שאלון

below the bed

New member
שאלון

שעת התחלה: 20:20 איך קוראים לך? אייל אם היית יכול לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? האממ לא יודע הכינויים שיש לשם שלך? בסטר.סטיץ'.פטריק.בוב הכינוי הכי אהוב? בסטר האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא האם תקרא לבת/ן שלך על שמך? לא מזל? בתולה. חיות מחמד? 3חתולים כלבה ודגים כיתה? ח' איזה שפות אתה מדבר? צרפתית עברית אנגלית בן כמה אתה? עוד חודשיים 14 חושב שאתה יפה? האמ תשאלו את עצמכם החלום שלך? שאני ישאר אופטימי כמו שאני =] אתה חושב שהוא יתגשם? למה לא ? חח מה אוהב לאכול? המבורגר! מה אוהב לשתות? פאנטה שוקטה בן אדם שאוהב אותך? חברה שלי =] הבן אדם שאתה אוהב? חברה שלי =] הבן אדם שאתה שונא? המנהלת הנאצית שלי אנשים שאוהבים אותך מהמין השני?האמ .. לא יודע .. לא הבנתי רגיש לדגדוגים? כן ! אוהב את החיים או לא? מאוד =] כמה אחים? 2 אחים תאומים מסר לחיים? אופטימיות זה טוב ! יש לך גשר? לא. יש לך משקפיים\עדשות מגע? לא. מה הדבר הכי חשוב לך? לעשות לאחרים טוב=] ממה אתה הכי פוחד? לא להצליח בעתיד שלי צבעת פעם את השיער?כע =] ורוד .כחול . אדום . סגול .בלונדיני.. הרבה צבעים.. גיל שהיית רוצה להיות? כל גיל שאפשר לעשות בו קעקועים פירסינג ולשתות בירה =] יש פירסינג? כע =] קעקועים? כע =] האם אתה חי את הרגע? =\ יש לך סודות? לא אתה שונא את עצמך? לא את אוהב את כתב יד שלך? לא יש לך הרגלים רעים?לא איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? אני אוהב\ת תשער שלך =] אתה יודע לשיר? לא אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? אני כבר עכשיו מחובר האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? האמ.. לא.. יש לך יומן/ג'ורנל? ישראבלוג יש משהו שאתה מתחרט שעשית/לא עשית? כן. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לא לבגוד באמון שאנשים נותנים בי. התאהבת פעם? כן. פעם חשבת להתאבד? בחיים לא ! שיקרת פעם? כע עשית פעם סיאנס? כע אבל בצחוקים כזה . ניסינו לדבר עם השערות בבית שחי של אלוויס היית פעם בחו"ל? כן. הסרט הכי דפוק שראית? אוושן 12 שחית בעירום?כע ברחת מהבית?כע נשארת ער כל הלילה? כע לא אכלת יום שלם? כע דיברת בטלפון כל הלילה? כע הרגת מישהו? לא הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? לא רצית למות? לא שחית /צללת עם דולפינים? לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? כע התקלחת יותר מפעמיים ביום? כע התעלפת? לא. נשברה לך שן? לא. קיבלת נכשל בתעודה? כע והרבה =] רכבת על סוס?כע רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כע שיחקת כדורגל? כע הוצאת מלא כסף על שטויות? כע הברזת מביצפר? יום לימודים שלם? לא. שיעורים בודדים?כע היית מאושר? כע התנצלת על משהו שעשית? כע היית כל הלילה על המחשב? כע קמת באמצע הלילה סתם ככה? כע זכרת חלום? כע נרדמת בשיעור? כע העברת פתקים בשיעור? כע תפסו אותך? כע התעקשת על משהו מטופש? כע הברזת למישהו בלי להודיע? כע התחרפנת?אהא.. חח חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? הא? צרחת מפחד? כע!!חחח השתמשת בסמים? כמעט אבל לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כע ראית את מגדל אייפל? כע אני צרפתי אתם יודעים.. ראית טיטאניק? כע נישקת מישהי? כע טסת? כע נסעת ברכבת? כע דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? כע דיברת בשיעור? כע פחדת מהחושך? כע היית בבית-חולים? כע עשו לך תפרים? לא אהבת מישהו כל-כך שזה גרם לך לבכות? כע שברת למישהו את הלב? כע קינאת במישהו אחר? כע היית גאה בעצמך? כע הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כע עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כע התעלמת ממישהו בכוונה? כע סיננת מישהו בטלפון? כע ניתקת למישהו בפרצוף? כע רצית לצרוח ולא עשית את זה? כע אמרת למישהו שאתה שונא אותו? כע חיבקת מישהו מפורסם? כע תפסת טרמפ? לא. הלכת לאיבוד? כע ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? כע עברת ניתוח? לא היית על במה? כע ישנת מחוץ לבית? כע ישנת כל היום? כע חשבת שאתה משתגע? כע סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כע היית ברדיו/טלוויזיה?כע היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כע ב- 24 שעות האחרונות... היתה לך שיחה רצינית? כע חיבקת מישהו? כע בכית? לא. צחקת? כע גרמת למישהו לצחוק? כע קנית משהו? כע הרגשת טיפש? כע דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כע התגעגעת למישהו\י ? כע עכשיו... מה את לובש ברגע זה? חולצה של מנסון וגינס 3\4 קר לך או חם לך? חם למעלה קר למטה את שומע עכשיו מוזיקה? כע עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו? עם מרי ( חברה שלי ) אתה אוהב מישהי עכשיו? מישהי? חברים שלי =] וחברה שלי =] איפה הכי היית רוצה להיות?אשדוד איזה ספר את קורא? YAKOZA ARTS תאר איך את מרגיש כרגע ב- 5 מילים? אני מתגעגע לחברה שלי מאוד האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? כע האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא. אתה... מעשן סיגריות? לא! מה היית משנה בעצמך ? להזרות.. קצת=] אתה אוהב את איך שאתה נראה? כע מאחר הרבה? לא אוהב את המשפחה שלך? מאוד =] אוהב חורף? מאוד! מבריז הרבה מבצפר? כן מדבר הרבה בטלפון? כע משתדל לאכול בריא? לא... קורא עיתון? כע מדבר עם זרים? כע ישן עם בובות פרווה? כע מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כע נוהג? לא. אוהב את הקול שלך? לא הבית האחרון שהיית בו? הבית שלי האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? ככה ככה האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בדיחה האהובה עלייך? לא זוכר מי הבן-אדם ... שיודע הכי הרבה עלייך? מרי&האקסית שלי שאתה מכיר הכי הרבה זמן? אמא ואבא? הכי מצחיק? סחף הכי קרוב? מרי מי מקשיב לבעיות שלך? מרי & אמא עם מי אתה רב הכי הרבה? אמא ואבא והאקסית שלי הדבר האחרון... הקול האחרון ששמעת? של הסולן של דאיוסד המקום האחרון שהיית בו? החדר שלי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? מרי השיר האחרון ששמעת? THE USED-BLUE AND YELLOW הסרט האחרון שראית? ערוצים של זעם היה יפה? כע בקולנוע או בטלויזיה? קולנוע הדבר האחרון שאכלת? בשר ... הדבר הכי טוב שקנית ? גיטרה שלי =] דיסק אחרון ששמעת? BLINK 182 שיר אחרון שנתקע לך בראש? LETTER KILLS-HOLD MY HEART מה הדבר האחרון שהדפסת? רשימת קניות ?. אדם אחרון שצעקת עליו? אבא שלי ... אבל זה בגלל שהייתי בקומה הראשונה והוא בשניה אז הוא צעק שאני ישמע אדם אחרון שראה אותך בוכה? מרי. שעת סיום : 20:44

