שאלון !

7FANTA SHOKATA7

New member
שאלון !

כיתה: מצליח בביצפר: מזל: מידת נעליים: גובה: צבע שיער: צבעת פעם את השיער: באיזה צבע: פירסינג: קעקועים: מספר מזל: מאמין באלוהים: שטן: שלום: יש לך גשר: יש לך משקפיים/עדשות מגע: מה תרצה להיות כשתהיי גדולה: אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם: אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית: האם אתה חושב שאתה חוצפן: מה דעתך על רכבת: אהבה ממבט ראשון: אהבה בין הומואים ולסביות: הכי חתיך: הכי מוזר: הכי נשמה: חיה אהובה: תכונה טובה: תכונה רעה: קור או חום: לישון או לקום: קרמבו וניל או שוקו: שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת: הדברים האחרונים שעשית: סרט מושכר שראית: סרט בקולנוע: שיר ששמעת: השיר שנתקע לך בראש: דיסק שקנית: הדיסק ששמעת: איזה דיסק?! האיש שהתקשרת אליו: האיש שהתקשר אלייך: מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר: מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון: את מי היית לוקח איתך לאי בודד: אם הית חיה, איזו חיה את היית בוחרת להיות, ולמה: תחביבים: איזו שפות אתה מדבר: אתה בן אדם של לילה או של יום: רגיש לדיגדוגים: מה הדבר הכי חשוב לך? ממה אתה הכי פוחד: הפנטזיה שלך: על מה אתה חושב בדרך כלל שאתה הולך לישון: המקום האהוב על חופשה: טעם גלידה אהוב: ממתק אהוב: חטיף אהוב: מכונית: שיעור: חג: צבע: שם לבת: שם לבן: תוכנית אהובה בטלויזיה: דיסק אהוב: דברים אהובים: מגזין: מכונית: סרט לועזי אהוב ולמה? סרט ישראלי אהוב ולמה? מילה אהובה: קבוצת ספורט אהובה: חודש אהוב: שחקנית אהובה: שחקן אהוב: אתר אהוב: בדיחה: תחנת רדיו: חדר בבית: ההופעה הכי טובה שראיתי: תוספת לפיצה: ארץ: עיר: אגם: ים: ריח: רעש: אוניברסיטה: בעד / נגד להרוג אנשים: עישון אצל בני עשרה: ב- 24 שעות האחרונות: הייתה לך שיחה רצינית: חיבקת מישהו: בכית: צחקת: גרמת למישהו לצחוק: קנית משהו: הסתפרת: הרגשת טיפש: דיברת עם מישהו שאתה אוהב: התגעגעת למישהו: האם אי פעם... עישנת: שתית אלכוהול: עישנת מריחואנה: שיחקת מונופול: נישקת מישו : התגעגעת למישהו: בכית בסרט: חשבת שאת הולכת למות: נכשלת במקצוע: רצית להיות המין השני: התחרטת על דברים שעשית: עשית אמבטית קצף: הייתה לך תאונת דרכים: רכבת על פיל: נשארת ער כל הלילה: פחדת מהחושך: שיקרת: עברת על החוק ונתפסת: נידפקתתם?? האם אתה חושב שאתה... מצחיק: חברותי: אהוב: דואג: חמוד: וסתם... מה השעה עכשיו: כחול או אדום: תפוח או בננה: תפוז או קלמנטינה: קולה או מים: סתיו או אביב: חורף או קיץ: רעש אחרון ששמעת: ג'ינס או שרוול: סנדל או נעל: ?!?! טלויזיה או מחשב: הראל סקעת או מויאל: כוכב נולד 1 או 2: פרוייקט וואי 1 או 2?

may1414

New member
חח תשובות

כיתה: עולה ליא' מצליח בביצפר: כן מזל: שור מידת נעליים: 38 גובה: 161 צבע שיער: דבש צבעת פעם את השיער: לא באיזה צבע: - פירסינג: לא קעקועים: לא מספר מזל: 7 מאמין באלוהים: כן שטן: לא שלום: כן יש לך גשר: לא יש לך משקפיים/עדשות מגע:משקפיים רק לרחוק מה תרצה להיות כשתהיי גדולה: עיתונאית רקדנית ודיילת אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם: בגב אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית: אני האם אתה חושב שאתה חוצפן: לא מה דעתך על רכבת: לא יודעת.. אף פעם לא נסעתי באחת אהבה ממבט ראשון: כן אהבה בין הומואים ולסביות: כן הכי חתיך: אמממ.. זה קשה לא יודעת.... הכי מוזר: ? הכי נשמה: ? חיה אהובה: כלב תכונה טובה: מצחיקה תכונה רעה: יכולה להיות רעה לפעמים קור או חום: חום לישון או לקום: לקום קרמבו וניל או שוקו: וניל שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת: לא יודעת..... הדברים האחרונים שעשית: קניתי נעלי פוינט והשגתי עבודה סרט מושכר שראית: שרק סרט בקולנוע: מר וגברת ג'ונס שיר ששמעת: if i was the one השיר שנתקע לך בראש: ? דיסק שקנית:לא קונה דיסקים ? הדיסק ששמעת: איזה דיסק?! לא שומעת דיסקים האיש שהתקשרת אליו: יש הרבה האיש שהתקשר אלייך: יש הרבה מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר: משפשפת שיניים מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון:חושבת על היום שעבר את מי היית לוקח איתך לאי בודד:אמממ ספר אם הית חיה, איזו חיה את היית בוחרת להיות, ולמה:לא יודעת... תחביבים: לרקוד לקרוא להקשיב למוזיקה להסתובב עם חברות איזו שפות אתה מדבר: ספרדית, אנגלית, קצת ערבית, ועברית אתה בן אדם של לילה או של יום: לילה!!!!!! רגיש לדיגדוגים: שונאת.. זה כואב לי... מה הדבר הכי חשוב לך? המשפחה ממה אתה הכי פוחד:אממממממ מהלא נודע הפנטזיה שלך: להיות רקדנית מפורסמת! על מה אתה חושב בדרך כלל שאתה הולך לישון: אמממ על כלום... על היום שעבר המקום האהוב על חופשה: אממממ קיבוץ!!!!!!!! טעם גלידה אהוב:פיסטוק ממתק אהוב: סניקרס חטיף אהוב: צ'יטוס מכונית: לא אכפת לי.. זה לא עושה לי את זה! שיעור: בלט חג: שבועות צבע: כחול וירוק שם לבת: חושן שם לבן: שוהם תוכנית אהובה בטלויזיה: אממממ יש הרבה דיסק אהוב:- דברים אהובים: - מגזין: - מכונית: - סרט לועזי אהוב ולמה?נפלאות התבונה, כי זה סרט ממש ממש יפה וכמובן מרכז המבה כי זה מראה התמודדות סרט ישראלי אהוב ולמה? ברוררררר שגבעת חלפון אינה עונה!! הסרט של הלייף!!! מילה אהובה: חש קבוצת ספורט אהובה: מכבי חיפה!!!! חודש אהוב: מאי שחקן אהוב: - אתר אהוב: - בדיחה: - תחנת רדיו: 99 אסקייפ חדר בבית: החדר שלייייי ההופעה הכי טובה שראיתי: עמנואל גת- פולחן האביב תוספת לפיצה: פטריות ארץ: ישראל עיר: ירושלים אגם: לא יודעתתתתת ים: התיכון ריח: מתוק רעש: של פסנתר אוניברסיטה: תל-אביב בעד / נגד להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: נגד!!!!!! ב- 24 שעות האחרונות: הייתה לך שיחה רצינית: כן חיבקת מישהו:לא בכית: לא צחקת: כן והרבה!!! גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו: כן נעלי פוינט הסתפרת: לא הרגשת טיפש: לא דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן התגעגעת למישהו: כן האם אי פעם... עישנת: לא שתית אלכוהול: כן אם יין נחשב! עישנת מריחואנה: ללא שיחקת מונופול: כן נישקת מישו : כן התגעגעת למישהו: כן בכית בסרט: לא חשבת שאת הולכת למות: לא נכשלת במקצוע: כן רצית להיות המין השני: כן כי הרבה יותר קל לבנים! התחרטת על דברים שעשית: כן עשית אמבטית קצף: לא הייתה לך תאונת דרכים:כן 6 פעמים... רכבת על פיל: לא נשארת ער כל הלילה: כן פחדת מהחושך: כן שיקרת: כן עברת על החוק ונתפסת: לא.... נידפקתתם?? האם אתה חושב שאתה... מצחיק: כן חברותי: כן אהוב: כן דואג: כן חמוד: כן וסתם... מה השעה עכשיו: 18:44 כחול או אדום:כחול תפוח או בננה: בננההההה תפוז או קלמנטינה: קלמנטינה קולה או מים: קולה סתיו או אביב: אביב חורף או קיץ: קיץ רעש אחרון ששמעת: אוטו ג'ינס או שרוול: ג'ינס סנדל או נעל: ?!?! סנדל טלויזיה או מחשב: מחשב הראל סקעת או מויאל: סקעת כוכב נולד 1 או 2: 1 פרוייקט וואי 1 או 2?1

Vitamin Chick

New member
טוב אז נענה =)

כיתה: עולה לי' מצליח בביצפר: כיין טפו טפו טפו מזל: סרטן מידת נעליים: 39 - 40 (סוסה) גובה: 1.70 צבע שיער: חום צבעת פעם את השיער: כן... כמה פעמים באיזה צבע: פסים, בלונד, ג'ינג'י, שחור פירסינג: 4 באוזניים וטבור קעקועים: עדיין לא =) מספר מזל: אינלי שמץ מאמין באלוהים: לפעמים שטן: אחלה גבר שלום: אין מצב יש לך גשר: כן רק למעלה =( יש לך משקפיים/עדשות מגע: לא =) מה תרצה להיות כשתהיי גדולה: רקדנית אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם: בתוך הגוף, מעניין מה הולך שם לא? אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית: אממ אממ בריטני אולי או איימי לי האם אתה חושב שאתה חוצפן: לא אני מנומסת מאוד! מנסה לפחות מה דעתך על רכבת: אחלה דבר... חבל שלא תת קרקעית רק אהבה ממבט ראשון: ברור אהבה בין הומואים ולסביות: בכיף הכי חתיך: יש הרבה אממ... קולין פארל, ווייד רובסון, **** שמור במערכת, צ'ארלי סימפסון, ג'וני דפ הכי מוזר: הסרט "נבואות איש העש" הכי נשמה: נינט
חיה אהובה: קיפוד (הם ממש חמודיםםםם) תכונה טובה: משקיעה בטירוף כשאני אוהבת משו תכונה רעה: עצלנית ודוחה לרגע האחרון כשלא אוהבת משו קור או חום: לפעמים זה לפעמים זה לישון או לקום: לישוןןןןןןןן קרמבו וניל או שוקו: וניל שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת: boys של בריטני הדברים האחרונים שעשית: קניתי היום ג'ינס וחולצה בכן ולא
סרט מושכר שראית: נבואות איש העש סרט בקולנוע: בית השעווה (מומלץ!) שיר ששמעת: דונט פאנק וויט מיי הארט השיר שנתקע לך בראש: ^ דיסק שקנית: קנו לי ליומולדת את סיירה הדיסק ששמעת: סיירה האיש שהתקשרת אליו: ואו לא זוכיירת... נראה לי לימור (מנהלת הסטודיו היקרה) האיש שהתקשר אלייך: חחחח לא זוכרת מתקשרים אלי הרבה
מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר: חוזרת לישון מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון: חושבת מה עשיתי היום את מי היית לוקח איתך לאי בודד: **** שמור במערכת אם הית חיה, איזו חיה את היית בוחרת להיות, ולמה: בלע בלע אולי פרפר... לעוף לאן שאני רוצה ולהיות איפה שבא לי תחביבים: לרקוד, לשיר, לנגן בפסנתר, אממ לישון חח, ספרים טובים, אוכל, אינטרנייט, סרטים טובים איזו שפות אתה מדבר: עברית, אנגלית... זה ממש מדברת אניודעת קצת ספרדית וטיפטיפה ערבית מהבצפר אתה בן אדם של לילה או של יום: לילה ללא ספק רגיש לדיגדוגים: מאוד מאוד! מה הדבר הכי חשוב לך? הריקוד כנראה ממה אתה הכי פוחד: לאידעת
שהאצבע שלי לא תחלים בזמן חח הפנטזיה שלך: להופיע עם בריטני על מה אתה חושב בדרך כלל שאתה הולך לישון: מה עשיתי היום וממה נהניתי בכל זה המקום האהוב על חופשה: לונדון
טעם גלידה אהוב: שוקולד לבן עם אגוזי לוז *דלי קרים שליטה* ממתק אהוב: ממ סוכריות גומי :) חטיף אהוב: ביסלי במבה צ'יפס... הכל :) מכונית: לא ממש משנה לי
שיעור: סטריט ג'אז! חג: הכי כיף ביום העצמאות אפילו שהוא קצרצר צבע: אני אוהבת את כל הצבעים כמעט חחחח שם לבת: ליאת שם לבן: תום או... לאידעת דברים אהובים: תוכנית אהובה בטלויזיה: השיר שלנו דיסק אהוב: אוונסנס (ההופעה...) מגזין: בארץ ראש 1 מחו"ל smash hits מכונית: לא אמרתי כבר שלא משנה לי? חחחח סרט לועזי אהוב ולמה? אממ אני אוהבת הרבה הרבה סרטים אבל טיטאניק... בגלל הקלאסיקה סרט ישראלי אהוב ולמה? לא רואה סרטים ישראליים אבוי!!! מילה אהובה: wicked למרות שאנלא משתמשת בה יותר מדי קבוצת ספורט אהובה: מכבי ת"א כדורסל חודש אהוב: יוני *יומולדת סופשנה... כל הדברים הטובים* שחקנית אהובה: אפרת ביומולד
שחקן אהוב: ג'וני דפ, דניאל רדקליף אתר אהוב: באינטרנייט? www.fightstarmusic.com בדיחה: - תחנת רדיו: רדיוס 100 FM חדר בבית: שלי ההופעה הכי טובה שראיתי: ואו אתם מכשילים אותי... אוקיי שהייתי בה פיזית - רוק עצמאות 2004 שראיתי - פייטסטאר מופיעים את until then באיפשהו... לא זוכרת... שהסולן מתחיל לבכות באמצע תוספת לפיצה: יוונית = בולגרית, זיתים שחורים, עגבנית ובצל ארץ: אנגליה וישראל עיר: לונדון, תל אביב =) אגם: רודברג *אוי אני לא מצחיקה* ים: סוף ריח: curious הבושם של בריט רעש: גשם על שמשה של מכונית אוניברסיטה: תל אביב *אחי למד שם ואהאו* בעד / נגד להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: נגד בכל גיל ב- 24 שעות האחרונות: הייתה לך שיחה רצינית: אממ לא ממש חיבקת מישהו: כן בכית: לא צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו: כן הסתפרת: לא הרגשת טיפש: לא דיברת עם מישהו שאתה אוהב: ממ... כן... לא אהבה רומנטית אבל אהבה... נגיד אמא חברה חחח התגעגעת למישהו: כן האם אי פעם... עישנת: לא שתית אלכוהול: קצת עישנת מריחואנה: לא שיחקת מונופול: כן מי לא? נישקת מישו : כן התגעגעת למישהו: כן בכית בסרט: כן *ביג דדי... הסרט היחידי שבכיתי בו לאדעת למה* חשבת שאת הולכת למות: חחחח לא נכשלת במקצוע: יפתיע אתכם אבל לא
רצית להיות המין השני: לא התחרטת על דברים שעשית: כל הזמן חחח עשית אמבטית קצף: כןןןן *ריר* הייתה לך תאונת דרכים: כן :\ לא רצינית אבל תודה לאל רכבת על פיל: חחח כן בתאילנד נשארת ער כל הלילה: כן פחדת מהחושך: כשהייתי קטנה אולי...
שיקרת: שקרים לבנים נו
עברת על החוק ונתפסת: לא נידפקתם?? באיזה מובן???? *מרימה גבה* האם אתה חושב שאתה... מצחיק: די... חברותי: די אהוב: די דואג: לא יותר מדי.... רק מה שצריך חמוד: כן כן כןןן
חח סתם וסתם... מה השעה עכשיו: 20:09 כחול או אדום: אדום תפוח או בננה: בננה תפוז או קלמנטינה: תפוז קולה או מים: קולההההה סתיו או אביב: אמממ לאדעת חורף או קיץ: לאדעת רעש אחרון ששמעת: דלת נסגרת ג'ינס או שרוול: ג'ינס סנדל או נעל: בקיץ סנדל בחורף נעל טלויזיה או מחשב: שניהם הראל סקעת או מויאל: ואו... לאדעת... אף אחד כוכב נולד 1 או 2: 1 פרוייקט וואי 1 או 2? 2 בייי =)

