שאלון!

®NuLy®

New member
וואיי וואיי איזה חתולה!!

מופקרת!! בדיוק כמוך!!!!!!

לינקנית

New member
אמ תגובה לכולםםםםםםםםםם

בהתחלה זה היה ל3 אבל באו עוד אז המשכתי ואני רבתי עם אמא שלי כי היא רצתה תמחשב לבדוק מחירים כי היא והחבר של רוצים לטוס לחוץ לארץ בשבוע הבאה בקיצור אז היא ביקשה ממני אני אמרתי לה לא היא התחילה להרביץ לי ואני בכיתי אז נתתי לה בוקס ביד ורצתי לסלון היא באה אחרי והרביצה לי מול החבר שלה ואני יצאתי החוצא והלכתי לרחוב של עידן רציתי לישון אצלו אבל הוא כבר ישן אז הלכתי ישבתי על הספספלים שמה בפארק והם באו וככה זה היתחיל אבל אממ היה אחד שעמד לו היה לו מזה ארוך אחר כך אחרי איזה חצי שעה הוא ביקש שוב והיה לו פיצי פון ממש ממש אז לא נגעתי בזה אפליו ובלעתי גם!ואכשיו אני רוצה ללכת לאיזה אתר לראות מזה יכול לעשות כי אני במחזור

לינקנית

New member
תגובה לכולםםםםםםם

אחושרמוטה ערס אל תעצבנו אותי אני כן מה אתם רוצים גם או משהו??????? רק הלכתי לעידן בגלל שלא היה ההיתי צריכה לישון ברחוב אחרת אני ההיתי יושנת אצלו!לא רציתי ללכת לאולגה בגלל שרבתי איתה ולפי דעתי כדי שתגלחו!

amy lee 4 life

New member
דייי

אמרתי לך לחשוב יותר מפעמיים לפני שאת כותבת פה נכון?!?! אוף דיי להמציא דברים!!

לינקנית

New member
לא משקרתתתתתתתתתתתת

יא דפוקהההההההההההה לא משקרת בפעם האלףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף יאא יש לך בעיה עם את לא רוצה אל תאמינייייייייייייייייייייייייייייי דפוקה אחרת דיי כבר תאחלס אתם לא מבינים מה אתם לא מאמינם ליייייייייייייייייי ואני כןןןןןןןן והוא שאל אותי עם זה פסיידר לי שכאילו זה בסידר מצדי אמרתי לו כןןןןןןןןןןןןןןן כולם שאלו יא דפוקות בגלל שזה מגעיל אותך לך יש בעיות לא לי!

amy lee 4 life

New member
אני לא אמרתי שזה מגעיל אותי

אבל שילדה בת 12 תעשה דבר כזה ועוד לאנשים זרים מהפארק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה קצת לא הגיוני ואני ממש אבל ממש לא מאמינה לך!

s w e e t16

New member
ואם זה נכון..

מה יצא לך מזה שתכתבי את זה פה?! שתדעי לך..דברים כאלה לא עושים רושם..(לפחות לא פה!) ואם כבר רושם..אז רע מאוד.. מה הרווחת מזה שכתבת את זה פה חוץ מלריב עם אנשים?

angela12

New member
למה לעזאזל את חושבת שאנחנו

מכירים את עידן?!?!?! אנחנו לאא!!! וגם את אולגה לא!! וגם לא את שאר החברים המפגרים שלך!!! כוס עמקק אם את ירדת ל8 בנים ברחוב אתמול, אז אמינם ואקסל וג'יימס הטפילד באים אליי כל יום הביתה לאורגיה!! עכשיו אני רגועה. למי שלא הבין, היא גם בפורום אמינם, הייתי חייבת להוציא את זה איכשהוא..

amy lee 4 life

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

יו אר סו רייט!!!!!!!!!! ובתאל.......את הסיפורים שלך באמת אבל באמת תשמרי או לעצמך או לחברות המפגרות שלך כי גם אם כן ירדת ל8 בנים זה ממש אבל ממש לא מעניין אותי ואת שאר הפורום!!

giant G

New member
תגובה פאקינג ציניט מי שלא בא לו עלה

הזיין שלי!!! תגידי לי בתאל גם אחרי זה ירדת לברני או שהוא עדיין בוויטינג ליסט? ואחרי זה הלכת אולי גם מכות עם כל החבורה של טקן ומורטאל קומבאט? לא ואחרי זה תרדי גם להם!!! ולפני זה תרדי למי שכותב תתסריט... ואולי קצת טיפלה לפני זה תרדי גם לכל לינקין וכל להקהת רוק שנוצרה אי פעם.... ואחרי זה תרביצי להם גם או שפשוט תנסי להלביש להם טמפונים על הראש וכשתגלי שהם לא עולים תנסי להלביש עליהם את התחתונים שלך ותמרחי עליהם דבש ותשחררי עליהם קן של דבורים!!! וכשהם ימותו תנסי להרוג את הנשיא תדקרי את יועץ המדינה ותשפכי שמן רותח על רהמ"ש ואז מתי שהוא ימות אולי תמצצי לו גם כן? דיי כבר עם כל הצומי וגם אם כל זה אמיתי לא ממש רוצים לדעת!!! דיי עם הצומייייייי

pookacha1

New member
חחחח!!!!!

זה המייקי {אהמ אהמ.. בשבילכם שי..} שלנו!! הרגת אותי!!

amy lee 4 life

New member
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

אתה פאקינג ילד מצחיק!!! אולי תלך לעשות סטאנדאפ או משו?!?!?! אני חושבת שילך לך טוב!! הנה כבר יש לך מעריצה!

giant G

New member
חחחח תודה אני מוכשר בלדבר שטויות

זה בגלל הביצפר שלי לא הייתי מגיע לשום מקום בלי הביצפר הדוסי המסריח שלמדתי בו...

KaUrO DoNo

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

זה היה מצחיקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק

SAMAR

New member
אח, אח אח....

איזה חוש הומור מלבב.....שי!!! יש לך את זה! השנינות הבריטית גרוזינית הזאת
רוצה להצטרף לכת הסמר? כדאי לך, חיחיחיחי.... בתאל, אם אני הייתי מאמתת את כול השמועות שרצות עלי, אני מנצחת אותך....ירדתי ל10!!!!!! הא הא הא!!! ולא אותי אישית זה לא מגעיל....זה פשוט לא הגיוני.....פגשת מישו ברחוב "היי רבתי עם אמא שלי, אני יכולה לרדת לך?" אני לא מאמינה....ובעצם אם לא אכפת לך מה אנחנו אומרים ואם אנחנו מאמינים לך או לא, למה את מספר לנו את זה????????? תחסכי מאיתנו את המידע האינטימי, שלך, ותלכי עם זה לפורום סקס או משו.... יאללה, חפשי מקום טוב להודעות שלך, תצאי מהבית של אמא שלך, ותחיי את החיים הטובים!!!! עלי והצליחי!!! חיים קסומים!!!!
נ.ב לכול מי שלא הפנים....לא ירדתי ל10 חחחחחחח, זה שמועות, אנשים משועממים יש לנו בעולם

Lp Fairy

New member
חחחחחחחחח

כבר אמרתי שאתה סטלן..?? והרעיון של הסטאנד אפ...חחחח יש לך עוד מעריצה..:)

לינקנית

New member
יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

אא אני מתה לרדת ללינקין פארק מה אתה חושב ואני יהרוג את בוש בשביל אמינם אז הכל מסתדררררררררררר

למעלה