שאלון!

®NuLy®

New member
שאלון!

גנבתי מפורום סקרים ושאלונים אבל היה כתוב של מותר
שם: אוהב ת'שם שלך? כינוי של חברים: כינוי של המשפחה: מין: שנת הולדתך: שזה אומר שאתה בן..? גובה: מקום מגורים: לאיזו עיר זה קרוב? אוהב את העיר שלך? היית מעדיף לגור במקום אחר? איפה? אוהב את הבית שלך? איזה מקום אתה הכי אוהב בבית? מהי שפת האם שלך? איזה שפות אתה יודע חוץ משפת האם שלך? יתום מאב/אם? כמה אחים יש לך? איך קוראים לאחים שלך? בני כמה הם? חבר/ה? מה שם הביצפר שלך? יסודי/חטיבה/תיכון/אוניברסיטה: היית רוצה לעבור ביצפר? במידה וכן, למה? צבע אהוב: צבע שנוא: אוהב את עצמך? אובססיבי? אם כן, למה? חושב שאתה בנאדם יפה? מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? להקה אהובה: זמרת אהובה: זמר אהוב: בחר אחד מהאמנים שכתבת למעלה וענה על השאלות: מתי התחיל ה'רומן' בינכם? (מתי התחלתם לשמוע אותו למתקשים) איך זה קרה? איפה שמעתם עליו בפעם הראשונה? הוא עזר ותמך בכם ברגעים קשים? מה השיר האהוב עליכם של אותו אמן? (חובה לבחור אחד, אל תגידו שקשה.) מה אתם יותר אוהבים בשיר, את המילים או את הלחן? שורה אהובה מתוך השיר: מה השיר שאתם הכי פחות אוהבים (שלא נגיד שונאים) של אותו אמן? בכל זאת, שורה אהובה מתוך השיר: כמה דיסקים יש לו? יש לך את כולם (מקוריים כמובן)? מה הדיסק האהוב עליך? יודעים על הזמר/ת/להקה דברים מעבר לשמו הפרטי? (שם אבא, שם הלהקה שלו, איפה הוא גר וכו') כן?! איך קוראים לאמא שלו? נניח ועכשיו הוא היה עושה לך הפתעה ובא אליך הבייתה, מה היית אומר לו? האם פעם הרגשת שאתה ממש מכיר אותו, כאילו הוא חבר שלך ? הולך להופעות שלו? לאלו שענו כן.. (אם לא הלכתם תדלגו על החלק הזה) הופעות: (לא חובה של אותו אמן) בכמה הופעות כבר היית? נהנת? באיזו הופעה הכי נהנת? הייתה הופעה שלא נהנת בה? של מי? קיבלת כרטיס חינם לאחת ההופעות? מאיפה? הופעה של מישהו שרצית ללכת, אבל עוד לא יצא: ההופעה הכי יקרה שהיית בה: ההופעה הכי רחוקה: ההופעה האחרונה שהיית בה? היית ברוק עצמאות השנה? ושנה שעברה? ולפני כן? נו, פשוט תגיד בכמה היית: אם היית, באיזה הכי נהנת? יש לך חברים שהכרת בהופעות? אם כבר מדברים על חברים.... החבר הכי טוב: החבר הכי מצחיק: החבר הכי מציק: החבר (טוב, לא חבר) הכי שנוא: החבר שאתה הכי אוהב להיות איתו: החבר ששר הכי יפה: חושק באחד מהחברים? בגדת בחבר? חבר בגד בך? מאיזה סוג אתה, החבר המתנחל, או החבר המתונחל (שמתנחלים אצלו)? החבר האחרון שישן אצלך: החבר האחרון שישנת אצלו: הפעם האחרונה ש.... קיבלת 100 במבחן: נכשלת במבחן: היית בים: היית בבריכה: עישנת: שתית: השתכרת: קנית בגדים: היית מאוהב: אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: אמרת למישהו שאתה אוהב אותו ובאמת התכוונת: התנשקת: ירדת למישהו (סתם, אתם לא חייבים לענות.): עשית פירסינג: התקשרת למישהו: התקשרו אליך: וסתם ככה בכללי, מה אתם אומרים על השאלון?

