שאלון

D o o S h a

New member
../images/Emo179.gif עונההה

עושה לי את היום: 1.לקום בבוקר ולאכול: פנקייק! 2.להמשיך את המוזיקה עם המוזיקה של: מה? 3.להעביר את היום בלעשות: חיים? 4.לבלות את היום שלי עם: חברות 5.להיות כל היום ב: מחשב, טלויזיה, טלפון 6.עושה לי את היום כשמישהו: עושה לי את היום החופש הגדול 7.יש עבודה? נופ 8.חלקו את הזמן לאחוזים: אחוזים לזמן שאני בבית 50% אחוזים לזמן שאני נמצא אצל חברים 25% אחוזים לזמן שאני מבלה במקומות שונים 25% 9.מה הדבר הכי כיף שעשיתם או תעשו החופש? ניסע לצימר, ולמלון 10.החופש: ירדתי/ארד לאילת לא טסתי/אטוס לחו"ל לא מוזיקה: 11.מתי בפעם האחרונה רכשתם דיסק? המון זמן 12.מה הדבר הכי מצחיק שקרה לכם בחנות מוזיקה? פגשתי את עידן רייכל עם חברות והן כזה מתחיל8ות: היי עידן עם פרצופים משונים, ובורחות! זה היה קורעע 13.והכי מעצבן/מייאש? שחיפשתי דיסק המון זמן ולא מצאתי אותו במלא חנויות חנויות מזון: 14.מה הדבר הכי מוזר שקרה לכם כשרכשתם אוכל? לא זוכרת 15.הדבר המגוחך שקרה לכם בחנות מזון: כנ"ל קולנוע: 16.הסרט שראיתם בקולנוע והכי התאכזבם ממנו: מדגסקר.. חשבתי שישהיה יותר טוב! 17.הסרט שהיה הכי שווה מחיר של כרטיס קולנוע: רוב הסרטים שהלכתי אליהם 18.הסרט הכי מפחיד שראיתם בקולנוע: מלחמת העולמות! שונאת סרטים מםחידים וגם זה היה מפחיד ומצמרר בעיקר 19.סרט שלא נכנסתם אליו ולמהף לא יודעת.. 20.הסרט הכי מצחיק שראיתם בקולנוע: חח.. בטוח היה לא זוכרת מתנות: 21.כמה כסף תשקיעו ב"סתם" חבר? 30? 22.כמה כסף תשקיעו בחבר קרוב? 60? 23.ובהכי טוב? 70? 24.מה המתנה שהכי תרצו ליומולדת? משתנה 25.מה המתנה הכי שווה שקיבלתם? ממ משו מדהים מחברה שאני אל יכולה להגיד פה כי מכירים אותי

עונה

עושה לי את היום: 1.לקום בבוקר ולאכול: --- 2.להמשיך את המוזיקה עם המוזיקה של: --- 3.להעביר את היום בל: לרקוד 4.לבלות את היום שלי עם: אורי 5.להיות כל היום ב: כל מינינ מקומות 6.עושה לי את היום כשמישהו: ?????????? החופש הגדול 7.יש עבודה? לא 8.חלקו את הזמן לאחוזים: --- אחוזים לזמן שאני בבית אחוזים לזמן שאני נמצא אצל חברים אחוזים לזמן שאני מבלה במקומות שונים 9.מה הדבר הכי כיף שעשיתם או תעשו החופש? 10.החופש: ירדתי/ארד לאילת לא טסתי/אטוס לחו"ל לאט מוזיקה: פופ 11.מתי בפעם האחרונה רכשתם דיסק? מזמן 12.מה הדבר הכי מצחיק שקרה לכם בחנות מוזיקה? --- 13.והכי מעצבן/מייאש? --- חנויות מזון: היפרנטו? 14.מה הדבר הכי מוזר שקרה לכם כשרכשתם אוכל? ---- 15.הדבר המגוחך שקרה לכם בחנות מזון: --0 קולנוע: 16.הסרט שראיתם בקולנוע והכי התאכזבם ממנו לאדעת 17.הסרט שהיה הכי שווה מחיר של כרטיס קולנוע שישי הפוך, קטנטנות 18.הסרט הכי מפחיד שראיתם בקולנוע --- 19.סרט שלא נכנסתם אליו ולמה --- 20.הסרט הכי מצחיק שראיתם בקולנוע שישי הפוך מתנות: 21.כמה כסף תשקיעו ב"סתם" חבר? 20-30 22.כמה כסף תשקיעו בחבר קרוב? 50-60 23.ובהכי טוב? 60-70 24.מה המתנה שהכי תרצו ליומולדת? הרבה דברים 25.מה המתנה הכי שווה שקיבלתם? הרבה

