שאלון

מיקמיק 1

New member
שאלון

טוב אז החלטתי לעשות סתם שאלון על כל דבר.. 1. כמה זמן אתה רואה טלויזיה? 2. מהי התוכנית האהובה עלייך? 3.מי שחקנית,שחקן/זמרת ,זמר האהוב/ה עלייך?ולמה? 4.באיזה פורומים אתם כותבים חוץ מהפורום הזה? 5.אתה ביישן? 6. מה יותר חשוב בענייך אופי או יופי? 7.מה היית רוצה עושר או אושר? 8.מה אתה מעדיף מחשב או טלויזיה? 9.מה עדיף סרט בקולנוע או בבית? 10.===>>שאלה אחרונה:האם גם אתם אוהבים, שרופים, מתים (כמוני) על השיר שלנו?

עונהננה

1. כמה זמן אתה רואה טלויזיה? בממוצע? משהו כמו שעתיים, שלוש... 2. מהי התוכנית האהובה עלייך? הרבה... הרבה... 3.מי שחקנית,שחקן/זמרת ,זמר האהוב/ה עלייך?ולמה? קורט קוביין, כי הוא כתב מדהים ויש לו קול יפה והוא (היה) מוזיקאי בסגנון. גם ג'ימי אנדריקס כי הוא באמת באמת מוזיקאי אדיר. 4.באיזה פורומים אתם כותבים חוץ מהפורום הזה? בעלי חיים 5.אתה ביישן? לפעמים 6. מה יותר חשוב בענייך אופי או יופי? אופי, אבל גם יופי חשוב. 7.מה היית רוצה עושר או אושר? שוב השאלה הזאת? מממ.. לא עונה, קשה לי
8.מה אתה מעדיף מחשב או טלויזיה? וואוו, טלויזיה. 9.מה עדיף סרט בקולנוע או בבית? בבית 10.===>>שאלה אחרונה:האם גם אתם אוהבים, שרופים, מתים (כמוני) על השיר שלנו? ברור!!! עוד מעט נגמר... באסה... מעניין מי ימות (אני בספק שזה רועי)

CAM1LA

New member
עונה

1. כמה זמן אתה רואה טלויזיה? 3-4 שעות ביום 2. מהי התוכנית האהובה עלייך? טלנובלה בע''מ והטופ מודל הבאה 3.מי שחקנית,שחקן/זמרת ,זמר האהוב/ה עלייך?ולמה? שחקן/שחקנית אהובים אין לי ממש. זה כל הזמן משתנה. הזמר האהוב עליי זה אמינם כי הוא אמיתי ולא מזוייף וממוסחר כמו הרבה זמרים אחרים והוא אומר מה שבא לו בלי לדפוק חשבון לאף אחד ולא מנסה להיות נשמה טובה. 4.באיזה פורומים אתם כותבים חוץ מהפורום הזה? אני יותר קוראת מכותבת 5.אתה ביישן? לפעמים 6. מה יותר חשוב בענייך אופי או יופי? אופי 7.מה היית רוצה עושר או אושר? אושר 8.מה אתה מעדיף מחשב או טלויזיה? שאלה קשה... נראה לי שטלויזיה 9.מה עדיף סרט בקולנוע או בבית? לקולנוע כיף ללכת עם חברים ובבית כיף סתם לשבת בסוטול ולראות סרט. אז... לא יודעת 10.===>>שאלה אחרונה:האם גם אתם אוהבים, שרופים, מתים (כמוני) על השיר שלנו? לא. רק טלנובלה בע''מ

תשובות

1. כמה זמן אתה רואה טלויזיה? הרבה זמן 2. מהי התוכנית האהובה עלייך? אינויאשה וטלנובלה בע"מ 3.מי שחקנית,שחקן/זמרת ,זמר האהוב/ה עלייך?ולמה? יש הרבה 4.באיזה פורומים אתם כותבים חוץ מהפורום הזה? לינקין פארק ואינויאשה 5.אתה ביישן? כן 6. מה יותר חשוב בענייך אופי או יופי? אופי 7.מה היית רוצה עושר או אושר? אושר 8.מה אתה מעדיף מחשב או טלויזיה? טלויזיה 9.מה עדיף סרט בקולנוע או בבית? בבית 10.===>>שאלה אחרונה:האם גם אתם אוהבים, שרופים, מתים (כמוני) על השיר שלנו? לא

