שאלון :)

niranat

New member
שאלון :)

גנבתי אותו מאניגמה [סורי] בפורום 24 שגנבה אותו מפורום שמיניסטים.. הגונב מגנב פטור
1.שם: 2.גיל: 3.דתי/חילוני/חרדי/מסורתי/אחר: 4.שמאלני/ימני: 5.איזה דאודורנט אתה משתמש? 6. איזה חברה הפלא' שלך? 7. ממי ההודעה האחרונה שקיבלת? 8.שוקולד, מריר או חלבי? 9.חורף או קיץ? 10.אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? 11.לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? 12.עברת דירה? 13.יש לך חדר לבד? 14.יצאת פעם מהמדינה? 15.לאן? 16.מה המבחן (או המתכונת או הבגרות) האחרון שעשית? 17. כמה הגישו אותך בבגרות האחרונה שעשית? 18.מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? 19.מי המורה הכי חמוד/ה? 20.מה יש לך על המסך של הפלא'? 21.רואה טלוויזיה? 22.כמה שעות בממוצע? 23.תוכנית אהובה? 24.קראת שר הטבעות? 25.אראגורן- מלך או פוץ? 26.ספר אהוב? 27.פרי אהוב? 28. מה המילה האחרונה שאמרת? 29.עם מי דיברת אחרון בטלפון? 30.תעצום עיניים חזק, תספור עד 3 ותפתח. מה הצבע הראשון שראית? 31.באיזה מגמה אתה [בלימודים]? 32.המילה הכי מצחיקה בעברית? 33.אוהב לישון? 34.על איזה צד אתה ישן? 35.יש לך משקפיים/עדשות? 36.יש לך ישור שיניים? 37.עברת פעם ניתוח? 38.שברת פעם חלקים ממך? 39.מה האסוציאציה הראשונה שעולה לך: -אסימפטוטה: -רמב"ם: -כביש גהה: -בננה: -שמן זית: -ירוק: 40.מי הבנאדם האחרון ש: -בכית בפניו: -הלכת איתו לקניות: -שאיכזב אותך: -שצרחת עליו: -היה בבית שלך: 41.מה אתה לובש כרגע? 42.צבע שיער: 43.צבע עיניים: 44.מה השיר האחרון ששמעת? 45.מסכם בשיעורים? 46.חית מחמד? 47.השם הכי מוזר ששמעת למישהו: 48.באיזה תק' היית רוצה להיוולד? 49.הרגת פעם מישהו? 50.היית מאוהב?

