שאלון

CAM1LA

New member
שאלון

שאלון שהעתקתי מאיזה פורום. לא הפורום שכתוב למטה, וסורי אם היה אותו כבר. שם: גיל: פירסינג: קעקועים: גובה: מידת נעליים: צבע שיער: אחים/אחיות: משקפיים? גשר? עבר פלילי: שפות: הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? האם... את/ה דלוקה על מישהו: את/ה רוצה לגור במקום אחר ואיפה: את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: את/ה רוצה עוד פירסינג/קעקוע: את/ה אוהבת רכבות הרים/מכוניות מתנגשות: את/ה הייתם/רוצים להיות בחו"ל, איפה: בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: עישון אצל בני עשרה: נסיעה במכונית אחרי ששתית: מערכת יחסים של הומואים\\לסביות\\בי: האם את\ה... אי פעם בכית על בת: אי פעם בכית על בן: אי פעם שיקרת: אי פעם נעצרת: כמה פעמים... היית מאוהבת: נשבר לך הלב: שברת לבבות: השם שלך הופיע בעיתון: התחרטת על דברים שעשית: דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: ממתק: סרט מצויר: קורנפלקס: מסטיק: צבע: יום בשבוע: היום הכי לא מועדף: תכשיט: חורף\קיץ: האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: ראה אותך בוכה: הלכת איתו לסרט: צעק עליך: הייתה לכם שיחת נפש: שלח לך מכתב: אמר לך שהוא אוהבת אותך: האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? אהבה ממבט ראשון? חיים שאחרי המוות? יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? הופעת בציבור בפיג'מה? בכית בסרט? היית על במה? חשבת שאת\ה הולך למות? נכשלת במקצוע? הורידו אותך כיתה? הקפיצו אותך כיתה? דברים אהובים שיר אהוב: אוכל אהוב: תוכנית אהובה: שחקן/ית אהוב: ספורט אהוב: תחביב: זמר/זמרת/להקה אהובים: עיתון אהוב: וסתם מה השעה עכשיו? מה עשית לפני שהתחלת את השאלון: תפוח או בננה? כחול או אדום? סתיו או אביב? מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\\ה תסיים\\י את זה? איזה ארוחה אחרונה אכלת? תיכון או אוניברסיטה? אתה משועמם/ת? רעש אחרון ששמעת? ריח האחרון שהרחת? איזה רינגטון יש לך בפלאפון? מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? * כל הזכויות שמורות לליאלל - מנהלת פורום נפגעי תקיפה מינית.

אני עונה..

שם: קים גיל: 17 בעוד ארבעה ימים פירסינג: אין קעקועים: בכמה הימנית גובה: 1.75 מידת נעליים: 40 צבע שיער: בלונדיני אחים/אחיות: 4 אחים גדולים משקפיים? הלוואי גשר? לא עבר פלילי: סחיבת אבטיחים משדות שפות: אנגלית, עברית ואפריקאנס הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? ציניות, כנות הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? חוסר סבלנות האם... את/ה דלוקה על מישהו: עברתי את כיתה ג' את/ה רוצה לגור במקום אחר ואיפה: כן, דרום אפריקה את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג/קעקוע: כן, אני רוצה קעקוע בעורף.. לא יודעת ששל מה. את/ה אוהבת רכבות הרים/מכוניות מתנגשות: רכבות הרים זה גדול, מכוניות קצת פחות.. את/ה הייתם/רוצים להיות בחו"ל, איפה: וואו, יש מלא.. בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: זה לא עובד, מניסיון עישון אצל בני עשרה: שיעשו מה שבא להם נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\\לסביות\\בי: שיעשו מה שבא להם האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: 4 נשבר לך הלב: אחת שברת לבבות: לא יודעת השם שלך הופיע בעיתון: פעם אחת התחרטת על דברים שעשית: המון דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אוכל ממתק: במבה סרט מצויר: שרק קורנפלקס: עוגי מסטיק: אורביט ירוק, ג'וסי פרוט צבע: כתום, שחור, ורוד, אדום יום בשבוע: שישבת היום הכי לא מועדף: ראשון תכשיט: צמיד צהוב חורף\קיץ: חורף האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: אמא שלי הלכת איתו לסרט: אמא שלי צעק עליך: חבה שלי הייתה לכם שיחת נפש: לא זוכרת.. שלח לך מכתב: סבתא שלי אמר לך שהוא אוהבת אותך: החבר שלי האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא אהבה ממבט ראשון? כן חיים שאחרי המוות? כן יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? תמיד הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע? לא הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא דברים אהובים שיר אהוב: יש המון.. כרגע: if it makes you happy- sherryl crow אוכל אהוב: פסטה למיניה.. תוכנית אהובה: 24, חברים, שנות השבעים, עקרות בי תנואשות שחקן/ית אהוב: דונלד סאת'רלנד, קיפר סאת'רלנד, סנדרה בולוק, סמואל ל. ג'קסון ספורט אהוב: שחייה, כדורעף, רוגבי תחביב: .... זמר/זמרת/להקה אהובים: יש המון!!! עיתון אהוב: אין וסתם מה השעה עכשיו? 11:59 מה עשית לפני שהתחלת את השאלון: עניתי על שאלונים אחרים תפוח או בננה? לא זה ולא זה כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\\ה תסיים\\י את זה? לישון איזה ארוחה אחרונה אכלת? ערב תיכון או אוניברסיטה? קולג' אתה משועמם/ת? לא, סתם עייפה רעש אחרון ששמעת? של המקשים במקלדת ריח האחרון שהרחת? של גז איזה רינגטון יש לך בפלאפון? barbara ann- beach boys מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? טימי

מתוקה777

New member
עונה :)