אוי זה ארוך

שעת התחלה: 20:59 איך קוראים לך? סתיו אם היית יכול לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? מאי הכינויים שיש לשם שלך? סתווע,סתבי,ביא'ץ,קקה, הכינוי הכי אהוב? סתווע האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא האם תקרא לבת/ן שלך על שמך? לא מזל? דלי חיות מחמד? כלב ו2 חתולים כיתה? ח' איזה שפות אתה מדבר? עברית,אנגלית,ספרדית, בן כמה אתה? 14 וחצי חושב שאתה יפה?לא יודעת לא חשבתי על זה אף פעם החלום שלך? להיות חכמה אתה חושב שהוא יתגשם? לא): מה אוהב לאכול? מנגו
מה אוהב לשתות? קולה בן אדם שאוהב אותך? לא יודעת הבן אדם שאתה אוהב? את החברות שילי הבן אדם שאתה שונא?את כל המורים שלי אנשים שאוהבים אותך מהמין השני?מממ בתור ידידה רגיש לדגדוגים? כן מאוד עד כדי תגובות אגרסיביות אוהב את החיים או לא? נממ לפעמיים כמה אחים? 1 גדולה וזה מספיק! מסר לחיים? תשתו הרבה מים יש לך גשר? לא. יש לך משקפיים\עדשות מגע? לא. מה הדבר הכי חשוב לך? חברות\חברים ממה אתה הכי פוחד? אני לא מפחדת מכלום צבעת פעם את השיער?כן ,בלונד,חום,פסים אדומים וכחולים גיל שהיית רוצה להיות? 15!! יש פירסינג? היה לי נזם ז"ל הוא מת ועכשיו הוא בגהנום קעקועים? לא): האם אתה חי את הרגע? יותר מדי יש לך סודות? יאפ אתה שונא את עצמך? לפעמים את אוהב את כתב יד שלך? חח לא יש לך הרגלים רעים?כן איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? איזה עניים יפות יש לך חמודה,מה זה השער הזה?( כן אני לוקחת את זה כמחמאה) אתה יודע לשיר? לפעמים אני חושבת שכן ואנשים צריכים להגיד לי בנימוס שלא אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? בטח אני אדם חברותי ביותר האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? כן לפעמים אני סובלת מעודף אנרגייה ואני עושה דברים מטומטמים ביותר (להסניף חרדל) יש לך יומן/ג'ורנל? ישראבלוג יש משהו שאתה מתחרט שעשית/לא עשית? כן די הרבה מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? אנשים זה לא מה שאתה חושב חבוב התאהבת פעם? לא פעם חשבת להתאבד? רק חשבתי לא התכוונתי באמת שיקרת פעם? כן חוחויי עשית פעם סיאנס? כן חחח אני באמת האמתי לזה(סילי גרל) היית פעם בחו"ל? כן הרבה הסרט הכי דפוק שראית? נממ לא יודעת ראיתי הרבה שחית בעירום?באמבטיה זה נחשב? ברחת מהבית? חח כן אבל שהייתי ילדה נשארת ער כל הלילה? כן זה קורה כל יום שישי לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן הרגת מישהו? דרסתי זיקית עם אופניים(זה לא היה בכוונה) הרגת חיה בטעות? כן זיקית וקן נמלים הרגת חיה בכוונה? נמלים רצית למות? כן שחית /צללת עם דולפינים? לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא אני קמצנייה התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן התעלפת? לא נשברה לך שן? חח כן נישברו לי 2 למזלי זה היה שיני חלב קיבלת נכשל בתעודה? חוחויי הרבה רכבת על סוס? כן היה לי פעם סוס פוני(חלום של כל ילד אמריקאי) רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? חחח כן שיחקת כדורגל? כן הוצאת מלא כסף על שטויות? כן הברזת מביצפר? יום לימודים שלם? לא. שיעורים בודדים?יותר מדי היית מאושר? ברור התנצלת על משהו שעשית? אממ לא שזכור לי היית כל הלילה על המחשב? לא חושבת קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום? יאפ נרדמת בשיעור? חח כן העברת פתקים בשיעור? יאפ תפסו אותך? זה היה שליף אז זה היה יותר גרוע התעקשת על משהו מטופש? כן הברזת למישהו בלי להודיע? לא התחרפנת?כן זה קורה לי כל הזמן! בעות מאוחרות חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? אממ כן צרחת מפחד? יאפ השתמשת בסמים? לא אבל הסנפתי חרדל נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? אני חושבת שכן ראית את מגדל אייפל? כן פעמיים ואני שונאת אותו הלוואי וימות! ראית טיטאניק? כן נישקת מישהי? כן טסת? הרבה נסעת ברכבת? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? תמיד דיברת בשיעור? מי לא? פחדת מהחושך? לא היית בבית-חולים? כן עשו לך תפרים? כן אהבת מישהו כל-כך שזה גרם לך לבכות? לא שברת למישהו את הלב? לא שידוע לי קינאת במישהו אחר? כן היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? לא זוכרת עשית משהו שלא חשבת שתעשה? יאפ התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? מה זה לסנן? ניתקת למישהו בפרצוף? חוחויי כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? לא חושבת אני צורחת כל הזמן אמרת למישהו שאתה שונא אותו? יאפ הרבה פעמים חיבקת מישהו מפורסם? לא אני לא נוהגת לחבק אנשים זרים תפסת טרמפ? לא הלכת לאיבוד? חח כן ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? לא עברת ניתוח? כן היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן ישנת כל היום? כע חשבת שאתה משתגע? כע סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא חושבת היית ברדיו/טלוויזיה?כע היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כע ב- 24 שעות האחרונות... היתה לך שיחה רצינית? לא חיבקת מישהו? כע בכית? לא צחקת? כע גרמת למישהו לצחוק? כע קנית משהו? כע הרגשת טיפש? כע דיברת עם מישהו שאתה אוהב? לא התגעגעת למישהו\י ? לא עכשיו... מה את לובש ברגע זה? החולצה הענקית של קורט קובייןומכנס בוקסר עם חתול מת4 קר לך או חם לך? חם ליי בעע את שומע עכשיו מוזיקה? כע עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו? עם כל החבר'ה אתה אוהב מישהי עכשיו? מישהי? את כל החברים שלי איפה הכי היית רוצה להיות?ת"א איזה ספר את קורא? לא קוראת תאר איך את מרגיש כרגע ב- 5 מילים? משעמם לי וחם לי האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? כן האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא. אתה... מעשן סיגריות? לא מה היית משנה בעצמך ? לצבוע עוד פעם זה אני לא מרוצה ממנו אני רוצה שער ירוק!! אתה אוהב את איך שאתה נראה? לא מתלוננת מאחר הרבה? לא אוהב את המשפחה שלך? לפעמים אוהב חורף? כע העונה האהובה עליי מבריז הרבה מבצפר? כן מדבר הרבה בטלפון? כע משתדל לאכול בריא? לא... קורא עיתון? ראש 1 מדבר עם זרים? שיוצא לי ישן עם בובות פרווה? לא מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כע נוהג? לא. אוהב את הקול שלך? כן יש לי קול צרוק וצפצפני הבית האחרון שהיית בו?בית שילי האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא תמיד האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בדיחה האהובה עלייך? אין כל כך אני לא צוחקת מבדיחות מי הבן-אדם ... שיודע הכי הרבה עלייך? עינב החברה הכי טובה שלי שאתה מכיר הכי הרבה זמן? נממ הייתי אומרת אמא ואבא אבל אני לא מכירה אותם לעומק אז את ידידתי הוותיקה דנה הכי מצחיק? עינב וקמה הכי קרוב? עינב מי מקשיב לבעיות שלך? עינב עם מי אתה רב הכי הרבה? אמא ואבא הדבר האחרון... הקול האחרון ששמעת? את עצמי אני שרה(אווי לא) המקום האחרון שהיית בו? החדר שלי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? שרה ידידה שלי השיר האחרון ששמעת? korn-right now הסרט האחרון שראית? לא ראיתי סרט הרבה זמן לא זוכרת היה יפה? לא יודעת בקולנוע או בטלויזיה? הדבר האחרון שאכלת? קוקה קולה הדבר הכי טוב שקנית ? מיכנס סקוטי והדיסר צ"אק דיסק אחרון ששמעת? צ'אק שיר אחרון שנתקע לך בראש? blink182-Adam's Song מה הדבר האחרון שהדפסת? שם של שיר ששמעתי בMTV אדם אחרון שצעקת עליו? אבא שלי כי הוא עיצבן אותי מאוד!! אדם אחרון שראה אותך בוכה?תתפלאו אני לא בכיתי אף פעם ליד אנשים שעת סיום : 21:38