niranat

New member
התשובות שלי

1.שם: טלי 2.גיל: 16 3.דתי/חילוני/חרדי/מסורתי/אחר: חילוניה 4.שמאלני/ימני: סוג של שמאלנית אבל לא ממש אכפת לי 5.איזה דאודורנט אתה משתמש? ליידי ספיד סטיק סגול 6. איזה חברה הפלא' שלך? פלאפון 7. ממי ההודעה האחרונה שקיבלת? לא זוכרת, נאבד לי לפני שבוע 8.שוקולד, מריר או חלבי? מריר!!!!! 9.חורף או קיץ? קיץ, כי עושים המון כיף 10.אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? מממ טל!? לא יודעת 11.לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? אליעזר מאליעזר והגזר חחח סתאם 12.עברת דירה? כן 13.יש לך חדר לבד? כן 14.יצאת פעם מהמדינה? כן 15.לאן? סיני, הולנד, בלגיה, צרפת, גרמניה, ארה"ב 16.מה המבחן (או המתכונת או הבגרות) האחרון שעשית? מתכונת בהיסטוריה 17. כמה הגישו אותך בבגרות האחרונה שעשית? עוד אין ציוני הגשה 18.מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? "לכי ותשיגי את מה שאת רוצה, זה יהיה שווה את זה גם אם תתפדחי קצת" 19.מי המורה הכי חמוד/ה? המורה שלי למתמטיקה - כלת עולם 20.מה יש לך על המסך של הפלא'? את השם שלי 21.רואה טלוויזיה? כן 22.כמה שעות בממוצע? אולי שעה, בימי שעמום שעתיים 23.תוכנית אהובה? חלום אמריקאי!!!!! 24.קראת שר הטבעות? לא ואין לי תכנונים כאלה 25.אראגורן- מלך או פוץ? כן זה קורה לי כל הזמן.. חח מה!!?? 26.ספר אהוב? הארי פוטר 27.פרי אהוב? משמש מנגו ותות 28. מה המילה האחרונה שאמרת? time [אני שרה שיר ובדיוק אמרתי את המילה הזאת] 29.עם מי דיברת אחרון בטלפון? אבא 30.תעצום עיניים חזק, תספור עד 3 ותפתח. מה הצבע הראשון שראית? כחול 31.באיזה מגמה אתה [בלימודים]? מוסיקה 32.המילה הכי מצחיקה בעברית? שפורפרת 33.אוהב לישון? מאוד מאוד מאוד 34.על איזה צד אתה ישן? על הבטן 35.יש לך משקפיים/עדשות? לא 36.יש לך ישור שיניים? לא 37.עברת פעם ניתוח? אממ רק ניתוח לציפורן חודרנית חחח 38.שברת פעם חלקים ממך? לא 39.מה האסוציאציה הראשונה שעולה לך: -אסימפטוטה: גוש -רמב"ם: הרצל -כביש גהה: סבתא -בננה: קוף -שמן זית: חמור -ירוק: נזלת 40.מי הבנאדם האחרון ש: -בכית בפניו: היועצת שלי שזיינה לי ת'שכל -הלכת איתו לקניות: שתי החברות הטובות שלי -שאיכזב אותך: חבר לשעבר של חברה שלי -שצרחת עליו: איזה דפוק אחד בביצפר שלי ששיגע אותי -היה בבית שלך: רוית 41.מה אתה לובש כרגע? סתם ג'ינס וגופיה לבנה עם הדפס בזהב
42.צבע שיער: אדום 43.צבע עיניים: חום 44.מה השיר האחרון ששמעת? System of a down - B.Y.O.B 45.מסכם בשיעורים? פחחחחחחח 46.חית מחמד? חתול 47.השם הכי מוזר ששמעת למישהו: מחול 48.באיזה תק' היית רוצה להיוולד? בחיים לא הייתי רוצה להיוולד בזמן אחר חוץ מאשר בזמן שאני 49.הרגת פעם מישהו? פיזית!? לא.. חח 50.היית מאוהב? חשבתי שהייתי מאוהבת... אבל מאוהבת באמת, לא.

הדסוששש

New member
טוב אני עונה

אני מחכה לחברה שנצא ועד שהיא תגיע חחחח אז ככה 1.שם: הדס 2.גיל: 16 וחצי 3.דתי/חילוני/חרדי/מסורתי/אחר: חילונית 4.שמאלני/ימני: מרכז הכי טוב חח 5.איזה דאודורנט אתה משתמש? ליידי ספיד סטיק קלין גלייד 6. איזה חברה הפלא' שלך? אורנג' 7. ממי ההודעה האחרונה שקיבלת? אם אני יוצאת היום 8.שוקולד, מריר או חלבי? חלביייי 9.חורף או קיץ? אביב 10.אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? עומר 11.לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? לוונוס סתם לא יודעת 12.עברת דירה? כן בגיל 8 13.יש לך חדר לבד? כן 14.יצאת פעם מהמדינה? כן 15.לאן? הולנג וצרפת 16.מה המבחן (או המתכונת או הבגרות) האחרון שעשית? מתכונת אחרונה במוזיקה, בגרות הבאה במוזיקה =/ 17. כמה הגישו אותך בבגרות האחרונה שעשית? 89 זונה בת זונה 18.מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? ללכת עם הלב ולא לשים לב למה שאומרים 19.מי המורה הכי חמוד/ה? המורה לאנגלית שכבר כתבתי עליה משו בפורום 20.מה יש לך על המסך של הפלא'? שתי דמויות קטנות מתנשקות וברקע לבבות 21.רואה טלוויזיה? כן 22.כמה שעות בממוצע? 2 ביום, אולי 3 23.תוכנית אהובה? חלום אמריקאי אוביוו 24.קראת שר הטבעות? לא 25.אראגורן- מלך או פוץ? הא?! 26.ספר אהוב? השחר של גאיה 27.פרי אהוב? תפוח 28. מה המילה האחרונה שאמרת? ביי 29.עם מי דיברת אחרון בטלפון? חברה שלי 30.תעצום עיניים חזק, תספור עד 3 ותפתח. מה הצבע הראשון שראית? כחול 31.באיזה מגמה אתה [בלימודים]? מחול 32.המילה הכי מצחיקה בעברית? וואי היה לי וברחלי 33.אוהב לישון? יאפפפ 34.על איזה צד אתה ישן? בד"כ ימין 35.יש לך משקפיים/עדשות? לא 36.יש לך ישור שיניים? לא ואני מקווה שלא יהיה 37.עברת פעם ניתוח? כן 38.שברת פעם חלקים ממך? לא 39.מה האסוציאציה הראשונה שעולה לך: -אסימפטוטה:שיעור ביולוגיה -רמב"ם: כביש -כביש גהה: ארוך ומייגע (חח חרוז) -בננה: צהוב -שמן זית: לא משו -ירוק:דשא 40.מי הבנאדם האחרון ש: -בכית בפניו: ידיד שלי -הלכת איתו לקניות: אמא -שאיכזב אותך: ידיד שלי =/ -שצרחת עליו: אח שלי -היה בבית שלך: חברה 41.מה אתה לובש כרגע? מכנס לבן חולצה שחורה 42.צבע שיער: שטני עם גוונים בלונדינים 43.צבע עיניים: חום בהיר 44.מה השיר האחרון ששמעת? השיר מגבעת חלופן אינה עונה חח 45.מסכם בשיעורים? כשיש לי כוח 46.חית מחמד? כלבה 47.השם הכי מוזר ששמעת למישהו: ירושלמית 48.באיזה תק' היית רוצה להיוולד? עכשיו 49.הרגת פעם מישהו? לא 50.היית מאוהב? לא =/ אבל אני בדרך חחח