pookacha1

New member
אני../images/Emo70.gif

שם: חן משולם אוהב ת'שם שלך? מאוד! כינוי של חברים: חנחן, חני חא-נה, חנוש וכ'ו... כינוי של המשפחה: אממ משולם?? ילד מהכיתה שלי קורא לי משול.. =) מין: נקבה שנת הולדתך: 1989 שזה אומר שאתה בן..? 15 וחצי גובה: לא'דעת מקום מגורים: אדם לאיזו עיר זה קרוב? ירושלים אוהב את העיר שלך? כה! =) היית מעדיף לגור במקום אחר? איפה? אממ לא ממש.. אוליי בפסגת זאב.. אוהב את הבית שלך? כה! איזה מקום אתה הכי אוהב בבית? דהה! החדר! מהי שפת האם שלך? עברית איזה שפות אתה יודע חוץ משפת האם שלך? צרפתית, ספרדית, אנגלית. יתום מאב/אם? נופ.. =) כמה אחים יש לך? 3 בנים גדולים.. {כיף לי!!} איך קוראים לאחים שלך? שי, ערן וצחי! בני כמה הם? 22 וחצי, 26 וחצי, 29 חבר/ה? אוליי :X מה שם הביצפר שלך? רנה קסין יסודי/חטיבה/תיכון/אוניברסיטה: תיכון היית רוצה לעבור ביצפר? במידה וכן, למה? לא! צבע אהוב: סגול ושחור!! צבע שנוא: אין. אוהב את עצמך? לאחרונה.. כה!
אובססיבי? אם כן, למה? לליניקן פארק ולשוקולד. חושב שאתה בנאדם יפה? כה!
מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? לא'דעת :X חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? נראה לי שכה.... להקה אהובה:לינקין פארק!! זמרת אהובה: איימי לי זמר אהוב: אממ.. צ'סטר..? חחח כולל? בחר אחד מהאמנים שכתבת למעלה וענה על השאלות: מתי התחיל ה'רומן' בינכם? (מתי התחלתם לשמוע אותו למתקשים) ממזמןןן איך זה קרה? אחים שלי... איפה שמעתם עליו בפעם הראשונה? בבית- אחים שלי הוא עזר ותמך בכם ברגעים קשים? ממש כן!!! מה השיר האהוב עליכם של אותו אמן? (חובה לבחור אחד, אל תגידו שקשה.) קשה.... אמ.. one step closer מה אתם יותר אוהבים בשיר, את המילים או את הלחן? השילוב בינהם! שורה אהובה מתוך השיר: shut up when i'm talking to you!! מה השיר שאתם הכי פחות אוהבים (שלא נגיד שונאים) של אותו אמן?אין לי.. בכל זאת, שורה אהובה מתוך השיר: אין לי כמה דיסקים יש לו? כולל אלא שלא יצאו? :X יש לך את כולם (מקוריים כמובן)? לא את כולם.. אבל בקרוב יהיה מה הדיסק האהוב עליך? הייבריד יודעים על הזמר/ת/להקה דברים מעבר לשמו הפרטי? (שם אבא, שם הלהקה שלו, איפה הוא גר וכו') חחח כה.. עשיתי עליהם עבודה כן?! איך קוראים לאמא שלו? זה אני לא יודעת.. :X נניח ועכשיו הוא היה עושה לך הפתעה ובא אליך הבייתה, מה היית אומר לו? צ'סטר תעשה לי חמישייה וגיטרה!!!!!!!! האם פעם הרגשת שאתה ממש מכיר אותו, כאילו הוא חבר שלך ? אממ אוליי.. :X הולך להופעות שלו? כה!!! אני עוד אלך!! לאלו שענו כן.. (אם לא הלכתם תדלגו על החלק הזה) הופעות: (לא חובה של אותו אמן) בכמה הופעות כבר היית? לא ספרתי נהנת? כה! באיזו הופעה הכי נהנת? לא'דעת.. כולם הייתה הופעה שלא נהנת בה? של מי? לא נראה לי קיבלת כרטיס חינם לאחת ההופעות? מאיפה? אחי סידר לי הופעה של מישהו שרצית ללכת, אבל עוד לא יצא: נופ ההופעה הכי יקרה שהיית בה: אני הולכת להיות... סקורפיונס ההופעה הכי רחוקה: עדיין לא.. היית ברוק עצמאות השנה? לא.. הייתי חולה ושנה שעברה? גם לא ולפני כן? נו, פשוט תגיד בכמה היית: לא הייתי!!! אם היית, באיזה הכי נהנת? יש לך חברים שהכרת בהופעות? כה! ידיד שלי. אם כבר מדברים על חברים.... החבר הכי טוב: מיטלי!! החבר הכי מצחיק: שמעון!! -עדי החבר הכי מציק: אין.. החבר (טוב, לא חבר) הכי שנוא: אין.. החבר שאתה הכי אוהב להיות איתו: מיטלי! החבר ששר הכי יפה: שיראלוש וקרנוש! חושק באחד מהחברים? לא חושבת :X בגדת בחבר? נופ חבר בגד בך? לא שידוע לי מאיזה סוג אתה, החבר המתנחל, או החבר המתונחל (שמתנחלים אצלו)? אני מתנחלת רק אצל מיטלי והיא מתנחלת אצלי! החבר האחרון שישן אצלך: מיטלי :p החבר האחרון שישנת אצלו: מיטלי :pP הפעם האחרונה ש.... קיבלת 100 במבחן: פייייי.. הרבה זמן נכשלת במבחן: לפני כמה ימים היית בים: פסח היית בבריכה: תחילה השנה עישנת: לא מעשנת =X שתית: הרבה זמן! השתכרת: גם קנית בגדים: שבועיים בערך.. היית מאוהב: עכשיו... =) אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: לא מזמן =X אמרת למישהו שאתה אוהב אותו ובאמת התכוונת: אותה תשובה. התנשקת: יום חמישי ירדת למישהו (סתם, אתם לא חייבים לענות.): עשית פירסינג: לא עשיתי התקשרת למישהו: לפני 5 דקות התקשרו אליך: לפני 4 דקות וסתם ככה בכללי, מה אתם אומרים על השאלון? משעשע!!! -D

Lp Fairy

New member
:)

