שאלון !

7FANTA SHOKATA7

New member
אני

כיתה: עולה לי' מצליח בביצפר:לא בהכל מזל: תאומים מידת נעליים: 38 גובה: 162 צבע שיער:שטני בלונד (הרבה צבעים) צבעת פעם את השיער: כן באיזה צבע: ג'ינג'י פירסינג: כן קעקועים: לא מספר מזל: 7 מאמין באלוהים: שטן: לא שלום: כן יש לך גשר: לא יש לך משקפיים/עדשות מגע:היו מה תרצה להיות כשתהיי גדולה:לא יודעת אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם: בגב אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית: אף אחד האם אתה חושב שאתה חוצפן:כשצריך מה דעתך על רכבת: מה איתה ? אהבה ממבט ראשון: כה אהבה בין הומואים ולסביות: בעד הכי חתיך: מישהו הכי מוזר: אני? הכי נשמה:) חיה אהובה: כלב וחתול תכונה טובה: חברותית תכונה רעה: ביישנית קור או חום: קור לישון או לקום:לישון קרמבו וניל או שוקו: קוקו שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת: אין הדברים האחרונים שעשית:רחצתי כלים ראיתי טלוזיה סרט מושכר שראית: סרט בקולנוע: אוו... היה מזמן "והנה הגיע פולי" שיר ששמעת: STEP IN TO MY WORLD השיר שנתקע לך בראש:LOSE CONTROL דיסק שקנית: מזמן לא קניתי הדיסק ששמעת: איזה דיסק?! האיש שהתקשרת אליו: היום אף אחד האיש שהתקשר אלייך: אמא מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר: הולכת לעשות צרכים מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון:מכבה מחשב את מי היית לוקח איתך לאי בודד:חברים אם הית חיה, איזו חיה את היית בוחרת להיות, ולמה:כלב תחביבים: ריקוד איזו שפות אתה מדבר:עברית , רוסית , אנגלית , קצת ערבית אתה בן אדם של לילה או של יום: רגיש לדיגדוגים: כה מה הדבר הכי חשוב לך? ממה אתה הכי פוחד:נחש הפנטזיה שלך: אין על מה אתה חושב בדרך כלל שאתה הולך לישון: שום דבר המקום האהוב על חופשה: ים טעם גלידה אהוב: תות בננה ממתק אהוב: חטיף אהוב: M&M מכונית:אממ אני צריכה לחשוב על זה שיעור: מתמטיקה ומורשת חג:פסח צבע: תכלת שם לבת: דאניס שם לבן:שי תוכנית אהובה בטלויזיה: טופ מודל הבאה דיסק אהוב:ON THE 6 דברים אהובים:מחשב מגזין:מעריב לנוער מכונית:הייתה השאלה הזאת לא? סרט לועזי אהוב ולמה?תא קטלני סרט יפה סרט ישראלי אהוב ולמה?- מילה אהובה:שיהיה ? קבוצת ספורט אהובה: - חודש אהוב: יוני שחקנית אהובה: קתרין זיטה ג'ונס שחקן אהוב: גים קארי אתר אהוב:תפוז בדיחה: יש לי הרבה תחנת רדיו: חיפה חדר בבית:סלון ההופעה הכי טובה שראיתי:שנה שעברה בחיפה תוספת לפיצה: זיתים ארץ: ישראל אוניברסיטה: חיפה בעד / נגד להרוג אנשים:
עישון אצל בני עשרה:
ב- 24 שעות האחרונות:? הייתה לך שיחה רצינית:
חיבקת מישהו:
בכית:
צחקת:
גרמת למישהו לצחוק:
קנית משהו:
הסתפרת:
הרגשת טיפש:
דיברת עם מישהו שאתה אוהב:
התגעגעת למישהו:
האם אי פעם... עישנת:
שתית אלכוהול:
עישנת מריחואנה:
שיחקת מונופול:
נישקת מישו :
התגעגעת למישהו:
בכית בסרט:
חשבת שאת הולכת למות:
נכשלת במקצוע:
רצית להיות המין השני:
התחרטת על דברים שעשית:
עשית אמבטית קצף:
הייתה לך תאונת דרכים:
רכבת על פיל:
נשארת ער כל הלילה:
פחדת מהחושך:
שיקרת:
עברת על החוק ונתפסת: נידפקתתם??
האם אתה חושב שאתה... מצחיק: כה חברותי:כן אהוב: לא יודעת דואג: לפעמים חמוד: אולי וסתם... מה השעה עכשיו: 13:05 כחול או אדום:כחול תפוח או בננה: בננה תפוז או קלמנטינה: תפוז קולה או מים: קולה סתיו או אביב: אביב חורף או קיץ: חורף רעש אחרון ששמעת: ממוזיקה ? ג'ינס או שרוול: שרוול סנדל או נעל: ?!?! נעל טלויזיה או מחשב:מחשב הראל סקעת או מויאל: ? כוכב נולד 1 או 2: ??? פרוייקט וואי 1 או 2???

MiniMe20

New member
גם אני...

כיתה: סיימתי לפני שלוש שנים מצליח בביצפר: היה טוב וטוב שהיה מזל: שור מידת נעליים: 37 גובה: 1.57 צבע שיער: אממ... חום אדום כזה צבעת פעם את השיער: כן פעם אחת יותר מידי באיזה צבע: חום אדום כזה פירסינג: אין קעקועים: אין מספר מזל: 6 מאמין באלוהים: כן שטן: לא שלום: כן יש לך גשר: לא יש לך משקפיים/עדשות מגע: לא מה תרצה להיות כשתהיי גדולה: אני עדיין בהתלבטות אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם: התלמידות שלי יגידו שכבר יש לי... בגב. אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית: אין אדם ספציפי האם אתה חושב שאתה חוצפן: לא מה דעתך על רכבת: נושא כאוב בימים אלו אהבה ממבט ראשון: לא מאמינה אהבה בין הומואים ולסביות: בעד, למה לא כל אחד והעדפות שלו הכי חתיך: בראד פיט הכי מוזר: וודי אלן הכי נשמה: נוח ווילי חיה אהובה: כלב תכונה טובה: יודעת להקשיב תכונה רעה: נעלבת בקלות קור או חום: קור לישון או לקום: לקום קרמבו וניל או שוקו: וניל שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת: "אהבה" הדברים האחרונים שעשית: למדתי לפסיכומטרי סרט מושכר שראית: רקדנים סרט בקולנוע: הדייט שלי לחתונה שיר ששמעת: שירים של אהוד מנור השיר שנתקע לך בראש: יש המון כאלה דיסק שקנית: דיסק של אקסיט הדיסק ששמעת: מוסיקה אירית איזה דיסק?! ... האיש שהתקשרת אליו: חברה טובה שלי רוני האיש שהתקשר אלייך: חברה אחרת בשם שרית מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר: מתמתחת מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון: מחכה את הטלויזיה את מי היית לוקח איתך לאי בודד: את אמא אם הית חיה, איזו חיה את היית בוחרת להיות, ולמה: חתול, חיה חכמה תחביבים: לרקוד, שופינג ולכתוב איזו שפות אתה מדבר: עברית, אנגלית, מבינה וקוראת ספרדית אתה בן אדם של לילה או של יום: יום רגיש לדיגדוגים: לא ממש מה הדבר הכי חשוב לך? המשפחה ממה אתה הכי פוחד: מוות הפנטזיה שלך: לעשות כוראוגרפיה ולעלות על במה עם קב' רקדנים על מה אתה חושב בדרך כלל שאתה הולך לישון: על העתיד המקום האהוב על חופשה: אילת טעם גלידה אהוב: שוקו וניל מהמכונה ממתק אהוב: יש הרבה חטיף אהוב: צ'יפס בטעם פיצה מכונית: טויוטה קורולה ו"ניבה לדה" של ההורים שיעור: כוראוגרפיה חג: פסח ויום העצמאות צבע: סגול שם לבת: אלה שם לבן: פלג תוכנית אהובה בטלויזיה: חברים,אי.אר, רפואה שלמה וכל תוכניות הרפואה למיניהם. דיסק אהוב: אין כזה דברים אהובים: מגזין: פנאי פלוס מכונית: שוב? סרט לועזי אהוב ולמה? ארבע חתונות ולוויה אחת, סרט קלאסי מתקתק עם השחקן שאני מאוד אוהבת. סרט ישראלי אהוב ולמה? אסקימו לימון, סרטים ישנים וחביבים. מילה אהובה: מילה זה קצת מסובך.... אממ... נדמה לי שסבבה קבוצת ספורט אהובה: אין כזו... חודש אהוב: מאי שחקנית אהובה: ניקול קידמן שחקן אהוב: נוח ווילי אתר אהוב: אתרי מחול ותפוז כמובן בדיחה: דיי יבשה בקטע הזה תחנת רדיו: ESC 99 חדר בבית: החדר שלי על הגג ההופעה הכי טובה שראיתי: ספיריט אוף דה דאנס תוספת לפיצה: פטריות ארץ: שוויץ עיר: לונדון אגם: לוך נס (או איך שלא כותבים את זה) ים: סוף ריח: מתוק אבל לא יותר מידי רעש: לא חובבת רעשים במיוחד אוניברסיטה: מתכננת ללמוד בעברית, אבל מה שיהיה יהיה בעד / נגד להרוג אנשים: נגד, אין זכות לקחת חיים של אחרים עישון אצל בני עשרה: נגד, לא חבל על הבריאות? ב- 24 שעות האחרונות: הייתה לך שיחה רצינית: כן חיבקת מישהו: כן בכית: לא צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו: לא הסתפרת: לא הרגשת טיפש: כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב: הרבה התגעגעת למישהו: לא האם אי פעם... עישנת: לא שתית אלכוהול: קצת עישנת מריחואנה: לא שיחקת מונופול: לצערי הרב כן והרבה נישקת מישו: כן התגעגעת למישהו: למשפחה שבחו"ל בכית בסרט: רק לעיתים נדירות חשבת שאת הולכת למות: לא נכשלת במקצוע: כן רצית להיות המין השני: לא, טוב לי במה שאני התחרטת על דברים שעשית: כן עשית אמבטית קצף: לפני המון שנים הייתה לך תאונת דרכים: לא כנהגת רכבת על פיל: לא נשארת ער כל הלילה: כן, כמה פעמים פחדת מהחושך: לא ממש שיקרת: כן עברת על החוק ונתפסת: לא נידפקתתם?? לא האם אתה חושב שאתה... מצחיק: לא חברותי: כן אהוב: נראה לי שכן דואג: מאוד חמוד: ככה טוענים וסתם... מה השעה עכשיו: 14:07 כחול או אדום: כחול תפוח או בננה: בננה תפוז או קלמנטינה: תפוז קולה או מים: כמובן שקולה סתיו או אביב: אביב חורף או קיף: שניהם, בחורף אני אוהבת את הגשם רעש אחרון ששמעת: תלמידות שלי שדיברו ג'ינס או שרוול: ג'ינס סנדל או נעל: נעל טלויזיה או מחשב: טלויזיה הראל סקעת או מויאל: סקעת כוכב נולד 1 או 2: אממ... 1 פרוייקט וואי 1 או 2? אין לי יס