שם: מור גיל: 15 וחצי פירסינג: נזם קעקועים: אין גובה: מטר חמישים ומשהו... מידת נעליים: 38-39 צבע שיער: חום אחים/אחיות: 2 אחיות ואח משקפיים? אין גשר? אין עבר פלילי:אין שפות: עברית אנגלית וערבית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? הכוח להקשיב ולהבין אנשים שזקוקים לי הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? מתעצבנת בקלות האם... את/ה דלוקה על מישהו: כן את/ה רוצה לגור במקום אחר ואיפה:רוצה לגור פה את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג/קעקוע: כן את/ה אוהבת רכבות הרים/מכוניות מתנגשות:ברור אני מתה על זה במיוחד רכבות הרים את/ה הייתם/רוצים להיות בחו"ל, איפה:יורו דיסני או איך שלא קוראים לזה בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: לא יודעת בעד עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית:נגד מערכת יחסים של הומואים\\לסביות\\בי: לא אכפת לי מזה כל עוד אני לא מערבת בזה, לא בעד ולא נגד :) האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת:פעמיים נשבר לך הלב: פעם אחת שברת לבבות: לא יודעת... השם שלך הופיע בעיתון: נראה לי פעם, יותר טוב.. הופעתי בטלויזיה התחרטת על דברים שעשית: כמעט כל הזמן דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: הווה ממתק: שוקולד פרה סרט מצויר: נמו קורנפלקס: קראנץ' מסטיק: בזוקה צבע: צהוב יום בשבוע:שישי היום הכי לא מועדף:ראשון תכשיט: שרשרת חורף\קיץ: קיץ האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך:אחיין שלי חחחח ראה אותך בוכה: לא זוכרת הלכת איתו לסרט: דיאנה וחני צעק עליך: לא זוכרת הייתה לכם שיחת נפש:חני חברה שלי שלח לך מכתב: אמיר אמר לך שהוא אוהבת אותך:לירן האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא אהבה ממבט ראשון? לא חיים שאחרי המוות? כן יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות?לא נכשלת במקצוע?כן הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה? לא דברים אהובים שיר אהוב: אחלום לנצח-מופע הארנבות של ד"ר קספר אוכל אהוב: צי'פס תוכנית אהובה: חברים שחקן/ית אהוב:אלייז'ה ווד!!! ספורט אהוב: כדורסל תחביב: לשמוע מוזיקה זמר/זמרת/להקה אהובים: system of a down עיתון אהוב:ראש 1, פנאי פלוס וסתם מה השעה עכשיו? 00:03 מה עשית לפני שהתחלת את השאלון:שמעתי מוזיקה תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום?כחול סתיו או אביב? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\\ה תסיים\\י את זה? אבדוק אם יש עוד שאלון איזה ארוחה אחרונה אכלת? המבורגר מקדונלדס תיכון או אוניברסיטה? ... אתה משועמם/ת? כן רעש אחרון ששמעת?מוזיקה ריח האחרון שהרחת? בושם איזה רינגטון יש לך בפלאפון?somewhere i belong-linkin park מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?לירן

D o R a S h A y

New member
עונה

שם: דור שי גיל: 15 וקצת יותר מחצי פירסינג: היו לי חורים באוזניים (אם זה נחשב) אבל הם נסתמו.. קעקועים: נופ.. אני לא אוהבת מחטים... גובה: 1.60 נראה לי.. מידת נעליים: 39-40 צבע שיער: חום כהה אחים/אחיות: אחות משקפיים? אין גשר? אין עבר פלילי: אין שפות: אינגליש עברית טיפונת ספרדית ו2 טחצי מילים בצרפתית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? פה הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? שיער (אבל תלוי מתי...) האם... את/ה דלוקה על מישהו: כרגע לא נראה לי את/ה רוצה לגור במקום אחר ואיפה: כן, רעננה את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: קצת... את/ה רוצה עוד פירסינג/קעקוע: לא.. אני לא אוהבת להכניס דברים חדים ולא הכרחיים לעור שלי.. את/ה אוהבת רכבות הרים/מכוניות מתנגשות: מאוווווווד את/ה הייתם/רוצים להיות בחו"ל, איפה: דרום אמריקה בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: לא ממש.. זה יכול להגמר רע.. עישון אצל בני עשרה: לא.. חכו קצת.. נסיעה במכונית אחרי ששתית: ממש לא מערכת יחסים של הומואים\\לסביות\\בי: אם זה מה שעושה להם טוב.. בכיף האם את\ה... אי פעם בכית על בת: לא אי פעם בכית על בן: לא אי פעם שיקרת: מלא פעמים... אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: פעם אחת למשך שנה וקצת... נשבר לך הלב: לא יודעת.. נראה לי פעם אחת אבל לא משו רציני שברת לבבות: פעם אחת.. בכיתה ו' השם שלך הופיע בעיתון: לא השם אבל התמונה וזה קרה פעם אחת התחרטת על דברים שעשית: כל הזמן דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אין לי כרגע... ממתק: במבה, לא ממש ממתק אבל בהחלט מועדף סרט מצויר: נילס הולגרסון קורנפלקס: שוגי מסטיק: או בזוקה או אורביט צבע: סגול/אדום יום בשבוע: בחופש כל יום, לא בחופש יום שישי היום הכי לא מועדף: יום ראשון תכשיט: שרשרת צמודה חורף\קיץ: חורף האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אמא שלי.. היא עשתה לי התנחלות על המיטה כשישנתי אצל חברה ראה אותך בוכה: חברה שלי הלכת איתו לסרט: עוד חברה שלי צעק עליך: אמא, מקודם שהחדר שלי מבולגן הייתה לכם שיחת נפש: אחותי... לא זוכרת מתי, שלח לך מכתב: עוד חברה חחח אמר לך שהוא אוהבת אותך: אחותי נראה לי חחח האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לפתוח פה אהבה ממבט ראשון? לא יודעת.. חיים שאחרי המוות? יכול להיות... יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? איזה אמונות? ו... לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? בפורים בכיתה ה', בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע? כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא דברים אהובים שיר אהוב: יש יותר מידי כאלה... תלוי במצברוח אוכל אהוב: אין ממש... תוכנית אהובה: השיר שלנו ונילס הולגרסון חחח שחקן/ית אהוב: לא עולים לי זמות כרגע ספורט אהוב: ספינינג תחביב: אין לי כוח לכתוב זמר/זמרת/להקה אהובים: דניאל סלומון עיתון אהוב: קול הכפר חח וסתם מה השעה עכשיו? 00:44 מה עשית לפני שהתחלת את השאלון: הזזתי את הכיסא תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\\ה תסיים\\י את זה? לישון איזה ארוחה אחרונה אכלת? ארוחת צהריים נראה לי.. תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? מאוד רעש אחרון ששמעת? הרעש של המחשב שלי ושל המקלדת (אני עדיין שומעת את זה) ריח האחרון שהרחת? ריח של נר איזה רינגטון יש לך בפלאפון? יש לי הרבה.. מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? לאף אחד =]