coullette

New member
^_^

עושה לי את היום: 1.לקום בבוקר ולאכול:
קורנפלקס 2.להמשיך את המוזיקה עם המוזיקה של:
מה? 3.להעביר את היום בלעשות:
סקס 4.לבלות את היום שלי עם:
החבר 5.להיות כל היום ב:
סוטול 6.עושה לי את היום כשמישהו:
החופש הגדול 7.יש עבודה?
לא 8.חלקו את הזמן לאחוזים: אחוזים לזמן שאני בבית
100% אחוזים לזמן שאני נמצא אצל חברים אחוזים לזמן שאני מבלה במקומות שונים 9.מה הדבר הכי כיף שעשיתם או תעשו החופש? 10.החופש: ירדתי/ארד לאילת
ירדתי לאילת טסתי/אטוס לחו"ל
לא מוזיקה: 11.מתי בפעם האחרונה רכשתם דיסק?
לפני איזה חודשיים 12.מה הדבר הכי מצחיק שקרה לכם בחנות מוזיקה?
לא קרה 13.והכי מעצבן/מייאש?
חנויות מזון: 14.מה הדבר הכי מוזר שקרה לכם כשרכשתם אוכל?
15.הדבר המגוחך שקרה לכם בחנות מזון:
קולנוע: 16.הסרט שראיתם בקולנוע והכי התאכזבם ממנו
17.הסרט שהיה הכי שווה מחיר של כרטיס קולנוע
נקמת הסית' 18.הסרט הכי מפחיד שראיתם בקולנוע
באטמן מתחיל,הצלצול 19.סרט שלא נכנסתם אליו ולמה:
20.הסרט הכי מצחיק שראיתם בקולנוע
מתנות: 21.כמה כסף תשקיעו ב"סתם" חבר?
20 22.כמה כסף תשקיעו בחבר קרוב?
50 23.ובהכי טוב?
50-100 24.מה המתנה שהכי תרצו ליומולדת?
גיטרה חשמלית+מגבר 25.מה המתנה הכי שווה שקיבלתם?

ady18

Well-known member
תשובות

עושה לי את היום: 1.לקום בבוקר ולאכול:בורקס קוראסון 2.להמשיך את המוזיקה עם המוזיקה של:יוסי עדן ועמיר בניון 3.להעביר את היום בלעשות:כייף 4.לבלות את היום שלי עם:טלי ורינת 5.להיות כל היום ב:ים 6.עושה לי את היום כשמישהו:מחמיא לי החופש הגדול 7.יש עבודה? 8.חלקו את הזמן לאחוזים: אחוזים לזמן שאני בבית 75 אחוזים לזמן שאני נמצא אצל חברים 5 אחוזים לזמן שאני מבלה במקומות שונים 5 9.מה הדבר הכי כיף שעשיתם או תעשו החופש? 10.החופש: ירדתי/ארד לאילת טסתי/אטוס לחו"ל מוזיקה: 11.מתי בפעם האחרונה רכשתם דיסק?לפני שבוע 12.מה הדבר הכי מצחיק שקרה לכם בחנות מוזיקה?כלום 13.והכי מעצבן/מייאש? חנויות מזון: 14.מה הדבר הכי מוזר שקרה לכם כשרכשתם אוכל?שלא היה למוכר עודף 15.הדבר המגוחך שקרה לכם בחנות מזון:שהתבלתבלתי במוצר קולנוע: 16.הסרט שראיתם בקולנוע והכי התאכזבם ממנו 17.הסרט שהיה הכי שווה מחיר של כרטיס קולנוע 18.הסרט הכי מפחיד שראיתם בקולנוע 19.סרט שלא נכנסתם אליו ולמה 20.הסרט הכי מצחיק שראיתם בקולנוע מתנות: 21.כמה כסף תשקיעו ב"סתם" חבר?50 22.כמה כסף תשקיעו בחבר קרוב?100 23.ובהכי טוב?110 24.מה המתנה שהכי תרצו ליומולדת? 25.מה המתנה הכי שווה שקיבלתם?