מרנינית

New member
תוריייי :)

כיתה: מממ עולה ליא...:) מצליח בביצפר: מממ כן... מזל: בתולה מידת נעליים: 40
גובה: 1.72 צבע שיער:שטני
צבעת פעם את השיער:לא! באיזה צבע: לא צבעתיייי פירסינג:אין... קעקועים: אין אבל אני מתכננת לעשות בקרוב...של נעל בלט מאגניבה כזאת!
מספר מזל: 2 מאמין באלוהים: מממ לא...מצטערת שטן: לא שלום: כן יש לך גשר:לא יש לך משקפיים/עדשות מגע:כן...לצערי מה תרצה להיות כשתהיי גדולה: רקדנית בלט!
אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם:חחח שאלה מצחיקה...אני מניחה שמן הסתם בגב... אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית:רקדנית בלט רוסייה...חחחח או פלומה הררה...וואי היא מדהימה!! האם אתה חושב שאתה חוצפן: כשצריך אז כן... מה דעתך על רכבת: זה אחלה דבר! אהבה ממבט ראשון: לא בדיוק אהבה יותר הידלקות...אהבה זה משהו שצריך להתפתח...
אהבה בין הומואים ולסביות: שיהיה להם בכיף! הכי חתיך: לא יודעת מה אני ילדה קטנה? הכי מוזר: חחח ילד מהבצפר שלי הכי נשמה: וואי הידיד הכייי טוב שלי! חיה אהובה: כלב! תכונה טובה: אכפתית תכונה רעה: לפעמים קצת יותר מדי פרפקציוניסטית קור או חום: זה כמו קיץ וחורף...שיש קור בא לי חום ושיש חום בא לי קור לישון או לקום: לישון קרמבו וניל או שוקו: חחח אני מניחה שקרמבו וניל שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת: דנה ברגר-אהבה הדברים האחרונים שעשית:רקדתי!
סרט מושכר שראית: וואי הרבה זמן לא השכרתי סרט...חחח סרט בקולנוע:לא זוכרת...חחחח שיר ששמעת: דניאל סלומון-לבן השיר שנתקע לך בראש: זה לא בדיוק שיר זה יותר מנגינה...אישזושהיא מנגינה מדון קישוט!הבלט האהוב עליי...
דיסק שקנית: שאלות קשות...חחח הרבה זמן לא קניתי דיסק... הדיסק ששמעת: איזה דיסק?! דניאל סלומון האיש שהתקשרת אליו: חברה שלי מהבלט האיש שהתקשר אלייך: מממ הידיד הכי טוב שלי מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר: שוטפת פנים! מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון:מכבה ת'מחשב... את מי היית לוקח איתך לאי בודד: וואי שאלה קשה...אני מניחה שאחד הידידים או החברות...:) אם הית חיה, איזו חיה את היית בוחרת להיות, ולמה:כלב...כי האנשים תמיד מטפלים בהם וזה...לא דעת! תחביבים:לרקוד לרקוד ולרקודדד...מממ כבר אמרתי לרקוד?!
איזו שפות אתה מדבר: מממ עברית כמובן אנגלית וקצת גרמנית
אתה בן אדם של לילה או של יום: יום רגיש לדיגדוגים: כהההה...חחחח מה הדבר הכי חשוב לך?המשפחה שלי והריקוד שלי! ממה אתה הכי פוחד:זה לא ביותר פוחד זה יחתר נגעל...ג'וקים ונחשבים...בע! הפנטזיה שלך: וואי...טוב זה משהו שהייתי רוצה לשמור לעצמי...חחח על מה אתה חושב בדרך כלל שאתה הולך לישון: מממ על איך עבר עליי היום ואיך אני רוצה שהוא יעבור עליי מחר...:
המקום האהוב על חופשה: לונדון!עיר חלומותיי...חחח טעם גלידה אהוב: בננה ושוקולד ממתק אהוב: חחח יש הרבה... חטיף אהוב: חטיף?!ממממ יש מצב ש KIT KAT מכונית: יונדאי טוסון ואאודי TT שיעור:כימיה!וואי אני מתה על זה...חחחח חג:שבועות! צבע: כחוללללל שם לבת: רומי שם לבן: אורי תוכנית אהובה בטלויזיה: מממ השיא שלנו...חה! דיסק אהוב: Dream Theater-Images and Words דברים אהובים: מגזין: אין משו... מכונית: שוב?! סרט לועזי אהוב ולמה?שודדי הקאריביים...כי השחקן האהוב עליי משחק שם...ג'וני דפ!וגם כי זה סרט הרפתקאות חמוד.. כמובן אני חייבת להזכיר גם את Center Stage כי סוף סוף יש סרט שמתמקד בבלט!אה! סרט ישראלי אהוב ולמה?ת'אמת?!אני לא ממש מתחברת לסרטים ישראליים... מילה אהובה: מקסימה /מרנינה :) קבוצת ספורט אהובה: ארסנלללל חודש אהוב: ספטמבר כמובןֱHappy Birthday
שחקנית אהובה: אין שחקן אהוב: ג'וני דפ!יאאא אתר אהוב: Nwe York city ballet בדיחה: המון זמן כבר לא שמעתי בדיחה...חחח תחנת רדיו: 99 חדר בבית: החדר שלי! ההופעה הכי טובה שראיתי:ברוק עצמאות...היו שם אחלה הופעות! תוספת לפיצה: מממ פפרוני! ארץ: אנגליה!! עיר: לונדון!!חחח ילדה חות לונדון...
אגם: שאלה מיותרת...חחח ים: לא דעת ריח:חחחח רעש: אוקיי.... אוניברסיטה: לא יודעת...יש לי עוד זמן...חחח בעד / נגד להרוג אנשים:נגדדדד עישון אצל בני עשרה:נגדדדד אבל מי שרוצה יעשה מה בראש שלו... ב- 24 שעות האחרונות: הייתה לך שיחה רצינית:לא ממש... חיבקת מישהו: כה בכית: לא צחקת: כה גרמת למישהו לצחוק: כה קנית משהו: כהההה!קניתי נעלי פוינט חדשות!יאאא הסתפרת: לא הרגשת טיפש: כה...חחח דיברת עם מישהו שאתה אוהב:כה התגעגעת למישהו: כה האם אי פעם... עישנת: ממממ שתית אלכוהול: כה...אבל ממש קצת עישנת מריחואנה: לא! שיחקת מונופול: כה נישקת מישו : כה התגעגעת למישהו:כה בכית בסרט: כה חשבת שאת הולכת למות?לא נכשלת במקצוע: לא רצית להיות המין השני: יש מצב התחרטת על דברים שעשית: כה עשית אמבטית קצף: כה הייתה לך תאונת דרכים:לא...חס וחלילה רכבת על פיל: לא...חחח נשארת ער כל הלילה: כה פחדת מהחושך: כה שיקרת: כה...מה אני אעשה?! עברת על החוק ונתפסת: לא נידפקתתם?? לא...חחח האם אתה חושב שאתה... מצחיק: אם צוחקים בגללי אז נראה שלי שכן...חחח חברותי: כה אהוב: נראה לי שכן...חחח דואג: כה...ברמות...חחח חמוד: זה מה שאומרים!חחחח וסתם... מה השעה עכשיו: 18:05 כחול או אדום:כחוללל תפוח או בננה: בננה תפוז או קלמנטינה: קולה או מים: קולה..למרות שלרקדנים אסור! סתיו או אביב: אביבבבבבב חורף או קיץ: שיש חורף אז קיץ ושיש קיץ אז חורף
רעש אחרון ששמעת: לא שמעתי רעש... סנדל או נעל: סנדל טלויזיה או מחשב: וואי שאלה קשה...חחח הראל סקעת או מויאל: ממממ לא 'כפת לי כוכב נולד 1 או 2: 1 פרוייקט וואי 1 או 2?2 יאאאאאאא סיימתי את השאלון!!חחחח