LiRoNi18

New member
תשובות :)

כיתה: אני בצבא (לצערי הרב) מצליח בביצפר: - מזל: בתולה מידת נעליים:38 גובה: 1.60 צבע שיער:חום צבעת פעם את השיער:כן באיזה צבע: יין פירסינג: אין לי קעקועים: כנ"ל מספר מזל: אממ.. לא יודעת מאמין באלוהים: כן שטן: חלקית שלום: מתי הוא יבוא כבר? יש לך גשר: לא יש לך משקפיים/עדשות מגע:לא מה תרצה להיות כשתהיי גדולה: בתחום הבמה-ריקוד משחק שירה אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם: בגב אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית: אני עם שיפורים האם אתה חושב שאתה חוצפן: לפעמים , תלוי מתי ולמי מה דעתך על רכבת:קצת מפחיד עכשיו... אהבה ממבט ראשון: בטח שכן אהבה בין הומואים ולסביות:סבבה הכי חתיך: *** הכי מוזר: אממ העולם(?) הכי נשמה: יש הרבה... חיה אהובה: דולפין וכלב תכונה טובה: רגישה תכונה רעה: רגישה קור או חום: חום לישון או לקום: באמצע שבוע לישון בסופשבוע לקום
קרמבו וניל או שוקו: שום קרמבו .. בעע
שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת: FROM THIS MOMENT ON הדברים האחרונים שעשית:הייתי בפיזוטרפיה, ראיתי טלויזיה, שמעתי מוזיקה סרט מושכר שראית: - סרט בקולנוע: - שיר ששמעת: השיר שנתקע לך בראש: של המורדים המקסיקנים -שיר פתיחה דיסק שקנית: מירי מסיקה הדיסק ששמעת: האיש שהתקשרת אליו: חברה שלי כפרות האיש שהתקשר אלייך: המזכירה מהסטודיו מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר: מתבאסת שיש צבא מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון:קוראת שמע ישראל את מי היית לוקח איתך לאי בודד:אממ אפשר יותר מאחד?? אם הית חיה, איזו חיה את היית בוחרת להיות, ולמה:דולפין.. כי כייף להיות כל היום במים.. והיא ניראת לי חיה שמחה תחביבים: ריקוד ריקוד וריקוד...שחייה, לשמוע מוזיקה איזו שפות אתה מדבר: עברית (דא),אנגלית וספרדית אתה בן אדם של לילה או של יום: גם וגם רגיש לדיגדוגים: כןןןןןןןןןןן מה הדבר הכי חשוב לך?האושר ממה אתה הכי פוחד:בדידות הפנטזיה שלך: שכל החלומות שלי יתגשמו על מה אתה חושב בדרך כלל שאתה הולך לישון:****
המקום האהוב על חופשה: וואי יש הרבה.. אבל מקום עם ים
טעם גלידה אהוב: וניל עוגיות, ריבת חלב ממתק אהוב: אממ לא יודעת .. לא עולה לי בראש כרגע.. אבל שוקולד זה יאמי חטיף אהוב:בייגלה ועוד..... מכונית: מה אני מבינה בזה? שיעור: ריקוד חג:פורים צבע: ורוד שם לבת: - שם לבן: - דברים אהובים: תוכנית אהובה בטלויזיה: אני לא ממש רואה טלויזיה, אין לי כ"כ זמן .. אבל טלנובלה בע"מ דיסק אהוב: יש כמה מגזין: - מכונית: - סרט לועזי אהוב ולמה?- סרט ישראלי אהוב ולמה?- מילה אהובה: :-O קבוצת ספורט אהובה: מכבי ת"א חודש אהוב: זה משתנה שחקנית אהובה: וואי הרשימה ארוכה שחקן אהוב: כנ"ל אתר אהוב: - בדיחה: - תחנת רדיו: גל גל גלגלצ חדר בבית: ההופעה הכי טובה שראיתי: תוספת לפיצה: זיתים ירוקים ארץ: עיר: אגם:
ים:
ריח: WISH(בושם) רעש: אוניברסיטה: בעד / נגד להרוג אנשים:נגד עישון אצל בני עשרה: שיעשו מה שבראש שלהם ב- 24 שעות האחרונות: הייתה לך שיחה רצינית: לא חיבקת מישהו: כן בכית: כן צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק:כן קנית משהו:כן הסתפרת: לא הרגשת טיפש:לא דיברת עם מישהו שאתה אוהב:כן.. אני אוהבת הרבה אנשים ...לאו דווקא מישהו התגעגעת למישהו: כןןן
האם אי פעם... עישנת: כן שתית אלכוהול:אממ כמעט כל יום שישי ?! עישנת מריחואנה: לאאאאא שיחקת מונופול: כן נישקת מישו : כן התגעגעת למישהו:כן בכית בסרט: כן חשבת שאת הולכת למות: כן נכשלת במקצוע: כן רצית להיות המין השני:לא התחרטת על דברים שעשית: לא עשית אמבטית קצף: כן הייתה לך תאונת דרכים: קטנה רכבת על פיל: לא נשארת ער כל הלילה:כן פחדת מהחושך: כן שיקרת: כן עברת על החוק ונתפסת:כן נידפקתתם?? בערך האם אתה חושב שאתה... מצחיק: לפעמים חברותי: תלוי למי אהוב: צריכים לשאול את חברים שלי דואג: כן חמוד:כן וסתם... מה השעה עכשיו: 19:30 כחול או אדום:אדום תפוח או בננה: תפוח (ואם אפשר ירוק) תפוז או קלמנטינה: תפוז קולה או מים: ד-י-א-ט קולה סתיו או אביב: אביב חורף או קיץ: קיץץץץץץץץ רעש אחרון ששמעת: את האו או של האיי סי קיו ג'ינס או שרוול: ג'ינס סנדל או נעל: ?!?! נעל טלויזיה או מחשב:שניהם הראל סקעת או מויאל: ------- כוכב נולד 1 או 2: -------- פרוייקט וואי 1 או 2? ---------

netushit

New member
עונההההההה...