הלו? כן...? מי שם? ../images/Emo13.gif

שם: מור גיל: 21 פירסינג: בשפה ובפופיק קעקועים: 3 גובה: 164 מידת נעליים: 38 צבע שיער: שטני אחים/אחיות: 3 משקפיים? אין גשר? אין עבר פלילי: חחחח אין שפות: עברית, ספרדית ואנגלית (וקצת הולנדית) הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? פנימית? שאני יכולה להבין הרבה מצבים בו זמנית ושל כל אחד. הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? שאני עצבנית... האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא את/ה רוצה לגור במקום אחר ואיפה: מקסיקו את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג/קעקוע: יש, לא רוצה עוד. את/ה אוהבת רכבות הרים/מכוניות מתנגשות: רכבת את/ה הייתם/רוצים להיות בחו"ל, איפה: כן בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: מיותר עישון אצל בני עשרה: פויה, אבל אין לי זכות דיבור כי גם אני הייתי כזאת. נסיעה במכונית אחרי ששתית: חס וחסה... מערכת יחסים של הומואים\\לסביות\\בי: למה לא. האם את\ה... אי פעם בכית על בת: לא אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: כן כמה פעמים... היית מאוהבת: הרבה נשבר לך הלב: הרבה שברת לבבות: הרבה השם שלך הופיע בעיתון: מספר פעמים (אבל לא בגלל משהו רע!) התחרטת על דברים שעשית: אולי פעם או פעמיים, לא יותר. דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אה? ממתק: שוקולד סרט מצויר:ך קורנפלקס: מסטיק: צבע: סגול יום בשבוע: שני היום הכי לא מועדף: שישי תכשיט: שונאת חורף\קיץ: קיץ אבל לא חם מידי כמו של עכשיו! האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: חבר שלי ראה אותך בוכה: חבר שלי הלכת איתו לסרט: לא הלכתי מגיל 13 צעק עליך: חחח חבר שלי הייתה לכם שיחת נפש: חבר שלי שלח לך מכתב: ממממ... איזה מישהו אמר לך שהוא אוהבת אותך: חבר שלי האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא מאמינה אהבה ממבט ראשון? לא חיים שאחרי המוות? כן, מאמינה מאוד. יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? מה שאני יודעת שיש אחלה סרטים ביום השישי הזה. האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? לא בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע? כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא דברים אהובים שיר אהוב: you know youre right של nirvana אוכל אהוב: פסטה תוכנית אהובה: יש מלא מלא שחקן/ית אהוב: ספורט אהוב: לא אוהבת ספורט תחביב: מוזיקה (נגינה, כתיבה וכל זה) זמר/זמרת/להקה אהובים: נירוונה, סאוונד, אליס, פרל ג'ם, ג'ימי הנדריקס, ג'ים מוריסון וכו'... עיתון אהוב: ידיעות וסתם מה השעה עכשיו? 1:12 מה עשית לפני שהתחלת את השאלון: גיששתי בפורום תפוח או בננה? בננה כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\\ה תסיים\\י את זה? לחפור עוד בפורום. איזה ארוחה אחרונה אכלת? פיצה תיכון או אוניברסיטה? אוניברסיטה אתה משועמם/ת? לא ממש רעש אחרון ששמעת? כלב שאני שומרת עליו (אני עושה מן בייבי לכלבים) הוא עושה מלא רעש, היום התחלתי לשמור עליו והוא מתגעגע... מסכן קטן. ריח האחרון שהרחת? את הסיגריה שאני מעשנת עכשיו... איזה רינגטון יש לך בפלאפון? השריקה של קיל ביל מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? לחבר שלי. * כל הזכויות שמורות לליאלל - מנהלת פורום נפגעי תקיפה מינית.

לילשוש

New member
../images/Emo181.gifשלי אלא מה.....

