היית רוצה ללמוד
אממממ ^ 3.איפה הכי היית רוצה לבקר ועוד לא יצא לך
אמממממ.. איפה שהוא בחו"ל
4.לאיזו תקופה הכי היית רוצה לחזור ,ולמה
לתקופה שהייתי קטנה.. כי זה הרבה יותר קל
5.איפה הכי היית רוצה לגור ולמה
אממממ.. לוידעת.. אבל לא בתל אביב 6.מה אתם מעדיפים לעשות בזמנך הפנוי
(אתם בזמנך? אוקעע
) אמממ.. לוידעת.. אני בזמני הפנוי במחשב או יוצאת עם חברות או רואה טלוויזיה חחח
7.יש לכם רישיון
8.דעות פוליטיות: ימינה,שמאלה או מרכז
הא
9.באותו הקשר האם אתם בעד או נגד תוכנית ההתנתקות
לוידעת
10.בכמה קשרים שאתם מגידרים רציניים הייתם
אמממממממממ.. 11.איזה אוכל הוא המועדף עליכם
פירה
12.מה אתם מאחלים לעצמכם יותר מכל
להיות מאושרת
13.מהי התוכנית האהובה עליכם בTV
אהבה מעבר לפינהה
14.האם אתם מאמינים בכוחות על טיבעים או אסטרולוגיה או
אממממ תלוי באיזה מובן אתם מתכוונים לזה
15.הוסיפו והפנו שאלה אישית כלפי מישהו מהפורום שנורא רציתם לשאול
אין לי שום שאלה

ט ל ו ש1

New member
../images/Emo85.gif

מה המקצוע שלמדת או לומד או שהינך מעוניין ללמוד?לא יודעת 2.מה הדבר שהכי היית רוצה ללמוד?לא יודעת...המון...אולי שפות 3.איפה הכי היית רוצה לבקר ועוד לא יצא לך?אממ ארה"ב 4.לאיזו תקופה הכי היית רוצה לחזור ,ולמה?שהיתי קטנה כי זה כיף 5.איפה הכי היית רוצה לגור ולמה?איפה שאני...בחיפה... 6.מה אתם מעדיפים לעשות בזמנך הפנוי?לטייל וכל השטיות האלה 7.יש לכם רישיון ?לא 8.דעות פוליטיות: ימינה,שמאלה או מרכז?נראה לי אני נוטה לשמאל...
9.באותו הקשר האם אתם בעד או נגד תוכנית ההתנתקות?בעד 10.בכמה קשרים שאתם מגידרים רציניים הייתם ?2 11.איזה אוכל הוא המועדף עליכם?בורקס פיצה 12.מה אתם מאחלים לעצמכם יותר מכל?רק בריאות
13.מהי התוכנית האהובה עליכם בTV?יש המון.. 14.האם אתם מאמינים בכוחות על טיבעים או אסטרולוגיה או?לא זה ולא זה 15.הוסיפו והפנו שאלה אישית כלפי מישהו מהפורום שנורא רציתם לשאול?אממ מה קורה?

moshit1

New member
עונה../images/Emo26.gif

.מה המקצוע שלמדת או לומד או שהינך מעוניין ללמוד- אני רוצה ללמוד פסיכולוגיה
2.מה הדבר שהכי היית רוצה ללמוד- פסיכולוגיה 3.איפה הכי היית רוצה לבקר ועוד לא יצא לך- בהרבה מקומות. 4.לאיזו תקופה הכי היית רוצה לחזור ,ולמה? קורס חמישיות- היה כייייף 5.איפה הכי היית רוצה לגור ולמה ? בת''א, כדי לצאת מהחור 6.מה אתם מעדיפים לעשות בזמנך הפנוי ? לשמוע מוזיקה\לישון 7.יש לכם רישיון - לא 8.דעות פוליטיות: ימינה,שמאלה או מרכז? ימינה
9.באותו הקשר האם אתם בעד או נגד תוכנית ההתנתקות- נגד 10.בכמה קשרים שאתם מגידרים רציניים הייתם - אחד 11.איזה אוכל הוא המועדף עליכם - אמממ פאסט פוד 12.מה אתם מאחלים לעצמכם יותר מכל - שוקולד
13.מהי התוכנית האהובה עליכם בTV - זה רק רוק
14.האם אתם מאמינים בכוחות על טיבעים או אסטרולוגיה או ? 15.הוסיפו והפנו שאלה אישית כלפי מישהו מהפורום שנורא רציתם לשאול איןלי.

Thade

New member
עונה ../images/Emo119.gif

.מה המקצוע שלמדת או לומד או שהינך מעוניין ללמוד: לא יודעת... 2.מה הדבר שהכי היית רוצה ללמוד: גרמנית. 3.איפה הכי היית רוצה לבקר ועוד לא יצא לך: אנגליה. 4.לאיזו תקופה הכי היית רוצה לחזור ,ולמה: שנות ה-50 של המאה ה-20, בגלל הבגדים והמכוניות. 5.איפה הכי היית רוצה לגור ולמה: באנגליה,ויש הרבה מאוד סיבות. 6.מה אתם מעדיפים לעשות בזמנך הפנוי: לראות טלוויזיה. 7.יש לכם רישיון: לא. 8.דעות פוליטיות: ימינה,שמאלה או מרכז: -אין תגובה- 9.באותו הקשר האם אתם בעד או נגד תוכנית ההתנתקות: עוד לא החלטתי. 10.בכמה קשרים שאתם מגידרים רציניים הייתם: 0 11.איזה אוכל הוא המועדף עליכם: בשר. 12.מה אתם מאחלים לעצמכם יותר מכל: בריאות. 13.מהי התוכנית האהובה עליכם בTV: "חברים". 14.האם אתם מאמינים בכוחות על טיבעים או אסטרולוגיה: כן,בערך. 15.הוסיפו והפנו שאלה אישית כלפי מישהו מהפורום שנורא רציתם לשאול: אין לי כוח.

m o g b a l 5

New member
עונה

מה המקצוע שלמדת או לומד או שהינך מעוניין ללמוד: אני רוצה ללמוד פיזיקה וביולוגיה 2.מה הדבר שהכי היית רוצה ללמוד: מה שאמרתי בשאלה הקודמת!! 3.איפה הכי היית רוצה לבקר ועוד לא יצא לך:בכל העולם אבל הייתי כבר בכמה מדינות!! 4.לאיזו תקופה הכי היית רוצה לחזור ,ולמה:שהיתי תינוק 5.איפה הכי היית רוצה לגור ולמה לפעמים מתחשק לי לגור בבית פרטי 6.מה אתם מעדיפים לעשות בזמנך הפנוי: לא יודע 7.יש לכם רישיון: כן סתםם ניראה לכם אני סך הכל בן 12 8.דעות פוליטיות: ימינה,שמאלה או מרכז לא מעוניין 9.באותו הקשר האם אתם בעד או נגד תוכנית ההתנתקות: נגד!!!!!!! 10.בכמה קשרים שאתם מגידרים רציניים הייתם: לא יודע 11.איזה אוכל הוא המועדף עליכם: יש הרבה 12.מה אתם מאחלים לעצמכם יותר מכל: חיים בריאים וטובים 13.מהי התוכנית האהובה עליכם בTV: הרבה 14.האם אתם מאמינים בכוחות על טיבעים או אסטרולוגיה: כן 15.הוסיפו והפנו שאלה אישית כלפי מישהו מהפורום שנורא רציתם לשאול: לא רציתי לשאול!!

למעלה