Mr GK

New member
אוקיי, My turn!

כיתה: בדיוק השנה סיימתי י"ב, מגמת מחשבים - ממליץ בחום. מצליח בביצפר: זה עניין יחסי - כן. מזל: בדרך כלל טוב. מידת נעליים: 42-43, תלוי בנעל. גובה: 1.70 מטר, תלוי אם זה בוקר או ערב. צבע שיער: חום, בערך. צבעת פעם את השיער: כן, בכל מיני צורות. מדי פעם אני חוטף שגעון כזה. באיזה צבע: בלונד, פלטינה, כתמים צהובים, גוונים וכו'. פירסינג: לא כרגע וגם אף פעם לא היה. אבל אם יהיה, אז בגבה. קעקועים: לא אוהב באופן כללי, זה לא כ"כ סקסי ולא כ"כ יפה. אבל זה קבוע, לכל החיים. מספר מזל: איך אני אמור לדעת בדיוק? מאמין באלוהים: לא. אף פעם לא. שטן: זה קצת יותר הגיוני, אבל גם - לא. שלום: מאמין בשלום? כן. אבל זו לא תשובה מספקת בהתחשב במצב בארץ, לדעתי. יש לך גשר: היה, פעם במיליון שנה אני שם את הפלטות שאמורות להחזיק את השיניים במקום. הייתי עם גשר 5 שנים ופשוט נמאס לי. יש לך משקפיים/עדשות מגע: לא. מה תרצה להיות כשתהיי גדולה: קטן. ובאמת? אין לי מושג, משהו שיאתגר אותי, יחדש לי, ירגש אותי ויגרום לי לרצות לעשות משהו אחר לחלוטין. אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם: באצבעות של הידיים, רצוי באמצע המורה. אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית: לא יודע אם הייתי מנצל את האופציה הזאת. האם אתה חושב שאתה חוצפן: תלוי. מה דעתך על רכבת: באופן כללי? זה אמור לפתור הרבה בעיות תחבורה, אבל זה לא... אז רכבות זה דבר די טיפשי. אהבה ממבט ראשון: אולי. גם אם לא קרה לי, זה בטח קורה, אחרת המושג לא היה קיים. אהבה בין הומואים ולסביות: מה השאלה? בטוח שיש. אני גם בעד, אגב. הכי חתיך: עניין של טעם. הכי מוזר: שיט, לא יודע. הכי נשמה: אחותי הקטנה. חיה אהובה: כלב, ואין לי אחד בבית. גם פיל זו אחלה חיה. תכונה טובה: באופן כללי? רגישות, התחשבות בזולת. תכונה רעה: ההיפך מהתכונה הטובה. קור או חום: קור! (כל הזמן חם לי) לישון או לקום: לישון. מי אוהב לקום? קרמבו וניל או שוקו: וניל. פעם ראשונה שאני שומע שיש כזה דבר "קרמבו שוקו". שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת: בטח משהו עם "Love", נכון? הדברים האחרונים שעשית: עשיתי שיעור קלאסי וחזרות להופעה שיש לי מחר. עזרתי מאחורי הבמה בזמן מופע הסיום של בית-הספר למחול שבו אני רוקד. אכלתי, הרבה. סרט מושכר שראית: רק אחד? סרט בקולנוע: רק אחד? שיר ששמעת: רק אחד?! השיר שנתקע לך בראש: "תגידי לו". דיסק שקנית: אני לא קונה, אני פאקינג צורב. וגם זה לא תמיד. הדיסק ששמעת: איזה דיסק?! האיש שהתקשרת אליו: האחרון? חברה שלי. האיש שהתקשר אלייך: האחרון? חברה שלי. מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר: פוקח את העיניים. מוציא מן אנחה מטופשת. מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון: נרדם. את מי היית לוקח איתך לאי בודד: מישהו שיש לו סירה. אם הית חיה, איזו חיה את היית בוחרת להיות, ולמה: תנין. למה? תלמדו על איך הם חיים ותבינו. תחביבים: לעשות חיים, להיות מאושר - בסה"כ. איזו שפות אתה מדבר: עברית, אנגלית. אתה בן אדם של לילה או של יום: תלוי. רגיש לדיגדוגים: מאוד. מה הדבר הכי חשוב לך? אושר. שלי ושל הקרובים אלי. ממה אתה הכי פוחד: כאבים. אי-הגשמה עצמית. הפנטזיה שלך: להשיג את "הדבר שהכי חשוב לי". על מה אתה חושב בדרך כלל שאתה הולך לישון: על היום שעבר, ועל זה שיהיה. המקום האהוב על חופשה: כל מקום שכיף בו. טעם גלידה אהוב: וניל עם ביסקוויטים. ממתק אהוב: שוקולד. המון שוקולד. חטיף אהוב: צ'יקס, הייתם מאמינים? מכונית: יש. שיעור: מודרני. חג: פסח. צבע: לבן. שם לבת: נעמה, דולב. שם לבן: עמית(?) תוכנית אהובה בטלויזיה: כמעט ולא רואה. דיסק אהוב: איזה דיסק? זה שלא קניתי? דברים אהובים: פאק, יש המון. מגזין: כל דבר שכותבים בו על נשים. מכונית: מה? לא עניתי על זה כבר? סרט לועזי אהוב ולמה? "אפקט הפרפר" - אם אני אגלה למה הוא אהוב, אתם לא תלכו לראות אותו. סרט ישראלי אהוב ולמה? לא מכיר כ"כ הרבה סרטים. מילה אהובה: "חמודה!" קבוצת ספורט אהובה: לא אוהב קבוצות. אוהב את הספורט עצמו. חודש אהוב: תלוי בחודש. שחקנית אהובה: גוליה רוברטס נהדרת. שחקן אהוב: שון פן מדהים, וגם טום הנקס בסדר רוב הפעמים. אתר אהוב: אין. בדיחה: אני לא מספר בדיחות שאני אוהב, אני צוחק מכל דבר, בתנאי שהוא לא יצחיק אתכם. תחנת רדיו: גלגל"צ. חדר בבית: אה?! יש, אם זו השאלה. ההופעה הכי טובה שראיתי: לא ראיתי הרבה. תוספת לפיצה: פפרוני (לא להיגעל בבקשה). ארץ: ישראל. עיר: ראשון לציון עכשיו, בעתיד אולי תל-אביב, וכשתהיה משפחה אז אולי שוב ראשון... חיחי... אגם: הברבורים? ים: אוהב. בקיץ. ריח: היום כולם משתמשים בדאודורנטים ובשמים. רוצים להריח מישהו באמת? קומו איתו בבוקר. רעש: מה? אני לא שומע! אוניברסיטה: כן. יש כ"כ הרבה שאני רוצה ללמוד. בעד / נגד להרוג אנשים: בעד. בעיקר כאלה שהרגו אחרים. עישון אצל בני עשרה: שכל אחד יעשה מה שטוב לו. אם נותנים לנו הגה אפשר לתת לנו סיגרייה. ב- 24 שעות האחרונות: הייתה לך שיחה רצינית: כן. חיבקת מישהו: יותר ממישהו אחד. בכית: קצת. צחקת: אני כל הזמן צוחק. גרמת למישהו לצחוק: יכול להיות, מאוד מקווה. קנית משהו: מסטיקים? הסתפרת: לא. שמתי ג'ל, נחשב? הרגשת טיפש: כן. דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן. התגעגעת למישהו: כן. האם אי פעם... עישנת: ניסיתי, אבל זה מגעיל ומסריח. שתית אלכוהול: כן, אפילו השתכרתי. עישנת מריחואנה: לא. שיחקת מונופול: וואו, תתפלאו אבל כן. נישקת מישו: כן, למזלי. התגעגעת למישהו: כן. בכית בסרט: כן. אני בוכה הרבה בסרטים. חשבת שאת הולכת למות: לא. לא במובן הפרקטי של הביטוי. נכשלת במקצוע: לא. רצית להיות המין השני: זה מעניין, אבל עדיף להיות גבר. אם מישהי חושבת אחרת, שתנסה ללדת ותדבר איתי. (אה, יש גם מחזור, צלוליטיס, הסרת שיער, ועוד כל מיני דברים...) התחרטת על דברים שעשית: לא יודע אם ממש חרטה. כי בסה"כ כל לטובה. עשית אמבטית קצף: כן! איזה כיף! הייתה לך תאונת דרכים: כן, אבא נהג. לא קרה כלום, אבל נשארה טרואמה קלה. רכבת על פיל: לא, עדיין. נשארת ער כל הלילה: בטח. פחדת מהחושך: פחדתי בעבר? אני פוחד עכשיו. שיקרת: כן. עברת על החוק ונתפסת: לא. האם אתה חושב שאתה... מצחיק: לא. חברותי: כן. אהוב: תלוי ביחס למי. דואג: כן. חמוד: לא יודע. וסתם... מה השעה עכשיו: 20:10 כחול או אדום: כחול. תפוח או בננה: תפוח. תפוז או קלמנטינה: תפוז! יאיי! קולה או מים: קולה? אנ'לא שותה מוגז. רק מים. סתיו או אביב: אין בארץ שלנו לא את זה ולא את זה. אבל בחו"ל עדיף סתיו. חורף או קיץ: חורף. אני שונא חום. רעש אחרון ששמעת: זה היה משהו כמו "גיא! תוריד את הזבל!"... ג'ינס או שרוול: ג'ינס. סנדל או נעל: אממ... נעל. טלויזיה או מחשב: מחשב. הראל סקעת או מויאל: לא מתעניין. אגב, הם נראים אותו הדבר, לא? כוכב נולד 1 או 2: לחלוטין לא מתעניין. פרוייקט וואי 1 או 2? עוד יותר לא מתעניין, כל הזבל של המדינה בתוך דירה אחת, אלוהים...