שם: חסוי, אבל כתוב בפורומים בודדים גיל:15.5 פירסינג:רק באוזניים קעקועים: אין, אולי בעתיד... גובה: 1.63 נדמה לי מידת נעליים: 37 צבע שיער: חום כהה אחים/אחיות: 2 משקפיים? ראיה-לא, שמש-לא גשר? כן
עבר פלילי: גניבת מסטיק בזוקה ממכולת נחשבת? שפות: אנגלית ועברית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? את הטמטום שלי? הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? כבר נענה בעבר האם... את/ה דלוקה על מישהו: כבר לא את/ה רוצה לגור במקום אחר ואיפה:לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא הייתה ככה שאני לא יודעת את/ה רוצה עוד פירסינג/קעקוע: כן, עוד לא הוחלט איפה ומתי... את/ה אוהבת רכבות הרים/מכוניות מתנגשות: מכוניות כן, רכבות קצת פחות את/ה הייתם/רוצים להיות בחו"ל, איפה: לא ממש, אבל אם כן אז בסין בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים:
עישון אצל בני עשרה: אני אישית נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית:
מערכת יחסים של הומואים\\לסביות\\בי:
כל אחד והחופש שלו האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: לצערי כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: 1...גם לא בטוח נשבר לך הלב: פעמיים שברת לבבות: לא יודעת השם שלך הופיע בעיתון:שם המשפחה שלי נחשב? אז כן התחרטת על דברים שעשית: כן דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: לא יודעת ממתק: מסטיק בעיקר סרט מצויר: שרק? קורנפלקס: קוקו-פופס מסטיק: תות חמוץ צבע: ורוד יום בשבוע:שישי היום הכי לא מועדף:ראשון תכשיט: עגיל חורף\קיץ: חורף האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך:חוץ ממני, אף אחד ראה אותך בוכה: לא זוכרת הלכת איתו לסרט: משפחה צעק עליך: אמא הייתה לכם שיחת נפש: ידיד שלח לך מכתב: ידידה רחוקה אמר לך שהוא אוהבת אותך: משפחה האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא מאמינה...יותר מפחדת...ומביא מזל רע לדבר על אמונות טפלות
אהבה ממבט ראשון? כן חיים שאחרי המוות? כן יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? בערך האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? לא הופעת בציבור בפיג'מה? מזמןן בכית בסרט? אולי היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע? כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא דברים אהובים שיר אהוב: כל יומיים הוא מתחלף...בינתיים Coldplay-Yellow אוכל אהוב: סיני תוכנית אהובה: אבודים {LOST} שחקן/ית אהוב:ג'וני דפ ספורט אהוב: שחיה תחביב: מחשבים זמר/זמרת/להקה אהובים: זמר-chester bennington, זמרת-אין, להקה-foo fighters עיתון אהוב: ידיעות אחרונות וסתם מה השעה עכשיו? 1:43 מה עשית לפני שהתחלת את השאלון: טיילתי בפורומים תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\\ה תסיים\\י את זה? לישון איזה ארוחה אחרונה אכלת? לחמניה עם קוטג' תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? אכן כן רעש אחרון ששמעת? של המקלדת ריח האחרון שהרחת? נדמה לי של סבון איזה רינגטון יש לך בפלאפון? -מה שבא עם המכשיר-בטהובן או משהו בסגנון מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? חסוי
לילה טוב

CAM1LA

New member
עונה לעצמי

שם: סוד גיל: 14.5 פירסינג: בטבור קעקועים: אין גובה: 1.53 מידת נעליים: 38/39 צבע שיער: שטני אחים/אחיות: 2 משקפיים? לקריאה גשר? אין עבר פלילי: אין שפות: עברית, אנגלית וקצת ספרדית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? עיניים ועקשנות הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? יש הרבה האם... את/ה דלוקה על מישהו: כן את/ה רוצה לגור במקום אחר ואיפה: ארה''ב את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: כן את/ה רוצה עוד פירסינג/קעקוע: לא בינתיים את/ה אוהבת רכבות הרים/מכוניות מתנגשות: כן את/ה הייתם/רוצים להיות בחו"ל, איפה: ארה''ב, ניו אורלינס ומיאמי בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: בעד עישון אצל בני עשרה: לא אכפת לי נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\\לסביות\\בי: בעד האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: 4 כולל עכשיו נשבר לך הלב: 1 שברת לבבות: לא יודעת השם שלך הופיע בעיתון: אף פעם התחרטת על דברים שעשית: המון דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: למדי ממתק: שוקולד סרט מצויר: יש הרבה סרטים חמודים קורנפלקס: שוגי מסטיק: בזוקה ואורביט צבע: שחור ובורדו יום בשבוע: חמישי היום הכי לא מועדף: ראשון תכשיט: שרשרת של טריקווטרה (הסמל של "מכושפות") חורף\קיץ: שניהם האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: נראה לי שחברה שלי הלכת איתו לסרט: חברות שלי צעק עליך: חברה שלי מלפני שתי שאלות הייתה לכם שיחת נפש: אף אחד שלח לך מכתב: המורה שלי אמר לך שהוא אוהבת אותך: לא זוכרת האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא ממש אהבה ממבט ראשון? עוד לא החלטתי חיים שאחרי המוות? כן, גלגולי נשמות יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא, אבל אני בכל זאת אוהבת את האמונה הזאת. האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? מלא פעמים היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? מבושה ומצחוק נכשלת במקצוע? כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא דברים אהובים שיר אהוב: יש הרבה אוכל אהוב: פיצה תוכנית אהובה: טלנובלה בע''מ והטופ מודל הבאה שחקן/ית אהוב: אין ממש... לאונרדו דיקפריו חמוד ספורט אהוב: אין תחביב: T.V, מחשב, מוסיקה... הדברים הרגילים זמר/זמרת/להקה אהובים: אמינם עיתון אהוב: ראש 1 וסתם מה השעה עכשיו? כתוב בפורום מתי ההודעה שלי נשלחה מה עשית לפני שהתחלת את השאלון: התקלחתי תפוח או בננה? תפוז כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? שניהם מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\\ה תסיים\\י את זה? להכין לי משו לאכול איזה ארוחה אחרונה אכלת? פיצה תיכון או אוניברסיטה? אוניברסיטה אתה משועמם/ת? קצת רעש אחרון ששמעת? מים זורמים ריח האחרון שהרחת? סבון איזה רינגטון יש לך בפלאפון? Lonely no more מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? מישהו שאני אוהבת

מיקמיק 1

New member
עוננהה!