../images/Emo124.gifעונה../images/Emo124.gif

1.שם: לירון 2.גיל: 15.5 3.דתי/חילוני/חרדי/מסורתי/אחר: חילונית (או חילוניה ?!) 4.שמאלני/ימני: ימנית 5.איזה דאודורנט אתה משתמש? ליידי ספיד סטיק קלין גלייד בריח סנסט בריז 6. איזה חברה הפלא' שלך? אורנג'. אבל יש עליו מדבקה של סלקום. 7. ממי ההודעה האחרונה שקיבלת? בפלא? משהו בסגנון של "משעמם לי ואי צריכה להשתין". היינו בטיול שנתי... 8.שוקולד, מריר או חלבי? חלבי לאכול ומריר למצוץ. 9.חורף או קיץ? חורף רולז 10.אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? לירון 11.לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? וונדר וומן (חח סתם.) 12.עברת דירה? כן. בגיל 3 ושוב לפני שנתיים. בעצם כבר כמעט 3 13.יש לך חדר לבד? כן
14.יצאת פעם מהמדינה? כן. 15.לאן? ירדן, ארה"ב, צרפת, איטליה, גרמניה (בסדר הזה) 16.מה המבחן (או המתכונת או הבגרות) האחרון שעשית? מבחן בביולוגיה 17. כמה הגישו אותך בבגרות האחרונה שעשית? לא עשיתי בגרויות 18.מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לחייך לאנשים ולאהוב את עצמי 19.מי המורה הכי חמוד/ה? סי סיג סיגלית המורה לערבית 20.מה יש לך על המסך של הפלא'? אני גזעית, ואתה? 21.רואה טלוויזיה? חלום אמריקאי.. 22.כמה שעות בממוצע? לאדעת. 23.תוכנית אהובה? חלום אמריקאי, מכושפות, חברים, תשוקות 24.קראת שר הטבעות? ניסיתי והתייאשתי אחרי חצי פרק. אבל קראתי את ההוביט 25.אראגורן- מלך או פוץ? מי זה? נראה לי מישו משר הטבעות
26.ספר אהוב? אין ממש 27.פרי אהוב? קיווי 28. מה המילה האחרונה שאמרת? "את עושה לי חיים קשים" 29.עם מי דיברת אחרון בטלפון? עם חברה שלי 30.תעצום עיניים חזק, תספור עד 3 ותפתח. מה הצבע הראשון שראית? לבן 31.באיזה מגמה אתה [בלימודים]? שנה הבאה אני אתחיל מגמת מחול!
32.המילה הכי מצחיקה בעברית? זנבות 33.אוהב לישון? ברור 34.על איזה צד אתה ישן? שמאל 35.יש לך משקפיים/עדשות? לא אבל אני צריכה דחוף - אני כבר בקושי יכולה לקרוא כתוביות בטלויזיה. 36.יש לך ישור שיניים? היה לי בכיתה ה' 37.עברת פעם ניתוח? לא אבל אני כנראה אעבור 38.שברת פעם חלקים ממך? פתחתי סנטר 39.מה האסוציאציה הראשונה שעולה לך: -אסימפטוטה:
-רמב"ם: מיכאל -כביש גהה: מתנחלים -בננה: תפוז -שמן זית: פרסומת -ירוק: הסיפור על האיש הירוק 40.מי הבנאדם האחרון ש: -בכית בפניו: חברה שלי -הלכת איתו לקניות: חברה שלי -שאיכזב אותך: אמא -שצרחת עליו: אמא -היה בבית שלך: אמא? 41.מה אתה לובש כרגע? מכנס דייים וחולמה של אי לאב אן ווי (ניו יורק) 42.צבע שיער: חום 43.צבע עיניים: חום (כן אני מיוחדת חבל"ז.) 44.מה השיר האחרון ששמעת? יור דה וון דת אי וונט - מגריז) 45.מסכם בשיעורים? תלוי באיזה 46.חית מחמד? אחותי הקטנה 47.השם הכי מוזר ששמעת למישהו: טומילי 48.באיזה תק' היית רוצה להיוולד? של חלום אמריקאי
49.הרגת פעם מישהו? נמלים, ג'וקים, חומנים, עכבישים 50.היית מאוהב? לא יוו איזה ארוך זה היה