G i N g N i T

New member
הייתי בסוף ממש ואז זה יצא לי!../images/Emo54.gif

זנות!!!! קקי!! אין לי כוח לענות שוב!! אבל.. אוףףף אני אוהבת שאלונייייםםםםם ויצאו לי תשובות יפותתתתתת אבל לאאאא
אין לי כוח עכשיו שובבבב דיייייייייייייי מחשב זונע

EleVaTioN

New member
שאלון לפני שינה../images/Emo3.gif../images/Emo129.gif

שעת התחלה: 23:1. איך קוראים לך? אורלע אם היית יכול לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? לאדעת..למה שיקראו לי בשם אחר?
הכינויים שיש לשם שלך? אורלי, אורלע, אורלוש, אורליקה, אורליצ'י, אורליצ'קה, אורלוצ'קה ועוד ועוד
הכינוי הכי אהוב? אורלע
האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא האם תקרא לבת/ן שלך על שמך? לא!! מזל? דגים
חיות מחמד? החתולים של השכונה :] כיתה? י"א...אבל זה כבר נגמר, הידד ^^ איזה שפות אתה מדבר? עברית אנגלית ורומנית עילגת
בן כמה אתה? 17 חושב שאתה יפה? לא ממש החלום שלך? להצליח בחיים ולהיות מאושרת כל הזמן
ולהוציא כבר רישיון
אתה חושב שהוא יתגשם? מקווה מה אוהב לאכול? ממולאים של אמא הכי הרבה וגם אוכל אחר של אמא והמבורגר ופיצה
מה אוהב לשתות? קולה או שוקו בן אדם שאוהב אותך? חח לאדעת, חבר שלי
הבן אדם שאתה אוהב? חבר שלי
הבן אדם שאתה שונא? לאדעת אנשים שאוהבים אותך מהמין השני?כל ידידיי השונים אני מניחה
רגיש לדגדוגים? בהחלט אוהב את החיים או לא? כה, למה לא
כמה אחים? אין מסר לחיים? נצלו אותם הכי טוב שאתם יכולים ועם זאת שמרו על עצמכם.. יש לך גשר? לא יש לך משקפיים\עדשות מגע? לא. מה הדבר הכי חשוב לך? לא לפגוע באחרים ולהיות נחמדה כזו שאנשים אחרים יהנו בחברתי גם...לא לשנוא ולא להתעצבן ולהפגע מכל דבר קטן ולהצליח..
ממה אתה הכי פוחד? שאנשים יקרים לי ינטשו אותי צבעת פעם את השיער?לא גיל שהיית רוצה להיות? 16-17 ככה יש פירסינג? לא קעקועים? לא האם אתה חי את הרגע? משתדלת
יש לך סודות? למי לא?
אתה שונא את עצמך? רק לפעמים
את אוהב את כתב יד שלך? הוא נחמד יש לך הרגלים רעים? מקווה שלא איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים?פעם זה היה שאני דומה לרומי אבולעפיה (או איך שלא כותבים
) עכשיו זה רק שאהד אומר לי שאני יפה
אתה יודע לשיר? חח לא, אבל זה לא גורם לי להפסיק
אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? לאדעת..יכול להיות שכן יכול להיות שלא האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? יש יש.. יש לך יומן/ג'ורנל? יש יש... יש משהו שאתה מתחרט שעשית/לא עשית? לאדעת........לא חושבת מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? שזה מאוד חשוב לבדוק מתחת לאוטו ולהרים מכסה מנוע ולבדוק שאין שם חתולים לפני כל תחילת נסיעה... התאהבת פעם? בהחלט! ואני עדיין
פעם חשבת להתאבד? חשבתי, ואז גם חשבתי כמה אני אצטער על זה
שיקרת פעם? כה עשית פעם סיאנס? לא, לא מתעסקת עם דברים שאני לא מבינה היית פעם בחו"ל? יאפ הסרט הכי דפוק שראית? איזה סרט שהיה פעם בערוץ הסרטים...לאדעת מה שמו או על מה הוא רק הייתה סצנה נורא ארוכה שנמשכה לעד ומשפטים חזרו על עצמם עד אין סוף
שחית בעירום? שהייתי בת 3 אולי :| ברחת מהבית? לא נשארת ער כל הלילה? כה לא אכלת יום שלם? קרוב ליום שלם דיברת בטלפון כל הלילה? לא כל הלילה.. הרגת מישהו? חס וחלילה
הרגת חיה בטעות? חס וחלילה!!!!! זה גם אחד הפחדים שלי..ושוב..תבדקו שאין חתולים במנוע! הרגת חיה בכוונה? לאלאלאלאלא...אולי רק יתוש שעקץ אותי
רצית למות? פעם שחית /צללת עם דולפינים? לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא
התקלחת יותר מפעמיים ביום? כה התעלפת? לא. נשברה לך שן? כמעט
קיבלת נכשל בתעודה? לא רכבת על סוס? כה רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? לא, אבל צחקתי עד שנפלתי לרצפה
שיחקת כדורגל? כה הוצאת מלא כסף על שטויות? לא ממש הברזת מביצפר? יום לימודים שלם? לא ממש... שיעורים בודדים? הממ לא חושבת..כה יש מצב אבל אחרי שהיה לנו חלון ענק בין השיעורים היית מאושר? כה התנצלת על משהו שעשית? כה היית כל הלילה על המחשב? כה קמת באמצע הלילה סתם ככה? כה זכרת חלום? כה, ועדיין זוכרת נרדמת בשיעור? כמעט אבל הפקצה ליד העירה אותי העברת פתקים בשיעור? כה תפסו אותך? לא זוכרת התעקשת על משהו מטופש? כה הברזת למישהו בלי להודיע? לא הברזתי..פשוט לא חיכיתי יותר מידי או לא הודעתי בכלל שאני לא מגיעה
התחרפנת?תמיד
חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? לא חושבת
צרחת מפחד? כה
השתמשת בסמים? לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כה בטח ראית את מגדל אייפל? כה! אבל לא היה לנו כוח לחכות בתור לעלות עליו
ראית טיטאניק? כה נישקת מישהי? מישהי? חחחחח קטע מצחיק, בטעות את חברה שלי אבל לא משו רציני טסת? כה נסעת ברכבת? כה דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? לא אין לי מקום מתחת למיטה דיברת בשיעור? כה פחדת מהחושך? כה היית בבית-חולים? כה עשו לך תפרים? כה אהבת מישהו כל-כך שזה גרם לך לבכות? כה.. שברת למישהו את הלב? אני חושבת
קינאת במישהו אחר? כה היית גאה בעצמך? כה הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? הרבה מאוד לצערי עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כה התעלמת ממישהו בכוונה? כה סיננת מישהו בטלפון? לא ניתקת למישהו בפרצוף? לא רצית לצרוח ולא עשית את זה? כה אמרת למישהו שאתה שונא אותו? לא חיבקת מישהו מפורסם? לא תפסת טרמפ? לא הלכת לאיבוד? לא ממש.. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? לא זוכרת :S למה שאני יעשה את זה אבל? עברת ניתוח? כה היית על במה? כה ישנת מחוץ לבית? כה ישנת כל היום? כה חשבת שאתה משתגע? כה סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כה היית ברדיו/טלוויזיה? המממממממממממ.. לא נדמה לי
היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כה ב- 24 שעות האחרונות... היתה לך שיחה רצינית? לא חיבקת מישהו? כה בכית? לא צחקת? כה גרמת למישהו לצחוק? נדמה לי קנית משהו? כה, המבורגר
הרגשת טיפש? לא דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כה התגעגעת למישהו\י ? לא במיוחד
עכשיו... מה את לובש ברגע זה? חולצה שחורה מתמנון קר לך או חם לך? נעים לי את שומע עכשיו מוזיקה? כה עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו? עם הכרית ואהד ולישון טוב:} אתה אוהב מישהי עכשיו? מישהו, חבר שלי
איפה הכי היית רוצה להיות? במיטה (חח אייל חברה שלך אשדודית?) איזה ספר את קורא? כרגע כלום תאר איך את מרגיש כרגע ב- 5 מילים? עייפה בטירוף האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא

EleVaTioN

New member
חלק 2../images/Emo129.gif

אתה... מעשן סיגריות? לא! מה היית משנה בעצמך ?את הפחדנות את הרגשות המוקצנים יותר מידי אתה אוהב את איך שאתה נראה? לא ממש מאחר הרבה? משתדלת שלא (בניגוד לאחרים..) אוהב את המשפחה שלך? כה:} אוהב חורף? מאוד! מבריז הרבה מבצפר? צאו מזה! חודשיים אין ממה להבריז יותר
מדבר הרבה בטלפון? כה, רק עם אהד אבל
משתדל לאכול בריא? בערך קורא עיתון? לא מדבר עם זרים? לא ישן עם בובות פרווה? לא מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כה נוהג? כה אבל לא, בן זונה הכשיל אותי >< אוהב את הקול שלך? הוא לא רע הבית האחרון שהיית בו? הבית שלי האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? תלוי בדיחה האהובה עלייך? עזבו אותי מי הבן-אדם ... שיודע הכי הרבה עלייך? לאדעץ האנשים הקרובים אליי ביותר..אתם לא מכירים לאמשנה
שאתה מכיר הכי הרבה זמן? ממ לאדעת..עגר..פיו כמה זמן עבר,, שנתיים? שלוש?! ונומי גם בערך ככה...מאז שקם פורום אנג'לינה
הכי מצחיק? לאדעת הכי קרוב? אהד מי מקשיב לבעיות שלך? אהד ואמא שלי ועגר ונומי עם מי אתה רב הכי הרבה? אפחד הדבר האחרון... הקול האחרון ששמעת? של אהד... המקום האחרון שהיית בו? אמפי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? אהד השיר האחרון ששמעת? פאנקייק-קליפורניה (ועכשיו שמלץ) הסרט האחרון שראית? רעש לבן היה יפה? מאוד בקולנוע או בטלויזיה? קולנוע הדבר האחרון שאכלת? המבורגר הדבר הכי טוב שקנית ? המבורגר דיסק אחרון ששמעת? דיסק?...אע...בטח של ash - meltdown שיר אחרון שנתקע לך בראש? placebo - passive agressive מה הדבר האחרון שהדפסת? מפה לאיזה מקום אדם אחרון שצעקת עליו? לא צעקתי על אפאחד אדם אחרון שראה אותך בוכה? אהד שעת סיום : 13:39

Unaffected

New member
אני

שעת התחלה: 00:43 איך קוראים לך? סהר אם היית יכול לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? לאדעת. הכינויים שיש לשם שלך? כלמיני שטויות. הכינוי הכי אהוב? אפחד. האם השם שלך הוא על שם מישהי/משהו? לא. האם תקראי לבת/ן שלך על שמך? לא. מזל? עקרב. חיות מחמד? יש לי חתול ואח. כיתה? סיימתי ח'. איזה שפות את מדברת? עברית,אנגלית,ספרדית וקצת ערבית. בת כמה את? 13 וחצי. חושבת שאת יפה? בלע .לא. החלום שלך? יש הרבה. את חושבת שהוא יתגשם? אולי. מה אוהבת לאכול? פסוה בעיקר. מה אוהבת לשתות? שוקו
. בן אדם שאוהב אותך? לאדעת דם שאת אוהב? כל מיני. הבן אדם שאתה שונא? נמ.אין ממש.אנשים שאני לא סובלת נחשבים? אנשים שאוהבים אותך מהמין השני?אמ. רגיש לדגדוגים? אכן . אוהב את החיים או לא? תלוי מתי
.עכשיו-כן
כמה אחים? 1. מסר לחיים? אמ. יש לך גשר? לא. יש לך משקפיים\עדשות מגע? לא. מה הדבר הכי חשוב לך? לאדעת. ממה אתה הכי פוחד? כלמיני. צבעת פעם את השיער?לא.אבל רוצה. גיל שהיית רוצה להיות?16. יש פירסינג? הלוואי
קעקועים? לא. האם אתה חי את הרגע? =\ יש לך סודות? למי אין? אתה שונא את עצמך? לא. את אוהב את כתב יד שלך? לא יש לך הרגלים רעים?לא איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? :\ אתה יודע לשיר? בטח.רק אני. אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? אולי. האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? האמ.. לא.. יש לך יומן/ג'ורנל? ישראבלוג יש משהו שאתה מתחרט שעשית/לא עשית? כן. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? בלע. התאהבת פעם? לא סגורה על זה
פעם חשבת להתאבד? לא ממש. שיקרת פעם? לא.[רק עכשיו!זאת פעם ראשונה!נשבעת!] עשית פעם סיאנס? לא. היית פעם בחו"ל? כן. הסרט הכי דפוק שראית?הטינה.וואנבי סרט אימה. שחית בעירום?לא. ברחת מהבית?לא. נשארת ער כל הלילה? כע. לא אכלת יום שלם? כע. דיברת בטלפון כל הלילה? כמעט. הרגת מישהו? לא. הרגת חיה בטעות? כל מיני חרקים למיניהם. הרגת חיה בכוונה? כנ"ל. רצית למות? כע. שחית /צללת עם דולפינים? לא.
קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא. התקלחת יותר מפעמיים ביום? כע. התעלפת? לא. נשברה לך שן? כע
. קיבלת נכשל בתעודה? NEVER. רכבת על סוס?כע. רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? לא. שיחקת כדורגל? כע. הוצאת מלא כסף על שטויות? כע הברזת מביצפר? לא ממש. היית מאושר? כע. התנצלת על משהו שעשית? כע היית כל הלילה על המחשב? כע קמת באמצע הלילה סתם ככה? כע זכרת חלום? כע נרדמת בשיעור? כע העברת פתקים בשיעור? כע,נוסטלגיה
תפסו אותך? לא. התעקשת על משהו מטופש? כע הברזת למישהו בלי להודיע? לא. התחרפנת?חח כע. חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? לא נראה לי. צרחת מפחד? כע :]] השתמשת בסמים? לאא. נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כע ראית את מגדל אייפל? כע. ראית טיטאניק? כע נישקת מישהו? לא טסת? כע נסעת ברכבת? כע דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? כע דיברת בשיעור? כע פחדת מהחושך? כע היית בבית-חולים? כע עשו לך תפרים? לא אהבת מישהו כל-כך שזה גרם לך לבכות? לא. שברת למישהו את הלב? לא נראה לי. קינאת במישהו אחר? כע היית גאה בעצמך? כע הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כע עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כע התעלמת ממישהו בכוונה? כע סיננת מישהו בטלפון? כע ניתקת למישהו בפרצוף? כע רצית לצרוח ולא עשית את זה? כע אמרת למישהו שאתה שונא אותו? כע חיבקת מישהו מפורסם? לא. תפסת טרמפ? לא. הלכת לאיבוד? כע ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? בע.לא. עברת ניתוח? לא היית על במה? כע ישנת מחוץ לבית? כע ישנת כל היום? כע חשבת שאתה משתגע? כע סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא היית ברדיו/טלוויזיה?השם שלי היה,נחשב?
היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כע ב- 24 שעות האחרונות... היתה לך שיחה רצינית? לא חיבקת מישהו? כע בכית? לא. צחקת? כע המון גרמת למישהו לצחוק? כע קנית משהו? כע הרגשת טיפש? כע דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כע התגעגעת למישהו\י ? לא עכשיו... מה את לובש ברגע זה? בגדים. קר לך או חם לך? לא קר ולא חם. את שומע עכשיו מוזיקה? לא ממש.רק בראש. עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו? אף אחד מיוחד. את אוהבת מישהו עכשיו? לא סגורה על זה. איפה הכי היית רוצה להיות?תל אביב.או בבריכה. *בלי מיליון אנשים מסביב* איזה ספר את קורא? הארי פוטר השני באנגלית. תאר איך את מרגיש כרגע ב- 5 מילים? אני הולכת לישון אחרי השאלון האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא. אתה... מעשן סיגריות? לא. מה היית משנה בעצמך ? יותר מדיי ><' אתה אוהב את איך שאתה נראה? לא >< מאחר הרבה? לא ממש אוהב את המשפחה שלך? מאוד =] אוהב חורף? מאוד.
מבריז הרבה מבצפר? לא מדבר הרבה בטלפון? ממש לא. משתדל לאכול בריא? לא...:\ קורא עיתון? כע מדבר עם זרים? כע ישן עם בובות פרווה? כע מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כע..בע. נוהג? לא. אוהב את הקול שלך? לא הבית האחרון שהיית בו? הבית שלי האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא. האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בדיחה האהובה עלייך? לא זוכרת.. מי הבן-אדם ... שיודע הכי הרבה עלייך? אני. שאתה מכיר הכי הרבה זמן? אמא ואבא? הכי מצחיק? אמ.יש כמה
הכי קרוב? לאדעת. מי מקשיב לבעיות שלך? מי שאני מספרת לו אותם. עם מי אתה רב הכי הרבה? אח שלי
הדבר האחרון... הקול האחרון ששמעת? של מארק מבלינק...אה!!בלינק היו היום בגלגל"צ!!|הלם| המקום האחרון שהיית בו? החדר שלי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? אמא השיר האחרון ששמעת? Adam's Song-Blink 182 הסרט האחרון שראית? אממ..לא זוכרת איך קוראים לו..משהו עם זמן היה יפה? אפשר לומר בקולנוע או בטלויזיה? TV הדבר האחרון שאכלת? חביתה הדבר הכי טוב שקנית ? לאדעת דיסק אחרון ששמעת? BLINK 182 שיר אחרון שנתקע לך בראש? שיר שאני ממש לא זוכרת איך קוראים לו וזה מעצבן :\ מה הדבר האחרון שהדפסת? איזו כתבה לאמא. אדם אחרון שצעקת עליו? אמ.לאדעת אדם אחרון שראה אותך בוכה? אין לי מושג שעת סיום : 01:07