D o R a S h A y

New member
עונה

כמה זמן אתה רואה טלויזיה? הרבה.. 2. מהי התוכנית האהובה עלייך? השיר שלנו ורפואה שלמה 3.מי שחקנית,שחקן/זמרת ,זמר האהוב/ה עלייך?ולמה? זמר- דניאל סלומון שחקנית אמ... יש הרבה.. 4.באיזה פורומים אתם כותבים חוץ מהפורום הזה? דניאל סלומון השיר שלנו ומשו של מטריקס 5.אתה ביישן? לפעמים 6. מה יותר חשוב בענייך אופי או יופי? אופי יופי אפשר לשנות 7.מה היית רוצה עושר או אושר? אושר 8.מה אתה מעדיף מחשב או טלויזיה? שאלה קשה מידי.. 9.מה עדיף סרט בקולנוע או בבית? תלוי במצברוח 10.===>>שאלה אחרונה:האם גם אתם אוהבים, שרופים, מתים (כמוני) על השיר שלנו? יאפ!

D o o S h a

New member
../images/Emo179.gifענעונה

1. כמה זמן אתה רואה טלויזיה? לא הרבה כ"כ 2. מהי התוכנית האהובה עלייך? אין ספציםית 3.מי שחקנית,שחקן/זמרת ,זמר האהוב/ה עלייך?ולמה? אין 4.באיזה פורומים אתם כותבים חוץ מהפורום הזה? בנות, הארי פוטר הספר ועוד 5.אתה ביישן? כן 6. מה יותר חשוב בענייך אופי או יופי? רופי! אבל גם יופי לא מזיק 7.מה היית רוצה עושר או אושר? אושר דבר ראשון!! אח"כ גם עושר 8.מה אתה מעדיף מחשב או טלויזיה? מחשב 9.מה עדיף סרט בקולנוע או בבית? קולנוע. רק חבל שזה עולה כסף 10.===>>שאלה אחרונה:האם גם אתם אוהבים, שרופים, מתים (כמוני) על השיר שלנו? לאא

../images/Emo42.gifעונהנהנהנהנה../images/Emo13.gif

1. כמה זמן אתה רואה טלויזיה? אממ.. הרבה 2. מהי התוכנית האהובה עלייך? יש כמה.. 3.מי שחקנית,שחקן/זמרת ,זמר האהוב/ה עלייך?ולמה? לאדעת.. 4.באיזה פורומים אתם כותבים חוץ מהפורום הזה? אפחד. חח 5.אתה ביישן? כן די... 6. מה יותר חשוב בענייך אופי או יופי? אופי 7.מה היית רוצה עושר או אושר? אושר 8.מה אתה מעדיף מחשב או טלויזיה? שניהם באותה מידה 9.מה עדיף סרט בקולנוע או בבית? בבית 10.===>>שאלה אחרונה:האם גם אתם אוהבים, שרופים, מתים (כמוני) על השיר שלנו? אני לא רואה..

מתוקה777

New member
עונה....

1. כמה זמן אתה רואה טלויזיה?5 שעות 2. מהי התוכנית האהובה עלייך?תהרוג אותי וזהו 3.מי שחקנית,שחקן/זמרת ,זמר האהוב/ה עלייך?ולמה?אלייז'ה ווד, הוא שחקן כל כך טוב 4.באיזה פורומים אתם כותבים חוץ מהפורום הזה?אלייז'ה ווד 5.אתה ביישן?לא 6. מה יותר חשוב בענייך אופי או יופי?אופי 7.מה היית רוצה עושר או אושר?אושר 8.מה אתה מעדיף מחשב או טלויזיה?טלויזיה 9.מה עדיף סרט בקולנוע או בבית?בקולנוע 10.===>>שאלה אחרונה:האם גם אתם אוהבים, שרופים, מתים (כמוני) על השיר שלנו?לא בעעעעעע, טלנובלה בע"מ רווווווווווווולללללזזזזז!!!! חחח סתם, אבל באמת טלנובלה בע"מ יותר יפה....