שם: רעות גריז צריקר אוהב ת'שם שלך? אממ את השם הפרטי כן..שם משפחה לא..(בגלל זה אפחד לא יודע מהו..חח) כינוי של חברים: יווו יש מלאא...תות גריז גוש עגבניה רותי תותירעותוש וכול נטיותיו...חח קונסואלה ציפציף...רבים הכיוניים כינוי של המשפחה: רותי..:) מין: עדיין לא..חח סתם נקבה שנת הולדתך: 1988 שזה אומר שאתה בן..? יש מצב..חחח גובה: 1.72...:) מקום מגורים: ק. חיים..פיכס לאיזו עיר זה קרוב? חיפה..!! אוהב את העיר שלך? לא היא מסריחה היית מעדיף לגור במקום אחר? איפה? באשדוד..:) אוהב את הבית שלך? לא...הוא מלא נמלים.): איזה מקום אתה הכי אוהב בבית? החדר שלי!! מהי שפת האם שלך? עברית.. איזה שפות אתה יודע חוץ משפת האם שלך? אנגלית ערבית וטיפ טיפ פורטוגזית.. יתום מאב/אם? חס וחסה תקע ושקע! כמה אחים יש לך? 2..פיכסה.. איך קוראים לאחים שלך? רועי ורביב... בני כמה הם? אמממ אחד 13 אחד 11 נראה לי... חבר/ה? לונלי... מה שם הביצפר שלך? ת.ק.ח- תיכון קרית חיים.. יסודי/חטיבה/תיכון/אוניברסיטה: תיכון משום מה..חח היית רוצה לעבור ביצפר? במידה וכן, למה? כןןןןן לויצו..:) צבע אהוב: שחור כחול סגול אדום.. צבע שנוא: ורוד!! אוהב את עצמך? פיכסה.. אובססיבי? אם כן, למה? לינקין ולבלוג שלי.. חושב שאתה בנאדם יפה? לא.. מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? אני הרגליים שלי..:) חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? חחח אין לי מושג.. להקה אהובה: המממ בואו נחשוב... זמרת אהובה: שאקי!!! (שאקירה..) זמר אהוב: אממ שון פול..:) וקורט קוביין!!! בחר אחד מהאמנים שכתבת למעלה וענה על השאלות: מתי התחיל ה'רומן' בינכם? (מתי התחלתם לשמוע אותו למתקשים) אמממ לפני שלוש שנים או שנתיים..שנתיים וחצי..:) איך זה קרה? ראיתי קרולינג..והתגובה הייתה מי זה הבלונדיני המהמם הזה?!?! איפה שמעתם עליו בפעם הראשונה? שמעתי מחברה שלי על לינקין פארק..אבל לא הקשתי לה..חחח הוא עזר ותמך בכם ברגעים קשים? בטח!!! כול פעם שאני בוכה הוא שם ליידי צורח.. מה השיר האהוב עליכם של אותו אמן? (חובה לבחור אחד, אל תגידו שקשה.) נאמב!! מה אתם יותר אוהבים בשיר, את המילים או את הלחן? מילים.. שורה אהובה מתוך השיר: אול איי וונט טו דו איז בי מור לייק מי אנד בי לס לייק יו מה השיר שאתם הכי פחות אוהבים (שלא נגיד שונאים) של אותו אמן? ברייקינג דה האביט... בכל זאת, שורה אהובה מתוך השיר: אמממ אני לא אוהבת אותו אבל..=\ כמה דיסקים יש לו? בתכלס 4 אבל יש גם הופעות ושיט.. יש לך את כולם (מקוריים כמובן)? ודאי וודאי!! מה הדיסק האהוב עליך? מטאורה והייבריד.. יודעים על הזמר/ת/להקה דברים מעבר לשמו הפרטי? (שם אבא, שם הלהקה שלו, איפה הוא גר וכו') חחחח בטח...אני גרה ליידו..:) כן?! איך קוראים לאמא שלו? אממממ רייצל..? חחח נניח ועכשיו הוא היה עושה לך הפתעה ובא אליך הבייתה, מה היית אומר לו? אומרת?!?! קודם כול הייתי מתעלפת..הייתי צורחת כמו מטורפת היה לי התקף אסטמה ואז הייתי אומרת לו ש..אני כ"כ אוהבת אותו ושיעשה לי ילדים בלונדיניים!!! האם פעם הרגשת שאתה ממש מכיר אותו, כאילו הוא חבר שלך ? אמממ לא.. הולך להופעות שלו? לא..): לאלו שענו כן.. (אם לא הלכתם תדלגו על החלק הזה) הופעות: (לא חובה של אותו אמן) בכמה הופעות כבר היית? כמה וכמה.. נהנת? ברובן..כן... באיזו הופעה הכי נהנת? אווו אממ של איזזשהי להקה מהגאלה.. הייתה הופעה שלא נהנת בה? של מי? של ילד מהכיתה שלי...מי עושה טראנסים עם גיטרות ותופים?!?! קיבלת כרטיס חינם לאחת ההופעות? מאיפה? חחח לא.. הופעה של מישהו שרצית ללכת, אבל עוד לא יצא: לינקין.. ההופעה הכי יקרה שהיית בה: פייב 149 נראה לי... ההופעה הכי רחוקה: פייב..ת"א.. ההופעה האחרונה שהיית בה? של אממ איך קוראים להם..שוטי הנבואה! היית ברוק עצמאות השנה? לא..): ושנה שעברה? גם לא..): ולפני כן? נו, פשוט תגיד בכמה היית: לא הייתי...): אם היית, באיזה הכי נהנת? יש לך חברים שהכרת בהופעות? אמממ לא... אם כבר מדברים על חברים.... החבר הכי טוב: הדסי מיי סיס החבר הכי מצחיק: יוני.. החבר הכי מציק: דיד...(אוהבת אותך אבל!!) החבר (טוב, לא חבר) הכי שנוא: אממממ אין לי מושג.. החבר שאתה הכי אוהב להיות איתו: יול! החבר ששר הכי יפה: נוגה..:) חושק באחד מהחברים? בטח יש לנו ילדים הכול.. בגדת בחבר? חס וחסה תקע ושקע חבר בגד בך? אממ כן... מאיזה סוג אתה, החבר המתנחל, או החבר המתונחל (שמתנחלים אצלו)? אמממ חצי חצי... החבר האחרון שישן אצלך: יש מצב לחן.. החבר האחרון שישנת אצלו: הדסי.. הפעם האחרונה ש.... קיבלת 100 במבחן: אמממ מגן נחשב..?? בעיצוב גרפי..:) נכשלת במבחן: חחח 15 במתכונת במתמטיקה... היית בים: לג בעומר.. היית בבריכה: אוו שניייים עישנת: אמממ גם שנים.. שתית:בבר מצווה של אח שלי... השתכרת: אף פעם..:) קנית בגדים: אמממ לפני שבועיים בערך...חח היית מאוהב: עדיין...): אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: אתמול אמרתי לידיד שלי... אמרת למישהו שאתה אוהב אותו ובאמת התכוונת: תמיד... התנשקת: ווואווו עבר חודש.. ירדת למישהו (סתם, אתם לא חייבים לענות.): חחח אתמול..:) סתם.. עשית פירסינג: אמממ לפני שלוש וחצי שנה בערך.. באמצע ח בקיצור חח התקשרת למישהו: לפני כמה שעות התקשרתי לאמא תיקח אותי לזבולון.. התקשרו אליך: לפני כמה דקות אחד מציק שאני שונאת התקשר..=\ וסתם ככה בכללי, מה אתם אומרים על השאלון? דווקא נחמד..העלה לי את המצב רוח..חח

pookacha1

New member
חחחחחח

הרגת אותי עם ה- קודם כל מתעלפת וכ'ו... חחחחחחחחחחח!!