RoCk StaR 1

New member
אני

שעת התחלה: 03:27 איך קוראים לך? אילי אם היית יכול לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? נלי רולעז [: הכינויים שיש לשם שלך? שמיל,קוטן,שמוק,בוטן,איל,וגם איזה אלפיים שמות שאמא שלי קוראת לי בהם.. הכינוי הכי אהוב? שמוק ושמיל. האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? כן.סבתא מצד אמא. האם תקרא לבת/ן שלך על שמך? לא מזל? בתולה. חיות מחמד? אין ]; אני מתה לחתול! אה..יש לנו דגים |: כיתה? ח', עולה לט' איזה שפות אתה מדבר? עברית אנגלית וקצת ערבית וספרדית בן כמה אתה? עוד 3 חודשים פחות יום 14 [: חושב שאתה יפה? המ..אני בסדר גמור. החלום שלך? יש הרבה..אין אחד ספציפי. אתה חושב שהוא יתגשם? :X מה אוהב לאכול? הכל!!! אוכל רולעז [: מה אוהב לשתות? אייס קפה ותה צמחים בן אדם שאוהב אותך? אמא? חהחה הבן אדם שאתה אוהב?כנ"ל הבן אדם שאתה שונא? זונה ג'ינג'ית מטומטת בלע. אנשים שאוהבים אותך מהמין השני?לא שידוע לי :X רגיש לדגדוגים? אכן.דיגדודים רולעז![זה רק אני או שאני ממש נהנת להגיד רולעז!] אוהב את החיים או לא? יש לי חיים טובים סה"כ [: כמה אחים? אח אחד גדול. מסר לחיים? סתכלו בחתימה יש לך גשר? נופ יש לך משקפיים\עדשות מגע? עדשות מגע. מה הדבר הכי חשוב לך? בלע, תהיו יותר ספציפיים :X ממה אתה הכי פוחד? מהכל.אני פחדנית תחת. צבעת פעם את השיער? אכן.פסים ורודים\אדומים\בורדו\סגול+חמצונים מתחת להם.קצוות כחולים.ובקרוב כנראה קצוות שחורים. גיל שהיית רוצה להיות? כיתה י'. יש פירסינג? נופ. הלואי שבעתיד יהיה לי בגבה ואולי גם באף. קעקועים? נופ. האם אתה חי את הרגע? משתדלת. יש לך סודות? לאדעת :X אתה שונא את עצמך? נופ את אוהב את כתב יד שלך? הוא נורמלי יש לך הרגלים רעים?אני מניחה.. איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? חמודה,שיער יפה,לאדעת.[בלע אם שמתם לב אין לי יותר מדי כוח לחשוב,נו,3 וחצי בלילה,בלע] אתה יודע לשיר?חהחה אם אני יודעת? אם אני עושה את זה טוב? לא. אבל אני אוהבת! ואני שרה אפילו שזה זוועות! אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? בלע.שאלה מטומטמת.תלוי מי הייתי.ואם הייתי מישהו אחר לא הייתי אני. ובלע.שקט. האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? כבר שאלתם לא? יש לך יומן/ג'ורנל? לא יש משהו שאתה מתחרט שעשית/לא עשית? כן. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? חברים אמיתיים זה חשוב. חה אני כה טיפשה. התאהבת פעם? נראה לי.. פעם חשבת להתאבד? לא שיקרת פעם? אופקורס עשית פעם סיאנס? לא היית פעם בחו"ל? כן. הסרט הכי דפוק שראית? חהחחה איזה גרסא סוטה ומעוותת וחולה באיזה 5 בבוקר של רומיאו ויוליה. זה היה כה מצחיק שחית בעירום?כשהייתי קטנה? ברחת מהבית?לאיזה 5 דק? נשארת ער כל הלילה? אכן לא אכלת יום שלם? יכול להיות דיברת בטלפון כל הלילה? כלכלכל הלילה? לא. הרגת מישהו? חס וחלילית הרגת חיה בטעות? כן,חרקים. הרגת חיה בכוונה? כן, נו חרקים. רצית למות? השאלות בכלל לא חוזרות על עצמן. שחית /צללת עם דולפינים? לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן התעלפת? לא. נשברה לך שן? לא. בעצם אולי. קיבלת נכשל בתעודה? לאת רכבת על סוס?אופקורס!
רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? חהחה כע שיחקת כדורגל? כן. כדורגל רולעז. הוצאת מלא כסף על שטויות? כע הברזת מביצפר? יום לימודים שלם? לא. שיעורים בודדים?שיעורים בודדים. היית מאושר? כן התנצלת על משהו שעשית? כן היית כל הלילה על המחשב? כן קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום? כן נרדמת בשיעור? לא נראה לי. העברת פתקים בשיעור? כן תפסו אותך? כן התעקשת על משהו מטופש? כן הברזת למישהו בלי להודיע? לא נראה לי..אני אל הטיפוס המבריזן. התחרפנת?חהחהח המוווון [: חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? אולי. צרחת מפחד? חהחהחה כן השתמשת בסמים? לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן ראית את מגדל אייפל? בתמונות ראית טיטאניק?יאפ נישקת מישהי? מישהי? אז פור נקבה? רק פק..לא צרפתית אומשו :X טסת? כן נסעת ברכבת? הרבה פעמים [: דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? אי אפשר לדחוף דברים מתחת למיטה שלי |: דיברת בשיעור? מצב תמידי.יש לי בעיות בהתנהגות. פחדת מהחושך? כן היית בבית-חולים? כן עשו לך תפרים? אולי עשו לי כשפתחתי את הראש אהבת מישהו כל-כך שזה גרם לך לבכות? כן שברת למישהו את הלב? לא חושבת קינאת במישהו אחר? כן היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כן התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? לא ממש סיננתי.. ניתקת למישהו בפרצוף? כע.חהחהחהח אני אוהבת רצית לצרוח ולא עשית את זה? אולי. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? כן.חהחהח שנאה רולעז. חיבקת מישהו מפורסם? אמ..לא ממש חיבקתי.אבל פגשתי.