נועה167

New member
אני../images/Emo26.gif

1.שם: נועה 2.גיל: 18 3.דתי/חילוני/חרדי/מסורתי/אחר: דתי 4.שמאלני/ימני: לא ברורה.. לא ידוע 5.איזה דאודורנט אתה משתמש? ספריי 6. איזה חברה הפלא' שלך? אורנג' 7. ממי ההודעה האחרונה שקיבלת? חברה 8.שוקולד, מריר או חלבי? חלבי 9.חורף או קיץ? חורף!! 10.אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? לא יודעת.. 11.לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? :/ ? 12.עברת דירה? לא 13.יש לך חדר לבד? יאפ 14.יצאת פעם מהמדינה? כן 15.לאן? אנגליה (פעמים) איטליה שוויץ והולנד 16.מה המבחן (או המתכונת או הבגרות) האחרון שעשית? מתמטיקה 17. כמה הגישו אותך בבגרות האחרונה שעשית? 100 :) 18.מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לא זוכרת 19.מי המורה הכי חמוד/ה? המחנכת 20.מה יש לך על המסך של הפלא'? פו הדב ואיור :) 21.רואה טלוויזיה? יאפ 22.כמה שעות בממוצע? אממ בקושי בזמן האחרון.. פעם הרבה יותר. שעה ביום אולי 2 23.תוכנית אהובה? אי אר, חברים, חלום אמריקאי.. יש הרבה 24.קראת שר הטבעות? לא 25.אראגורן- מלך או פוץ? אה? 26.ספר אהוב? אהבתי פעם הארי פוטר.. עבר לי 27.פרי אהוב? שזיף 28. מה המילה האחרונה שאמרת? לילה טוב 29.עם מי דיברת אחרון בטלפון? חברה 30.תעצום עיניים חזק, תספור עד 3 ותפתח. מה הצבע הראשון שראית? לבן 31.באיזה מגמה אתה [בלימודים]? ספרות 32.המילה הכי מצחיקה בעברית? 33.אוהב לישון? כן 34.על איזה צד אתה ישן? כל צד.. מסתובבים.. אתם יודעים 35.יש לך משקפיים/עדשות? נופ 36.יש לך ישור שיניים? יאפ 37.עברת פעם ניתוח? לא 38.שברת פעם חלקים ממך? אמ לא 39.מה האסוציאציה הראשונה שעולה לך: -אסימפטוטה: מתמטיקה :S -רמב"ם: תנ"ך :/ -כביש גהה: נהיגהה -בננה: יאמי -שמן זית: .. -ירוק: אוהבת 40.מי הבנאדם האחרון ש: -בכית בפניו: ללא זוכרת.. אולי אמא -הלכת איתו לקניות: חברה -שאיכזב אותך: ? -שצרחת עליו: חברה -היה בבית שלך: משפחה.. 41.מה אתה לובש כרגע? מכנסים וחולצה 42.צבע שיער: חום-שחור.. משו כזה 43.צבע עיניים: חום ירוק 44.מה השיר האחרון ששמעת? שיר של בקטריט בויז חח נוסטלגיה.. 45.מסכם בשיעורים? לרוב לא 46.חית מחמד? אין 47.השם הכי מוזר ששמעת למישהו: וי בדיוק היום שמעתי איזה שם מוזר.. לא זוכרת מהו! 48.באיזה תק' היית רוצה להיוולד? ?? 49.הרגת פעם מישהו? במקרה לא 50.היית מאוהב? נופ