me :]]

שם: אור אוהב ת'שם שלך? אממ כן את המשפחה ממש לא.. חח כינוי של חברים: אורי כינוי של המשפחה: אורי או אורה. מין: נ' חח שנת הולדתך: 1990 שזה אומר שאתה בן..?בקרוב 15 גובה: 1.75 מקום מגורים: באר שבע לאיזו עיר זה קרוב? לא יודעת.. חח אני פשוט בנגב. חח אוהב את העיר שלך? לא ממש. לא אוהבת במיוחד וגם לא שונאת היית מעדיף לגור במקום אחר? איפה? אממ כן.. אין לי מושג איפה.. חח אוהב את הבית שלך? כעע הואא בסדר. איזה מקום אתה הכי אוהב בבית? את החדר שלי כי בו נמצאים התופים מהי שפת האם שלך? עיברית איזה שפות אתה יודע חוץ משפת האם שלך? ספרדית אנגלית וכי אני חייבת ערבית יתום מאב/אם? לא כמה אחים יש לך? אחד איך קוראים לאחים שלך? דרור בני כמה הם? 17 חבר/ה? כע מה שם הביצפר שלך? מקיף ו' יסודי/חטיבה/תיכון/אוניברסיטה: משנה הבאה תיכון היית רוצה לעבור ביצפר? במידה וכן, למה? אממ לא.. צבע אהוב: שחור ואדום דם צבע שנוא: ורוד וכל מיני צבעים זוהרים אוהב את עצמך? אממ חלק כן וחלק לא אובססיבי? אם כן, למה? לא. חושב שאתה בנאדם יפה? לא. מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? שומדבר. חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? לא. להקה אהובה: מטאליקה כרגע זו הלהקה שאני מתמקדת בה. זמרת אהובה: לא יודעת.. זמר אהוב: אממ.. ג'יימס הסולן של מטאליקה(?) בחר אחד מהאמנים שכתבת למעלה וענה על השאלות: מתי התחיל ה'רומן' בינכם? (מתי התחלתם לשמוע אותו למתקשים) אמממ בכיתה ז' איך זה קרה? בגלל אח שלי בעיקר איפה שמעתם עליו בפעם הראשונה? אממ במחשב מאח שלי. חח הוא עזר ותמך בכם ברגעים קשים? אכן.. חח מה השיר האהוב עליכם של אותו אמן? (חובה לבחור אחד, אל תגידו שקשה.) אממ אנטר סאנדמאן מה אתם יותר אוהבים בשיר, את המילים או את הלחן? שניהם שורה אהובה מתוך השיר: אממ הקטע שבו ג'יימס שר והילדה שרה איתו מה השיר שאתם הכי פחות אוהבים (שלא נגיד שונאים) של אותו אמן? לא עולה לי כרגע חח בכל זאת, שורה אהובה מתוך השיר: כמה דיסקים יש לו?10 אבל עם הדיסק הכפול זה 11. יש לך את כולם (מקוריים כמובן)? את רובם.. אני בדרך להשלמת הדיסקוגרפיה מה הדיסק האהוב עליך? Metallica The Black Album יודעים על הזמר/ת/להקה דברים מעבר לשמו הפרטי? (שם אבא, שם הלהקה שלו, איפה הוא גר וכו') כן..חלק כן?! איך קוראים לאמא שלו? לא יודעת. זה לא חלק מהחלק. חח
נניח ועכשיו הוא היה עושה לך הפתעה ובא אליך הבייתה, מה היית אומר לו? הרבה. חחח האם פעם הרגשת שאתה ממש מכיר אותו, כאילו הוא חבר שלך ? לא. הולך להופעות שלו? ממש לא.. מטאליקה לא באים לארץ אנימור. לאלו שענו כן.. (אם לא הלכתם תדלגו על החלק הזה) הופעות: (לא חובה של אותו אמן) בכמה הופעות כבר היית? נהנת? באיזו הופעה הכי נהנת? הייתה הופעה שלא נהנת בה? של מי? קיבלת כרטיס חינם לאחת ההופעות? מאיפה? הופעה של מישהו שרצית ללכת, אבל עוד לא יצא: ההופעה הכי יקרה שהיית בה: ההופעה הכי רחוקה: ההופעה האחרונה שהיית בה? היית ברוק עצמאות השנה? ושנה שעברה? ולפני כן? נו, פשוט תגיד בכמה היית: אם היית, באיזה הכי נהנת? יש לך חברים שהכרת בהופעות? אם כבר מדברים על חברים.... החבר הכי טוב:לאורה החבר הכי מצחיק: אממ אאוריאן החבר הכי מציק: איילה
החבר (טוב, לא חבר) הכי שנוא: ליאור החבר שאתה הכי אוהב להיות איתו: לאורה החבר ששר הכי יפה: הדר חושק באחד מהחברים?ממש. בגדת בחבר? לא חבר בגד בך? ממש לא מאיזה סוג אתה, החבר המתנחל, או החבר המתונחל (שמתנחלים אצלו)? גם וגם החבר האחרון שישן אצלך: לאורה החבר האחרון שישנת אצלו: אממ ענבל הפעם האחרונה ש.... קיבלת 100 במבחן: מזמן נכשלת במבחן: אממ משו בכימיה היית בים: איכס היית בבריכה:כנ"ל עישנת: לא מעשנת שתית: גם לא שותה השתכרת: קנית בגדים: אממ היום.. חולצה של איירון וחולצה של גאנס היית מאוהב: אני עדיין אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: היום בבוקר אמרת למישהו שאתה אוהב אותו ובאמת התכוונת: היום בבוקר התנשקת: בבוקר ירדת למישהו (סתם, אתם לא חייבים לענות.): עשית פירסינג: באוזן? התקשרת למישהו: לבנת התקשרו אליך: לבנת וסתם ככה בכללי, מה אתם אומרים על השאלון?

SAMAR

New member
ME!!!