תפסת טרמפ? רק בכפר ככה עם אנשים מוכרים... הלכת לאיבוד? נראה לי. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? כן |: עברת ניתוח? לא היית על במה? כן! במה זה טוב! ישנת מחוץ לבית? אופקורס ישנת כל היום? לא נראה לי. חשבת שאתה משתגע? כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן =\ היית ברדיו/טלוויזיה?ערוץ מקומי נראה לי..ואולי פעם שהתקשרתי להקדיש או משו ברדיו.. היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן היתה לך שיחה רצינית? אופקורס חיבקת מישהו? שאלה טיפשית. בכית? ושוב. צחקת? די >< גרמת למישהו לצחוק? נו,כן. קנית משהו? לא,אפעם.טיפשים. הרגשת טיפש? חהחה כע דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כע התגעגעת למישהו\י ? כע מה את לובש ברגע זה? גופיה ומכנסיים פיג'מתיים כאלה.נו חזרתי הביתה עכשיו והחלפתי. קר לך או חם לך? ננעים לי. אם יש משו שאני אוהבת זה לילות קיציים. את שומע עכשיו מוזיקה? לא. עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו? עם הרבה אנשים. אתה אוהב מישהי עכשיו? מישהי? גם בנות עושות את השאלון הזה ><.אני לא אוהבת מישו עכשיו. איפה הכי היית רוצה להיות?בבארבי ת"א. איזה ספר את קורא? אני קוראת נורא מהר, בעיקר שמעניין לי, אז היום סיימתי ספר שקיבלתי לפני יומיים, הרביעי בסדרה של "אנגוס חוטיני ונשיקות חזיתיות" בעיברית! ג'ורג'יה ניקולסון תעשי לי ילד! תאר איך את מרגיש כרגע ב- 5 מילים? אני מבולבלת קצת ונוטה לשמחה האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? כן. האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא. אתה... מעשן סיגריות? לא! מה היית משנה בעצמך ? אני לא חושבת שאני משולמת, אבל למדתי להשלים עם עצמי ולאהוב את עצמי, לכן אני חושבת שזה לא בסדר שאני יענה על השאלה הזאת. אתה אוהב את איך שאתה נראה? נראה לי מאחר הרבה? לא אוהב את המשפחה שלך? כע אוהב חורף? לא מבריז הרבה מבצפר?לא מדבר הרבה בטלפון? ממ בערך משתדל לאכול בריא? פעם..עכשיו לא. קורא עיתון? כן מדבר עם זרים? תלוי איזה זרים חה ישן עם בובות פרווה? לא מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? לא.שונאת זיוף.איכ. נוהג? לא. אוהב את הקול שלך? לא הבית האחרון שהיית בו? אני עכשיו בבית. האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא.. האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא

RoCk StaR 1

New member
המשך

בדיחה האהובה עלייך? בלע. מי הבן-אדם ... שיודע הכי הרבה עלייך? בלע אני כבר לא יודעת..כל אחד יודע עלי דברים שונים. שאתה מכיר הכי הרבה זמן? אמא ואבא הכי מצחיק? אור נאור והדר הכי קרוב? כרגע? לא ידועת. תקופה של השתנות. מי מקשיב לבעיות שלך? שירה עם מי אתה רב הכי הרבה? אפחד. הדבר האחרון... הקול האחרון ששמעת? דניאל ונאור ואמרים בייץ המקום האחרון שהיית בו? עכשיו אני בחדר שלי..שאלה טיפשית. האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? דפנה השיר האחרון ששמעת? לא זוכרת..אם לא שמעתי שום שיר מאז שיצאתי אז אינטרמת של היהודים.. הסרט האחרון שראית? ריי.סרט מעולה.עצוב כ"כ. היה יפה? כן! בקולנוע או בטלויזיה? טלויזיה..דיוידי. הדבר האחרון שאכלת? ספגטי. הדבר הכי טוב שקנית ? לאידעת :X דיסק אחרון ששמעת? סיימום וגפורנקל חהחהחה לקחתי מאבא. שיר אחרון שנתקע לך בראש? בלע.חגיגה.אין לי מושג למה.זה ממש מציק.גועל נפש של שיר.איכ. מה הדבר האחרון שהדפסת? לוח שנה. אדם אחרון שצעקת עליו? לא זוכרת. אדם אחרון שראה אותך בוכה? לא זוכרת. בד"כ אני לא ליד אנשים שאני בוכה. שעת סיום 03:58

Unaffected

New member
נראה לי שהוא התכוון...