אני חושבת אחרת../images/Emo6.gifואני עדיין לא רוצה

ללדת תודה
ואגב הסרת שיער
מחר יום שעווה
מחרתיים הופעה
וגיא למחזור יש טמפונים

Mr GK

New member
כן, אבל בשביל מה צריך טמפונים

אם אין לי מחזור? (חה! חה!)

amitush26

New member
לספור לך חסרונות של בנים?

שעירים, מסריחים, בגיל 12-15 יש להם קול של קרפדה גוססת, בעלי זיפים קוצניים

Mr GK

New member
מה?

שעירים? חלק כן וחלק לא. אלה שכן יכולים להוריד. וגם אם יבחרו שלא - הנורמות החברתיות מכתיבות שנשים צריכות להיות חלקות. לגבי גברים זה יותר שנוי במחלוקת (זה בנות שיגידו ששיער זה גברי...) מסריחים? גם בנות מסריחות. כולם מסריחים כשהם מזיעים (זה ממש היה סטיגמתי מצידך, גם ההערה על זה שאנחנו שעירים...). בשביל זה יש דאודורנטים ובשמים. אני בטוח שגם את משתמשת בהם, לא? קרפדה גוססת? אנ'לא מבין בכלל איך אני נכנס לויכוח הזה. אבל... למי אכפת? זה נעלם אחרי כמה זמן וזה לא תהליך שבולט אצל כולם. לגבי הגילוח, זה אולי אחד החסרונות היחידים בלהיות בן. אבל תאמיני לי שאני פשוט מאמין שעדיף להיות גבר, ולא בגלל שאני שובניסט או משהו כזה. פשוט עברתי עם עצמי על היתרונות והחסרונות, סתם מתוך עניין פילוסופי. אז שימי את האגו בצד ונסי לבחון את העניין בצורה אובייקטיבית, ואל תציגי טיעונים שהם לא ממש לעניין (לדעתי, לפחות).

עכשיו אני...

כיתה: עולה ליב' : ) מצליח בביצפר: ממוצע 94 : ) מזל: סרטן מידת נעליים: 37-38 גובה: 167 צבע שיער: חום צבעת פעם את השיער: לא באיזה צבע: - פירסינג: אחד באוזן ימין שניים באוזן שמאל ועוד אחד בלמעלה של אוזן שמאל קעקועים: בקרוב של טינקרבל בגב... מספר מזל: 3 מאמין באלוהים: תלוי בתוצאות של הבגרות בתנ"ך.... הסתמכתי עליו ולא למדתי אם הוא קיים אני אצליח גם בלי ללמוד ואם הוא לא קיים המקצוע כבר לא רלוונטי.. וכך גם השאלה הזו.. שטן: מנמניאק! שלום: וברכה ניפרד בשמחה ממומין...סתם.. הלוואי שיצליח... יש לך גשר: נופ.. יש לך משקפיים/עדשות מגע: גם וגם... מה תרצה להיות כשתהיי גדולה: המממ... טייסת/רקדנית/פסיכולוגית אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם: במגירה.... תארו לעצמכים איזה מפחיד זה לראות בן אדם עם ארבע עיניים... אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית: הוא... האם אתה חושב שאתה חוצפן: כן חחח... מה דעתך על רכבת: נחמד בהתחלה אבל אחרי שנה שלמה של נסיעות הלוך חזור זה נמאס.. אהבה ממבט ראשון: הדבר הכי יפה בעולם! אהבה בין הומואים ולסביות: מוצא מן את מינו.. הכי חתיך: הוא! הכי מוזר: הוא! הכי נשמה: הוא! חיה אהובה: סימבה שלי תכונה טובה: כנות תכונה רעה: שחצנות קור או חום: חום לישון או לקום: לישון קרמבו וניל או שוקו: וניל שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת: וואו יש המון..כמעט כל שיר.. אבל כרגע לא עולה לי לראש.. הדברים האחרונים שעשית: סרט מושכר שראית: הממממ הארי פוטר נראה לי... סרט בקולנוע: מר וגברת סמית שיר ששמעת: את המוזיקות של הלהקה.. אחר כל ישנתי עד עכשיו... השיר שנתקע לך בראש: רבות הדרכים- דניאל סלומון דיסק שקנית: אץ SOUL מתנה לשי לערב להקות של שנה שעברה הדיסק ששמעת: לא זוכרת... האיש שהתקשרת אליו: מתן... האיש שהתקשר אלייך: תום.. מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר: מצחצחת שיניים מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון: רואה טלוויזיה במיטה את מי היית לוקח איתך לאי בודד: אותו... אם הית חיה, איזו חיה את היית בוחרת להיות, ולמה: צפרדע.... היא חמודה : ) תחביבים: לרקוד, מטוסים,לשמוע מוזיקה, לדבר עליו, לדבר על קורס טייס... חח.. איזו שפות אתה מדבר: עברית אנגלית קצת צרפתית קצת הונגרית קצת ספרדית אתה בן אדם של לילה או של יום: לילה רגיש לדיגדוגים: הכי בעולם! מה הדבר הכי חשוב לך? המשפחה שלי ממה אתה הכי פוחד: מוות הפנטזיה שלך: ***צונזר*** על מה אתה חושב בדרך כלל שאתה הולך לישון: עליו.. המקום האהוב על חופשה: כל פעם מקום אחר טעם גלידה אהוב: וניל וקוקוס ממתק אהוב: שוקולד חטיף אהוב: במבה מכונית: אופל אסטרה כסופה! שיעור: מחול ופסיכולוגיה חג: שבועות צבע: לבן שם לבת: בשמת שם לבן: מתן תוכנית אהובה בטלויזיה: חברים דיסק אהוב: SOUL דברים אהובים: החיים, ים, ריקוד, מטוסים, חיילים, מדי חיל האוויר והוא! מגזין: את, מעריב לנוער מכונית: לא שאלו את זה כבר? סרט לועזי אהוב ולמה? הטייס... כי יש שם המון מטוסים! סרט ישראלי אהוב ולמה? בר 51.. שי רוקד שם ... חחח מילה אהובה: חופש! קבוצת ספורט אהובה: כושר קרבי גדרות חחח חודש אהוב: יוני שחקנית אהובה: ג'ולייה רוברטס שחקן אהוב: בראד פיט אתר אהוב: המממממ תלמה ילין.. חחח בדיחה: איש אחד הלך הלך נפל לבור הביא סולם ויצא.. סתם נו אני עייפה אין לי כוח לבדיחות תחנת רדיו: גל"צ חדר בבית: מרתף ההופעה הכי טובה שראיתי: פורמאן מגנום של הקיבוצית תוספת לפיצה: עגבניות ארץ: ישראל עיר: נס ציונה אגם: אגם נאצר... חחח ... בגרות בהיסטוריה... ים: ים המלח ריח: איזה ריח? ריח של בישול.. איזה בישול בישול של עוף איזה עוף תקבל אגרוף חח... רעש: מטוסים אוניברסיטה: שנגיע לגשר נחצה אותו בעד / נגד להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: נגד ב- 24 שעות האחרונות: הייתה לך שיחה רצינית: כן חיבקת מישהו: כן בכית: כן צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו: כן הסתפרת: לא הרגשת טיפש: טיפשה לא.. שמנה כן! דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן התגעגעת למישהו: כן האם אי פעם... עישנת: כן שתית אלכוהול: כן עישנת מריחואנה: לא שיחקת מונופול: כן נישקת מישו : כן התגעגעת למישהו: כן בכית בסרט: כן חשבת שאת הולכת למות: כן נכשלת במקצוע: כן רצית להיות המין השני: לא התחרטת על דברים שעשית: כן עשית אמבטית קצף: כן הייתה לך תאונת דרכים: לא רכבת על פיל: לא נשארת ער כל הלילה: כן פחדת מהחושך: כן שיקרת: כן עברת על החוק ונתפסת: לא .. הם עדיין בעקבותי... האם אתה חושב שאתה... מצחיק: בדרך כלל חברותי: כשמתחשק לי אהוב: כן.. אמא ואבא אוהבים אותי... חחח סתם.. נראה לי שאני אהובה חחח דואג: כן פולנייה שכמותי... חמוד: כן כפרע עליי... סתם חח וסתם... מה השעה עכשיו: עשר וחמישה כחול או אדום: אדום תפוח או בננה: תפוח תפוז או קלמנטינה: תפוז קולה או מים: קולה סתיו או אביב: אביב חורף או קיץ: קיץ רעש אחרון ששמעת: המממממ ג'ינס או שרוול: ג'ינס סנדל או נעל: נעל טלויזיה או מחשב: מחשב הראל סקעת או מויאל: סקעת כוכב נולד 1 או 2: 1 פרוייקט וואי 1 או 2? 1