כיתה: עולה ליא'! (אני שביעיסטית..מפחיד ביותר) מצליח בביצפר: אמממממ חחחחח מחר אני יענה על השאלה הזו.. מזל: סרטן (אההממממ עוד 12 ימיייםםםם ב-11.7 חחח) מידת נעליים: 38-39-40 גובה: 1.63 צבע שיער: שטני צבעת פעם את השיער: לא בדיוק, נחשיב את זה ככן.. באיזה צבע: שטני פירסינג: באוזן, אבל למעלה קעקועים: בקרוב אצלייייי :)))))) מאודדד בקרובבב... מספר מזל: 2 מאמין באלוהים: לא שטן: אנייי !?!? לא, איזה אני הכי מלאך שיש.. חחחחח סתם סתם.. שלום: היי.. יש לך גשר: לא יש לך משקפיים/עדשות מגע: משקפיים.. עוד מעט עדשות.. מה תרצה להיות כשתהיי גדולה: כוריאוגרפית (i wish) אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם: אממ בגבבב :) אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית: אהה? לא יודעת.. האם אתה חושב שאתה חוצפן: לא.. מה דעתך על רכבת: בגרביונים!? לא יודעת אף פעם לא קרה לי חחחחח סתאאםם אהבה ממבט ראשון: לא מאמינההה אהבה בין הומואים ולסביות: שיהיה להם בכיףףף הכי חתיך: אח שלי הקטן כפרה עליוו הכי מוזר: אממממ לא יודעתתת.. הכי נשמה: לא יודעתת.. חיה אהובה: דולפינים דגים וכאלה.. החיה הכי שקטה.. תכונה טובה: נחמדות?! תכונה רעה: אני שונאת אנשים עצבנים! קור או חום: קור לישון או לקום: תלוי מתי.. קרמבו וניל או שוקו: וניל שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת: אמממ drop... הדברים האחרונים שעשית: חזרתי הרגע מהסטודיו.. סרט מושכר שראית: אממ לא זוכרת.. סרט בקולנוע: ממזמן לא ראיתי.. האחרון אושן 12 או 13 לא זוכרת חחח שיר ששמעת: מאמאמיה, וולוו ועוד כל מיני במחזרוזת להקת אבבא בסטודיו השיר שנתקע לך בראש: מחרוזת אבאא דיסק שקנית: סימס 2 חחח זה האחרון לפני איזה חצי שנה.. הדיסק ששמעת: דיסק שצרבתי מזהה יפהההה.. איזה דיסק?! נווו שצרבתי חחח.. האיש שהתקשרת אליו: יסמין חברה שלי.. האיש שהתקשר אלייך: יסמין חברה שלי.. מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר: אני לא קמה בבוקר.. חחחחח אני קמה בצהריים... כאילו כרגע בחופש.. מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון: טלויזיה את מי היית לוקח איתך לאי בודד: אמממ לא יודעת חבר שלי לעתיד? חחח אם הית חיה, איזו חיה את היית בוחרת להיות, ולמה: נו מה פה?! כוכב נולד?? חח תחביבים: ריקודדדד ריקודדד ריקוודדד מחשב קניון וטלויזיה.. איזו שפות אתה מדבר: אנגלית ועברית חח.. אתה בן אדם של לילה או של יום: לילה ויום יום ולילה חח רגיש לדיגדוגים: תלוי איפה.. מה הדבר הכי חשוב לך? משפחה.. אבל ישר אחרי זה סטודיו.. ממה אתה הכי פוחד: מהרגע שאני אצתרך להתגייס ולעזוב תסטודיו.. הפנטזיה שלך: לחיותתת באמריקה ולעסוק שם בריקודדדד!! על מה אתה חושב בדרך כלל שאתה הולך לישון: כל מיני.. המקום האהוב על חופשה: אמריקההההה!!!! טעם גלידה אהוב: וניל עוגיות.. ממתק אהוב: שוקולדד!! חטיף אהוב: דוריטוס.. מכונית: בא לי על מכונית ספורט.. שיעור: אמממ תנ"ך.. חג: הרבההה.. אממ פסח חנוכה פורים וכו' צבע: כתוםםםם שם לבת: מאי שם לבן: אורן תוכנית אהובה בטלויזיה: אלי מקביל דיסק אהוב: לא יודעת דברים אהובים: כל מיני.. מגזין: לא קוראת מגזינים מכונית: שאלתםםם!! חחח סרט לועזי אהוב ולמה? היום שאחרי המחר!!! משחקים נסתרים!!! רעש לבן!!! בקיצור מכורה לסרטי אימהההה!! סרט ישראלי אהוב ולמה? אין.. מילה אהובה: אהה?? קבוצת ספורט אהובה: אין.. חודש אהוב: יולי :)))) שחקנית אהובה: קליסטה פלוקהרט (אלי מקביל) שחקן אהוב: ג'ון קייג' מאלי מקביל לא יודעת מה השם שלו.. אתר אהוב: דהההה תפוז!! הפורומים.. בדיחה: לא יודעת עכשיו.. תחנת רדיו: לא שומעת רדיו... חדר בבית: החדר שלי.. או המטבח חיחיחי ההופעה הכי טובה שראיתי: שלי :) תוספת לפיצה: עגבניות.. ארץ: אמריקההההההה עיר: מאימי, ניו יורק, לאס וגאס, לוס אנג'לס, סאן פרנסיסקו, תבחרו.. אגם: לא יודעת.. ים: לא יודעת.. ריח: של מנטההה.. רעש: האא?? אוניברסיטה: באמריקה.. חח בעד / נגד להרוג אנשים: בעד ברור!! חחח סתאאםם תלוי מי.. עישון אצל בני עשרה: לעעעע וגם לא אצל אף אחד.. ב- 24 שעות האחרונות: הייתה לך שיחה רצינית: אממ כן.. חיבקת מישהו: יאס.. בכית: לא צחקת: הרבה.. גרמת למישהו לצחוק: כן... קנית משהו: כןןןן בגדים וצמידים.. הסתפרת: לא..(לא ב24 שעות האחרונות לפחות) הרגשת טיפש: אמממ כן? דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן.. התגעגעת למישהו: כן.. האם אי פעם... עישנת: לא.. שתית אלכוהול: לא.. עישנת מריחואנה: לא.. שיחקת מונופול: כןן נישקת מישו : כן..חבר שלי לשעבר.. התגעגעת למישהו: כן.. בכית בסרט: כןן מלאא.. חשבת שאת הולכת למות: כן.. נכשלת במקצוע: כן.. רצית להיות המין השני: לא.. התחרטת על דברים שעשית: כן.. עשית אמבטית קצף: כן.. הייתה לך תאונת דרכים: לא חס וחלילהה.. רכבת על פיל: חחח לא.. נשארת ער כל הלילה: כן רק לפני כמה ימים.. לפני הבגרות בהסטוריה.. פחדת מהחושך: לא.. שיקרת: כן :( עברת על החוק ונתפסת: לא.. אם אתה חושב שאתה... מצחיק: כן קצת.. לפעמים יש לי קטעים ממש הורגים.. חברותי: כן.. אהוב: אמממ מקווה.. דואג: אני חושבת שכן.. חמוד: חחחח נו מה יהיה.. אני רוצה לסיים פה צנועהה.. אממ כן בסדר מה שתגידו חחח.. וסתם... מה השעה עכשיו: השעה שאני אסיים את השאלון כבר.. 21:31 כחול או אדום: כחול.. תפוח או בננה: בננה.. תפוז או קלמנטינה: תפוז.. קולה או מים: מים... סתיו או אביב: סתיו .. חורף או קיץ: חורף רעש אחרון ששמעת: אח שלי מנג'ס לי פה באוזן השמאלייתת תקחו אותווו ג'ינס או שרוול: ג'ינס.. סנדל או נעל: נעל טלויזיה או מחשב: מחשב הראל סקעת או מויאל:מויאל כוכב נולד 1 או 2: 1 פרוייקט וואי 1 או 2? לא ראיתי אף אחד אבל אני מעדיפה את אחד בגלל סיבה אישית ומכר שלי...

julez

New member
גמני עונה!

כיתה: שביעיסטית בהתהוות מצליח בבציפר: בהחלט
מזל: עקרב (שליטה!) מידה בנעל: באולסטר (הנעל היחידה שיש לי) 37.5 גובה: 1.65 בערך צבע שיער: חום בהיר עם פסים (טבעיים!!!) צבעת פעם: כן איזה צבע: אדום, ג'ינג'י, שחור/סגול פירסינג: לא קעקוע: בעתיד מספר מזל: זה בעקרון תרגיל בתמתמטיקה 69=70-1 מאמין באלוהים: עדיין מתלבטת שטן: לא שלום: כן יש לך גשר: לא משקפיים: כן מקצוע לעתיד: עורכת דין ואז דיפלומטית עוד זוג עיניים: בגב להיות מישהו אחר: לא, אבל לחוות חוויות של אחרים בכיף... האם אתה חושב שאתה חוצפן? לא, אבל אני חסרת טאקט לפעמים הרכבת: אהבתי. יותר בשיקגו מאשר בארץ אבל... אהבה ממבט ראשון: רק סטוצים. לא רומנים ארוכים אהבה בין הומואים ללסביות: בכיף. הכי חתיך: יש הרבה. גלעד קמחי למשל... הכי מוזר: המחזה "רצח פיירו בבית הספר הריאלי". לא אהבתי. הכי נשמה: ? חיה אהובה: חתול תכונה טובה: פרפקציוניסטית תכונה רעה: פרפקציוניסטית קור או חום: תלוי לישון או לקום: תלוי קרמבו: וניל. קלאסיקה שיר שמזכיר לי את האדם שאני אוהבת: יש כ"כ הרבה. הדברים האחרונים שעשיתי: בגרות סרט מושכר: בית ספר לרוק סרט בקולנוע: הטייס (אני חושבת) שיר ששמעתי: speed of sound שיר שנתקע לי בראש: שירת הסטיקר דיסק: american idol 4 דיסק ששמעתי: abby road האיש שהתקשרתי אליו: אח שלי האיש שהתקשר אליי: החברה הכי טובה שלי הדבר הראשון בבוקר: מדליקה את הרדיו האחרון לפני שינה: שמה שעון מעורר את מי הייתי לורחת לאי בודד: את אח שלי חיה שהייתי רוצה להיות: חתול. למה? הם גמישים... וחמודים. תחביבים: לקרוא, לרקוד, להאזין למוזיקה, לדבר עם חברים, ללכת להצגות. שפות: עברית, אנגלית (שוטף) וגרמנית. לילה או יום: גם וגם רגיש לדיגדוגים: כן, בהחלט. הכי חשוב לי: להיות עצמאית. גם בעתיד... בעיקר בעתיד מפחיד אותי: אש, ליצנים (ברצינות), שיקרה משהו לחברים שלי פנטזיה: לנאום באו"ם או בכנסת ולקחת מגלעד קמחי שיעור בריקוד... כשאני הולכת לישון: על מחר המקום האהוב לחופשה: מחנה רמה בהרי הפוקונוס טעם גלידה: שוקולד עוגיות אוריאו ממתק: מקופלת שיעור: ריקוד חג: שבועות... עד השנה לפחות. ולא בגלל הגבינה. צבע: טורקיז/אדום שם לבת: ליאור שם לבן: ערן תוכנית: השגריר (למרות שירד) דיסק: כל מה שלא העברתי לחדר אחר מגזין: teen people סרט לועזי: יש הרבה... סרט ישראלי: walking on water למה? כי זה בשלוש שפות שאני מדברת והוא אחלה סרט חודש: נובמבר שחקנית: כנרת לימוני וקתרין זיטה ג'ונס שחקן: גלד קמחי ועידו רוזנברג תחנת רדיו: גלגל"צ ההופעה הכי טובה: מג'יקל מיסטרי טור ומשינה תוספת לפיצה: אננס, עגבניה ותירס ארץ: איטליה עיר: פילדלפיה, פיזה אגם: קומו ריח: גלידת לימון אוניברסיטה: כן. פיזה או מילאנו. להרוג אנשים: תלוי למה עישון: ממש נגד ~ב 24 שעות אחרונות~ שיחה רצינית: לא חיבקתי: את אבא שלי בכית: לא צחקת: לא באמת. גרמת למישהו לצחוק: אני חושבת. קנית משהו: גלידה הרגשת טיפש: כן. בגלל הבגרות. דיברת עם מישהו שאת אוהבת: כן התגעגעת למישהו: כן, מאוד. ~אי פעם~ עישנת: לא שתית אלכוהול: כן. אבל לא השתכרתי מריחואנה: לא מונופול: כן. נישקת מישהו: כן. התגעגעת מישהו: כן, מאוד. בכית בסרט: לא. אבל הייתי בהלם לכמה ימים. חשבת שאת הולכת למות: כמעט. בתאונה שכמעט קרתה. נכשלת במקצוע: בעקרון לא, כי זה היה רק מבחן שלא נחשב בתעודה. רצית להיות המין השני: ממש לא. התחרטת על דברים שעשית: כן. עשית אמבטיית קצף: כן. תאונת דרכים: כמעט. רכבת על פיל: לא. אבל על גמל. נשארת ערה כל הלילה: כן. פחדת מחושך: לא שיקרת: כן. עברת על החוק: לא... אני חושבת שאני: שפויה. מה השעה: 21:41 כחול או אדום: אדום. יותר בולט. תפוח או בננה: תלוי תפו"ז או קלמנטינה: תפו"ז קולה או מים: תלוי. סתיו או אביב: תלוי במצב רוח חורף או קיץ: תלוי במדינה רעש אחרון: צופר של מכונית ג'ינס או שרוול: עליי כרגע שרוול אבל בעקרון ג'ינס. סנדל או נעל: יחפה טיוי או מחשב: ספר סקעת או מויאל: בעקרון מויאל אבל אני לא מתה על שניהם. כ"נ 1 או 2: אמריקן איידול 4 - BO BICE "אני עקרב. מרגיש עקרבים אחרים" ג.ק.