שיש לו שני אחים שהם תאומים...לא שני אחים שהם תאומים שלו.. אמ..זה מסובך

בלע זה ארוך ביותר!! שלי-

שעת התחלה:13:42 איך קוראים לך? טל אם היית יכול לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך?אלי הכינויים שיש לשם שלך? טלושה טלוש טלושית הכינוי הכי אהוב? טלושה =] האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא..לא נראלי האם תקרא לבת/ן שלך על שמך? לא חח מסכנה מזל? שור (שור רולז! חח) חיות מחמד? דגים נקרא? כיתה? ח' איזה שפות אתה מדבר? עברית אנגלית- ונגיד שערבית בן כמה אתה? בת- 14 חושב שאתה יפה? חח אני כוסית שמעו! (*שונאת תמילה הזאת*) החלום שלך? שתהייה לי סופסוף גיטרה חשמלית אתה חושב שהוא יתגשם? לא =[ מה אוהב לאכול? חביתה חח מה אוהב לשתות? לא אוהבת בן אדם שאוהב אותך? מי שאומר לי חח ו וילע
אני מקווה חח הבן אדם שאתה אוהב? כל מי שאני לא שונאת אני אוהבת חיחי =] הבן אדם שאתה שונא? מור ופקאצותיה!! מוות לפאקצות! טוב..אממ לא כולם אנשים שאוהבים אותך מהמין השני? בלע..לאידעת רגיש לדגדוגים? מאוד!! חח אוהב את החיים או לא? לא תמיד..עכשיו נגיד לא הכי כמה אחים? 2 מסר לחיים? רק אחרי שמאבדים משו מבינים כמה אי אפשר בלעדיו! למה זה תמיד קורה פאקינג יש לך גשר? לא יש לך משקפיים\עדשות מגע? משקפיים..לא שאני שמה.. מה הדבר הכי חשוב לך? האנשים שקרובים אלי הכי הרבה ממה אתה הכי פוחד? לאבד את מה שכתוב בשורה למעלה צבעת פעם את השיער? לא אבל רוצה! גיל שהיית רוצה להיות? 16 יש פירסינג? יהיה=] קעקועים? יהיה גם=] האם אתה חי את הרגע? ממ לא יש לך סודות? כנראה אתה שונא את עצמך? לא את אוהב את כתב יד שלך? לא ממש יש לך הרגלים רעים? די הרבה איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? בלע לאזוכרת אתה יודע לשיר? ממש ממש לא אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? לא האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? כן- האף יש לך יומן/ג'ורנל? היה יש משהו שאתה מתחרט שעשית/לא עשית? כן..הרבה מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים?... התאהבת פעם? לא באמת פעם חשבת להתאבד? לא ברצינות שיקרת פעם? כן =/ עשית פעם סיאנס? לא אבל אני יעשה חעחע היית פעם בחו"ל?כן הסרט הכי דפוק שראית? סרט אחד שראיתי אצל חברה שלי שזוהר ארגוב מתאבד..חח חרא של סרט שחית בעירום? לא ברחת מהבית? בערך.. נשארת ער כל הלילה? כן זה כיף חח לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כמעט הרגת מישהו? נמלים וג'וקים..יאק ויצא מיץ כזה בלע! הרגת חיה בטעות? כן הרגת חיה בכוונה? כן רצית למות? יאו כמה פעמים המשפט הזה יצא לי מהפה... שחית /צללת עם דולפינים? לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? אין לי פלא =[ התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן התעלפת? עוד לא נשברה לך שן? לא רכבת על סוס? כן ובגלל זה כמעט שברתי משו רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן שיחקת כדורגל? כן חח זה כיף! הוצאת מלא כסף על שטויות? מלא..אני לא יודעת לחסוך! הברזת מביצפר?כן יום לימודים שלם?כן. שיעורים בודדים?כן היית מאושר? כן התנצלת על משהו שעשית?כן היית כל הלילה על המחשב? לא =[ הורים רעים!=[ קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן..ברור חח זכרת חלום? הרבה..תרעים במיוחד נרדמת בשיעור? כן העברת פתקים בשיעור? כן תפסו אותך? לא..עוד לא התעקשת על משהו מטופש? כן הברזת למישהו בלי להודיע? כן..זה הדבר הכי מפקיר שיש התחרפנת?בטח
חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? שיהיה חח צרחת מפחד? כן השתמשת בסמים? לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן וזה הרבה יותר כיף מלצאת ראית את מגדל אייפל? יאפ ראית טיטאניק? כן נישקת מישהי? לא אבל שתדעו ישלי נטיות לסביות חח סתם..לפעמים טסת? כן נסעת ברכבת? לא דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? חחח כן כל הזמן חעחע דיברת בשיעור? תמיד פחדת מהחושך? אני עדיין היית בבית-חולים? כן עשו לך תפרים? לא אווצ' אהבת מישהו כל-כך שזה גרם לך לבכות? כן..חצי שנה שברת למישהו את הלב? בכיתה ד' לילד אחד מעצבו שקנה לי שרשרת וזרקתי אותה לפח חח רעה אני..נקרא? קינאת במישהו אחר? כן מספיק פעמים היית גאה בעצמך? כן =] הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשה? באנג'י והסתבכתי עם חברה שלי בכמעט מכות רצח התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? לא ניתקת למישהו בפרצוף? כן- יאייי זה כל כך כיף! רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן היה שקט מדי חח אמרת למישהו שאתה שונא אותו? כן אבל לא באמת התכוונתי מי שאני שונאת באמת יודע את זה ולא צריך הזכרות! חיבקת מישהו מפורסם? לא..וילע בחו"ל =[ תפסת טרמפ? לא הלכת לאיבוד? כן בתלאביב..ל2 דקות חח וגםפ ברוטשילד ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? לא עברת ניתוח? בערך..משו מוזר בבטן היית על במה? כן ואני שונאת את זה זה מלחיץ ישנת מחוץ לבית? כן ישנת כל היום? כן..הרגשתי כמו דוב פנדה בחורף חיחי חשבת שאתה משתגע? כל יום כמעט... סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא שזכור לי היית ברדיו/טלוויזיה? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן- 4 פעמים לפחות ב- 24 שעות האחרונות... היתה לך שיחה רצינית? לא חיבקת מישהו? לא בכית? לא צחקת? כן גרמת למישהו לצחוק? חח לוידעת במסנג'ר תמיד כותבים "חח" אבל זה לא באמת מצחיק קנית משהו? לא הרגשת טיפש? כן מאוד! דיברת עם מישהו שאתה אוהב? חברה..חח התגעגעת למישהו\י ? כן עכשיו... מה את לובש ברגע זה? פיג'מה קר לך או חם לך? קר לי את שומע עכשיו מוזיקה? כן (וילע!!) עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו? בעזריאלי בגג אתה אוהב מישהי עכשיו? מישהו חח כן נראלי איפה הכי היית רוצה להיות?בהופעה של HIM עם חברות שלי איזה ספר את קורא? לא קוראת תאר איך את מרגיש כרגע ב- 5 מילים? בטן כואבת להקיא תכף למות האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא =[ האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא=[ אתה... מעשן סיגריות? לא מה היית משנה בעצמך ? תאף אתה אוהב את איך שאתה נראה? לאידעת מאחר הרבה? כן אוהב את המשפחה שלך? לא אוהב חורף? מאוד.גשם. מבריז הרבה מבצפר? כן..ועוד תפסו אותי מדבר הרבה בטלפון? כן משתדל לאכול בריא? לא קורא עיתון? כן לפעמים מדבר עם זרים? כן לפעמים ישן עם בובות פרווה? כן חיחי מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? לא מרצוני..הם רודפים אותי! נוהג? לא אוהב את הקול שלך? בלע..אנלי מושג לא חשבתי על זה הבית האחרון שהיית בו? ליאור האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בדיחה האהובה עלייך? בדיחה אחת שילד מהכיתה שלי סיפר לי על אינדיאני חחח זה היה קורע... מי הבן-אדם ... שיודע הכי הרבה עלייך? ליאור שאתה מכיר הכי הרבה זמן? משפחה שלי... הכי מצחיק? ראשון! חח ילד קורע! הכי קרוב? חברותשלי מי מקשיב לבעיות שלך? כנ"ל כנ"ל עם מי אתה רב הכי הרבה? ההורים שלי- שימותו אני עדיין בריב איתם למרות שהם לא מודעים לכך הדבר האחרון... הקול האחרון ששמעת? אחותי בחדר המקום האחרון שהיית בו? במטבח האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? ליאור השיר האחרון ששמעת? join me in deth הסרט האחרון שראית? אי.טי חח כמה נוסטלגי.. היה יפה? כן ולא הבנתי כלום בקולנוע או בטלויזיה? טלוויזיה הדבר האחרון שאכלת? גלידה תות הדבר הכי טוב שקנית ? לונג של HIM דיסק אחרון ששמעת? HIM-AND LOVE SAID NO שיר אחרון שנתקע לך בראש? אנלי אדם אחרון שצעקת עליו? אמא אדם אחרון שראה אותך בוכה? לא ראו אותי בוכה שעת סיום :14:37