שם: כתלה סמר אוהב ת'שם שלך? תאמת? סמר הגיע רק בגיל 3! ואותו אני אוהבת...כתלה לא, כי זה תמיד יוצא סטלה...
כינוי של חברים: סתלה...או סם... כינוי של המשפחה:כתלה... מין:חחחח, נקבה, בת, אישה, ילדה שנת הולדתך:1988 שזה אומר שאתה בן..?אני לא בן.... גובה:157 או משו כזה... מקום מגורים: מבשרת ירושלים לאיזו עיר זה קרוב? ירושלים אוהב את העיר שלך? לא, מלא ערסים ופאקצות, אני מתפלאת איך אני לא פקאצה... היית מעדיף לגור במקום אחר? איפה? לא בארץ...לא אוהבת להיות פה...אבל אם כבר בארץ, אז זכרון יעקב...שקט יפה וחביב... אוהב את הבית שלך? הבית בית? כן! הוא מגניב, אבל מבולגן בטירוף! איזה מקום אתה הכי אוהב בבית? החדר שלי
מהי שפת האם שלך? הולנדית וספרדית, אבל ספרדית אני לא יודעת... איזה שפות אתה יודע חוץ משפת האם שלך?עיברית, אנגלית, גרמנית וקצת ערבית.. יתום מאב/אם? נופ כמה אחים יש לך? אין [מתכחשת לזה שיש לי אח...] איך קוראים לאחים שלך? אין לי אחים... בני כמה הם? אין!!! חבר/ה? יש....בערך... מה שם הביצפר שלך? ניסוי יסודי/חטיבה/תיכון/אוניברסיטה: תיכון היית רוצה לעבור ביצפר? במידה וכן, למה? לא... צבע אהוב: שחור ואדום צבע שנוא: חום אוהב את עצמך? כן! אובססיבי? אם כן, למה? חתולים, שיער כחול, ופופקורן חושב שאתה בנאדם יפה? אמממ....יש בי דברים יפים מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? השיער והעינים חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? יש כאלה... להקה אהובה:LP??? זמרת אהובה:אין... זמר אהוב:אין.... בחר אחד מהאמנים שכתבת למעלה וענה על השאלות: מתי התחיל ה'רומן' בינכם? (מתי התחלתם לשמוע אותו למתקשים)אמממ...לפני ארבע או שלוש שנים... איך זה קרה?ראיתי קליפ שלהם OSC... איפה שמעתם עליו בפעם הראשונה? MTV הוא עזר ותמך בכם ברגעים קשים?מי? לינקין? תאמת? כן! מאוד!! מה השיר האהוב עליכם של אותו אמן? (חובה לבחור אחד, אל תגידו שקשה.)אמממממ....P5HNG ME A*WY מה אתם יותר אוהבים בשיר, את המילים או את הלחן? גם וגם... שורה אהובה מתוך השיר:ahen i look into your eyes thers nothing i can see' nothing but my owne masstakes stering back at me מה השיר שאתם הכי פחות אוהבים (שלא נגיד שונאים) של אותו אמן?dont stay בכל זאת, שורה אהובה מתוך השיר: לא יודעת... כמה דיסקים יש לו? שניים, ויש גם דיסק הופעה חיה, עם אמנים שונים, וDVD וכול אלה... יש לך את כולם (מקוריים כמובן)?לא...אין לי את מטאורה בגירסה המורחבת... מה הדיסק האהוב עליך? מטאורה יודעים על הזמר/ת/להקה דברים מעבר לשמו הפרטי? (שם אבא, שם הלהקה שלו, איפה הוא גר וכו')חלק... כן?! איך קוראים לאמא שלו? חחחח, שאלה טובה... נניח ועכשיו הוא היה עושה לך הפתעה ובא אליך הבייתה, מה היית אומר לו? אומפ!!! לא יודעת, הייתי המומה סביר להניח, באמת אין לי שמץ... האם פעם הרגשת שאתה ממש מכיר אותו, כאילו הוא חבר שלך ?חחחחח, אולי מכיר את ההרגשה...כן... הולך להופעות שלו? לא...
לאלו שענו כן.. (אם לא הלכתם תדלגו על החלק הזה) הופעות: (לא חובה של אותו אמן) בכמה הופעות כבר היית? נהנת? באיזו הופעה הכי נהנת? הייתה הופעה שלא נהנת בה? של מי? קיבלת כרטיס חינם לאחת ההופעות? מאיפה? הופעה של מישהו שרצית ללכת, אבל עוד לא יצא: ההופעה הכי יקרה שהיית בה: ההופעה הכי רחוקה: ההופעה האחרונה שהיית בה? היית ברוק עצמאות השנה? ושנה שעברה? ולפני כן? נו, פשוט תגיד בכמה היית: אם היית, באיזה הכי נהנת? יש לך חברים שהכרת בהופעות? אם כבר מדברים על חברים.... החבר הכי טוב: טל ואלירן... החבר הכי מצחיק: טל ואהוד ואביתר החבר הכי מציק: אהוד... החבר (טוב, לא חבר) הכי שנוא: אין...יש לא מחבב, הדר ולינור... החבר שאתה הכי אוהב להיות איתו: נמנמנמנ...טל ואלירן החבר ששר הכי יפה: טל! חושק באחד מהחברים? אמממממ....לא, חחחחח בגדת בחבר? לא, לא נראה לי... חבר בגד בך? לא... מאיזה סוג אתה, החבר המתנחל, או החבר המתונחל (שמתנחלים אצלו)? אמממ...גם וגם, חיחיחי החבר האחרון שישן אצלך: אביתר החבר האחרון שישנת אצלו: חן הפעם האחרונה ש.... קיבלת 100 במבחן: פחי!! לא זוכרת! נכשלת במבחן: לא זוכרת... היית בים: שאלה טובה... היית בבריכה: שאלה יותר טובה... עישנת: נמנמנמנ...פסיבי נחשב? שתית: לשתות? ל"ג בעומר... השתכרת: אין.. קנית בגדים: לא זוכרת.. היית מאוהב: אממממ....לפני חודשיים, עכשיו אני בתהליכים.... אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: סתם מישו? לחתולה שלי, לפני חמש דקות... אמרת למישהו שאתה אוהב אותו ובאמת התכוונת: לפני חמש דקות התנשקת: אתמול... ירדת למישהו (סתם, אתם לא חייבים לענות.): ירדתי להוריד את הזבל...אה! למישו! חחחחחח עשית פירסינג: חופש גדול... התקשרת למישהו: לפני חצי שעה, אלירן... התקשרו אליך: לפני שעה...אביתר וסתם ככה בכללי, מה אתם אומרים על השאלון? אחלה בחלה תפוזים!