גם אני אענה על השאלון הנחמד:)

כיתה: עולה ליב מצליח בביצפר: ככה ככה מזל: טלה מידת נעליים: 35( לא לצחוק) גובה: 1.50 צבע שיער: שטני צבעת פעם את השיער: לא ממש צבע אבל גוונים באיזה צבע: גוונים בלונדינים פירסינג:אין קעקועים: עדיין לא אבל היתי רוצה מספר מזל: אין מאמין באלוהים:לעיתים קרובות שטן: חיי וקיים שלום: לא היה ולא יהיה יש לך גשר: לא יש לך משקפיים/עדשות מגע:היו משקפיים מה תרצה להיות כשתהיי גדולה: שחקנית אולי אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם: מאחור אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית:בת דודה שלי או אחותי או לא יודעת כול אדם שמצליח בחיים האם אתה חושב שאתה חוצפן:יש מצב מה דעתך על רכבת: מזמן לא נסעתי בה אהבה ממבט ראשון:ברור ! בדוק אהבה בין הומואים ולסביות: כן ולא תלוי הכי חתיך: שמור במערכת הכי מוזר: אין לי שמץ הכי נשמה: חיה אהובה: ארנב כלב קואלה תכונה טובה: לא קמצנית ותמיד מוכנה לעזור ולהקשיב תכונה רעה:חוצפנית קור או חום: חום לישון או לקום: לישון קרמבו וניל או שוקו:שוקו שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת: טיטניק הדברים האחרונים שעשית:מחשב סרט מושכר שראית:לא זוכרת סרט בקולנוע:מזמן לא היתי בקולנוע שיר ששמעת: i bbelive השיר שנתקע לך בראש: i bbelive דיסק שקנית: בריטני הדיסק ששמעת: איזה דיסק?! של כול מני שירים האיש שהתקשרת אליו:סבתא האיש שהתקשר אלייך: אף אחד לא התקשר אלי היום מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר: הולכת להתרחץ מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון:הולכת להתרחץ את מי היית לוקח איתך לאי בודד:אהובי אם הית חיה, איזו חיה את היית בוחרת להיות, ולמה: כלב תחביבים: לרקוד ולרקוד איזו שפות אתה מדבר: עברית אנגלית רוסית אתה בן אדם של לילה או של יום: גם וגם רגיש לדיגדוגים: מאודדד מה הדבר הכי חשוב לך? המשפחה שלי ממה אתה הכי פוחד:מוות הפנטזיה שלך: להיות מושלמת על מה אתה חושב בדרך כלל שאתה הולך לישון: על כול מה שעברתי באותויום המקום האהוב על חופשה: הוואי טעם גלידה אהוב: שקולד ממתק אהוב: שוקולד חטיף אהוב:צ'יטוס מכונית: אולי שיעור: אנגלית ומתמטיקה חג:פסח (יומולדת) צבע: כחול, תכלת שם לבת: ליאור שם לבן:עידן תוכנית אהובה בטלויזיה:טלנובלה בעמ דיסק אהוב: דברים אהובים: לבלות מגזין: לא זוכרת את השם מכונית: יש סרט לועזי אהוב ולמה? "עד כאן" סרט ישראלי אהוב ולמה?טלנובלה בע"מ מילה אהובה: - קבוצת ספורט אהובה: מכבי חיפה חודש אהוב: אפריל שחקנית אהובה: טלי שרון שחקן אהוב: אין אתר אהוב: תפוז בדיחה: לא זוכרת תחנת רדיו: חיפה חדר בבית: החדר שלי ההופעה הכי טובה שראיתי: לא זוכרת תוספת לפיצה: ארץ: ישראל עיר: ת"א אגם: שחיתי בו פעם ים: מולה בו הרבה בזמן האחרון ריח: של אוכל רעש: אוניברסיטה: חיפה בעד / נגד להרוג אנשים:תלוי את מי עישון אצל בני עשרה: נגד ב- 24 שעות האחרונות: הייתה לך שיחה רצינית: כה חיבקת מישהו: כה בכית: כה צחקת: כה גרמת למישהו לצחוק:לא קנית משהו: לא לצערי הסתפרת: לא הרגשת טיפש: יאפ דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן התגעגעת למישהו: כן מאוד האם אי פעם... עישנת: כן לצערי שתית אלכוהול: כה עישנת מריחואנה: חס וחלילה שיחקת מונופול: כן נישקת מישו : כןןן התגעגעת למישהו: מאוד בכית בסרט: כה חשבת שאת הולכת למות: כן נכשלת במקצוע: ולא אחד רצית להיות המין השני: לא התחרטת על דברים שעשית: הרבה פעמים עשית אמבטית קצף: כן הייתה לך תאונת דרכים:כן רכבת על פיל: לא נשארת ער כל הלילה: כן פחדת מהחושך: עד היום שיקרת: לצערי עברת על החוק ונתפסת: כן נידפקתתם?? כהה האם אתה חושב שאתה... מצחיק: לפעמים חברותי: אולי אהוב:יש מצב דואג: כן חמוד:אולי וסתם... מה השעה עכשיו: 01:08 כחול או אדום:כחול תפוח או בננה:בננה תפוז או קלמנטינה: תפוז קולה או מים: קולה סתיו או אביב: סתיו חורף או קיץ: קיץ רעש אחרון ששמעת: ג'ינס או שרוול: שרוול סנדל או נעל: ?!?! נעל טלויזיה או מחשב:טלויזיה הראל סקעת או מויאל: סקעת כוכב נולד 1 או 2: 1 פרוייקט וואי 1 או 2?לא מכירה