amitush26

New member
|פטריה|אני../images/Emo26.gif

כיתה: ז'1, עוד מערט ח'1
מצליח בביצפר: אממ... די כן. מזל: תאומים מידת נעליים: 38-39 גובה: 1.62 צבע שיער: חום צבעת פעם את השיער: בכיתה ה' מבלי שאמא שלי ידעה לאדום כתום
באיזה צבע: אדום וכתום פירסינג: חמישה באוזניים (שתיים בימין שלוש בשמאל) קעקועים: לע מספר מזל: 5 מאמין באלוהים: כן שטן: מה? אה. אממ... לא. שלום: כן
יש לך גשר: לא, אבל בחופש ישימו לי. יש לך משקפיים/עדשות מגע: לע מה תרצה להיות כשתהיי גדולה: מורה לג'אז (הריקוד, לא המוזיקה) אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם: במאחורה של הראש
אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית: ממ. המורה שלי לג'אז... לא המנהלת, השניה. האם אתה חושב שאתה חוצפן: במידה מסויימת. מה דעתך על רכבת: טו טווווווווווווווווו אהבה ממבט ראשון: הכי אמיתית
אהבה בין הומואים ולסביות: שיהיה להם בכיף הכי חתיך: *** ****
הכי מוזר: חחחחח יש הרבה
הכי נשמה: *** לא זוכרת תשם משפחה שלו
חיה אהובה: דולפין תכונה טובה: עומדת על שלי. תכונה רעה: לא יודעת לשים גבולות, וגם לא רוצה
קור או חום: קור לישון או לקום: לקום
קרמבו וניל או שוקו: וניל |רולז| שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת:
אף שיר
הדברים האחרונים שעשית: חזרה מעפנה בקלאסי סרט מושכר שראית: לא זוכרת... אולי שחקי אותה מותק. סרט בקולנוע: מדריך הטרמפיסט לגלקסיה שיר ששמעת: MAD WORLD השיר שנתקע לך בראש: MAD WORLD דיסק שקנית: אני לא מרבה לקנות דיסקים
הדיסק ששמעת: איזה דיסק?!
האיש שהתקשרת אליו: *** ***** האיש שהתקשר אלייך: אמא מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר: מורידה רסן מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון: מכבה אור קטן את מי היית לוקח איתך לאי בודד: שונאת תשאלה הזאת... הייתי לוקחת יאכטה, קברניט ליאכטה, ומצלמה
אם הית חיה, איזו חיה את היית בוחרת להיות, ולמה: דולפין. חמודה וחולה על ים
תחביבים: ריקוד, מחשב. איזו שפות אתה מדבר: אנגלית עברית ערבית ספרדית. אתה בן אדם של לילה או של יום: יום רגיש לדיגדוגים: הכי בעולם
מה הדבר הכי חשוב לך? הגוף שלי. ממה אתה הכי פוחד: מהיום שבו אני אשאר ללא שאיפה או חלום או רצון להתקדם. הפנטזיה שלך: בעל טוב, תאומות וסטודיו משלי, או מורה לג'אז בסטודיו. על מה אתה חושב בדרך כלל שאתה הולך לישון: על כל הדברים המגעילים והנחמדים שיכלתי לומר לכל מיני אנשים בסטודיו שאותו היום ולא אמרתי
המקום האהוב על חופשה: הוואי. אבל אין כמו בארץ. אז אילת
טעם גלידה אהוב: ונילללללל |רולז| ממתק אהוב: זה קינדר, וזה בואנו
חטיף אהוב: במבה מכונית:
שיעור: אנגלית חג:
צבע: כחול שם לבת: מאיה שם לבן: עומר, עומרי, עופר, גל... תוכנית אהובה בטלויזיה:
דיסק אהוב: דברים אהובים:
מגזין: ראש1 מכונית:
סרט לועזי אהוב ולמה? סנטר סטייג', הסיבה ידועה
סרט ישראלי אהוב ולמה?
מילה אהובה: סופרקאליפרג'ליסטיק-אקפיאלידושס
קבוצת ספורט אהובה: מכבי שלנו מכביייייייייייי תלאביב
חודש אהוב: מאי
שחקנית אהובה: אמנדה סקול שחקן אהוב:
אתר אהוב:
בדיחה: כל מיני
תחנת רדיו: 99ESC חדר בבית: הסלון ההופעה הכי טובה שראיתי:
תוספת לפיצה:
ארץ: ישראל
עיר: גבעתיים
אגם:
ים: כינרת ריח: של נר אחד שיש לי
רעש:
אוניברסיטה:
בעד / נגד להרוג אנשים:
עישון אצל בני עשרה:
ב- 24 שעות האחרונות: הייתה לך שיחה רצינית:
חיבקת מישהו:
בכית:
צחקת:
גרמת למישהו לצחוק:
קנית משהו:
הסתפרת:
הרגשת טיפש:
דיברת עם מישהו שאתה אוהב:
התגעגעת למישהו:
האם אי פעם... עישנת:
שתית אלכוהול:
עישנת מריחואנה:
שיחקת מונופול:
נישקת מישו :
התגעגעת למישהו:
בכית בסרט:
חשבת שאת הולכת למות:
נכשלת במקצוע:
רצית להיות המין השני:
התחרטת על דברים שעשית:
עשית אמבטית קצף:
הייתה לך תאונת דרכים:
רכבת על פיל:
נשארת ער כל הלילה:
פחדת מהחושך:
שיקרת:
עברת על החוק ונתפסת:
נידפקתתם??
האם אתה חושב שאתה... מצחיק:
חברותי:
אהוב:
דואג:
חמוד:
וסתם... מה השעה עכשיו: 22:21 כחול או אדום: כחול תפוח או בננה: תפוח תפוז או קלמנטינה: קלמנטינה קולה או מים: מים סתיו או אביב: אביב חורף או קיץ: חורף רעש אחרון ששמעת: מים זורמים ג'ינס או שרוול: שרוול סנדל או נעל: נעל טלויזיה או מחשב: מחשב הראל סקעת או מויאל: סקעעעעעעעעעעעת
כוכב נולד 1 או 2: 1 פרוייקט וואי 1 או 2? אפחד מהם איפה שהיה
, זה אומר שלא ידעתי מה לענות

אני אני../images/Emo110.gif

כיתה: עולה לט' מצליח בביצפר: אממ אפשר להגיד..חח מזל: מאזנים מידת נעליים:38-9 גובה: לאיודעת צבע שיער: ציבעוני צבעת פעם את השיער:כע באיזה צבע: אממ בהתחלה הבהרתי לחום בהיר, ואז עשיתי גוונים בלונדיניים וקצוות אדומים. פירסינג: ממ אין.. קעקועים: אין מספר מזל: 3 מאמין באלוהים:כע שטן: אעאעאע שלום: מה שלום מה יש לך גשר:לא יש לך משקפיים/עדשות מגע:לא מה תרצה להיות כשתהיי גדולה:לאיודעת אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם:אממ..בכף רגל! לראות שאנלא דורכת על שום דבר מגעיל..חחח אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית:אלוהים..חח סתם לא.. האם אתה חושב שאתה חוצפן: אממ כע..בערך..חח מה דעתך על רכבת: אחלה.. אהבה ממבט ראשון: לאנראלי.. אהבה בין הומואים ולסביות: שיהיה להם בכיף.. הכי חתיך: לאיודעת הכי מוזר: לאיודעת הכי נשמה: אמממממ לאיודעת חיה אהובה: סנאי תכונה טובה: אממ טוב לב? חח לאיודעת תכונה רעה: צבועים קור או חום: חום
לישון או לקום: לישון
קרמבו וניל או שוקו:מה יש שוקו?אפ'פם לא ראיתי.. שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת: אממ I believe הדברים האחרונים שעשית: אממ התקלחתי? סרט מושכר שראית:מושכר..אממ לאזוכרת.. סרט בקולנוע: מר וגברת סמית שיר ששמעת: לאזוכרת..חח השיר שנתקע לך בראש: אבל אני שרר..מהלבבבבבבבבבבבבבב דיסק שקנית: ואיי זה היה מזמןן..לאזוכרת הדיסק ששמעת: איזה דיסק?! שצרבתי.. האיש שהתקשרת אליו: אמא האיש שהתקשר אלייך: אור מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר: מסתכלת מה השעה מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון:חושבת את מי היית לוקח איתך לאי בודד:את הסירה המשוטים ואממ מוזיקה אם הית חיה, איזו חיה את היית בוחרת להיות, ולמה:סנאי כי ככה תחביבים: טלוויזיה חברות בלאגניםם..אעע וגם לרקודד..
איזו שפות אתה מדבר: עברית בקושי
אתה בן אדם של לילה או של יום:שניהם רגיש לדיגדוגים: מאווודד מה הדבר הכי חשוב לך? אני לא יודעת ממה אתה הכי פוחד:מוות הפנטזיה שלך: חח לאיודעת על מה אתה חושב בדרך כלל שאתה הולך לישון:כלמני דברים המקום האהוב על חופשה: אממ אילת טעם גלידה אהוב: וניל עוגיות ממתק אהוב: אממ לאיודעת חטיף אהוב: במבה מכונית: מה מכונית מהה שיעור: חינוך [וגם זה בקושי..] חג:כולםםםם צבע: שחור וסגול שם לבת: לאיודעת שם לבן: כנ"ל תוכנית אהובה בטלויזיה:אין משו מיוחד דיסק אהוב: אממ שצרבתי דברים אהובים: כלמני מגזין: אממ ראש1? מכונית: אעעעעעעעע סרט לועזי אהוב ולמה?אממ הכל.. סרט ישראלי אהוב ולמה?לא אוהבת מילה אהובה: למה..חח סתם לאיודעת קבוצת ספורט אהובה: מכבי חיפה חודש אהוב: יוני [כי בקושי לומדים]. יולי-אוגוסט נחשו למה.. שחקנית אהובה: לאיודעת שחקן אהוב: לאיודעת אתר אהוב: נענע..חח סתםם בדיחה: איש אחד הלך הלך הלך נפל לבור הביא סולם
תחנת רדיו: 99 אסקייפ חדר בבית: שלי ושל המחשב ההופעה הכי טובה שראיתי:שלי
תוספת לפיצה: רוטב עגבניות..חח סתם לא אכפת לי.העיקר בלי פטריות.. ארץ: ישראל עיר: ת"א אגם: רוטברג ים: המלח ריח: טופ רעש: רועש אוניברסיטה:עזבו אותיי אני בקושי בתיכוןן בעד / נגד להרוג אנשים: בעד ברור שבעדד..חח סתםם תלוי מי.. עישון אצל בני עשרה: לאלאלא ב- 24 שעות האחרונות: הייתה לך שיחה רצינית: אממ לא ממש.. חיבקת מישהו: כע בכית: אממ לא צחקת: כע גרמת למישהו לצחוק:כע קנית משהו: לא הסתפרת: לא הרגשת טיפש:כע דיברת עם מישהו שאתה אוהב:כע התגעגעת למישהו: כע האם אי פעם... עישנת: לא שתית אלכוהול:לא עישנת מריחואנה:לא שיחקת מונופול: כע נישקת מישו : כע התגעגעת למישהו:כע בכית בסרט: כע חשבת שאת הולכת למות:כע נכשלת במקצוע: כע רצית להיות המין השני:לא התחרטת על דברים שעשית: כע עשית אמבטית קצף: כע הייתה לך תאונת דרכים:לא
רכבת על פיל: לא נשארת ער כל הלילה:כע פחדת מהחושך: כע שיקרת: כע עברת על החוק ונתפסת:לא נידפקתתם?? מההההה האם אתה חושב שאתה... מצחיק: אממ..כע חברותי: כע אהוב: מקווה.. דואג: תלוי למי חמוד: אממ כע וסתם... מה השעה עכשיו:23:41 כחול או אדום:כחול תפוח או בננה: תפוח תפוז או קלמנטינה: תפוז קולה או מים: קולה סתיו או אביב: אביב חורף או קיץ: קיץ רעש אחרון ששמעת: את המקלדת ג'ינס או שרוול: ג'ינס סנדל או נעל: נעל טלויזיה או מחשב:מחשב הראל סקעת או מויאל: לאיודעת כוכב נולד 1 או 2: 1 פרוייקט וואי 1 או 2?לא ראיתי..