שם: חסוי גיל:14 פירסינג: אין קעקועים:אין גובה: 1.67 מידת נעליים: 38 צבע שיער: חום אחים/אחיות: אחות ואח קטנים משקפיים?יש גשר? אין עבר פלילי:אין שפות: עברית, אנגלית וקצת ספרדית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? אני אומרת רק את האמת,אפשר לסמוך עליי ויש לי בטחון עצמי.. הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? אני מעט ביישנית האם... את/ה דלוקה על מישהו: אמ.. את/ה רוצה לגור במקום אחר ואיפה: כן ,בעיר רחובות את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית:אמ.. את/ה רוצה עוד פירסינג/קעקוע: אין לי ואני לא רוצה את/ה אוהבת רכבות הרים/מכוניות מתנגשות: אני יותר מעדיפה מכוניות מתנגשות את/ה הייתם/רוצים להיות בחו"ל, איפה: ארגנטינה בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: בעד עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\\לסביות\\בי: לא אכפת לי..כל אחד ומי הוא מעדיף. האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: לא אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: פעמיים נשבר לך הלב: כן שברת לבבות: לא יודעת.. השם שלך הופיע בעיתון: לא התחרטת על דברים שעשית:אולי פעם פעמיים, אבל בדרך כלל לפני כל מה שאני עושה אני חושבת פעמיים אם יכול להיות שמישהו יפגע מזה דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: לא יודעת.. ממתק: שוקולד סרט מצויר: שרק 2 קורנפלקס: קורנפלקס רגיל..או הצבעוני הזה שכחתי איך קוראים לו.. מסטיק: בזוקה צבע: תכלת יום בשבוע: שני, חמישי היום הכי לא מועדף: שלישי תכשיט: צמידים חורף\קיץ: גם וגם תלוי.. האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך:אני ראה אותך בוכה: לא זוכרת.. הלכת איתו לסרט: דודים שלי. צעק עליך: לא זוכרת.. הייתה לכם שיחת נפש: אורטל חברה שלי. שלח לך מכתב: לא זוכרת.. אמר לך שהוא אוהבת אותך: ילד מהכיתה.. האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? כן, נגיד שעובר מולך חתול שחור אז צריך לירוק וללכת מדרך אחרת.. אהבה ממבט ראשון? כן חיים שאחרי המוות? כן יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה?לא בכית בסרט? כן הרבה פעמים.. היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות?לא נכשלת במקצוע?כן הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה? לא דברים אהובים שיר אהוב: כל מני..מותק2, נובמבר.. אוכל אהוב: ספגטי תוכנית אהובה: השיר שלנו!! שחקן/ית אהוב:נינט טייב, אליענה בייקר,רן דנקר, יובל אברמוביץ' ומיה דגן! ספורט אהוב: שחיה תחביב: לשיר,לשחק,לשחק במחשב, לראות טלויזיה.. זמר/זמרת/להקה אהובים: נינט טייב, שירי מימון, ליאור נרקיס.. עיתון אהוב: מעריב לנוער וסתם מה השעה עכשיו? 15:19 מה עשית לפני שהתחלת את השאלון: הייתי בפורום השיר שלנו תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\\ה תסיים\\י את זה? אמ... לא יודעת.. איזה ארוחה אחרונה אכלת? ביצה ומלאוח תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? כרגע לא רעש אחרון ששמעת?שמעתי את השכנה שלי צועקת.. ריח האחרון שהרחת? אמ..לא זוכרת.. איזה רינגטון יש לך בפלאפון? הבלדה שלי עליייךך..! מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? אישי.

hilaloosh12

New member
היי

שם: הילה גיל: 13 פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: 1.55 מידת נעליים: 40 צבע שיער: חום בהיר אחים/אחיות: אחות אחת משקפיים? אין, ברוך ה' גשר? אין עבר פלילי: אין שפות: עברית, ספרדית, אנגלית וקצת פרסית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? אופי הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? משקל האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא את/ה רוצה לגור במקום אחר ואיפה: בהוואי את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: כן את/ה רוצה עוד פירסינג/קעקוע: לא את/ה אוהבת רכבות הרים/מכוניות מתנגשות: רכבות הרים את/ה הייתם/רוצים להיות בחו"ל, איפה: הוואי, אמריקה בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\\לסביות\\בי: בעד האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: 1 נשבר לך הלב: 1 שברת לבבות: לא יודעת השם שלך הופיע בעיתון: אף פעם התחרטת על דברים שעשית: הרבה דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: ג'ינס ממתק: מסטיק, סוכריה סרט מצויר: פו הדב קורנפלקס: כריות או צהוב רגיל מסטיק: must צבע: וורוד, תכלת, סגול בהיר יום בשבוע: לא יודעת היום הכי לא מועדף: לא יודעת תכשיט: עגיל, צמיד, שרשרת, טבעת, חח חורף\קיץ: קיץ האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: לא זוכרת הלכת איתו לסרט: המשפחה צעק עליך: אחותי הייתה לכם שיחת נפש: חברה שלי שלח לך מכתב: אף אחד אמר לך שהוא אוהבת אותך: אף אחד האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? כן, חתול שחור אהבה ממבט ראשון? כן חיים שאחרי המוות? כן יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא יודעת האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? לא בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע? כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא דברים אהובים שיר אהוב: my all של מריה קארי אוכל אהוב: ספגטי, פיצה תוכנית אהובה: השיר שלנו שחקן/ית אהוב: פירס ברוסנן ספורט אהוב: כדורסל תחביב: לשיר, לנגן בגיטרה זמר/זמרת/להקה אהובים: מריה קארי, ביונסה עיתון אהוב: ראש 1 וסתם מה השעה עכשיו? בערך עשרה ל6 מה עשית לפני שהתחלת את השאלון: כלום תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\\ה תסיים\\י את זה? לא יודעת איזה ארוחה אחרונה אכלת? סנדביץ' תיכון או אוניברסיטה? לא יודעת אתה משועמם/ת? כן רעש אחרון ששמעת? שואב אבק ריח האחרון שהרחת? לא זוכרת איזה רינגטון יש לך בפלאפון? נראה לי מותק 2 מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? לא מגלה...