חבר123

New member
תפדל

כיתה: מלש"ב מצליח בביצפר: משתדל
מזל: תאומים מידת נעליים: 43 גובה: 1.82 צבע שיער: חום צבעת פעם את השיער: מעולם באיזה צבע: פירסינג: nope קעקועים: nope מספר מזל: 4 מאמין באלוהים: שאלה קשה. שטן: רק באגדות שלום: עליכם יש לך גשר: nope יש לך משקפיים/עדשות מגע: nope מה תרצה להיות כשתהיה גדול : כוכב פורנו - איזו שאלה! אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם: אין צורך בעוד זוג אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית: אני, צעיר בכמה שנים
האם אתה חושב שאתה חוצפן: nope מה דעתך על רכבת: אחלה אהבה ממבט ראשון: וואלה לא. אהבה בין הומואים ולסביות: לגיטימי
הכי חתיך: עופר צ'כטר הכי מוזר: עופר צ'כטר הכי נשמה: עופר צ'כטר כפרע עליו עיניים! חיה אהובה: קואלה תכונה טובה: נתונים טובים 90 60 90 תכונה רעה: נתונים רעים 10 50 90 קור או חום: חום לישון או לקום: לישון קרמבו וניל או שוקו: שוניל שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת: Love Foolosophy הדברים האחרונים שעשית: סרט מושכר שראית: לא שכרתי סרט בקולנוע: מרתון הצלצול 1+2 (לא ללכת! ממש זבאלה) שיר ששמעת: When a man loves a woman השיר שנתקע לך בראש: מה נעשה מה נעשה? שאני תמיד מסטול כזה
דיסק שקנית: לא קניתי הדיסק ששמעת: איזה דיסק?! חומר מקומי האיש שהתקשרת אליו: אביאל האיש שהתקשר אלייך: דניאל מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר: פוקח עיניים מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון: עוצם עיניים את מי היית לוקח איתך לאי בודד: מלאני או חברה טובה
אם הית חיה, איזו חיה את היית בוחרת להיות, ולמה: קואלה כי אני אוהב שמלטפים אותי
תחביבים: מחשבים + מחול
+ גיטרה איזו שפות אתה מדבר: עברית אנגלית רוסית אתה בן אדם של לילה או של יום: יום רגיש לדיגדוגים: יאפ מה הדבר הכי חשוב לך? בריאות הגוף והנפש ממה אתה הכי פוחד: אימפוטנציה הפנטזיה שלך: סקס סמים ומלאני מטלנובלה בע"מ
על מה אתה חושב בדרך כלל שאתה הולך לישון: על הקראש הנוכחי
המקום האהוב על חופשה: סיני טעם גלידה אהוב: וניל צרפתי עם צימוקים ממתק אהוב: שוקולד פרה עם אגוזי לוז חטיף אהוב: תפוצ'יפס מכונית: אין שיעור: ריקוד/גיטרה חג: המולד (סילבסטר) צבע: תכלת עם נצנצים שם לבת: ניקול שם לבן: ביז'ו תוכנית אהובה בטלויזיה: השף העירום דיסק אהוב: המכונה של הגרוב דברים אהובים: כל דבר שקשור בריקוד בערך... מגזין: עכבר העיר מכונית: אין סרט לועזי אהוב ולמה? ספרות זולה כי יש לו את הסטייל סרט ישראלי אהוב ולמה? הכוכבים של שלומי כי הוא חמוד מילה אהובה: שישה (אז פור = נרגילה) קבוצת ספורט אהובה: אין חודש אהוב: כסלו שחקנית אהובה: מג ראיין שחקן אהוב: אנדי גארסיה אתר אהוב: www.tshirthell.com בדיחה: הומו א' - ה*ין שלי גדל ב7 ס"מ הומו ב' - מעניין לי ת'תחת! תחנת רדיו: גל גל גל גלץ חדר בבית: של אחי (התחלפנו בחדרים) ההופעה הכי טובה שראיתי: התפוחים בצוללת לפני כמה חודשים - היה מקפיץ
תוספת לפיצה: פטריות ארץ: ישראל עיר: השעשועים אגם: הברבורים ים: סוף ריח: מנטה רעש: אדמה אוניברסיטה: העברית בירושלים - אין עליה! בעד / נגד להרוג אנשים: חופשי עישון אצל בני עשרה: חופשי ב- 24 שעות האחרונות: הייתה לך שיחה רצינית: לא חיבקת מישהו: כן בכית: לא צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו: כן הסתפרת: לא הרגשת טיפש: לא דיברת עם מישהו שאתה אוהב: יאפ
התגעגעת למישהו: יאפ
האם אי פעם... עישנת: בזמנו שתית אלכוהול: איך לא... עישנת מריחואנה: יאפ שיחקת מונופול: כשהייתי פשוש נישקת מישהי : ברור התגעגעת למישהו: בוודאי בכית בסרט: לא ממש חשבת שאת הולכת למות: לא נראה לי נכשלת במקצוע: יותר מידי
רצית להיות המין השני: לא, טוב לי כמו שאני התחרטת על דברים שעשית: בוודאי עשית אמבטית קצף: לא הייתה לך תאונת דרכים: ברוך השם, לא! רכבת על פיל: לא נשארת ער כל הלילה: יאפ פחדת מהחושך: מעולם שיקרת: יאפ עברת על החוק ונתפסת: יאפ נידפקתתם?? תלוי באיזה הקשר
האם אתה חושב שאתה... מצחיק: מקווה שכן... חברותי: יאפ אהוב: מקווה שכן
דואג: בד"כ חמוד: משתדל וסתם... מה השעה עכשיו: בין הארבעיים כחול או אדום: כחול תפוח או בננה: תפוח תפוז או קלמנטינה: תפוז קולה או מים: מים סתיו או אביב: אביב חורף או קיץ: קיץ רעש אחרון ששמעת: של נפילה ג'ינס או שרוול: שרוול סנדל או נעל: ?!?! נעל טלויזיה או מחשב: מחשב הראל סקעת או מויאל: שניהם על הפנים כוכב נולד 1 או 2: 1 פרוייקט וואי 1 או 2? 0

--תקראו זה טוב-- (למה כ"כ ארוך?)