dance diva

New member
..אחלה שאלון:) הנה התשובות שלי../images/Emo80.gif

כיתה: עולה ל-י' מצליח בביצפר: בנתיים כן..טפו טפו טפו
מזל: תאומים מידת נעליים: 39 גובה: 1.67 צבע שיער: חום כהה צבעת פעם את השיער: לא באיזה צבע:...אממ..לא פירסינג: לא קעקועים: לא מספר מזל: 4 מאמין באלוהים:בערך שטן: לא שלום: כן! במיוחד אם נשים היו שולטות בעולם יש לך גשר: היה יש לך משקפיים/עדשות מגע: לא מה תרצה להיות כשתהיי גדולה: תהיה לי חברה מאוד מפותחת ומצליחה :) אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם: בגב:) אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית: בת דודה שלי מאמריקה:) האם אתה חושב שאתה חוצפן: לפעמים מה דעתך על רכבת: אחלה דבר אהבה ממבט ראשון: לגמרי! אהבה בין הומואים ולסביות: למה לא?! הכי חתיך: צ'אד מייקל מארי, אורלנדו בלום, ג'וש הארטנט וויל אסטנס הכי מוזר: מייקל ג'קסון הכי נשמה: אשלי סימפסון חיה אהובה: כלב עדיף גולדן רטריוור בימיו הראשונים
תכונה טובה: תמיד חושבת קדימה תכונה רעה: לפעמים חושבת קדימה יותר מדי קור או חום: חום לישון או לקום: לקום! קרמבו וניל או שוקו: שוקו שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת: השיר של ארמגדון-אירוסמיט' הדברים האחרונים שעשית: חיפשתי צימרים בצפון באינטרנט:) הייתי בחזרות לכרמיאל החלפתי כמה בגדים בטי אנ טי סרט מושכר שראית: פרל הארבור...אחחח איזה סרט סרט בקולנוע: וואי זה היה מזמן..אההה...אין לי מושג שיר ששמעת: sorry -daniel bedingfield שיר מדהים שווה הורדה לגמרי השיר שנתקע לך בראש: לישון בלי לחלום- מטרופולין דיסק שקנית: דניאל סלומון-רבות הדרכים הדיסק ששמעת: דניאל סלמון- רבות הדרכים האיש שהתקשרת אליו: החברה הכי טובה שלי יעלוש האיש שהתקשר אלייך: אמא:) מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר: שירותים שותפת פנים ושיניים מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון: מכוונת שעון מעורר את מי היית לוקח איתך לאי בודד: אם היה חבר אז חבר בנתיים את אמא אם הית חיה, איזו חיה את היית בוחרת להיות, ולמה: אריה כי זו חיה כל כך אצילית . תחביבים: לרקוד מן הסתם ולא יודעת כל פעם בא לי משהו אחר:) איזו שפות אתה מדבר: אנגלית עברית שוטף וספרדית כמעט שוטף אתה בן אדם של לילה או של יום: יום ולפעמים לילה רגיש לדיגדוגים: אמממ...תלוי איפה מה הדבר הכי חשוב לך? המשפחה שלי! החברים שלי! ואז הריקוד! ממה אתה הכי פוחד: לאבד מישהו שאני אוהבת הפנטזיה שלך: שיהיה לי המון כסף וגוף מושלם ככה שאפשר ללכת לאן שרוצים ולקנות מה שרוצים מתי שרוצים ואיך שרוצים ...חחח על מה אתה חושב בדרך כלל שאתה הולך לישון: על מה יש לי לעשות מחר המקום האהוב על חופשה: ארצות הברית טעם גלידה אהוב: ריבת חלב או קפוצ'ינו ממתק אהוב: סניקרס חטיף אהוב: במבה מכונית: ת'אמת לא כל כך מתענינת נחצד לי עם הפורד פוקוס של אבא:) שיעור: אנגלית חג: פסח וחנוכה צבע: זה מתחלף אצלי עכשיו זה חום שם לבת: מאיה שם לבן: יובל תוכנית אהובה בטלויזיה: חלום אמריקאי, אבודים דיסק אהוב: אחד צרוב עם המון שירים שקטים ומרגשים דברים אהובים: יש הרבה מגזין:ראש 1 מכונית: לא היה את זה כבר?! סרט לועזי אהוב ולמה?פרל הארבור כי אני בוכה כל פעם מחדש סרט ישראלי אהוב ולמה? לא ממש רואה סרטים ישראלים מילה אהובה: מאמי:) קבוצת ספורט אהובה:מכבי ת"א כדורסל חודש אהוב: מאי שחקנית אהובה: אנג'לינה ג'ולי שחקן אהוב: ג'וש הארטנט אתר אהוב:
בדיחה: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תחנת רדיו: 100FM חדר בבית: ממד שהוא החדר טלויזיה ההופעה הכי טובה שראיתי: שלמה ארצי בקיסריה:) אהבתיה תוספת לפיצה: תירס או בלי כלום ארץ: ישראל או ארצות הברית -לוס אנג'לס עיר: ראשון לציון-כי אני גרה פה מאז שנולדתי:) אגם: לייק מיד(בדרך מלוס אנג'לס ללאס וגאס) ים: תיכון ריח: של השמפו הרבאל אסנס רעש: של כיף במסיבה אוניברסיטה: אממ...אין לי שמץ בעד / נגד להרוג אנשים: תלוי מי עישון אצל בני עשרה:נגד ב- 24 שעות האחרונות: הייתה לך שיחה רצינית:כן חיבקת מישהו: כן בכית: כן צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק:חחח כן קנית משהו: כן:) הסתפרת: לא הרגשת טיפש:חח כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן התגעגעת למישהו: מאוד האם אי פעם... עישנת: לא! ולא מתכוונת גם! שתית אלכוהול: כן עישנת מריחואנה: לא שיחקת מונופול: חח, ברור! נישקת מישו : כן התגעגעת למישהו:המוןןןן בכית בסרט: הזכרתי כבר פרל הארבור?!?!?! חשבת שאת הולכת למות: לא..טפו טפו טפו
נכשלת במקצוע: כן רצית להיות המין השני: חח אולי קצת התחרטת על דברים שעשית: כן עשית אמבטית קצף: הרבההה הייתה לך תאונת דרכים: לא טפו טפו טפו
רכבת על פיל: לא:/ נשארת ער כל הלילה: חח כן פחדת מהחושך: כן שאני נשארת לבד בלילה בקומה למטה בבית שיקרת: כן עברת על החוק ונתפסת: לא נידפקתתם?? חחח כן היום-אוטובוס מטומטם! האם אתה חושב שאתה... מצחיק: לפעמים חברותי: מאוד אהוב: נראה לי שכן:) דואג: מאוד חמוד: חחח כן וסתם... מה השעה עכשיו: 1.28 בלילה כחול או אדום: כחול תפוח או בננה: בננה תפוז או קלמנטינה: תפוז קולה או מים: דיאט קולה סתיו או אביב: אביב חורף או קיץ: קיץ רעש אחרון ששמעת: מוזיקה נורא מוזרה באיזה שהו אתר ג'ינס או שרוול: גם וגם סנדל או נעל: ?!?! כפכף:) טלויזיה או מחשב: מחשב שיש בו טלויזיה:) חחח מתחכמת ראיתם?! הראל סקעת או מויאל: סקעת כוכב נולד 1 או 2: 1 פרוייקט וואי 1 או 2? א דעת ות'אמת גם לא אכפט לי

maholnikit

New member
טוב גם אני עונה.

כיתה: סיימתי יב!!! מצליח בביצפר: כן, נחמד ביותר. מזל: קשת מידת נעליים: 37-8 גובה: 1.65 צבע שיער: בלונדיני צבעת פעם את השיער: כן באיזה צבע: אדום, ג'ינג'י בלונדיני פירסינג: אין קעקועים: אין מספר מזל: 8 מאמין באלוהים: לא סגורה על עצמי.. שטן:לא שלום: מאוד! יש לך גשר: היה לי יש לך משקפיים/עדשות מגע: כן מה תרצה להיות כשתהיי גדולה: רקדנית אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם: אמממ לא יודעת אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית: לא הייתי רוצה להיות מישהו אחר האם אתה חושב שאתה חוצפן: לא, לרוב לא. מה דעתך על רכבת: מה איתה?? אהבה ממבט ראשון: ברור!! אהבה בין הומואים ולסביות: כן למה לא?? הכי חתיך: בראד פיט הכי מוזר: לא יודעת הכי נשמה: הילה טוביאן חיה אהובה: חתול וכלב תכונה טובה: נאמנות, כנות תכונה רעה: צביעות קור או חום: קור לישון או לקום: לישון! קרמבו וניל או שוקו: וניל שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת: זמרת בארים אדומה הדברים האחרונים שעשית: חזרתי עכשיו מהים ממסיבת הפתעה של חברה.. סרט מושכר שראית: מחול הפגיונות סרט בקולנוע: כבר לא זוכרת...כל כך מזמן! שיר ששמעת: של הבקסטריט בויז.....ברדיו השיר שנתקע לך בראש: אבל אני שר מהלב!!!!!!!!1 דיסק שקנית: לא......... הדיסק ששמעת: איזה דיסק?! משהו צרוב..0 האיש שהתקשרת אליו: לא זוכרת.. האיש שהתקשר אלייך: מורני חברה שלי מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר: חוזרת לישון! מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון:סוגרת את האור את מי היית לוקח איתך לאי בודד:חבר אולי... אם הית חיה, איזו חיה את היית בוחרת להיות, ולמה: כלב. חברו הטוב של האדם.. תחביבים: ריקוד.. איזו שפות אתה מדבר: עברית ערבית אנגלית אתה בן אדם של לילה או של יום: ממש תלוי.!! רגיש לדיגדוגים:יותר מדי! מה הדבר הכי חשוב לך? חברים ממה אתה הכי פוחד: להישאר בלי חברים הפנטזיה שלך: להיות רקדנית בלהקה מעולה!\ על מה אתה חושב בדרך כלל שאתה הולך לישון: כל דבר אפשרי! המקום האהוב על חופשה: ניו יורק טעם גלידה אהוב: תות ממתק אהוב: קינדר חטיף אהוב: במבה מכונית: ג'יפ שיעור: אין כזה.. חג: חנוכה צבע: כתום שם לבת: ליאה שם לבן: גיא תוכנית אהובה בטלויזיה: חברים דיסק אהוב: דברים אהובים: מגזין: פנאי פלוס מכונית: כבר היה לא?? סרט לועזי אהוב ולמה? גריז!! מעולה!! סרט ישראלי אהוב ולמה? בלוז לחופש הגדול מילה אהובה: לא יודעת קבוצת ספורט אהובה: אין חודש אהוב: יוני שחקנית אהובה: ג'וליה רוברטס שחקן אהוב: בראד פיט אתר אהוב: תפוז בדיחה: ....... תחנת רדיו: גלגלצ חדר בבית: שלי ההופעה הכי טובה שראיתי: לא יודעת תוספת לפיצה: כלום ארץ: ישראל עיר: תל אביב אגם: ??????. ים: מה איתו?? ריח: טוב רעש: רע אוניברסיטה: תל אביב בעד / נגד להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: נגד ב- 24 שעות האחרונות: הייתה לך שיחה רצינית: כן חיבקת מישהו: אממממ לא נראה לי בכית: לא צחקת: כןןןןןןן גרמת למישהו לצחוק: מקווה שכן קנית משהו: לא הסתפרת: לא הרגשת טיפש: כן תמיד דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן|!!!!!!!!1 התגעגעת למישהו: כן האם אי פעם... עישנת: לא שתית אלכוהול: כן..קצת עישנת מריחואנה: לא שיחקת מונופול: כן נישקת מישו : כן התגעגעת למישהו:כן בכית בסרט: כן חשבת שאת הולכת למות:לא...... נכשלת במקצוע: כן רצית להיות המין השני:לא התחרטת על דברים שעשית: כן עשית אמבטית קצף: לא הייתה לך תאונת דרכים:לא רכבת על פיל: לא נשארת ער כל הלילה:כן פחדת מהחושך: כן שיקרת:כן עברת על החוק ונתפסת: לא נידפקתתם?? לא האם אתה חושב שאתה... מצחיק: לא חברותי: מקוה שכן אהוב: מקווה שכן דואג: כן חמוד: כן וסתם... מה השעה עכשיו: 3:23 כחול או אדום: אדום תפוח או בננה: תפוח תפוז או קלמנטינה: תפוז קולה או מים: קולה סתיו או אביב: אביב חורף או קיץ: חורף רעש אחרון ששמעת: של המקלדת ג'ינס או שרוול: שרוול סנדל או נעל: ?!?! סנדל טלויזיה או מחשב: טלוויזיה הראל סקעת או מויאל: מה אכפת לי!!?!?! כוכב נולד 1 או 2: 1 פרוייקט וואי 1 או 2? 2

אני

כיתה: עולה ל-ח' מצליח בביצפר: אפשר להגיד שכן מזל: דגים מידת נעליים: 39 גובה: 1.58 צבע שיער: חום שחור צבעת פעם את השיער: לא באיזה צבע: פירסינג: בעתיד בפופיק... קעקועים: לא! מספר מזל: 2 או 1 מאמין באלוהים: לא שטן: לאאא שלום: כן יש לך גשר: היה לי פחות מחצי שנה יש לך משקפיים/עדשות מגע: לא מה תרצה להיות כשתהיי גדולה: רקדנית אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם: בגב אלא מה אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית: לא יודעת האם אתה חושב שאתה חוצפן: לא מה דעתך על רכבת: עוד דרך להגיע ממקום למקם???? אהבה ממבט ראשון: אהבה בין הומואים ולסביות: לאאא הכי חתיך: יש הרבה הכי מוזר: הלהקות של הפריקים הכי נשמה: ג'סייי חיה אהובה: ג'סי הכלבה שלי תכונה טובה: חייבת שהכל יהיה מושלם תכונה רעה: חייבת שהכל יהיה מושלם- זה קיצוני מידי! קור או חום: עוד לא החלטתי...נראה לי קור לישון או לקום: לקום קרמבו וניל או שוקו: קרמבו למרות שלא נגעתי בממתקים ושוקולדים יותר מחצי שנה...... שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת: זה מסובך לרשום הדברים האחרונים שעשית: סרט מושכר שראית: בילי אליוט וזה היה לפני 5 שנים סרט בקולנוע: חותנת בהפרעה- יפה מאוד שיר ששמעת: come on come on"" השיר שנתקע לך בראש: come on come on"" דיסק שקנית: לא קונה דיסקים הדיסק ששמעת: איזה דיסק?! האיש שהתקשרת אליו: חברה ....רעות האיש שהתקשר אלייך: שירו מהבלט מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר: הולכת לשירותים מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון: שירותים מצחצחת שיניים את מי היית לוקח איתך לאי בודד: חשבתי על זה הרבה ואין לי תשובה אם הית חיה, איזו חיה את היית בוחרת להיות, ולמה: כלב, הוא שמח תמיד תחביבים: מחשב טלוויזיה אוכל חברות איזו שפות אתה מדבר: עברית אנגלית וצרפתית בקושי אתה בן אדם של לילה או של יום: יום... רגיש לדיגדוגים: מאודדדד מה הדבר הכי חשוב לך? יש 2....משפחה וריקוד. ממה אתה הכי פוחד: חחח מכל דבר במיוחד מקומות סגורים ואנשים כאלה מטורפים. הפנטזיה שלך: יש הרבה... על מה אתה חושב בדרך כלל שאתה הולך לישון: אני מפנטזת שאני רוקדת בלהקות המקום האהוב על חופשה: אירופה, שוויץ טעם גלידה אהוב: לימון ממתק אהוב: שטיחים מגומי זה סוףףףף למרות שלא אכלתי את זה טונות זמן חטיף אהוב: ביסלי וגם את זה אני כבר לא יזכה לאכול שוב... מכונית: לא משנה העיקר מכונית שיעור: ג"ג חג: פסח צבע: בורדו שם לבת: עמית שם לבן: ליאור תוכנית אהובה בטלויזיה: אהבה מעבר לפינה, התמכרתי כי חופש דיסק אהוב: דברים אהובים: מגזין: שומדבר מכונית: סרט לועזי אהוב ולמה? שרק זה הכי חמוד ויפה בעולם סרט ישראלי אהוב ולמה? איכס אין מילה אהובה: תחת ??? קבוצת ספורט אהובה: לא...אין חודש אהוב: מרץ שחקנית אהובה: שחקן אהוב: זה משחכו אותי בבית הוא כזה חומד אתר אהוב: וואלה בדיחה: לא תחנת רדיו: גלגלצ חדר בבית: סלון ההופעה הכי טובה שראיתי: רומיאו ויוליה תוספת לפיצה: טונה ארץ: שוויץ עיר: תל אביב אגם: פחחחח ים: החוף השקט ריח: הבושם האדום הזה עם הפקק השחור רעש: שונאת רעש אוניברסיטה: לא יודעת??? בעד / נגד להרוג אנשים: תלוי מי עישון אצל בני עשרה: נגד ב- 24 שעות האחרונות: הייתה לך שיחה רצינית: לא חיבקת מישהו: אולי אבא בכית: לא צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו: מכנס ומדבקות הסתפרת: לא הרגשת טיפש: לא דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן התגעגעת למישהו: אולי קצת האם אי פעם... עישנת: לא שתית אלכוהול: לא עישנת מריחואנה: לא שיחקת מונופול: שכחתי מה זה נישקת מישו : כן התגעגעת למישהו: כן בכית בסרט: כמעט כל סרט אני בוכה חשבת שאת הולכת למות: כן נכשלת במקצוע: כן רצית להיות המין השני: לא זכור לי התחרטת על דברים שעשית: ברור עשית אמבטית קצף: כן שהייתי בת 6 הייתה לך תאונת דרכים:לא רכבת על פיל: לא נשארת ער כל הלילה: כן פחדת מהחושך: כן שיקרת: כן עברת על החוק ונתפסת: לא נידפקתתם?? האם אתה חושב שאתה... מצחיק: לא חברותי: בערך אהוב: תלוי על מי דואג: כן חמוד: לא ממש וסתם... מה השעה עכשיו: 10:26 כחול או אדום: אדום תפוח או בננה: בננה תפוז או קלמנטינה: קלמנטינה קולה או מים: מים סתיו או אביב: אביב חורף או קיץ: חורף רעש אחרון ששמעת: מטוס ג'ינס או שרוול: ג'ינס סנדל או נעל: ?!?! נעל טלויזיה או מחשב: טלוויזיה הראל סקעת או מויאל: אף אחד כוכב נולד 1 או 2: 1 פרוייקט וואי 1 או 2? אף אחד