אם שמת אז אני אענה..

שם: קתרין אוהב ת'שם שלך? בערך.. למה לא.. כינוי של חברים: ממ שאומרים לי? בעיקר קתרינע וזה.. חע יש גם כמה ברוסית שאני לא אציין.. כינוי של המשפחה: -- מין: נקבה שנת הולדתך: 92 שזה אומר שאתה בן..? 13 עוד פחות מחודש גובה: 150 בערך מקום מגורים: גבעתיים-ר"ג לאיזו עיר זה קרוב? תל אביב אוהב את העיר שלך? בסדר.. היית מעדיף לגור במקום אחר? איפה? ארה"ב. לא משנה איפה העיקר ארה"ב. אוהב את הבית שלך? לא איזה מקום אתה הכי אוהב בבית? חדרי הקט ;] מהי שפת האם שלך? רוסית איזה שפות אתה יודע חוץ משפת האם שלך? עברית <באמת??>, אנגלית, קצת צרפתית וקצת ערבית <לא כ"כ חביב עליי> יתום מאב/אם? לא אבל ההורים התגרשו כמה אחים יש לך? -- איך קוראים לאחים שלך? -- בני כמה הם? ! אין ! חבר/ה? יש לי כמה חברות. מה שם הביצפר שלך? למה לכם לדעת? יסודי/חטיבה/תיכון/אוניברסיטה: יסודי <קקע בצפר, זה א'-ח' =\ > היית רוצה לעבור ביצפר? במידה וכן, למה? כע. כי יש חרא מנהלת וחרא ילדים. צבע אהוב: שחור כחול סגול כהה צבע שנוא: זוהרים אוהב את עצמך? לפעמים אובססיבי? אם כן, למה? להרבה.. סקייטרים, מוסיקה ועוד שיט.. חושב שאתה בנאדם יפה? ממ כע? מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? העיניים שלי?? WTF אני יודעת.. חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? לא יודעת להקה אהובה: יש המון. סליפנוט, לינקין, סיסטם, ג'יסי נירוונה ועוד ועוד זמרת אהובה: ממ... אני אומר איימי לי
זמר אהוב: ממ.. קורט ז"ל.. קורי <סליפנוט>, צ'סטר... בחר אחד מהאמנים שכתבת למעלה וענה על השאלות: מתי התחיל ה'רומן' בינכם? (מתי התחלתם לשמוע אותו למתקשים) לפני כשנע.. איך זה קרה? ממ קרה.. איפה שמעתם עליו בפעם הראשונה? מחברים נדמה לי הוא עזר ותמך בכם ברגעים קשים? כע מה השיר האהוב עליכם של אותו אמן? (חובה לבחור אחד, אל תגידו שקשה.) איזה אומן? יש הרבה אומנים שכתבתי. מה אתם יותר אוהבים בשיר, את המילים או את הלחן? בכל שיר זה גם זה וגם זה שורה אהובה מתוך השיר: -- מה השיר שאתם הכי פחות אוהבים (שלא נגיד שונאים) של אותו אמן? -- בכל זאת, שורה אהובה מתוך השיר: -- כמה דיסקים יש לו? -- יש לך את כולם (מקוריים כמובן)? לא מה הדיסק האהוב עליך? אופ יש הרבה <מתחיל להמאס> יודעים על הזמר/ת/להקה דברים מעבר לשמו הפרטי? (שם אבא, שם הלהקה שלו, איפה הוא גר וכו') -- כן?! איך קוראים לאמא שלו? בלעבלע נניח ועכשיו הוא היה עושה לך הפתעה ובא אליך הבייתה, מה היית אומר לו? הייתי חוטפת אותם מה.. ;] האם פעם הרגשת שאתה ממש מכיר אותו, כאילו הוא חבר שלך ? ממ.. כע אפשר לומר הולך להופעות שלו? אם הייתי בארה"ב אבל מכיון שאנחנו תקועים פה אני אומר שלא.
לאלו שענו כן.. (אם לא הלכתם תדלגו על החלק הזה) הופעות: (לא חובה של אותו אמן) בכמה הופעות כבר היית? נראה לי 2 נהנת? כע באיזו הופעה הכי נהנת? בשתיהן הייתה הופעה שלא נהנת בה? של מי? לא קיבלת כרטיס חינם לאחת ההופעות? מאיפה? הופעה אחת הייתה באורבן הופעה של מישהו שרצית ללכת, אבל עוד לא יצא: מלא להקות. אלו האיכותיות בחו"ל ההופעה הכי יקרה שהיית בה: לא זוכרת ההופעה הכי רחוקה: תל אביב. חע ההופעה האחרונה שהיית בה? "הופעה" באורבן היית ברוק עצמאות השנה? לא. לא אוהפת ישראלי. ושנה שעברה? נופ ולפני כן? נו, פשוט תגיד בכמה היית: נופ אם היית, באיזה הכי נהנת? יש לך חברים שהכרת בהופעות? אם כבר מדברים על חברים.... החבר הכי טוב: חברה שלי.. בלוג. החבר הכי מצחיק: בלוג. החבר הכי מציק: ממ.. כולם חע החבר (טוב, לא חבר) הכי שנוא: קקע חברע לשעבר. שמה סודי ששש החבר שאתה הכי אוהב להיות איתו: בלוג. החבר ששר הכי יפה: אין. חע חושק באחד מהחברים? נופ בגדת בחבר? לא חבר בגד בך? לא. מאיזה סוג אתה, החבר המתנחל, או החבר המתונחל (שמתנחלים אצלו)? שניהם. בעיקר הראשון החבר האחרון שישן אצלך: ארר לא זוכרת... החבר האחרון שישנת אצלו: אני סנילית הפעם האחרונה ש.... קיבלת 100 במבחן: לא זוכרת.. אבל קיבלתי בעבודה 100 :] נכשלת במבחן: ממ.. הכתבה בערבית היית בים: לפני איזה שנע היית בבריכה: לפני כמה שבועות עישנת: לפני כמה שנים.. כע הייתי קטנע מה.. שתית: לא שתיתי.. שתיתי קצת יין אדום.. ובירה.. אבל זה לא משו. השתכרת: not ever - it will be fun though קנית בגדים: ממ.. dont remember היית מאוהב: גם עכשיו.. =\ אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: אימא :] לפני כמה ימים.. ולחברע אה ולסבתא :] אמרת למישהו שאתה אוהב אותו ובאמת התכוונת: כנ"ל התנשקת: ממ לפני המון המון זמן. האמת אפ'פעם לא התנשקתי בפע חע ירדת למישהו (סתם, אתם לא חייבים לענות.): ג'יזס. עשית פירסינג: עושה בקיץ התקשרת למישהו: ממ.. לאימא לפני כמה שעות התקשרו אליך:אימא וסתם ככה בכללי, מה אתם אומרים על השאלון? מעייף אך מעביר את הזמן.

