חהחה.
שעת התחלה: 19:48 איך קוראים לך? נטלי אם היית יכול לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? נטע הכינויים שיש לשם שלך? תותי

O) נייטלי, מילק, ז'ני הכינוי הכי אהוב? מילק האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? נוופ האם תקרא לבת/ן שלך על שמך? נוופ מזל? סרטן חיות מחמד? נוופ כיתה? עולה י'

איזה שפות אתה מדבר? עברית אנגלית ערבית ומבינה ספרדית.. בן כמה אתה? שבועיים 15

חושב שאתה יפה? נוופ החלום שלך? מממ.. חלום.. חלום.. לא יודעת.. אתה חושב שהוא יתגשם?:O מה אוהב לאכול? סלט יווני! מה אוהב לשתות? דיאט קולה בן אדם שאוהב אותך? בן הבן אדם שאתה אוהב? בן הבן אדם שאתה שונא? המורה שלי לאנגלית. אנשים שאוהבים אותך מהמין השני?ממ.. הא? רגיש לדגדוגים? יאפ אוהב את החיים או לא? הם סבירים כמה אחים? 1 קטן ומעצבן מסר לחיים? לנמיכות יש יתרונות. יש לך גשר? היה יש לך משקפיים\עדשות מגע? נוופ מה הדבר הכי חשוב לך? ממ.. המון.. פולי בעיקר. ממה אתה הכי פוחד? חושך. תמיד יהיה בחושך את כל שאר הפחדים שלי צבעת פעם את השיער? נוופ גיל שהיית רוצה להיות? 23 יש פירסינג? נוופ קעקועים? נוופ האם אתה חי את הרגע? :O לא שידוע לי יש לך סודות? כן. אתה שונא את עצמך? כן. את אוהב את כתב יד שלך? כןן הוא מגניב כ"כ ואני אפילו לא מבינה אותו

יש לך הרגלים רעים? כמו? איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? ממ.. לא מחמיאים לי :O אתה יודע לשיר? בערך. עם הקול הצפצפה שלי

אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? נוופ האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? אני צריכה קצת לשמור על הפה שלי. יש לך יומן/ג'ורנל? יאפ יש משהו שאתה מתחרט שעשית/לא עשית? כן. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לא יודעת.. למדתי המון.. התאהבת פעם? יאפ

פעם חשבת להתאבד? יום שישי :O שיקרת פעם? יאפ עשית פעם סיאנס? נוופ היית פעם בחו"ל? יאפ הסרט הכי דפוק שראית? לחסל את הליידי שחית בעירום? באמבטיה זה נחשב?

ברחת מהבית? נוופ נשארת ער כל הלילה? יאפ לא אכלת יום שלם? אוהו כמה פעמים. דיברת בטלפון כל הלילה? יאפ הרגת מישהו? לא הרגת חיה בטעות? נמלה הרגת חיה בכוונה? נמלה רצית למות? יאפ שחית /צללת עם דולפינים? נוופ קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? יאפ התקלחת יותר מפעמיים ביום? יאפ התעלפת? כן. נשברה לך שן? כן קיבלת נכשל בתעודה? נוופ רכבת על סוס? יאפ רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? לא אוהבת לרקוד. שיחקת כדורגל? כדורגל שולחן הוצאת מלא כסף על שטויות? ממתקים

הברזת מביצפר? פעם אחת! אבל רק לשעה. וגם ככה היו חזרות היית מאושר? יאפ התנצלת על משהו שעשית? אהא היית כל הלילה על המחשב? כן קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן. כדי לאכול

זכרת חלום? אהא נרדמת בשיעור? אהא העברת פתקים בשיעור? יאפ תפסו אותך? לא התעקשת על משהו מטופש? כן. שבובות שוות יותר מחיילי צעצוע

הברזת למישהו בלי להודיע? לא התחרפנת? כן. כשגיליתי שידיד שלי מעשן.. לא היה כ"כ נחמד להיות לידי באותו הזמן חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כן.. צרחת מפחד? יאפ השתמשת בסמים? נוופ נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? הרבה פעמים ראית את מגדל אייפל? נוופ ראית טיטאניק? יאפ נישקת מישהי? יאפ טסת? יאפ נסעת ברכבת? יאפ דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? נוופ דיברת בשיעור? יאפ פחדת מהחושך? עדיין. היית בבית-חולים? יאפ עשו לך תפרים? יאפ. בשפה ובמצח