n o a k

New member
אני..

כיתה: י"א מצליח בביצפר:באופן סביר. מזל:דגים מידת נעליים:38 גובה:1.58
צבע שיער:בלונד צבעת פעם את השיער:נופ באיזה צבע: פירסינג:אין קעקועים:בעתיד אולי מספר מזל:הכל חוץ משבע! מאמין באלוהים:כן שטן:לא נראה לי שלום:לא בטבע האדם יש לך גשר:היה יש לך משקפיים/עדשות מגע:לא מה תרצה להיות כשתהיי גדולה:רקדנית אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם:בצידי הראש אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית:אירינה קולפקובה האם אתה חושב שאתה חוצפן:כן מה דעתך על רכבת:אחלה כלי תחבורה
אהבה ממבט ראשון:לא מאמינה בזה אהבה בין הומואים ולסביות:אהבה יפה בכל הצורות שלה הכי חתיך:דין קיין/ אייל קיציס
הכי מוזר:מיק ג'אגר הכי נשמה:סטיבן טיילר חיה אהובה:ג'ורג' החתול תכונה טובה:אדיבות תכונה רעה:שחצנות קור או חום:קור לישון או לקום:לישון קרמבו וניל או שוקו:וניל שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת:"היא כל כך יפה" כוורת הדברים האחרונים שעשית: סרט מושכר שראית:לא זוכרת את שמו סרט בקולנוע:"בי קול" שיר ששמעת:השיר החדש של קלי קלארקסון השיר שנתקע לך בראש:love me tender-norah jones דיסק שקנית:דיסק של בי בי קינג הדיסק ששמעת: איזה דיסק?! דיסק שאני צרבתי האיש שהתקשרת אליו:איל האיש שהתקשר אלייך:שירלי מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר:מחייכת מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון:שומעת מוזיקה את מי היית לוקח איתך לאי בודד:לא יודעת. אם הית חיה, איזו חיה את היית בוחרת להיות, ולמה:חתול. כי הם מקסימים ומנקים את עצמם
תחביבים:ריקוד,קריאה, מוסיקה. איזו שפות אתה מדבר:עיברית,אנגלית, מבינה רומנית. אתה בן אדם של לילה או של יום:יום. בעיקר בוקר רגיש לדיגדוגים:רק בגב. מה הדבר הכי חשוב לך? משפחה ממה אתה הכי פוחד:להשאר לבד. הפנטזיה שלך:לטוב לאיטליה עם מישהו מיוחד על מה אתה חושב בדרך כלל שאתה הולך לישון:על מה אני צריכה לעשות בבוקר למחרת. או על משהו שמטריד אותי. המקום האהוב על חופשה:איטליה טעם גלידה אהוב:עוגת גבינה. של האגןדאז ממתק אהוב:שוקולד כמובן חטיף אהוב:במבה מכונית:פורשה קררה. או האמר קטנה ונחמדה שיעור:פיזיקה חג:שבועות צבע:ירוק וצהוב. שם לבת:סתיו או יובל שם לבן:גיא תוכנית אהובה בטלויזיה: בנות גילמור דיסק אהוב:אירוסמית' הונקינג און בובו. דברים אהובים: מגזין:טופ גיר מכונית:אמרתי סרט לועזי אהוב ולמה? פרינסס ברייד. כי זה קסום מלא באקשן ועל אהבה. סרט ישראלי אהוב ולמה? גבעת חלפון אינה עונה. כי זה קורע. מילה אהובה:תחת (?) קבוצת ספורט אהובה:מכבי ת"א חודש אהוב:פברואר שחקנית אהובה:ג'וליה רוברטס שחקן אהוב:ג'וני דפ אתר אהוב:תפוז... חחח בדיחה:בדיחת הסופרמן תחנת רדיו:88 אפ אמ חדר בבית:הסלון ההופעה הכי טובה שראיתי:אגם הברבורים. תוספת לפיצה:אין ארץ:איטליה או אנגליה עיר:ניו יורק אגם:לא יודעת ים:התיכון ריח:חמוץ... של לימון רעש:של ילדים אוניברסיטה:העיברית בעד / נגד להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: נגד ב- 24 שעות האחרונות: הייתה לך שיחה רצינית:לא ממש חיבקת מישהו:מספר פעמים. בכית:לא צחקת:המון גרמת למישהו לצחוק:כן קנית משהו:לא הסתפרת:לא הרגשת טיפש:פעם או פעמים חחח דיברת עם מישהו שאתה אוהב:המון פעמים התגעגעת למישהו:לא האם אי פעם... עישנת:לא שתית אלכוהול:כן עישנת מריחואנה:לא שיחקת מונופול:כן נישקת מישו :כן התגעגעת למישהו:כן בכית בסרט:כן חשבת שאת הולכת למות:לא נכשלת במקצוע:כן רצית להיות המין השני:לא התחרטת על דברים שעשית:כן עשית אמבטית קצף:כן הייתה לך תאונת דרכים:לא רכבת על פיל:כן נשארת ער כל הלילה:כן פחדת מהחושך:כן שיקרת:כן עברת על החוק ונתפסת:לא נידפקתתם??כן האם אתה חושב שאתה... מצחיק:לרוב לא חברותי:כן אהוב:לא אצל כולם. דואג:כן חמוד:לפעמים וסתם... מה השעה עכשיו:3:15 כחול או אדום:אדום תפוח או בננה:תפוח תפוז או קלמנטינה:תפוז קולה או מים:מים! סתיו או אביב:סתיו חורף או קיץ:חורף רעש אחרון ששמעת:טלוויזיה ג'ינס או שרוול:ג'ינס סנדל או נעל:נעל טלויזיה או מחשב: טלוויזיה הראל סקעת או מויאל:סקעת כוכב נולד 1 או 2: 1 פרוייקט וואי 1 או 2? לא ראיתי

Black Star

New member
יאללה, נענה

דנה הבטיחה שגם היא עונה, אז אם אתם לא רואים פה את התשובה של ballet20 נא להפציץ אותה במסרים!!!
סתם.. כיתה: סיימתי תיכון לפני.. אה... 3 שנים. אז אפשר לקרוא לזה כיתה ט"ו. מצליח בביצפר: הבגרויות הלכו סבבה.. מזל: גדי מידת נעליים: 38 גובה: 1.70 מ' צבע שיער: חום. כרגע שטני..(גוונים זה טוב!) צבעת פעם את השיער: ראו שאלה קודמת... באיזה צבע: אהה... אדום, שחור רגיל, שחור סיני, סגול, ועכשיו אני עושה גווני שמש באופן די קבוע. פירסינג: היה אחד בגבה, ואיננו עוד. קעקועים: אין, עדיין. מספר מזל: 9 מאמין באלוהים: בלי שאלות פילוסופיות על הבוקר. שטן: ... שלום: כן יש לך גשר: לא
יש לך משקפיים/עדשות מגע: כן. רוב הזמן אני עם עדשות, בבית עם משקפיים, ומן הסתם בטיול אני גם אהיה חלק מהזמן עם משקפיים... מה תרצה להיות כשתהיי גדולה: קטנה. אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם: אני מניחה שבגב, כדי לכסות את השטחים המתים, לא? אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית: ... האם אתה חושב שאתה חוצפן: לא. אבל אולי זה חצוף מצידי לחשוב כך? מה דעתך על רכבת: סבבה. אהבה ממבט ראשון: אפשרי... אהבה בין הומואים ולסביות:בסבבה שלהם. היו לי המון חברים הומואים ואני הכי מפרגנת להם בעולם. הכי חתיך: בראד פיט, ג'וד לואו הכי מוזר: אנשים באוטובוסים.. משום מה אני פוגשת יותר מדי אנשים מוזרים באוטובוסים... הכי נשמה: לא יודעת, נינט? חיה אהובה: כלבים כמובן!!! ובפרט הכלבה המקסימה והמאממת שלי... תכונה טובה: יודעת להקשיב, מצחיקה תכונה רעה: מתעצבנת מהר קור או חום: שאלת מיליון הדולר.. בעיקרון אני יותר אוהבת קור, אבל רק אם אני מצוידת בסוודר/שמיכה, מכיוון שאני סובלת מקור יותר מאחרים... לישון או לקום: לישוווווון
קרמבו וניל או שוקו: וניל כמובן. יש כאן שאלה בכלל? שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת: "צליל מכוון", "לא יודע איך לומר לך" הדברים האחרונים שעשית: דיברתי בטלפון, ראיתי טלוויזיה, ישנתי... סרט מושכר שראית: "מיליון דולר בייבי" סרט בקולנוע: "Meet the Fockers" נדמה לי. או Closer. שיר ששמעת: מה שאני שומעת כרגע - "סלחי לי" של דני רובס השיר שנתקע לך בראש: "Bad day של דניאל פווטר דיסק שקנית: הראשון של עידן רייכל (כן, קניתי אותו אחרי שחרשתי את השני והכרתי את כל השירים מההופעות...) הדיסק ששמעת: האחרון של עברי לידר. איזה דיסק?! מה? הרגע עניתי... האיש שהתקשרת אליו: ידיד שלי, עידן האיש שהתקשר אלייך: בחור שכנראה אני אסע איתו לטיול מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר: שוטפת פנים ומצחצחת שיניים מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון: מכבה את המנורת לילה. את מי היית לוקח איתך לאי בודד: בראד פיט... אם הית חיה, איזו חיה את היית בוחרת להיות, ולמה: טוב די, זו שאלת צביקה הדר... תחביבים: לרקוד כמובן, רולרבליידס, פילאטיס, שופינג, תשבצי הגיון, טיולים איזו שפות אתה מדבר: עברית ואנגלית. מבינה ממש מעט גרמנית ומתכוונת לעבוד על זה... אתה בן אדם של לילה או של יום:לילה, בלי שום ספק רגיש לדיגדוגים: מאוד מה הדבר הכי חשוב לך? חברים ומשפחה ממה אתה הכי פוחד: לאבד מישהו קרוב לי הפנטזיה שלך: לרקוד באחת הלהקות הגדולות בעולם... על מה אתה חושב בדרך כלל שאתה הולך לישון: האמת שכלום.. אני נרדמת ממש מהר. המקום האהוב על חופשה: בארץ חוף דור. בעולם אני צריכה להמשיך ולבדוק עוד ועוד מקומות
טעם גלידה אהוב: קרם עוגיות ממתק אהוב: שוקולד בכל מצב צבירה שהוא חטיף אהוב: טורטייה צ'יפס ברוטב סלסה מכונית: סיטרואן C3 ו/או פז'ו 206, מקווה שבסביבות ספטמבר אחת מהן תהיה שלי
שיעור: בלט? חג: פורים, אני מניחה צבע: יש הרבה... שם לבת:לא יודעת... שם לבן: יותם תוכנית אהובה בטלויזיה: "ארץ נהדרת" הגאוני, "משחק מכור", "חברים", "דאבל דייט", "בנות גילמור" וכמובן "סיינפלד" ז"ל... דיסק אהוב: Ok computer של רדיוהד דברים אהובים: מגזין: לא הקדשתי לזה מספיק מחשבה.. אני מתה על כל ה"לאשה" ו"קוסמו", זה כזה קליל וכיפי. מכונית: לא דיברנו על זה כבר? סרט לועזי אהוב ולמה? The princess' Bride - פשוט הסרט הכי מקסים בעולם. בנוסף center stage (נחשו למה), pulp fiction, ועוד כמה קומדיות רומנטיות כיפיות. סרט ישראלי אהוב ולמה? "גבעת חלפון". סרט גאוני. מילה אהובה: מילה אחת? אני אוהבת לדבר... קבוצת ספורט אהובה: אין.. לא ממש מתעניינת בספורט. חודש אהוב: ינואר, כי זה היומולדת שלי, ולפעמים יש שלג אז זה בכלל מוצלח. שחקנית אהובה: ג'וליה רוברטס שחקן אהוב: פעם שלישית בשאלון הזה - בראד פיט. אתר אהוב: אין משהו ספציפי... בדיחה: אני לא מהאנשים שזוכרים בדיחות. אבל אני וחברים שלי מסוגלים לשבת שעות ולצטט מערכונים מ"ארץ נהדרת" וגם של "הגשש החיוור" תחנת רדיו: גלגל"צ (נדוש... אני יודעת) חדר בבית: פינת האוכל, היא מאוד נעימה לשבת בה אחה"צ / לפנות ערב ולהסתכל בנוף. ההופעה הכי טובה שראיתי: ever? ריקוד: בלט קולברג. הופעת רוק: רדיוהד תוספת לפיצה: עגבניות ארץ: הולנד עיר: לונדון (אני יודעת שזה לא בהולנד...) אגם: חכו כמה חודשים, אני אחזור עם חוויות מהאגמים בסקנדינביה... ים: ים סוף (אבל בסיני, לא באילת..) ריח: וניל, או ריח של סבון/דיאודורנט של בנים... רעש: רעש אהוב? אני לא אוהבת רעש אוניברסיטה: אין לי אונ' אהובה.. עדיין.. בעד / נגד להרוג אנשים: נגד, מן הסתם עישון אצל בני עשרה: ממש ממש לא רצוי, בייחוד שזה לרוב נובע מהתלהבות ורצון להיות מאגניבים, וחבל. אני התחלתי לעשן ממש מאוחר, ואני גם מעשנת ממש מעט ולא מכורה... אני מניחה שאם הייתי מתחילה קודם, הייתי גם מתמכרת. ב- 24 שעות האחרונות: הייתה לך שיחה רצינית: כן חיבקת מישהו: כן בכית: כן צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו: אוכל לבית זה נקרא? הייתי ליד השוק אז החלטתי לחסוך לאמא קצת מהקניות מחר.. הסתפרת: לא הרגשת טיפש: לא דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן התגעגעת למישהו: כן האם אי פעם... עישנת: כן שתית אלכוהול: כן עישנת מריחואנה: לא. שיחקת מונופול: כן נישקת מישו : מן הסתם התגעגעת למישהו: מן הסתם בכית בסרט: ברור חשבת שאת הולכת למות: לא ממש נכשלת במקצוע: כן רצית להיות המין השני: זה קצת מסקרן, אבל לא הייתי רוצה להתחלף לנצח. אולי רק ליום. התחרטת על דברים שעשית: כן עשית אמבטית קצף: ברוווור! הייתה לך תאונת דרכים: כן, אבל רק קלה, ולא כשאני נהגתי רכבת על פיל: לא
נשארת ער כל הלילה: כמובן פחדת מהחושך: לא שיקרת: כן עברת על החוק ונתפסת: נידפקתתם?? לא האם אתה חושב שאתה... מצחיק: כן חברותי: כן אהוב: כן (או לפחות יש לקוות
) דואג: כן חמוד: לפעמים
וסתם... מה השעה עכשיו: 21:35 בערך כחול או אדום: can't choose.. תפוח או בננה: בננה תפוז או קלמנטינה: תפוז!!! קולה או מים: אני מכורה לדיאט קולה. אבל מים הרבה יותר בריא.. סתיו או אביב: סתיו חורף או קיץ: לרוב אני מעדיפה את החורף אבל אוהבת גם את הקיץ רעש אחרון ששמעת: אני שומעת מוזיקה, זה נחשב? ג'ינס או שרוול: ג'ינס סנדל או נעל: נעל טלויזיה או מחשב: מחשב. יותר אופציות. הראל סקעת או מויאל: סקעת כוכב נולד 1 או 2: לא ראיתי את כוכב נולד 1 פרוייקט וואי 1 או 2? לא ראיתי אף אחד משניהם, שניהם מעאפנים.