Thade

New member
עונה ../images/Emo13.gif

שם: דריה. גיל: 14 ושבעה חודשים. פירסינג: אין. קעקועים: אין,בינתיים. גובה: 1.74 מידת נעליים: 40 צבע שיער: שטני. אחים/אחיות: אין. משקפיים? אין. גשר? אין. עבר פלילי: אין. שפות: רוסית,עברית ואנגלית. הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? את השיער,הגובה והאופי. הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? כלום. האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא. את/ה רוצה לגור במקום אחר ואיפה: כן,באנגליה. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא. את/ה רוצה עוד פירסינג/קעקוע: כן. את/ה אוהבת רכבות הרים/מכוניות מתנגשות: לא. את/ה הייתם/רוצים להיות בחו"ל, איפה: אנגליה. בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: בעד. עישון אצל בני עשרה: מצדי שיהרסו לעצמם את הבריאות... נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד. מערכת יחסים של הומואים\\לסביות\\בי: בעד. האם את\ה... אי פעם בכית על בת: לא. אי פעם בכית על בן: לא. אי פעם שיקרת: כן. אי פעם נעצרת: לא. כמה פעמים... היית מאוהבת: 0 נשבר לך הלב: 0 שברת לבבות: 0 השם שלך הופיע בעיתון: 0 התחרטת על דברים שעשית: 0 דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: Fuck ממתק: אין. סרט מצויר: "הסיוט שלפני חג המולד",נחשב? קורנפלקס: אין. מסטיק: אין. צבע: שחור. יום בשבוע: שבת. היום הכי לא מועדף: חמישי. תכשיט: צמיד/קולר ניטים. חורף\קיץ: חורף. האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני. ראה אותך בוכה: אפחד. הלכת איתו לסרט: אפחד. צעק עליך: אפחד. הייתה לכם שיחת נפש: נ' שלח לך מכתב: נ' אמר לך שהוא אוהבת אותך: אפחד. האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? כן,הרבה. אהבה ממבט ראשון? כן. חיים שאחרי המוות? כן. יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? כן. האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? לא אמרתי. הופעת בציבור בפיג'מה? לא. בכית בסרט? כן,מלא פעמים. היית על במה? כן. חשבת שאת\ה הולך למות? לא. נכשלת במקצוע? כן. הורידו אותך כיתה? לא. הקפיצו אותך כיתה? לא. דברים אהובים שיר אהוב: אין משהו ספציפי. אוכל אהוב: כל דבר עם בשר. תוכנית אהובה: "חברים". שחקן/ית אהוב: מייקל ג'יי פוקס והלנה בונהם קרטר. ספורט אהוב: הוקי. תחביב: לקרוא ספרים. זמר/זמרת/להקה אהובים: לא יודעת.. עיתון אהוב: אין. וסתם מה השעה עכשיו? 18:13 מה עשית לפני שהתחלת את השאלון: כלום תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\\ה תסיים\\י את זה? לאכול. איזה ארוחה אחרונה אכלת? דג. תיכון או אוניברסיטה? אני עדיין בחטיבה,אז אין לי שמץ... אתה משועמם/ת? אכן. רעש אחרון ששמעת? את הנביחות של הכלב שלי. ריח האחרון שהרחת? אוכל. איזה רינגטון יש לך בפלאפון? "Take on Me" של A-Ha מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? אפחד.

תשובות

שם: הדר גיל: 15 פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: 157 מידת נעליים: 35-6 צבע שיער: חום אחים/אחיות: יש משקפיים? אין גשר? אין עבר פלילי: אין שפות: עברית, אנגלית ורוצה לדעת יפנית ואני לומדת גם הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? את השיער הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? הרבה דברים האם... את/ה דלוקה על מישהו: יאפ את/ה רוצה לגור במקום אחר ואיפה: תל אביב וכן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: מממ קצת את/ה רוצה עוד פירסינג/קעקוע: אין לי... ואני רוצה כמה קעקועים... את/ה אוהבת רכבות הרים/מכוניות מתנגשות: כןןןןן מאדד!! את/ה הייתם/רוצים להיות בחו"ל, איפה: יפן ורן בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגדדדדדד מאד נגד! מערכת יחסים של הומואים\\לסביות\\בי: בעד האם את\ה... אי פעם בכית על בת: לא... אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: ......כן.... לצערי הלוואי והיה אפשר להחזיר את הזמן אי פעם נעצרת: לאאאא.... אמאל'ה כמה פעמים... היית מאוהבת: 3-4 נשבר לך הלב: 1 שברת לבבות: ---- השם שלך הופיע בעיתון: אף פעם התחרטת על דברים שעשית: עד עכשיו דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: סבבה ממתק: כריות או משו שוקולדי ^^ סרט מצויר: נראה לי ש"פולשים מהגיהנום"... סרט אנימה יפה קורנפלקס: כריות מסטיק: בלי סוכר צבע: שחור יום בשבוע: שלישי.... כי היה לי גיטרה באותו יום היום הכי לא מועדף: פעם זה היה יום חמישי תכשיט: לא אוהבת בכלל חורף\קיץ: חורף האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: לא זוכרת ראה אותך בוכה: לא זוכרת הלכת איתו לסרט: ממממ גם לא זוכרת?? חברות שלי נראה לי צעק עליך: אא לא זוכרת הייתה לכם שיחת נפש: לא זוכרת שלח לך מכתב: לא שלחו לי מכתב אמר לך שהוא אוהבת אותך: הוא אוהבת אותי?.... חחחח האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? כן... לא אומרת אהבה ממבט ראשון? כן חיים שאחרי המוות? כן יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע? כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא דברים אהובים שיר אהוב: יש הרבה אוכל אהוב: יש הרבה תוכנית אהובה: אינויאשה וטלנובלה בע"מ שחקן/ית אהוב: אנג'לינה ג'ולי ספורט אהוב: אטלתי תחביב: ציור , מוזיקה, נגינה ומחשב וטלויזיה זמר/זמרת/להקה אהובים: יש הרבה עיתון אהוב: מעריב....? וסתם מה השעה עכשיו? 18:28 מה עשית לפני שהתחלת את השאלון: הייתי בפורום שאלונים וסקרים תפוח או בננה? בננה כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\\ה תסיים\\י את זה? לא יודעת איזה ארוחה אחרונה אכלת? צהריים תיכון או אוניברסיטה? אוניברסיטה אתה משועמם/ת? האיייי רעש אחרון ששמעת? אממממ מוזיקה עכשיו? ריח האחרון שהרחת? ריח של גרפיט (עיפרון לציור שיש לי) איזה רינגטון יש לך בפלאפון? PUNK מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? חברה שלי

נאאממ.. שאלון ארוך.. איזה כיף!