אני../images/Emo9.gif

1.שם: משי 2.גיל: 14.7 ומשהו. אין לי כוח לחשב
3.דתי/חילוני/חרדי/מסורתי/אחר: מאמינה בעצמי. חילונית 4.שמאלני/ימני: ימנית 5.איזה דאודורנט אתה משתמש? ליידי ספיד סטיק בריח ורדים כאלו
6. איזה חברה הפלא' שלך? orange. מפגינה יכולת באנגלית
7. ממי ההודעה האחרונה שקיבלת? מהקומונרית בנוער העובד 8.שוקולד, מריר או חלבי? חלב, אבל כשממיסים אז מריר. 9.חורף או קיץ? סתיו 10.אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? משי 11.לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? - 12.עברת דירה? פעם אחת. לפני 8 שנים אני חושבת 13.יש לך חדר לבד? ברור 14.יצאת פעם מהמדינה? חיובי 15.לאן? הרבה. שוויץ, הולנד, צרפת, איטליה, דנמרק, טורקיה, רודוס, בלגיה ועוד שטויות כאלו. 16.מה המבחן (או המתכונת או הבגרות) האחרון שעשית? מבחןבלשון 17. כמה הגישו אותך בבגרות האחרונה שעשית? לא עשיתי בגרויות 18.מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לא זוכרת
19.מי המורה הכי חמוד/ה? שרונה רולז
20.מה יש לך על המסך של הפלא'? מלא רגלים וידיים 21.רואה טלוויזיה? בהחלט 22.כמה שעות בממוצע? שעות 23.תוכנית אהובה? יש הרבה 24.קראת שר הטבעות? לא מעניין
25.אראגורן- מלך או פוץ? - 26.ספר אהוב? מר ורטיגו אני חושבת 27.פרי אהוב? אין 28.מה המילה האחרונה שאמרת? "דקות" 29.עם מי דיברת אחרון בטלפון? חברות 30.תעצום עיניים חזק, תספור עד 3 ותפתח. מה הצבע הראשון שראית? שחור 31.באיזה מגמה אתה [בלימודים]? מורחבת ראלית 32.המילה הכי מצחיקה בעברית? אנחנו 33.אוהב לישון? יאפ 34.על איזה צד אתה ישן? מסתובבת כול הזמן. אני לא קבועה. 35.יש לך משקפיים/עדשות? לא. 36.יש לך ישור שיניים? היה וטוב שהיה 37.עברת פעם ניתוח? משהו קטנצ'יק. 38.שברת פעם חלקים ממך? לא 39.מה האסוציאציה הראשונה שעולה לך: -אסימפטוטה: אמא -רמב"ם: פיגוע -כביש גהה: פקקים -בננה: צהוב -שמן זית: אוכל -ירוק: מחשב 40.מי הבנאדם האחרון ש: -בכית בפניו: אמא -הלכת איתו לקניות: אמא -שאיכזב אותך: אמא -שצרחת עליו: אמא -היה בבית שלך: ספתא 41.מה אתה לובש כרגע? בוקסר וגופייה 42.צבע שיער: שטני 43.צבע עיניים: חום עם נטייה לעיתים רחוקות לירוק 44.מה השיר האחרון ששמעת? זאת שיודעת 45.מסכם בשיעורים? לא! 46.חית מחמד? סנצ'ו פנצ'ו הכוסון (כלב) 47.השם הכי מוזר ששמעת למישהו: כוכב 48.באיזה תק' היית רוצה להיוולד? שנות ה-80 49.הרגת פעם מישהו? יצורים קטנים ולא מזיקים 50.היית מאוהב? לא

yaara51

New member
גם אני אעשה...=)