הממ...

עושה לי את היום: 1.לקום בבוקר ולאכול: לא אוכלת בבוקר
2.להמשיך את המוזיקה עם המוזיקה של: אממ.. לא יודעת.. תלוי במצברוח
3.להעביר את היום בלעשות: הכל..
4.לבלות את היום שלי עם:חברות טוות 5.להיות כל היום ב: ים
6.עושה לי את היום כשמישהו:אמממ החופש הגדול 7.יש עבודה?לא 8.חלקו את הזמן לאחוזים: אחוזים לזמן שאני בבית 50 אחוזים לזמן שאני נמצא אצל חברים 10 אחוזים לזמן שאני מבלה במקומות שונים 40 9.מה הדבר הכי כיף שעשיתם או תעשו החופש? לא ידועת 10.החופש: ירדתי/ארד לאילת אולי טסתי/אטוס לחו"ל לא מוזיקה: 11.מתי בפעם האחרונה רכשתם דיסק? לפני חודש ככה.. 12.מה הדבר הכי מצחיק שקרה לכם בחנות מוזיקה?לא זוכרת 13.והכי מעצבן/מייאש? שלא מוצאים תדיסק שעה והוא עומד לידכם חנויות מזון: 14.מה הדבר הכי מוזר שקרה לכם כשרכשתם אוכל? רכשתם ? אפשר מסעדה וזה ? ניתן לקרוא בבלוג שלי
15.הדבר המגוחך שקרה לכם בחנות מזון: לאדעת קולנוע: 16.הסרט שראיתם בקולנוע והכי התאכזבם ממנו אממ לא זוכרת 17.הסרט שהיה הכי שווה מחיר של כרטיס קולנוע אממ 18.הסרט הכי מפחיד שראיתם בקולנוע מפחיד ? לא זכור לי שראיתי מפחיד בקולונע 19.סרט שלא נכנסתם אליו ולמה יש הרבה... 20.הסרט הכי מצחיק שראיתם בקולנוע ? אמממ מתנות: 21.כמה כסף תשקיעו ב"סתם" חבר? 30 ככה 22.כמה כסף תשקיעו בחבר קרוב? תלוי כמה השקיע עליי
23.ובהכי טוב?כנל 24.מה המתנה שהכי תרצו ליומולדת? אממ 25.מה המתנה הכי שווה שקיבלתם?תאמת אני אעדיף לא לקבל כלום ליומולדץץ... זה לא נוח לי כזה חחח יותר אני מעדיפה סתם מתנות כאלה קטנות שסתם בלי קשר ליומולדת... סה נותן הרגשה טובה כזאת

CAM1LA

New member
עונה

עושה לי את היום: 1.לקום בבוקר ולאכול: פיצה 2.להמשיך את המוזיקה עם המוזיקה של: אמינם 3.להעביר את היום בלעשות: להתבטל 4.לבלות את היום שלי עם: עידן (שם בדוי) 5.להיות כל היום ב: בית 6.עושה לי את היום כשמישהו: אומר לי שהוא אוהב אותי החופש הגדול 7.יש עבודה? לא 8.חלקו את הזמן לאחוזים: אחוזים לזמן שאני בבית 85% אחוזים לזמן שאני נמצא אצל חברים 10% אחוזים לזמן שאני מבלה במקומות שונים 5% 9.מה הדבר הכי כיף שעשיתם או תעשו החופש? לא אומרת 10.החופש: ירדתי/ארד לאילת לא טסתי/אטוס לחו"ל לא מוזיקה: 11.מתי בפעם האחרונה רכשתם דיסק? לפני חודש בערך 12.מה הדבר הכי מצחיק שקרה לכם בחנות מוזיקה? שום דבר 13.והכי מעצבן/מייאש? לא מצאתי דיסקים שרציתי חנויות מזון: 14.מה הדבר הכי מוזר שקרה לכם כשרכשתם אוכל? מי זוכר 15.הדבר המגוחך שקרה לכם בחנות מזון: כנ''ל קולנוע: 16.הסרט שראיתם בקולנוע והכי התאכזבם ממנו? עיר החטאים 17.הסרט שהיה הכי שווה מחיר של כרטיס קולנוע? מר וגברת סמית 18.הסרט הכי מפחיד שראיתם בקולנוע? הצלצול 2. לא כל כך מפחיד אבל הכי מפחיד שראיתי בקולנוע 19.סרט שלא נכנסתם אליו ולמה? יש המון 20.הסרט הכי מצחיק שראיתם בקולנוע? היו כמה מתנות: 21.כמה כסף תשקיעו ב"סתם" חבר? לא יודעת 22.כמה כסף תשקיעו בחבר קרוב? לא יודעת 23.ובהכי טוב? כנ''ל 24.מה המתנה שהכי תרצו ליומולדת? מחשב נייד 25.מה המתנה הכי שווה שקיבלתם? לא זוכרת