כיתה: סיימתי תיכון חמודים...:) מצליח בביצפר: עיין ערך "כיתה" מזל: דגים מידת נעליים: 8\37 תלוי באיזו נעל.. גובה:קטנה קטנה אבל...153 צבע שיער: ג'ינג'י :) צבעת פעם את השיער: חלילה,לג'ינג'י זאת נק' האל-חזור. באיזה צבע:עיין ערך "צבעת פעם.." פירסינג: ממש לא,בלי חורים בבקשה.. קעקועים: רק כאלה שיורדים אחרי יום -פרפרים או אותיות סיניות.. מספר מזל:בואו לא ניכנס לזה.. מאמין באלוהים: ברור,ישתבח שמו. שטן:the dark side of god שלום:"הטרנספר לא יעבור" ברור??? יש לך גשר:רק בסן פרנסיסקו... יש לך משקפיים/עדשות מגע:משקפיים (בכל זאת פרופיל 97 חה!) מה תרצה להיות כשתהיי גדולה: אף פעם לא יכלתי לענות על השאלה הזאת. אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם:במוח של מישהו שאני אוהבת ,כדי לראות מה הוא חושב עליי... אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית:סילבי גיאם... האם אתה חושב שאתה חוצפן: בטח,אבל עד גבול הטעם הטוב. מה דעתך על רכבת:מהההההההההה אהבה ממבט ראשון: וואי כן.. אהבה בין הומואים ולסביות: מה אני יעשה? כל אחד והסטיות שלו.. הכי חתיך:***** הכי מוזר:כאבים במרפק.. הכי נשמה: נר נשמה ?! חיה אהובה: דב קואלה תכונה טובה: (כמו בצבא חח) אממ שקדנית.. תכונה רעה:ביישנית..זה רע? קור או חום:קור..אני סובלת אותו יותר משום מה.. לישון או לקום:לקום...active קרמבו וניל או שוקו:וניל :) יאמממ שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת: dangeresly inlove הדברים האחרונים שעשית: פרט נמק והבא דוגמאות...?! סרט מושכר שראית:"הנוסע" סרט בקולנוע: "גבר מי שמטפלת" (ווין דיזל שווה) שיר ששמעת: ארים ראשי של גבסו. השיר שנתקע לך בראש:ארים ראשי של גבסו. דיסק שקנית:לא קונה רק צורבת ששש...אל תגלו לקאזה.. הדיסק ששמעת: איזה דיסק?! האיש שהתקשרת אליו:כן ,כאילו שתכירו.. האיש שהתקשר אלייך:הוא הומו תירגעו... מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר:חושבת מתי חוזרים לישון. מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון:מורידה תמשקפיים. את מי היית לוקח איתך לאי בודד:את ***** אם הית חיה, איזו חיה את היית בוחרת להיות, ולמה:קואלה כי הוא חמוד וישן כל היום ומסתמם מפפירוסים.. תחביבים:לרקוד (דה..) לשיר (כן כן..) לשחק (נכון..)להיות מעורבת בפוליטיקה-ימנית לנצח!!! איזו שפות אתה מדבר: עברית,אנגלית ערבית וספרדית.. אתה בן אדם של לילה או של יום:תלוי מתי..עם יש בחור בשטח התשובה ידועה מראש. רגיש לדיגדוגים:חחח בסתר ליבי כן..אבל אני יכולה גם לשים מחסום לזה...בקיצור זה בשליטה.. מה הדבר הכי חשוב לך? החיים..מה אנחנו בלעדיהם? ממה אתה הכי פוחד: שאני יאבד את הנ"ל הפנטזיה שלך: שתחלמו שאני יגיד לכם :p על מה אתה חושב בדרך כלל שאתה הולך לישון:כל פעם משהו אחר.. המקום האהוב על חופשה:הוואי ... טעם גלידה אהוב:מעורב אבל בעיקרון מקופלת שוקולד :) ממתק אהוב:שוקולד.. חטיף אהוב:שוקולד מכונית:מזדה 3\6,פאסאט,בורה,אוודי טיטי עם גג נפתח.. שיעור:תנ"ך מוגבר,מודרני עם מלאני.. חג:פסח.. צבע:כתום!!! גוש קטיף לעולם! שם לבת: לא יודעת שם לבן:דקל תוכנית אהובה בטלויזיה: "החוף הצפוני" דיסק אהוב:של דסטניז.. דברים אהובים:מהם "דברים" בדיוק? מגזין:לא קוראת תחרא הזה. מכונית:לא שאלתם כבר? סרט לועזי אהוב ולמה? לא עולה לי משהו סורי.. סרט ישראלי אהוב ולמה?"סוף העולם שמאלה" מרגש כזה.. מילה אהובה:נשיקה קבוצת ספורט אהובה:מכבי ת"א בכדורסל חודש אהוב:כל חודש שיש בו אהבה... שחקנית אהובה:זאת שמשחקת במלאך שחור..ג'סיקה אלבה נראה לי.. שחקן אהוב:בראד פיט :) ותום אבני החמ אתר אהוב:תפוזזזזזזזז בדיחה: עזבו אותכם בחייאת.. תחנת רדיו:גלגל"צ חדר בבית:איזה החדש או הישן? ההופעה הכי טובה שראיתי:תתפלאו אבל מאיה בוסקילה ואביב גפן חחח תוספת לפיצה:בצל ארץ:ישראל ישראל ועוד פעם ישראל! יחי הציונות! עיר:י-ם למרות שאני עוברת למודיעין :( אגם: אני! ציפור האגמים...:) ים:חוף פרישמן בת"א ריח:של ים.. רעש:של שקט. אוניברסיטה:ב-ע-ד- הלוו זה העתיד שלכם אל תפספסו!! בעד / נגד להרוג אנשים:תגידו לי מה קרה לכם??שידול לרצח... עישון אצל בני עשרה:פוזה מטומטמת ב- 24 שעות האחרונות: כן..נו... הייתה לך שיחה רצינית: בטח בשיעורי תנ"ך על פילוסופיה חיים ומוות.. חיבקת מישהו:כן מישהו שאהבתי הרבה זמן ואיכשהו ה' בירך אותי בחיבוק איתו.. בכית: כן צחקת: קצת גרמת למישהו לצחוק:כן והרבה השנינות והחדות...זה מלידה חחח קנית משהו:מהההההההההה הסתפרת: כן למסיבת סיום ביום חמישי שהיתה...פן יותר.. הרגשת טיפש: לפעמים אבל התגברתי.. דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן,לא שיחות ארוכות מידי.. התגעגעת למישהו: תמיד האם אי פעם... עישנת:נרגילה נחשב? שתית אלכוהול: אממ כן...מי לא? עישנת מריחואנה: חס וחלילה שיחקת מונופול: כןןןן נישקת מישו : - התגעגעת למישהו:כן כבר שאלתם...איזה לאג יוואראדי בכית בסרט: כן חשבת שאת הולכת למות:פעמים אחדות.. נכשלת במקצוע: חח כן רצית להיות המין השני:רק כשמגיע המחזור חחח.. התחרטת על דברים שעשית: כן..לצערי.. עשית אמבטית קצף: ממ עוד לא.. הייתה לך תאונת דרכים:שאני נהגתי לא שאבא כן רכבת על פיל: עוד לא חח נשארת ער כל הלילה: כן מישהו לא? פחדת מהחושך: כן.. תקופה די ארוכה.. שיקרת: מודה באשמה עברת על החוק ונתפסת: כן עברתי באור אדום ונתספסתי על אזהרה.. נידפקתתם?? עניתי למעלה. האם אתה חושב שאתה... מצחיק: כן חברותי: כן אהוב: אולי דואג: כן חמוד: ממש כן וסתם... מה השעה עכשיו:19:00 בדיוק כחול או אדום:אדום ! תפוח או בננה: ביחד נשמע מצויין.. תפוז או קלמנטינה: תפוז קולה או מים: מים!! טהורים סתיו או אביב: אביב (היומו שלי..) חורף או קיץ: קיץץץץץץץץץץץץץץ בפאנןןןןן רעש אחרון ששמעת:של המחשב.. ג'ינס או שרוול: ג'ינס דה..מישהו ענה אחרת? הייתי רוצה לדעת.. סנדל או נעל: ?!?! סנדל טלויזיה או מחשב:שניהם הראל סקעת או מויאל: סקעת הוא יותר שווה ושר פי אלף יותר טוב כוכב נולד 1 או 2: 2 פרוייקט וואי 1 או 2? לא ראיתי בחיים!!!

dancer14

New member
התשובות הכי אמיתיות בעולם!!!!!|שריף

כיתה:עולה לט מצליח בביצפר:אממ אפשר להגיד ממוצע 86 מזל:מאזניים מידת נעליים:לא בידיוק זוכר ניראה לי 39/40 גובה:1.60(לדאבוני) צבע שיער:שחור צבעת פעם את השיער:אממ כן באיזה צבע:כחול זה היה בכתה ד' בפורים פירסינג:לא קעקועים:מגניב! אולי בגב או בבטן התחתונה מספר מזל:10 מאמין באלוהים:לא שטן:בולשיט שלום:לא אני לא רוצה שלום ואני רוצה שהעולם ייחרב מזאת השאלה הזאת חחח?!?! יש לך גשר:כן לצערי יש לך משקפיים/עדשות מגע:משקפיים אבל רק לטלוויזיה מה תרצה להיות כשתהיי גדולה:רקדן אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם:בגב אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית:אני אני ושוב פעם אני!אבל באמת הייתי רוצה להיות אמא שלי האם אתה חושב שאתה חוצפן:ממש לא! למרות שהמורה שלי(לבלט) לפעמים חושבת שאני כזה אבל רק שהיא משתגעת.. מה דעתך על רכבת:עוזר מאוד לפחות שמה הזמנים נכונים.. אהבה ממבט ראשון:מאמין אהבה בין הומואים ולסביות:אם טוב להם הכי בכיף שבעולם הכי חתיך:אני הכי מוזר:סאדו מאזו הכי נשמה:חברה הכי טובה שלי ספירר חיה אהובה:קוף(רציני!) תכונה טובה:רגישות רחמנות אכפתיות ועוד מלא.. תכונה רעה:מידי פעם קרציות מבלי לשים לב חחח(מרב סוריי) קור או חום:גם וגם לישון או לקום:ה?!?! קרמבו וניל או שוקו:שוקו שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת:it must be love הדברים האחרונים שעשית:ראיתי סרט... סרט מושכר שראית:סוף העולם שמאלה סרט בקולנוע:לא ראיתי שיר ששמעת:נובמבר השיר שנתקע לך בראש:נובמבר דיסק שקנית:פינק פלויד והיהודים החדש הדיסק ששמעת: איזה דיסק?!:מיקס של שירים האיש שהתקשרת אליו:ספיר חברה הכי טובה שלי כמו שאמרתי חח האיש שהתקשר אלייך:חבר שלי דין.. מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר:עושה קנקים בגב מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון:מצחצח שיניים את מי היית לוקח איתך לאי בודד:את החברים וזהו!!! הכי מגניב! הישרדות! אם הית חיה, איזו חיה את היית בוחרת להיות, ולמה:טווס כי הוא יפה וכולם אוהבים אותו.. תחביבים:לרקוד לרקוד ועוד הפעם לרקוד איזו שפות אתה מדבר:עברית,ערבית,אנגלית,ספרדית וזהו.. אתה בן אדם של לילה או של יום:גם וגם רגיש לדיגדוגים:תלוי ממי מה הדבר הכי חשוב לך?הרגליים שלי ממה אתה הכי פוחד: שאני אהיה נכה או שאני אמות הפנטזיה שלך:אשה טובה 3 ילדים בית נחמד וזהו.. על מה אתה חושב בדרך כלל שאתה הולך לישון:על הבלט.. המקום האהוב על חופשה:צימר בגליל טעם גלידה אהוב:פיצפוצי וניל בננה ממתק אהוב:דודונים וציפס חטיף אהוב:מקופלת וטוויסט מכונית:מאזדה 6 שיעור:אנגלית וספורט חג:פסח כי החופש גדול חח צבע:שחור וכחול שם לבת:סטאר שם לבן:רון תוכנית אהובה בטלויזיה:אממממ כוכב נולד.. כיף לראות אנשים מוכשרים דיסק אהוב:היהודים ופינק פלויד הם ממש יפים!@ דברים אהובים:מש?!?! מגזין:פנאי פלוס ומעריב לנוער מכונית:אמרתי כבר! סרט לועזי אהוב ולמה?טיטאניק פשוט מדהים!!! סרט ישראלי אהוב ולמה?חוכמת הבייגלה סרט כל כך מציאותי ויפה!! מילה אהובה:כשרון קבוצת ספורט אהובה:לא אוהב חודש אהוב:יולי אוגוסט חח.. חופש גדול שחקנית אהובה:גוליה רוברט מישל פיפר אנגלינה גולי ניקול קידמן שרליז תרון ועוד.. שחקן אהוב:לאונרדו דיקפריו טום הנקס ועוד..... אתר אהוב:שאלה מעצבנת!! בדיחה:הבדיחה של מרב ממש מצחיקה תחנת רדיו:100 אף אמ חדר בבית:חדר שלי ההופעה הכי טובה שראיתי:הבולשוי אגם הברבורים תוספת לפיצה:בולגרית ותירס ארץ:כל ארץ חוץ מישראל ארצות מזרח ואפריקה. עיר:תל אביב אגם:מה?!?!!אגם הברבורים ים:דבוש ריח:מה ריח מה אני אמור להגיד חח מסריח?! נעים!? רעש:דיסקטוק אוניברסיטה:הוואראד ב- 24 שעות האחרונות: הייתה לך שיחה רצינית:לא חיבקת מישהו:לא בכית:לא צחקת:כן גרמת למישהו לצחוק:ברור קנית משהו:לא הסתפרת:לא הרגשת טיפש:לא דיברת עם מישהו שאתה אוהב:כן התגעגעת למישהו:כן האם אי פעם... עישנת:לא שתית אלכוהול:לא עישנת מריחואנה:ברור קוקאין גראס חופשי!! שיחקת מונופול:כן נישקת מישו :כן התגעגעת למישהו:כן בכית בסרט:כן חשבת שאת הולכת למות:לא נכשלת במקצוע:לא רצית להיות המין השני:לא התחרטת על דברים שעשית:לא עשית אמבטית קצף:לא הייתה לך תאונת דרכים:חס וחלילה!@@ רכבת על פיל:לא נשארת ער כל הלילה:עד 4בלילה פחדת מהחושך:לא שיקרת:כן בקשר לכלים במטבח עברת על החוק ונתפסת:לא נידפקתתם?? יו נגמרררררררר האם אתה חושב שאתה... מצחיק: חברותי: אהוב: דואג: חמוד: וסתם... מה השעה עכשיו: כחול או אדום: תפוח או בננה: תפוז או קלמנטינה: קולה או מים: סתיו או אביב: חורף או קיץ: רעש אחרון ששמעת: ג'ינס או שרוול: סנדל או נעל: ?!?! טלויזיה או מחשב: הראל סקעת או מויאל: כוכב נולד 1 או 2: פרוייקט וואי 1 או 2?