1.שם: יערה. 2.גיל: 14 וחצי... נראה לי... 3.דתי/חילוני/חרדי/מסורתי/אחר: חילונית. 4.שמאלני/ימני: שמאלנית. 5.איזה דאודורנט אתה משתמש? ממ.. משהו של דאב. 6. איזה חברה הפלא' שלך? אורנג'. 7. ממי ההודעה האחרונה שקיבלת? מידיד שלי. 8.שוקולד, מריר או חלבי? מריר. 9.חורף או קיץ? חורף!!!!! כמה שיותר - יותר טוב! 10.אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? ממ.. יונתן. אני ממש אוהבת את השם הזה. 11.לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? לא 'דעת... סיבכתם אותי. 12.עברת דירה? כן. 13.יש לך חדר לבד? כן. 14.יצאת פעם מהמדינה? כן. 15.לאן? ארה"ב, סיני, צרפת, איטליה, קפריסין, ועוד כמה ששכחתי. 16.מה המבחן (או המתכונת או הבגרות) האחרון שעשית? מבחן באנגלית. 17. כמה הגישו אותך בבגרות האחרונה שעשית? עוד לא עשיתי. 18.מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? "אל תשתני בשביל אחרים. תשתני בשביל עצמך. יאהבו אותך כמו שאת". 19.מי המורה הכי חמוד/ה? המחנכת. 20.מה יש לך על המסך של הפלא'? איזה סמיילי חתוך שחברה שמה לי. 21.רואה טלוויזיה? לא ממש. 22.כמה שעות בממוצע? שלוש שעות בשבוע.. משהו כזה. 23.תוכנית אהובה? חלום אמריקאי, כמובן=). 24.קראת שר הטבעות? כן, אבל שכחתי כל מה שהלך שם. 25.אראגורן- מלך או פוץ? אני זוכרת שזה משהו משר הטבעות... לא יותר. 26.ספר אהוב? ממ.. יש כמה. אורי, שחר, לאהוב עד מוות והזקן והים. 27.פרי אהוב? אבטיח ומנגו. 28. מה המילה האחרונה שאמרת? "מה...? לאן...?" השאלה הראשונה ששאלו אותי הבוקר, הייתי מסטולה. 29.עם מי דיברת אחרון בטלפון? חברה. 30.תעצום עיניים חזק, תספור עד 3 ותפתח. מה הצבע הראשון שראית? כחול. 31.באיזה מגמה אתה [בלימודים]? אני עוד ביסודי, אז אין מגמות. שנה הבאה מגמת קולנוע.. יאייי 32.המילה הכי מצחיקה בעברית? פופייייייייייייק 33.אוהב לישון? נא... לא ממש. 34.על איזה צד אתה ישן? על הבטן. 35.יש לך משקפיים/עדשות? משקפיים, אבל רק לכיתה. 36.יש לך ישור שיניים? כן. 37.עברת פעם ניתוח? לא. 38.שברת פעם חלקים ממך? לא. 39.מה האסוציאציה הראשונה שעולה לך: -אסימפטוטה: מדעים. -רמב"ם: השכונה שלי. -כביש גהה: פקקים. -בננה: בעעע -שמן זית: סלט. -ירוק: דשא. 40.מי הבנאדם האחרון ש: -בכית בפניו: אמא שלי, לפני הרבה זמן. -הלכת איתו לקניות: אמא שלי.. חחח -שאיכזב אותך: חברה. -שצרחת עליו: אחותי. -היה בבית שלך: ידיד. 41.מה אתה לובש כרגע? מכנסיים של פיג'מה, וחולצה מהנוע"ל... אני חולה.. בעע 42.צבע שיער: חום. 43.צבע עיניים: ירוק. 44.מה השיר האחרון ששמעת? All Of My Love- Led Zeppelin 45.מסכם בשיעורים? ממש לא. 46.חית מחמד? סוס! למרות שזו לא חיית מחמד, אבל חפיף. 47.השם הכי מוזר ששמעת למישהו: קשת, ודרומית. 48.באיזה תק' היית רוצה להיוולד? טוב לי איך שאני, אבל אם הייתי יכולה אז בשנות ה-60. 49.הרגת פעם מישהו? בטח..... אני הורגת כל יום... אתם עדיין לא יודעים, אבל אני פושעת מסוכנת. אני כותבת עכשיו מהמחשב בצינוק. 50.היית מאוהב? חשבתי שכן, אבל לא הייתי באמת.

למעלה