7FANTA SHOKATA7
New member
אני
כיתה: עולה לי' מצליח בביצפר:לא בהכל מזל: תאומים מידת נעליים: 38 גובה: 162 צבע שיער:שטני בלונד (הרבה צבעים) צבעת פעם את השיער: כן באיזה צבע: ג'ינג'י פירסינג: כן קעקועים: לא מספר מזל: 7 מאמין באלוהים: שטן: לא שלום: כן יש לך גשר: לא יש לך משקפיים/עדשות מגע:היו מה תרצה להיות כשתהיי גדולה:לא יודעת אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם: בגב אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית: אף אחד האם אתה חושב שאתה חוצפן:כשצריך מה דעתך על רכבת: מה איתה ? אהבה ממבט ראשון: כה אהבה בין הומואים ולסביות: בעד הכי חתיך: מישהו הכי מוזר: אני? הכי נשמה
חיה אהובה: כלב וחתול תכונה טובה: חברותית תכונה רעה: ביישנית קור או חום: קור לישון או לקום:לישון קרמבו וניל או שוקו: קוקו שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת: אין הדברים האחרונים שעשית:רחצתי כלים ראיתי טלוזיה סרט מושכר שראית: סרט בקולנוע: אוו... היה מזמן "והנה הגיע פולי" שיר ששמעת: STEP IN TO MY WORLD השיר שנתקע לך בראש:LOSE CONTROL דיסק שקנית: מזמן לא קניתי הדיסק ששמעת: איזה דיסק?! האיש שהתקשרת אליו: היום אף אחד האיש שהתקשר אלייך: אמא מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר: הולכת לעשות צרכים מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון:מכבה מחשב את מי היית לוקח איתך לאי בודד:חברים אם הית חיה, איזו חיה את היית בוחרת להיות, ולמה:כלב תחביבים: ריקוד איזו שפות אתה מדבר:עברית , רוסית , אנגלית , קצת ערבית אתה בן אדם של לילה או של יום: רגיש לדיגדוגים: כה מה הדבר הכי חשוב לך? ממה אתה הכי פוחד:נחש הפנטזיה שלך: אין על מה אתה חושב בדרך כלל שאתה הולך לישון: שום דבר המקום האהוב על חופשה: ים טעם גלידה אהוב: תות בננה ממתק אהוב: חטיף אהוב: M&M מכונית:אממ אני צריכה לחשוב על זה שיעור: מתמטיקה ומורשת חג:פסח צבע: תכלת שם לבת: דאניס שם לבן:שי תוכנית אהובה בטלויזיה: טופ מודל הבאה דיסק אהוב:ON THE 6 דברים אהובים:מחשב מגזין:מעריב לנוער מכונית:הייתה השאלה הזאת לא? סרט לועזי אהוב ולמה?תא קטלני סרט יפה סרט ישראלי אהוב ולמה?- מילה אהובה:שיהיה ? קבוצת ספורט אהובה: - חודש אהוב: יוני שחקנית אהובה: קתרין זיטה ג'ונס שחקן אהוב: גים קארי אתר אהוב:תפוז בדיחה: יש לי הרבה תחנת רדיו: חיפה חדר בבית:סלון ההופעה הכי טובה שראיתי:שנה שעברה בחיפה תוספת לפיצה: זיתים ארץ: ישראל אוניברסיטה: חיפה בעד / נגד להרוג אנשים:
עישון אצל בני עשרה:
ב- 24 שעות האחרונות:? הייתה לך שיחה רצינית:
חיבקת מישהו:
בכית:
צחקת:
גרמת למישהו לצחוק:
קנית משהו:
הסתפרת:
הרגשת טיפש:
דיברת עם מישהו שאתה אוהב:
התגעגעת למישהו:
האם אי פעם... עישנת:
שתית אלכוהול:
עישנת מריחואנה:
שיחקת מונופול:
נישקת מישו :
התגעגעת למישהו:
בכית בסרט:
חשבת שאת הולכת למות:
נכשלת במקצוע:
רצית להיות המין השני:
התחרטת על דברים שעשית:
עשית אמבטית קצף:
הייתה לך תאונת דרכים:
רכבת על פיל:
נשארת ער כל הלילה:
פחדת מהחושך:
שיקרת:
עברת על החוק ונתפסת: נידפקתתם??
האם אתה חושב שאתה... מצחיק: כה חברותי:כן אהוב: לא יודעת דואג: לפעמים חמוד: אולי וסתם... מה השעה עכשיו: 13:05 כחול או אדום:כחול תפוח או בננה: בננה תפוז או קלמנטינה: תפוז קולה או מים: קולה סתיו או אביב: אביב חורף או קיץ: חורף רעש אחרון ששמעת: ממוזיקה ? ג'ינס או שרוול: שרוול סנדל או נעל: ?!?! נעל טלויזיה או מחשב:מחשב הראל סקעת או מויאל: ? כוכב נולד 1 או 2: ??? פרוייקט וואי 1 או 2???
כיתה: עולה לי' מצליח בביצפר:לא בהכל מזל: תאומים מידת נעליים: 38 גובה: 162 צבע שיער:שטני בלונד (הרבה צבעים) צבעת פעם את השיער: כן באיזה צבע: ג'ינג'י פירסינג: כן קעקועים: לא מספר מזל: 7 מאמין באלוהים: שטן: לא שלום: כן יש לך גשר: לא יש לך משקפיים/עדשות מגע:היו מה תרצה להיות כשתהיי גדולה:לא יודעת אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם: בגב אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית: אף אחד האם אתה חושב שאתה חוצפן:כשצריך מה דעתך על רכבת: מה איתה ? אהבה ממבט ראשון: כה אהבה בין הומואים ולסביות: בעד הכי חתיך: מישהו הכי מוזר: אני? הכי נשמה