D o R a S h A y

New member
עונה =]

לקום בבוקר ולאכול: פתיבר עם נסקפה 2.להמשיך את המוזיקה עם המוזיקה של: דניאל סלומון 3.להעביר את היום בלעשות: כלום/התנחלות אצל חברה 4.לבלות את היום שלי עם: אחת החברות שלי/ לבד 5.להיות כל היום ב: בית בהתנחלות אצל חברות (כבר אמרתי את זה לא?) 6.עושה לי את היום כשמישהו: מספר לי משו טוב (שיש לו גם קשר אליי חחח=]) החופש הגדול 7.יש עבודה? הייתה עד אתמול =[ כבר לא צריכים אות שם... 8.חלקו את הזמן לאחוזים: אחוזים לזמן שאני בבית 40% אחוזים לזמן שאני נמצא אצל חברים 40% אחוזים לזמן שאני מבלה במקומות שונים 20% 9.מה הדבר הכי כיף שעשיתם או תעשו החופש? יהיה בסופרלנד/ממדיון/ובריכה (הכל באותו שבוע) 10.החופש: ירדתי/ארד לאילת אולי ארד לאילת טסתי/אטוס לחו"ל טורקיה נחשב? מוזיקה: 11.מתי בפעם האחרונה רכשתם דיסק? לא מזמן האמת.. לפני שבוע וחצי בערך.. 12.מה הדבר הכי מצחיק שקרה לכם בחנות מוזיקה? לא זוכרת.. 13.והכי מעצבן/מייאש? שלא מצאתי את מה שרציתי לקנות ובסוף הסתבר שהוא נגמר במלאי.. חנויות מזון: 14.מה הדבר הכי מוזר שקרה לכם כשרכשתם אוכל? לא יודעת... 15.הדבר המגוחך שקרה לכם בחנות מזון: כנ"ל קולנוע: 16.הסרט שראיתם בקולנוע והכי התאכזבם ממנו ראיתי ת'סרט של הלוניטונס (ואל תשאלו למה..) והיה משעם רצח 17.הסרט שהיה הכי שווה מחיר של כרטיס קולנוע מטריקס, כל הטרילוגיה. 18.הסרט הכי מפחיד שראיתם בקולנוע שהייתי ממש קטנה, ראיתי פארק היורה או משו כזה ומאז יש לי טראומה מסרטי אימה בקולנוע 19.סרט שלא נכנסתם אליו ולמה לא זוכרת איזה, אבל יכול להיות שלא נכנסתי אליו כי היה סרט יותר טוב ממנו.. 20.הסרט הכי מצחיק שראיתם בקולנוע אני רואה לרוב רק סרטים מצחיקים בקולנוע אז טני לא ממש זוכרת אבל נראה לי ששרק 2 מתנות: 21.כמה כסף תשקיעו ב"סתם" חבר? 50 22.כמה כסף תשקיעו בחבר קרוב? 70-80 23.ובהכי טוב? 100 ומעלה 24.מה המתנה שהכי תרצו ליומולדת? כל מתנה טובה וככל שהיא יותר גדולה ככה היא יותר טובה, 25.מה המתנה הכי שווה שקיבלתם? קיבלתי מאחותי לבתמצווה 12 מתנות מאאאאאגניבות בטירוף

מתוקה777

New member
עניתי...