ballet20

New member
עונה

כיתה: מסיימת תואר ראשון. מצליחה: ב"ה מסיימת בהצטיינות (מילגות!מילגות!) מזל: קשת. מ ידת נעליים:39 גובה 1:70 צבע שיער :חום צבעת פעם את השיער: לכל צבע אפשרי נראה לי פירסינג: אין, אני סולידית
קעקועים:כנ"ל מספר מזל:אין מאמין באלוהים:לא שטן:לא שלום: כן גשר:לא משקפיים:לא כשאני אהיה גדולה: אני כבר גדולה...לעסוק במחקר. אם הייתי יכולה להיות מישהו אחר:מלכת אנגליה אני לא חוצפנית. רכבת: מעולה, בזכותה אני מסיימת את התואר
אהבה ממבט ראשון: אני רומנטיקנית, ברור שכן אהבה בין הומואים ולסביות: שיהיה להם בכיף הכי חתיך:טום קרוז (איזה זקנה אני) הכי מוזר: בחור אחד שמציק לי באוניברסיטה כבר שלוש שנים הכי נשמה: חברות שלי חיה אהובה: החתולה שלי תכונה טובה: משקיענות תכונה רעה: ביקורתיות לישון או לקום: לישון, ברור שלישון קרמבו וניל שיר שמזכיר לי את האדם שאני אוהבת: ne me quite pas הדברים האחרונים שעשיתי: ללמוד ולראות טלויזיה סרט מושכר שראיתי: מלחמת הכוכבים הראשון שיר ששמעתי: somewhere only we know שיר שנתקע לי בראש:speed of sound דיסק אחרון שקניתי:Joss Stone סרט בקולנוע: לא ראיתי שנים...פגוש תפוקרס האיש שהתקשרתי אליו: יעלי חברה טובה שלי האיש שהתקשר אליי: עידו חבר שלי מהלימודים הדבר הראשון שעושה בבוקר: מכבה את השעון.... הדבר האחרון בלילה: קוראת ספר את מי הייתי לוקחת לאי בודד: את החתולה שלי of course אם היתי חיה: הייתי חתול תחביבים: לקרוא, לרקוד, לצייר, לנגן שפות: אנגלית צרפתית גרמנית אדם של :יום מה הכי חשוב לי: כנות ממה אני הכי פוחדת: שיקרה משהו רע לחברים או למשפחה שלי הפנטזיה לי: חיים שלווים ומאושרים (משעמם ובורגני אני יודעת) רגישה לדיגדוגים: מאוד... על מה אני חושבת כשאני הולכת לישון: דברים טובים ורעים שמחכים לי מחר מקום אהוב לחופשה: אנגליה יש לי שם משפחה ואני מתגעגעת אליהם טעם גלידה אהוב: cookies n cream ממתק אהוב: הכל חטיף אהוב: כנ"ל מכונית: פתוחה.... שיעור: פילוסופיה וריקוד
חג:שבועות צבע:ורוד שם לבת: אמילי שם לבן: גיא תכנית אהובה בטלוויזיה: eastenders בbbc דיסק אהוב: האחרון של אנסטסיה דברים אהובים: נעלי ריקוד, הספרים שלי מגזין: elle סרט לועזי:צלילי המוזיקה- יודעת אותו בע"פ סרט ישראלי: הלהקה מילה אהובה: כיוצא באלה קבוצת ספורט אהובה: מנצ'סטר יונייטד חודש אהוב: דצמבר יש לי יומולדת שחקנית אהובה: יבגניה דודינה מגשר שחקן אהוב:ישראל דמידוב אתר אהוב: של האוניברסיטה כשיש ביטולי שיעורים
בדיחה:ין לי תחנת רדיו: 88fm חדר בבית: מטבח ההופעה הכי טובה שראיתי: של מרס קנינגה בלודנון. אדיר! תוספת לפיצה: אננס עיר:לונדון ארץ:אנגליה אגם:כינרת? ריח: של תפוזים אוניברסיטה: ת"א- זה הבית שלי וכנראה לעוד הרבה זמן... נגד להרוג אנשים עישון אצל בני עשרה:עדיף שלא היתה לי שיחה רצינית צחקתי, לא בכיתי חיבקתי מישהו גרמתי למישהו לצחוק קניתי מלא דברים לא הרגשתי טיפשה אי פע...אלכוהול:כן עישון:כן מריחואנה:גם כן מונופול:ברור נישקתי מישהו:כן התגעגעתי למישהו:כן נכשלת במקצוע: כן אבל הצלחתי במועד ב אז אני לא יודעת אם זה נחשב בכית בסרט:כל הזמן! חשבת שאת הולכת למות:כן רצית להיות המין השני:לא התחרטתי על דברים שעשיתי:כן עשיתי אמבטיית קצף נשארתי ערה כל הלילה היתה לך תאונת דרכיםף אסור לענות על זה!!! רכבת על פיל:עדיין לא, נשמע מגניב פחדת מהחושך:כן בילדותי ערבת על החוק ונתפסת:לא שיקרת:כן לצערי נידפקתתם?כן האם אני חושבת שאני: מציחקה:כן חברותית:כן אהובה:אני מקווה שכן! דואגת:כן חמודה:כן השעה:21:30 כחול או אדום:אדום תפול או בננה:בננה תפוז או קלמנטינה:תפוז קולה או מים:קולה סתיו או אביב:אביב חורף או קיץ:חורף רעש אחרון ששמעתי:החתולה שלי, שוב ג'ינס או שרוול:ג'ינס סנדל או נעל:סנדל טלויזים או מחשב: מחשב סקעת או מויאל:סקעת כוכב נולד 1 או 2:1 פרוייקט ווי: לא ראיי אף אחד מהם