שם: טל גיל: 15 פירסינג: לא..
אבל ממש ממש רוצה קעקועים: לא..
ושוב. רוצה
גובה: חודרים לפרטיות אה?! מידת נעליים: אממ.. צבע שיער: חום כהה אחים/אחיות: 3 אחים
משקפיים? לא גשר? לא עבר פלילי: כן
חחחחח סתם סתם.. שפות: עיברית, אנגלית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? אין תגובה הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? אין תגובה האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא.. מאוהבת
את/ה רוצה לגור במקום אחר ואיפה: כן, אוסטרליה/ ארה"ב את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: עד לפני כמה ימים לא.. עכשיו כן את/ה רוצה עוד פירסינג/קעקוע: קודם שיהיה לי אחד
את/ה אוהבת רכבות הרים/מכוניות מתנגשות: כן כן כן
את/ה הייתם/רוצים להיות בחו"ל, איפה: הייתי בפריז ובעזרת השם בסוף החופש אני נוסעת לארה"ב בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: בעד
עישון אצל בני עשרה: שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה.. נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד
מערכת יחסים של הומואים\\לסביות\\בי: בעד
האם את\ה... אי פעם בכית על בת: ריב עם חברה
אי פעם בכית על בן: כן, לאחרונה יצא לי
אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: פעם או פעמיים נשבר לך הלב: כן
שברת לבבות: לא ניראה לי ואם כן אני מצטערת
השם שלך הופיע בעיתון: לא התחרטת על דברים שעשית: כן, כמעט על כל דבר שני שאני עושה.. דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אה
ממתק: שוקולד סרט מצויר: אממ.. סיפורי ג'ינג'ר
קורנפלקס: כל המתוקים למינהם.. מסטיק: כל הטעמים של MUST או לפחות רובם.. צבע: שחור יום בשבוע: לוידעת אפעם לא חשבתי על זה.. היום הכי לא מועדף: שבת..
ארוך מידי תכשיט: טבעת חורף\קיץ: חורף
האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך:
ראה אותך בוכה: חברה הלכת איתו לסרט: חברה צעק עליך: אמא הייתה לכם שיחת נפש: תפוזית שלח לך מכתב: אמר לך שהוא אוהב אותך: @#$%^ האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא אהבה ממבט ראשון? כן חיים שאחרי המוות? אולי.. יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא.. זאת אמונה טפלה לא?! האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן |נבוך| בכית בסרט? כן היית על במה? כן
חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע? לא ממש הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא דברים אהובים שיר אהוב: כל מה שרוק בעיקרון אוכל אהוב: של אמא תוכנית אהובה: אין שחקן/ית אהוב: אין ספורט אהוב: לרקוד תחביב: לרקוד זמר/זמרת/להקה אהובים: גרין דיי, אבריל לאבין, קולדפליי, גארבג', סאם 42, טראביס וכו וכו וכו עיתון אהוב:מי קורא עיתונים?! וסתם מה השעה עכשיו? 19:35 מה עשית לפני שהתחלת את השאלון: עניתי על שאלון אחר תפוח או בננה? תפוח (בלי הקליפה) כחול או אדום? שניהם.. סתיו או אביב? שניהם.. מה?! עונות מעבר הן דבר כיפי
מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\\ה תסיים\\י את זה? להשתעמם איזה ארוחה אחרונה אכלת? סיני.. יאממ תיכון או אוניברסיטה? אוניברסיטה.. לא שלמדתי באחת.. אתה משועמם/ת? כן.. מאוד
רעש אחרון ששמעת? אמא הוזיזה כיסא.. ריח האחרון שהרחת? לא זוכרת איזה רינגטון יש לך בפלאפון? american idiot, time of your life, numb תלוי מי מתקשר.. מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? כל מי שירצה

Dulce Maria13

New member
עונה

שם: חן גיל:13 עוד פחות מ20 יום
!! פירסינג: ממש לא! קעקועים: לא!!! גובה: 1.57 בערך מידת נעליים: 38/39 צבע שיער: חום כהה אחים/אחיות: 2 אחים משקפיים? כן גשר? עוד מעט :-S עבר פלילי: ממש לא!!! שפות: ספרדית אנגלית עברית ועוד מעט ערבית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? את הגוף הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? את האף האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא את/ה רוצה לגור במקום אחר ואיפה: לא...כיף לי בבית
את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: ממש אבל ממש לא
את/ה רוצה עוד פירסינג/קעקוע: לאאא פירסינג זה כואב וקעקוע ממש לא! כי מתי שאני יהיה זקנה אז הקעקוע יהיה מקומט(איך שרושמים)
את/ה אוהבת רכבות הרים/מכוניות מתנגשות: מכוניות מתנגשות כן אבל רכבות הרים לא כל כך.. את/ה הייתם/רוצים להיות בחו"ל, איפה: בספרד הכי יפה שם! בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: לא עישון אצל בני עשרה: ממש אבל ממש לא בעע זה דוחה אפילו להחזיק סיגרייה ביד זה בעייה בשבילי! נסיעה במכונית אחרי ששתית: לא!!! אני גם לא רוצה לשתות זה דוחה וגם זה הורס את הכבד למה לי? מערכת יחסים של הומואים\\לסביות\\בי: לא מפריעה לי כל עוד לא עושים לי כלום האם את\ה... אי פעם בכית על בת: מה זאת אומרת? כאילו בגלל בת? כן..בגלל חברה שלי כי רבנו אי פעם בכית על בן: לא.. אי פעם שיקרת: כן.. אי פעם נעצרת: לא!! כמה פעמים... היית מאוהבת: 0 נשבר לך הלב: לא שברת לבבות: לא השם שלך הופיע בעיתון: אמ...של אח שלי..וגם הולכים לעשות לו כתבה בעיתון מעריב
התחרטת על דברים שעשית: כן!! דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: לא ממתק: לא כל כך סרט מצויר: לא קורנפלקס: ממש לא מסטיק: אסור לי ולא.. צבע: תכלת יום בשבוע: חמישי(יום אחרון ללימודים וגם כי זה יום מגניב כזה..) היום הכי לא מועדף: ראשון! תכשיט: צמיד או טבעת חורף\קיץ: חורף!!! האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: גור כלבים שמצאתי
ראה אותך בוכה: חברות שלי הלכת איתו לסרט: אח שלי
צעק עליך: לא זוכרת
הייתה לכם שיחת נפש: אמא שלי
שלח לך מכתב: לא זוכרת אמר לך שהוא אוהבת אותך: שוב אמא שלי
האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא כל כך... אהבה ממבט ראשון? לא חיים שאחרי המוות? כן! יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? לא אבל אמרתי לאמא שלי ואני כן התכוונתי לזה ף-) הופעת בציבור בפיג'מה? כן לפני כמה שבועות... בכית בסרט? לא היית על במה? כן לפני כמה שנים טובות חשבת שאת\ה הולך למות? כן! נכשלת במקצוע?לא אבל כמעט כן הורידו אותך כיתה?לאאאאאא הקפיצו אותך כיתה? לא דברים אהובים שיר אהוב: דון קישוט של כוות אוכל אהוב: לידה ריבת חלב תוכנית אהובה: בערוץ TVE ביום רביעי בשעה 23:00 שחקן/ית אהוב: דולסה מריההההההההההההההה ספורט אהוב: ריצה קצרה תחביב: מחשב זמר/זמרת/להקה אהובים:שאקירה אבריל מירי מסיקה עיתון אהוב: ויוה פלוס וסתם מה השעה עכשיו?10 בלילה מה עשית לפני שהתחלת את השאלון:הייתי בנאופטס תפוח או בננה? בננה כחול או אדום?אדום סתיו או אביב? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\\ה תסיים\\י את זה? לדבר עם חברה שלי איזה ארוחה אחרונה אכלת? כלום תיכון או אוניברסיטה? לא יודעת אתה משועמם/ת? כן רעש אחרון ששמעת? את חברה שלי מדברת חחחח ריח האחרון שהרחת? קולה איזה רינגטון יש לך בפלאפון? שום דבר מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? אמאאאאא