אהבת מישהו כל-כך שזה גרם לך לבכות? יאפ שברת למישהו את הלב? כן.. קינאת במישהו אחר? כן.. היית גאה בעצמך? כןןן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? יאפ עשית משהו שלא חשבת שתעשה? יאפ התעלמת ממישהו בכוונה? אהא סיננת מישהו בטלפון? הרבה. ניתקת למישהו בפרצוף? אוהו רצית לצרוח ולא עשית את זה? אהא. אבל בד"כ אני עושה מה שעולה לי בראש.. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? יאפ חיבקת מישהו מפורסם? ממ.. כן!! את חברי משינה
תפסת טרמפ? נוופ. הלכת לאיבוד? כן. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? כן.. עברת ניתוח? נוופ היית על במה? יאפ ישנת מחוץ לבית? יאפ. מחר יוצאת לעשרה ימים מחוץ לבית! ישנת כל היום? נוופ חשבת שאתה משתגע? לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא היית ברדיו/טלוויזיה?נוופ היה לך חלום שחזר כמה פעמים? יאפ ב- 24 שעות האחרונות... היתה לך שיחה רצינית? יאפ חיבקת מישהו? ניאפ בכית? נוופ צחקת? יאפ גרמת למישהו לצחוק? אהא קנית משהו? קנו לי

הרגשת טיפש? כמובן דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כן.. פרידה מבן

התגעגעת למישהו\י ? אהא עכשיו... מה את לובש ברגע זה? חולצה כחולה וג'ינס קר לך או חם לך? נעים את שומע עכשיו מוזיקה? אהא עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו? מממ.. ניצן. אתה אוהב מישהי עכשיו? :O את ניצן! איפה הכי היית רוצה להיות? בטיול כבר איזה ספר את קורא? מממ.. לא יודעת.. נראה לי הארי פוטר החמישי באנגלית.. תאר איך את מרגיש כרגע ב- 5 מילים? אני מצוננת וזה מעצבן מאוד האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? יאפ האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא. אתה... מעשן סיגריות? לא! זה איכס! מה היית משנה בעצמך ? ממ.. שמנה.. אתה אוהב את איך שאתה נראה? לא. מאחר הרבה? לא אוהב את המשפחה שלך? מאוד מאוד! אוהב חורף? כןןן מבריז הרבה מבצפר? לא מדבר הרבה בטלפון? כן משתדל לאכול בריא? בריא? צריך לאכול בריא? קורא עיתון? לא מדבר עם זרים? כןן. "סקר סקר של רינה בקר"

ישן עם בובות פרווה? כןןן חזרזיר ופו והבובה שבן קנה לי מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כן.. נוהג? נוופ אוהב את הקול שלך? מאוד

הבית האחרון שהיית בו? ממ.. ניצן האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא מבינים אותי

ומיקי הוא הוכחה חיה לכך.

האם אתה סומך על אחרים בקלות? נוופ בדיחה האהובה עלייך? איש אחד הלך עם גמל לקניון. המאבטח אמר לו "מה אתה עושה? אתה לא יכול להכנס איתו" האיש הלך הביתה לקח פיתה חתך חצי ושם על האוזן של הגמל והלך איתו חזרה לקניון. המאבטח רואה אותו ואומר לו "אבל אמרתי לה שאתה לא יכול להכנס עם זה" והאיש ענה לו "מה? אתה גם תגיד לי מה לשים בפיתה?" מי הבן-אדם ... שיודע הכי הרבה עלייך? ניצן שאתה מכיר הכי הרבה זמן? חבר של ההורים שלי הכי מצחיק? ניצן הכי קרוב? ניצן מי מקשיב לבעיות שלך? ניצן וז'ני עם מי אתה רב הכי הרבה? אח שלי הדבר האחרון... הקול האחרון ששמעת? של אח שלי המקום האחרון שהיית בו? החדר של אח שלי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? ניצן השיר האחרון ששמעת? closet monster- melodys song הסרט האחרון שראית? ג'ו דירט היה יפה? אהא בקולנוע או בטלויזיה? טלויזיה הדבר האחרון שאכלת? סוכריות הדבר הכי טוב שקנית ? פולי

דיסק אחרון ששמעת? ממ.. הדיסק של אפרת גוש שיר אחרון שנתקע לך בראש? funeral for a friend- history מה הדבר האחרון שהדפסת? מכתב לענק של אח שלי אדם אחרון שצעקת עליו? אח שלי.. כי הוא לא שמע אותי אדם אחרון שראה אותך בוכה? ניצן שעת סיום : 20:33 אבל הייתה באמצע הפסקה של חצי שעה כי עזרתי לאח שלי