L 0 L

New member
אני..../images/Emo3.gif

שם: בת שבע אוהב ת'שם שלך? לא ממש כינוי של חברים: אין לי שינוי
כינוי של המשפחה:אהה גם אין מין:נקבה שנת הולדתך:1990 שזה אומר שאתה בן..?מה? גובה: אין לי מושג מקום מגורים: ברגע זה אני עברתי לחור נידח שקוראים לו ענק בית שאן. לאיזו עיר זה קרוב? עפולה
גם חור אוהב את העיר שלך? לא סתם חרא היית מעדיף לגור במקום אחר? איפה? כן תל אביב אולי לא יודעת אוהב את הבית שלך? לא הכי איזה מקום אתה הכי אוהב בבית? לא יודעת החדר שלי מהי שפת האם שלך? אה לא יודעת עברית ורוסית איזה שפות אתה יודע חוץ משפת האם שלך? אנגלית טיפה ערבית יתום מאב/אם? לא כמה אחים יש לך? אין לי איך קוראים לאחים שלך? איןם לי בני כמה הם? אין לי חבר/ה? אין לי מה שם הביצפר שלך? יסודי/חטיבה/תיכון/אוניברסיטה: חטיבה היית רוצה לעבור ביצפר? במידה וכן, למה? די כן כי הוא סתם חרא צבע אהוב: אהה כול מיני שחור ירוק אפור צבע שנוא: אין כזה אוהב את עצמך? לא ממש אובססיבי? אם כן, למה? לזה שהפוסטרים שעל הקיר שלי יהיו ישרים.. חושב שאתה בנאדם יפה? לא ממש מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? כלום חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? לא יודשעת להקה אהובה: לינקין גרין די גורילז זמרת אהובה: כרסטינה אגילרה חחח זמר אהוב:צאזי בחר אחד מהאמנים שכתבת למעלה וענה על השאלות: לינקין מתי התחיל ה'רומן' בינכם? (מתי התחלתם לשמוע אותו למתקשים) איך זה קרה? זה תמיד היה אבל פתאום נמשכתי עליהם יותר איפה שמעתם עליו בפעם הראשונה? לא יודעת הוא עזר ותמך בכם ברגעים קשים? כן תמיד! מה השיר האהוב עליכם של אותו אמן? חח קשה ...ברגעים אלה את WITH YOU מה אתם יותר אוהבים בשיר, את המילים או את הלחן?שתיהם,וגם תךוי באיזה שיר שורה אהובה מתוך השיר: הפזמון מה השיר שאתם הכי פחות אוהבים (שלא נגיד שונאים) של אותו אמן? אין בכל זאת, שורה אהובה מתוך השיר:אין כמה דיסקים יש לו? 4 יש לך את כולם (מקוריים כמובן)? לא כולם מה הדיסק האהוב עליך? METEORA למרות שעכשיו אני יותר אוהבת את HIBERT THEORY יודעים על הזמר/ת/להקה דברים מעבר לשמו הפרטי? (שם אבא, שם הלהקה שלו, איפה הוא גר וכו') לא ממש אבל אני יודעת קצת כן?! איך קוראים לאמא שלו? לא יודעת נניח ועכשיו הוא היה עושה לך הפתעה ובא אליך הבייתה, מה היית אומר לו? שאני מעריצה שלו האם פעם הרגשת שאתה ממש מכיר אותו, כאילו הוא חבר שלך ? לא ממש הולך להופעות שלו? עם הייתי יכולה אם כבר מדברים על חברים.... החבר הכי טוב: אלינה ונומה! החבר הכי מצחיק: אהה אלינה ונומה ודניאל החבר הכי מציק: אלינה דפנה החבר (טוב, לא חבר) הכי שנוא: דפנה ירדן ליאור החבר שאתה הכי אוהב להיות איתו: נומה החבר ששר הכי יפה: נומה חושק באחד מהחברים? לאא בגדת בחבר?לא חבר בגד בך? כן מאיזה סוג אתה, החבר המתנחל, או החבר המתונחל (שמתנחלים אצלו)?לא זה ולא זה החבר האחרון שישן אצלך: אלינה החבר האחרון שישנת אצלו: נומה הפעם האחרונה ש.... קיבלת 100 במבחן:לא יודעתת נכשלת במבחן: לא מזמן במטמטיקה היית בים: בשבת שעבר שעבר היית בבריכה: ביום שישי שעבר עישנת: לא עישנתי שתית: אה לא זוכרת השתכרת: לא זוכרת קנית בגדים: לא זוכרת היית מאוהב: עכשיו נרא לי אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: לא קרה אמרת למישהו שאתה אוהב אותו ובאמת התכוונת: לא קרה התנשקת: לא קרה ירדת למישהו (סתם, אתם לא חייבים לענות.):חח לא קרה עשית פירסינג:לפני הרבה זמן שנה שנתיים התקשרת למישהו:לא יודעת התקשרו אליך: לא יודעת וסתם ככה בכללי, מה אתם אומרים על השאלון? ארוך אבל נחמד..