עונה

שם: עומר גיל: 12 פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: 1.63 מידת נעליים: 37 צבע שיער: חום כהה אחים/אחיות: 2 אחיות גדולות ממני משקפיים? כן. לראייה מרחוק גשר? עדיין אין עבר פלילי: אין שפות: hebrew ואנגלית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? חיצוני:שפתיים וחזה, פנימי:חברותית וחייכנית. הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? חיצוני:אף, פנימי:רגישה מדי האם... את/ה דלוקה על מישהו: כע את/ה רוצה לגור במקום אחר ואיפה: אמממ..אולי באנגליה. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: אהא.. את/ה רוצה עוד פירסינג/קעקוע: אני רוצה פירסינג/קעקוע, בלי "עוד" את/ה אוהבת רכבות הרים/מכוניות מתנגשות: אהא =) את/ה הייתם/רוצים להיות בחו"ל, איפה: אנגליה,הודו,צרפת בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד עישון אצל בני עשרה: נגד עישון בכלליות נסיעה במכונית אחרי ששתית: אני לא רוצה שאפחד ימות. מערכת יחסים של הומואים\\לסביות\\בי: אין לי משהו נגד זה..לא שאני אקיים אחת, אבל בכלליות זה לא מפריע לי. האם את\ה... אי פעם בכית על בת: לא אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כמו כל בנאדם נורמאלי אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: 3 נשבר לך הלב: 1 שברת לבבות: לא יודעת..אבל אני יודעת בוודאות על שניים. השם שלך הופיע בעיתון: אמ..בעיתון העירוני איזה פעמיים שלושה. התחרטת על דברים שעשית: הרבה דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: מוות..חח סתם, לא יודעת. ממתק: שוקולד סרט מצויר: מלך האריות 1 קורנפלקס: כריות מסטיק: מנטה של must צבע: שחור, סגול, בורדו, כתום וירוק יום בשבוע: שבת היום הכי לא מועדף: אממ..רביעי תכשיט: שרשראות וצמידים חורף\קיץ: חורף האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אדוה, החברה הכי טובה ראה אותך בוכה: אמממ לא זוכרת הלכת איתו לסרט: מאיה צעק עליך: אבא, שהוא נכנס לי לחדר בזמן שהצתתי דפים. הייתה לכם שיחת נפש: אממממ...עידו שלח לך מכתב: לוטם אמר לך שהוא אוהבת אותך: ליז האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא מאמינה אהבה ממבט ראשון? כע חיים שאחרי המוות? לא ממש יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? תמיד מתכוונת הופעת בציבור בפיג'מה? ביום פיג'אמות בבצפר..בפורים בכית בסרט? אני בוכה בסרטים ממש עצובים/מרגשים. היית על במה? אהא חשבת שאת\ה הולך למות? כן, בשיעור היסטוריה מרוב שיעמום. נכשלת במקצוע? לא הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא דברים אהובים שיר אהוב: נשקי אותי/סיון שביט אוכל אהוב: בשר על האש תוכנית אהובה: ג'קאסס שחקן/ית אהוב: שחקן:ג'וני דפ{גם יפיוף וגם שחקן מעולה},שחקנית: אנג'לינה ג'ולי ספורט אהוב: אתלטיקה קלה תחביב: שינה זמר/זמרת/להקה אהובים: זמר:אביב גפן,זמרת:ג'ניס ג'ופלין, להקה:לד זפלין עיתון אהוב: ראש1 וסתם מה השעה עכשיו? 17:50 מה עשית לפני שהתחלת את השאלון: מרחתי לק תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\\ה תסיים\\י את זה? למרוח עוד שכבה ללק איזה ארוחה אחרונה אכלת? צהריים תיכון או אוניברסיטה? אינלי מושג, לא הייתי באפחד מהם ואני לא מחליטה מראש. אתה משועמם/ת? מאוד רעש אחרון ששמעת? את המסרק נופל על הרצפה ריח האחרון שהרחת? לק איזה רינגטון יש לך בפלאפון? יש המון...אבל זה שהכי אני אוהבת crazy frog מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? המון אנשים..באלי חיבוק קבוצתי.

למעלה