Glory For Death

New member
נו.. גם אני

שעת התחלה: 18:01 איך קוראים לך? אורן אם היית יכול לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? האממ לא יודעת הכינויים שיש לשם שלך? אורנג'... פלאש... בובו הכינוי הכי אהוב? פלאש האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא האם תקרא לבת/ן שלך על שמך? לא מזל? טלה חיות מחמד? דגים.. לקחו לי את כל החיות
כיתה? עולה לט' איזה שפות אתה מדבר? עברית אנגלית בן כמה אתה? 14 ושלושה חודשים חושב שאתה יפה? ממש לא.. החלום שלך? אמ.. לא יודעת.. אתה חושב שהוא יתגשם? קודם שיהיה לי אחד.. מה אוהב לאכול? קנטקי פרי צ'יקן.. מה אוהב לשתות? או קולה או וודקה עם קולהXD בן אדם שאוהב אותך? יש דבר כזה? הבן אדם שאתה אוהב? ליז
מאי
אלינה
הבן אדם שאתה שונא? אני לא שונאת אף אחד אנשים שאוהבים אותך מהמין השני?שוב.. יש דבר כזה? רגיש לדגדוגים? לצערי אוהב את החיים או לא? לא ממש.. אבל הם משתפרים כמה אחים? 3 מסר לחיים? אין לי.. יש לך גשר? לצערי. יש לך משקפיים\עדשות מגע? לצערי מה הדבר הכי חשוב לך? איזה פארק אחד
שקוראים לו "יד לבנים" ממה אתה הכי פוחד? להמשיך לחיות.. צבעת פעם את השיער?כע .. בלונגיני, אדום, שחור, כחול, ורוד, וירוק. גיל שהיית רוצה להיות? הגיל שאני עכשיו בו.. יש פירסינג? כע קעקועים? לא האם אתה חי את הרגע? אפשר לומר.. יש לך סודות? לצערי אתה שונא את עצמך? לצערי את אוהב את כתב יד שלך? לפעמים יש לך הרגלים רעים? אפשר לומר.. איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? אתם לא תבינו אתה יודע לשיר? לא[!!] אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? לא יודעת.. יש מצב.. האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? כע.. יש לך יומן/ג'ורנל? ישראבלוג.. אבל אני נגמלת.. יש משהו שאתה מתחרט שעשית/לא עשית? לצערי. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לא יודעת.. התאהבת פעם? כן. פעם חשבת להתאבד? יאפ.. שיקרת פעם? כע עשית פעם סיאנס? כע היית פעם בחו"ל? כן. הסרט הכי דפוק שראית? לא זוכרת.. אני לא רואה כבר הרבה סרטים.. שחית בעירום? לא ברחת מהבית? כע נשארת ער כל הלילה? כע לא אכלת יום שלם? כע דיברת בטלפון כל הלילה? כע הרגת מישהו? לא הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? לא רצית למות? .... שחית /צללת עם דולפינים? כע קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? כע התקלחת יותר מפעמיים ביום? כע התעלפת? כע נשברה לך שן? לא. קיבלת נכשל בתעודה? 8 נכשלים בתעודה.. רכבת על סוס? כע רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כע שיחקת כדורגל?לא הוצאת מלא כסף על שטויות? כע הברזת מביצפר יום לימודים שלם? לא. שיעורים בודדים?כע היית מאושר? כע התנצלת על משהו שעשית? כע היית כל הלילה על המחשב? כע קמת באמצע הלילה סתם ככה? כע זכרת חלום? כע נרדמת בשיעור? לא העברת פתקים בשיעור? כע תפסו אותך? כע התעקשת על משהו מטופש? לא שזכור לי הברזת למישהו בלי להודיע? לא התחרפנת? ברור חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? ועדיין מחכה.. צרחת מפחד? יאפ השתמשת בסמים? נופ נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? לא.. ראית את מגדל אייפל? לא ראית טיטאניק? כע נישקת מישהי? כעלא.. התנשקתי עם מישו:) טסת? כע נסעת ברכבת? כע דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? כע דיברת בשיעור? כע פחדת מהחושך? כע היית בבית-חולים? כע עשו לך תפרים? לא אהבת מישהו כל-כך שזה גרם לך לבכות? כע שברת למישהו את הלב? לא קינאת במישהו אחר? לא היית גאה בעצמך? לא הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כע עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כע התעלמת ממישהו בכוונה? לא סיננת מישהו בטלפון? לא ניתקת למישהו בפרצוף? לא רצית לצרוח ולא עשית את זה? כע אמרת למישהו שאתה שונא אותו? כע חיבקת מישהו מפורסם? לא נראה לי.. תפסת טרמפ? כע הלכת לאיבוד? כע ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? כע עברת ניתוח? לא ממש היית על במה? כע ישנת מחוץ לבית? כע ישנת כל היום? כע חשבת שאתה משתגע? כע סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא היית ברדיו/טלוויזיה? בערך.. היה לך חלום שחזר כמה פעמים? לא ב- 24 שעות האחרונות... היתה לך שיחה רצינית? לא חיבקת מישהו? כע בכית? לא. צחקת? כע גרמת למישהו לצחוק? כע קנית משהו? לא הרגשת טיפש? לא דיברת עם מישהו שאתה אוהב? אפשר לומר התגעגעת למישהו\י ? אמ... לא עכשיו... מה את לובש ברגע זה? חולצה ומכנסים.. קר לך או חם לך? נעים לי את שומע עכשיו מוזיקה? לא עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו? עם החברים שלי.. אתה אוהב מישהי עכשיו? כן.. בעצם.. אני כבר לא יודעת.. איפה הכי היית רוצה להיות? בהופעה איזה ספר את קורא? אני לא תאר איך את מרגיש כרגע ב- 5 מילים? אני רוצה להפסיק ל*** מאוד האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא. אתה... מעשן סיגריות? אמ..... אפשר לומר.. מה היית משנה בעצמך ? כמעט הכל.. אתה אוהב את איך שאתה נראה? לא מאחר הרבה? כע אוהב את המשפחה שלך? כע אוהב חורף? כע מבריז הרבה מבצפר? לא מדבר הרבה בטלפון? כע משתדל לאכול בריא? :| קורא עיתון? לא מדבר עם זרים? ברור ישן עם בובות פרווה? כע מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כע נוהג? לא אוהב את הקול שלך? לא הבית האחרון שהיית בו? הבית שלי האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא תמיד האם אתה סומך על אחרים בקלות? ממש כן. בדיחה האהובה עלייך? אבנבלבל מי הבן-אדם ... שיודע הכי הרבה עלייך? ידיד שלי.. שאתה מכיר הכי הרבה זמן? מאי הכי מצחיק? סהר הכי קרוב? ליז מי מקשיב לבעיות שלך? ליז עם מי אתה רב הכי הרבה? אני לא רבה.. הדבר האחרון... הקול האחרון ששמעת? אמא המקום האחרון שהיית בו? הסלון של אבא האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? אמא השיר האחרון ששמעת? לא זוכרת.. הסרט האחרון שראית? קונסטנטין.. וזה היה לפני חודש היה יפה? מאוד בקולנוע או בטלויזיה? קולנוע הדבר האחרון שאכלת? קורנפלקס הדבר הכי טוב שקנית ? המצלמה הדיגטילית שלי דיסק אחרון ששמעת? disturbed שיר אחרון שנתקע לך בראש? לא נתקע לי שיר בראש מה הדבר האחרון שהדפסת? לא זוכרת אדם אחרון שצעקת עליו? עזבו אדם אחרון שראה אותך בוכה? לא בכיתי כבר הרבה זמן.. שעת סיום : 18:26

למעלה