עושה לי את היום: 1.לקום בבוקר ולאכול:קורנפלקס 2.להמשיך את המוזיקה עם המוזיקה של:סיסטמ אוף הטאונ 3.להעביר את היום בלעשות:כלום 4.לבלות את היום שלי עם:לירן 5.להיות כל היום ב:בחוץ 6.עושה לי את היום כשמישהו:אומר לי משהו נחמד החופש הגדול 7.יש עבודה?לא 8.חלקו את הזמן לאחוזים: אחוזים לזמן שאני בבית 90 אחוזים לזמן שאני נמצא אצל חברים 2 אחוזים לזמן שאני מבלה במקומות שונים 8 9.מה הדבר הכי כיף שעשיתם או תעשו החופש? לטוס ל-עדיין לא החלטתי... 10.החופש: ירדתי/ארד לאילת אולי ארד לאילת טסתי/אטוס לחו"ל אטוס לחו"ל מוזיקה: 11.מתי בפעם האחרונה רכשתם דיסק? צורבת 12.מה הדבר הכי מצחיק שקרה לכם בחנות מוזיקה? חיפשתי דיסק שהיה מולי 13.והכי מעצבן/מייאש? לחכות לחברה שתמצא דיסק חנויות מזון: 14.מה הדבר הכי מוזר שקרה לכם כשרכשתם אוכל?לא היה להם, אזל נגמר מוזר... 15.הדבר המגוחך שקרה לכם בחנות מזון:הקופאית הודיעה במיקרופון בזמן שהאיש היה בדיוק מאחוריה S: קולנוע: 16.הסרט שראיתם בקולנוע והכי התאכזבם ממנו? אממ היצ' 17.הסרט שהיה הכי שווה מחיר של כרטיס קולנוע? שר הטבעות 18.הסרט הכי מפחיד שראיתם בקולנוע? לא רואה סרטים מפחידים בקולנוע מעדיפה בבית בחושך... 19.סרט שלא נכנסתם אליו ולמה? כי זה היה מעל גיל 18 20.הסרט הכי מצחיק שראיתם בקולנוע? מת לצעוק 3 מתנות: 21.כמה כסף תשקיעו ב"סתם" חבר?30-50 22.כמה כסף תשקיעו בחבר קרוב?50 ומעלה 23.ובהכי טוב?קוב לוודאי בסביבות ה100 24.מה המתנה שהכי תרצו ליומולדת?לא יודעת... 25.מה המתנה הכי שווה שקיבלתם?סוני

noa131

New member
נמנמ

עושה לי את היום: 1.לקום בבוקר ולאכול:אוכל 2.להמשיך את המוזיקה עם המוזיקה של: אממ.. גוד שארלוט 3.להעביר את היום בלעשות: מחשב.. 4.לבלות את היום שלי עם: מישהו שאני אוהבת 5.להיות כל היום ב: האוואי 6.עושה לי את היום כשמישהו: שאני אוהבת אומר לי שהוא אוהב אותי החופש הגדול 7.יש עבודה? לא 8.חלקו את הזמן לאחוזים: 65% שינה. 10% אוכל. 20% מחשב. 5% טלוויזיה אחוזים לזמן שאני בבית 99% אחוזים לזמן שאני נמצא אצל חברים מתי שיוצא אחוזים לזמן שאני מבלה במקומות שונים מתי שיוצא 9.מה הדבר הכי כיף שעשיתם או תעשו החופש? לאדעת 10.החופש: ירדתי/ארד לאילת נראה לי שארד טסתי/אטוס לחו"ל אולי אטוס... מוזיקה: גוד שארלוט 11.מתי בפעם האחרונה רכשתם דיסק? מאי 12.מה הדבר הכי מצחיק שקרה לכם בחנות מוזיקה? אממ... לאדעת 13.והכי מעצבן/מייאש? לאדעת חנויות מזון: 14.מה הדבר הכי מוזר שקרה לכם כשרכשתם אוכל? אממ.. לאדעת 15.הדבר המגוחך שקרה לכם בחנות מזון: לאדעת קולנוע: 16.הסרט שראיתם בקולנוע והכי התאכזבם ממנו לאדעת 17.הסרט שהיה הכי שווה מחיר של כרטיס קולנוע לאדעת 18.הסרט הכי מפחיד שראיתם בקולנוע לאדעת 19.סרט שלא נכנסתם אליו ולמה לאדעת 20.הסרט הכי מצחיק שראיתם בקולנוע לאדעת מתנות: 21.כמה כסף תשקיעו ב"סתם" חבר? כמה שההורים מסכימים לממן 22.כמה כסף תשקיעו בחבר קרוב? כמה שההורים מסכימים לממן+התחנפות להורים כדי שיממנו עוד 23.ובהכי טוב? הרבה כסף מההורים ועוד כססף ממני 24.מה המתנה שהכי תרצו ליומולדת? טיסה לחול 25.מה המתנה הכי שווה שקיבלתם? חוץ מנסיעה לסאמר סקול ספר עם מלא מלא תמונות של אמנים וזמרים שאני אוהבת