d a n c e girl

New member
תשובה

כיתה: עולה ל י' מצליח בביצפר: כן (בלי להשוויץ)( מזל: סרטן מידת נעליים: 37-38 גובה: 1.63 צבע שיער: חום צבעת פעם את השיער: עשיתי פסים באיזה צבע: בלונד פירסינג: הלוואי בגבה קעקועים: לאאאא מספר מזל: 2 מאמין באלוהים: ברור...אבל אני מאמינה בעוד דברים כמו פיות ומלאכים אבל לא כמו לאלוהים... שטן: אמממ...לא שלום: כן יש לך גשר: היה לי הורדתי לפני חודש ייששש יש לך משקפיים/עדשות מגע:היו לי משקפיים לרחוק אני לא צריכה מה תרצה להיות כשתהיי גדולה: מעצבת פנים ורוקדת ומציירת בזמני הפנוי.. אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם: על פסל החירות של ארצות הברית פלצניץ... אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית:מישהו שהוא כמוני רק יותר גמיש.. האם אתה חושב שאתה חוצפן: לפעמים מה דעתך על רכבת: בסדר אהבה ממבט ראשון: מאמינה אהבה בין הומואים ולסביות: שימשיכו במה שעושה להם טוב הכי חתיך: אשטון קוצר הכי מוזר: עודד קליין חחחח הכי נשמה: אנייי סתם החברות שלי... חיה אהובה: סוסקין הכלב שלייי תכונה טובה: אוהבתת תכונה רעה: פרפקציוניסטית קור או חום: קור לישון או לקום: לישון קרמבו וניל או שוקו: וניל שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת: " בוא נפזר את מסך..." ו"שוב מזוודות קטנות פתוחות על המיטה שלי..." הדברים האחרונים שעשית: בכיתי.. סרט מושכר שראית: פתאום שלושים סרט בקולנוע:המדריך לטרמפיסט בגלקסיה שיר ששמעת: השיר החדש של גוון סטפני הוא מצחיקקק השיר שנתקע לך בראש: השיר החדש של גוון סטפני הוא מצחיקקק דיסק שקנית: רק צרובים.. חחחח אמממ לא זכור הדיסק ששמעת: איזה דיסק?! האיש שהתקשרת אליו: מג אהובתי לעד האיש שהתקשר אלייך: טלללללל מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר: עושה פיפי מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון:מחליף לפיזמה ועושה קצת מתיחות... את מי היית לוקח איתך לאי בודד: קשההה...לא יודעת לא נראה לי שהייתי רוצה להגיע לאי בודד אם הית חיה, איזו חיה את היית בוחרת להיות, ולמה: לא רוצה להיות חיה תחביבים: לרקוד לרקוד ו.. לרקוד איזו שפות אתה מדבר: אנגלית ערבית(למדתי זה נקרא?) עברית כמובן וממש טיפה ספרדית אתה בן אדם של לילה או של יום: יום רגיש לדיגדוגים: לא מה הדבר הכי חשוב לך? להיות אני ממה אתה הכי פוחד:להית בודדה הפנטזיה שלך: יש כמה עזבו אין לי כוח לרשום על מה אתה חושב בדרך כלל שאתה הולך לישון: על היום שעבר המקום האהוב על חופשה: צימר... טעם גלידה אהוב: לימון ממתק אהוב: סוכרות מציצה חטיף אהוב: במבה מכונית: טויוטה קורולה 2005 שיעור: תנ"ך חג: פסח צבע: כתום שם לבת: לא יודעת שם לבן: לא יודעת תוכנית אהובה בטלויזיה: חברים מכושפות טלנובלה בע"מ דיסק אהוב: דברים אהובים: מגזין: ראש 1 מכונית: סרט לועזי אהוב ולמה? סרט ישראלי אהוב ולמה? מילה אהובה: דוגרי קבוצת ספורט אהובה: חודש אהוב: יולי שחקנית אהובה: שחקן אהוב: אתר אהוב: בדיחה: תחנת רדיו: גלגלצ חדר בבית: שלי אבל בבית הישןן ההופעה הכי טובה שראיתי: מוזע תוספת לפיצה: זיתים ארץ: עיר: אגם: ים: ריח: רעש: אוניברסיטה: בעד / נגד להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: נגד ב- 24 שעות האחרונות: הייתה לך שיחה רצינית: לא ממש חיבקת מישהו: לא בכית: כן צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: לא קנית משהו: כן הסתפרת: לא הרגשת טיפש:לא דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן התגעגעת למישהו: כן האם אי פעם... עישנת: כן שתית אלכוהול: לא עישנת מריחואנה: לא שיחקת מונופול:כן נישקת מישו : לא התגעגעת למישהו: כן בכית בסרט: כן חשבת שאת הולכת למות: כן נכשלת במקצוע: כן רצית להיות המין השני: כן התחרטת על דברים שעשית: כן עשית אמבטית קצף: כן הייתה לך תאונת דרכים:לא... חס וחלילה רכבת על פיל: לא נשארת ער כל הלילה: כן פחדת מהחושך: לא שזכור שיקרת: כן עברת על החוק ונתפסת: לא נידפקתתם?? לא האם אתה חושב שאתה... מצחיק: כן חברותי:כן אהוב: כן דואג: כן חמוד: כן וסתם... מה השעה עכשיו: 9 ורבע בערב כחול או אדום:אדום תפוח או בננה: תפוז תפוז או קלמנטינה: תפוז קולה או מים: מים סתיו או אביב: אביב חורף או קיץ: אביב רעש אחרון ששמעת: מקשים של מקלדת ג'ינס או שרוול: ג'ינס סנדל או נעל: ?!?! נעל טלויזיה או מחשב:טלוויזיה הראל סקעת או מויאל: מויאל כוכב נולד 1 או 2: 1 פרוייקט וואי 1 או 2?לא ראיתי את שתיהן..

למעלה