ליזיגי

New member
אנייי ../images/Emo13.gif

כיתה: עולה לי' מצליח בביצפר: הא
לא הבנתי את השאלה... מזל: עקרב
מידת נעליים: 37 גובה: 1.60 צבע שיער: חום בהיר צבעת פעם את השיער: לאלא.. אבל בא לי לצבוע
באיזה צבע: לשחור או חום יותר כהה... פירסינג: אין, וגם לא יהיה
למרות שבלשון זה משהו בסט ... קעקועים: אין מספר מזל: 7 מאמין באלוהים: בטח שטן: לאאא שלום: לדעתי בחיים לא יהיה
אבל אפשר לנסות יש לך גשר: לא יש לך משקפיים/עדשות מגע: לא מה תרצה להיות כשתהיי גדולה: תרצה להיות כשתהיי גדולה
עברית שפה יפה
אמממ אין לי מושג עדיין.. זה עוד רחוק ממני
אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם: בעורף אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית: המורה שלי לבלטטט וולארי
היא פשוט מדהימה האם אתה חושב שאתה חוצפן: לא ממש מה דעתך על רכבת: חחח אחלה של דבר
אלא אם כן זה בגרביון שעלה 80 ש"ח ואז זה לא נחמד אהבה ממבט ראשון: אפשרי לדעתי אהבה בין הומואים ולסביות: הכי טוב
הכי חתיך: מממ .. בראד פיט
חח תשובה רגילה .. וואלה לא יודעת הכי מוזר: אמממ ... הכי נשמה: אמממממממממ חיה אהובה: כלב..
<מעניין אם יש כזה סימן, כי פשוט זה לא נכנס לי לדף של הסימנים> תכונה טובה: לא יודעת
תכונה רעה: שאני יותר מידי שתלטנית לפעמים ... קור או חום: קור
ורק קוררר לישון או לקום: לקום ברורור
ובובובוקר טוב קרמבו וניל או שוקו: וניל ... איכס שוקו
שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת: אין לי ... הדברים האחרונים שעשית: סרט מושכר שראית: אמממ וואי אני לא זוכרת.. נראה לי ברוס הגדול מכולם
סרט בקולנוע: שרק 2 נראה לי ... שיר ששמעת: מה נעשה מה נעשה.. של הדג נחש השיר שנתקע לך בראש: מה נעשה מה נעשה
דיסק שקנית: אני לא קונה דיסקים
אבל מוניקה סקס היה האחרון הדיסק ששמעת: איזה דיסק?! דיסק שידיד שלי צרב לי האיש שהתקשרת אליו: אמא האיש שהתקשר אלייך: אמא
מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר: הולכת לעשות פיפי
מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון: הולכת לעשות פיפי
את מי היית לוקח איתך לאי בודד: את ידיד שלי אם הית חיה, איזו חיה את היית בוחרת להיות, ולמה: כלב, כי זו החיה הכי מדהימה שיש ... תחביבים: לרקוד, חברים, צופים
וזה בערך החיים שלי איזו שפות אתה מדבר: עברית, אנגלית וטיפה ערבית
אתה בן אדם של לילה או של יום: לילה .... רגיש לדיגדוגים: כןן מה הדבר הכי חשוב לך? לרקוד
ממה אתה הכי פוחד: להיות לבד...
הפנטזיה שלך: אין לי
אני צריכה לחשוב על זה ... מממ על מה אתה חושב בדרך כלל שאתה הולך לישון: על חברים שלי .. המקום האהוב על חופשה: יער חרווובית
חחח מחנ"ק של הצופים טעם גלידה אהוב: וניל עוגיות ממתק אהוב: אגוזיייי חטיף אהוב: ביסלי פיצה מכונית: אני לא מכירה
שיעור: ספורט חג: פסח, כי אוכלים מצות עם שוקולד
צבע: כתום וירוק שם לבת: עומר ורומי.. וואו אילו שמות מהממים
שם לבן: צדוק
טחחח סתאאאם.. אמממ יהלי זה יפה תוכנית אהובה בטלויזיה: חבריםםםםםםם דיסק אהוב: דברים אהובים: מגזין: אני לא קוראת מגזינים ... חח לא יוצא לי מכונית: כבר אמרתי שאני לא מכירה
סרט לועזי אהוב ולמה? אם מלך האריות נחשב לועזי ...
וזה מרגש אותי כל פעם מחדש סרט ישראלי אהוב ולמה? אין לי .. מילה אהובה: פינה
זו כזו מילה מצחיקה
קבוצת ספורט אהובה: טחחח אין לי חודש אהוב: מרץ שחקנית אהובה: ג'ניפר אניסטון שחקן אהוב: מתיו לה בלאנק אתר אהוב: תפוז
בדיחה: אממ אני גרועה בזה ... טוב נו אין לי
תחנת רדיו: גלגל"צ חדר בבית: הא
כן יש ...
ההופעה הכי טובה שראיתי: של להקת המחול פרסקו המדהימההה תוספת לפיצה: בולגרית ועגבניות ארץ: ישראל כמובן עיר: ירושלים
אגם: ים: ריח: רעש: אוניברסיטה: בעד / נגד להרוג אנשים: חס וחסה
עישון אצל בני עשרה: נגד ב- 24 שעות האחרונות: הייתה לך שיחה רצינית: לא
חיבקת מישהו: כן בכית: כן צחקת: כןכן גרמת למישהו לצחוק: אכן קנית משהו: מממ לא .. אהה בעצם קניתי ארטיק
הסתפרת: לא הרגשת טיפש: כל הזמן דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן התגעגעת למישהו: כן .... האם אי פעם... עישנת: לאלא שתית אלכוהול: כן... עישנת מריחואנה: לא שיחקת מונופול: ברורו
ועדיין חייבים לי 200 ש"ח
נישקת מישו : כן התגעגעת למישהו: כן בכית בסרט: כן, מלך האריות
חשבת שאת הולכת למות: נפשית או פיזית
טוב נו בעצם שניהם הרגשתי נכשלת במקצוע: כן, של"ח ומתמטיקה רצית להיות המין השני: כל הזמן
התחרטת על דברים שעשית: כל הזמן... עשית אמבטית קצף: לאאא... הייתה לך תאונת דרכים: חס וחסה ... אבל פעם עלתה לי מכונית על הרגל רכבת על פיל: לא נשארת ער כל הלילה: כן פחדת מהחושך: כן, כשהייתי קטנה..
שיקרת: כן
עברת על החוק ונתפסת: לא נראה לי נידפקתתם?? הא
מאיזו בחינה
האם אתה חושב שאתה... מצחיק: לא
חברותי: כן אהוב: לא יודעת
דואג: תלוי למי
חמוד: גם תלוי למי
וסתם... מה השעה עכשיו: 23:10 כחול או אדום: כחול תפוח או בננה: תפוח תפוז או קלמנטינה: איכייייכס .... אבל שיהיה קלמנטינה קולה או מים: מים ברורור
סתיו או אביב: אביב חורף או קיץ: חורף רעש אחרון ששמעת: של המכבייה המעפנה הזו
ג'ינס או שרוול: ג'ינס סנדל או נעל: ?!?! נעל טלויזיה או מחשב: מחשב הראל סקעת או מויאל: סקעת, שיהיה כוכב נולד 1 או 2: 1
איכסה ה-2 ... וה-3 בכלל פרוייקט וואי 1 או 2? אין לי מושג בחיים שלי לא ראיתי את זה ... הסוףףףףףףף

טוב אז בתור חדשה פה אני אענה על השא

קצת ארוך, אבל מאוחר ומשעמם אז זה משרת את המטרה. כיתה: סיימתי יא מצליח בביצפר: בהחלט מזל: דגים מידת נעליים: 35 גובה: 1.60 (למען האמת זה 1.59 בהכחשה. פשוט גובה מעצבן) צבע שיער: חום אדמוני צבעת פעם את השיער: כן, לחום קצת יותר אדמוני, וגם פעם עשיתי גוונים בלונדיניים. לקראת החורף אני רוצה לצבוע לשחור סיני. באיזה צבע: כבר עניתי. פירסינג: חלילה וחס. קעקועים: זה אחלה דבר, אבל לא עשיתי ולא נראה לי שאעשה בזמן הקרוב. מספר מזל: 2 מאמין באלוהים: לא במובן הרגיל. מאמינה בישות עליונה כלשהי. שטן: בולשיט. אבל נחמד :) שלום: אולי יהיה בסוף. יש לך גשר: לא יש לך משקפיים/עדשות מגע:ושוב לא מה תרצה להיות כשתהיי גדולה: יותר מידי דברים. מורה לבלט או חוקרת אסטרופיסיקה או צלמת מקצועית או זמרת ועורכת עיבודים מוסיקליים או אשת טלויזיה או עיתנואית או מאפרת על... אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם: על הפטמות. אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית: הייתי רוצה להיות איינשטיין. האם אתה חושב שאתה חוצפן: ממש לא. מה דעתך על רכבת: המצאה גאונית. צריך לפתח יותר את עניין הרכבות בארץ. אהבה ממבט ראשון: כן, רומנטיקנית חסרת תקנה שכמותי... אהבה בין הומואים ולסביות: אם זה מה שעושה להם את זה... הכי חתיך: שרירי, לא רזה מידי, שיער שטני, לא גבוה מידי, עיניים ירוקות עמוקות, קול סקסי. הכי מוזר: לשמוע את השכנה שרה במקלחת בשעה 4 לפנות בוקר. הכי נשמה: לרקוד. ולנגן. חיה אהובה: הכלבה שלי תכונה טובה: אמיתית וכנה תכונה רעה: ביישנית מידי, מתעצבנת מהר קור או חום: פושר :) אבל אם כבר אז קור. לישון או לקום: לישון. מישהו אמר אחרת? קרמבו וניל או שוקו: לא אוהבת קרמבו. שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת: wish you were here של פינק פלויד הדברים האחרונים שעשית: סרט מושכר שראית: משפחת סופר על סרט בקולנוע: אושן 12 שיר ששמעת: Deathsone- Apocalyptica השיר שנתקע לך בראש: Strawberry Fields- Beatles דיסק שקנית: Blackfield הדיסק ששמעת: איזה דיסק?! One Plus One is One- Badly Drawn Boy האיש שהתקשרת אליו: חבר שלי האיש שהתקשר אלייך: חבר שלי מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר: שמה קרם עיניים (יש לי שקים ממש מפחידים מתחת לעיניים כשאני קמה) מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון: אומרת לילה טוב לחבר שלי (גם אם הוא לא באמת שם) ולכלבה שלי. את מי היית לוקח איתך לאי בודד: את חבר שלי :) (זה מתחיל לחזור על עצמו) אם הית חיה, איזו חיה את היית בוחרת להיות, ולמה: צפרדע, כדי שאני אוכל לחיות גם במים וגם ביבשה. תחביבים: מוסיקה (להקשיב, לנגן וליצור), מקינטוש, צילום, עריכת וידאו, ריקוד (מן הסתם), אסטרופיסיקה, מתמטיקה (בעיקר תורת המספרים), היסטוריה. איזו שפות אתה מדבר: עברית, אנגלית, ערבית, איטלקית (אדבר 10 שפות עד גיל 30. אתם עוד תראו!) אתה בן אדם של לילה או של יום: לילה לילה לילה רגיש לדיגדוגים: מאוד מה הדבר הכי חשוב לך? שיהיה לי את הזמן שלי עם עצמי. ממה אתה הכי פוחד: מהמוות הפנטזיה שלך: לגור בדירת 360 מעלות בראש מגדל, עם מיטה עגולה וסטודיו משלי, ופסנתר כנף, עם האיש שאני אוהבת. על מה אתה חושב בדרך כלל שאתה הולך לישון: על חיבוקים :) המקום האהוב על חופשה: איטליה, לונדון, אירלנד. טעם גלידה אהוב: שוקולד, סורבט תות ממתק אהוב: טורטית (ישן וטוב) וקליק כריות. חטיף אהוב: ביסלי גריל (קלאסיקה), דובונים ואפרופו מכונית: אלפא 147 (הלוואי) שיעור: בעע חג: שבועות (מאכלים טעימים) צבע: סגול עמוק שם לבת: נעמי שם לבן: עידו תוכנית אהובה בטלויזיה: לא רואה טלויזיה דיסק אהוב:Apocalyptica דברים אהובים: לשמוע מוסיקה טובה בפול ווליום, חיבוקים, ציוץ של ציפורים, יקיצה טבעית, להצליח משהו אחרי שאני עובדת עליו ממש קשה. מגזין: זמן דיגיטלי מכונית: אלפא 147. כבר אמרתי. סרט לועזי אהוב ולמה? פורסט גאמפ. טום הנקס הוא אגדה (לכן "גרין מייל" הוא הבא בתור), התסריט גאוני, הדמות מרתקת והפסקול מצויין. סרט ישראלי אהוב ולמה? הכוכבים של שלומי. ככה. מילה אהובה: תשוקה. מילה שמביעה את עצמה. קבוצת ספורט אהובה: לא בקטע. חודש אהוב: אין כזה. שחקנית אהובה: אנג'לינה ג'ולי (היא פשוט נורא יפה) שחקן אהוב: טום הנקס אתר אהוב: dance.net בדיחה: אני לא אדם מצחיק. עמכם הסליחה. שלוש זקנות מדברות על סניליות. הראשונה אומרת: "אני כל-כך סנילית, שאני במקלחת ואני לא יודעת אם הרגע נכנסתי להתקלח או שכבר סיימתי." השנייה מתווכחת: "אני כל-כך סנילית, שאני קמה בבוקר ולא יודעת אם ללכת לישון או לצאת מהמיטה". רק השלישית מרגישה טוב עם עצמה: "אני בכלל לא סנילית, טפו טפו טפו" [דופקת שלוש פעמים על השולחן כנגד עין הרע] "יבוא!" תחנת רדיו: גלגלצ. אבל אני שונאת אותם. 88 הכי טוב. חדר בבית: החדר שלי :) ההופעה הכי טובה שראיתי: ירמי קפלן. בנאדם משוגע. תוספת לפיצה: תירס וזיתים ירוקים, או בולגרית ועגבניות. ארץ: בריטניה. עיר: פתח תקווה ("אני לא מאמין שאני גר בפתח תקווה!!!) אגם: כינרת?? ים: אחלה מקום. ריח: Light Blue רעש: זה דבר נורא. יופסקו השיפוצים ויושמדו אתרי השנייה לאלתר! אוניברסיטה: חשוב לחיים, וגם מעניין. בעד / נגד להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: נגד ב- 24 שעות האחרונות: הייתה לך שיחה רצינית: לא חיבקת מישהו: כן בכית: לא צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו: לא הסתפרת: לא הרגשת טיפש: כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן התגעגעת למישהו: כן האם אי פעם... עישנת: לא שתית אלכוהול: כן עישנת מריחואנה: לא שיחקת מונופול: כן (לצערי) נישקת מישו : כן התגעגעת למישהו: כן בכית בסרט: כן חשבת שאת הולכת למות: כן נכשלת במקצוע: לא רצית להיות המין השני: כן התחרטת על דברים שעשית: כן עשית אמבטית קצף: כן הייתה לך תאונת דרכים: לא רכבת על פיל: לא (אבל נשמע מגניב) נשארת ער כל הלילה: כן פחדת מהחושך: כן שיקרת: כן עברת על החוק ונתפסת: לא נידפקתתם?? אולי האם אתה חושב שאתה... מצחיק: לא כל-כך חברותי: טיפה אהוב: על מי שאני אוהבת דואג: במידה חמוד: כשצריך :) וסתם... מה השעה עכשיו: 02:38 כחול או אדום: אדום תפוח או בננה: תפוח (בננה זה פיכסה) תפוז או קלמנטינה: קלמנטינה (סתם כי לא בא לי משו גדול עכשיו) קולה או מים: תמיד מים סתיו או אביב: סתיו. יותר קרוב. חורף או קיץ: קיץ. זה עכשיו אז צריך להנות ממנו :) רעש אחרון ששמעת: המאוורר של המחשב שלי. ג'ינס או שרוול: ג'ינס סנדל או נעל: ?!?! נעל טלויזיה או מחשב: מחשב הראל סקעת או מויאל: אף אחד. די לשטויות! כוכב נולד 1 או 2: אף אחד. פיכס. פרוייקט וואי 1 או 2?כנ"ל עשיתי את זה ! הללויה!

למעלה