קמתי מוקדםם ומשעמם אזז..../images/Emo3.gif../images/Emo110.gif

עושה לי את היום
1.לקום בבוקר ולאכול: כלום
חח אנלא אוהבת לאכול בבוקר
2.להמשיך את המוזיקה עם המוזיקה של: הא
3.להעביר את היום בלעשות: אממ לוידעת.. יש מלא דברים שאפשר לעשות.. במיוחד בחופש
4.לבלות את היום שלי עם: עצמי
5.להיות כל היום ב: בריכה
6.עושה לי את היום כשמישהו: אומר לי שהוא אוהב אותי
החופש הגדול
7.יש עבודה
8.חלקו את הזמן לאחוזים: אחוזים לזמן שאני בבית 40% אחוזים לזמן שאני נמצא אצל חברים 20% אחוזים לזמן שאני מבלה במקומות שונים 40% משו כזה
9.מה הדבר הכי כיף שעשיתם או תעשו החופש
אילתתת
10.החופש: ירדתי/ארד לאילת
(זה מקריות שרשמתי שאלה לפני זה אילת חחחח) טסתי/אטוס לחו"ל מוזיקה
11.מתי בפעם האחרונה רכשתם דיסק
מלללא זמן 12.מה הדבר הכי מצחיק שקרה לכם בחנות מוזיקה
לוידעת.. אבל אני מניחה שבטח הפלתי או שברתי משו.. כרגיל
13.והכי מעצבן/מייאש
שלע מצאתי דיסק
חנויות מזון
14.מה הדבר הכי מוזר שקרה לכם כשרכשתם אוכל
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אמממ פעם אחת חברה שלי הזמינה לי משו באיזה חנות אוכלל.. בקניוןן.. פסדר אז היא נתנה לי להחזיק תמגש (מה ש.. בואו נגיד לא מומלץ
) ודיברתי עם חברות שלליי.. תוך כדי שהחזקתי (מה שעוווד יותר לא מומלץ
) וזה היה ליד הקופה.. וברוב טיפשותתתיי.. הפלתי את הקולה שהיתה על הממגגשש.. עלל הכלל פשווטט
על עצממי.. כל המגש התמלא בקולה חחחחחחחחחחח והאוכלל.. והרצפפה.. אתם לא מתארים תפאדיחה
15.הדבר המגוחך שקרה לכם בחנות מזון: לוזוכרת
^ קולנוע
16.הסרט שראיתם בקולנוע והכי התאכזבם ממנו
אממממממ לוידעת 17.הסרט שהיה הכי שווה מחיר של כרטיס קולנוע
אממ יש הרבה כאלה
18.הסרט הכי מפחיד שראיתם בקולנוע
חחחח אנלא הולכת לסרטים מפחידים בקולנוע.. רק בבית אם בכלל
19.סרט שלא נכנסתם אליו ולמה
תמיד נכנסתי
20.הסרט הכי מצחיק שראיתם בקולנוע
יש מלא כאלה
מתנות
21.כמה כסף תשקיעו ב"סתם" חבר
זה תלוי
22.כמה כסף תשקיעו בחבר קרוב
^ 23.ובהכי טוב
^ 24.מה המתנה שהכי תרצו ליומולדת
אממממ לוידעת
25.מה המתנה הכי שווה שקיבלתם
אמממ כל המתנות יפות
ממש יפה השאלון
(=

moshit1

New member
../images/Emo26.gifעונה...