../images/Emo110.gif

1. כמה זמן אתה רואה טלויזיה
אממממ לא הרבה כ"כ.. פעם הייתי רואה הרבה יותר.. מאז האינטרנט פחות
2. מהי התוכנית האהובה עלייך
אמ"לל
3.מי שחקנית,שחקן/זמרת ,זמר האהוב/ה עלייך
ולמה
יש כמה כאלהה
4.באיזה פורומים אתם כותבים חוץ מהפורום הזה
אהבה מעבר לפינהה
5.אתה ביישן
כן
6. מה יותר חשוב בענייך אופי או יופי
אמממ.. אופי יותר חשוב 7.מה היית רוצה עושר או אושר
אושר, ברור 8.מה אתה מעדיף מחשב או טלויזיה
אממממממ איפש ראחד בלי השני חחח 9.מה עדיף סרט בקולנוע או בבית
אמממ זה תלוי חחחח 10.===>>שאלה אחרונה:האם גם אתם אוהבים, שרופים, מתים (כמוני) על השיר שלנו
אמממ אני אוהבת.. לע יותר מזה חחח את העונה הראשונה לא אהבתי.. וראיתי רק קצתת.. אבל מהשנייה אני רואה הכל.. וזה אחלה

עונה:

. כמה זמן אתה רואה טלויזיה?כמעט ולא 2. מהי התוכנית האהובה עלייך?אין 3.מי שחקנית,שחקן/זמרת ,זמר האהוב/ה עלייך?ולמה?שרית חדד! ולמה?היא אישה מדהימה!יש לה אישיות מדהימה!קול מדהים! שלמות!!! 4.באיזה פורומים אתם כותבים חוץ מהפורום הזה?שרית חדד 5.אתה ביישן?לא 6. מה יותר חשוב בענייך אופי או יופי?אופי 7.מה היית רוצה עושר או אושר?אושר 8.מה אתה מעדיף מחשב או טלויזיה?מחשב 9.מה עדיף סרט בקולנוע או בבית?בבית 10.===>>שאלה אחרונה:האם גם אתם אוהבים, שרופים, מתים (כמוני) על השיר שלנו?לא...

RossandRachel

New member
שאלון כלבבי....חחח :):):)

. כמה זמן אתה רואה טלויזיה? מאז שאני זוכרת את עצמי 2. מהי התוכנית האהובה עלייך? "חברים"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 3.מי שחקנית,שחקן/זמרת ,זמר האהוב/ה עלייך?ולמה? זמרת- היתתי אומרת שאביטל לבני, היא לא כ"כ מוכרת אבל יש לה קול מהפנט... אני אוהבת את "משינה" כי יש להם אחלה שירים...:) שחקנית- קורטני קוקס המוכשרת!! שחקן- קשה להלחליט.... 4.באיזה פורומים אתם כותבים חוץ מהפורום הזה? "חברים" "וורוניקה מארס" "מרילו" "מחזות זמר" "אהבה בגיל ההתבגרות" זה נראה לי 5.אתה ביישן? קצת... 6. מה יותר חשוב בענייך אופי או יופי? אופי! ואני באמת מתכוונת לזה 7.מה היית רוצה עושר או אושר?אושר 8.מה אתה מעדיף מחשב או טלויזיה?מחשב 9.מה עדיף סרט בקולנוע או בבית?בבית! 10.===>>שאלה אחרונה:האם גם אתם אוהבים, שרופים, מתים (כמוני) על השיר שלנו? זה ממש מצחיק כי יש לי "הוט" ואני חושבת שטלנובלות באופן כללי זה דבר מפגר והשיר שלנו זה לא טלנובלה אב לככה חשבתי עד שהייתי אצל חברה שלי ובמקרה ראיתי סוף של פרק והייתי חייבת לדעת מה יהיה בהמשך...זה קרה לפני יומיים ועכשיו- כל יום אני הולכת לחברה שלי ורואה אצלה את הפרק...חחח אני לא מטורפת או משוגעת על זה אבל זה נחמד ואני אוהבת :)

ט ל ו ש1

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo9.gif

. כמה זמן אתה רואה טלויזיה?שעה-שעתיים 2. מהי התוכנית האהובה עלייך?אמל 3.מי שחקנית,שחקן/זמרת ,זמר האהוב/ה עלייך?ולמה? 4.באיזה פורומים אתם כותבים חוץ מהפורום הזה? 5.אתה ביישן?לא 6. מה יותר חשוב בענייך אופי או יופי?אופי 7.מה היית רוצה עושר או אושר?גם גם אבל עדיף אושר ברור 8.מה אתה מעדיף מחשב או טלויזיה? 9.מה עדיף סרט בקולנוע או בבית? 10.===>>שאלה אחרונה:האם גם אתם אוהבים, שרופים, מתים (כמוני) על השיר שלנולא

למעלה