loligoth

New member
../images/Emo54.gifשאלון ארוווך ../images/Emo12.gif

שם: הדס... אוהב ת'שם שלך? לא :S כינוי של חברים: דסי, דסוש, שושה... כינוי של המשפחה: דסי. מין:
. שנת הולדתך: 90. שזה אומר שאתה בן..? o_O. גובה: 1.60 :/ מקום מגורים: ת"א. לאיזו עיר זה קרוב? אממ....
אוהב את העיר שלך? כן. היית מעדיף לגור במקום אחר? איפה? בחו"ל. [יפן או לונדון] אוהב את הבית שלך? נחמד. אבל הקומה לא ממש... :S איזה מקום אתה הכי אוהב בבית? החדר שלי :] מהי שפת האם שלך? עברית. איזה שפות אתה יודע חוץ משפת האם שלך? אנגלית o_O. יתום מאב/אם? לא. כמה אחים יש לך? שתי אחיות. איך קוראים לאחים שלך? מיכל ויעל. בני כמה הם? הן. 13 ו-8. חבר/ה? נפרדנו. מה שם הביצפר שלך? עירוני פאקינג ה'. יסודי/חטיבה/תיכון/אוניברסיטה: חטיבה. היית רוצה לעבור ביצפר? במידה וכן, למה? לא. צבע אהוב: שחור וסגול. צבע שנוא: ורוד פוקסיה [כותבים ככה?
] ותכלת. אוהב את עצמך? לא... אובססיבי? אם כן, למה? לשוקולד :] ולבנים עם שיער ארוך. חושב שאתה בנאדם יפה? חחחחח... מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? שיער. חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? חלקם... תלוי מי. להקה אהובה: יש הרבה... אבל הכי נייטוויש ומרילין מנסון. זמרת אהובה: טאריה. זמר אהוב: mr. manson :] בחר אחד מהאמנים שכתבת למעלה וענה על השאלות: מתי התחיל ה'רומן' בינכם? (מתי התחלתם לשמוע אותו למתקשים) נייטוויש ממש מעכשיו... מרילין מנסון כבר שנתיים. איך זה קרה? ילדה חדשה ששומעת מנסון עברה לבי"ס והתחברנו... נייטוויש התחיל מהמלצה של אסיה ועידן בקמונה של רוי :] איפה שמעתם עליו בפעם הראשונה? ^ הוא עזר ותמך בכם ברגעים קשים? חחח.... כיף להתפרק עם המוזיקה של מנסון. מה השיר האהוב עליכם של אותו אמן? (חובה לבחור אחד, אל תגידו שקשה.) o_O מה אתם יותר אוהבים בשיר, את המילים או את הלחן? אתץ הלחן... אבל שניהם חשובים. שורה אהובה מתוך השיר: ... מה השיר שאתם הכי פחות אוהבים (שלא נגיד שונאים) של אותו אמן?... בכל זאת, שורה אהובה מתוך השיר:... כמה דיסקים יש לו? הרבה :| יש לך את כולם (מקוריים כמובן)? של נייטוויש יש לי רק דיסק אחד. של מנסון חסר רק אחד :] מה הדיסק האהוב עליך? holy wood של מנסון. יודעים על הזמר/ת/להקה דברים מעבר לשמו הפרטי? (שם אבא, שם הלהקה שלו, איפה הוא גר וכו') יאפ. כן?! איך קוראים לאמא שלו? ברברה ויין וורנר. נניח ועכשיו הוא היה עושה לך הפתעה ובא אליך הבייתה, מה היית אומר לו? תעשה לי ילד
האם פעם הרגשת שאתה ממש מכיר אותו, כאילו הוא חבר שלך? חח לא... הולך להופעות שלו? הלוואי. לאלו שענו כן.. (אם לא הלכתם תדלגו על החלק הזה) הופעות: (לא חובה של אותו אמן) אם כבר מדברים על חברים.... החבר הכי טוב: יקטרינה... החבר הכי מצחיק: אין. החבר הכי מציק: קריסטינה :/ היא ממש מרגיזה לפעמים... החבר (טוב, לא חבר) הכי שנוא: ליהיא. החבר שאתה הכי אוהב להיות איתו: רומי. החבר ששר הכי יפה: אין. חושק באחד מהחברים? לא. בגדת בחבר? לא. חבר בגד בך? לא. מאיזה סוג אתה, החבר המתנחל, או החבר המתונחל (שמתנחלים אצלו)? שומדבר מאלו. החבר האחרון שישן אצלך: אלכס נחשב? החבר האחרון שישנת אצלו: ^^ הפעם האחרונה ש.... קיבלת 100 במבחן: אממ... מזמן. בתנ"ך. נכשלת במבחן: גם מזמן. היית בים: שנה שעברה. היית בבריכה: כנ"ל. עישנת: לפני כמה חודשים. שתית: אלכוהול? אף פעם... השתכרת: ^ קנית בגדים: אממ.. יום רביעי. היית מאוהב: אני עדיין... אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: אתמול לאייל. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו ובאמת התכוונת: שלשום לאלכס. התנשקת: שלושום. ירדת למישהו (סתם, אתם לא חייבים לענות.): לפני... שבוע. עשית פירסינג: לא. רוצה לעשות מחוך. התקשרת למישהו: לא זוכרת. התקשרו אליך: כנ"ל. וסתם ככה בכללי, מה אתם אומרים על השאלון? נחמד.

כיף לי?

אני כמו מקלון, גובה 1.74 מטר ושוקל 50 ק"ג!! בלג בעומר שמתי פנס ראש (על הראש כמובן) ואמרו לי שאני כמו פנס רחוב, גבוה ודק..

SAMAR

New member
הלואי עלייי....

אני מרגישה הכי נמוכצ'יקית! יא פורום גבוהים!!!

למעלה