עושה לי את היום: 1.לקום בבוקר ולאכול:מנגו
2.להמשיך את המוזיקה עם המוזיקה של: מוניקה סקס
3.להעביר את היום בלעשות:לשמוע מוזיקה
4.לבלות את היום שלי עם:כרגע אוהד
5.להיות כל היום ב:בית
6.עושה לי את היום כשמישהו:אומר לי שהוא אוהב אותי
החופש הגדול 7.יש עבודה?כן
8.חלקו את הזמן לאחוזים: 50% אחוזים לזמן שאני בבית 20% אחוזים לזמן שאני נמצא אצל חברים 30% אחוזים לזמן שאני מבלה במקומות שונים 9.מה הדבר הכי כיף שעשיתם או תעשו החופש?הייתי בקורס חמישיות שהיה באסט
ו.... מסיבה אצל חברה בקרוב
10.החופש: ארד לאילת מוזיקה: 11.מתי בפעם האחרונה רכשתם דיסק?לפני 4 ימים
12.מה הדבר הכי מצחיק שקרה לכם בחנות מוזיקה?אממ מללאאאא 13.והכי מעצבן/מייאש?שלא מצאתי דיסק מסויים? חנויות מזון: 14.מה הדבר הכי מוזר שקרה לכם כשרכשתם אוכל?לאדעת... 15.הדבר המגוחך שקרה לכם בחנות מזון:^^נמנמ קולנוע: 16.הסרט שראיתם בקולנוע והכי התאכזבם ממנו- החיים על פי פיטר סלרס
17.הסרט שהיה הכי שווה מחיר של כרטיס קולנוע- שודדי הקאריבים
18.הסרט הכי מפחיד שראיתם בקולנוע- הצלצול? 19.סרט שלא נכנסתם אליו ולמה- יותר מדי 20.הסרט הכי מצחיק שראיתם בקולנוע-לא זוכרת... מתנות: 21.כמה כסף תשקיעו ב"סתם" חבר? 30-40 22.כמה כסף תשקיעו בחבר קרוב?80-70 23.ובהכי טוב?150-200 24.מה המתנה שהכי תרצו ליומולדת?אולסטאר
25.מה המתנה הכי שווה שקיבלתם?מחברה אחת- 2 דיסקים, מעמד 70 דיסקים, אוזניות ו... זהו

עונה

1.לקום בבוקר ולאכול: כריות 2.להמשיך את המוזיקה עם המוזיקה של: מה שיש במחשב/טלויזיה 3.להעביר את היום בלעשות: לישון, חברים/ות, סתם לעשות עם עצמי משו 4.לבלות את היום שלי עם: עד לפני שעה בערך חשבתי מישו מסוים ועכשיו כבר לא. 5.להיות כל היום ב: חוץ איפשהו 6.עושה לי את היום כשמישהו: אומר לי משהו נחמד או עוזר לי במשהו שחשוב לי החופש הגדול 7.יש עבודה? לא סגורה על זה 8.חלקו את הזמן לאחוזים: אחוזים לזמן שאני בבית 50 אחוזים לזמן שאני נמצא אצל חברים 20 אחוזים לזמן שאני מבלה במקומות שונים 30 9.מה הדבר הכי כיף שעשיתם או תעשו החופש? עוד לא ברור 10.החופש: ירדתי/ארד לאילת חזרתי שלשום טסתי/אטוס לחו"ל לא מוזיקה: 11.מתי בפעם האחרונה רכשתם דיסק? לפני כמה חודשים 12.מה הדבר הכי מצחיק שקרה לכם בחנות מוזיקה? לא מצליחה לחשוב על משהו כזה 13.והכי מעצבן/מייאש? חנויות מזון: 14.מה הדבר הכי מוזר שקרה לכם כשרכשתם אוכל? שום דבר 15.הדבר המגוחך שקרה לכם בחנות מזון: עד שקלטתי מזה איזה קופסת שימורים אחת קולנוע: 16.הסרט שראיתם בקולנוע והכי התאכזבם ממנו משו מפחיד כזה שכחתי תשם 17.הסרט שהיה הכי שווה מחיר של כרטיס קולנוע לא יודעת 18.הסרט הכי מפחיד שראיתם בקולנוע לא זוכרת 19.סרט שלא נכנסתם אליו ולמה מאיפה לי 20.הסרט הכי מצחיק שראיתם בקולנוע ואיי נו ברח לי השםם מתנות: 21.כמה כסף תשקיעו ב"סתם" חבר? עד 30 22.כמה כסף תשקיעו בחבר קרוב? 50-100 23.ובהכי טוב? כמה שצריך 24.מה המתנה שהכי תרצו ליומולדת? לא משהו שאפשר לקנות 25.מה המתנה הכי שווה שקיבלתם? שנה שעברה, כשמישהו התקשר עשה לי תיום

למעלה